Setari Cookie-uri

ce parere aveti despre rinoplastie?

Eu am facut operatia inainte de 17 ani. Am stat o noapte internata in clinica si am avut un pansament pe nas 9 zile. Mi-au ramas niste vanatai ca niste cearcane vreo saptamana. In rest nimic neplacut. Acum am 4 luni de la operatie si sunt super incantata de nas. Am avut si deviatie de sept asa ca respiratul acum numai e o problema. Sper ca si la iarna sa fie la fel.
Daca vreti sa va operati, va sfatuiesc sa alegeti o clinica de chirurgie plastica. Lucreaza mult mai atent si delicat decat Orl. E adevarat ca la chirurgie plastica costa mai mult.
alinac_healthy
Postat pe 29 Septembrie 2009 10:39
Buna Alina, as dori sa-mi spui si mie la ce clinica te-ai operat si cat a costat. Ms
grefy123
Postat pe 2 Octombrie 2009 14:08
Buna,
Am fost operata de dr Popescu Daniel in Bucuresti si a costat cu totul 1700 euro. Am gasit si mai ieftin si mai scump, dar mi-a placut mai mult cum a abordat cazul meu acest doctor si cred ca intradevar am facut o alegere buna.
alinac_healthy
Postat pe 6 Octombrie 2009 16:37
tarot_healthy
Postat pe 11 Noiembrie 2009 18:06
buna ,as dori sa fac rinoplastie din punct de vedere estetic dar nu stiu la ce doctor , fiecare are alta parere.imi spui te rog la ce dr ai facut tu? mersiiii
healthy009298
Postat pe 23 Noiembrie 2009 22:20
buna
as dori sa-mi fac operatia de rino plastie, insa, nu am auzit de un medic bun, la care sa mergi cu incredere, fara frica.
Am inteles din mesajul tau ca ai avut norocul de un medic bun . Te-as ruga sa-mi dai , daca se poate, numele lui, si mie, si poate niste sugestii vis-a-vis de pret.
multumesc anticipat.
healthy011457
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:19
la ce clinica si la ce medic ai facut operatia?
healthy011457
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:20
Operatia de rino-septo-plastie se poate face cu costuri mult mai reduse la Institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala-ORL Prof. dr. Dorin Hociota,situat pe strada Mihail Cioranu nr.21,sector 5(in spate la Mariott)
Doctorul Dumitru Ilie face niste nasuri jos palaria.Se sta cu o proteza pe nas 48-72ore,nu este obligatoriu sa te invinetesti(depinde de factorii de coagulare ai fiecarui pacient).Eu cred ca este mai rezonabil decat la clinicile particulare si pacientul este mai in siguranta,fiind supravegheat continuu.
luminitza7
Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:44
Intradevar dr Daniel Popescu este extraordinar !!! Am o luna si o sapt. de la operatie si nasul meu arata perfect. Nu-mi vine sa cred; cateodata mai visez noaptea cosmaruri ca ma trezesc si am fostul meu nas
Stiu ca dr Popescu nu are nevoie de reclama, dar asa ma bucur de rezultatul operatiei, ca am inceput sa bat forumurile si sa-l laud!
Mersi mult AlinaC. Am citit si mesajul tau inainte de a ma duce la consult la dl dr. Va sarut si va urez mult succes tuturor fetelor care va operati!
criss4
Postat pe 17 Februarie 2010 19:48
Buna Cris si AlinaC daca sunteti dragute poate imi spuneti si mie mai multe despre operatia la dr Daniel Popescu. Am mai auzit de la foste pacinete ale lui ca este foarte bun si am citit si pe situl lui lucruri frumoase. Rezultatele lui mi-se par cele mai reusite de la noi.
M-ar interesa cum e mai bine sa-l abordez ca sa ma vada si daca ar trebui sa fac ceva mai special inainte de operatie. Cam cate zile libere ar trebui sa-mi iau ca sa ma refac dupa ? Ms mult !
healthy013881
Postat pe 13 Martie 2010 15:37
Buna ! trimite-i un e-mail si fa-ti o programare ca sa te vada. E f simpatic si deschis asa ca nu e o pb sa discuti ce te deranjeaza cu el. Dupa op e bine sa-ti iei cam 10 zile de liber. Eu am stat 2 zile in casa dar apoi am inceput sa ies pe afara cu tot cu pansament pe nas :)) Dupa 3 4 zile se acopera si vanataile cu fard asa ca nu se mai uita lumea la tine ca si cum te-ar fi batut cineva La sala am mers la o luna dupa op. si a fost ok
alinac_healthy
Postat pe 16 Martie 2010 09:08
De la: cristina-blondyy, la data 2009-02-10 18:32:56In urma unui acc rutier am avut fract de piramida nazala bineinteles ca nu am dat importanta prea mare la nas nici eu nici medicii deoarece aveam alte traumatisme mai grave .In fine am rams cu nasul putin stramb adica osul sa sudat in forma de ,,S,,la 18 ani m-am dus la sp Panteliomon sa ma operez la dr. Anghel Elena care o trata pe sora mea de otita mi sa parut ff de treab mi-a explicat cum se face ce trebuie sa indurrrrrr okk Am ajuns la op am facut-o ff greu primele 2 zileee nu puteam sa respir de baut sau de mancat nici atat pur si simplu nu poti ptr ca in nas ai bagate niste mese si e practic astupat ai un pansament mare la nas care e legat dupa urechi in fineeeee dupa 3 zile mi-a scos alea din nas am zis ca mor acolo ptr ca sunt ff lungii si a 4-a zi de dim ma duce as in blocul operator credeam ca imi face anestezie sa imi scoata firele ei nuuuu pur si simplu nu mi-au zis nimik si m-am trezit daca pot sa zic asa ca nici macar nu am atipit in niste dureri cumpliteeeee cineva se juca in capul meu adica in nasul meu simteam dalta cum dadea cu ea cum scobea tipammmmmm eram ff agitata am simtitsi auzit totul ,deodata cineva a inceput sa tipe ca d-na doctor a lesinat ma simteam bine eliberata ca nu mai ma chinuia nimeni dar o voce de barbat mi-a zis ca chiar daca mor nu ma lasa pana nu ma termina Revret si in ziua de azi ca am apelat la sp Panduri la aceea doctora care ma facut nebuna pentru ca pur si simplu nu puteam sa stau cuminte sa ma opereze ea.Deci in concluzie daca nu va este pusa viata in pericol nu faceti fetelor operatiii am ramas fara nas doctora mi-a tretezat pur si simplu nasul de la jumate din cauza asta a lesinat acum am ceva un inlocuitor de os sau naiba stie ca nimeni nu mi-a zis asta am aflat-o dupa multi ani cand pur si simplu nasul neu a inceput sa se lase si sa scartaie



dumnezeule.... ramai prost cand auzi ce se intampla in romania...
issa12
Postat pe 8 Aprilie 2010 20:02
dc tuh nu te simti bine cu nasul asa.....si esti complexata da dc sa nu-ti faci......bafta
rubya_healthy
Postat pe 10 Aprilie 2010 02:15
Buna! Dupa cate am citit eu nu merita. Eu zic ca asa cum esti e cel mai bine, naturala.Doamne fereste in caz de accident dak e necesara, de alfel nu. Ai mai facut pana la urma?
alexia24
Postat pe 10 Aprilie 2010 15:33
Este trist ca exista doctori ca doamna dr de mai sus. Rinoplastia este o operatie foarte delicata si trebuie sa fi bine specializat ca sa ai rezultate bune.
La mine operatia a fost cu anestezie generala si nu am simtit nimic nici in timpul operatiei cand am dormit nici dupa cand m-au trezit. Am avut mese in nas doar o noapte si nu m-a durut cand le-a scos sau pe urma cand mi-a scos firele. Am fost putin vanata la fata si putin umflata dar a trecut repede. Dl Dr Daniel Popescu este unul dintre cei mai buni specialisti pe chirurgia faciala de la noi si personal il recomand cu toata caldura. Am vazut ca trateaza multe nasuri care au fost masacrate de alti doctori si reuseste sa le faca foarte frumoase.
Daca aveti complexul acesta al nasului urat sau daca aveti probleme cu respiratia, operatia merita toti banii. Dar aveti mare atentie cand va alegeti chirurgul.
healthy013881
Postat pe 10 Aprilie 2010 23:32
Ieri s-au facut 3 sapt de la operatie si ma simt foarte bine cu noul nas. Mai are putin de dezumflat, dar arata frumusel si in fiecare dimineata parca arata si mai bine.
healthy013881
Postat pe 10 Aprilie 2010 23:40
Am facut o rinoplastie in urma cu 30 ani(aveam atunci 20 ani)si am fost extrem de multumita.Daca ar mai fi nevoie as face-o din nou fara sa clipesc.Reusita unei astfel de operatii depinde doar de priceperea medicului de aceea este f. important sa stii la cine mergi pentru asa ceva.Deci, multa bafta!
healthy003074
Postat pe 11 Aprilie 2010 10:39
am facut o operati de rinoseptoplastie acum 2 zile si azi mi a scos mesele(cu greu ca am tipat groaznic ,)da nu mi a mai pus atela.oare e vreo problema ?nasul meu arata fff bine da park e umflat pe o parte da cica e normal se desumfla..nu am dureri de nas dar am avut intoleranta la anestezie si am vomat mult de tot da mi au facut facut niste injectii si mi a trecut ,socul cel mare au fost mesele
healthy015088
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:27
dami si mie detalii te rog pt ca ma intereseaza mersi mult!
elviracostantea
Postat pe 25 Mai 2010 16:18
Jesus !!!!! prin ce ai trecut si tu !!!!! groaznic, bine macar ca esti multumita de rezultat . am trecut si eu acum un an printr-o rinocorectie cu deviatie de septt dar a fost muuult mai bine decat povestesti tu
cammy23
Postat pe 7 Noiembrie 2010 21:50
Si eu mi-am facut rinoplastie acum cateva luni la Spitalul de Arsi la doctorita Daniela Bunila si sunt f multumita de rezultate. O recomand!
andreeacodranu
Postat pe 17 Noiembrie 2010 14:42
Si eu mi-am facut rinoplastie acum cateva luni la Spitalul de Arsi la doctorita Daniela Bunila si sunt f multumita de rezultate. O recomand!
andreeacodranu
Postat pe 17 Noiembrie 2010 14:43

http://www.starszone.eu/membrii.php?id=23437
kudika330299
Postat pe 17 Noiembrie 2010 14:46
De la: , la data 2008-10-31 15:43:51ce parere aveti despre rinoplastie? merita, efectele sunt cele dorite? si... daca cineva a trecut prin aceasta, ar vrea recomandari, indiferent ca sunt de bine sau de rau (macar sa stiu ce sa evit). Multumesc mult!

Parere proasta! Cu o exceptie..daca este facuta (rinoplastia)in sop terapeutic(ex. deviatie de sept, accident, etc)
Dar, in cazul in care faci operatia doar pentru estetic,nu cred ca se merita durerii de dupa ,desfigurarii (am avut ocazia sa vad cum arata fata dupa o rinoplastie: TERIBIL!!!in filmele horror mai vezi asa ceva@toata fata este tumefiata ,plina de vanatai)plus complicatiile anesteziei la care te supui...si daca mai exista si modificari pe piramida nazala fetelor...stiti cu ce reduce medicul masa osoasa cu dalta si ciocanul nu glumesc,,,brrr..parerea mea nu se merita atata suferinta!
kudika330098
Postat pe 17 Noiembrie 2010 16:38
De la: cristina_blondyy, la data 2009-02-10 18:32:56In urma unui acc rutier am avut fract de piramida nazala bineinteles ca nu am dat importanta prea mare la nas nici eu nici medicii deoarece aveam alte traumatisme mai grave .In fine am rams cu nasul putin stramb adica osul sa sudat in forma de ,,S,,la 18 ani m-am dus la sp Panteliomon sa ma operez la dr. Anghel Elena care o trata pe sora mea de otita mi sa parut ff de treab mi-a explicat cum se face ce trebuie sa indurrrrrr okk Am ajuns la op am facut-o ff greu primele 2 zileee nu puteam sa respir de baut sau de mancat nici atat pur si simplu nu poti ptr ca in nas ai bagate niste mese si e practic astupat ai un pansament mare la nas care e legat dupa urechi in fineeeee dupa 3 zile mi-a scos alea din nas am zis ca mor acolo ptr ca sunt ff lungii si a 4-a zi de dim ma duce as in blocul operator credeam ca imi face anestezie sa imi scoata firele ei nuuuu pur si simplu nu mi-au zis nimik si m-am trezit daca pot sa zic asa ca nici macar nu am atipit in niste dureri cumpliteeeee cineva se juca in capul meu adica in nasul meu simteam dalta cum dadea cu ea cum scobea tipammmmmm eram ff agitata am simtitsi auzit totul ,deodata cineva a inceput sa tipe ca d-na doctor a lesinat ma simteam bine eliberata ca nu mai ma chinuia nimeni dar o voce de barbat mi-a zis ca chiar daca mor nu ma lasa pana nu ma termina Revret si in ziua de azi ca am apelat la sp Panduri la aceea doctora care ma facut nebuna pentru ca pur si simplu nu puteam sa stau cuminte sa ma opereze ea.Deci in concluzie daca nu va este pusa viata in pericol nu faceti fetelor operatiii am ramas fara nas doctora mi-a tretezat pur si simplu nasul de la jumate din cauza asta a lesinat acum am ceva un inlocuitor de os sau naiba stie ca nimeni nu mi-a zis asta am aflat-o dupa multi ani cand pur si simplu nasul neu a inceput sa se lase si sa scartaie
Valy90
Postat pe 17 Noiembrie 2010 16:53
De la: valy90, la data 2010-11-17 16:53:39
De la: cristina_blondyy, la data 2009-02-10 18:32:56In urma unui acc rutier am avut fract de piramida nazala bineinteles ca nu am dat importanta prea mare la nas nici eu nici medicii deoarece aveam alte traumatisme mai grave .In fine am rams cu nasul putin stramb adica osul sa sudat in forma de ,,S,,la 18 ani m-am dus la sp Panteliomon sa ma operez la dr. Anghel Elena care o trata pe sora mea de otita mi sa parut ff de treab mi-a explicat cum se face ce trebuie sa indurrrrrr okk Am ajuns la op am facut-o ff greu primele 2 zileee nu puteam sa respir de baut sau de mancat nici atat pur si simplu nu poti ptr ca in nas ai bagate niste mese si e practic astupat ai un pansament mare la nas care e legat dupa urechi in fineeeee dupa 3 zile mi-a scos alea din nas am zis ca mor acolo ptr ca sunt ff lungii si a 4-a zi de dim ma duce as in blocul operator credeam ca imi face anestezie sa imi scoata firele ei nuuuu pur si simplu nu mi-au zis nimik si m-am trezit daca pot sa zic asa ca nici macar nu am atipit in niste dureri cumpliteeeee cineva se juca in capul meu adica in nasul meu simteam dalta cum dadea cu ea cum scobea tipammmmmm eram ff agitata am simtitsi auzit totul ,deodata cineva a inceput sa tipe ca d-na doctor a lesinat ma simteam bine eliberata ca nu mai ma chinuia nimeni dar o voce de barbat mi-a zis ca chiar daca mor nu ma lasa pana nu ma termina Revret si in ziua de azi ca am apelat la sp Panduri la aceea doctora care ma facut nebuna pentru ca pur si simplu nu puteam sa stau cuminte sa ma opereze ea.Deci in concluzie daca nu va este pusa viata in pericol nu faceti fetelor operatiii am ramas fara nas doctora mi-a tretezat pur si simplu nasul de la jumate din cauza asta a lesinat acum am ceva un inlocuitor de os sau naiba stie ca nimeni nu mi-a zis asta am aflat-o dupa multi ani cand pur si simplu nasul neu a inceput sa se lase si sa scartaie



cel mai probabil au refacut varful nasului cu cartilaj prelevat din sept, imi pare rau pt ce aud, si din pacate malpraxisul nu prea este sanctionat in Romania
visan_georgiana
Postat pe 17 Noiembrie 2010 17:05
buna...am 10 zile de la operatia de rinoplastie.....si am niste coji in nas care oricat ma curat nu dispar si nu prea imi permit sa respir prea bine....am si o umflatura intre sprancene si varful nasului dar care dr a zis ca dispar in 2-3 saptamani....in rest totul a decurs f bine sunt multumita dar nu stiu ce sa fac cu cojile astea..ma curat cu apa de mare si cu vitamina a uleioasa!!!!ce pot sa mai fac???
andreyta25
Postat pe 26 Ianuarie 2011 14:49
Buna! Stiu ca a trecut ceva vreme de cand ai postat tu msg dar imi poti spune te rog, unde ai facut tu operatia?
deutza84
Postat pe 26 Ianuarie 2011 17:59
De la: alexandra890, la data 2010-11-17 14:43:00Si eu mi-am facut rinoplastie acum cateva luni la Spitalul de Arsi la doctorita Daniela Bunila si sunt f multumita de rezultate. O recomand!


Buna! Imi poti spune , te rog, cat a costat operatia la spital?
deutza84
Postat pe 26 Ianuarie 2011 18:00
De la: luminitza7, la data 2010-01-20 15:44:11Operatia de rino-septo-plastie se poate face cu costuri mult mai reduse la Institutul de fonoaudiologie si chirurgie functionala-ORL Prof. dr. Dorin Hociota,situat pe strada Mihail Cioranu nr.21,sector 5(in spate la Mariott)
Doctorul Dumitru Ilie face niste nasuri jos palaria.Se sta cu o proteza pe nas 48-72ore,nu este obligatoriu sa te invinetesti(depinde de factorii de coagulare ai fiecarui pacient).Eu cred ca este mai rezonabil decat la clinicile particulare si pacientul este mai in siguranta,fiind supravegheat continuu.


Imi puteti spune cam cat costa rinoplastia la Inst. de fonoaudiologie ? Multumesc.
kudika377359
Postat pe 18 Martie 2011 23:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Glossy Box in Romania? 1 De la: kudika085937 28 Martie 2012 22:29
am vopsit parul si e ingrozitor 25 De la: kudika_937914 24 Octombrie 2013 16:28
fond de ten 22 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 12 Septembrie 2010 22:46
concurs make-over !!! 3 De la: AdrianaR 28 Octombrie 2010 21:49
unghii cu gel 2 De la: alexa_ph 5 Iulie 2011 11:30