Setari Cookie-uri

tatuaj

vreau un tatuaj. unde sa-mi fac?
concursKudika
Postat pe 22 Decembrie 2008 12:34
Intr-un loc unde nu ai cum sa-l vezi, pt. ca daca il ai in raza vizuala zi de zi ai sa te plictisesti de el si ai sa regreti ca ti-ai facut modelul asta si nu altul..eu de ex. am unul pe spate in zona lombara..si nu am cum sa-l vad decat in oglinda..prietenului meu i se pare foarte sexy zona..si eu nu m-am plictisit de el desi il am de 7 ani.
oanalexandra
Postat pe 9 Ianuarie 2009 11:42
Unde trebuie sa iti faci tatuajul e decizia ta,eu am unul pe gamba si desi e la vedere imi place f mult,chestia e sa te uiti la mai multe modele de tatuaj ca sa sti ce sa alegi pt a nu regreta..bafta ;)
GossipGirl_healthy
Postat pe 9 Ianuarie 2009 17:19
Dar stit cumva unde imi pot scoate tatuajul?
danaviciu
Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:03
De la: baubau, la data 2008-12-22 12:34:57vreau un tatuaj. unde sa-mi fac?




Buna

Depinde de marimea tatuajului, de semnificatia lui, si de motivatia ta...
Il poti pune oriunde vrei atata timp kt te simti bine cu el. Nu inteleg ideea de a te plictisi de el
Eu am 2 tatuaje (primul are vechime de 12 ani) si nu mam plictisit de ele si imi sunt dragi de fiecare data le vad pt k au o semnificatie sentimentala.

Bafta
bubu_nl
Postat pe 23 Ianuarie 2009 14:39
baubau, de ce vrei sa-ti faci tatuaj?
eleain
Postat pe 23 Ianuarie 2009 14:42
Stie careva vreun salon prin Bucuresti de tatuaje...pt ca am pierdut legatura cu cel care mi-a facut tatuaj si care nu lua pielea de pe mine, ma refer la bani..
Am intrebat la un salon cat mi-ar lua pt un tatuaj de 2-3 cm patrati...mi-a zis ca ce e sub 30 cm patrati costa 150 Ron...ceea ce mi s-a parut destul de mult...in fine nu vreau nici sa ma las pe mana oricarui baietas de cartier...am avut nefericita experienta cu un baiat care facea tatuaje si era destul de dubios si nu m-am lasat pe mana lui pt ca nu imi inspira incredere..deci??
Anyone?
oanalexandra
Postat pe 24 Ianuarie 2009 00:46
sal. eu mi-am facut la mall vitan si tatuaj si piercinguri si imi amintesc ca am negociat pretul, adik ce vroiam eu costa 300 ron si mi-a lasat la 250. acum ... nu mai stiu care sunt preturile dar eu mai vreau un tatuaj si ma duc tot acolo ca am fost multumita.
ladya_healthy
Postat pe 25 Ianuarie 2009 11:00
Eu am 2 tatuaje sunt incantat de ele sunt intr-un loc in care le vad in fiecare zi-la piciorul stang pe exterior unu pe gamba si celalalt e sub gamba.Sincer nu mi le-am facut in tara pentru ca nu am avut incredere in modul in care se pastreaza acele si culorile nu sunt asa de faine in schimb iti recomand sa cauti un cabinet unde folosesc culori deschise , vii.Ca sa le scoti e mai scump decat cand ti le bati -asa ca-ti recomand sa-l bati intr-un loc in care nu-l vezi prea des ca sa nu te plictisesti de el.
ruby23
Postat pe 2 Februarie 2009 09:58
stie cineva vreun salon de cosmetica profesionist in Brasov unde sa imi pot tatua sprancenele de un adevarat specialist?nu le-as lasa pe mana oricui...
kudika007253
Postat pe 3 Februarie 2009 21:10
eu am un tatuaj pe gamba,o soparla si imi place si acum desi il am de 10 ani....mi-as mai face unul pe gat....ce ziceti de tatuajele facute pe gat? si cam in ce parte a gatului v-ati face unul? si ce s-ar potrivi pe gat?
xxlanita
Postat pe 9 Februarie 2009 20:18
no way!!!tatuajele pe gat la femei sunt vulgare!Tatuajele facute pe gat,pe brate,pe picioare(pana la genunchi)sa nu mai vorbim de abdomen,la femei dau o nota de vulgaritate si de prost gust.Nu se mai "poarta" nici tatuajele pe san sau ombilicale.Locuri placute pentru un tatuaj la femei:pe omoplat,zona inghinala,la baza coloanei,pe fesa,pe gamba.Sfatul meu este sa nu-ti faci pe gat,ai sa regreti si de pe gat nu se pot scoate fara urme.
100101
Postat pe 10 Februarie 2009 18:16
pe gat ar fi ceva misto..numai facut pe ceafa..mi se pare senzual un tatuaj micut acolo..
oanalexandra
Postat pe 11 Februarie 2009 15:58
hmmmm....asa e cum zici tu kyru dar as vrea sa pot sa-l vad iar locurile zise de tine sunt cam in dos.....ce zici de baza gatului in spate pe coloana? cum zice oanalexandra? kyru si ce crezi ca ar fi potrivit sa-mi tatuez?
xxlanita
Postat pe 11 Februarie 2009 17:59
ei si tu!acu vrei sa le areti chiar pe toate? .Da,la baza gatului pe coloana merge,ideea e, pe gat,sa nu fie vizibil din fata.De regula sa fie un model simetric (fluture,testoasa,o insecta...poate fi si ceva abstract)da simpatic,vesel!Te gandesti ca poate te ia la sarutat un tip pe coloana,de jos in sus si daca pui acolo un...un cap de mort,cand ajunge la el,nu stiu daca te mai intoarce si pe partea ailalta Ce sa-ti faci...tu trebuie sa alegi,cauti si tu pe net,vezi ce au ei in catalog...gasesti tu ceva.
100101
Postat pe 11 Februarie 2009 20:20
Am si eu o nelamurire. Am o cicatrice pe piept in urma unei operatii. Vreau sa o acopar dar nu ma incanta ideea de a-mi face un tatuaj pe tot pieptul. Vreau sa imi acopar doar cicatricea. Exista vreun tatuaj care sa acopere cicatricea si sa nu se vada? Astept raspunsul vostru. Va multumesc.
kudika010565
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:46
buna!eu nu inteleg de ce intrebi unde sa-l faci??unde vrei tu.cred k esti cam nehotarata si ar fi mai bine sa nu-ti faci deloc decat dak esti sigura k asta iti doresti.si te sfatuiesc sa nu-ti faci pe maini.o zi buna!
snoopitzsa
Postat pe 25 Mai 2009 09:58
buna vreau si eu sa-mi fak un tatoaj si nu gasesc niste poze interesant....vreau niste spiridusi ceva....ma poate ajuta si pe mn cineva?
healthy006448
Postat pe 14 Septembrie 2009 18:04
mi-am facut aq cateva zile un tatuaj.shi vreau urgent sa-l scot..nu conteaza motivul.une pot gasi prin ploiesti vre un salon dar mai ieftin avand in vedere ca sunt minora..sau vreo persoana care se pricepe..?
Je_healthy
Postat pe 1 Octombrie 2009 08:20
Te-as intreba daca o persoana pedanta,dupa care intorci capul ,care trece pe langa tine si care radiaza un aer ce impune respect, seriozitate,echilibru,superioritate,verticalitate si decenta,isi PICTEAZA CORPUL ca un aborigen sau nu stiu ce ZULU sau BANTU african ??? Iti place sa imprumuti din obiceiurile unor oameni mai simpli(chiar de sunt artisti sau sportivi !!!) ptr a epata ?!...In fata cui doresti sa te expui ?!...Eu personal nu am vazut vreun medic,vreun profesor din "anii superiori",vreun jurist experimentat, s.a.m.d.care sa-si expuna dragonii,runele sau numele iubitului pe brate ,abdomen,sau...pe" noada curului "(scuza-mi expresia !)decat, in cel mai bun caz,la muzicieni (in nici un caz de muzica clasica sau opereta),la realizatori TV sau Radio facuti vip-uri de Sarbu,D.Voiculescu sau prin cine stie ce" sfori si relatii",sportivi de 3 lei(vezi Daminuta de la Dinamo)sau bagabonti si traficanti marunti care se dau...patrati !!! TATUEAZA-TE FATUCA SI PE VARFUL LIMBII ,C-O SA ARATI...SEXY !!! CE ENTITATI "LA GRAMADA"STAU PRINTRE NOI" !!!
crysis
Postat pe 4 Martie 2010 08:07
da are dreptate cred ca poti face asta dar de obicei daca iti faci un tatuaj de care esti ff multumita nu ai de ce sa te plictisesti
madalina00
Postat pe 4 Martie 2010 09:40
De la: Doreen, la data 2010-03-04 08:07:13 Te-as intreba daca o persoana pedanta,dupa care intorci capul ,care trece pe langa tine si care radiaza un aer ce impune respect, seriozitate,echilibru,superioritate,verticalitate si decenta,isi PICTEAZA CORPUL ca un aborigen sau nu stiu ce ZULU sau BANTU african ??? Iti place sa imprumuti din obiceiurile unor oameni mai simpli(chiar de sunt artisti sau sportivi !!!) ptr a epata ?!...In fata cui doresti sa te expui ?!...Eu personal nu am vazut vreun medic,vreun profesor din "anii superiori",vreun jurist experimentat, s.a.m.d.care sa-si expuna dragonii,runele sau numele iubitului pe brate ,abdomen,sau...pe" noada curului "(scuza-mi expresia !)decat, in cel mai bun caz,la muzicieni (in nici un caz de muzica clasica sau opereta),la realizatori TV sau Radio facuti vip-uri de Sarbu,D.Voiculescu sau prin cine stie ce" sfori si relatii",sportivi de 3 lei(vezi Daminuta de la Dinamo)sau bagabonti si traficanti marunti care se dau...patrati !!! TATUEAZA-TE FATUCA SI PE VARFUL LIMBII ,C-O SA ARATI...SEXY !!! CE ENTITATI "LA GRAMADA"STAU PRINTRE NOI" !!!

Hm, nici nu stiu cui ar trebui sa adresez... Unui "domn" sau unei "doamne"? Daca nu ai vazut nu inseamna ca nu sunt si persoane cu o cultura vasta si un iq ridicat ce au ales sa isi faca un tatuaj... Apropos, ai vazut noada curului cuiva de esti atat de sigur/a de ceea ce afirmi cu atata inversunare? In fine, ideea este ca persoana care a intrebat "unde" ar trebui sa se gandeasca mai intai la "ce"... Este doar si numai o parere...
olgutaa
Postat pe 5 Martie 2010 01:07
Daca tu imi spui mie ca o persoana normala la cap,echilibrata si chiar cu un IQ ridicat isi MAZGALESTE TRUPUL inseamna ca eu sunt vreun emir arab si eu nu stiu !!! MAZGALESTE-TE CU TATUAJE OLGUT-O (sau cum te-ai numi)SI PE VARFUL LIMBII ! CREZI CA VEI FI LUATA_NSEAMA CA FIIND INTERESANTA ??? CREZI CA VA SPUNE CINEVA DE TINE CA ESTI TARE ??? Din contra o sa zica lumea de tine ca esti o alta figura si o alta dezaxata !...si nimic mai mult . In fond daca tot te intepi sa te placa masculii de teapa ta ,de ce nu prizezi si ca MUTU-lica al nostru niste "fainutza"ca sa fii in "bone-tone" cu TATOO ?!!!...
crysis
Postat pe 5 Martie 2010 19:31
De la: Doreen, la data 2010-03-05 19:31:13 Daca tu imi spui mie ca o persoana normala la cap,echilibrata si chiar cu un IQ ridicat isi MAZGALESTE TRUPUL inseamna ca eu sunt vreun emir arab si eu nu stiu !!! MAZGALESTE-TE CU TATUAJE OLGUT-O (sau cum te-ai numi)SI PE VARFUL LIMBII ! CREZI CA VEI FI LUATA_NSEAMA CA FIIND INTERESANTA ??? CREZI CA VA SPUNE CINEVA DE TINE CA ESTI TARE ??? Din contra o sa zica lumea de tine ca esti o alta figura si o alta dezaxata !...si nimic mai mult . In fond daca tot te intepi sa te placa masculii de teapa ta ,de ce nu prizezi si ca MUTU-lica al nostru niste "fainutza"ca sa fii in "bone-tone" cu TATOO ?!!!...



"Mai bine taci si faci pe prostul decat sa deschizi gura si sa devina o certitudine..."
Imi pare rau ca m-am bagat si eu in seama pe aici... Nu merita...
olgutaa
Postat pe 6 Martie 2010 23:28
in talpa, ca sa fi mai speciala si sa nu/l vezi prea des, asa cum te sfatuiau ceilalti... pt ce va chinuiti? e asa interesant sa ai tatuaje?...poate ma convingeti si pe mine....
k_mizi
Postat pe 7 Martie 2010 00:19
Buna ziua!Imi pare rau sa observ oameni care vorbesc cu inversunare despre un subiect cu care nu au nimic in comun,si aici ma refer la domn/doamna doreen.
1.Il/O asigur ca sunt doctori cu tatuaje...dentistul meu de la happydent are doua tatuaje superbe,asistenta dr. are un singur tatuaj pe abdomen.
2.Avocati cu tatuaje cunosc in jur de 6-7 care sunt sau au fost colegi de facultate,cabinet,asociati de-ai sotiei mele.
3.Cunosc omultime de ingineri,electronisti,bancheri,care sunt prietenii mei din liceu.
4.Sunt Arheolog de meserie si am 5 tatuaje la fel ca si doi colegi din timpul facultatii mele.
5.Am locuit 2 ani in Danemarca si va pot asigura ca, candidatul partidului socialist la primaria KØBENHAVN,are tatuaje si cercei in ureche.In Danemarca majoritatea oamenilor au tatuaje si sunt dezvoltati economic,cultural si social....cu mult peste Europa si Romania aia mica a domnului/doamnei doreen.
6.INAINTE DE A TIPA SAU ININTE DE A ROSTI CUVINTE FARA NOIMA,CITESTE,INFORMEAZ-TE SI APOI POTI DEZBATE IN LIMITELE BUNULUI SIMT UN SUBIECT DE CARE TU NU AI HABAR!!!
7.TATUAJELE NU AJUTA SI NICI NU FAC RAU MATERIEI CENUSII!

8.Va doresc o zi buna,tuturor,cu sau fara tatuaje
haggard26
Postat pe 10 Martie 2010 14:05
De la: haggard26, la data 2010-03-10 14:05:28 Buna ziua!Imi pare rau sa observ oameni care vorbesc cu inversunare despre un subiect cu care nu au nimic in comun,si aici ma refer la domn/doamna doreen.
1.Il/O asigur ca sunt doctori cu tatuaje...dentistul meu de la happydent are doua tatuaje superbe,asistenta dr. are un singur tatuaj pe abdomen.
2.Avocati cu tatuaje cunosc in jur de 6-7 care sunt sau au fost colegi de facultate,cabinet,asociati de-ai sotiei mele.
3.Cunosc omultime de ingineri,electronisti,bancheri,care sunt prietenii mei din liceu.
4.Sunt Arheolog de meserie si am 5 tatuaje la fel ca si doi colegi din timpul facultatii mele.
5.Am locuit 2 ani in Danemarca si va pot asigura ca, candidatul partidului socialist la primaria KØBENHAVN,are tatuaje si cercei in ureche.In Danemarca majoritatea oamenilor au tatuaje si sunt dezvoltati economic,cultural si social....cu mult peste Europa si Romania aia mica a domnului/doamnei doreen.
6.INAINTE DE A TIPA SAU ININTE DE A ROSTI CUVINTE FARA NOIMA,CITESTE,INFORMEAZ-TE SI APOI POTI DEZBATE IN LIMITELE BUNULUI SIMT UN SUBIECT DE CARE TU NU AI HABAR!!!
7.TATUAJELE NU AJUTA SI NICI NU FAC RAU MATERIEI CENUSII!

8.Va doresc o zi buna,tuturor,cu sau fara tatuaje
olgutaa
Postat pe 10 Martie 2010 15:06
va recomand 2nd face tattoo & body piercing - langa club twice www.2ndface.info
kudika225054
Postat pe 13 Iulie 2010 17:48
DACA VREI UN TATUAJ SI AI NEVOIE DE CONSILIERE SI UN MODEL CARE SA TI SE POTRIVEASCA .......MA POTI CONTACTA LA YM : MYKE_TATTOO
MYKE_TATTOO
Postat pe 5 August 2010 13:01
CATEVA PRECIZARI PENTRU CEI CARE NU SUNT IN BRANSA :

PENTRU CEI CARE CRITICA ARTA TATTOO SI PORTUL TATTOO : NU TATUAJUL TE REPREZINTA IN LUME CI CARACTERUL !!!

PENTRU CEI CARE VOR TATUAJE : ALEGETI-VA ARTISTUL DUPA PORTOFOLIUL DE LUCRARI NU DUPA CE SPUN ALTII !!!

NU TREBUIE SA LUCREZI INTR-UN SALON AUTORIZAT , SA REALIZEZI TATUAJE REUSITE ,FRUMOSE SI D.P.D.V. IGIENA SA LUCREZI MAI STERIL DECAT CEI DIN SALOANE !!!

PENTRU O COLABORARE IN BUCURESTI : YM : MYKE_TATTOO
MYKE_TATTOO
Postat pe 5 August 2010 13:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ADIDASI,..HAINE,GENTI 1 De la: denisadarius 30 Ianuarie 2011 21:11
Ce probleme aveti cu podoaba capilara si ce produse folositi? 12 De la: ioana_suteu 13 Octombrie 2011 16:33
Ceva nou 4 De la: bijuteriihandmadeSP 7 Iulie 2010 21:35
Remedii pt tratarea celulitei 26 De la: kudika356809 8 Februarie 2013 02:09
augmentare mamara 2 De la: carmencamelia 8 Decembrie 2009 10:21