Mai multe
De la: Daria_Adeline, la data 2009-02-08 02:16:07Am luat si eu Capsula vreo 4 luni, am slabit 12 kg dar de luna trecuta le-am lasat si am pus 6 kg inapoi:( Inainte luasem Reductil dar m-am simtit foarte rau de la ele, ameteam tare si imi batea inima foarte repede, deci nu il recomand nimanui desi da rezultate. Super Slim a incercat cineva? Ha,ha,ha....SUPER SLIM ia toata lumea, dar mare atentie la modul de administrare....TREBUIE EVITAT CONSUMUL DE CAFEA SI ALCOOL pe tot parcursul tratamentului...si nu mai mult de o capsula pe zi. Ai o descriere completa aici, in caz ca te intereseaza mai mult: http://teraplant.ro/advanced_search_result.php?keywords=super+slim Slabire rapida!!!
|
||
|
gabitatrifu Postat pe 9 Iulie 2009 01:36 |
||
|---|---|---|
|
EU ITI RECOMAND DESERT PLANT...ESTE F BUN..EU AM SLABIT IN 5 SAPT 10KG...AM FACUT PAUZA VREO 2 SAPT SI NU M-AM INGRASAT...ACUM AM INCEPUT SA IAU DIN NOU...CA MAI AM DE SLABIT VREO 10...MA SIMT F BN...PT MAI MULTE INF INTRA PE SITE-UL LOR DESERTPLANT.RO... DAR INCEARCA SI TE VEI CONVINGE..SUCCES |
||
|
healthy001586 Postat pe 9 Iulie 2009 15:17 |
||
De la: healthy001586, la data 2009-07-09 15:17:47EU ITI RECOMAND DESERT PLANT...ESTE F BUN..EU AM SLABIT IN 5 SAPT 10KG...AM FACUT PAUZA VREO 2 SAPT SI NU M-AM INGRASAT...ACUM AM INCEPUT SA IAU DIN NOU...CA MAI AM DE SLABIT VREO 10...MA SIMT F BN...PT MAI MULTE INF INTRA PE SITE-UL LOR DESERTPLANT.RO...lasa-ne cu desertul...cine vinde acest produs nici macar nu binevoieste sa dea detalii despre ingrediente...zice ca sunt secrete !!! oare ce este asa de secret ?? amfetamina care o are in compozitie ?? |
||
|
|
||
|
4Life Postat pe 9 Iulie 2009 21:43 |
||
|
Cel mai bun program de detoxifiere si slabire si bineinteles si cel mai sanatos din lume. http://www.youtube.com/watch?v=XcE2ZwvI3xs |
||
|
enemgabriel Postat pe 9 Iulie 2009 21:51 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 21:51:39Cel mai bun program de detoxifiere si slabire si bineinteles si cel mai sanatos din lume.bla,bla bla....cine spune asta ???unul care il vinde ??? orice cioara isi lauda puiul,nu ???
|
||
|
4Life Postat pe 9 Iulie 2009 21:58 |
||
De la: TF_, la data 2009-07-09 21:58:48De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 21:51:39Cel mai bun program de detoxifiere si slabire si bineinteles si cel mai sanatos din lume.bla,bla bla....cine spune asta ???unul care il vinde ??? orice cioara isi lauda puiul,nu ??? Nu,unul care promoveaza produse de cea mai inalta calitate,cine o spune:milioane de consumatori.Da,cioara,dar si criticul e un trantor care nu are pui. |
||
|
enemgabriel Postat pe 9 Iulie 2009 22:01 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 22:01:14numai vorbe de capul tau,nimic concret...cine te-o fi invatat sa ne trimiti sa studiem pe pagini de net care nici macar nu sunt in limba romana ???De la: TF_, la data 2009-07-09 21:58:48De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 21:51:39Cel mai bun program de detoxifiere si slabire si bineinteles si cel mai sanatos din lume.bla,bla bla....cine spune asta ???unul care il vinde ??? orice cioara isi lauda puiul,nu ??? vezi cum se intoarce roata in viata mai Petrica ???
|
||
|
4Life Postat pe 9 Iulie 2009 22:04 |
||
De la: TF_, la data 2009-07-09 22:04:06De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 22:01:14numai vorbe de capul tau,nimic concret...cine te-o fi invatat sa ne trimiti sa studiem pe pagini de net care nici macar nu sunt in limba romana ???De la: TF_, la data 2009-07-09 21:58:48De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 21:51:39Cel mai bun program de detoxifiere si slabire si bineinteles si cel mai sanatos din lume.bla,bla bla....cine spune asta ???unul care il vinde ??? orice cioara isi lauda puiul,nu ??? Serios,uite acum asta am vrut sa cazi in cursa,daca erai un tip inteligent nu ai fi dat curs acestui mesaj,De ce cred eu asta?Pentru ca toate porcariile pe care le spui tu factor de transfer se gasesc ca si informatii in limba engleza,iat tu ma trimiteai pe mine sa citesc acolo(eu nestiind engleza,pentru ca am studiat franceza si germana la scoala)niste informatii incomplete.Asa ca tinere imi pare rau pentru tine daca nu sti engleza. |
||
|
enemgabriel Postat pe 9 Iulie 2009 22:08 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 22:08:43e,vezi tu...daca stii germana uite aici: www.transferfactor.deDe la: TF_, la data 2009-07-09 22:04:06De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 22:01:14numai vorbe de capul tau,nimic concret...cine te-o fi invatat sa ne trimiti sa studiem pe pagini de net care nici macar nu sunt in limba romana ???De la: TF_, la data 2009-07-09 21:58:48De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 21:51:39Cel mai bun program de detoxifiere si slabire si bineinteles si cel mai sanatos din lume.bla,bla bla....cine spune asta ???unul care il vinde ??? orice cioara isi lauda puiul,nu ??? Problema grava este ca tu se pare ca nici Romana nu o intelegi cum ar trebui,deoarece la www.4life-romania.ro sunt detalii amanuntite despre factorii de transfer in LIMBA ROMANA...iarasi ai dovedit cu varf si indesat ca esti mare IDIOT...faci ce faci si dai cu bata-n balta...dar asta este,dana neuronul este pe cale de a se ineca in aoleu vara... |
||
|
4Life Postat pe 9 Iulie 2009 22:24 |
||
| Ma faci sa zambesc,tot vocabularul ala de cartier il ai?Ce-mi trebuie mie factor de transfer cand am cel mai biodisponibil produs din lumeALOE VERA GEL,cel mai eficient,imunomodulator cu 200 de pricipii active.Pagina aia de net este o creatie a ta si nu a firmei pe care o ridici in slavi,ceea ce au cercetat si au descoperit slugile alea despre colastra si galbenus de ou se gaeau aceste elemente de mii de ani in aloe vera gel,asa ca incerci tu sa reinventezi roata. | ||
|
enemgabriel Postat pe 9 Iulie 2009 22:31 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 22:31:03Ma faci sa zambesc,tot vocabularul ala de cartier il ai?Ce-mi trebuie mie factor de transfer cand am cel mai biodisponibil produs din lumeALOE VERA GEL,cel mai eficient,imunomodulator cu 200 de pricipii active.Pagina aia de net este o creatie a ta si nu a firmei pe care o ridici in slavi,ceea ce au cercetat si au descoperit slugile alea despre colastra si galbenus de ou se gaeau aceste elemente de mii de ani in aloe vera gel,asa ca incerci tu sa reinventezi roata.habar nu ai ce spui...crede-ma ca esti total pe dinafara prietene...natura nu foloseste aloe vera sa transmita informatii imune de la mama la nounascut ca acestea sa se poata autoproteja in fata invazorilor externi(bacterii,virusuri,fungii) ci foloseste de cand este omul pe panant TRANSFER FACTOR...factorii de transfer...asa ca se pare ca tu vrei sa reinventezi roata prin faptul ca vrei sa ne convingi de ceva care nu exista in realitate...!!! http://www.youtube.com/watch?v=MV3kBrUy9cs uite si dovada prietene !!! dar pardon,tu nu stii engleza...sa se uite cei care cunosc lb engleza,oricum tu nu ai capacitatea de a intelege ceva asa de inteligent... |
||
|
4Life Postat pe 9 Iulie 2009 22:45 |
||
De la: TF_, la data 2009-07-09 22:45:42De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 22:31:03Ma faci sa zambesc,tot vocabularul ala de cartier il ai?Ce-mi trebuie mie factor de transfer cand am cel mai biodisponibil produs din lumeALOE VERA GEL,cel mai eficient,imunomodulator cu 200 de pricipii active.Pagina aia de net este o creatie a ta si nu a firmei pe care o ridici in slavi,ceea ce au cercetat si au descoperit slugile alea despre colastra si galbenus de ou se gaeau aceste elemente de mii de ani in aloe vera gel,asa ca incerci tu sa reinventezi roata.habar nu ai ce spui...crede-ma ca esti total pe dinafara prietene...natura nu foloseste aloe vera sa transmita informatii imune de la mama la nounascut ca acestea sa se poata autoproteja in fata invazorilor externi(bacterii,virusuri,fungii) ci foloseste de cand este omul pe panant TRANSFER FACTOR...factorii de transfer...asa ca se pare ca tu vrei sa reinventezi roata prin faptul ca vrei sa ne convingi de ceva care nu exista in realitate...!!! Auzi mai tancule ,factori astia de transfer ce tranfera? |
||
|
enemgabriel Postat pe 9 Iulie 2009 22:53 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 22:53:07cand ai sa inveti engleza te uiti aici si ai sa intelegi....pana atunci spor la baut aoleu vara...!! sau angajaza-ti un translator sa te lamureasca....ca tot te dai rotund ca esti un om liber,deci iti permiti acest lux...De la: TF_, la data 2009-07-09 22:45:42De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 22:31:03Ma faci sa zambesc,tot vocabularul ala de cartier il ai?Ce-mi trebuie mie factor de transfer cand am cel mai biodisponibil produs din lumeALOE VERA GEL,cel mai eficient,imunomodulator cu 200 de pricipii active.Pagina aia de net este o creatie a ta si nu a firmei pe care o ridici in slavi,ceea ce au cercetat si au descoperit slugile alea despre colastra si galbenus de ou se gaeau aceste elemente de mii de ani in aloe vera gel,asa ca incerci tu sa reinventezi roata.habar nu ai ce spui...crede-ma ca esti total pe dinafara prietene...natura nu foloseste aloe vera sa transmita informatii imune de la mama la nounascut ca acestea sa se poata autoproteja in fata invazorilor externi(bacterii,virusuri,fungii) ci foloseste de cand este omul pe panant TRANSFER FACTOR...factorii de transfer...asa ca se pare ca tu vrei sa reinventezi roata prin faptul ca vrei sa ne convingi de ceva care nu exista in realitate...!!! http://www.youtube.com/watch?v=QaNGRwuV2bI |
||
|
4Life Postat pe 9 Iulie 2009 22:58 |
||
| mai copile nu-mi trebuie mie porcaria aia inactiva am aloe vera gel cel mai bun si mai complex produs din lume.Crezi ca ma intereseaza produse care nu se vand?produse de o calitate indoielnica?Produse care nu sunt avizate de minsterul sanatatii?NU,nu ma intereseaza.http://www.youtube.com/watch?v=1vB886qAoIY&feature=related | ||
|
enemgabriel Postat pe 9 Iulie 2009 23:03 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 23:03:14mai copile nu-mi trebuie mie porcaria aia inactiva am aloe vera gel cel mai bun si mai complex produs din lume.Crezi ca ma intereseaza produse care nu se vand?produse de o calitate indoielnica?Produse care nu sunt avizate de minsterul sanatatii?NU,nu ma intereseaza.http://www.youtube.com/watch?v=1vB886qAoIY&feature=relatedPetrica,numai s[pune ca este cel mai bun imunomodulator,iti creste nasul apoi !!! daca este asa cum spui tu,arata-mi si mie un bolnav de diabet sau de lupus,sau de astm care sa vindecat cu aloe vera,fiind cel mai bun imunostimulator...de fapt ar trebui sa fie imunomedulator...dar ma rog...nu stii tu ce este aia...accept si marturii pe internet !!! http://www.youtube.com/watch?v=GUJD92vm-pw astm,psoriasis,rinite alergice: http://www.youtube.com/watch?v=JMbOXfHxEXI diabet: http://www.youtube.com/watch?v=xw4t0YHqD1M lupus: http://www.youtube.com/watch?v=W-YKZV8GuYA si exemplele pot continua !!!! |
||
|
4Life Postat pe 9 Iulie 2009 23:16 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 23:03:14mai copile nu-mi trebuie mie porcaria aia inactiva am aloe vera gel cel mai bun si mai complex produs din lume.Crezi ca ma intereseaza produse care nu se vand?produse de o calitate indoielnica?Produse care nu sunt avizate de minsterul sanatatii?NU,nu ma intereseaza.esti praf....batranelule !!! nu are cum sa te intereseze ceva ce nu poti intelege...asa ca nu-ti mai bate capul degeaba...treaba asta este pentru oameni normali,nu pentru retarzi...
|
||
|
4Life Postat pe 9 Iulie 2009 23:16 |
||
| Da,m-ai dat pe spate cu tanti aia care este pusa sa ne spuna noua cum s-a vindecat ea de prostie.Daca vrei dovezi tancule plateste 30 de ron intrarea pe 11 iulie la sala palatului si vei primi dovezi cu hartie in mana nu cu minciuni pe youtube. | ||
|
enemgabriel Postat pe 10 Iulie 2009 07:48 |
||
De la: TF_, la data 2009-07-09 23:16:46De la: enemgabriel, la data 2009-07-09 23:03:14mai copile nu-mi trebuie mie porcaria aia inactiva am aloe vera gel cel mai bun si mai complex produs din lume.Crezi ca ma intereseaza produse care nu se vand?produse de o calitate indoielnica?Produse care nu sunt avizate de minsterul sanatatii?NU,nu ma intereseaza.esti praf....batranelule !!! nu are cum sa te intereseze ceva ce nu poti intelege...asa ca nu-ti mai bate capul degeaba...treaba asta este pentru oameni normali,nu pentru retarzi... A mai aparut un cuvant in vocabuarul tau,te caracterizeaza?Aloe vera gel este un produs"viu" pe cand colastra ta este inactiva ,nu are actiune asupra organismului . |
||
|
enemgabriel Postat pe 10 Iulie 2009 07:50 |
||
De la: enemgabriel, la data 2009-07-10 07:48:18Da,m-ai dat pe spate cu tanti aia care este pusa sa ne spuna noua cum s-a vindecat ea de prostie.Daca vrei dovezi tancule plateste 30 de ron intrarea pe 11 iulie la sala palatului si vei primi dovezi cu hartie in mana nu cu minciuni pe youtube.hahahaha...sa platesc 30 ron sa-i ascult pe cei din sleahta de mincinosi de acolo ?? mai bine ii donez pt amenajearea vreunui spital de copii sau ceva de genul asta decat sa-i dau acolo unde vorbesc oamenii din sistem pentru alti oameni din sistem si se spun lucruri pe care toata lumea prezenta le stie...vio astia care va certificati produsele unii la altii !!! |
||
|
4Life Postat pe 10 Iulie 2009 22:01 |
||
De la: TF_, la data 2009-07-10 22:01:47De la: enemgabriel, la data 2009-07-10 07:48:18Da,m-ai dat pe spate cu tanti aia care este pusa sa ne spuna noua cum s-a vindecat ea de prostie.Daca vrei dovezi tancule plateste 30 de ron intrarea pe 11 iulie la sala palatului si vei primi dovezi cu hartie in mana nu cu minciuni pe youtube.hahahaha...sa platesc 30 ron sa-i ascult pe cei din sleahta de mincinosi de acolo ?? mai bine ii donez pt amenajearea vreunui spital de copii sau ceva de genul asta decat sa-i dau acolo unde vorbesc oamenii din sistem pentru alti oameni din sistem si se spun lucruri pe care toata lumea prezenta le stie...vio astia care va certificati produsele unii la altii !!![/quotePai problema este ca nu ai acesti bani,Cine certifica ciu,unui incult ca tine ii pot veni in cap asemenea reactii,ai cap?A,scuze,ai vocabular pentru un cap fara creier. |
||
|
enemgabriel Postat pe 10 Iulie 2009 22:14 |
||
am 15 ani..sunt cam plinuta..dar as vrea sa iau capsula pentru slabit..si sa merg si la sala..am mai fost la sala..da am fost nevoita sa renunt din cauza scolii..si asa m-am ingrasat..chestia e ca m-am mutat si din oras..iar aici mi-e rusine sa ma duc la sala ..asta e..prietenele nu vor sa mearga..o sa imi iau o bicicleta sau o banda magnetica..dar pana atunci as vrea sa incerc capsula pt ca e vara!voi ce spuneti? ..ms
|
||
|
thqueen Postat pe 11 Iulie 2009 02:52 |
||
| Nu va mai certati ca zau nu cred ca are rost fiecare cu parerea lui nu poti convinge pe cineva sa gandeasca la fel cu tine indiferent ca e vorba de Tf sau enemgabriel. | ||
|
maria1931 Postat pe 11 Iulie 2009 16:01 |
||
| in prospectul Super Slim scrie ce este permis doar persoanelor cu varsta de peste 16 ani. Daca ai 15 poate ca e intelept sa ai rabdare. | ||
|
cr_stam Postat pe 11 Iulie 2009 18:30 |
||
| ...eu cred ca cel mai sanatoasa metoda de slabire este fittnes, adica un aparat de fittnes, care se poate cumpara la pret aprox. ca si pastilele de slabit intre 150 - 400 lei, si avantaj este ca ele tin mai multi ani si este metoda mult mai sanatoasa de slabit si eficienta si pana la urma si mai ieftina... | ||
|
fetila_corina Postat pe 12 Iulie 2009 20:36 |
||
oameni buni, eu am tot intrat pe acest forum pentru a afla pareri despre capsula de slabit. vad, insa, ca voi folositi acest loc pt a va certa, jigni si contrazice. In acest caz, nu vad utilitatea acestor forumuri. Eu v-as propune un lucru simplu si de bun simt: cata vreme pe mine nu ma intereseaza dialogul pe ton artagos dintre voi doi, de ce nu faceti voi schimb de id-uri de mess sau de numere de telefon si sa va continuati discutia intre voi doi? e o propunere..probabil c-o veti ignora. dar a meritat sa incerc. O zi buna tuturor. PS: capsula de slabit e buna,am incercat-o, am facut pauza o luna si am reluat-o de 2 zile. Ma simt bine, nu beau cafea, beau multa apa, mananc la micul dejun si totul e ok.
|
||
|
bichon Postat pe 13 Iulie 2009 15:21 |
||
| Haideti sa ne abtinem de la a recomanda anumite pastile mai ales ca sint pe forum si copii (15 ani).Toate au probabil in compozitie anumite substante care ar putea dauna anumitor organisme.Unora le poate face bine,altora nu.In tot cazul eu zic ca nu prea e ceva normal sa nu te abti de la nimic si sa slabesti 10 kg intr-o luna.Mai degraba putin sport daca se poate,multe ceaiuri din plante(soc,salvie,urzica etc.sint multe combinatii,mai putina mancare dupa ora 18 si multa buna vointa.Eu cred ca daca ar exista vre-o pastila miraculoasa in mod sigur ar folosi-o celebritatile dar din pacate ea nu exista decit unii care din asta traiesc si vor sa-si vanda produsele fara sa se gandeasca la sanatatea noastra. | ||
|
healthy003660 Postat pe 13 Iulie 2009 19:09 |
||
De la: mariana_sebeni, la data 2009-07-13 15:21:44oameni buni, eu am tot intrat pe acest forum pentru a afla pareri despre capsula de slabit. vad, insa, ca voi folositi acest loc pt a va certa, jigni si contrazice. In acest caz, nu vad utilitatea acestor forumuri. Eu v-as propune un lucru simplu si de bun simt: cata vreme pe mine nu ma intereseaza dialogul pe ton artagos dintre voi doi, de ce nu faceti voi schimb de id-uri de mess sau de numere de telefon si sa va continuati discutia intre voi doi? e o propunere..probabil c-o veti ignora. dar a meritat sa incerc. O zi buna tuturor. PS: capsula de slabit e buna,am incercat-o, am facut pauza o luna si am reluat-o de 2 zile. Ma simt bine, nu beau cafea, beau multa apa, mananc la micul dejun si totul e ok. Mda,si daca ai folosit acest drog ,de ce te mai intereseaza pareri,sa vezi daca nu cumva a ajuns cineva la Dezintoxicare sau asa sa te afli in discutie? |
||
|
enemgabriel Postat pe 13 Iulie 2009 21:38 |
||
| enemgabriel, doar asa, ca sa ma aflu in discutie...ca doar de aia s-a creat acest forum. nu pt a-ti lansa tu cariera in vanzari...ei,vezi? buna ziua am dat, belea mi-am capatat, vorba romanului... | ||
|
bichon Postat pe 14 Iulie 2009 15:27 |
||
| bine punctat mariana sebeni.pagini intregi de certuri intre enemgabriel si tf dar pe mine ce ma intereseaza ce au ei de impartit?nici pe altii nu cred ca ii intereseaza...deci.... | ||
|
maria1931 Postat pe 20 Iulie 2009 18:33 |
||
De la: maria1931, la data 2009-07-20 18:33:37bine punctat mariana sebeni.pagini intregi de certuri intre enemgabriel si tf dar pe mine ce ma intereseaza ce au ei de impartit?nici pe altii nu cred ca ii intereseaza...deci.... draga mea, asta zic si eu...mi-am promis sa nu mai intru pe aici, din cauza lor, dar sunt anuntata in mail despre orice postare noua si sunt curioasa din fire... . multumesc pt suport.
|
||
|
bichon Postat pe 21 Iulie 2009 16:01 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Am nevoie de o mica parere | 6 | De la: polin 11 Noiembrie 2011 19:13 |
| Reteta de curatire a rinichilor | 0 | De la: 18 Februarie 2010 21:55 |
| picior rupt la porumbei | 2 | De la: kudika_971822 1 August 2014 13:43 |
|
|
||
| un nou stil de viata | 11 | De la: enemgabriel 16 Septembrie 2013 21:39 |
| dieta cu supa de varza | 15 | De la: kudika_36746 9 Iulie 2013 19:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.