Setari Cookie-uri

ginecologi- cluj

puteti sa imi recomandati, pls, un ginecolog bun din cluj napoca? adica, stiti voi, care sa fie capabil si din punct de vedere profesional, dar si uman.. cred ca fiecare avem nevoie de un medic ginecolog pe care sa ne putem baza, nu-i asa? multumesc!

Postat pe 24 Noiembrie 2008 17:12
ti-o recomand cu caldura pe dr FULGA FLORESCU de la clinica stanca. are si cabinet particular, clinica gynia, nu stiu adresa, cauta pe net. eu sunt operata de ea, de 3 saptamani, pot sa te asigur ca e o profesionista desavarsita si mai ales , un OM deosebit. succes !
mkiss26
Postat pe 27 Decembrie 2008 10:41
Un doctor bun ginecolog: Oancea Mihaela de la Policlinica Grigorescu. Trebuie sa te programezi pentru un consult pt. ca are foarte multi pacienti. E o doamna doctor tanara si capabila, foarte draguta si apropiata.
Alt doctor bun: dr. Nan Honorius, are clinica particulara pe str. Decebal. El se ocupa de probleme de fertilitate si de urmarirea sarcinii + nastere. Vei intalni in acel spital conditii si personal medical asa cum ar trebui sa aiba toate spitalele: decente. Eu acolo am nascut si a fost foarte bine.
Un alt doctor pe care ti-l recomand: dr. Muresan, are consultatii in cadrul clinicii Medstar (Manastur, langa Big). Este un profesionist foarte bun; se ocupa mai ales de probleme de fertilitate, urmarirea sarcinii, nastere (cazurile mai delicate sunt rezolvate f. bine de el).
Alt doctor bun: dr. Mariana Puscas. Are cabinet in p-ta M. Viteazul, pe str. IP Voitesti (langa statia 31). Este foarte populara, discuta cu tine deschis orice problema ginecologica si iti da sfaturi utile. Eu ti-o recomand pt. probleme strict ginecologice, nu neaparat obstretice.
Daca ar fi sa fac un top al doctorilor enumerati mai sus, pentru probleme ginecologice: Oancea/ Puscas/ Muresan; iar pentru probleme de fertilitate-obstretice: Muresan/Nan.
Sper ca sfaturile mele sa iti fie utile. Multa sanatate!
simona_pva@yahoo.com
Postat pe 30 Decembrie 2008 11:07
iti recomanad Dct Vaida Dana -cabinet Ginete pe langa piata Mihai Viteazu e cabinetul .E foarte buna eu la ea m-am operat acum 2 ani si credema daca o sun la 23 imi raspunde si imi zice ce sa fac eu fiind din gl Ultima oara am fost la ea anul asta pe 8 ianurie .Daca mai vrei lamuriri contacteaza-ma pe adresa paula.ruby@yahoo.com
ruby23
Postat pe 2 Februarie 2009 10:44
prieteni poate imi spune-ti si mie de un ginecolog bun aici in bacau ca am tot fost pe la vreo 5 pana acum si nu am nici un rezultat concret.am fost si la iasi cu speranta ca acolo voi rezolva dar...sau poate stiti vreo unul care da consultatii la bacau chiar daca e de la cluj.astept si sper sa imi raspunde-ti afirmativ
bighiu
Postat pe 6 Februarie 2009 21:46
eu iti recomand ,lukmed' este o clinica privata ce se afla pe strada republicii 105 A.
iza_alisa
Postat pe 7 Februarie 2009 19:07
lukmed se afla in cluj strada republicii nr 105 A
iza_alisa
Postat pe 7 Februarie 2009 19:09
un ginecolog bun il gasesti la clinica stanca pe str parisului.se numeste diculescu.eu sunt din bacau si am niste probleme care sper ca se vor rezolva.iti doresc sanatate si mult curaj
sovadi2002
Postat pe 7 Februarie 2009 21:44
cum poti sa-ti imaginezi ca merge de la Cluj la Bacau vreun doctor ptr consultatii ??!! mergi tu la Cluj! clinica Stanca e una din cele mai bune din tara, doctorii de acolo sunt extrem de apreciati si cautati. vezi ca programarea se face cu mult timp inainte... (si nu ptr ca doctorii ar face naveta la bacau )
mkiss26
Postat pe 8 Februarie 2009 11:49
nu vad ca ar fi ceva de ras.eu stiu ca sunt doctori care au contracte cu anumite clinici din bacau.ei vin odata la o luna sau la saptamana atuci cand sunt solicitati.si pt ca consultatiile la ei sunt ceva mai scumpe daca e bun merita
bighiu
Postat pe 8 Februarie 2009 16:51
Buna!
Daca te mai intereseaza un dr ginecolog bun in Cluj, iti recomand pe dr Zolog, are program si in Policlinica fara Plata de pe str. Motilor.o sa-ti placa in primul rand ca om. Nu are rost sa mergi la particulari. Se vine cu trimitere de la medicul de familie.
L-Ma-J de la 7-14
Mi de la 14-20.
Multa sanatate !

Postat pe 20 Februarie 2009 11:39
sunt clujanca si pot sa va spun ca lukmed e o policlinica privata care se ocupa de bolile rinichilor si a cailor urinare nici decum de ginecologie.Va pot recomanda cu toata increderea mea pe d-nul dr.Sprinjan de la spitalul Stanca,str.21 decembrie,apoi pe d-na Mironiuc Klara de la spitalul ginecologic 1,str.Motilor,apoi dr.Hirdlisca Liana,la centrul de diagnostic si tratament de pe str.Motilor.Cu totii sunt profesionisti si oamenii in primul rand.Va doresc sanatate!
eurobgb_yahoo_com
Postat pe 15 Mai 2009 09:22
De la: lilli, la data 2008-11-24 17:12:31puteti sa imi recomandati, pls, un ginecolog bun din cluj napoca? adica, stiti voi, care sa fie capabil si din punct de vedere profesional, dar si uman.. cred ca fiecare avem nevoie de un medic ginecolog pe care sa ne putem baza, nu-i asa? multumesc!
ali_oti
Postat pe 18 Mai 2009 07:45
Desi sunt din Oradea, sunt pacienta dnei dr Fulga Florescu , subscriu celor spuse despre dumneaei TOT RESPECTUL.
Chisbora_Ioana
Postat pe 18 Mai 2009 19:49
Buna ziua! Sunt din Cluj si as dori mai multe detalii despre d-na doctor Oancea Mihaela care am inteles ca activeaza la Stanca. M-ar interesa un medic care sa urmareasca sarcina si nasterea.
angysmile_angy
Postat pe 20 Mai 2009 16:07
Salut!
Despre Mihaela Oancea nu se pot spune decat cuvinte de lauda.
Am nascut cu ea anul trecut si s-a comportat extraordinar. Mi-a urmarit sarcina de la inceput si la nastere a stat cu mine 20 de ore la Stanca, nici nu a vrut sa iasa sa manance.
tipleam
Postat pe 1 Iunie 2009 11:47
De la: tipleam, la data 2009-06-01 11:47:02Salut!
Despre Mihaela Oancea nu se pot spune decat cuvinte de lauda.
Am nascut cu ea anul trecut si s-a comportat extraordinar. Mi-a urmarit sarcina de la inceput si la nastere a stat cu mine 20 de ore la Stanca, nici nu a vrut sa iasa sa manance.

Multumesc frumos! Cred ca am sa ma duc la ea...multa lume o recomanda cu caldura!
angysmile_angy
Postat pe 2 Iunie 2009 09:23
tarot_healthy
Postat pe 9 Iulie 2009 12:15
Buna ziua,
Doresc sa va impartasesc cateva detalii despre un produs NOU, unic pe piata din Romania. Este vorba despre absorbante active LOVE MOON ale corporatiei Winalite (www.edera.ro) care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat) care, in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi. Este un produs revolutionar, cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva) avand astfel efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni : eroziune si infectii ale colului uterin cu toate tipurile de bacterii, candidoze, chist ovarian, miom uterin, fibromiom, endometrioza, infectia cailor urinare, prolaps vaginal, incontinenta urinara, arsuri si uscaciune vaginala (la menopauza), dismenoree, scurgeri excesive, herpes, cancer de col uterin etc. Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie. In plus, elimina mirosurile. Atentie ! - foarte important este ca se livreaza impreuna cu un card de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate (in special a colului uterin) etc. In Romania aceste produse abea incep sa fie cunoscute, in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului In lume, inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani. Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. O veste foarte bine primita de doamne si domnisoare care au optat deja pentru absorbantele LOVE MOON : de curand produsele firmei noastre s-au diversificat, iar preturile s-au micsorat, devenind mult mai atractive si accesibile tuturor femeilor care au probleme de sanatate sau doresc sa le previna. De acum inainte veti putea beneficia nu numai de absorbantele pentru ciclu normal, ciclu abundent sau pentru uz zilnic, ci si de absorbante mini, absorbantele pentru bikini, talpici cu emisii de infrarosii si de ioni negativi sau seturi cu plasturi impotriva durerilor de ciclu (ofera mai mult de 16 ore de alinare a durerilor, disconfort abdominal, eliminarea durerilor cauzate de raceala si este ideal pentru intretinerea ovarelor sau ingrijirea dupa avort).
.
Relatii : loapersonal@yahoo.com si 0745.074.755
kudika028076
Postat pe 1 August 2009 18:44
Buna.Ar putea cineva sa imi spuna daca a nascut cu Dr Bianca Tifrea?de la Medstar si Gine1.Ce parere aveti despre dansa? Multumesc anticipat
uibimeu
Postat pe 6 Septembrie 2009 21:31
Dl.dr.Traila Alexandru este un profesionist deosebit.Are cabinet particular pe str.Iuliu Maniu si profeseaza si la Clinica Oncologica, fiind si un mare chirurg.Vi-l recomand cu caldura!
juliya
Postat pe 17 Noiembrie 2009 21:47
eu am nascut de curand,si am avut cel mai bun doctor ginecolog,drept e cca inca este stagiar dar e cel mai bun. timp de 9 luni s-a ocupat de mine foarte bine vi-l recomand din toata inimaș dr TIMIS GABI de la ginecologie 1.ARE NOTA 11 DIN PARTEA MEA :
maris_healthy
Postat pe 25 Martie 2010 10:57
Probleme ginecologice?

Cunosti persoane care au probleme ginecologice, fisuri anale, hemoroizi sau alte probleme de acest gen? Castiga un venit suplimentar substantial ajutandu-i. Tot ce trebuie sa faci este sa le spui ca exista o solutie pentru problemele lor. Pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati. Si nu uitati SANATATEA E FRUMOASA!

Demonstratii in Cluj in fiecare marti si miercuri, ora 18:00, detalii la winalitecj@gmail.com
kudika275724
Postat pe 20 Iulie 2010 21:16
Tu de la ce MLM esti?
kudika226898
Postat pe 21 Iulie 2010 07:10
Mie foarte serios si profesionist mi s-a parut Conf.Dr.Ona. Sotia mea a nascut 2 copii cu el si a operat-o pe soacra mea in urma cu 8 ani.
dr_ionescu_p
Postat pe 19 August 2010 20:04
Mie foarte serios si profesionist mi s-a parut Conf.Dr.Ona. Sotia mea a nascut 2 copii cu el si a operat-o pe soacra mea in urma cu 8 ani.
dr_ionescu_p
Postat pe 19 August 2010 20:05
va recomand pe doamna doctor LAZAR CLAUDIA! povestesti cu ea ca si cu cea mai buna prietena,e un adevarat specialist!
ESTE...THE BEST!
sunt fericita ca am gasit in sfarsit un medic ginecolog de incredere!
am fost la domna fulga florescu la gynia, s-a comportat rau, tratament eronat plus ca nu mi-au facut analizele pe care le-am solicitat iar cand am revenit sa cer explicatii mi -au zis ca trebuie sa platesc o noua conultatie. + niciodata nimeni nu raspundea la acel telefon!
bitzuca
Postat pe 6 Decembrie 2012 01:05
Buna bitzuca, imi poti spune doamna Lazar Claudia la ce clinica este de gasit? ms si multa sanatate tuturor!!
andrea_mi_amiga
Postat pe 28 Ianuarie 2013 18:07
Pe doamna doctor Lazãr Claudia o puteți gãsi, în Cluj, la clinica Medexpert din Mãnãștur, str. Câmpului nr. 124 A. E o drãguțã
RaluEmy6
Postat pe 28 Ianuarie 2014 14:18
Buna!
A fost cineva la domnul doctor Ilie Razvan ? Lucreaza la Radusan,Cluj.
Daca da,imi spune cineva o parere,va rog frumos?
Am cautat aseara pe o gramada de site-uri o oarere,ceva.Dar nu am gasit nimic.
Multumesc frumos!
kudika_953543
Postat pe 31 Ianuarie 2014 10:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SEX IN TIMPUL MENSTRUATIEI 7 De la: kudika011071 13 Martie 2012 17:52
Endometrioza vs Rana pe col 7 De la: ioanabobocea 23 Octombrie 2009 09:58
Candidoza vaginala sau...? 10 De la: stem_29 24 August 2010 13:48
cuvinte 24 De la: GreenBubbles 11 Februarie 2010 10:10
Apendicita sau pietre la rinichi??? 5 De la: cris_25 14 Iulie 2012 13:49