Setari Cookie-uri

capsula minune pentru slabit

a incercat cineva capsula de slabit de la arpfarma. e destul de scumpa si vroiam sa stiu daca functioneaza

Postat pe 7 Noiembrie 2008 16:21
da,si raspund pt toti care vor citi.am incercat si eu ,,CAPSULA DE SLABIT,, pt ca asa ii spune.Am luat`o de la farmacie la 900.000(vechi).La mine a functionat.Am facut un ,,test,,.Adik eu si ink 2 colege am inceput de`odata si fiecare.Razultate uluitoare,prima a tinut cura 3 sapt,a slabit 11 kg,eu am tinut 2 sapt si am dat jos 5 kg,si...bomba..a 3 colega a tinut cam 2 luni,a dat jos 15 kg.Deci e ffff bun medicamentul.Pt mai multe,va las id`ul meu : kary_19_2006.Va pup si succes
deni_healthy
Postat pe 7 Noiembrie 2008 21:57
buna,
din intimplare am vazut discutia voastra si ma intereseaza.as vrea sa stiu mai multe detalii despre pastilele astea.cum se iau ,ce perioada de timp si daca nu te ingrasi la loc dupa ce iei astfel de pastile.chiar ma intereseaza si astept raspunsul vostru .am mai auzit de un program de la forever in 9 zile scapi de 9 kg.daca stie cineva astept detalii.pooopici
dulcineea21
Postat pe 11 Noiembrie 2008 12:25
buna iubita.Am luat capsula de slabit timp de 3 luni de zile si am slabit 20kg.Se ia cate o capsula in fiecare dimineatza....sunt 100% naturale dar nu sunt recomandate cardiacilor, diabeticilor,celor cu probleme renale.Sunt excelente.De o luna am stopat cura si vad ca nu m'am ingrasat....sper sa raman asa.
doareu_healthy
Postat pe 12 Noiembrie 2008 08:22
http://forum.romedic.ro/prod/capsula_de_slabit_-_mit,_realitate_sau_experiente_pe_oameni_017955.html
camy77
Postat pe 12 Noiembrie 2008 09:01
AM tinut si eu o cura cu pastila de salbit combinata cu : dieta nemteasca "
si al slabit 15 kg. in in 3 saptamani ( manacand pe saturate , insa fiecare aliment la o anumita ora etc... )
Asa ca , se poate .

Curand trebuie sa merg la cumparaturi numai am haine . toate -s mari . pantalonii nu - i mai pot tine pe mine nici cu curea .
:)
aiserct
Postat pe 11 Decembrie 2008 20:32
Ne poti spune ce fel de capsule de slabit ai folosit si cum este dieta nemteasca? multumesc
amelii
Postat pe 23 Decembrie 2008 07:51
ce mult imi doresc sa fiu iar supla ca-n tinerete,deci as vrea sa incerc si eu dar nu stiu de unde pot cumpara si cum se numeste exact........multumesc
maij
Postat pe 23 Decembrie 2008 16:42
Eu am inceput sa iau LINDAXA 10 si in prima luna am slabit 5 kg.nu mananc paine,dulciuri si nu beau sucuri,dca as mai face si niste exercitii fizice ar fi super!!!
miha47
Postat pe 1 Ianuarie 2009 13:13
buna, poti te rog sa-mi spui ce anume este LINDAXA 10 , unde le pot gasi si cum se iau?m-am ingrasat 15kg intr-un an jumate si nu pot face nimic sa slabesc, mi-am luat renumitul Leg Magic si nimic, am facut doua saptamani zilnic tot exercitiul prezentat pe dvd si nici o schimbare
catalinaioana
Postat pe 6 Ianuarie 2009 09:25
am inceput sa iau capsula de slabit si sper ca in curand sa vad schimbarea
jorgette_1986
Postat pe 7 Ianuarie 2009 11:05
in mod sigur,cei ce vor incerca Capsula,vor vedea rezultatele.Mult succes tuturor
deni_healthy
Postat pe 11 Ianuarie 2009 15:11
Si eu am luat lindaxa 10 si am slabit aproape 8 kg vreau sa iau in continuare dar nu am gasit la farmacie stie cineva din ploiesti unde se gasesc si cat mai costa astept raspuns
lisa1991
Postat pe 13 Ianuarie 2009 17:39
Voi luati aceste pastile de slabit cu acordul vreunui medic? De ce va bateti oare joc de corpul vostru aveti idee cat de periculoase sunt aceste pastile? De ce nu faceti sport? de ce nu renuntati la duclciuri? mancati sanatos fetelor nu va indopati cu pastile o sa va blestemati zilele!!!! Poate sunt unele dintre voi care vor sa aiba copii nu va ganditi la consecinte? Si eu am avut probleme cu greutatea si am ...dar manac rational, adio dulciuri si paine , multa apa si ceaiuri si ma mentin de multi ani asa...au fost si articole in ziar la tv in care ni se spunea cat de periculoase sunt pastilele acestea minune asa cum le numiti voi!NU VA PASA DE SANATATEA VOASTRA?
Cypcip
Postat pe 14 Ianuarie 2009 17:03
Buna fetelor, sincer m-am incumetat sa iau capsula de slabit dupa lungi diete care nu au dat rezultat si mers pe bicicleta medicala, s-a resimtit foarte putin.
Mentionez ca sunt mamica, in timpul sarcinii nu m-am ingrasat deloc, decat bebele a luat (3,900 la nastere).Am nascut prin cezariana si am reusit sa dau kg care le-am luat in timpul sarcinii adica doar 7kg.
Doc. mi-a recomandat la o luna de la nastere o injectie contraceptiva(eu nu am luat nici macar in timpul vietii pastile,apoi injectabil).Am respectat sfatul medicului, iar in urma injectie intr-o luna jumate am pus pe mine 12 kg,daca va vine sa credeti.SOC pentru toate familia, am fost la medic si mi-a zis ca m-am dereglat hormonal in urma contraceptiilor (ma trezeam noaptea dupa mancare).La 1an si 5 luni, mi-am procurat CAPSULA DE SLABIT, sunt multumita de ea, pacat ca nu se face reclama decat pe net,Adevarat ca are efecte secundare adica,sa bei lichide multe(eu nu consumam), m-a facut sa renunt la cafea sau alte excitabile coca, chocc(toate duc la ingrsare)si grasimi, sincer ca spun ca de cand iau am pofta numai de lactate si salate.
Am impresia ca organismul meu se regleaza hormonal.
Imi doresc sa revin la greutatea normala, sa pot imbraca si eu o percje de blugi. Inca un secret pentru ca rezultatul sa fie bun.
Faceti miscare multa..simti ca ai o energie debordanta ce trebuie consumata,fara cafea, apa multa si totul este ok.Va doresc succes!
lauralex
Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:38
De unde ati luat aceasta pastila minune ? Chiar asa se numeste CAPSULA DE SLABIT ?
claudia_constantin69@yahoo.com
Postat pe 18 Ianuarie 2009 10:16
de la orice plafar poti cumpara capsula de slabit pentru o saptamana costa 23 de lei. eu am inceput de eri sa iau
miruta89
Postat pe 18 Ianuarie 2009 10:22
Am tot citit prin reviste tot felu` de ,,metode,, prin care putem slabi un numar fabulos de kg,dar imi vine greu sa le crd.A auzit careva dintre voi de cura ,,309,,?????? O fi` asa buna cum se zice???
pls detalii dc stiti mai multe
pusi
id`u: kary_19_2006
deni_healthy
Postat pe 27 Ianuarie 2009 16:34
ciao , fetelor!

am citit ce ati scris despre "capsula de slabit" si cred ca ar fi bine sa comunicam intre noi si sa ne impartasim experientele cu aceasta capsula, pentru ca este atat de controverata!
eu iau de 8 zile si am avut toata gama de efecte secundare: ameteli, puls marit, tensiune oscilanta, greturi, o jena la ficat, scaun diareic. acum parca s-au mai potolit aceste reactii...
am slabit 2 kg...dar nu stiu ce sa fac!
sa continui sau nu?
m-ar interesat cine a luat o perioada mai lunga (o luna, doua) cum se simte. nu numai ca si kg date jos..dar si cum se simte dupa ce nu a mai luat, daca a mai pus kg, etc...
daca vreti sa cititi mai multe com despre "capsula " sau "super slim" (se pare ca au aceeasi compozitie si aceleasi efecte), intrati pe ROmedica.

va pup !
letipop
Postat pe 28 Ianuarie 2009 12:35
Buna, sunt si eu interesata de "CAPSULA DE SLABIT". Chiar asa se numeste si in farmacii?

Postat pe 31 Ianuarie 2009 13:43
Buna! Am o luna de cand iau capsula de slabit si sunt foarte multumita.Am 1.55m si ajunsesem la 67 de kg.Am dat jos 7 kg pana acum...si vreau sa mai continui.Reactii adeverse nu am avut in afara de sete(iar consumul de apa mi-a fost benefic).Am o cunostinta care s-a lasat de ele de mai bine de o luna si nu s-a ingrasat deloc...Acum mai depinde si de organismul fiecaruia.Bafta la slabit!
ely20
Postat pe 31 Ianuarie 2009 15:08
intr`adevar asa este..nemultumiri nu cred ca vor exista vreo`data la adresa acestor capsule.Si eu am luat nu chiar o luna si am dat jos 5 kg.Akm nu le mai iau,dar in timpul asta nici nu m`am ingrasat.Pe langa sete intensa eu am mai avut si alte reactii:puls rapid,palpitatii,transpiratie ,,seaca,, sa zic asa,frisoane..dar cel mai nasol,am avut insomnii.Am citit despre ele ca e mai bn sa fie luate cat mai ,,devreme,, adik macar pana la 15 maxim,pt ca eu si efect energizant,iar luate mai tarziu...In schimb as vrea sa stiu ce parere aveti despre Super Slim asta..e bun de ceva?! ca am auzit fel si fel de comentarii,si de bine si de rau.A incercat cineva?
deni_healthy
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:06
Imi pare bine sa aud k va face bine medicamentul pt slabit! Sincera nu l-am incercat, desi ma batea gandul uneori, dar prefer sa merg la sala regulat (cam de 4-5 ori pe sapt, seara) in loc sa iau ceva pastile! Sunt contra pastilelor de orice fel!
Bafta multa la slabit fetelor si muuulta sanatate!
mihaRatcu
Postat pe 1 Februarie 2009 00:05
Lindaxa costa 63 lei cutia...cea de 10 mg...si in jur de 80 lei cea de 15 mg.Pupici
doareu_healthy
Postat pe 1 Februarie 2009 19:35
OPRESTE'LE!NU TE JUCA CU ASA CEVA.EU LE'AM LUAT SUB INDRUMAREA UNUI MEDIC CARE MI'A SPUS CA DACA APAR EFECTELE SECUNDARE SA LE OPRESC IMEDIAT PT CA POT FACE COMOTIE CEREBRALA.PUP/
doareu_healthy
Postat pe 1 Februarie 2009 19:38
De la: deni, la data 2009-01-31 18:06:01intr`adevar asa este..nemultumiri nu cred ca vor exista vreo`data la adresa acestor capsule.Si eu am luat nu chiar o luna si am dat jos 5 kg.Akm nu le mai iau,dar in timpul asta nici nu m`am ingrasat.Pe langa sete intensa eu am mai avut si alte reactii:puls rapid,palpitatii,transpiratie ,,seaca,, sa zic asa,frisoane..dar cel mai nasol,am avut insomnii.Am citit despre ele ca e mai bn sa fie luate cat mai ,,devreme,, adik macar pana la 15 maxim,pt ca eu si efect energizant,iar luate mai tarziu...In schimb as vrea sa stiu ce parere aveti despre Super Slim asta..e bun de ceva?! ca am auzit fel si fel de comentarii,si de bine si de rau.A incercat cineva?


E CLAR ....CU ACESTE PASTILE LUATI FETELOR DUPA AUZ !! CA E BINEE!!! NU MERGETI LA UN SPECIALIST CA MAI TARZIU O SA REGRETATI AMARNIC!CU INNAINTAREA IN VARSTA O SA SUPORTATI SI CONSECINTELE! NU ORICE ORGANSIM E PREGATIT PENTRU ASEMENA PASTILE DAR E PROBLEMA VOASTRA!
Cypcip
Postat pe 2 Februarie 2009 16:00
Buna. de unde se poate procura tableta minune? cum se numeste? dar dieta nemteasca in ce consta?
Multumesc
MIKIS
Postat pe 3 Februarie 2009 09:28
si deci pana la urma nimeni nu a luat 309?daca da va rog spunetim cum v-a fost si cum a-ti intrat in posesia lor?
va multumesc
pagany
Postat pe 5 Februarie 2009 15:02
pagany.....invata mai intai sa scrii corect romaneste.......
Cypcip
Postat pe 6 Februarie 2009 15:40
Am luat si eu Capsula vreo 4 luni, am slabit 12 kg dar de luna trecuta le-am lasat si am pus 6 kg inapoi:( Inainte luasem Reductil dar m-am simtit foarte rau de la ele, ameteam tare si imi batea inima foarte repede, deci nu il recomand nimanui desi da rezultate. Super Slim a incercat cineva?
Daria_Adeline
Postat pe 8 Februarie 2009 02:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dependenta nicotinica 3 De la: cornel_sabin 27 Februarie 2010 00:05
Ce parere aveti despre produsele de slabit Herbalife? 311 De la: iuliactn 1 Octombrie 2018 23:25
Noul Hochland tartino 5 De la: medoc 6 Ianuarie 2016 17:11
mari probleme 55 De la: camiflorea 23 Iulie 2010 17:02
ce poti manca din nimic????? 92 De la: sirghea 9 August 2010 09:56