Setari Cookie-uri

vreau sa fiu iar mama

la ultimul copil am facut legatura de trompe,m-am recasatorit si vreau cu sotul al doilea un copil.ce sanse mai am,si ce trebuie sa fac.multam mult
beula
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:56
fertilizarea in vitro
crinam_healthy
Postat pe 29 Octombrie 2008 13:50
ce naspa
bogdan_7000
Postat pe 4 Noiembrie 2008 12:22
multumesc pt raspuns.ai idee lacat se ridica costurile
beula
Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:23
MULTUMESC CHIAR DACA E CU ANTARZIERE
beula
Postat pe 1 Decembrie 2008 17:35
eu am f�cut fiv la Cluj, la al 3-lea am r�mas �ns�rcinat� nu cu unul ci cu doi, feti�� �i b�iat, acum pre�ul este �n jur de 2500 euro. Pentru alte detalii m� po�i contacta.
crinam_healthy
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:09
eu am incercat FIV la Sibiu , dar nu am avut ovulatie nici dupa stimulare? poate sti un medic la Cluj bun .As vrea tare mult sa mai incerc si acolo. As prefera un nr. de telefon pentru programare . Multumesc mult .astept un raspuns : [email protected]
elenamili
Postat pe 12 Decembrie 2008 20:05
poti incerca la Dr Stamatian ,e bun oricum e profesor si are peste 50 de ani deci si experienta .Si eu mi-am facut programare la el ptr 2 februarie .Nr de tel de la cabinet 0264555601.Va dura cu programarea ptr ca are f multe paciente ,cam o luna
nico_healthy
Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:24
buna. te rog trimitemi si mie clinica si nr. de telefon unde tiai facut fiv pe adersa [email protected]
multumesc anticipat
danielacionca
Postat pe 21 Ianuarie 2009 17:41
daca esti din zona sau vrei poti incerca si tu la cluj la dr Stamatian ,eu am programare la el pe 2 feb , va tin la curent cu ce se intimpla . Nr de tel e mai sus si te poti programa ,am auzit ca e f bun si avem ex aici pe forum pe Crina
nico_healthy
Postat pe 21 Ianuarie 2009 17:48
sunt din Bistrita de loc dar traiesc in spania
M-am hotarat sa imi fac fiv acasa pt. ca este mai ieftin si din cate am mai citit tratamentele sunt aceleasi
Nu vad de ce asi da aici 6000 cand in tara este mai ieftin
danielacionca
Postat pe 21 Ianuarie 2009 18:13
... fratilor ... dar ce ati facut cind erati tineri ? ... va era frica ca muriti de foame ... sau de rusine ... acum ii cumparati ... ce o sa gindeasca copii aia cind se fac mari ... mamaaaa, cita ....
iskanderya
Postat pe 26 Ianuarie 2009 22:51
nu cred ca femeile de pe acest topic au nevoie de gindirea ta negativa ! Ar fi bine sa nu treci prin asa ceva tu sau cineva din fam ta sau cineva apropiat tie ptr ca ai fi in stare sa judeci pr toata lumea sau ma insel ?Astfel de cazuri trebuie sprijinite si incurajate ,nu hulite si judecate asa ca ,hai cinta la alta masa ca nu vrem sa dansam !!!
nico_healthy
Postat pe 27 Ianuarie 2009 19:09
De la: nico, la data 2009-01-27 19:09:33nu cred ca femeile de pe acest topic au nevoie de gindirea ta negativa ! Ar fi bine sa nu treci prin asa ceva tu sau cineva din fam ta sau cineva apropiat tie ptr ca ai fi in stare sa judeci pr toata lumea sau ma insel ?Astfel de cazuri trebuie sprijinite si incurajate ,nu hulite si judecate asa ca ,hai cinta la alta masa ca nu vrem sa dansam !!!

... Ooooo ... negativa !!?? ... mai dar tu crezi ca fumul fara foc apare ... hai sa plingem ... ce sa spun ... hai sa ne facem ca nu intelegem ... TOATE SE FAC LA TIMPUL LOR ... ATIT ... acum ... d-zeu cu mila ... sa le fie de bine ...
iskanderya
Postat pe 27 Ianuarie 2009 21:20
Nu sunt o persoan� care riposteaz�, dar ceea ce tu de altfel n-ai observat este tocmai faptul c� aceste persoane care �i doresc cu at�ta ardoare un copil, persoane printre care p�n� nu de mult m� aflam �i eu, nu-�i doresc ace�ti copii doar la 40 de ani ci �i doresc �i la 2o sau 25, prin urmare nu ajung s� caute solu�ii pe ultima sut� de metri ci le-au c�utat toat� via�a. Mi se pare �i pu�in� vin� aruncat� asupra femeilor, vreau s�-�i spun c� �n ultima perioad� sunt mai multe cupluri infertile nu din cauza femeilor ci a so�ilor lor, atunci pot s� spun �i eu: Ce a�i f�cut b�rba�ilor �n tinere�e, dar nu pun aceast� �ntrebare dec�t pentru tine, pentru c� problema de infertilitate este a cuplului �i nu a so�iei sau a so�ului.
Dac� te ui�i pe forum o s� observi c� fiecare femeie care de obicei pune �ntreb�ri are �n spate ani buni de a�teptare sau tratamente, �n concluzie �i-au dorit ace�ti copii �i �n "tinere�e" cum spui tu.
Referitor la ce vor spune copiii raportat la venirea lor pe lume, NIMIC vor �n�elege mult mai mult dec�t �n�elegi tu acum, nu o s�-i intereseze a�a de mult cum au ap�rut ci ceea ce sunt �i ce reprezint� pentru cei din jur.
Sunt foarte curioas� s� aflu ce r�spuns o s� le dai tu copiilor t�i peste 20 de ani c�nd reproducerea asistat� va fi o metod� obi�nuit� de procreere, dup� cum se vede peste tot �n lume se apeleaz� tot mai des la ea, mai nou chiar �i cupluri f�r� probleme.
Eu sunt convins� c� �ntotdeauna copii mei m� vor aprecia pentru c�te sacrificii am f�cut pentru ca ei s� existe �i multumesc la D-zeu c� dup� 20 de ani de tratamente mi-a d�ruit gemeni, feti�� �i b�iat, iar acum la 41 de ani l�ng� ace�ti copii care au 2 ani �i 3 luni m� simt mult mai t�n�r� dec�t la 20 de ani
crinam_healthy
Postat pe 28 Ianuarie 2009 09:11
Crina !!
nico_healthy
Postat pe 28 Ianuarie 2009 19:00
De la: crinam, la data 2008-10-29 13:50:35fertilizarea in vitro
mmma_dalina
Postat pe 30 Ianuarie 2009 22:55
De la: crinam, la data 2009-01-28 09:11:23Nu sunt o persoan� care riposteaz�, dar ceea ce tu de altfel n-ai observat este tocmai faptul c� aceste persoane care �i doresc cu at�ta ardoare un copil, persoane printre care p�n� nu de mult m� aflam �i eu, nu-�i doresc ace�ti copii doar la 40 de ani ci �i doresc �i la 2o sau 25, prin urmare nu ajung s� caute solu�ii pe ultima sut� de metri ci le-au c�utat toat� via�a. Mi se pare �i pu�in� vin� aruncat� asupra femeilor, vreau s�-�i spun c� �n ultima perioad� sunt mai multe cupluri infertile nu din cauza femeilor ci a so�ilor lor, atunci pot s� spun �i eu: Ce a�i f�cut b�rba�ilor �n tinere�e, dar nu pun aceast� �ntrebare dec�t pentru tine, pentru c� problema de infertilitate este a cuplului �i nu a so�iei sau a so�ului.
Dac� te ui�i pe forum o s� observi c� fiecare femeie care de obicei pune �ntreb�ri are �n spate ani buni de a�teptare sau tratamente, �n concluzie �i-au dorit ace�ti copii �i �n "tinere�e" cum spui tu.
Referitor la ce vor spune copiii raportat la venirea lor pe lume, NIMIC vor �n�elege mult mai mult dec�t �n�elegi tu acum, nu o s�-i intereseze a�a de mult cum au ap�rut ci ceea ce sunt �i ce reprezint� pentru cei din jur.
Sunt foarte curioas� s� aflu ce r�spuns o s� le dai tu copiilor t�i peste 20 de ani c�nd reproducerea asistat� va fi o metod� obi�nuit� de procreere, dup� cum se vede peste tot �n lume se apeleaz� tot mai des la ea, mai nou chiar �i cupluri f�r� probleme.
Eu sunt convins� c� �ntotdeauna copii mei m� vor aprecia pentru c�te sacrificii am f�cut pentru ca ei s� existe �i multumesc la D-zeu c� dup� 20 de ani de tratamente mi-a d�ruit gemeni, feti�� �i b�iat, iar acum la 41 de ani l�ng� ace�ti copii care au 2 ani �i 3 luni m� simt mult mai t�n�r� dec�t la 20 de ani

... NIMIC ... HAHAHAHHAHA ... sa o crezi tu ... crezi ca doar faptul ca respira ii va face sa nu isi puna intrebari ... DE CE EU SINT DIFERIT ? ... cine e de fapt mama si tatal meu ? ... de ce ei nu au putut fi conceputi normal cind era timpul sa se nasca ? ... cind ''parintii'' puteau si erau sanatosi si tineri ? ... de ce viata lor a costat citeva mii de euro cind puteau sa coste doar putin efort cind trebuia ? ... cine sint ei de fapt ? ... copii cui ? ... de ce mamele lor ii considera niste BUNURI care se pot cumpara de la magazin ? ... de ce parintii lor sint batrini ? ... de ce ei nu se pot bucura de parinti tineri si frumosi ? ... dragutza ... TE PACALESTI SINGURA ... NU POTI PACALI NATURA ... NU POTI PACALI MORALA ... PUR SI SIMPLU ... eu stiu un caz ... s-a rupt efectiv de parinti ...
... un exemplu bun e doamna profesoara de 65 de ani (sau nu cit are) ... da a nascut ... dar nu vreau sa fiu in pielea acelui copilas ... doamne fereste ... imi pare rau de voi dar riscurile se asuma cind trebuie ... viata apoi tot acolo ne duce pe toti ... unde fiecare trebuie sa ajunga ... nimeni nu stie cum va fi viata ... cu atit mai putin voi ... care incercati sa o cumparati ... ati fost prinse de societatea de consum ...

... nu sint negativist dar incercati sa fiti sincere mai intii si apoi sa fiti atit de linistite ca ati gasit o metoda sa ''rezolvati'' totul in viata ... daca nu intelegeti unde si cind ati gresit veti merge din greseala in greseala ... si mai ales sa nu indemnati pe nimeni sa va urmeze ''exemplul'' ... banii nu aduc fericirea ...

iskanderya
Postat pe 2 Februarie 2009 19:34
... daca totusi vrea copii poate incerca sa isi refaca trompele ... e exact procesul invers pe care l-a facut cu 10 ani in urma ... nu e simplu, trebuie un chirurg bun ... si speranta ca cel care a facut operatia initiala nu si-au batut joc asa cum fac de obicei ... taind trompele definitiv ... dar in nici un caz in romania si tratament de refacere a productiei de ovule ... poate da rezultate ...
iskanderya
Postat pe 2 Februarie 2009 19:50
tot ce pot sa spun la adresa comentariului tau e ca esti jalnic !!! .Accesti copii nu vor fi cu nimic diferiti de ceilalti doar ca vor fi mai iubiti ptr ca sunt doriti enorm ! Sunt conceputi din ovule si spermatozoizi ai cuplului i porti ca si la o sarcina normala ,asa ca nu vad diferenta ! Ca nu s-au intilnit in uter ci in afara lui ?esti patetic si jalnic !!!
nico_healthy
Postat pe 3 Februarie 2009 16:20
si apropo ,ptr cele care nu au trompe ca mine ca doar nu eu am vrut sa le scot ,ce recomanzi ? ai ?esti destept n-am ce zice !!
nico_healthy
Postat pe 3 Februarie 2009 16:22
nu cred ca e cazul sa te fac sa intelegi, nu ca poate nu ai avea aceasta capacitate dar pur si simplu nu vrei, ma intreb: oare ai aceiasi problema si o respingi cu atata vehementa?....oare ai un trecut patat si acum incerci sa te razbuni, pe femei, pe viata?....oare ai o familie?, oare ai incercat vreodata sa te pui in situatia acestor cupluri, care n-au facut nimic ce le-ar fi putut afecta fertilitatea si totusi dupa atatia ani nu au putut avea un copil?....oare faci parte dintr-o secta care nu accepta aceasta idee?
Culmea chiar cred ca esti ingust la minte, scuze nu vreau sa jignesc, c�nd am spus NIMIC nu m-am referit la faptul c� acesti copii nu ma vor intreba nimic,am spus ca pentru ei nu cred ca va fi foarte important cum au fost conceputi, �i dac� nu �tii afl� c� ace�ti copii nu au nimic diferit de alti copii concepu�i natural, ... iar referitor la mama si tat�l lor afl� ca eu si sotul meu suntem p�rin�ii naturali ai acestor copii pe care �i avem, doar ca fecundarea a avut loc �n laborator �i nu �n organismul meu, �i sunt foarte pu�ine cuplurile care din motive de s�n�tate recurg la donatori... referitor la concepere normal� aceasta nu a fost posibil� din punct de vedere fizic, ei vor �n�elege perfect, sunt sigur� de asta iar referitor la momentul conceperii D-zeu nu a vrut s� fie mai devreme, iar referitor la s�n�tate tocmai aceasta este problema pentru care se apeleaz� la aceast� metod� pentru c� exist� o disfunctionalitate a organismului unuia dintre membrii cuplului.
Intre a plati un tratament si a considera un copil "bun" este o distanta de neimaginat, aceste cupluri nu cumpara copii, ace�ti oameni platesc tratamente pentru a-�i repara s�n�tatea....
Tu �tii ce �nseamn� cu adev�rat batr�ne�ea, �tii c� po�i fi mai b�tr�n la 30 de ani dec�t la 60, �tii c� sunt persoane care arat� de 1000 de ori mai bine la 50 de ani dec�t la 30.... sau nici n-are rost s� mai povestim.
Nu vorbim aici de cazuri extreme, nu am fost de acord �i nu accept ideea de a avea un copil al d-nei Iliescu sunt de p�rere c� trebuie f�cut acest copil �n perioada fertil� l�sat� femeii de c�tre natur� sau de c�tre D-zeu, ce a f�cut ea sun� mai degrab� a reclam� dec�t a responsabilitate �i moralitate, nu discut�m despre aceste cazuri, categoric nu sunt de acord cu ce a f�cut ea.
In ce priveste trompele afl� c� nic�ieri �n lume aceste trompe nu pot fi ref�cute, apropo �tii cum arat�?, poate vrei s�-�i explic, sunt at�t de sub�iri �nc�t este imposibil a se face un transplant sau "a se coase cu acul" poate o expresie pe �n�elesul t�u, dup� ce o s� te documentezi o s� te contrazici singur, oricum �i-a luat cam mult timp s� scrii de�i sunt convins� c� ai citit mesajul �n ziua �n care l-am postat.�i-ai c�utat alibiul
�mi pare r�u.....nu �i-ai g�sit persoana potrivit� pentru a te contrazice, lupt pentru acest ideal cu orice risc �i vreau s� dau speran�� tuturor persoanelor care indiferent din ce motive au ajuns la infertilitate.
crinam_healthy
Postat pe 4 Februarie 2009 15:10
punct ochit punct lovit Crinam
nico_healthy
Postat pe 5 Februarie 2009 17:49
Bravo crina ,idioti nu trebuiesc bagati in seama....
ionita_angelica
Postat pe 12 Martie 2009 22:27
Fecundarea �in vitro� este fecundarea ovulului �n afara organismului �i este cea mai folosit� metod� �n cazul infertilit��ii. �n traducere din limba latin� �in vitro� �nseamn� ��n sticl� �i se refer� la eprubetele din sticl� �n care sunt fecundate ovulele femeii. Prima dat� au folosit aceast� metod� medicii din Anglia �n anul 1978. Astfel, prin laparoscopie, se prevaleaz� ovulul de la femeie. Sperma se ob�ine de la b�rbat, dar �n multe cazuri, de la b�ncile de sperm� unde s�m�n�a b�rbatului se p�streaz� congelat�. Medicii creaz� un mediu pe care �l numesc �teren de cultur� �i acolo provoac� fecundarea ovulului de c�tre spermatozoizi. Zigotul uman se p�streaz� la germinat �i �n termenii de la 36 la 56 de ore de la fecuncare, va fi transferat �n uterul femeii �n n�dejdea c� va supravie�ui. Ce spune Biblia despre aceast� practic�? �n mod direct nimic, pentru c� nimeni nu a folosit o astfel de metod� �n vremurile c�nd a fost �nregistrat� revela�ia lui Dumnezeu. Dar Biblia abordeaz� foarte mult subiectul valorii vie�ii umane �i, privind la tot ce scrie Sf�nta Scriptur�, ne putem face concluzii clare �n ce prive�te fecundarea �in vitro�.
Fecundarea artificial� aduce mai mult� moarte dec�t via��

Doar �n perioada 1998-1999, doar timp de doi ani, �n Marea Britanie 70.000 embrioni umani au murit pe parcursul aplic�rii metodei de fertilizare �in vitro� pe c�nd 8.300 copiii au ajuns s� se nasc�. De la momentul c�nd spermatozoidul fecundeaz� ovulul, de c�nd apare zigotul uman, avem de a face cu o un om a c�rui via�� are exact aceea�i valoare pe care o are via�a fiec�rui din noi, cei care am ajuns s� ne na�tem �i s� tr�im pe acest p�m�nt. Iat� o lege din Sfintele Scripturi care ne arat� valoarea fetusului:

Dac� se ceart� doi oameni, �i lovesc pe o femeie �ns�rcinat�, �i o fac doar s� nasc� �nainte de vreme, f�r� alt� nenorocire, s� fie pedepsi�i cu o gloab�, pus� de b�rbatul femeii, �i pe care o vor pl�ti dup� hot�r�rea judec�torilor. Dar dac� se �nt�mpl� o nenorocire, vei da via�� pentru via��, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, m�n� pentru m�n�, picior pentru pircior, arsur� pentru arsur�, ran� pentru ran�, v�n�taie pentru v�n�taie. (Exodul 21:22-25)

At�t medicii c�t �i b�rba�ii �i femeile care apeleaz� la ajutorul acestei metode sunt con�tien�i din start c� merg la conceperea copiilor din care cei mai mul�i vor fi omor��i. Sunt ei oare con�tinen�i �i de faptul c� urmeaz� s� dea socoteala pentru vie�ile copiilor proprii omor��i?
Fecundarea artificial� implic� omorul copiilor prin avort

C�nd se face fecundarea �n afara organismului, sunt crea�i mai mul�i embrioni �n eprubet�. Astfel, medicii aplic� conceperea a mai mul�i embrioni (copiii) �de rezerv�, av�nd �n vedere c� va supravie�ui 1 sau cel mult 2 din 10, adic� vor ajunge vii p�n� la na�tere. Apoi, mai mul�i embrioni sunt transfera�i �n uterul mamei, �n speran�a c� cel pu�in unul din ei se va implanta reu�it. �n rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple �i apoi medicii recurg la a�a numit� �reduc�ia embrionar� ceea ce �nseamn� c� o parte din embrioni(copii) sunt elimina�i (omor��i), ca s� dea �anse de supravie�uire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort �i este omor.
Fecundarea artificial� implic� tratament antiuman fa�� de copiii proprii prin condamnare la �nchisoare

Ce om normal ar accepta s�-�i trimit� copilul la �nchisoare? Nici nu poate cuiva s�-i treac� prin cap acest lucru. �n preg�tire pentru �ns�m�n�area artificial�, medicii caut� s� ob�in� un num�r mare de embrioni. Apoi, ace�ti embrioni (oameni care au via��) o parte mic� sunt transfera�i �n uterul mamei, iar o alt� parte vor fi p�stra�i ca �i rezerv� pentru un viitor tratament sau experien��. Ace�ti embrioni sunt p�stra�i �n stare congelat� �i pot fi �inu�i a�a pentru o lung� perioad�.
Fecundarea artificial� este o �ncercare de a schimba planul lui Dumnezeu

�n Biblie este scris c� Dumnezeu este cel ce face pe o femeie s� nasc� sau s� fie stearp�, adic� s� nu poat� na�te copii. Acela�i lucru se aplic� �i b�rba�ilor. De aceea, este bine s� realiz�m lucrul acesta �i s� primim at�t copii c�t �i imposibilitatea de a avea proprii copii ca pe un lucru ce vine de la Dumnezeu. Apoi, tot �n Biblie este relatat despre multe femei care au fost sterile pentru o perioad� de via�� �i apoi Dumnezeu le-a dat copii, a�a cum scrie �n Cartea Psalmilor:

El d� o cas� celei ce era stearp�, face din ea o mam� vesel� �n mijlocul copiilor ei. L�uda�i pe Domnul! (Psalmul 113:9)

C�nd oamenii au a�teptat cu r�bdare p�n� Dumnezeu a lucrat �n vie�ile lor �i le-a dat copii, au avut doar bucurii �i binecuv�nt�ri. A�a a fost �n via�a Rahelei, Anei, Elizabetei, etc.

Biblia ne relateaz� �ns� �i cazuri c�nd cineva a vrut s� ajute pe Dumnezeu �i au recurs la o metod� de concepere a copilului �n afara corpului femeii care f�cea parte din leg�m�ntul de c�s�torie, ceva similar fecund�rii �in vitro� �i aceasta le-a adus suferin�e mari. A�a a procedat Sara, care era steril� �i c�reia Dumnezeu i-a f�g�duit c� va avea un fiu. Iat� ce a f�cut ea:

�i Sarai a zis lui Avram: �Iat�, Domnul m-a f�cut stearp�; intr�, te rog, la roaba mea, poate c� voi avea copii de la ea.� Avram a ascultat cele spuse de Sarai. Atunci Sarai, nevasta lui Avram, a luat pe Egipteanca Agar, roaba ei, �i a dat-o de nevast� b�rbatului s�u Avram, dup� ce Avram locuise ca str�in zece ani �n �ara Canaan. El a intrat la Agar, �i ea a r�mas �ns�rcinat�. C�nd s-a v�zut ea �ns�rcinat�, a privit cu dispre�ipe st�p�n�-sa. (Genesa 16:2-4)

Acesta a fost doar inceputul problemelor. Mai t�rziu au venit multe alte probleme �i de la Agar, �i de la Ismael care s-a n�scut �i problemele de atunci s-au extins p�n� �n ziua de azi asupra poporului Israel. Totdeauna c�nd vrem s�-L ajut�m pe Dumnezeu cu �inven�iile� noastre, vom avea de suferit mult. Dumnezeu �ns� �i-a �inut promisiunea �i Sarai a n�scut un copil al ei, din trupul ei, care a mo�tenit f�g�duin�ele lui Dumnezeu. �n cazul Sarei �ns�, ea nu a omor�t pe nici unul din copiii ei.

C�nd oamenii �n disperare dup� copii accept� pentru a avea unul s�-�i omoare mul�i al�i copii ai lor, p�catele acestea nu vor r�m�ne nepedepsite. Iar �ns�m�n�area artificial� nu poate fi f�cut� f�r� a aplica aceste omoruri ale propriilor copiii care sunt �n stare de embrioni.
Fecundarea artificial� implic� cel mai s�lbatic genocid

�n Marea Britanie, �n perioada 1991-1998, din cei 750.000 de embrioni care au fost crea�i prin fertilizare artificial�, 237.000 au fost distru�i, iar 48.000 au fost dona�i pentru cercetare. Sunt cunoscute cazurile c�nd embrionii ce erau �n surplus au fost folosi�i pentru ob�inerea produselor cosmetice. C�nd i-am spus so�iei mele aceasta, ea a spus: �Nici fasci�tii nu au procedat �n felul acesta��. De altfel, este bine cunoscut c� fasci�tii �n lag�rele de concentrare c�utau s� foloseasc� totul �n economia lor: cenu�a oamenior ar�i o foloseau ca �i �ngr��minte minerale pentru a cre�te varz�, p�rul �l foloseau pentru a face perne, din piele de oameni f�ceau m�nu�i �i din gr�simea lor s�pun. Am v�zut aceste produse la muzeul r�zboiului din Kiev. Cum poate cineva care a recurs la fecundarea artificial� s� doarm� lini�tit c�nd �tie c� o parte din copii lui vor fi congela�i sau distru�i, sau dona�i pentru cercet�ri, sau utiliza�i pentru ob�inerea produselor cosmetice?

Dumnezeu va cere socoteala de la to�i cei vinova�i de crima �in vitro�

Cea mai cunoscut� de oameni din cele zece porunci este �S� nu ucizi!�. Dumnezeu mai spune despre valoarea vie�ilor acelor copii care au fost omor��i ca �i rezultat al experimentului fecund�rii �in vitro�:

C�ci voi cere �napoi s�ngele vie�ilor voastre; �l voi cere �napoi de la orice dobitoc; �i voi cere �napoi via�a omului din m�na omului, din m�na oric�rui om, care este fratele lui. Dac� vars� cineva s�ngele omului, �i s�ngele lui s� fie v�rsat de om; c�ci Dumnezeu a f�cut pe om dup� chipul Lui. (Genesa 9:5-6)

�n Republica Moldova procedura de �ns�m�n�are artificial� se efectuaz� cum pretind speciali�tii �cu succes� de 10 ani �i cuplurile pl�tesc pentru aceasta 1500 dolari SUA. Sunt oare con�tien�i medicii �i p�rin�ii care apeleaz� la aceast� metod� despre valoarea vie�ii copiilor proprii pe care �i supun la experimente �i apoi �i omoar�? Sunt ei oare con�tien�i de faptul c� vor da socoteala �naintea lui Dumnezeu? Precum Dumnezeu �n Biblie, tot a�a �i Biserica condamn� aceast� practic� a mor�ii.
�i care este solu�ia pentru cuplurile ce nu pot avea copii?

S� �nfieze copiii orfani. Astfel vor salva vie�ile �i viitorul orfanilor �i nu vor da na�tere copiilor proprii pentru a-i omor� pe cei mai mul�i. Iat� ce spune Scriptura despre aceasta:

Religiunea curat� �i ne�ntinat�, �naintea lui Dumnezeu, Tat�l nostru, este s� cercet�m pe orfani �i pe v�duve �n necazurile lor, �i s� ne p�zim ne�ntina�i de lume. (Iacov 1:27)

A cerceta �n acest context �nseamn� a fi implicat deplin �n via�a cuiva care are nevoie s� fie sprijinit, s� fie ajutat. Primul �n aceast� list� este trecut orfanul �i cel ce are mil� de orfan �i �l ajut�, �l sprijin�, �l ridic�, d� dovad� de o adev�rat� credin�� �n Dumnezeu. O foarte frumoas� m�rturie vor avea �naintea lui Dumnezeu �i �naintea oamenilor cei ce au mil� de orfani, care �i �nfiaz� �i apoi le dau un viitor �i o n�dejde. Dumnezeu s� ne ajute s� privim la valoarea vie�ii umane tot a�a cum o prive�te El.
antonia_p
Postat pe 13 Aprilie 2009 10:28
Sursa:

http://www.moldovacrestina.net/social/ce-spune-biblia-despre-fecundarea-artificiala-in-vitro/
antonia_p
Postat pe 13 Aprilie 2009 21:27
Pentru Antonia P:
Sint o persoana credincioasa, am chiar prieteni preoti, dar am si probleme in conceperea unui copil. Cu tot respectul din lume iti spun: Lasa vorbele acestea de EVANGHELISTA sau MARTORA A LUI IEHOVA sau cine stie ce alta SECTA deoparte!!!
Toate cuplurile care isi doresc copii se intereseaza si despre adoptie! Dupa cum spui chiar tu, Dumnezeu iubeste oamenii, iubeste copiii. Atunci, tu ce ai cu copiii?
andra13gabriela
Postat pe 6 Mai 2009 16:12
Mai Dumnezeu judeca nu tu . Eu cred ca tu ai probleme cu parinti tau care nu te-au iubit si iti este cuida pe copii care sunt iubiti de parinti.Nu mai judeca daca nu vrei sa fi judecat.
Sa iti spun ceva:sotul meu are o fata dar dupa ce a conceput-o a lucrat 10 ani intr-o fabrica unde ia daunat spermatozoizi(turnatorie)si acuma nu mai poate face copii decat prin F.I.V.Asta ce inseamna ca eu trebuie sa ma las fara copii? Nuuuuuuuuuuuu eu o sa fac copii indiferent de situatie.
Si nu uita ca fiecare din punctul lui de vedere are dreptate asa ca nu judeca doar citeste si spuneti tie insasi ce nu iti convine ca pe noi nu ne intereseaza parerea ta
nechitamimina
Postat pe 14 Mai 2009 11:12
De la: nechitamimina, la data 2009-05-14 11:12:10Mai Dumnezeu judeca nu tu . Eu cred ca tu ai probleme cu parinti tau care nu te-au iubit si iti este cuida pe copii care sunt iubiti de parinti.Nu mai judeca daca nu vrei sa fi judecat.
Sa iti spun ceva:sotul meu are o fata dar dupa ce a conceput-o a lucrat 10 ani intr-o fabrica unde ia daunat spermatozoizi(turnatorie)si acuma nu mai poate face copii decat prin F.I.V.Asta ce inseamna ca eu trebuie sa ma las fara copii? Nuuuuuuuuuuuu eu o sa fac copii indiferent de situatie.
Si nu uita ca fiecare din punctul lui de vedere are dreptate asa ca nu judeca doar citeste si spuneti tie insasi ce nu iti convine ca pe noi nu ne intereseaza parerea ta

Fata si-a exprimat un punct de vedere si atat. Unde vezi tu ca judeca? Nu te intereseaza acest aspect, sa fii sanatoasa. Faci ce vrei. Nu mai are voie lumea sa posteze nimic din ceea ce nu va convine voua, ca vi se pare voua ca sunteti judecate. Apropo, a dat chiar si sursa. Si deocamdata vad ca tu judeci si faci presupuneri rautacioase.
pavone
Postat pe 14 Mai 2009 11:22
pavone,poate ca ai dreptate dar am vrut sa o pun in postura noastra sa vada ca nu ii greu sa comentezi ceva ce pe altul doare
si nu a mentionat nicaieri ca ii parerea lor ci pur si simplu a criticat si exact asta am facut si eu
am criticat pt ca asta cred eu si este parerea mea
nechitamimina
Postat pe 15 Mai 2009 10:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
atacuri de panica 97 De la: danielavarghes 26 Martie 2013 11:46
fibroadenom 4 De la: ioanabobocea 19 Noiembrie 2009 12:06
Pot sa raman in sarcinata? 21 De la: franziska_eu 18 Ianuarie 2012 14:27
cand trebuie sa miste copilul?la ce luna 16 De la: kudika466081 4 Noiembrie 2011 14:56
Yasmina 2 De la: Valy90 10 Martie 2011 16:12