Setari Cookie-uri

cicatrici post acneice

v-as recomanda, pentru cele cu probleme de genul asta, arderile cu acizi din fructe, facute de un cosmetician specializat, nu chiar asa strict incat sa stai in casa, pentru ca riscul de infectare este mai mare. E bine sa va inarmati cu rabdare, pentru ca aceste arderi se fac doar toamna, iarna primavara, in nici un caz vara, folosit fotoderm permanent cand va expuneti la soare, si efect va fi, se vor estompa! multa bafta! la mine este foarte bine, mai ales ca am avut o cicatrice cu doua copci la frunte, si acum deja aproape nu se mai vede!!!
cosmina_bb
Postat pe 11 Iunie 2009 14:46
eu am folosit si dermal magic...e bun pt cicatrici, dar nu mi-au disparut cosurile, am folosit si produsele de la dr ciuhrii, care la fel nu m-au ajutat decat atunci un pic, la modul ca s-a vazut o ameliorare dar dupa aia mi-au reaparut. De la dr ciuhrii eu am luat si medicamente, care alea erau cam scumpe, 2 mil, plus celelalte produse. Am incercat cam tot ce se poate, regim, autovaccinuri, tratamente cu antibiotice....cred ca nu exista cosmetice neincercat si problema cu acneea e la locul ei. Ce a mai ramas de incercat e tratamentul cu roacutane pe care l-am inceput in urma cu 4 ani si l-am lasat dupa 1 luna pt ca imi era foarte rau. Daca mai stiti si altceva pt mine, astept sfaturi. Referitor la produsele mentionate mei sus, probabil ca fiecare organism se comporta diferit, deci merita incercate, sunt bune toate, dar se pare ca nu si pt mine. Sanatate
florina_toma22
Postat pe 11 Iunie 2009 15:07
Crema inhibitoare nici eu nu am gasit-o pe site-ul lor , dar in brosura exista iar de cumparat , da am luat-o de la ei de la clinica si nu costa mai mult de 25 lei ! Chiar astazi mi-am mai cumparat si lotiunea si crema pentru depigmentare pentru ca vad ca deja acneea a disparut si acum vreau sa tratez semnele!
klaudyytza
Postat pe 11 Iunie 2009 15:39
http://ierdnanad.acnefree.hop.clickbank.net/
healthy001487
Postat pe 11 Iunie 2009 18:09
poti s aimi spui , te rog, pe unde se afla clinica lor? si lotiunea pentru ce este ? pentru depigmentare? as vrea sa fac rost de brosura.ms:)
kudika061640
Postat pe 11 Iunie 2009 22:39
crezi ca are efect si pentru punctele negre?...eu am porii deschisi si puncete negre, nu stiu ce sa mai incerc....help pls:D
uroseviteanu
Postat pe 12 Iunie 2009 09:30

Buna
Pentru intarirea sistemului imunitar cat si pentru uz extern (prin pulverizare) ptr probleme dermatologice va recomand Argint coloidal.
Bye
Beni_healthy
Postat pe 12 Iunie 2009 13:03
Buna! Clinica se afla pe strada toamnei , nr.2 , bucuresti .Mai multe informatii gasesti pe site-ul lor : www.insectfarm.com la contacte si acolo vezi si harta cum poti ajunge !Cat despre produsele de depigmentare sunt si lotiune si crema , dar cea mai eficienta este crema !
klaudyytza
Postat pe 12 Iunie 2009 21:48
Daca ai facut tratament cu roaccutane si nu ti-a fost bine, poti sa incerci si tratamentul cu Sotret, un produsa similar roaccutanului, dar care nu prezinta efectele secundare ale roaccutanului.Oricum acest tratament trebuie urmat doar la indicatia dermatologului, pentru ca sunt cateva precautii pe care trebuie sa le cunosti, si el iti poate spune cel mai bine.
ralucadianaradu
Postat pe 13 Iunie 2009 08:22
Nu am un ten cu prea mari problema (asta si pentru ca il ingrijesc foarte bine, folosind geluri pentru gomaj, geluri antibacteriene, lotiuni purificatoare si creme bune pentru redurea porilor pentru ca sufar de asa ceva, astfel incat am pori extrem de curati....si ten luminos). Insa simt ca se poate mai bine. Asa incat v-as ruga sa-mi spuneti cum se folosesc mastile cu argila...Am vazut plicuri/pungute cu argila in magazinele DM si m-am gandit sa cumpar stiind ca este foarte buna, insa nu stiu ce si cum procedez dupa ce o achizitionez...
Poate sa ma ajute cineva cu un sfat, o explicatie???
Merci si sanatate multa!
cora75
Postat pe 19 Iunie 2009 09:06
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârst
ã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.

CONSECINTE:

-Saloanele de frumusete se vor preocupa de cresterea colagenului din dermis cu implicatii in diminuarea ridurilor,celulitei,coajei de portocala,etc.
-Articulatiile,scheletul osos vor intra in atentia medicilor de specialitate pentru a fi intretinute si ameliorate, consecinta a reducerii continutului de colagen din organism.
- Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:

- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii.
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Regenereaza prostata si creste potenta sexuala
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului
- Reduce celulita in general, da sãnãtate þesutului muscular
-reducerea treptatã a þesutului adipos,
-poliartrita reomatoida, reducerea riscului de accident vascular,
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.

De ce este atât de eficient Collagenul tip II?

Existã multe alte produse de colagen pe piaþã cu un continut redus de Colagen pur cu eficienta pe masura. PUR COLLAGEN TIP II derivã 100% din sternul de pui, care este cea mai bogatã sursã naturalã. Acest nutritiv esenþial este folosit pentru "construirea de blocuri". Tot Colagenul de tip II este creat egal. Numai PUR Colagenul tip II poate livra necesarul de proteine al organismului la centrul de resurse ºi este garantat, standardizat sã conþinã niveluri de cea mai înaltã calitate, de tip II Colagen hidrolizat-proteine. Colagenul tip II este fabricat în conformitate cu standardele farmaceutice, in conditii de sterilitate maxima,produsul final fiind superior calitativ. Întregul proces de fabricaþie poate dura pânã la 3 luni, fiind creeat acest extrem de absorbant colagen de tip II.
Se administreaza-3 capsule pe noapte, seara. Este important sã se bea cel puþin 1 litru de apã pe zi pentru hidratare completã.
Ca regulã generalã, acest lucru ar trebui sã fie la 3 ore dupã masã, la 2 ore dupã o masã uºoarã ( de exemplu: o salatã) de 1 orã dupa un consum redus de alcool sau suc de fructe. Motivul administrarii dupa mese este sa nu existe nici o digestie atunci când collagenul intrã in stomacul dumneavoastrã si atunci va fi defalcat în funcþie de acizii din stomac ºi absorbit complet.
Puteþi, de asemenea, sã aplicati colagen pe piele cu incredibile rezultate. Se amestecã 1 la 2 capsule collagen cu o cremã sau gel aloe vera ºi se aplicã pe piele timp de pânã la 20 de minute în funcþie de tipul dvs. de piele. Repeta de 2 - 3 ori pe sãptãmânã.

* Aceste declaraþii au fost evaluate de Food & Drug Administration (AMERICA). Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.


Pentru detalii si comanda contactati:
DAN ANDREI: O.P. 1, C.P. 174.IASI, ROMANIA
andreidan51@gmail.com
telefon:0770492583
http://website.s3.amazonaws.com/andreicollagenro.com
healthy001487
Postat pe 20 Iunie 2009 07:09
Incearca Lipocontrol, de la Juliette Armand:)
+ Lotiunea inaine:)
alf66
Postat pe 21 Iunie 2009 00:03
Sa posteze cineva care deja a folosit acest colagen si sa ne spuna daca exista rezulatate si care sunt ele...Altfel ,de minciuni scumpe suntem satui...Vezi reclamele Tv la nu stiu ce chestii scumpe care nu numai ca nu fac nimic ,dar te trezesti cu probleme de care nu ai avut niciodata.....so,concret.REZULATE ...
sea_shell
Postat pe 21 Iunie 2009 17:32
Buna! Clinica se afla pe strada toamnei , nr.2 , bucuresti .Mai multe informatii gasesti pe site-ul lor : www.insectfarm.com la contacte si acolo vezi si harta cum poti ajunge !Lotiunea se foloseste inaintea cremei si este tot pentru depigmentare, ea ajutand absorbtia mai rapida a cremei in acelasi timp !
klaudyytza
Postat pe 22 Iunie 2009 00:09
Buna
Pentru intarirea sistemului imunitar cat si pentru uz extern (prin pulverizare) ptr probleme dermatologice va recomand Argint coloidal.

pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul:

Apa cu argint coloidal



Bye
Beni_healthy
Postat pe 22 Iunie 2009 11:50
www.argint-coloidal.ro

Acesta este site-ul
Beni_healthy
Postat pe 22 Iunie 2009 11:52
buna ziua stie cineva o crema pentru arsuri de gr.2 sa nu ramina semne?am fost arsa cu ulei va multumesc si sper sa imi dati un sfat bun
kudika078676
Postat pe 19 Iulie 2009 09:04
Buna ! Sincer te sfatuiesc sa folosesti produsele de la insect farm si te poti duce la control la clinica sa te vada medicii specialisti! Bafta!
klaudyytza
Postat pe 19 Iulie 2009 17:11
buna!am si yo problema asta...cu acneea ....of!!!nu stiu ce sa mai fac...a inceput knd eram in clasa a 11-a...la inceput erau putine...1-2 ..dupa care s-au inmultit..ma rugam d mama k sa merg la medic..dar e tot spunea k o sa treaca..k varsta e d vina..am mai continuat asa..p la incepu' lu' a 12-a sa agravat...toata fata imi era plina...in sfarsit am convins-o p mama si m-a dus la medic...mi-a dat anticoceptionale...au fost bune...mi-au vindecat fata....dar anu' trecut ptin per craciunului iar au inceput sa apara..am reluat tratamentul dar degeaba..nu-si mai faceau efectul pastilele...nu am multe...sunt din alea mici....acum d cateva luni au inceput sa se inmulteasca...nu sunt chiar asa grave..dar ma deranjeaza.....am folofit d toate...chiar si crema aia de animale..mibazon...acum sunt in a 5-a zi la argila...si azi mi-am luat si tinctura de propolis....va rog sa-mi spuneti ce sa mai folosesc...dar fara zineryt si skinoren...tenul meu nu e gras..si mi se usuca ff repede...cremele pt cosuri sunt ff puternice...imi usuca groaznic fata si ma doare...va rog....astept rsp vostru...
laura1_healthy
Postat pe 15 August 2009 14:39
laura , cred k ar trebui s aiti faci niste ananlize hormonale daca tratamentuk extern nu a dat roade.Probabil este vorba despre un dezechilibru hormonal. sau sa consulti un medic foarte priceput (Ioan Nedelcu e renumit , dar se obtin greu programari)
kudika061640
Postat pe 18 August 2009 13:35
Nu este indicat sa iei anticonceptionale pentru acnee...ele dupa cum le si zice denumirea sunt anticonceptionale. Pentru rezultate bune fata trebuie curatata, tonifiata si hidratata zilnic...cu produse potrivite tipului tau de ten. eu folosesc produsele din gama Alyria, au si o crema exfolianta foarte buna care te ajuta mult. Le-am gasit pe un site...sunt produse suedeze dar au importator in romania. Sunt foarte multumita de ele si mie mi-au folosit mult. Iti doresc bafta
kudika071840
Postat pe 5 Octombrie 2009 15:58
pentru punctele negre cea mai buna terapie este dermabraziunea... se face de catre medicii dermatologi, e o placere :), si bineinteles curatarea corespunzatoare a fetei
kudika071840
Postat pe 5 Octombrie 2009 16:01
M`ar interesa si pe mine sa achizitionez un produs pt indepartarea cicatricilor...am avut o forma foarte grava a acneei care mi`a aparut dintr`o data....dupa mari incercari am scapat de ea folosind roacutane timp de 6 luni....apoi medicul meu mi`a recomandat microdermabraziunea pe care am facut`o timp de 3 luni de 2 ori pe sapt...sedinta constand 50 de euro dar mi se pare k nu a dat un randament prea mare...adik da mi s`au mai estompat cicatricile dar tot mai am craterele alea de care nu pot sa scap si sunt groaznice....sapt viitoare o sa incerc cu Laserul Fraxel dar nush cat de bun o sa fie...am auzit si pareri contra si de aia m`ar interesa sa aflu dak e ceva pt stergerea cicatricilor...dak puteti sa imi recomandati....multumesc
kudika068165
Postat pe 10 Octombrie 2009 15:47
De la: healthy007279, la data 2009-10-10 15:47:51M`ar interesa si pe mine sa achizitionez un produs pt indepartarea cicatricilor...am avut o forma foarte grava a acneei care mi`a aparut dintr`o data....dupa mari incercari am scapat de ea folosind roacutane timp de 6 luni....apoi medicul meu mi`a recomandat microdermabraziunea pe care am facut`o timp de 3 luni de 2 ori pe sapt...sedinta constand 50 de euro dar mi se pare k nu a dat un randament prea mare...adik da mi s`au mai estompat cicatricile dar tot mai am craterele alea de care nu pot sa scap si sunt groaznice....sapt viitoare o sa incerc cu Laserul Fraxel dar nush cat de bun o sa fie...am auzit si pareri contra si de aia m`ar interesa sa aflu dak e ceva pt stergerea cicatricilor...dak puteti sa imi recomandati....multumesc


Buna.ai avut rezulate cu acest laser?eu am urme de la foliculita si mi s -a recomandat ipl (lumina intens pulsata) care e folosita si pentru reintinerirea pielii si pt luminozitate , pt pete. Poti incerca asta.
kudika061640
Postat pe 11 Octombrie 2009 17:53
Bineinteles! Eu abia dupa 14 ani am gasit cv f bun pt cicatrici f vechi de ani de zile. Efectul este in timp indelungat, dar merita. Se numeste MEDERMA produs in Sua.Bafta!
alexia24
Postat pe 18 Octombrie 2009 12:54
Interesanta ideea cu sauna. recent am inceput si eu sa caut ceva asemanator in speranta ca mai scap de punce negre.
Referitor la cicatricile provocate de acnee, eu recomand tratamentul cu laser. Am vazut ca la inceputul acestui topic, cineva zicea "nu incercati laserul". Eu l-am incercat, am facut un tratament la Esthera, de 4 sedinte, iar rezultatele sunt mult mai mult decat speram sa mai obtin. Au mai ramas doar niste semne foarte mici, si intentionez sa mai fac o sedinta. Eu am renuntat sa mai cred ca cicatricile se pot vindeca complet cu creme, mai ales daca sunt adanci, cum erau o mare parte dintre ele la mine.
Din ce am inteles, acest laser rezolva si problemele de acnee, nu numai cicatrici.
xadela
Postat pe 4 Noiembrie 2009 20:05
IPL-ul reuseste sa reduca destul de mult cicatricile postacneice, prin multiplicarea colagenului din piele! Incercati! Nu este dureros, nu are contraindicatii, nu are efecte adverse, si, foarte important, nu costa foarte mult!
dr_tudose
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:03
De la: valy_cy, la data 2009-01-30 08:50:44Buna,

Eu folosesc de vreo 6 luni Dermal Magic si pielea mea arata foarte bine. Este un produs cu mare potential de regenerare a pielii.

Este un pic cam scump, dar iti ajunge min 4 luni. Eu l-am achizitionat de pe farmaline.ro (produsul este fabricat in SUA).


Pe langa acest produs folosesc si masti cu argila (de 2-3 ori/saptamana).Argila cosmetica se gaseste la plafar.
valy_cy
Postat pe 24 Noiembrie 2009 08:28
Sigur ca puteti scapa de cicatricile din urma acneelor. Trebuie sa urmati un tratament cu pastilele si crema Acnezine de la Revitol. Mai multe detalii pe site-ul: http://www.revitol.ro/product/overview/Acnezine_Acne_Solution/
sau la id-ul: oana_eu2009
Incercati-le pentru ca sunt super!
scumpica20
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:56
Depinde cat sunt de profunde si cat de mare este aria acoperita de cicatrici. Eu am reusit sa scap de a acnee, cu care m-am luptat de la 14 ani, datorita medicamentului Roaccutan. Am resuit sa rezolv problema, in schimb am ramas cu cicatrici urate pe toata fata, iar tenul meu era deshuamat si foarte deshidratat. In aceste conditii nu era recomandat peelingul chimic (cel de la cosmeticiene e prea superficial si nu face nimic, dupa 3 sedinte m-am lasat pagubasa), dermatologul meu mi-a facut 4 sedinte cu un produs care se numeste Jalupro, cu acid hialuronic si aminoacizi, care mi-a regenerat pielea si mi-a hidratat-o. Practic acum pielea mea arata mai bine decat la 14 ani, e roz si sanatoasa....si partea frumioasa e ca nu a trebuit sa stau in casa nu stiu cate zile cu pielea arsa de la peeling, imi faceam tratamentul seara dupa servici, iar a doua zi nu se mai vedeau urmele injectarii. Desi e injectabil, tratamentul nu e dureros (imi aplica o crema cu anestezic inainte), iar cand iti baga acul se simte ca o ciupitura mica....suportabil oricum (mult mai suportabil decat epilatul cu ceara :))) Lasati cremele fetelor, daca ai cicatrici acneice mai profunde nu va salveaza decat peelingul chimic sau injectabilul Jalupro. Eu am fost la dr. Chelemen la Medlife si mi-am facut tratamentul, e foarte de treaba si e o doctorita foarte buna.


andreea2010_healthy
Postat pe 22 Ianuarie 2010 11:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
decolorare brunet ... 14 De la: Gianna_on_Kudika 31 August 2014 00:46
Ceara epilatoare 1 De la: RomSpa 2 Noiembrie 2011 09:30
Cartea de vizita a unei femei... 42 De la: G1ul1a 29 Septembrie 2010 20:16
CONCURS COSMETICE 1 De la: kudika517856 4 Iunie 2012 23:38
Detoxifierea organismului 62 De la: kudika_965453 15 Mai 2014 14:19