Mai multe
| eu am luat clarinol chiar cind a aparut pe piata si chiar am luat mult timp dar n-am dat jos nici macar 100 de grame ba din contra m-am ingrasat.Avind in vedere si cit costa (atunci era in jurul la 5-6 sute de mii)parerea mea e ca nu merita.Mai degraba orienteaza-te spre ceva mai natural cit de cit,o dieta fara zahar,paine,cartofi si fainoase,nu mai minca dupa ora 19,bea foarte multe ceaiuri combinate care ajuta in diete.Toate astea impreuna cu un supliment natural (nu scump neaparat)te vor ajuta sa dai incet si sigur fara sa mai pui la loc.E parerea mea din propie experienta. | ||
|
healthy003660 Postat pe 15 Septembrie 2009 20:35 |
||
|---|---|---|
| ce fel de supliment alimentar ai luat?te rog frumos sa-mi spui si mie.paine manac maxim doua felii mici pe zi la amiaza zaharuri destul de rar ceaiuri nu beau deloc e foarte adevarat si cu siguranta nici 2 litri de lichide pe zi. | ||
|
maria1931 Postat pe 17 Septembrie 2009 13:49 |
||
| Eu am folosit o schema mai complexa pt ca banuiesc ca am si niste dereglari hormonale(probabil ma apropii de menopauza}.Am fo;osit Hofisil de la hofigal care contine aloe,spirulina si ulei volatil de cimbru in combinatie cu germoderivatul de coacaz negru diminjeata,de fag la prinz si frasin seara si cu Hof Estronat.Toate sint produse Hofigal nu foarte scumpe(se invart in jurul a 10 ron fiecare)dar le gasesti cam greu.Cura se face 3 luni.In plus eu am baut foarte multe ceaiuri combinate cam 2l pe zi neindulcit de regula seara.(sunatoare,coada soricelului,mesteacan,iasomie,salvie,ceai verde,ceai rosu etc).Nu am tinut un regim strict ba chiar pot sa spun ca nu am renuntat deloc la carne,oua,lapte salate,peste foarte mult,ficatei de pasare etc.D e slabit am slabit 25 de gk in 6 luni.Poate nu e mult dar nu am pus nimic la loc chiar daca am mai facut excese sau am mincat la alta ora si ma simt foarte bine.Daca mai pot sa-ti fiu de folos cu placere | ||
|
|
||
|
healthy003660 Postat pe 17 Septembrie 2009 19:17 |
||
Eu am slabit cu capsula de slabit.Nu stiu cat ca nu m-am cantarit.Am luat numai 2 folii si m-am oprit.Sotul nu stia ca luam aceste pastile.Incepuse sa-mi zica in fiecare zi ca arat ca o scandura,ce se intampla de ce am slabit atat de mult...Eu nu prea imi dadeam seama decat la haine (imi veneau pantalonii de pe vremea cand aveam 53 de kg),asta era vara trecuta.In iarna am reusit sa pun 7 kg pe mine... Am 2 sau 3 saptamani de cand nu mai iau.Nu cred ca m-am ingrasat caci pantalonii imi vin ,nu am reusit sa-mi cumpar cantar,ei tin locul.Problema este ca am o pofta foarte mare de mancare si mananc.Noroc ca nu m-am ingrasat...Urmeaza sa-mi vina ciclu si de obicei cu vreo saptamana inainte imi creste apetitul,sper ca asta este cauza si acum si nu intreruperea pastilelor...A mai patit cineva sa-i creasca apetitul asa?
|
||
|
ROXANEL Postat pe 19 Septembrie 2009 14:14 |
||
| Nu iti fa probleme ...eu am dat jos 15 kg de la 85 la 70 si mananc ca nebuna orice si nu am pus la loc nici macar 1 kg ...pupici | ||
|
healthy001807 Postat pe 19 Septembrie 2009 21:17 |
||
| Buna! Am luat si eu aceasta capsula de slabit timp de 8 zile,la recomandarea unei colege... nu am avut nimic(numai ca nu aveam pofta de mancare) pana in ziua a 8 a,adica ieri, cand am crezut ca o sa mor...mi-a venit rau, am lesinat,mi-a amortit o mana...nu puteam sa stau in picioare...greatza..a fost groaznic... Si nu am slabit decat 2 kg in aceste 8 zile... Nu recomand nimanui aceste pastile... Voi chiar va-ti simtit bine de la ele? | ||
|
ralucca Postat pe 27 Septembrie 2009 13:10 |
||
| Lainceput am avut palpitatii si insomnii cateva zile...apoi m-am obisnuit | ||
|
healthy001807 Postat pe 27 Septembrie 2009 23:31 |
||
De la: raluca18, la data 2009-09-27 13:10:36Buna! Am luat si eu aceasta capsula de slabit timp de 8 zile,la recomandarea unei colege... nu am avut nimic(numai ca nu aveam pofta de mancare) pana in ziua a 8 a,adica ieri, cand am crezut ca o sa mor...mi-a venit rau, am lesinat,mi-a amortit o mana...nu puteam sa stau in picioare...greatza..a fost groaznic... Si nu am slabit decat 2 kg in aceste 8 zile... Nu recomand nimanui aceste pastile... Voi chiar va-ti simtit bine de la ele?NE POTI DEMONSTRA ACEST LUCRU? |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 28 Septembrie 2009 09:32 |
||
| buna... spuneti-mi si mie va rog, despre ce capsula e vorba??? va rog,,,,,,,,,email laura_dobaes@yahoo.com | ||
|
laura_dobaes Postat pe 28 Septembrie 2009 13:37 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-28 09:32:44De la: raluca18, la data 2009-09-27 13:10:36Buna! Am luat si eu aceasta capsula de slabit timp de 8 zile,la recomandarea unei colege... nu am avut nimic(numai ca nu aveam pofta de mancare) pana in ziua a 8 a,adica ieri, cand am crezut ca o sa mor...mi-a venit rau, am lesinat,mi-a amortit o mana...nu puteam sa stau in picioare...greatza..a fost groaznic... Si nu am slabit decat 2 kg in aceste 8 zile... Nu recomand nimanui aceste pastile... Voi chiar va-ti simtit bine de la ele?NE POTI DEMONSTRA ACEST LUCRU? nu am cum sa demonstrez...eu mi am spus povestea...te-a deranjat cu ceva?...probabil daca scriam de bine nu ziceai nimic dar asa e inca o bila neagra pt pastila "minune"...nu as avea nici un motiv sa mint ca oricum fiecare om face ce vrea...crezi ca eu nu as fi vrut sa slabesc si sa imi fie bn...? |
||
|
ralucca Postat pe 28 Septembrie 2009 15:39 |
||
De la: raluca18, la data 2009-09-28 15:39:05Te rog sa ma ierti ,trebuia sa citez pe altcineva.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-28 09:32:44De la: raluca18, la data 2009-09-27 13:10:36Buna! Am luat si eu aceasta capsula de slabit timp de 8 zile,la recomandarea unei colege... nu am avut nimic(numai ca nu aveam pofta de mancare) pana in ziua a 8 a,adica ieri, cand am crezut ca o sa mor...mi-a venit rau, am lesinat,mi-a amortit o mana...nu puteam sa stau in picioare...greatza..a fost groaznic... Si nu am slabit decat 2 kg in aceste 8 zile... Nu recomand nimanui aceste pastile... Voi chiar va-ti simtit bine de la ele?NE POTI DEMONSTRA ACEST LUCRU? |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 28 Septembrie 2009 16:21 |
||
De la: healthy001807, la data 2009-09-19 21:17:04Nu iti fa probleme ...eu am dat jos 15 kg de la 85 la 70 si mananc ca nebuna orice si nu am pus la loc nici macar 1 kg ...pupicine poti demonstra acest lucru? |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 28 Septembrie 2009 16:22 |
||
| sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca cineva cu sau fara pastile mananca mult si nu se ingrasa deloc,poate hipertiroidienii dar ei nu au nevoie de capsule de slabit pt ca in general sunt foarte slabi si agitati.dar cine stie...fiecare organism este foarte particular. | ||
|
maria1931 Postat pe 29 Septembrie 2009 17:00 |
||
De la: maria1931, la data 2009-09-29 17:00:19sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca cineva cu sau fara pastile mananca mult si nu se ingrasa deloc,poate hipertiroidienii dar ei nu au nevoie de capsule de slabit pt ca in general sunt foarte slabi si agitati.dar cine stie...fiecare organism este foarte particular.Pana la proba contrarie eu ii numesc mincinosi. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 29 Septembrie 2009 19:53 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-28 16:21:54De la: raluca18, la data 2009-09-28 15:39:05Te rog sa ma ierti ,trebuia sa citez pe altcineva.[/qDe la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-28 09:32:44De la: raluca18, la data 2009-09-27 13:10:36Buna! Am luat si eu aceasta capsula de slabit timp de 8 zile,la recomandarea unei colege... nu am avut nimic(numai ca nu aveam pofta de mancare) pana in ziua a 8 a,adica ieri, cand am crezut ca o sa mor...mi-a venit rau, am lesinat,mi-a amortit o mana...nu puteam sa stau in picioare...greatza..a fost groaznic... Si nu am slabit decat 2 kg in aceste 8 zile... Nu recomand nimanui aceste pastile... Voi chiar va-ti simtit bine de la ele?NE POTI DEMONSTRA ACEST LUCRU? |
||
|
ralucca Postat pe 29 Septembrie 2009 21:44 |
||
| cat vrel sa slabesti in 8 zile ,e prea mult si asa asta ai imseamna ca ai slabit 8 kg pe luna ,iat pentru inceput e mult .Am slabit dupa ce am luat 2 luni reductil RECOMANDAT DE MEDIC 4 kg pe luna .Dupa cele 2 luni am inceput sa slabesc treptat tot cam 4 kg pe luna avea, 110 kg si acum am 88 .Pot spune ca acum slabesc asa de placere cate 0,500 sau 1 kg pe saptamana ,am prins secretu si nu ma grabesc deloc ,pt a nu imi deregla organismu .Nu mai tin un regime strict doar evit grasimile exagerate ,dulciurile ,painea si mesele dupa 6 seara .In rest sanatate sa stiti ca se poate doar ca pastile minune nu sunt si fac mai mult rau decat mine . | ||
|
kudika051850 Postat pe 29 Septembrie 2009 22:13 |
||
De la: mariazet45, la data 2009-09-29 22:13:41cat vrel sa slabesti in 8 zile ,e prea mult si asa asta ai imseamna ca ai slabit 8 kg pe luna ,iat pentru inceput e mult .Am slabit dupa ce am luat 2 luni reductil RECOMANDAT DE MEDIC 4 kg pe luna .Dupa cele 2 luni am inceput sa slabesc treptat tot cam 4 kg pe luna avea, 110 kg si acum am 88 .Pot spune ca acum slabesc asa de placere cate 0,500 sau 1 kg pe saptamana ,am prins secretu si nu ma grabesc deloc ,pt a nu imi deregla organismu .Nu mai tin un regime strict doar evit grasimile exagerate ,dulciurile ,painea si mesele dupa 6 seara .In rest sanatate sa stiti ca se poate doar ca pastile minune nu sunt si fac mai mult rau decat mine .[/ |
||
|
ralucca Postat pe 30 Septembrie 2009 21:55 |
||
| Laura e vb de capsula de slabit si o gasesti la farmaciile naturiste e o cutie verde cu un fruct rosu pe ea...ca o maceasa....Succes!sa ma tii la curent....ii pup pe toti care au bun simt | ||
|
healthy001807 Postat pe 2 Octombrie 2009 16:00 |
||
De la: maria1931, la data 2009-09-29 17:00:19sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca cineva cu sau fara pastile mananca mult si nu se ingrasa deloc,poate hipertiroidienii dar ei nu au nevoie de capsule de slabit pt ca in general sunt foarte slabi si agitati.dar cine stie...fiecare organism este foarte particular.draga, nimeni nu te forteaza sa ei capsula de slabit, dar pe tine te intereseaza personal aceasta pastila sau te interesezi pt alta persoana, dar ai grija ca nici cele de la FOREVER nu sunt indicate, ca iti spun ca sunt naturale, bleach, nu cred , sau crezi ca isi fac efect , poate isi fac efect asupra bugetului tau cand ai sa vezi ca ai si marfa proasta dar si bani aruncati pe gunoi, deci ce este in farmacie te poti documenta, si poti sa iti intrebi medicul de familie ca e mai corect, iti doresc o zi buna, si sper sa iei decizia corecta pentru sanatatea ta
|
||
|
mihaelatrincu Postat pe 10 Octombrie 2009 14:26 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-10 14:26:07esti chiar nesimtitaDe la: maria1931, la data 2009-09-29 17:00:19sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca cineva cu sau fara pastile mananca mult si nu se ingrasa deloc,poate hipertiroidienii dar ei nu au nevoie de capsule de slabit pt ca in general sunt foarte slabi si agitati.dar cine stie...fiecare organism este foarte particular.draga, nimeni nu te forteaza sa ei capsula de slabit, dar pe tine te intereseaza personal aceasta pastila sau te interesezi pt alta persoana, dar ai grija ca nici cele de la FOREVER nu sunt indicate, ca iti spun ca sunt naturale, bleach, nu cred , sau crezi ca isi fac efect , poate isi fac efect asupra bugetului tau cand ai sa vezi ca ai si marfa proasta dar si bani aruncati pe gunoi, deci ce este in farmacie te poti documenta, si poti sa iti intrebi medicul de familie ca e mai corect, iti doresc o zi buna, si sper sa iei decizia corecta pentru sanatatea ta |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 10 Octombrie 2009 17:08 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-10 14:17:34habar nu ai de educatie,esti inculta si provenita dintr-o haita de nesimtiti,sa-ti fie rusine.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-29 19:53:54daca ar fi cumparat produsele tale gretoase atunci nu le mai cereai demonstrati, dar tu ai probe concrete merdule, esti un virme , care fraereste oameni mai putin documentati despre asa zisele produse forever, daca stau bine si ma gandesc sunteti o adunatura de sectanti, cretinule, si aici ai imputit topiculDe la: maria1931, la data 2009-09-29 17:00:19sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca cineva cu sau fara pastile mananca mult si nu se ingrasa deloc,poate hipertiroidienii dar ei nu au nevoie de capsule de slabit pt ca in general sunt foarte slabi si agitati.dar cine stie...fiecare organism este foarte particular.Pana la proba contrarie eu ii numesc mincinosi. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 10 Octombrie 2009 17:09 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-10 17:09:54haita este secta din care faci parte idiotule, si sa stii ca nu sunt nesimtita, daca eram asa ....atunci nu iti mai spuneam MERDULE....dar ca sa vezi ca sunt simtita , deja simt putoarea care o emani pe tot forumul asta , si stii de ce? pentru ca esti un merde de caineDe la: yanyacharberet, la data 2009-10-10 14:17:34habar nu ai de educatie,esti inculta si provenita dintr-o haita de nesimtiti,sa-ti fie rusine.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-29 19:53:54daca ar fi cumparat produsele tale gretoase atunci nu le mai cereai demonstrati, dar tu ai probe concrete merdule, esti un virme , care fraereste oameni mai putin documentati despre asa zisele produse forever, daca stau bine si ma gandesc sunteti o adunatura de sectanti, cretinule, si aici ai imputit topiculDe la: maria1931, la data 2009-09-29 17:00:19sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca cineva cu sau fara pastile mananca mult si nu se ingrasa deloc,poate hipertiroidienii dar ei nu au nevoie de capsule de slabit pt ca in general sunt foarte slabi si agitati.dar cine stie...fiecare organism este foarte particular.Pana la proba contrarie eu ii numesc mincinosi.
|
||
|
mihaelatrincu Postat pe 10 Octombrie 2009 20:37 |
||
|
||
|
healthy001807 Postat pe 11 Octombrie 2009 16:35 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-10-10 20:37:19De la: ene_m_gabriel, la data 2009-10-10 17:09:54haita este secta din care faci parte idiotule, si sa stii ca nu sunt nesimtita, daca eram asa ....atunci nu iti mai spuneam MERDULE....dar ca sa vezi ca sunt simtita , deja simt putoarea care o emani pe tot forumul asta , si stii de ce? pentru ca esti un merde de caineDe la: yanyacharberet, la data 2009-10-10 14:17:34habar nu ai de educatie,esti inculta si provenita dintr-o haita de nesimtiti,sa-ti fie rusine.De la: ene_m_gabriel, la data 2009-09-29 19:53:54daca ar fi cumparat produsele tale gretoase atunci nu le mai cereai demonstrati, dar tu ai probe concrete merdule, esti un virme , care fraereste oameni mai putin documentati despre asa zisele produse forever, daca stau bine si ma gandesc sunteti o adunatura de sectanti, cretinule, si aici ai imputit topiculDe la: maria1931, la data 2009-09-29 17:00:19sincer nici mie nu-mi vine sa cred ca cineva cu sau fara pastile mananca mult si nu se ingrasa deloc,poate hipertiroidienii dar ei nu au nevoie de capsule de slabit pt ca in general sunt foarte slabi si agitati.dar cine stie...fiecare organism este foarte particular.Pana la proba contrarie eu ii numesc mincinosi.
|
||
|
mihaelatrincu Postat pe 11 Octombrie 2009 16:44 |
||
|
ProShow Producer 4.0 este produs de cei de la Photodex.com(pretul acesti soft pe site-ul lui este de 249$) ,un program cu care puteti creea slide-uri (prezentari).Pentru a explica mai pe intelesul tuturor , puteti adauga poze , o muzica care sa ruleze pe fundal si texte si pentru toate acestea fiind disponibile o multime de setari . Adaugarea elementelor in ProShow Producer 4.0 se face foarte simplu , prin drag & drop , adica trageti elementul cu mouse-ul direct in program .Deasemenea puteti adauga efecte de tranzitie pozelor , pentru un strop de stil si un aspect mai placut , iar rezultatul v-a fi unul peste asteptari . Dupa ce ati terminat de aranjat si setat , puteti exporta slide-ul in mai multe formate : DVD , Blu-Ray , il puteti uploada direct pe Youtube sau pe site-ul producatorului , Photodex , il puteti salva ca si executabil , sau intr-un format video. ProShow Producer 4.0 este compatibil cu sistemele de operare Windows Xp si Windows Vista. pretul meu este numai 200lei!!! id : trademobile@ymail.com |
||
|
FILISOARA Postat pe 13 Octombrie 2009 20:43 |
||
| Hi, ma intereseaza daca stie cineva cum se poate termina cura de slabire cu capsula de slabire. Iau aceasta capsula de 2 luni si 3 zile si vreau sa stiu cand o pot intrerupe in prospect sdcrie ca poti lua maxim 6 luni, eu am slabit ceva [ nu prea mult]dar doresc sa continui si nu stiu cum sa ma las de ele. Am folosit 11 luni super slim si nu am reusit sa dau jos decat 3 kg dupa care le am luat din nou si chear mai mult. Daca aveti idee de problema mea astept sa imi raspunde ti . Multumesc | ||
|
sexy_healthy Postat pe 18 Octombrie 2009 09:18 |
||
va rog,a auzit cineva de ceaiurile de slabit de la Zein???de un de cumpara???multumesc
|
||
|
netyy Postat pe 18 Octombrie 2009 16:16 |
||
ti se pare normal sa slabesti 3,5 kg intr-o sapt? n-am nici o treaba , fecare face cum vrea ..app profa mea d aerobic avea o vorba cd ii ziceam si noi ca ne cumparam pastile: ai ceva la mansarda?''
|
||
|
m_geani Postat pe 3 Decembrie 2009 20:49 |
||
| Eu am slabit cu slim down,am slabit 7kg in 20 zile.L-am cumparat de aici:www.slimdown.ro | ||
|
healthy009763 Postat pe 4 Decembrie 2009 22:24 |
||
| Fetelor am luat pastilele slim down si am slabit 7kg in 20 zile,am vazut ca se scrie numai de bine de ele dar nu m-am gandit ca o sa dea rezultatele acestea.Nu am avut simptome rele,m-am simtit bine , sunt naturale.Va doresc de mos neculai la cat mai putine kg ! | ||
|
larisa_gheorghe Postat pe 5 Decembrie 2009 20:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dieta cu mere | 12 | De la: kudika421339 2 Septembrie 2011 15:58 |
| arsuri | 10 | De la: kudika_979854 4 Februarie 2015 11:04 |
| nu ma ingras | 11 | De la: deny_b_j 10 Februarie 2010 14:34 |
|
|
||
| Inaltime si kg | 26 | De la: alegro6543 21 Decembrie 2011 14:06 |
| Dieta Cambridge Weight Management Plan? | 6 | De la: Barbie30_ 7 Aprilie 2011 13:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.