Setari Cookie-uri

imi doresc foarte mult sa fiu mamica

dar sunt foarte grasa, nu gasesc niciun barbat care macar sa-mi faca un copil, daramite sa ma iubeasca, sunt virgina la 30 de ani si mi-e teama sa imbatranesc singura. ma gandesc sa infiez un copil... dar nu stiu ce sa zic, parca mi-e teama
concursKudika
Postat pe 22 Decembrie 2008 12:40
Incearca sa tii o cura de slabire controlata de un medic. Daca nu, exista fertilizare in vitro. MAi bine iti faci copilul tau decat sa infiezi.
mireladoncut
Postat pe 2 Ianuarie 2009 06:12
Nu cred ca conteaza chiar asa de mult faptul ca esti mai plinuta.este o problema care se poate rezolva.daca ai incercat sa slabesti prin regim alimentar si nu a dat rezultate inseamna ca ai o problema endocrinologica care si asta se poate trata. ca ultima solutie poti apela la un inel de silicon sau alta metoda de genul. am o cunostinta care de la 150 kg a ajuns la 60 kg in 7 luni de zile.faptul ca esti din bucuresti nu poate decat sa iti aduca avantaje. ai la indemana multi doctori endocrinologi buni. incearca la Institutul de endocrinologie CI Parhon sau daca vrei este o clinica foarte buna si la Cluj. intai trateaza problema cu greutatea si restul o sa vina de la sine. sa stii ca pentru persoanele supraponderale sarcina poate reprezenta o problema si din cate stiu eu e posibil sa ramai mai greu insarcinata.eu cred ca nu ar trebui sa excluzi nici varianta adoptiei, dar incearca intai sa faci tu unul.imposibil sa nu gasesti un doritor . multa bafta
adiushu
Postat pe 2 Ianuarie 2009 14:04
De ce nu pui niste poze cu tine? Poate cineva te-ar place asa cum esti. Stiu ca sunt multe cupluri grase.
san
Postat pe 2 Ianuarie 2009 14:52
Cand esti gras nu conteaza ce cred oamenii din jur,ei te vad exact cum te vezi tu,acum 3 ani m-am ingrasat venind de pe vas 21kg de la 55 la 76kg pot sa zic ca eram un monstru,dar obisnuita sa am o parere buna despre mine ma uitam in oglinda si ma vedeam super model la 76kg.Slaba sau grasa am avut succes la barbati,nu trebuie sa te gandesti ca esti grasa ,uita-te in oglinda si pune-ti in cap ca arati bine si daca chiar vrei sa slabesti ambitioneaza-te si dute la dansuri sau fa in casa exercitii,asta fac eu acum ca sunt gravida fac yoga in casa,urasc sa ma duc la sala,daca vrei sa slabesti nu trebuie neaparat sa te duci la sala poti sa faci in casa,i-ati niste dvd si fa in fiecare zii si ceea ce este cel mai important nu te abtine de la mancare,cand nu o sa mai tii cura de slabire o sa te ingrasi mai mult decat ai slabit,manca ce vrei da fao cu cap.putin cate putin.Daca ai nevoie de dvd-uri scrie-mi pe allinuta2000@yahoo.com si pot sa-ti dau copiile la 4dvd-uri,daca faci in fiecare zii garantat slabesti in 6 saptamani.
allinuta2000
Postat pe 2 Ianuarie 2009 19:27
De acord...si stai asa putin , ce inseamna ca esti foarte grasa? nu exista asa ceva, asa te vezi tu si trebuie sa iti schimbi parerea despre tine, poate esti o persoana singura pentru ca nu dai sansa celorlalti sa te aprecieze pentru ceea ce esti...prietenii poate nu te apreciaza tocmai din cauza asta...nimeni nu isi doreste prieteni deprimati care au o parere proasta despre propria persoana...si o spun din proprie experienta! sunt sigura ca daca ai fi o persoana mai sociabila, in sensul sa iesi mai mult in societate, sa zambesti mereu, sunt sigura 100% ca cineva va fi incantat sa te cunoasca, poate chiar sa iti faca un copil! daca vrei sa mai vb ma poti contacta pe mess la roxana_19852001...pupici
women_power
Postat pe 3 Ianuarie 2009 13:03
Draga mea, in primul rand cred ca ar trebui sa ai mai multa incredere in tine.Nu totul trebuie redus la kilograme in plus. Sunt femei "grase" cum spui tu care au casnicii fericite si copii. Asta nu inseamna ca nu ar trebui macar sa incerci sa slabesti, printr-o dieta adecvata(recomandata de un medic) si mai ales exercitii fizice. Totul tine de tine, sa vrei.De asemenea, trebuie sa incerci sa-ti gasesti pe cineva. Nu ne-ai precizat, dar daca esti genul care sta numai in casa....este evident ca nu o sa-ti bata Fat-Frumos la usa.Incearca sa iesi mai des, du-te la un salon de infrumusetare, fa-ti o schimbare de look, incearca sa te simti bine in pielea ta si in mod cert si cei din jur vor remarca.Succes!
irinabuica
Postat pe 3 Ianuarie 2009 16:09
Cand o femeie singura infiaza sau face un copil da dovada de egoism. Se gandeste la ea, sa nu-i fie ei rau, sa nu fie ea singura. Dar copilului ce ii ofera? Dragostea materna nu ajunge. Copilul are nevoie si de tata. Dezvoltarea lui normala din punct de vedere psihologic depinde de mai multi factori. Tatal este unul din factorii de baza. Cum se va simti cand cei din jur il vor intreba despre tatal lui? Va fi si el curios sa stie. Ce faci ? Il minti? Va descoperi minciuna, il va marca si ti-l va face dusman. Ca sa nu mai vorbim de puternicul complex de inferioritate pe care il va avea. Cine da sfaturi despre cum sa faci sau sa adopti un copil ca femeie singura sa intrebe intai un psiholog ce inseamna tot acest demers.

Nu este oare mai simplu ca o femeie grasa sa se ambitioneze sa tina regim, sa faca sport, sa duca o viata sanatoasa, sa capete incredere in sine, sa se iubeasca pe sine si apoi sa fie iubita de un barbat... etc? Nu e mai firesc si mai frumos asa? Nu e mai frumos sa "muncesti" pentru a-ti face o familie si a creste un copil intr-un mod firesc, sanatos ?

Fetelor, alegeti calea naturala. Sa nu fiu gresit inteleasa, cand un cuplu nu poate avea copii, dar si-i doreste, poate sa apeleze la tehnicile medicale moderne. Dar sa fie un cuplu. Si nu alegeti un barbat la intamplare, doar pentru ca este "doritor". Aveti grija cu cine faceti un copil, ca mosteneste genele ambilor parinti. Straduiti-va sa aduceti pe lume copii sanatosi fizic si psihic.

Ochii deschisi si bafta!
mar_y_sol
Postat pe 5 Ianuarie 2009 20:17
da ,si eu aveam o parere proasta despre mine dar nu ptr ca eram grasa ci ptr ca eram slaba ca un schelet !Aveam impresia ca nu-mi voi gasi niciodata un prieten.Mi se spunea "femeia snur "dar conteaza ,cum au spus si fetele dinaintea mea sa ai incredere in tine .In primul rind tu trebuie sa te consideri frumoasa si atragatoare !Nu toti barbatii cauta fotomodele !Fiecare femeie e frumoasa in felul ei. Ar fi bine sa slabesti ptr sanatatea ta ,nu ptr a cuceri un barbat ! Eu mi-am gasit jumatatea asa cum sunt si ptr el sunt cea mai frumoasa !Intre timp am mai pus ceva kg pe mine dar nu unde as fi vrut eu !
nico_healthy
Postat pe 6 Ianuarie 2009 18:28
stai linistita ca ni cred ca ar fi asta o problema eu in 2006 aveam 20 de ani mam casatorit dupa casatorie mam ingrasat foarte tere dar sotul meu nu ma lasa sa tin diete spunea ca el ma place asa cum sunt si ne iubeam enorm de mult dar din pacate moartea nea despartit foarte devreme pe 9 septembrie 2008 sotul a murit intrun accident si de atunci am slabit fara sa vreau sa stii ca fiecare om are frumusetea lui nu numai fizicul conteaza te pup
cioculet
Postat pe 29 Ianuarie 2009 12:28
De la: baubau, la data 2008-12-22 12:40:42dar sunt foarte grasa, nu gasesc niciun barbat care macar sa-mi faca un copil, daramite sa ma iubeasca, sunt virgina la 30 de ani si mi-e teama sa imbatranesc singura. ma gandesc sa infiez un copil... dar nu stiu ce sa zic, parca mi-e teama


am vazut ca ai postat la mai multe subiecte. trebuie sa apelezi la o echipa alcatuita din nutritionist, endocrinolog si eventual, in functie de problemele tale, si la alt fel de specialist. nu incerca sa-ti rezolvi problemele cu medicamente sau suplimente luate dupa ureche sau la indicatiile unor persoane neavizate. apoi te poti gandi si la copii si la ce mai vrei tu.
camiflorea
Postat pe 6 Februarie 2009 08:13
fiecare copil merita o familie ,iar tu i-o poti oferi. ODOPTA UN COPIL de la orfelinat nu e chiar asa de complicata ADOPTIA curaj!
mihaela_florica
Postat pe 9 Martie 2009 17:17
draga mea , eu am vazut destul de des femei grase , femei si grase si urate , femei f.slabe si urate ( acestea , crede-ma sunt cu adevarat de compatimit) si totusi aveau familie , adica sot si copii si erau f.multumite . cred ca la tine este vorba de felul in care te vezi tu , de respectul si increderea pe care ti le acorzi si de sprijinul celor din jurul tau : familie si prieteni . cred ca la dragostea fata de propria persoana trebuie sa umbli prima data .si nu cred ca ar fi o rusine sa consulti un psiholog care sa te ajute sa depasesti autocompatimirea , neincrederea in propria persoana. trebuie sa intelegi ca fiecare individ este unic, ca trebuie sa-ti exploatezi partile bune ale caracterului tau si sa-ti recastigi increderea in tine. chiar daca esti grasa , asa cum spui , dar nu ai specificat nici inaltimea , nici kg., sigur ai calitati: poti avea un chip placut , poti fi vesela , amuzanta , spirituala , cu un suflet bun , altruista , buna prietana si pot insira multe alte calitati.nu sunt psiholog , dar am o varsta la care am acumulat multa experienta , am vazut multe , am cunoscut multa lume si am lucrat 17 ani la resurse umane unde am fost nevoita sa invat despre psihologia individului. daca doresti , putem discuta mai multe .trimite-mi o adresa de e-mail si te voi contacta .
gratzy56
Postat pe 13 Martie 2009 07:45
babau-le intra pe un site de matrimoniale si-ti garantez eu ca in 30 de zile ai scapat si de virginitate,te alegi si cu graviditate si mare lucru sa nu fi si "luata".Apropo si vei si slabi,sex-ul no-limit i-ti consuma caloriile mai aprig decat orice sala din lume.Si cand te mai gandesti ca-i si yummi-yummi ! Hai bafta si sa ne mai scri!
COMUNISTU
Postat pe 13 Martie 2009 18:28
pt ca o femeie sa arate bine nu trebuie sa aiba 90-60-90,trebuie sa aibe forma de amfora,mai precis, sa nu fie burta mai mare decat pieptul sau coapsele,iar pt alina ,chiar daca e mai plinuta arata f bine,avea dreptate sotul sa nu o lase sa slabeasca
lil63vas
Postat pe 24 Martie 2009 14:10
de ce iesti asa pesimista?
vino alaturi de noi si vei deveni alt om, vei fi o sotie si o mamica perfecta.
ai increder in tine.
maria.frumuzaiche@yahoo.com
http://mary.dlb.ro
healthy001546
Postat pe 3 Mai 2009 13:57
dar sunt foarte grasa, nu gasesc niciun barbat care macar sa-mi faca un copil, daramite sa ma iubeasca, sunt virgina la 30 de ani si mi-e teama sa imbatranesc singura. ma gandesc sa infiez un copil... dar nu stiu ce sa zic, parca mi-e teama

CREZI OARE CA FERICIREA INSEAMNA SA AI UN TRUP DE NIMFA? NU, AM SA-TI POVESTESC DESPRE O PRIETENA DE A MEA CARE NU ESTE NICI PE DEPARTE UN MANECHIN, ESTE CHIAR DOLOFANA, VOINTA SA SLABEASCA NU A AVUT NICIODATA. INTR-O ZI INSA A CUNOSCUT UN BARBAT, UN BARBAT CARE A DEVENIT IN SCURT TIMP IUBITUL EI SI MAI APOI SOTUL EI. UN BARBAT DEOSEBIT PE CARE ORICE FEMEI SI L-AR DORI SA-L AIBE CA SOT. O CASNICIE ATAT DE FERICITA, O ARMONIE CA IN ACEASTA FAMILIE NU MI-A FOST DAT SA INTALNESC LA NIMENI.
AM O CASNICIE FERICITA, UN BARBAT CARE MA SPRIJINA SI MA SFATUIESTE CAND AM NEVOIE DE SFAT, DAR MAI AVEM SI NOI CA TOTI DE ALTFEL DISCUTII, LA PRIETENA MEA INSA DISCUTIILE LOR DUREAZA 5 MINUTE, SUPARAREA 3 MINUTE SI EL ESTE CEL CARE CEDEAZA INTOTDEAUNA PRIMUL.
MI-ADUC AMINTE CA INTR-UN AN AM FOST PLECATE AMANDOUA INTR-O DELEGATIE. SOTUL MEU MA SUNA DE CATEVA ORI PE ZI, CU VORBE FRUMOASE, DRAGOSTOASE CU TE IUBESCUL SI MI-E DOR DE TINE DE RIGOARE, DAR NICIODATA NU M-A SUNAT PLANGAND SA MA ROAGE SA MA INTORC ACASA ASA CUM A FACUT SOTUL PRIETENEI MELE. ASA CA NU DESCURAJA, FIECARE AVEM ACOLO UNDEVA PE CINEVA CARE NE ASTEAPTA.
NU INCERCA SA INFIEZI UN COPIL DE UNA SINGURA, ESTE FOARTE DIFICL SI SANSELE SUNT MINIME. LA NOI IN ROMANIA LEGILE SUNT FOARTE " DRASTICE" SI DESTUL DE PROST CONCEPUTE SI IN URMA UNUI REFUZ AI PUTEA SA TE DESCURAJEZI SI MAI TARE. GANDESTE-TE LA TINE CA LA O FEMEIE CARE ARATA NORMAL SI CARE NU ESTE PLINA DE COMPLEXE.IN ACELASI TIMP ITI RECOMAND SA INCERCI UN NUTRITIONIST, SAU CAPSULA DE SLABIT, INTELEG CA A DAT REZULTATE.
BAFTA SI CAPUL SUS.
kukla
Postat pe 9 Mai 2009 09:53
acum ti-am vazut mesajul. nu stiu poate esti deja insarcinata. deci sa inteleg, tu vrei sa slabesti sau sa ai un partener sau sa faci un copil...cred ca toate. oricum, daca vrei sa slabesti iti trebuie rabdare, depinde cat de plinuta esti. daca nu e asa grav atunci poti trece la un stil de viata sanatos, mancat de 5 ori pe zi, cantitati mici, alimente sanatoase ca legumele, fructele, carnea slaba, peste, etc. si fara prea multe grasimi, doar ulei de masline poti consuma mult. bea multe lichide, i-ati langa tine o sticla cu apa si bea des cateva guri pana o termini si aduci alta in loc si tot asa bei cate putin la intervale mici sau ori de cate ori simti ca ti-e foame. apoi, daca nu esti o adepta a asportului, atunci fa plimbari zilnice a cate 30 de minute, pas rapid si apa langa tine, urca scarile, cateva exercitii in casa si gata. in caz ca te simti slabita ia-ti un complex vitaminic si bea sucuri de fructe si legume. in caz ca esti prea obeza atunci adreseaza-te unui endocrinolog si unui nutritionist. exista mereu solutii.
partea cu "sa te placa cineva" tine de tine, incearca sa interactionezi cu oamenii, aranjeaza-te, simta-te bine in pielea ta. nu conteaza ca esti grasa sau ca esti virgina la 30 de ani, iau-o ca pe o virtute. trebuie sa capeti incredere in tine. daca vrei iti propun ceva, poti pleca sa lucrezi in Dubai, arabii apreciaza femeile plinute. in mod cert vei gasi pe cineva sa te iubeasca.
iar un copil, e bine sa faci. poti si infia, cum doresti, dar sa te gandesti si la copil,ca are nevoie de dragoste, grija si un tata(desi nu e musai), deci de o familie.
daca vrei sa ramai insarcinata si esti mult prea grasuta, atunci incearca sa ajungi macar la o greutatae rezonabila, in primul rand ca sa poti ramane insarcinata, apoi ca sa pastrezi sarcina, apoi, ca sa nasti mai usor, apoi pentru sanatatea ta si a lui bebe. bafta in toate!
alexandra25
Postat pe 9 Mai 2009 11:46
am citit toate mesajele postate aici....voi chiar sunteti de milioane!!! e mare lucru sa fii incurajat cand simti ca te lasa puterile.

sfatul meu: pentru orice problema poti sa gasesti rezolvare numai daca stabilesti bine datele problemei. asa ca, draga mea, la treaba: analizeaza-ti in amanunt situatia in asa fel incat sa gasesti care sutn adevaratele motive pentru care esti grasa.
mai intai : cat de grasa esti? ce inaltime ai si ce greutate? ca sa vedem daca nu cumva ti se pare ca esti foarte grasa...
2. cat mananci? fa o lista completa (inclusiv cu cantitati timp de 1 sapt) si apoi citeste-o. arat-o si unor persoane care tie iti plac cum arata. eventual posteaz-o aici si ne vom da cu parerea. vei stabili daca intr-adevar mananci prea mult sau daca ai o dieta dezechilibrata; daca da, atunci e clar ca trebuie sa rezolvi aspectul asta. daca ai o diferenta de mai mult de 10 kg atunci trebuie sa fii atenta si sa consulti un nutritionist.
3 daca de fapt tu nu mananci prea mult, atunci incepi sa faci niste investigatii la endocrine. oricum nu iti strica. si vezi ce iti spun analizele.
4. dupa ce ai stabilit care sunt principalele cauze ale ingrasarii tale, fa o lista cu ceea ce ai de facut pt a deveni asa cum iti doresti. pune pe lista si timpul in care crezi (sa ti se spune) ca vei ajunge la rezultatele dorite. compara apoi efortul pe care trebuie sa-l faci cu cat de mult iti doresti sa fii slaba. imagineaza-ti ca esti slaba. vezi daca te placi slaba. nu iti imagina ca esti top model pt ca, fara alte eforturi (gen mult sport si masaje si alte asemenea) pielea se cam lasa si nici mushi nu ai. deci nu uita sa iei in considerare si asta. nu vreau sa te descurajez. repet: compara tot timpul situatia in care esti acum cu cea in care ai fi mai slaba..

si asa mai departe....bafta multa.

si nu uita ca mai exista si inseminare artificiala in cazul in care problemele sunt prea mari...si cateodata nu se merita sa sacrifici orice oricum..
astept comentariul tau
cristinamei
Postat pe 15 Mai 2009 10:44
daca esti foarte grasa vei naste foarte greu mai ales primul copil mai bine infiaza si ramii virgina in continuare e mult mai bine asa iti dai socoteala doar tie nu si la altul si cine stie ce nimeresti
kudika098645
Postat pe 16 Mai 2009 09:21
nush ce sa zic...dar si dupa nume bau_bau...mi se pare ca cineva face misto de voi...
lara007_healthy
Postat pe 16 Mai 2009 10:02
Slabeste.Lipoaspiratie,liposuctie,inot,masajecu parafango etc.
Exista si electrostimulare fara operatie.Vezi emisiunea Irinei Reisler tvr1.Intra pe site-ul lor.Nu adopta totusi...Mai bine fertilizare in vitro...Alegi un baiat frumos si destept si asta este...Desi eu te as sfatui sa te ingrijesti pe tine in primul rand,caci fiind foarte grasa inima ta va ceda si vei lasa copilul singur pe lume...
Incearca sa ai o conditie fizica buna...daca nu iti permiti operatii du te si plimba te zilnic cu bicicleta,alearga ,fa-ti un control al tiroidei in mod sigur ai probleme cu tiroida si /sau hormonii ,mananca inteligent,conform grupei sangvine,consulta un nutritionist,vezi ca pe net gasesti si dieta lui Catalin Crisan cu care el a slabit 25 kg si apoi du te intr-o croaziera pentru oameni singuri sau la un club de dans pt oameni singuri...Sau du te in strainatate..sigur vei gasi un partener pt ...2-3 nopti sau pt o viata..Sunt oameni care apreciaza si sufletul si mai putin ambalajul...Incearca totusi pt tine sa fii sanatoasa,sa te iubesti pe tine si sa te gandesti ce ii vei oferii copilului tau:dragoste si educatie...numai daca vei fii sanatoasa...
totolice
Postat pe 16 Mai 2009 12:42
Nu as zice ca e neaparat vorba de egoism. Depinde de mai multe, sunt situatii diferite. Ce faci atunci cand nu te mai intelegi cu tatal copilului, cand te paraseste, sau cand se poarta urat cu tine si cu copilul? Viata e mult mai complicata decat atat, nu tine numai de ce vrem noi sau nu. Important e cum te ocupi de copil, decat un tata care sa nici nu se ocupe de el, mai bine deloc. Probleme psihologice pot aparea si daca tatal e indiferent fata de copil.
Sunt atatea cazuri in care femeia nu are ce face decat sa se ocupe singura de copil, iar daca o face cum poate ea mai bine, nu are ce sa i se reproseze. Nu cred ca da dovada de egoism daca se ocupa de copil cu dragoste, pur si simplu nu depinde de ea sau nu numai de ea sa-si gaseasca un barbat cu care sa se inteleaga si ea si copilul.
Cat despre 'baubau': pai daca esti grasa poti sa si slabesti, un tratament, dar sa fie unul bun, si o parte din probleme se rezolva. Daca nu gasesti acum, la momentul potrivit un barbat, poti face copilul si poate mai incolo vei gasi si un barbat potrivit, cu care sa te si intelegi... nu se poate sa faca cineva sa mearga totul cum doreste asa, la comanda.
Sarah_healthy
Postat pe 16 Mai 2009 16:47
:
SUCCES !DUMNEZEU SA TE AJUTE !
MI_RE_LLA
Postat pe 17 Mai 2009 00:40
Trebuie sa te intalnesti cu trei persoane: endocrinolog, nutritionist si ginecologul care va face fertilizarea in vitro! Succes!
mihaelabogaru
Postat pe 18 Mai 2009 13:47
vreau si eu copiile la dvd-uri te rog, am avut 55kg s m-am ingrasat in 3 sapt aproape 15 kg , acum ma duc la sala dr innebunesc nu mai suport, spune-mi ce sa fac
danutzy_25_eyes
Postat pe 21 Mai 2009 12:51
pt toata lumea:

stiti, a postat cineva anterior o idee, care mi se pare ca este chiar adevarata: aceea ca cineva a lansat un subiect pe care noi "astia cu idei" sa-l comentam. nu stiu de ce, cel mai probabil pentru a face "rating". persoana care a lansat aceasta tema "imi doresc sa fiu mamica" nu a mai revenit pe forum nici macar pentru a multumi celor care s-au dranjat sa se intereseze de problema ei....cam urat, sau, cel putin curios...nu credeti?

propun sa nu mai comentam subiectele pentru care cel care le lanseaza nu mai da nici un semn de viata...ce spuneti?
cristinamei
Postat pe 21 Mai 2009 18:52
As dori sa primesc o poza actuala de la tine.
Sint curios sa ne cunoastem. Vrei?
DanWood70
Postat pe 15 August 2009 16:14
De la: baubau, la data 2008-12-22 12:40:42dar sunt foarte grasa, nu gasesc niciun barbat care macar sa-mi faca un copil, daramite sa ma iubeasca, sunt virgina la 30 de ani si mi-e teama sa imbatranesc singura. ma gandesc sa infiez un copil... dar nu stiu ce sa zic, parca mi-e teama[/quote
Jipa_Andreea
Postat pe 13 Octombrie 2009 14:52
am inteles din toate analizele pe care leam facut k am mia multi hormoni masculini decat feminini si imi doresc foarte mult sa devin mamica sotul meu zice k nu e nimik grav si k pot ramane gravida vreau sa stiu dak a mai intalnit cineva asemenea cazuri si ce sfaturi imi dat ce pot face vmia intarziat si ciclu 13zile am facut testul si mia arata o liniuta
Jipa_Andreea
Postat pe 13 Octombrie 2009 14:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cazare la MARE!Vacanta la MAMAIA! 1 De la: Frumushik13 7 August 2012 10:16
tratament pentru ureaplasma 12 De la: kudika_1020849 28 Noiembrie 2016 12:58
Cum obtii beneficii reale utilizand uleiargan.ro ? 2 De la: skeeto 17 Septembrie 2012 14:43
durei de ovare in timpul sarcini 10 De la: kudika414887 27 Iulie 2011 16:13
ganglionii 2 De la: camiflorea 23 Martie 2010 07:39