Setari Cookie-uri

cam cati parteneri sexuali ar trebui sa aibe o femeie?

cam cati parteneri sexuali ar trebui sa aibe o femeie? acest lucru este aproape imposibil de monitorizat. dar este demonstrata incodenta cancerelor genitale la femei cu mai multi parteneri sexuali. Ce inseamna acest "mai multi"? cam cati?

Postat pe 31 Octombrie 2008 16:01
cam cati crezi ? cam cati ti`ar trebui pana sa ajungi o galeata ..un wc public un subiect de scarba atat pt barbati cat si pt tine ..tu crezi ca esti mai shic mai cool daca ai avut 100 ..fatza de una care a avut 1,2 ..? ei bine ..dezamagire...nu trebuie sa ramai cu primul pe care`l cunosti ..nici cu al doilea ..nici cu al treilea daca nu iti convin acestia ..dar deja mai departe e o problema. si fizica si psihica.
mirunaracovita
Postat pe 8 Noiembrie 2008 20:38
nu cred ca exista un numar la care sa te opresti sau pana la care trebuie sa ajungi.
trebuie sa ramai langa partenerul cu care te simti implinita din toate punctele de vedere.
daca il gasesti mai repede sau mai greu decat altele ....sanatate sa fie si sa ai grija de tine!
in privinta celor care condamna o oarece experienta...cred ca sunt frustrate ca s-au oprit cand puteau gasi ceva mai bun.
bafta in cautari!
stella_m
Postat pe 21 Noiembrie 2008 10:17
live dreams, cu siguranta ai frustrari legate de relatiile cu barbatii...daca nu chiar mai mult. Nu exista reguli in dragoste...nu exista perfectiune. Totul pare a fi ce ne dorim, atunci cand suntem capabili sa simtim acel fior, sa daruim si sa primim dragoste. Cand nu exista ceva care sa te impiedice sa daruiesti, cand simti ca poti oferi celuilalt mai mult decat astepti de la el, aceea este dragostea adevarata. Se spune ca intr-o relatie unul iubeste mai frumos, iar celalalt mai bine. Cat despre cati parteneri sa ai in viata ptr sex, asta nu poti sti...Poate ca primul partener ne-a dezamagit asteptarile, poate ca nu e cel potrivit, iar atunci cand lucrurile merg prost incepand din pat, totul se duce de rapa. Femeile nu insala daca sunt iubite, adorate si li se spune din cand in cand cat sunt de frumoase...Cu barbattii e alta poveste, iar daca intram in subiect, ne trebuie timp nu gluma. Un lucru e clar...barbatii insala ptr ca au simtul frumosului si slava Domnului, sunt femei frumoase, nu ne plangem !

Postat pe 23 Noiembrie 2008 21:52
Nu cred ca este elocventa incodenta cancerelor genitale la femei cu mai multi parteneri . Cu siguranta exista riscul mai mare de a face alte boli, dar asa cum stim cu totii, toti avem celule cancerigene, care se inmultesc unde gasesc terenul prielnic. Sa presupunem ca ai avut un singur partener, dar de unde stii tu cate partenere a avut el? In momentul in care ne culcam cu un partener, automat e ca si cum am fi avut relatii cu toate partenerele sale, care la randul lor au avut alte relatii s.a.m.d., este ca o piramida.
hairpin
Postat pe 24 Noiembrie 2008 10:41
ranette ...daca tot sustii ca exista atata libertate ar trebui sa iti imaginezi ca nu tot ce ti se pare tie este adevarat. uite spre exemplu eu am tendinta sa cred ori ca esti in misa ..ori altceva ..dar tot asemanator! in dragoste nu exista regului perfect de acord ...insa si cainii se imperecheaza cu cine li se ofera ..cu cine gasesc. ia zi+mi tu ..cu ce esti mai presus de ei ? nu vreau sa consideri ca am ceva personal cu tine ..poate esti o persoana afectiva sincera ubitoare ...dar nu e mai frumos sa avem si niste valori? nu zic sa te opresti la unu 2 ..dar incercand tot ce ti se ofera inseamna ca nu ai nici cea mai mica capacitate de selectie. iar asta e un lucru inferior inteligentei... eu ubesc si sunt ubita ..nu am o experienta prea mare sunt la prima mea relatie si merge ok ...daca se va strica cu siguranta ca voi cauta ceva mai bun si nu ma voi prabusi..desi nu imi pun acum problema asta ..ca sa lamuresc lucrurile despre mine ....e greu sa nu judeci cand se intampla destul de multe lucuri incorecte ..poate vei fi tu acea sotie care vei fi parasita de sotul tau pt o alta ..cu o mentalitate open mind cum e la moda da ..si nu ca ar fi o tragedie fatala dar sigur ar reprezenta o drama...
mirunaracovita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 02:35
Buna fetelor!
Da, am citit ca s-a demonstat ca la femeile care au avut mai mult de 5 parteneri sexuali incidenta cancerului de col uterin este mai mare. Probabil ca in corpul nostru se produc schimbari chimice altele cu fiecare partener si schimbarile astea duc la inmultirea celulelor cancerigene...
Cert e ca nu e bine sa exageram cu schimbatul partenerilor sexuali. Nici moral nici fizic.
Nu trebuie sa ramai neaparat la primul partener, mai ales daca nu exista compatibilitate, dar cand deja ai trecut de 4-5 ar trebui sa te opresti o clipa sa analizezi unde gresesti. Ca de aia ai creier si de aia se spune ca femeile il folosesc mai mult, chiar si cand e vorba de sex. Daca nu faci lucrul asta inseamna ca ai o problema...
lucia_stancioiu
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:12
si in plus de asta sa nu mai spunem ca variind de la un partener la altul cu marimi diferite (logic ) muschii se slabesc si ..devii larga pe romaneste .ce e prea mult strica ..dar cui ii place, este liber poate sa ignore toate aspectele ce tin de sanatate, sensibilitate, moralitate..de asta se si practica toate tipurile de sex ..oral anal in grup cu animalele cu batranii, copii, fistingul ..stie medicina deviatii de comportament .. :|
mirunaracovita
Postat pe 9 Decembrie 2008 15:40
De la: live_dreams, la data 2008-11-08 20:38:38cam cati crezi ? cam cati ti`ar trebui pana sa ajungi o galeata ..un wc public un subiect de scarba atat pt barbati cat si pt tine ..tu crezi ca esti mai shic mai cool daca ai avut 100 ..fatza de una care a avut 1,2 ..? ei bine ..dezamagire...nu trebuie sa ramai cu primul pe care`l cunosti ..nici cu al doilea ..nici cu al treilea daca nu iti convin acestia ..dar deja mai departe e o problema. si fizica si psihica.


mare dreptate ai!mi-a placut partea de inceput la nebunie...pacat insa ca nu gandesc toate la fel...sunt unele care se cred mai frumoase si mai atragatoare daca shi-au pus-o cu 100,nu considera ca sunt doar "fetitze pt nevoi" shi atat! .....eu una ma amuz super mult cand o vad pe Alina Plugaru la tv...e tuta si nu stie din tot vocbularul limbii romane decat cuvantul"penis":)))....in fine....lasa sa fim noi "maicutze" cu 1 si sa fie ele vedete porno =))
negreaska
Postat pe 10 Decembrie 2008 19:06
ce mentalitati ...mai rau ca acu o suta de ani
fetelor voi nu stiti ca muschii folositi se intaresc nicidecum "slabesc"? de ce merg oamenii la sala...fac antrenamente...sa isi slabeasca muschii? iar in privinta variatiilor de dimensiuni ganditi-va numai ca veti naste copii sanatosi si frumosi de vreo 4 kg si 55 cm, chiar credeti ce spuneti? vaginul e elastic. ideea cu "galeata" a fost inventata de barbatii slab dotati.
nu sunt de acord cu o suta de barbati dar nici sa ramai cu un netot ca"se largeste"
stella_m
Postat pe 11 Decembrie 2008 20:36
hm ! si crezi ca ai dreptate tu cu mentalitatea din 2008 ! haide ma ?? si cat e de stupid sa consideri k ti se intaresc muschii imi vine sa rad..atata prostie.. iar dupa ce nasti copii nu vei mai avea niciodata dimensiunile pe care le`ai avut anterior !! o spun doctorii, nu barbatii slab dotati.. dar cum ai impresia ca esti desteapta si gasesti scuze la orice mai e o sansa: operatia! deci toate parasutele se pot da virgine ..
mirunaracovita
Postat pe 12 Decembrie 2008 11:54
un proverb vechi romanesc spune: la cate bordeie,atatea obiceie....si nu stiu de ce puneti asa de mare accent pe cat de larga sau cat de stramta este...credeti ca asta este tot ceea ce conteaza?sau care ar fi morala??alea care au 2-3 nasteri nu ar mai trebui sa faca sex ca numai sunt stramte???gata ca ma doare viata la cate citesc pe aici...:D
japoline
Postat pe 12 Decembrie 2008 19:15
imi place atitudinea ta... sa nu uitam ca suntem liberi de a actiona cum vrem...nu inteleg prejudeactiile unora dintre voi....si raman la aceasi parere in Romania SEXUL este tabuuu, de aceea avem copile care la 9 ani raman insarcinate...lasati fetelor frustrariile la o parte si simtiti-va bine...insa aveti grija de voi DACA O FACI FA-O CU CAP CRED K ASTA E CEL MAI IMPORTANT NU NR DE PARTENERI, care poate fii numai unul dar sa te marchze pe viata cu o boala...
ankalina
Postat pe 12 Decembrie 2008 21:53
live dreams..pastreaz-o u cu naftalina de grija ca se largeste....lasa-ne pe noi sa iubim si sa ne lasam iubite, fara griji.
si mai citeste si tu, ai sa afli ca acolo undeva chiar sunt muschi care prin exercitii se pot intari si pot face minuni in pat.
raman la ideea mea ca "galeata " e un mit prostesc.
stella_m
Postat pe 13 Decembrie 2008 16:56
live dreams zi ce vrei...dar la urma fiecare ramane cu ideile lui....numa inceteaza te rog sa ne mai faci tarfe in fata..

Postat pe 13 Decembrie 2008 21:46
De la: Nana, la data 2008-12-13 21:46:40live dreams zi ce vrei...dar la urma fiecare ramane cu ideile lui....numa inceteaza te rog sa ne mai faci tarfe in fata..

scuze...dar cum va fac tarfe in fatza ?va simtiti tarfe? si ce inseamna a fi tarfa de fapt ..?in afara de cele platite cu bani pt servicii exista si categoria celor morale ? of of ..
mirunaracovita
Postat pe 16 Decembrie 2008 13:55
Bravo!! Esti o femeie destepta si echilibrata!
Porobabil nu-ti spun noutati! De aceea iti doresc din suflet tie si familiei "SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU MULTE IMPLINIRI! LA MULTI ANI! "
stolerulucian
Postat pe 24 Decembrie 2008 09:27
Live_dreams, ..esti virgina?
jaqueline29
Postat pe 26 Decembrie 2008 10:28
De la: jaqueline29, la data 2008-12-26 10:28:45Live_dreams, ..esti virgina?

ori virgina ori asexuala!
miha47
Postat pe 26 Decembrie 2008 18:15
Scuze dar personal cred ca ajungi mai "galeata" cu un singur partener cu care o faci tot timpul, decat daca ai sex ocazional, cu diverse persoane.
Important este sa te protejezi, si in zilele noastre ar trebui sa ne protejam si daca suntem cu acelasi partener de ani intregi pentru ca nu esti cu el non-stop ca sa sti ce face, iar barbati sunt usor de corupt, cu atat mai mult cu cat pentru ei sexul cu o alta femeie nu reprezinta neaparat a insela.
kerigan_ro
Postat pe 29 Decembrie 2008 11:37
Ce se intampla cand unul iubeste si frumos, si mai bine.
kerigan_ro
Postat pe 29 Decembrie 2008 11:41
Ft corect.

Va doresc tutror un AN Nou Fericit!!
annemari06
Postat pe 30 Decembrie 2008 03:36
De la: kerigan_ro, la data 2008-12-29 11:37:09Scuze dar personal cred ca ajungi mai "galeata" cu un singur partener cu care o faci tot timpul, decat daca ai sex ocazional, cu diverse persoane.
Important este sa te protejezi, si in zilele noastre ar trebui sa ne protejam si daca suntem cu acelasi partener de ani intregi pentru ca nu esti cu el non-stop ca sa sti ce face, iar barbati sunt usor de corupt, cu atat mai mult cu cat pentru ei sexul cu o alta femeie nu reprezinta neaparat a insela.

barbatii sunt usor de corupt de catre cine???avand in vedere ca raportul intre nr barbatilor si al femeilor este aprozimativ egal(intr-adevar ceva mai multe femei)...cine ai corup pe acesti barbati???nu oare femeile???...de ce nu va puneti intrebarea in felul urmator??daca eu am 3-4 partenere,vecinul are si el 3-4,un coleg de serviciu are 2-3,gheorghe are si el 3,vasile are 4,ion are 3-4....cine sunt aceste femei???nu oare nevasta-prietena-amica lui vasile,a lui gheorghe,a vecinului,a colegului,a mea...trece de la un individ la altul???ca altfel nu s-ar putea pastra proportia matematica,nu??? si LA MULTI ANI
japoline
Postat pe 30 Decembrie 2008 17:05
Corect, dar vezi ca e posibil ca numai pe a lui gheorghe vasile si ion sa o impartiti nu si pe a ta pe a lu' Florica sau ionica.
Cat despre sex fiecare e lier sa faca ce vrea si cu cine vrea.
Bravo ca esti la primul partener, fata infocata, care le numeste pe restul femeilor tarfe, dar daca nimereai mai stiu eu ce dobitoc care vorba altei doamne a spus ca te-ar fi infectat cu cine stie ce...nu e o calitate a ta ca ai dat peste un tip ok, sau cel putin asa crezi tu ca e numai al tau...apropo a fost si el virgin?sau ti-ai luat teapa?:)))
Cum spuneam,,,fiecare e liber sa faca ce vrea cu cine vrea si cum vrea!
Infocata practicati numai misionarului- ma refer la pozitie desigur:)))
Ficare face sex cu cine vrea important este daca se intampla ocazional, accidental cu parteneri instabili sa te protejezi cu prezervativ.
Fiecare isi traieste viata cum vrea important este ca la sfarsitul vietii sa nu aveti regrete, fiecare cu principiile lui.
Cat despre probabilitatea de a face cancer de col uterin de la prea multi parteneri era vorba de un numar mai mare de 5 parteneri, insa cauza partenerilor se afla pe locul 6, primeaza alte cauze: infectii netratate, anexite, rani necauterizate infectate ulterior cu virusul papiloma...care apropo are 31 de trunchiuri iar vaccin s-a gasit pentru prevenirea a doar 4 din acestea.
Iar pentru cine e speriata ca se ransforma in galeata recomand sexul in mai multe pozitii, cu o flexibilitate cat mai mare din partea partenerei, in momentul orgasmului(pentru cine reuseste sa-l aiba - sper ca nu e nimeni ata de nefericit:)))) muschii se contracta foarte mult iar partenerul vostru simte asta, foarte bine cu penisul daca va penetreaza in momentul ala,,,astfel muschii se intaresc, ca orice muschi lucrat.
Cunosc cazul unei femei de 32 de ani SARACA virgina de cate ori ma gandesc la ea nu am decat cuvinte de compatimire mi-o inchipui ca in SCARY MOVIE cred ca sotul- ca asta asteapta unul care sa o ia de nevasta nu vrea sex inainte de casatorie - o sa foloseasca o drujba sa o defriseze,,,
Se ofera vre-un barbat - vrea sa faca nunta in religia adventista - dar sa stiti ca arata foarte rau fata, ma refer la fata parca ar avea 80 de ani este trecuta si zbarcita ca o bunica,,,
Doamne o mare binecuvantare ai dat pe pamant CU PLACEREA SEXUALA SI UNII O IROSESC. SINCER IMI PARE RAU PENTRU EA SI PENTRU TOTI ASEMENI EI, O compatimesc mai mult pe ea decat pe o femeie de 40 de ani care a avut 20 de parteneri, are cancer si moare, macar nu si-a irosit viata,,,ca altii.
Faceti dragoste si iubiti-va frumos si muuuult!!!DAR MAI ALES DE CALITATE

cristina_lavinia
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:37
Cati poate fiecare. In sensul de cum apuca fiecare sa-si traiasca viata, poate are noroc si gaseste din prima un barbat bun, poate nu are noroc si are numai relatii trecatoare...
Sarah_healthy
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:27
Live dreams,tare sunt curioasa,daca actualul partener o sa decida sa te paraseasca(iti doresc din contra sa fi fericita toata viata cu el),urmatorul la fel si si urmatorul..daca dupa cel de-al 3-lea asa cum era limita impusa de tine inainte sa devi "galeata" o sa ramai la aceasi parere si o sa practici abstinenta doar pt ca ai principii si valori morale.
loretta
Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:42
Nu mai fiti rautacioase!Sunt convinsa ca niciuna nu e perfecta,sau ca ati facut cel putin 1 alegere gresita in materie de partener pt sex...ideea de baza este sa sti ceea ce faci,cum sa te protejezi si sa te opresti la timp,sa-i poti numara pe degete..daca deja nu-ti ajung degetele ar trebui sa -ti pui un semn de intrebare.
Aveti grija de voi!

Postat pe 12 Ianuarie 2009 12:58
Live _dreams....hai ca m-am prins! sa nu fi galeata..practici sex anal! am vazut in alta postare!! bine asaaaaa
jaqueline29
Postat pe 13 Ianuarie 2009 10:48

barbatii sunt usor de corupt de catre cine???avand in vedere ca raportul intre nr barbatilor si al femeilor este aprozimativ egal(intr-adevar ceva mai multe femei)...cine ai corup pe acesti barbati???nu oare femeile???...de ce nu va puneti intrebarea in felul urmator??daca eu am 3-4 partenere,vecinul are si el 3-4,un coleg de serviciu are 2-3,gheorghe are si el 3,vasile are 4,ion are 3-4....cine sunt aceste femei???nu oare nevasta-prietena-amica lui vasile,a lui gheorghe,a vecinului,a colegului,a mea...trece de la un individ la altul???ca altfel nu s-ar putea pastra proportia matematica,nu??? si LA MULTI ANI[/quote]

Pardon,Domnu`, dar se pare ca nu sunteti foarte bine informat: este un raport de 4 la unu, in "favoarea" femeilor, in tara .... Ceea ce, dupa calculele mele, inseamna ca un barbat poate avea o sotiesi vreo 3 amante, toatefidele.Nu neaparat ca toate sunt morale...
Pe de alta parte, din cate stiu eu, mai sunt si "profesioniste", la care barbatii apeleaza cu draga inima! Nu ca nu ar fi "profesionalisti", dar numarul este mai ... saracut.
ea_she
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:14
De la: ranette, la data 2008-11-23 21:52:51live dreams, cu siguranta ai frustrari legate de relatiile cu barbatii...daca nu chiar mai mult. Nu exista reguli in dragoste...nu exista perfectiune. Totul pare a fi ce ne dorim, atunci cand suntem capabili sa simtim acel fior, sa daruim si sa primim dragoste. Cand nu exista ceva care sa te impiedice sa daruiesti, cand simti ca poti oferi celuilalt mai mult decat astepti de la el, aceea este dragostea adevarata. Se spune ca intr-o relatie unul iubeste mai frumos, iar celalalt mai bine. Cat despre cati parteneri sa ai in viata ptr sex, asta nu poti sti...Poate ca primul partener ne-a dezamagit asteptarile, poate ca nu e cel potrivit, iar atunci cand lucrurile merg prost incepand din pat, totul se duce de rapa. Femeile nu insala daca sunt iubite, adorate si li se spune din cand in cand cat sunt de frumoase...Cu barbattii e alta poveste, iar daca intram in subiect, ne trebuie timp nu gluma. Un lucru e clar...barbatii insala ptr ca au simtul frumosului si slava Domnului, sunt femei frumoase, nu ne plangem !


Draga mea, nu Live_dreams da dovada de frustrari .. Oare cine? Daca o femeie sia- gasitpartenerul inseamna ca a stiut sa-si aleaga atat omul, cat si momentul. Asta inseamna echilibru, deci lipsa de frustrari!
Cautand "prin floricele" dezvolti frustrarile. Vrei sa ne faci sa credem ca esti fericita pentru ca sunt multi barbatii care vor si fac sex cu tine? Dar cati dintre ei vor sa stea alaturi de tine?! Asta e succesul: sa te bucuri alaturi de cineva, nu sub sau peste ...
ea_she
Postat pe 14 Ianuarie 2009 20:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat costa Tipajul pentru HPV 1 De la: Camelia93 25 Ianuarie 2012 01:32
in legatura cu candidoza!! 54 De la: Rebe 18 Martie 2010 11:21
menstruatie 3 De la: deliapetrescu@yahoo.com 22 Noiembrie 2009 12:06
Probleme cu menstruatia 2 De la: kudika_972235 12 August 2014 12:18
un subiect interesant! 9 De la: office_salinasusesi_ro 3 Aprilie 2010 17:43