Setari Cookie-uri

Helicobacter pylori

Buna ziua!
Va rog mult de tot sa-mi spuneti cat de grav este acest virus Helicobacter, eu si sotul meu, in urma unor analize medicale, am descoperit ca avem acest virus, dupa cate am citit se scapa de el foarte greu. Ce parere aveti, a mai avut cineva dintre dvs.?
Va multumesc foarte mult!

Postat pe 23 Ianuarie 2009 11:06
Cautati un medic bun si el va va da tratamentul necesar. Eu am avut un ulcer provocat de HP acum cativa ani si am scapat. Succes.
pn_mihaela
Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:23
Buna,

H.Pylori in momentul de fata Organizatia Mondiala a Sanatatii la incadrat la Carcinom de grad I. tratamentul este de durata sunt diverse scheme de tratament schema de tratamnet recomandata de ghidurile internationale de terapie pentru eradicare este 1 GR KLACID+ 1 GR AMOXICILINA+INHIBITOR DE POMPA DE PROTONI.TI-AM SCRIS DESPRE RECOMNDARILE GHIDURILOR DEOARECE IN ROMANIA SUNT IN CONTINUARE MEDICI CARE TRATEAZA DUPA URECHE SI DE CELE MAI MULTE ORI FOLOSESC IN ACEASTA SCHEMA DE TRATAMENT PRODUSELE ALE CAROR FIRME PRODUCATOARE PLATESC PRESCRIPTIILE MEDICALE. NU INTOTDEAUNA CE ESTE IEFTIN ESTE SI EFICIENT.
MEDICAMENTELE GENERICE (COPIILE PRODUSELOR ORIGINALE) NU AU CONCENTRATIA DE SUBSTANTA ACTIVA IN CONCENTRATIILE DECLARATE PE PROSPECTUL MEDICAMENTELOR, SI NICI EXCIPIENTII ACESTORA NU SUNT ACEEASI CU MEDICAMENTELE INVENTATE DE FIRMELE DE CERCETARE SI PRODUCERE.
Diagnosticul exact in cazurile de H. pylori se pune in urma unei endoscopii.
TOATE CELE BUNE SI MULTA SANATATE!
evelina12
Postat pe 31 Ianuarie 2009 12:58
noi toti aceasta bacterie dar depinde de ......se poate recomanda un tratament naturist cu ffffff bune rezultate -cura cu broccoli spre exemplu si un preparat naturist. intai recomandam o diagnosticare cu biorezonanta . www.dermavital-med.ro
mcornelia19
Postat pe 12 Februarie 2009 09:26
Stimata doamna mcornelia19,
pentru dumneavoastra in traducere libera carcinom de grad I, este vorba despre o bacterie care provoaca cancer! deci implicit tratamentele naturiste (cura cu brocoli si produse naturiste!)nu vor duce niciodata la eradicarea acestei bacterii!
Toate cele bune!
evelina12
Postat pe 12 Februarie 2009 16:45
Am avut si eu helicobacterpylori, am urmat un tratament cu o combinatie de antibiotice + omez timp de 2-3 saptamani nu mai stiu exact, si au disparut simptomele, insa nu m-am mai dus sa fac analiza din fecale ce trebuia facuta la 30 zile dupa terminarea tratamentului pentru a vedea daca a disparut. Atata timp cat este tratat si tinut sub control nu este foarte grav, majoritatea oamenilor au aceasta bacerie insa nu stiu de ea.

clao
Postat pe 28 Februarie 2009 20:32
Helicobacter pylori este un germen din ce in ce mai frecvent implicat in mecanismul ulcerului gastro-duodenal si dovedit raspunzator de transformarea maligna a acestuia. Este important deci diagnosticul precoce, tratamentul tintit.

De la prima cultura a Helicobacter pylori in urma cu 20 de ani, diagnosticul si tratamentul bolilor gastroduodenale s-au modificat semnificativ. Ulcerul peptic este acum considerat o boala infectioasa, in care eliminarea agentului cauzal vindeca boala. Rolul infectiei cu H. pylori in aparitia cancerului este recunoscut, iar rolul lui in aparitia altor boli ale tractului digestiv superior este in curs de evaluare. In ultimii ani, s-au facut progrese enorme in studierea patogeniei acestei infectii. Exista disponibila o terapie antimicrobiana eficace, desi nu inca ideala.

De la prima cultura a Helicobacter pylori in urma cu 20 de ani, diagnosticul si tratamentul bolilor gastroduodenale s-au modificat semnificativ. Ulcerul peptic este acum considerat o boala infectioasa, in care eliminarea agentului cauzal vindeca boala. Rolul infectiei cu H. pylori in aparitia cancerului este recunoscut, iar rolul lui in aparitia altor boli ale tractului digestiv superior este in curs de evaluare. In ultimii ani, s-au facut progrese enorme in studierea patogeniei acestei infectii. Exista disponibila o terapie antimicrobiana eficace, desi nu inca ideala.

Infectia cu Helicobacter pylori (Helicobacter pylori) apare oriunde in lume, dar prevalenta variaza mult de la o tara la alta si in cadrul grupurilor populationale ale aceleiasi tari. Prevalenta globala a infectiei cu Helicobacter pylori este strans corelata cu conditiile socio-economice. Prevalenta printre adultii de varsta mijlocie este de peste 80% in multe tari in curs de dezvoltare, in comparatie cu 20-50% in tarile dezvoltate. Infectia se dobandeste prin ingestia orala a bacteriei si se transmite intrafamilial in principal in prima copilarie. Se pare ca, in tarile industrializate, transmiterea directa de la om la om prin varsatura, saliva, fecale, este dominanta; in tarile in curs de dezvoltare pot fi importante caile de transmitere suplimentare, cum ar fi apa. Nu exista dovezi despre transmiterea de la animale, desi Helicobacter pylori a fost identificat la unele primate non-umane si ocazional la alte animale. Infectia cu Helicobacter pylori la adulti este de obicei cronica si nu se vindeca fara o terapie specifica; pe de alta parte, eliminarea spontana a bacteriei in copilarie este probabil destul de frecventa, ajutata de administrarea antibioticelor pentru alte afectiuni.

Omul se poate de asemenea infecta cu Helicobacter heilmannii, o bacterie spiralata izolata de la caini, pisici, porci si primate non-umane. Prevalenta infectiei la om este de cca 0,5%. Helicobacter heilmannii determina in cele mai multe cazuri doar o gastrita usoara, dar a fost gasit si in asociere cu limfoame MALT (mucosa-associated lymfoid-tissue).
gabipop
Postat pe 28 Februarie 2009 23:21
De la: evelina12, la data 2009-02-12 16:45:44Stimata doamna mcornelia19,
pentru dumneavoastra in traducere libera carcinom de grad I, este vorba despre o bacterie care provoaca cancer! deci implicit tratamentele naturiste (cura cu brocoli si produse naturiste!)nu vor duce niciodata la eradicarea acestei bacterii!
Toate cele bune!
te inseli,sunt produse cu ingrediente naturale care pot combate aceasta bacterie,care este foarte rezistenta in fata tratamentelor, sau care combat chiar si cancerul...unul din ele este TRANSFER FACTOR PLUS de la 4Life research...
4Life
Postat pe 13 Aprilie 2009 17:40
Helicobacter pylori este o BACTERIE NU VIRUS.
Tratementul este foarte complex si cuprinde obligatoriu 2 antibiotice si un inhibitor al secretiei gastrice.Mai poate contine, in functie de gravitatea ranilor gastrice provocate de infectie un protector al nisei ulceroase precum bismutul subnitric care are pe langa actiunea de protector gastric si efect bactericid asupra HP sau sucralfat doar ca protector gastric.Se poate asocia si metronidazol pt a creste "potenta" tratamentului...
In rest...e o boala curabila....tratamentul sa-l faci cum trebuie.
Totusi e musai sa faci analize atat inaintea tratamentului cat si dupa pentru a afla daca ai cu adevarat infectia (pt ca in decursul vietii poti sa scapi de aceasta infectie daca la o problema mai grava si diferita de aceasta te-ai tratat cu antibiotice care au distru si Hp dar totusi la o analiza din sange se pot evidentia anticorpi anti Hp si sa indice in mod eronat o infectie) si apoi daca ti-a trecut infectia in urma tratamentului(nu e suficienta dozarea din sange a anticorpilor anti HP).Cele mai bune analize sunt cele facute pe fecale sau in urma endoscopiei gastrice.
Sanatate

Postat pe 13 Aprilie 2009 21:52
Propolis este un cuvânt compus ºi provine din pro-pentru ºi polis-cetate, semnificând „în apãrarea cetãþii”.
Propolisul prezintã o compoziþie chimicã care pânã în prezent nu a fost complet elucidatã.
Conþine:
1. Flavone (substanþe incluse în lanþul enzimatic al procesului de oxidoreducere), cirizina, tectocrizina (antibiotic);
2. Flavonoli: galangina (antibiotic), izolpinina (antibiotic), ramnocitrina, kaempferol;
3. Flavonone: pinocembrinã (antibiotic, antifungic), pinostrobinã;
4. Pigmenþi carotenoidici: alfa, beta ºi gama-carotenul, xantofila (luteolina, violaxantolul, spiriloxantolul) ºi fucoxantina, toate puternici biostimulatori.
Mai conþine acid cinamic, alcool cinamic, vanilina, izovanilina, acid cofeinic (fitoncid ºi antifungic), acid ferulic (antibiotic), acid benzoic (fitoncid), acid cumaric (antifungic), rãºinã (acizi rezinici: acid abietic ºi pimaric, rezinoli ºi rezine mai puþin cunoscute), apoi cearã, polen ºi impuritãþi mecanice, acacetina (antiviral), quercitina, pinobanksina (antifungic), apigenina (antiviral), pectolinarigenina (antiviral), sakuranetina (antifungic) ºi alte flavonoide.
Cuprul este strâns legat de arterita obliterantã ºi boli de piele, iar zincul este hipocolesterolemiant.
S-a constatat cã mierea cu iod ºi cobalt creºte activitatea fagocitarã a leucocitelor ºi mãreºte rezistenþa la boli infecþioase.
Câteva direcþii de acþiune: flavonoizii reduc fragilitatea ºi per¬meabilitatea capilarelor, deci intervin în prevenirea aterosclerozei, amelioreazã calitatea colagenului din peretele venelor varicoase ºi încetinesc evoluþia afecþiunilor retinei.
Propolisul mai dovedeºte acþiune antifungicã, antialgicã, efect biostimulator (auxinele, vitaminele), efect cicatrizant, (vezi ºi produsul Aloe Propolis Creme), efect antioxidant (împiedicã oxidarea lipidelor din þesuturi ºi formarea peroxizilor toxici ai lipidelor) ºi acþiune anti-microbianã (bactericidã ºi bacteriostaticã) asupra stafilococului auriu, salmonella-ei, proteusului, listeriei, b. antracis, b. cereus, b. perfringeus, efect antifungic (Candida albicans).
Creºte rezistenþa la infecþii sporind capacitatea de apãrare a organismului (gripe, infecþii faringiene ºi laringiene, în acest caz se consumã 2-3 tablete pe zi).
Are efecte benefice în microlitiaza urinarã, împiedicând formarea nucleelor de cristalizare.
Este un bun diuretic ºi normalizeazã pH-ul urinei.
S-au constatat ameliorãri în cazul prostatitelor prin consumarea a 2-4 tablete pe zi.
Are efect dezinfectant ºi antibiotic în nefrite, cistite ºi uretrite.
Este un adjuvant valoros în tratamentul tuberculozei bronho-pulmonare ºi cu alte localizãri.
Se poate utiliza cu rezultate bune în ulcerul gastric ºi duodenal, enterite acute, colite acute ºi cronice, în hepatite, dozele variind între 2 ºi 4 tablete pe zi în funcþie de simptomatologie.
Adjuvant în afecþiunile neurologice ºi reumatismale (maladia Parkinson, diverse nevralgii ºi adjuvant în poliartrita reumatoidã).
Experienþa unor cercetãtori apicultori atestã ºi afirmã cã nu existã nici un medicament de sintezã chimicã ºi nici un produs sau preparat na¬turist care sã fie mai eficient în dezechilibru fosfocalcic decât propolisul.
Se indicã în tulburãri de osificare, osteoporozã, hipocalcemii.
enemgabriel
Postat pe 26 Aprilie 2009 10:57
healthy001744
Postat pe 26 Aprilie 2009 15:58
Eu l-am gasit in urma unor analize de rutina. Nu ma deranja nimic vizavi de stomac... Mi s-a dat tratament 2 antibiotice(nu imi amitesc care) + omez. nu am urmat tratamentul si mi-am refacut analizele dupa cateva luni, a iesit negativ. Eu am inteles ca se poate eradica si prin tratament naturist si alimentatie daca se intretine un mediu care nu este propice bacteriei. usturoiul e recomandat si eu mananc foarte mult.... am auzit si varianta ca analiza sangelui nu este tocmai elocventa... nu stiu ce sa zic, o sa refac analiza si altfel in curand.
vrijaya
Postat pe 24 Iunie 2009 19:11
De la: vrijaya, la data 2009-06-24 19:11:50Eu l-am gasit in urma unor analize de rutina. Nu ma deranja nimic vizavi de stomac... Mi s-a dat tratament 2 antibiotice(nu imi amitesc care) + omez. nu am urmat tratamentul si mi-am refacut analizele dupa cateva luni, a iesit negativ. Eu am inteles ca se poate eradica si prin tratament naturist si alimentatie daca se intretine un mediu care nu este propice bacteriei. usturoiul e recomandat si eu mananc foarte mult.... am auzit si varianta ca analiza sangelui nu este tocmai elocventa... nu stiu ce sa zic, o sa refac analiza si altfel in curand.

E adevarat.Analiza sangvina nu este cea mai elocventa dar doar pt ca poate da informatii fals pozitive...Totusi cand da negativ sau daca se urmareste titrul de anticorpi anti helicobacter inainte si dupa tratamentul medicamentos...e bine de luat in seama.
Nu intru in detalii...e mult de explicat.
E cea mai des folosita metoda de determinare pentru ca nu e atat de laborioasa si neplacuta pentru pacient.
Cea mai buna metoda de testare este endoscopia gastrica, tubajul gastric cand se ia o proba direct din stomac...dar e ingrozitor de neplacut.
Inca o proba relativ buna de facut este determinarea antigenelor specifice helicobacter din fecale...dar necesita o serie de substante mai greu de procurat..

Postat pe 25 Iunie 2009 22:34

Pentru Helicobacterul pylori eu am luat Paraprotex ( de la Calivita) si am scapat f. usor. La a 2 lea control nu l mai aveam.
soaregica
Postat pe 27 Iunie 2009 22:32
buna.in liceu am facut tratament 2 ani pt hp cu doua tipuri de antibiotice o data la cca o luna.naspa perioada.am intrerupt tratamentul pt ca incepeau sa-mi faca rau nr mare de medicamente.sapt asta,dupa 3 ani in care stomacul meu si-a facut de cap si m-a durut ingrozitor,cu vomitatul care nu prea mai lipseste,am fost si am refacut analiza.miercuri ma pun iar pe bacteria asta,la un medic de la municipal..am sa va tin la curent.
MULTA SANATATE
ancutzaandreea
Postat pe 5 Iulie 2009 02:29
De la: deancutza, la data 2009-07-05 02:29:26buna.in liceu am facut tratament 2 ani pt hp cu doua tipuri de antibiotice o data la cca o luna.naspa perioada.am intrerupt tratamentul pt ca incepeau sa-mi faca rau nr mare de medicamente.sapt asta,dupa 3 ani in care stomacul meu si-a facut de cap si m-a durut ingrozitor,cu vomitatul care nu prea mai lipseste,am fost si am refacut analiza.miercuri ma pun iar pe bacteria asta,la un medic de la municipal..am sa va tin la curent.
MULTA SANATATE
pentru aceste probleme poti folosi si TRANSFER FACTOR PLUS...detalii la: http://4life-romania.blogspot.com
4Life
Postat pe 5 Iulie 2009 16:13
De la: TF_, la data 2009-07-05 16:13:07
De la: deancutza, la data 2009-07-05 02:29:26buna.in liceu am facut tratament 2 ani pt hp cu doua tipuri de antibiotice o data la cca o luna.naspa perioada.am intrerupt tratamentul pt ca incepeau sa-mi faca rau nr mare de medicamente.sapt asta,dupa 3 ani in care stomacul meu si-a facut de cap si m-a durut ingrozitor,cu vomitatul care nu prea mai lipseste,am fost si am refacut analiza.miercuri ma pun iar pe bacteria asta,la un medic de la municipal..am sa va tin la curent.
MULTA SANATATE
pentru aceste probleme poti folosi si TRANSFER FACTOR PLUS...detalii la: http://4life-romania.blogspot.com

Cum ai tu solutii pentru toate starile patol;ogice din lume.Ia spune ai 5 cazuri cu astfel de problema rezolvate,dar cu analize si sa fie din Romania,altfel pot afirma ca produsele tale sunt pur si simplu GUNOAIE.
enemgabriel
Postat pe 5 Iulie 2009 18:04
SALUT;

la ce pastile cu propolis te referi, m-ar interesa
momica
Postat pe 11 August 2009 08:55
De la: momica, la data 2009-08-11 08:55:58SALUT;

la ce pastile cu propolis te referi, m-ar interesa
nu au nicio treaba pastilele cu propolis vis-a-vis de H Pylori....acesta se poate vindeca cu un tratament recomandat de medic cu antibiotice in paralel cu sulforapane sau TRANSFER FACTOR PLUS....in maxim 3 luni esti ca si noua !!!
4Life
Postat pe 11 August 2009 09:08
Eficacitatea lui TF Plus in tratamentul complex al ulcerului duodenal
Au fost obtinute rezultate convingatoare prin folosirea TF Plus in tratamentele multiple ale helicobacter pilori (Hp), asociat cu ulcerul duodenal, de catre V. Telnyikh de la Academia Medicala Sechenov din Moscova.
La studiile clinice au luat parte 35 de pacienti cu ulcer duodenal asociat cu Hp. Au fost impartiti in doua grupe. Celor din grupul de control (15 pacienti) li s-au administrat omez, amoxicilina si claritromicina potrivit cu tratamentul traditional cu scopul distrugerii Hp. Cei din grupul principal (20 pacienti) au primit TF Plus timp de 10 zile, cate 6 capsule pe zi (2-2-2), apoi pentru urmatoarele 20 de zile cate 3 capsule pe zi (1-1-1), impreuna cu terapia de eradicare (distrugere).
Rezultatele de laborator care au masurat imunitatea celulara si umorala, au aratat existenta unui dezechilibru imun pronuntat la pacientii cu ulcer duodenal asociat cu boala H Pylori unde aceasta a persistat mai mult de 10 ani si unde au existat conditii patologice ale sistemului hepato-biliar. Mostrele de sange de la acesti indivizi au aratat ca a aparut o scadere atat procentuala cat si a numarului absolut de celule NK (distrugatori naturali) cu scaderea activitatii, o scadera a T-helper(ajutatori) si o crestere a numarului de distrugatori-T(care interzic) care duc la scaderea indexului imunoregulator. Alti autori au obtinut date asemanatoare (4,5,53,55). Terapia de 10 zile de distrugere(eradicare) cu omez, amoxicilina si claritromicina a agravat dezechilibrul imunitar care a dus la dezvoltarea unei imunodeficiente se-cundare datorita activitatii antibiotice si a agravarii dysbiosis-ului sau intestinal.
Combinarea terapiei de distrugere a Hp cu imunomodulatorul natural TF Plus a adus o imbunatatire importanta din punct de vedere statistic atat a imunitatii celulare cat si umorale fapt ce a dus la normalizarea indexului imunoregulator si imbunatatirea conditiei pacientilor cu ulcer duodenal. In mod specific, eficacitatea terapiei de distrugere(eradicare) a crescut cu 21.7%, durerile si sindromul dys-peptic, in mod special, au disparut cu 4-4.5 zile mai devreme si ulcerul mucos s-a cicatrizat cu 8 zile mai devreme la grupul caruia i s-a administrat TF Plus prin comparatie cu grupul de control. Distrugerea Hp a fost in proportie de 73.3% in grupul de control si de 95% in grupul care a primit TF Plus.
Datele clinice obtinute si datele de la alti autori au aratat eficacitatea folosirii TF si TF Plus in diverse patologii somatice si infectioase.


extras din " CARTE METODOLOGICA" Moscova, 2004 ,autori:

• Academician A.A. Vorobiev, Academia Rusa de Stiinte Medicale (RAMS), Cercetator laureat al Federatiei Ruse, Doctor in imunologie
• Profesorii Iu.v’ Telnuikh (Doctor in Medicina) si E.O. Khalturina (DM), Academia Medicala Sechenov, Moscova, Profesor M.V. Kisielevsky (DM), Centrul Rus de Cercetari pentru Cancer Blokhin, RAMS
• Doctorii N.v’ Karbuisheva (DM), Profesor v’M Granitov si Profesorii Asociati A.S. Chabarov, D.V. Kipriyanov, N.Iu. Raiu, Spitalul Minicipal Nr.5, Universitarea Medicala de Stat Altay, Bamaul
• Candidati in Stiinte Medicale L.V. Sultanov, E.Iu. Kozhevnikova, S.I.
• Belyich, Centrul Regional Altay pentru controlul si prevenirea SIDA
• Profesorii v’A. Dadali, A.v’ Rak, E.S. Stolpnylk, Candidati ai Academiei Medicale de Stat G.A. Baslovich, L.B. Gaykovskaya, Sto Petersburg
• Profesor Asociat G.M. Letifov (DM), Universitatea Medicala din Statul Rostov
REFERENTI: Academician B.A. Tutelian, Directorul Institutului de Cercetari ale Nutritiei, RAMS si Profesor A.v’ Karaulov (DM) Departamentul de Imunologie Clinica, Academia Medicala Sechenov, Moscova.
4Life
Postat pe 11 August 2009 09:13
De la: TF_, la data 2009-08-11 09:08:25
De la: momica, la data 2009-08-11 08:55:58SALUT;

la ce pastile cu propolis te referi, m-ar interesa
nu au nicio treaba pastilele cu propolis vis-a-vis de H Pylori....acesta se poate vindeca cu un tratament recomandat de medic cu antibiotice in paralel cu sulforapane sau TRANSFER FACTOR PLUS....in maxim 3 luni esti ca si noua !!!
pai si propolisul ce este ,daca nu este antibiotic atunci ce este?In maxim 3 luni?adica vrei sa dea omul 3 luni banii pe colastra si apoi daca nu a functionat ,asta e,ti-ai umplut buzunarul.
enemgabriel
Postat pe 11 August 2009 09:15
De la: enemgabriel, la data 2009-08-11 09:15:48
De la: TF_, la data 2009-08-11 09:08:25
De la: momica, la data 2009-08-11 08:55:58SALUT;

la ce pastile cu propolis te referi, m-ar interesa
nu au nicio treaba pastilele cu propolis vis-a-vis de H Pylori....acesta se poate vindeca cu un tratament recomandat de medic cu antibiotice in paralel cu sulforapane sau TRANSFER FACTOR PLUS....in maxim 3 luni esti ca si noua !!!
pai si propolisul ce este ,daca nu este antibiotic atunci ce este?In maxim 3 luni?adica vrei sa dea omul 3 luni banii pe colastra si apoi daca nu a functionat ,asta e,ti-ai umplut buzunarul.
nu petrica,propolisul nu este antibiotic !!! nimeni in afara de tine nu spyune ca propolisul este antibiotic...si sunt foarte multi mai pregatiti si mai destepti decat tine,un parlit de electrician !!! deci in concluzie: PROPOLISUL NU ESTE ANTIBIOTIC !!! si produsele de la FOREVER LIVING PRODUCT nu sunt tratamente medicale,nici macar nu sunt compatibile cu tratamentele medicale...asa ca fa pasi,canta la alta masa...
4Life
Postat pe 11 August 2009 09:23
bravo mai cunoascatoarea omida,nu,propolisul este antibioticul natural nr 1,sa mai citesti si tu,nu am spus ca produsele forever sunt medicamente,as jigni proprietatile acestor produse,sunt mult mai bune decat medicamentele pentru ca nu au reactii adverse si SUNT NATURALE.MAI CITESTE SI DESPRE SUPLIMENTELE NUTRITIVE SI ROLUL LOR IN STARILE PATOLOGICE.
enemgabriel
Postat pe 11 August 2009 09:26
De la: enemgabriel, la data 2009-08-11 09:26:50bravo mai cunoascatoarea omida,nu,propolisul este antibioticul natural nr 1,sa mai citesti si tu,nu am spus ca produsele forever sunt medicamente,as jigni proprietatile acestor produse,sunt mult mai bune decat medicamentele pentru ca nu au reactii adverse si SUNT NATURALE.MAI CITESTE SI DESPRE SUPLIMENTELE NUTRITIVE SI ROLUL LOR IN STARILE PATOLOGICE.
lasa-ne mincinosule...daca era asa,toti medicii recomandau numai propolis,numai recomandau antibiotice atunci cand este cazul...eu nu am cunostinta de medici care sa recomande pacientilor propolis in cazul infectiilor,ci antibiotice....asa ca esti praf !!!
4Life
Postat pe 11 August 2009 09:33
De la: TF_, la data 2009-08-11 09:33:28
De la: enemgabriel, la data 2009-08-11 09:26:50bravo mai cunoascatoarea omida,nu,propolisul este antibioticul natural nr 1,sa mai citesti si tu,nu am spus ca produsele forever sunt medicamente,as jigni proprietatile acestor produse,sunt mult mai bune decat medicamentele pentru ca nu au reactii adverse si SUNT NATURALE.MAI CITESTE SI DESPRE SUPLIMENTELE NUTRITIVE SI ROLUL LOR IN STARILE PATOLOGICE.
lasa-ne mincinosule...daca era asa,toti medicii recomandau numai propolis,numai recomandau antibiotice atunci cand este cazul...eu nu am cunostinta de medici care sa recomande pacientilor propolis in cazul infectiilor,ci antibiotice....asa ca esti praf !!!

da,se cunoaste aptitudinea de-a face comparatii absurde.In primul rand propolisul nu este un produs farmaceutic ca atare nu este recomandat de catre medici.In al doilea rand medicii recomanda(aproape toti)antibiotic de sinteza fara o antibiograma,ceea ce este anormal.In al treilea rand,poti sa-mi spui un antibiotic natural mai bun decat propolisul?Sper sa nu mai postezi opinii personale si neprofesioniste,deja ai cazut in ridicol cu afirmatiile tale aberante si de prost gust.
enemgabriel
Postat pe 11 August 2009 10:48
De la: enemgabriel, la data 2009-08-11 10:48:27
De la: TF_, la data 2009-08-11 09:33:28
De la: enemgabriel, la data 2009-08-11 09:26:50bravo mai cunoascatoarea omida,nu,propolisul este antibioticul natural nr 1,sa mai citesti si tu,nu am spus ca produsele forever sunt medicamente,as jigni proprietatile acestor produse,sunt mult mai bune decat medicamentele pentru ca nu au reactii adverse si SUNT NATURALE.MAI CITESTE SI DESPRE SUPLIMENTELE NUTRITIVE SI ROLUL LOR IN STARILE PATOLOGICE.
lasa-ne mincinosule...daca era asa,toti medicii recomandau numai propolis,numai recomandau antibiotice atunci cand este cazul...eu nu am cunostinta de medici care sa recomande pacientilor propolis in cazul infectiilor,ci antibiotice....asa ca esti praf !!!

da,se cunoaste aptitudinea de-a face comparatii absurde.In primul rand propolisul nu este un produs farmaceutic ca atare nu este recomandat de catre medici.In al doilea rand medicii recomanda(aproape toti)antibiotic de sinteza fara o antibiograma,ceea ce este anormal.In al treilea rand,poti sa-mi spui un antibiotic natural mai bun decat propolisul?Sper sa nu mai postezi opinii personale si neprofesioniste,deja ai cazut in ridicol cu afirmatiile tale aberante si de prost gust.
papagalule,lasa-ne cu treburile astea...ia zi cati medici sunt la voi la flp care recomanda in loc de antibiotic produsele voastre de rahat ??? daca nu zici tu,ma apuc eu sa-i insir pe cativa pe aici pe forum...si nu o demonstreaza niciun studiu de specialitate ca propolisul este antibiotic...!!! mai departe de asta iti zic eu care este antibioticul natural mult mai eficient decat propolisul,acesta este ARGINTUL COLOIDAL !!!! care este folosit de peste 2500 ani pentru proprietatile sale de distrugere a bacteriilor si virusurilor !!! sunt studii recente care arata ca in conditii de laborator niciun fel de virus sau bacterie nu traieste mai mult de 6 minute in prezenta argintului coloidal !!! de ce pe statiile spatiale este folosit argintul coloidal pentru dezinfectare si nu este folodit propolisul ??sau un unele medii sterile se foloseste pentru dezinfectare solutia cu ag coloidal ??? sau vechii marinari isi pastrau apa potabila mult timp in decursul calatoriilor tinand in butoaiele respective bucati de argint pur ??? sau popa la biserica cum face apa sfintita ? scufunda crucea de argint in acel vas si o lasa un anume timp acolo,astfel distrugandu-se toti microbii sau germenii existenti in acea apa...sau de ce sunt statii de tratare a apei care folosesc in procesul de osmoza inversa electrozi de argint pur ???? dar astea sunt niste treburi prea destepte pentru un cioban ca tine care habar nu are pe ce lume traieste !!!

p.s. dca mai vrei exemple in acest sens iti mai pot da inca multe altele pe care oricum nu ai putea sa le intelegi...

p.p.s pentru helicobacter pylori este bun alaturi de tratamentul clasic cu antibiotice si TRANSFER FACTOR IMUNNE SPRAY cu ARGINT COLOIDAL !!!!
4Life
Postat pe 11 August 2009 19:11
salut!

scrie-mi pe adresa mea de e-mail: ramona.mihalca@yahoo.com

multumesc,
ramona
healthy004608
Postat pe 12 August 2009 22:41
salut!


scrie-mi pe adresa mea de mail: ramona.mihalca@yahoo.com.

multumesc

Ramona
healthy004608
Postat pe 12 August 2009 22:43
De la: mcornelia19, la data 2009-02-12 09:26:14noi toti aceasta bacterie dar depinde de ......se poate recomanda un tratament naturist cu ffffff bune rezultate -cura cu broccoli spre exemplu si un preparat naturist. intai recomandam o diagnosticare cu biorezonanta . www.dermavital-med.ro

Am mai vazut raspunsuri aberante,aiurea, dar asta le intrece pe toate.
Mai terminati odata cu biorezonanta asta care este o inselatorie pe fata, si care ti spune ca te poti imbolnavi de toate bolile din lume, insirandu-ti 20-30 de diagnostice pe care le-ai putea contracta. Mai degraba baga panica in multi si din toti pacientii care mi-au venit la cabinet cu rezultate de biorezonanta, aproape 99% au fost cu totul inafara realitatii, dar au fost panicati de atatea boli, "pe care nu mi le-a descoperit nimeni" (pentruca practic nu erau, nu le avea pacientul respectiv. Dar cine vrea sa faca reclama la o asemenea porcarie de masinarie pentru fel de fel dew diagnostice, poate ca are de castigat material. In ce priveste HP, este destul de des intalnit iar dupa ce se face un tratament corect, la repetarea analizei din sange mai poate aparea pozitivitate, pentruca analiza este sero imunitara carer depisteaza prezenta anticorpilor ce pot fi prezenti inca cateva luni, dupa ce HP a fost anihilat prin medicatie.
healthy003820
Postat pe 13 August 2009 08:42
http://www.energetixmures.ro

pt detalii ma gasesti pe shana_bts@yahoo.com
shana_bts
Postat pe 7 Octombrie 2009 21:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eficient in bolile cardiovasculare 4 De la: camiflorea 1 Aprilie 2010 13:39
CODEX ALIMENTARIUS 5 De la: CLINICAAQUAMARIN 1 Aprilie 2010 08:42
Reflexoterapie 1 De la: a_rebecca 6 Mai 2012 14:29
Ajutati-ma cu dieta pentru ulcer duodenal pls. 41 De la: DUMI3TZA 25 Octombrie 2014 17:33
Bacterioterapia 3 De la: RalucaRalu 22 Noiembrie 2016 19:28