Setari Cookie-uri

produse naturiste pt.par si ten

Iti recomand crema After Sun, de la ABC Cosmetics. este o crema medicinala care te poate ajuta nu doar in privinta problemelor pricinuite de soare ci si pentru arsuri de la gradul 1 la gradul 3, rani, zgarieturi, lovituri etc.
intra pe www.cristinne.ro sau putem lua legatura pe messenger: afacerea_abc
cristinna119
Postat pe 22 Martie 2009 20:37
Buna! Eu va recomand doar pt caderea parului un produs testat de mine,de toata familia si am recomandat tuturor persoanelor care au avut probleme le-am recomandat produsul.Este aparut de cativa ani buni,insa nu i s-a mai facut reclama si nu mai este poate asa de cautat.Se numeste ChelStop si se aplica impreuna cu un Sapun Moale(este un sampon) din aceeasi gama.Va garantez ca intr-o saptamana,de la a 2-a sau a 3-a sedinta este vizibila caderea parului dupa pieptanare.Toate instructiunile sunt trecute pe el.Este f usor de folosit si costa in jur de 10 lei.Se aplica dupa baie pe scalp,dupa ce te-ai uscat,se sta 30 minute cu un prosop sau te usuci pur simplu cu feonul dupa aplicarea lui si gata.Se repeta la 48 de ore operatia,iar la a 3-a aplicare se vad rezultatele.Insa nu trebuie sa ne oprim,ci se face o cura asa cum scrie acolo,apoi o data pe saptamana pt intretinere.
ASTEPT SA IMI TRANSMITETI PAREREA VOASTRA DUPA CE L-ATI FOLOSIT.
Succes! va pup!
rami_sefa
Postat pe 23 Martie 2009 11:27
De la: rami_sefa, la data 2009-03-23 11:27:17 Buna! Eu va recomand doar pt caderea parului un produs testat de mine,de toata familia si am recomandat tuturor persoanelor care au avut probleme le-am recomandat produsul.Este aparut de cativa ani buni,insa nu i s-a mai facut reclama si nu mai este poate asa de cautat.Se numeste ChelStop si se aplica impreuna cu un Sapun Moale(este un sampon) din aceeasi gama.Va garantez ca intr-o saptamana,de la a 2-a sau a 3-a sedinta este vizibila caderea parului dupa pieptanare.Toate instructiunile sunt trecute pe el.Este f usor de folosit si costa in jur de 10 lei.Se aplica dupa baie pe scalp,dupa ce te-ai uscat,se sta 30 minute cu un prosop sau te usuci pur simplu cu feonul dupa aplicarea lui si gata.Se repeta la 48 de ore operatia,iar la a 3-a aplicare se vad rezultatele.Insa nu trebuie sa ne oprim,ci se face o cura asa cum scrie acolo,apoi o data pe saptamana pt intretinere.
ASTEPT SA IMI TRANSMITETI PAREREA VOASTRA DUPA CE L-ATI FOLOSIT.
Succes! va pup!

imi amintesc de chelstop .exista de multi ani pe piata,mama mea l-a folosit cand eu eram mic copil...dar nu imi amintesc de eficienta lui..insa banuiesc ca daca exista de o perioada asa de lunga pe piata, este eficient
randunika
Postat pe 23 Martie 2009 12:33
am citit sfaturile voastre despre caderea parului..nici nu stiu ce tratament sa aleg pt ca mie imi cade parul dupa perioda de sarcina si acum alaptez de 3 luni si imi cade foarte rau(gramezi).Am luat centru materna si floraderm pastile.masca de par de la plafar,dar e rau,nici o ameliorare.
CREd ca ar fi efeicienta masca cu galbenus de ou ,ulei de ricin,lamaie si putin alcool,dar imi trebuia ceva mai puternic,pt ca prin alaptare se pierd multe vitamine si minerale.
astept cateva sfaturi de la cine a trecut prin ce va asemanator!
civita
Postat pe 23 Martie 2009 14:34
De la: valy_cy, la data 2009-01-31 09:15:02 Dermal Magic (exfoliator si gel hidratant) este un produs natural pe baza de aloe vera , iarba de mare, macese, salvie, musetel care este foarte bun pentru pete (atat cele solare cat si cele specifice varstei si semnele post-acneice sau post-operatorii se diminueaza).

Eu il folosesc de vreo 6 luni si am un ten de invidiat.

Pe langa Dermal Magic mai folosesc si masti cu argila. argila cosmetica se gaseste aproape in orice plafar.

Postat pe 23 Martie 2009 20:28
De la: valy_cy, la data 2009-01-31 09:15:02 Dermal Magic (exfoliator si gel hidratant) este un produs natural pe baza de aloe vera , iarba de mare, macese, salvie, musetel care este foarte bun pentru pete (atat cele solare cat si cele specifice varstei si semnele post-acneice sau post-operatorii se diminueaza).

Eu il folosesc de vreo 6 luni si am un ten de invidiat.

Pe langa Dermal Magic mai folosesc si masti cu argila. argila cosmetica se gaseste aproape in orice plafar.


nu te supara cati ani ai?

Postat pe 23 Martie 2009 20:29
cand am cerut sfatul pt.caderea parului, eram si eu dupa nastere. a inceput sa-mi cada parul cam la 4-5 luni dupa ce am nawscut si nu se mai oprea (acum baietelul meu are 1 an si 8 luni). mi-am luat ulei de masline sa-mi fac masti, dar intre timp am inceput un tratament cu fiole de gingseng pt. par cumparate de la plafar. dupa fiecare spalare, am tamponat bine parul si pe urma am aplicat continutul unei fiole la radacini si am masat cateva minute. am repetat cateva saptamani, dupa fiecare spalare si rezultatele s-au vazut de la a 4-a fiola. acum sunt la a 6-a si vreau sa continui pana la 10. sfatul acesta mi l-a dat coafeza mea si a functionat. vreasu sa urmez in continuare si cu masti pe baza de ulei de masline, pt. ca am parul deteriorat de la vopsit.
LuminitaR_healthy
Postat pe 24 Martie 2009 18:14
incearca produsele galador. sapunul cu suc de morcovi este genial pt fata si demahiere. si nu e scump fata de tratamentele astea. eu am toata gama si nu renunt la ele. mentionez ca am avut reactie adversa la vichy, dar ele sunt incredibile pt ten si corp. www.galador.eu
elena_22
Postat pe 24 Martie 2009 18:40
nu pot sa cred chiar dispar? dupa cat timp? ms

Postat pe 25 Martie 2009 14:10
Eu am un par foarte subtire si mi se ingrasa repede.ma puteti ajuta?
melia1980
Postat pe 25 Martie 2009 15:10
Eu va sfatuiesc pe toate sa folositi cu incredere Chel Stop indiferent de varsta sau probleme de sanatae sau daca sunteti dupa nastere,nu are nici o reactie adversa.Pana am ajuns la acest produs am incercat cateva zeci de produse si eram demoralizata.Atunci mi-a amintit tata care isi dadusem acum 10-12 ani ca sa nu cheleasca.Eram in liceu pe-atunci.M-am dus si l-am cumparat si rezultatele sunt fara cuvinte.L-am folosit acum un an,iar de atunci nu mai am probleme,dar imi mai aplic pt intretine de 2-3 ori pe luna sau cand imi aduc aminte. INCERCATI,VAR OG SI TRIMITETI-MI PARERERILE! Pupicei!
rami_sefa
Postat pe 26 Martie 2009 01:59
buna,te pot ajuta,eu am reusit sa-mi regenerez parul cu un sampon pe baza de plante,contacteaza-ma si putem vorbi : laura_ama10@yahoo.com
LauraAma
Postat pe 26 Martie 2009 15:37
Efectele benefice ale colagenului

* Hidratare a pielii directã ºi intensivã
* Îmbunataþirea elasticitaþii ºi fermitaþii pielii
* Netezirea instantanee a liniilor ºi ridurilor:

- Eliminarea completã a micilor riduri de expresie
- Reducerea semnificativã a ridurilor faciale adânci

* Încetinirea procesului de îmbãtrânire
* Rezultate vizibile imediat
* Efect vindecãtor ºi revitalizant pentru pielea bronzatã sau arsã, atât în urma expunerii la soare, cât ºi în urma bronzãrii artificiale.
Ce este colagenul ºi care este rolul sãu în corpul nostru?

Pielea noastrã conþine fibre de colagen al cãror rol este sã mentinã umiditatea ºi sã ajute pielea sã rãmânã elasticã ºi flexibilã. Dupã vârsta de 25 de ani, producþia de collagen în piele scade, pentru ca în jurul vârstei de 40 de ani sã se opreascã total. În consecinþã, pielea începe sã arate semne de îmbatrânire – pur ºi simplu se usucã. Pentru a amâna acest proces de îmbãtrânire este necesar sã compensãm deficienþele de colagen ale pielii care ne predispun la apariþia prematurã a liniilor ºi ridurilor. Putem realiza acest lucru prin furnizarea necesarului de colagen prin aplicare externã.
Noi vã recomandãm un gel pur conþinând extract concentrat de colagen, care este uºor absorbit de þesuturile pielii ºi poate fi repartizat uniform pe întreaga suprafaþã ce trebuie tratatã.
Datoritã folosirii celei mai recente tehnologii de extragere a colagenului, produsele noastre prezintã o masã molecularã foarte redusã, aspect crucial pentru o absorbþie eficientã ºi pentru hidratarea unor straturi mai adânci ale epidermei. În acest mod, colagenul furnizat extern poate înlocui colagenul natural, care dupã o anumitã vârstã nu mai este produs de organism. Colagenul capteazã in piele moleculele de apã, mentinând umiditatea în straturile interioare ale pielii ºi evitând astfel uscarea acesteia. Pielea dumneavoastrã devine netedã, catifelatã ºi luminoasã.
Utilizarea pe termen lung a produselor noastre ajutã la eliminarea completã a ridurilor superficiale de expresie ºi la reducerea semnificativã a ridurilor faciale adânci. Pielea dumneavoastrã va arãta mai tânãrã ºi mai sãnãtoasã.

VIND CAPSULE COLAGEN MARIN
http://www.neobizz.ro/product/view/i/1449464/c/2
opal_2000
Postat pe 28 Martie 2009 07:49
De la: rami_sefa, la data 2009-03-26 01:59:04 Eu va sfatuiesc pe toate sa folositi cu incredere Chel Stop indiferent de varsta sau probleme de sanatae sau daca sunteti dupa nastere,nu are nici o reactie adversa.Pana am ajuns la acest produs am incercat cateva zeci de produse si eram demoralizata.Atunci mi-a amintit tata care isi dadusem acum 10-12 ani ca sa nu cheleasca.Eram in liceu pe-atunci.M-am dus si l-am cumparat si rezultatele sunt fara cuvinte.L-am folosit acum un an,iar de atunci nu mai am probleme,dar imi mai aplic pt intretine de 2-3 ori pe luna sau cand imi aduc aminte. INCERCATI,VAR OG SI TRIMITETI-MI PARERERILE! Pupicei!


Am scris si eu inainte despre Chel Stop , personal nu l-am folosit , dar stiu de la alte persoane care l-au folosit ca este foarte bun! E chiar renumit Chel stop-ul!
lara007_healthy
Postat pe 28 Martie 2009 15:59
Va recomand o tehnologie inteligenta . Sistemul de infuzie cu ceramide este tehnologia care diferentiaza marca SATINIQUE de competitorii sai. Iar ptr ten am facut cursurile ARTISTRI care pe mine m-a ajutat extraordinar de mult, am un par natural ondulat lung iar ceramidele da reflexe superbe, cei din jur ma intreaba, este natural? Cautati COLECTIA ARTISTRY SUNT PESTE 860 DE PRODUSE IAR VITAMINELE NUTRILITE BEST OF NATURE .BEST OF SCIENCE. www.amway.ro
healthy000388
Postat pe 29 Martie 2009 12:13
da ai vazut ce preturi au...., totusi la un salar mediu nu mai manaci o luna nu mai faci nimic....
healthy000551
Postat pe 30 Martie 2009 12:09
Pentru acnee, pete, cicatrici si diverse iritatii ale pielii ff bun este Dr. Harris`Original Dermal Magic (exfoliant si gel hidratant). Este natural cu o concentratie mare in substante active din plante (aloe vera, iarba de mare , musetel, salvie etc)

Puteti gasi informatii suplimentare pe www.magazine online.ro/romdesimed/ ( pe google)

Succes!
romdesimed
Postat pe 4 Aprilie 2009 07:53
luminita eu ma pot lauda cu o podoaba capilara foarte frumoasa eu ma 165 iar parul meu este pina la genunghi acum socoteste si tu lungimea lui. Am avut o perioda de stres acum 6 ani in urma iar parul meu cadea fara oprire la un momendat ma gindeam ma tund! am inceput cu tratamentrul de par natruris dupa multe sampoane medicamente fiole etc
asta este: ulei de masline virgin (presat la rece )
un galbenus de ou de gaina
cantitatea uleiului sa fie aproximatv egala cu volumul galbenusului
0 omogenizez aplici pe parul uscat si lasi timp de o ora dupa care te speli normal pe par . incearca asta de doua ori pe luna pentru ca o sa se ingrase parul destul de rau cei drep. urmeaza tratamentrul asta o perioada buna de timp si eu zic ca o sa ai rezultate bune.dupa ce crez tu ca na ok paru arata mai bine sau nu mai cade asa rau poti rarai tratamentul ca parul sa-si revina : sa nu se mai ingrase repede

bafta

Postat pe 9 Mai 2009 01:02
dragele mele pentru par eu va recomand ... un amestec din < o lingurita ulei de masline,un galbenus de ou,cateva picaturi zeama de lamaie si o lingurita miere de albine> le amesteci pe toate si dupa ce te speli pe cap masezi parul cu aceast amestec.lasi pe par in jur de o ora apoi te speli. eu fac acest tratament o data pe saptamana si e foarte eficient...parul nu imi mai cade si are si stralucire....incercati si vedeti si voi....


gynaa
Postat pe 6 Iunie 2009 12:16
Primul pas, in cazul caderii parului, este, intotdeauna, diagnosticarea cauzei de catre un specialist (un dermatolog este un bun punct de plecare). Odata ce aceasta cauza este determinata, exista o diversitate de medicamente.
tratamente ce pot ajuta - unele concepute special pentru femei...

Caderea parului intervine atunci cand regimul alimentar nu este suficient de bogat in Vitamina B, acid folic, minerale, sulf, zinc. Pentru a favoriza cresterea parului, este necesara imbunatatirea circulatiei in scalp, prin asigurarea unei doze optime de vitamina E si C. Lipsa vitaminei A in organism creaza o deficienta de sebum la nivelul scalpului, rezultand un par uscat si fragil.
gynaa
Postat pe 6 Iunie 2009 14:11
De la: healthy000388, la data 2009-03-29 12:13:07 Va recomand o tehnologie inteligenta . Sistemul de infuzie cu ceramide este tehnologia care diferentiaza marca SATINIQUE de competitorii sai. Iar ptr ten am facut cursurile ARTISTRI care pe mine m-a ajutat extraordinar de mult, am un par natural ondulat lung iar ceramidele da reflexe superbe, cei din jur ma intreaba, este natural? Cautati COLECTIA ARTISTRY SUNT PESTE 860 DE PRODUSE IAR VITAMINELE NUTRILITE BEST OF NATURE .BEST OF SCIENCE. www.amway.ro

Ma intreb,de ce trebuie sa faci 860 de produse?Nu sunt eficiente?Nu sunt indeajuns cateva dar foarte bune?Asta cu nutrilite este prea de tot.Cand o sa faca produse dozate corespunzator atunci mai vorbim,nici calitatea nu este punctul forte.
enemgabriel
Postat pe 6 Iunie 2009 14:22
si eu am nascut, si alptez. nu am avut niciodata un par prea bogat, dar mie nu im cade deloc acum. stiu ca mama a patit ca tine, i-a cazut parul gramezi dupa ce m-a nascut. dar eu am luat dupa nastere o formula cu Fe ca eram un pic anemica. si am tot luat suplimente plus ca am mancat nuci de tot felul. in mod cert duci lipsa de calciu si/sau alte minerale, cum ar fi Fe si Zincul. daca iti cumperi nu lua un complex cu toate mineralele, ci specific, Ca cu D si Zinc, Fe cu vitamina C si acid folic. dar cel mai probabil tu duci lipsa de vitamina A, ia-ti betta caroten si vitamina E, asa o sa ai si mai mult lapte. bea sucuri naturale. fa-ti masca cu galbenus de ou, ulei de masline si suc de lamaie. aplica pe parul curat 10 minute si clateste bine dupa.
succes
ps: calciul se ia dupa cel putin 2 ore de la administrarea fierului.
alexandra25
Postat pe 6 Iunie 2009 14:26
apropo, m-am vopsit de nu stiu cate ori de la nastere, stiu ca mi-am ars parul un pic, dar de cazut tot nu im cade.
alexandra25
Postat pe 6 Iunie 2009 14:30
Da, produsele ORGANICE LOGONA CU ZERO CHIMICALE. lE POTI COMANDA SI ITI VIN ACASA PRIN CURIER. sUNT SUTE DE PRODUSE SI EU POT SA ITI RECOMAND DACA VREI, SCRIINDU-MI PE MAIL :PRICRODICA@YAHOO.COM
healthy002409
Postat pe 6 Iunie 2009 17:20
Buna
Pentru par poti folosi produse marca Favisan.Aceeasi problema am avut-o si eu si am folosit aceste produse, mai exact TONIC CAPILAR 2 IN 1 cu aloe si argila(previne caderea parului si formarea matretii). Trebuie insa sa folosesti produsul impreuna cu cateva ceaiuri care au rolul de detoxifiere.Trebuie sa folosesti cel putin o luna de zile produsul. Bafta.
elen_healthy
Postat pe 7 Iunie 2009 15:25
mama zice ca parul cade de la stres. la mine n-am observat insa asa ceva.
sotul meu e asiatic, la ei parul e gros in fir si il spala zilnic. si eu il spal zilnic din motive de igiena mai ales ca parul meu are tendinta de ingrasare.
deci mi-a zis ca cel mai bun remediu pentru caderea parului e masarea scalpului cat de des posibil. se maseaza cu ulei de cocos la ei, dar nu stiu daca in Romania este pe piata. probabil se pot folosi si alte uleiuri ca cel de masline,etc.
alexandra25
Postat pe 7 Iunie 2009 17:59
apropo de piele, eu mi-am curatat tenul in Filipine, in tara sotului. acolo totul e considerabil mai ieftin comparativ cu Romania sa nu mai vb de tarile Uniunii Europene. dar mi-a placut, mi s-a luminat fata.
petele inchise pe fata apar de la ficat,nu stiu daca dispar.
alexandra25
Postat pe 7 Iunie 2009 18:11
Deci e bun si pt caderea parului uleiul de coocs? F fain. Eu stiam ca e f bun pt matreata si pt parul despicat. Am si eu acasa, si mereu mai aflu cate o aplicare pt el, ceea ce ma bucura :).
beatricea
Postat pe 7 Iunie 2009 19:28
Pentru par poti folosi ulei de masline , tamponezi, masezi bine pielea capului si stai noaptea cu el.Se poate adauga si ulei de ricin.Pentru a degresa parul, a-l intari si a avea luciu se foloseste zeama de lamaie peste care se adauga apa calduta.In ce priveste alte produse naturiste, cea mai buna lotiune pe care am folosit-o este de la Gerovital plant,se numeste Lotiune regeneranta cu petroleum , are indicatiile pe ambalaj, chiar regenereaza parul, indicat e sa stai la fel, toata noaptea.Si cel mai important lucru, indiferent de ce produse folosesti, trebuie sa iti faci masaj capilar ori de cate ori te speli, pentru a avea o buna circulatie la nivelul scalpuluipentru a permite parului sa creasca mai repede si sa nu uiti sa-ti tunzi varfurile ori de cate ori ai varsuri despicate, cu cat il lasi mai mult, cu atat ti se despica mai mult si nu castigi nimic, ba dimpotriva.Sper ca ti-am fost de folos.
healthy002523
Postat pe 7 Iunie 2009 21:28
buna nu te supara poti sa intri putin pe id meu plss pysy_love_you vreau sa iti cer un sfat ms mult poop:*:*:*:*:*:*:*

Postat pe 10 Iunie 2009 06:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sfat ! 2 De la: bombonica_dulce 7 Noiembrie 2010 16:11
varicele complicate 6 De la: healthy005455 2 Aprilie 2010 21:54
FICATUL 36 De la: ellapadurariu 30 Octombrie 2014 15:14
Ganoderma... 7 De la: dora_dora490 14 Aprilie 2010 11:02
cum scap de constipatia cronica? 40 De la: kudika_1045226 14 Martie 2023 19:23