Setari Cookie-uri

Dieta pt. detoxifiere!...si slabit

TF pretul prouselor noastre nu e pentru cei bogati.Este pentru oameni care au nevoie de sanatate si de bani.Consumand si,,cheltuind''bani pentru produsele noastre sun atatia oameni multumiti .Despre produsele pe care le promovezi nu prea vorbeste lumea si care stie ceva despre ele.....Asa ca stai linistit, nu te agita pentru ca este posibil sa-ti recomandam FOREVER LYCIUM PLUS , sa-ti revii. Daca pana acum nu ti-am raspuns la provocari,am gandit ca poate iti da DOAMNE-DOAMNE minte ca nu stii ce faci,dar de acum nu te mai iert pentru ca prea iti faci de cap.
healthy003785
Postat pe 10 Iulie 2009 08:56
poti sa imi spui si mie mai multe detalii te rog ...........sa imi trimti pe mail : ionelacama@yahoo.com

multumesc frumos
ioni79
Postat pe 10 Iulie 2009 09:40
Nu va mai certati ca nu are rost. Orice pastila fie ea si naturista are efect diferit de la un organism la altul . Asa ca sa fim seriosi , si fiecare sa spuna ce regim i-a ajutat sa slabeasca .
healthy001706
Postat pe 10 Iulie 2009 11:22
Draga mea,
Nu stiu cati ani ai, dar eu am 51 de ani si de cand stiu, de pe la 25 de ani sunt intr-o eterna cura de slabire. Atunci s-a u produs dereglarile , dupa ce am nascut primul copil. Atunci am luat in timpul sarcinii 12 kg, si nu le-am mai dat jos in veci.Dupa al doilea copil am mai pus inca 10 kg. Si uitwe asa eu sunt intr-o eterna cura de slabire.
Dar din experienta iti spun ca totul depinde de miscare, de cat de mult mergi, chiar si pe jos.Daca te hranesti si sanatos sunt sanse mari sa dai jos multe kilograme. Lasa pastilele in pace! Trebuie sa ai vointa si sa faci sport!
Dorina_Dinu
Postat pe 10 Iulie 2009 11:31
De la: healthy001706, la data 2009-07-10 11:22:58Nu va mai certati ca nu are rost. Orice pastila fie ea si naturista are efect diferit de la un organism la altul . Asa ca sa fim seriosi , si fiecare sa spuna ce regim i-a ajutat sa slabeasca .

Aici nu este vorba de o pastila,este vorba de cel mai complex si eficient program de detoxifiere si mentinerea unei greutati ideale si normale.Este vorba de un regim sau stil de viata care trebuie adoptat de fiecare dintre noi.Am primit tot felul de observatii referitoare la pret:"sunt scumpe",sa vedeti cat costa sa-ti recuperezi greutatea ideala sau mai rau ,sanatatea.Obiceiurile rele se dobandesc cele bune se invata .
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 11:37
De la: enemgabriel, la data 2009-07-10 11:37:53
De la: healthy001706, la data 2009-07-10 11:22:58Nu va mai certati ca nu are rost. Orice pastila fie ea si naturista are efect diferit de la un organism la altul . Asa ca sa fim seriosi , si fiecare sa spuna ce regim i-a ajutat sa slabeasca .

Aici nu este vorba de o pastila,este vorba de cel mai complex si eficient program de detoxifiere si mentinerea unei greutati ideale si normale.Este vorba de un regim sau stil de viata care trebuie adoptat de fiecare dintre noi.Am primit tot felul de observatii referitoare la pret:"sunt scumpe",sa vedeti cat costa sa-ti recuperezi greutatea ideala sau mai rau ,sanatatea.Obiceiurile rele se dobandesc cele bune se invata .

Frumos spus dar hai sa gandim realist. Sunt familii care incearca sa se mentina pe linia de plutire si ptr care copilul e pe primul loc . Chiar daca mamei nu-i place cum arata sau si mai rau sotului nu-i mai place nu are bugetul necesar pentru asa ceva (nu este cazul mereu ) dar sunt multe femei in aceasta situatie. Hai mai bine sa incercam sa le ajutam pe toate cu regimuri de slabit cat mai accesibile si sanatoase .
healthy001706
Postat pe 10 Iulie 2009 12:30
De la: healthy001706, la data 2009-07-10 12:30:20

Frumos spus dar hai sa gandim realist. Sunt familii care incearca sa se mentina pe linia de plutire si ptr care copilul e pe primul loc . Chiar daca mamei nu-i place cum arata sau si mai rau sotului nu-i mai place nu are bugetul necesar pentru asa ceva (nu este cazul mereu ) dar sunt multe femei in aceasta situatie. Hai mai bine sa incercam sa le ajutam pe toate cu regimuri de slabit cat mai accesibile si sanatoase .

Sunt total deacord,eu pot oferi solutia pentru aceasta problema legata de buget cat si pe cea a unei vieti mai sanatoase si mai armonioase.
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 12:39
in mod clar sunt scumpe nu era nici un motiv de suparare ca s-a spus ca sunt pentru cei bogati sunt foarte multi oameni in Romania zilelor noastre care nu castiga atat nici eu nu castig 560 de euro pe luna.deci categoric fac parte din categoria saracilor.oricum marea majoritate a dietelor sunt escrocherii care te lasa fara bani si dupa ce intrerupi dieta sau programul sau pastilele ce or fi ele te trezesti curand cu mult mai multe kg decat ai avut inainte de a o incepe.dupa umila mea parere unregim de viata sanatos bogat in fibre fara foarte multe dulciuri concentrate bogat de asemenea in legume si fructe ca acum tot e sezonul lor si putin mai multa miscare decat faceati inainte va va ajuta sa slabiti fara sa cheltuiti bani pe chestiuni inutile si veti slabi armonios chiar dac nu spectaculos 20 de kg in cateva saptamini cel mult 2 luni.ah si uitasem apa multa apa plata hidratativa organismul cat puteti de mult.va pup.asta era parerea mea scuze daca am deranjat pe cineva.
maria1931
Postat pe 10 Iulie 2009 13:10
De la: enemgabriel, la data 2009-07-10 12:39:44

Sunt total deacord,eu pot oferi solutia pentru aceasta problema legata de buget cat si pe cea a unei vieti mai sanatoase si mai armonioase.
numai bla,bla-uri de 2 bani...ca sa faca aceasta treaba,trebuie mai intai sa-si investeasca banii pe care nu-i au !!!! ce este asa de greu de inteles ??cat despre colega ta de suferinta care a scris mai sus,sa stea linistita si sa-si pastoreasca in liniste reteaua,ca de acolo ii vine profitul...
4Life
Postat pe 10 Iulie 2009 13:11
De la: healthy003785, la data 2009-07-10 08:56:43TF pretul prouselor noastre nu e pentru cei bogati.Este pentru oameni care au nevoie de sanatate si de bani.Consumand si,,cheltuind''bani pentru produsele noastre sun atatia oameni multumiti .Despre produsele pe care le promovezi nu prea vorbeste lumea si care stie ceva despre ele.....Asa ca stai linistit, nu te agita pentru ca este posibil sa-ti recomandam FOREVER LYCIUM PLUS , sa-ti revii. Daca pana acum nu ti-am raspuns la provocari,am gandit ca poate iti da DOAMNE-DOAMNE minte ca nu stii ce faci,dar de acum nu te mai iert pentru ca prea iti faci de cap.
produsele voastre nu sunt tratamente medicale si nici macar compatibile cu tratamentele medicale asa ca lasa vrajeala...ocupa-te mai mult de MLM decat de vorbe in vant !!! de la MLM iti vine profitul,nu de la bla,bla-uri....si chiar ma bucur daca nu ma ierti...uite asa se va demonta mitul aoleu vara pe care cu sfintenie il promovati fara nicio sustinere stiintifica....!!!!
4Life
Postat pe 10 Iulie 2009 13:14
De la: mary@na, la data 2009-04-15 10:17:08ufffffffffffff.....beti apa din 5 in 5 min si slabiti..lasati prostiile cu nu stiu ce produse care se zvonesc a da randament in pierderea kg, eu am reusit asa cu apa si am slabit de la 86 de kg la 52....intr-un an de zile, fara alte eforturi....si putina miscare in rest nicio restictie alimentara....incercati!

Interesant!!! Mai multe amanunte: ca cantitate de apa , cum poti bea in ritmul acesta daca si lucrezi, cat timp iti ia sa vezi primele rezultate...
multumesc(sper sa raspunzi, ca m-ai facut foarte curioasa)
mirelar1
Postat pe 10 Iulie 2009 13:18
De la: indika, la data 2008-12-15 15:20:38daca te grabesti,poti incerca sa tii dieta pe care am tinut-o si eu si citeva prietene: de la Biotta, se cheama WELNESS-WEEK, e o cura pt. 1 sapt.!
In sapt. resp. slabesti cca.2,5 kg.. Avantajul e ca in continuare vei salbi!-chiar daca cura s-a terminat:)

am intrat pe site, dar n-am gasit nimic despre preturi si modul de comanda , respectiv primire a comenzii. Ne poti ajuta?
Multumesc!!!!!
mirelar1
Postat pe 10 Iulie 2009 13:19
Fratilor, lasati naiba toate aceste prostii! Daca era asa de simplu de slabit, nu mai erau atatia oameni nenorociti pe lumea asta. E foarte greu de slabit, e aproape la fel de greu ca a te lasa de droguri. Dar nu e imposibil.Unii au slabit, oameni cu o extraordinara vointa. Daca nu iti schimbi radical modul de viata, daca nu mai faci in asa fel incat mancarea sa nu mai fie o recompensa pentru tine, nu ai nicio sansa sa slabesti. Ca sa slabesti, trebuie intai sa nu te mai gandesti la mancare, sa ai alte placeri, pe care sa ti le cultivi. Sau sa te gandesti la mancare ca la o placere elevata, sa mananci numai delicatese in cantitati mici.
Apoi, lasati naiba toate aceste produse, care ii imbogatesc pe altii. Cum permiteti unora sa faca bani pe disperarea voastra? Dar amfetamine, cocaina nu luati? Cu alea sigur slabiti ca va suprima foamea. De fapt medicamentele legate de slabire actioneaza ca amfetaminele. Nu e stiintific nimic din toate astea. Stiintific e sa mancati putin, sa numarati caloriile. Puteti sa va permiteti si extravagante, dar in cantitati minuscule. Daca nu depasiti numarul de calorii totul e in regula. Puteti manca o prajitura de cofetarie mica, dar nu mai mancati alte lucruri. Caloriile sunt totul, energia inmagazinata in mancare.
Omul e un animal cu tendinta de ingrasare din cauza mediului in care a evoluat. E o carte despre evolutia umana, "Civilizatia foametei", care se gaseste prin librarii in Bucuresti, dar si pe net, in care in ultimul capitol scrie si ce sa faci ca sa slabesti, eventual sa nu te ingrasi. Nimic ezoteric. Desigur, sportul e important, sa mananci fructe iar e important pentru fibre si vitamine, dar nu numai...Dar cel mai important e sa nu depasesti masura la calorii. Din nimic nu te ingrasi.
www.civilizatiafoametei.com
sybila
Postat pe 10 Iulie 2009 13:56
De la: maria1931, la data 2009-07-10 13:10:22in mod clar sunt scumpe nu era nici un motiv de suparare ca s-a spus ca sunt pentru cei bogati sunt foarte multi oameni in Romania zilelor noastre care nu castiga atat nici eu nu castig 560 de euro pe luna.deci categoric fac parte din categoria saracilor.oricum marea majoritate a dietelor sunt escrocherii care te lasa fara bani si dupa ce intrerupi dieta sau programul sau pastilele ce or fi ele te trezesti curand cu mult mai multe kg decat ai avut inainte de a o incepe.dupa umila mea parere unregim de viata sanatos bogat in fibre fara foarte multe dulciuri concentrate bogat de asemenea in legume si fructe ca acum tot e sezonul lor si putin mai multa miscare decat faceati inainte va va ajuta sa slabiti fara sa cheltuiti bani pe chestiuni inutile si veti slabi armonios chiar dac nu spectaculos 20 de kg in cateva saptamini cel mult 2 luni.ah si uitasem apa multa apa plata hidratativa organismul cat puteti de mult.va pup.asta era parerea mea scuze daca am deranjat pe cineva.

Nu ,nu ai deranjat pe nimeni.Spune-mi vrei sa castigi mai mult decat castigi acum?Daca da,atunci te voi ajuta sa castigi pe masura adevaratei tale valori.Este foarte posibil ceea ce susti,marea majoritate a dietelor sau programelor de slabit sunt incomplete si dezechilibrate din punct de vedere nutritional,nu si clean 9 de la Forever,pot aduce oricand argumente in acest sens.Acum ca ai propus un fenomen absolut greu de urmat de foarte multi oameni chiar si cei mai putin grasi si anume miscarea(un factor care favorizeaza aparitia obezitatii) ma face sa ma gandesc foarte serios la suplimente alimentare care sa-mi furnizeze elementele de care are organismul inaite de efort fizic si dupa acest efort.De ce?Pentru ca noi romanii si nu numai nu avem o alimentatie corecta si bogata in elemente nutritive pentru sustinerea unei bune functionari a organismului in urma sau inaintea efortului fizic.
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 15:09
De la: TF_, la data 2009-07-10 13:11:03
De la: enemgabriel, la data 2009-07-10 12:39:44

numai bla,bla-uri de 2 bani...ca sa faca aceasta treaba,trebuie mai intai sa-si investeasca banii pe care nu-i au !!!! ce este asa de greu de inteles ??cat despre colega ta de suferinta care a scris mai sus,sa stea linistita si sa-si pastoreasca in liniste reteaua,ca de acolo ii vine profitul...

Este vorba de investitie si nu de cheltuiala,chiar tu singur ai spus acest lucru,sti ce inseamna o investitie,daca nu ,atunci pune mana si citeste o carte de economie.Bani pe care ii investesc oamenii pentru a face o afacere de tip mlm nu trebuiesc sa provina neaparat din surse proprii(si aici mai pune mana si citeste ai mari lacune).Investitia minima este de 60 de euro cu tva sau maxima 351 de euro cu tva,este vorba de o afacere cu o investitie mica care poate genera venituri pe termen lung.
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 15:14
De la: TF_, la data 2009-07-10 13:14:24
De la: healthy003785, la data 2009-07-10 08:56:43TF pretul prouselor noastre nu e pentru cei bogati.Este pentru oameni care au nevoie de sanatate si de bani.Consumand si,,cheltuind''bani pentru produsele noastre sun atatia oameni multumiti .Despre produsele pe care le promovezi nu prea vorbeste lumea si care stie ceva despre ele.....Asa ca stai linistit, nu te agita pentru ca este posibil sa-ti recomandam FOREVER LYCIUM PLUS , sa-ti revii. Daca pana acum nu ti-am raspuns la provocari,am gandit ca poate iti da DOAMNE-DOAMNE minte ca nu stii ce faci,dar de acum nu te mai iert pentru ca prea iti faci de cap.
produsele voastre nu sunt tratamente medicale si nici macar compatibile cu tratamentele medicale asa ca lasa vrajeala...ocupa-te mai mult de MLM decat de vorbe in vant !!! de la MLM iti vine profitul,nu de la bla,bla-uri....si chiar ma bucur daca nu ma ierti...uite asa se va demonta mitul aoleu vara pe care cu sfintenie il promovati fara nicio sustinere stiintifica....!!!!

Ma bucur in sfarsit ca ai descoperit si tu apa.Nu numai ca sunt compatibile cu organismul dar elimina efectele adverse ale medicatiei si potenteaza efectul medicamentului.Aloe vera nu este un mit,este un adevar atestat stiitific.Ceea ce nu au reusit scepticii lumii cu siguranta vei reusi tu, si anume sa te resemnezi ca aloe vera este planta care vindeca.
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 15:18
De la: sybila, la data 2009-07-10 13:56:11Fratilor, lasati naiba toate aceste prostii! Daca era asa de simplu de slabit, nu mai erau atatia oameni nenorociti pe lumea asta. E foarte greu de slabit, e aproape la fel de greu ca a te lasa de droguri. Dar nu e imposibil.Unii au slabit, oameni cu o extraordinara vointa. Daca nu iti schimbi radical modul de viata, daca nu mai faci in asa fel incat mancarea sa nu mai fie o recompensa pentru tine, nu ai nicio sansa sa slabesti. Ca sa slabesti, trebuie intai sa nu te mai gandesti la mancare, sa ai alte placeri, pe care sa ti le cultivi. Sau sa te gandesti la mancare ca la o placere elevata, sa mananci numai delicatese in cantitati mici.
Apoi, lasati naiba toate aceste produse, care ii imbogatesc pe altii. Cum permiteti unora sa faca bani pe disperarea voastra? Dar amfetamine, cocaina nu luati? Cu alea sigur slabiti ca va suprima foamea. De fapt medicamentele legate de slabire actioneaza ca amfetaminele. Nu e stiintific nimic din toate astea. Stiintific e sa mancati putin, sa numarati caloriile. Puteti sa va permiteti si extravagante, dar in cantitati minuscule. Daca nu depasiti numarul de calorii totul e in regula. Puteti manca o prajitura de cofetarie mica, dar nu mai mancati alte lucruri. Caloriile sunt totul, energia inmagazinata in mancare.
Omul e un animal cu tendinta de ingrasare din cauza mediului in care a evoluat. E o carte despre evolutia umana, "Civilizatia foametei", care se gaseste prin librarii in Bucuresti, dar si pe net, in care in ultimul capitol scrie si ce sa faci ca sa slabesti, eventual sa nu te ingrasi. Nimic ezoteric. Desigur, sportul e important, sa mananci fructe iar e important pentru fibre si vitamine, dar nu numai...Dar cel mai important e sa nu depasesti masura la calorii. Din nimic nu te ingrasi.
www.civilizatiafoametei.com
[/quoteIntrebare:daca am o viata activa implicit miscare fizica circa1 ora pe zi,cam cate calorii trebuiesc ingerate si ce anume trebuie sa folosesc pentru a putea organismul sa sustina aceste eforturi fizice?
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 15:20
contacteaza-ma si-l vei cumpara singura la pret de depozit
healthy001546
Postat pe 10 Iulie 2009 17:09
Buna. Si eu m luat acest Alli care este recomandat sa se ia dupa fiecare masa. In 2 saptamani am dat jos 400 grame, fara niciun efort fizic sau restrictie alimentara.
Succes
kudika024520
Postat pe 10 Iulie 2009 17:46
De la: enemgabriel, la data 2009-07-10 08:28:09pretul de depozit este de 115 euro,pentru sarantoci ca tine nu este indicat.

cel mai de prost gust mesaj din cate am citit

andk
Postat pe 10 Iulie 2009 18:22
Alli este un medicament cu substanta activa orlistat de 60mg nimic altceva decat Xenical-ul care contine 120 mg orlistat.Aceasta substanta impiedica absorbtia grasimilor din lumenul intestinal se administreaza cate o capsula de trei ori pe zi inaintea meselor dupa care aproape imediat veti avea scaun eliminind grasimile sacunul este foarte uleios.Voi stiti daca hotarati sa luati un astfel de medicament.Oricum dupa ce maninci trebuie sa ai in apropiere o toaleta si asta neaparat si una la care poti merge vreau sa spun nu una de la serviciu sau de la vreun restaurant unde merge toata lumea si sunt foarte putine cele care au folie de unica utilizare pe masca.Ah pt enemgabriel nu vreau sa castig mai mult nu ma lamentam de cat de putin castig nici vorba.Crede-ma sunt putini in tara asta actulamente care castiga mai mult in mod cinstit vreau sa spun desigur.
maria1931
Postat pe 10 Iulie 2009 18:23
De la: healthy001138, la data 2009-03-30 11:02:02Clean 9 este un program de detoxifiere a organismului eficient datorita produselor naturale care stau la baza,aloe vera este o planta foarte cunoscuta datorita celor 75 de factori nutritivi si 200 de compusi activi.ACEST PROGRAM DE DETOXIFIERE ESTE CONCEPUT PENTRU 9 ZILE UNDE POTI ELIMINA PANA LA 6 KG.
FIICA MEA A URMAT UN ASTFEL DE PROGRAM UNDE IN CELE 9 ZILE A SLABI 5 KG ,DUPA CARE A MERS CU UN PROGRAM MAI LEJER PANA LA O LUNA ELIMININD INCA 7 KG SI NU A MAI LUAT NICI UN KG IN PLUS.A inteles ca o dieta sanatoasa si miscarea modeleaza eficient corpul.De la 65kg a slabit la 53kg.Sa iei o decizie buna si sa-ti schimbi stilul de viata iti aduc numai reusite si impliniri.

Cat costa acest program Clean 9 si de udne se procureaza?
kudika061640
Postat pe 10 Iulie 2009 19:06
anamaria_h ai grija cu pastilele de slabit....trebuie s afii f sanatoasa si da pot avea reactii adverse
alexutzadan
Postat pe 10 Iulie 2009 21:51
De la: sophiae07, la data 2009-07-10 19:06:16
De la: healthy001138, la data 2009-03-30 11:02:02Clean 9 este un program de detoxifiere a organismului eficient datorita produselor naturale care stau la baza,aloe vera este o planta foarte cunoscuta datorita celor 75 de factori nutritivi si 200 de compusi activi.ACEST PROGRAM DE DETOXIFIERE ESTE CONCEPUT PENTRU 9 ZILE UNDE POTI ELIMINA PANA LA 6 KG.
FIICA MEA A URMAT UN ASTFEL DE PROGRAM UNDE IN CELE 9 ZILE A SLABI 5 KG ,DUPA CARE A MERS CU UN PROGRAM MAI LEJER PANA LA O LUNA ELIMININD INCA 7 KG SI NU A MAI LUAT NICI UN KG IN PLUS.A inteles ca o dieta sanatoasa si miscarea modeleaza eficient corpul.De la 65kg a slabit la 53kg.Sa iei o decizie buna si sa-ti schimbi stilul de viata iti aduc numai reusite si impliniri.

costa 156 euro pt prima luna si 256 pt a 2-a luna si este cea mai mare teapa posibila...ai auzit pe cineva pana acuma ca a slabit cu aloe vera ????????/eu nu am auzit...chiar cunosc persoane care si-au loat teapa cu acest clean 9....
4Life
Postat pe 10 Iulie 2009 21:54
De la: sophiae07, la data 2009-07-10 19:06:16

Costa 115 euro la pret de depozit si se poate achizitiona direct de la firma,fara intermediari,pentru detalii referitoare la modalitate de plata ,achizitie va astept pe mesenger :petreflp.
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 22:04
Pretul acesta este pentru consumatori,cei care cumpara direct de la un distribuitor,logic ar fi sa cumpere de la firma cu 115 euro(4lei=1 euro).Programul clean 9 dureaza 9 zile si nu o luna(vorbesti in necunostinta de cauza),iar programul de intretinere si formarea obiceiurilor sanatoase costa 188 de euro(nu mai dezinforma oamenii cu ineptiile tale,esti penibil si in acelasi timp rau intentionat).Eu nu am auzit,eu am vazut ,e o mare diferenta.
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 22:09
De la: enemgabriel, la data 2009-07-10 22:09:03Pretul acesta este pentru consumatori,cei care cumpara direct de la un distribuitor,logic ar fi sa cumpere de la firma cu 115 euro(4lei=1 euro).Programul clean 9 dureaza 9 zile si nu o luna(vorbesti in necunostinta de cauza),iar programul de intretinere si formarea obiceiurilor sanatoase costa 188 de euro(nu mai dezinforma oamenii cu ineptiile tale,esti penibil si in acelasi timp rau intentionat).Eu nu am auzit,eu am vazut ,e o mare diferenta.
ia uite [prietene preturile aici:
http://www.flpaloevera.ro/catalog/silueta/clean-9.html

ce mai zici acuma ? si intre noi fie vorba,nu iti deprinzi obiceiurile sanatoase in decursul a 9 zile...asta este cea mai mare gogoasa pe care am auzit-o in ultima vreme...PINOCHIO !!!!!!!!
4Life
Postat pe 10 Iulie 2009 22:23
De la: TF_, la data 2009-07-10 22:23:10
De la: enemgabriel, la data 2009-07-10 22:09:03Pretul acesta este pentru consumatori,cei care cumpara direct de la un distribuitor,logic ar fi sa cumpere de la firma cu 115 euro(4lei=1 euro).Programul clean 9 dureaza 9 zile si nu o luna(vorbesti in necunostinta de cauza),iar programul de intretinere si formarea obiceiurilor sanatoase costa 188 de euro(nu mai dezinforma oamenii cu ineptiile tale,esti penibil si in acelasi timp rau intentionat).Eu nu am auzit,eu am vazut ,e o mare diferenta.
ia uite [prietene preturile aici:
http://www.flpaloevera.ro/catalog/silueta/clean-9.html

ce mai zici acuma ? si intre noi fie vorba,nu iti deprinzi obiceiurile sanatoase in decursul a 9 zile...asta este cea mai mare gogoasa pe care am auzit-o in ultima vreme...PINOCHIO !!!!!!!!

Auzi mai copile,tu nu ai trecut pe la clasa a I-a,sigur nu,sau poate ai repetat clasa intai pana la 18 ani?
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 22:51
poti sa mi zici si mie cura te rog frumos
rimela_healthy
Postat pe 10 Iulie 2009 22:55
Clean 9 declanseaza procesul de eliminare a toxinelor, curatind organismul de substantele chimice daunatoare.

Clean 9 include:
- Aloe Vera Gel (trei recipiente de 1 litru)
- Forever Lite / Lite Ultra pentru substituirea meselor (o cutie, de vanilie sau ciocolata - la alegere)
- Forever Garcinia Plus (70 capsule)
- Forever Bee Pollen (100 tablete)
- shaker
- centimetru de croitorie
- brosura CLEAN & LEAN 9

Utilizare:
Pachetul contine toate elementele nutritive necesare alimentatiei primelor trei zile de cura.
In urmatoarele 6 zile, se continua cura adaugand o masa usoara de circa 600 de calorii. Informatiile detaliate pentru fiecare zi sunt continute de brosura-jurnal Clean&Lean 9, continuta in pachet.
enemgabriel
Postat pe 10 Iulie 2009 22:57

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dieta.... 2 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 08:47
Nu slabesc!! 43 De la: lipstick 6 Mai 2012 08:55
dieta nicoletei luciu 87 De la: ene_m_gabriel 26 Octombrie 2009 08:33
buna! 3 De la: kudika226898 31 Martie 2011 18:02
Ce tratamente sa folosesc impotriva varicelor? 47 De la: Ada016 9 Iulie 2014 15:45