Setari Cookie-uri

diabetul

cum se trateaza diabetul?si daca este o solutie un tratament ptr a scoate aceasta boala din corp??? iar daca faci un tratament medicamentos din " SIOFOR SI DIAPREL este cazul sa scazi glicemia din corp cu aceste medicamente?


care stie despre un tratament care ar putea chiar si elimina aceasta boala din corp as dorii sa imi scrie si sa corespondam ! va multumesc anticipat!

este vorba despre o persoana din familia mea 1
spaleyna
Postat pe 13 Ianuarie 2009 17:19
DIABETIC FOOT CARE

Prevenirea si tratarea complicatiilor piciorului diabetic

DIABETIC FOOT CARE este o formula ce consta in aplicarea a doua faze separate. Prima faza contine un agent antimicrobian combinat cu un exfoliant superior. Cea de-a doua faza contine un stimulant local al circulatiei, efect revulsivant, de asemenea hidrateaza pielea mentinindu-si efectul pana la 24 de ore dupa o singura aplicare .
Acest produs este indicat in prevenirea si tratarea complicatiilor piciorului diabetic.
• curata si indeparteaza celulele moarte avind ca efect scaderea contaminarii si cresterea tonicitatii pielii
• reduce inflamatia si stimuleaza microcirculatia
• stimuleaza regenerarea naturala a pielii crescindu-i totodata si rezistenta
• hidrateaza si hraneste pielea
• antioxidant (reduce radicalii liberi din piele, avind ca efect o piele flexibila si elastica)
• se absoarbe bine in piele fara a lasa urme de grasime
• testat clinic, hipoalergenic
• fara parfum, fara conservanti
Compoziþie:
Faza 1: Aloe Vera, Glicerina, Polyvinyl Crystalline, Extract de Iarba de Mare, Triclosan, Acid Pantothenic, Extract de Salvie, Extract de Musetel, Extract de Macese, Methylparaben.
Faza 2 : Glicerina, Aloe Vera Gel, Sorbitol, Acid Pantothenic, Acid Nicotinic.
Tel. 0740.104.364
http://www.farmaline.ro/?cid=2&pid=799
romdesimed
Postat pe 4 Februarie 2009 13:22
pentru diabet eu am folosit cu bune rezultate remedii naturidte-aloe vera, am scapat de insulina
lucian_rich
Postat pe 20 Februarie 2009 07:39
da si eu am un diabet de tip 2 , din anul 1999, si ma tratez cu siofor de 1000,dar ma mincarimi intre piceoare si transpir ce solutie pot sa folosesc sa scap de aceste mancarimi..si de traspirati va multumesc,
gogu1938
Postat pe 20 Februarie 2009 10:59
Piciorul diabetic - o problema de patologie cu solutie in echipa




Piciorul diabetic este o notiune care defineste un complex de leziuni ale piciorului induse de disfunctiile metabolice si imunitare caracteristice diabetului zaharat.

Afectarea vasculara are un impact difuz si deschide si tabloul anatomoclinic al piciorului diabetic. Tinta initiala este microcirculatia (microangiopatia), ulterior, prin mecanisme diferite, dar concertate, sunt interesate si vasele mari arterele, in special (arteriopatia diabetica). Nivelul crescut al glicemiei perturba functia endoteliala si permeabilitatea capilara simultan cu inducerea unor disfunctii ale imunitatii celulare (a polimorfonuclearelor si limfocitelor T). Glicozilarea nonenzimatica la nivel celular accentueaza degradarea colagenului si a membranelor celulare, in special pe ariile de solicitare mecanica.

Interesarea microvascularizatiei nervilor periferici conduce, in primul rand, la o neuropatie senzitiva raspunzatoare de deficitul de perceptie a solicitarilor presionale repartizate pe suprafata plantara. Durerea, semnal de alarma in agresiunile care lezeaza tesuturile, este mult atenuata sau lipseste in contextul neuropatiei senzitive din diabetul zaharat. Actiunea antagonica, echilibrata a flexorilor plantari si dorsali asupra aparatului osteoligamentar, mentine arhitectura piciorului perfect adaptata staticii si mersului. Instalarea neuropatiei motorii perturba acest echilibru, conducand la o hipertonie a musculaturii flexoare plantare in detrimentul celei dorsale si a muschilor intrinseci.



Rezulta o adancire a scobiturii plantare cu o deviere in equin a gleznei (piciorul neuropatic Charcot). Noua distributie si deplasare a presiunii corpului spre antepicior, la nivelul epifizelor distale ale metatarsienelor determina formarea de calozitati, deformarea degetelor „in ciocan”, flictene si efractii tegumentare. Reducerea secretiei sudoripare in contextul neuropatiei sistemului vegetativ simpatic amplifica uscarea si ingrosarea tegumentului in aria de solicitare presionala.

Apar fisuri la nivelul calozitatii, care sunt colonizate rapid cu germeni. Cand acestea comunica cu seroamele subiacente, se declanseaza infectia cu germeni comensuali.

Neuropatia autonoma este responsabila si de instalarea edemului venos, un factor favorizant al difuzarii infectiei atat axial, cat si in profunzimea tesuturilor. La pacientii cu vascularizatie arteriala competenta, „autosimpatectomia” poate avea rol benefic pasager, conducand la vasodilatatie. Asocierea acestor factori fragilizeaza structurile picioarelor diabeticilor care devin receptive la stresul mecanic (compresiune, frecari). Hipertrofia si deformarea unghiilor cresc presiunea pe patul unghial, dar si pe bureletii tisulari marginali. Compromiterea integritatii barierei tegumentare deschide calea infectiei. Pe fondul neuropatic si vasculopatic pot aparea ulcere ale tesuturilor moi, dar si leziuni osoase, articulare. Ulcerele pe fond neuropat au marginile rotunde, taiate drept, centreaza calozitatea. Pe fundul ulcerelor se gaseste un tesut de granulatie roz, relativ uniform. Ulcerele dezvoltate pe fond vascular, ischemic prezinta necroze tisulare si au tendinta la extensie. Tesuturile invecinate prezinta semne clinice locale de infectie. In ciuda conditionarii ischemice, durerea este atenuata.

Infectia se produce, initial, la nivelul portii de intrare si poate interesa, din punctul de vedere al profunzimii, trei niveluri: tegumentul, fasciile si musculatura. Fiziopatologic, se deosebesc doua mecanisme raspunzatoare de difuzarea infectiei. Primul este agresiunea tisulara, la poarta de intrare, realizata de germeni (stafilococi, streptococi, clostridii, pseudomonas), de exotoxine (exotoxina streptococica A) si enzime (hemolizine, fibrinolizine, hialuronidaza) care genereaza distructii tisulare directe si solicita mecanismele de aparare a organismului.

Al doilea mecanism, in care tot infectia si inflamatia au rol decisiv, este tromboza vascularizatiei locale. Aceasta determina moarte celulara ischemica. Necroza subsecventa creeaza un excelent mediu de cultura pentru proliferarea germenilor anaerobi si in acelasi timp un spatiu de trapping plachetar, leucocitar, dar si de eliberare de factori enzimatici care scad performanta sistemului imun. Celulita este forma cea mai obisnuita de infectie care intereseaza tegumentul si tesutul subcutanat. Germenii cauzatori sunt streptococi ai grupului A, infectia fiind difuza, adesea asociata cu limfangita sau cu aspect de erizipel (placard erizipelatos de culoarea rosie, reliefat din tegument, cu zona centrala mai depresata si mai palida). Stafilococul auriu determina o celulita cu multiple furuncule. Asociatiile de germeni aerobi sunt posibile. Fasceita este tot o forma difuza de infectie care intereseaza preferential fascia si este determinata de asocieri de germeni aerobi cu anaerobi. Poate exista si un determinism monomicrobian, reputati fiind germenii din grupul clostridia sau streptococi anaerobi apartinand grupului A. Sunt prezente tromboze vasculare care conduc la gangrena fasciilor si la distrugerea acestor bariere mecanice, facilitandu- se extensia rapida a infectiei. La palpare se percep crepitatii aerice subcutanate.

Miozita sau mionecroza este o forma grava de infectie difuza a piciorului diabetic dezvoltata in prezenta germenilor anaerobi ajunsi in tesutul muscular. Ca urmare a profunzimii la care evolueaza, semnele clinice locale de la nivelul tegumentului pot fi reduse, evocatoare pentru gravitatea infectiei fiind semnele generale (stare de confuzie, febra, tahisfigmie, tendinta la hipotensiune arteriala, oligurie). La incizarea tegumentului, musculatura are aspect negricios, este edematiata, friabila. Microbiologia este, de obicei, similara celei din fasceita. Localizarile cele mai obisnuite ale ulcerelor plantare sunt sub capetele metatarsienelor I si III si pe fata mediala a halucelui. Ulcerele piciorului diabetic scad calitatea vietii si conduc la un consum crescut de servicii medicale. Aproximativ 15% dintre pacientii cu diabet zaharat dezvolta la un moment dat ulcere, iar 3-4% dintre acestia au infectii profunde ale piciorului.

Diagnosticul leziunilor subsecvente conditiei de picior diabetic se stabileste fara dificultati deosebite printr-un examen clinic atent, care poate fi foarte bine facut de medicul de familie. Acesta trebuie avizat asupra unor simptome si semne minore care pot trece neobservate.

Astfel, modificarile de arhitectura ale piciorului la pacienti cunoscuti cu diabet zaharat, uscaciunea tegumentelor, eritemul localizat, chiar redus ca suprafata, edemul piciorului, mai accentuat unilateral, adesea neexplicat in conditiile unui control al glicemiei lipsit de dificultate cu insulina (diabet de tip l) sau cu antidiabetice orale (diabet de tip 2), in afara unei nefroangiopatii patente, calozitatile plantare la nivelul antepiciorului sau calcaiului trebuie tratate cu foarte mare seriozitate. Toate aceste semne reprezinta avanpremiera leziunilor ulcerative, stiut fiind ca sensibilitatea piciorului diabetic este foarte redusa ori lipseste. Din acest punct de vedere, pacientii trebuie atentionati, pe de o parte, asupra unei igiene riguroase a picioarelor, pe de alta parte, asupra grijii in alegerea incaltamintei, care trebuie sa fie moale, comoda.

Manevrele de pedichiura sa se limiteze la taierea transversala a unghiilor, sa nu se urmareasca scoaterea colturilor cu orice pret. Medicul de familie poate sa monitorizeze valorile glicemiei, ale glicozuriei, albuminuriei prin prescrierea unor analize biologice elementare. Este stiut faptul ca semnul cel mai precoce de infectie se dovedeste a fi cresterea glicemiei care nu mai poate fi controlata cu dozele uzuale de insulina. La pacientii care nu sunt cunoscuti cu diabet zaharat, prezenta calozitatilor plantare, deformarea piciorului etc. trebuie avute in vedere ca semne care atentioneaza asupra eventualitatii bolii. Toti pacientii la care se suspecteaza leziuni ale picioarelor in contextul diabetului zaharat vor fi, obligatoriu, indrumati la un specialist, preferabil chirurg, anticipand perspectivele terapeutice ulterioare. La acest capitol, medicina romaneasca are unele deficiente legate de absenta unui personal specializat si bine instruit pentru asistenta si tratamentul pacientilor cu picior diabetic. In alte zone geografice, cu aceste probleme specifice se ocupa medicina podiatrica sau podiatria.

Aceasta este o specialitate medicala ca oricare alta si este incadrata cu podiatri (personal cu pregatire medicala de baza cu durata de 4 ani, antrenat pentru nursing-ul podologic prin procedee non-invazive sau minimal invazive ce se efectueaza sub anestezie locala) si chirurgi podiatri (personal medical cu pregatire superioara, specializat in problemele de patologie a piciorului si gleznei, de biomecanica si terapie). Termenul a fost lansat in SUA si a facut apoi voga in literatura medicala anglosaxona. Deocamdata, medicii chirurgi sunt chemati sa rezolve si patologia piciorului diabetic. Pentru aceasta, este necesar un diagnostic corect, de acuratete, care, pe langa examinarea clinica (culoarea si aspectul tegumentelor si fanerelor, arhitectura piciorului, temperatura tegumentelor, mobilitatea activa si pasiva a articulatiilor gleznei, piciorului, palparea pulsului arterei pedioase, tibiale posterioare etc.) sa stabileasca cu exactitate zonele plantare si interdigitale ce prezinta diminuarea sau absenta senzatiei tactile si dureroase. Examinarea se realizeaza cu monofilamentul Semmes-Weinstein de 10 G (gauge) pentru o presiune de 10 g, dupa o metodologie codificata. Explorarea paraclinica este extinsa pentru diagnosticul leziunilor arteriale ateromatoase ale membrelor inferioare (indexul glezna-brat, ultrasonografia).

Este bine cunoscut faptul ca diabeticii au o incidenta semnificativ mai mare a aterosclerozei obstructive periferice comparativ cu restul populatiei, dar si o severitate a leziunilor ateromatoase amplificate de sindromul umoral-metabolic, de insuficienta imunitatii celulare, de prezenta microangiopatiei. Examenele imagistice (radiografia piciorului, tomografia computerizata, rezonanta magnetica nucleara aduc informatii suplimentare asupra complexitatii si extensiei leziunilor de parti moi si osoase.

RMN ofera o specificitate si sensibilitate diagnostice ale leziunilor de 90-100%. Tratamentul, la nivelul acestui esalon, are in vedere urmatoarele obiective: n dispersia solicitarii presionale pe suprafata plantara prin realizarea, pe computer, a unei harti podale si confectionarea unor orteze strict adaptate acestei solicitari sau de incaltaminte speciala. Redistribuirea incarcarii de presiune pe antepicior si diminuarea fortelor de frecare conduc la vindecare in 90% a ulcerelor dezvoltate la acest nivel intr-un interval de 5 saptamani; n imbunatatirea irigatiei arteriale prin mijloace medicamentoase sau tehnici de revascularizatie. Patologia arteriala pe fond diabetic este mult mai complexa si mai severa comparativ cu cea ateromatozica, interesand si arteriolele, inadecvate abordului prin procedeele chirurgicale de revascularizatie; n combaterea infectiei si potentarea mecanismelor fiziologice ale organismului in vederea vindecarii leziunilor (antibiotice, transfuzii de sange izogrup, necrectomii, debridari, amputatii segmentare/ totale de picior, amputatii de gamba etc.). Debridarea este un gest esential, efectuata sub acoperire cu antibiotice, care vor fi continuate si post-operator. Debridarea trebuie sa indeparteze tesuturile necrotice si calozitatea din jur pana in tesut sanatos. Acest gest ofera si oportunitatea explorarii structurilor tisulare subiacente: tendoane, capsula articulara, oase pentru a aprecia eventuala coafectare a acestora.

In cazul ulcerelor, infectia este constanta. Trebuie tinut cont ca germenul cel mai frecvent intalnit este stafilococul auriu, urmat de streptococi, enterococi si S. epidermitis. La o treime dintre pacienti se intalnesc germeni anaerobi. Aceste date statistice vor orienta alegerea antibioticului pentru initierea terapiei, intotdeauna antibiotic cu spectru larg administrat parenteral. Optiunile ulterioare vor fi adaptate in functie de rezultatul antibiogramei.

Daca infectia nu este prea agresiva, antibioterapia postoperatorie poate fi administrata per os: ciprofloxacina (500 mg x 2/zi) si metronidazol (500 mg x 2/zi) sau augmentin (1 g x 2/zi).

Administrarea antibioterapiei trebuie sa fie suficient de lunga pentru a asigura sterilizarea leziunilor. Atunci cand este prezenta osteomielita, intervalul de timp acoperit de antibioterapie va fi, obligatoriu, mai mare;

- controlul eficient al glicemiei, in colaborare cu specialistul diabetolog, dar si al profilului lipoproteinelor.

In concluzie, piciorul diabetic este o problema complexa de patologie si tratament in care profilaxia are un rol fundamental. Asistenta piciorului diabetic presupune o activitate serioasa, armonizata care vizeaza trei niveluri:

- la nivelul pacientului: educarea in privinta autoexaminarii picioarelor, in privinta igienei picioarelor (tegumente, unghii, calozitati), in privinta incaltamintei (moale, comoda, calda pe timp de iarna) si a relatiei cu medicul de familie cu medicul diabetolog si nutritionist pentru o alimentatie echilibrata, renuntarea la fumat;

- la nivelul medicului de familie: monitorizarea pacientilor diabetici, educarea acestora pentru mentinerea glicemiei in parametri normali, depistarea activa prin controale frecvente a leziunilor picioarelor, examinarea talpilor incaltamintei, indrumarea precoce a pacientilor catre medicul chirurg;

- la nivelul chirurgului: aprofundarea problemelor de patologie a piciorului diabetic, de biomecanica, de terapie care sa aiba in vedere complexul de factori etiopatogenici si tratarea lor in context. Debridarile trebuie sa fie precoce, amputatiile trebuie luate in consideratie ca solutie ultima dupa procedee de revascularizatie etc. Colaborarea cu podiatristul (orteze, incaltaminte corespunzatoare etc.), cu diabetologul si medicii imagisti, rabdarea in asistenta piciorului diabetic pot restrange interventiile mutilante.

O ingrijire corecta si precoce a leziunilor tisulare conduce la evitarea amputatiilor in 85% dintre cazuri. Trebuie sa subliniem faptul ca piciorul diabetic este, cel mai adesea, inadecvat evaluat. O alta cauza a insuficientei terapeutice este neglijarea de pacienti a unor leziuni minime plantare (calozitati in special) care in final conduc la ulcere si la complicatiile mentionate.


romdesimed
Postat pe 20 Februarie 2009 19:27
Piciorul diabetic – Solutii si sfaturi

La fiecare 30 de secunde, undeva în lume, un picior este pierdut din cauza diabetului.
Persoanele cu diabet prezintã un risc de 25 de ori mai mare sã-ºi piarda un picior, decât cele fãrã diabet.
Din totalul amputãrilor de membre inferioare mai mult de 70% provin din rândul diabeticilor.
Pânã la 5% dintre persoanele cu diabet prezintã ulceraþii ale piciorului ºi una din ºase persoane cu diabet va avea o asemenea ulceraþie pe parcursul vieþii.
Pentru a evita complicaþiile, bolnavii de diabet trebuie sã þinã seama de o serie de
Reguli de prevenire a amputaþiilor piciorului:
• Verificarea zilnicã a picioarelor pentru a sesiza eventuale tãieturi, bãºici,vânãtãi sau modificãri de culoare, inflamaþii sau rãni deschise;
• Protejarea picioarelor. Purtaþi pantofi potriviþi înãuntru ºi în afara casei pentru a evita rãnirea picioarelor;
• Controlul interiorului pantofilor pentru a observa pietre, obiecte ascuþite sau suprafeþe dure ;
• Purtarea ºosetelor poate ajuta la prevenirea leziunilor. Asiguraþi-vã de faptul cã nu sunt prea strâmte ºi spãlaþi-le zilnic ;
• Spãlaþi-vã picioarele cu sãpun ºi apã. Aveþi grijã sã vã spalaþi între degete. ªtergeþi-vã picioarele atent, mai ales între degete. Folosiþi ulei, loþiuni sau cremele speciale pe care le puteti gasi in farmacii, pentru a vã pãstra pielea moale ;
• Tãiaþi-vã unghiile drept ºi piliþi orice colþuri ascuþite ;
• Prezentaþi-vã la specialiºti, periodic, pentru un control al picioarelor ;
• Acoperiþi-vã orice rãni cu bandaje curate
Lucruri de evitat :
• Evitaþi pantofii cu vârfuri ascuþite, cu tocuri înalte, pantofii fãrã curea sau spate ;
• Nu purtaþi ºosete strâmte ;
• Atunci când vã spãlaþi picioarele evitaþi ca apa sã fie prea fierbinte pentru a nu va arde ;
• Evitaþi mersul desculþ ori de câte ori este posibil. Dacã acest lucru nu poate fi evitat din motive culturale sau religioase, trebuie sã fiþi extrem de atenþi ºi sã evitaþi riscul de arsuri de la suprafeþe fierbiþi din zonele calde ;
• Nu încercaþi niciodatã sã vã trataþi picioarele cu medicamente pentru bãtãturi sau lame de ras. Cereþi întotdeauna ajutorul specialiºtilor dacã aveþi vreo problemã ;
• Evitaþi sã deveniþi supraponderali ;
• Nu fumaþi. Fumatul afecteazã irigarea sanguinã la nivelul picioarelor ;
• Nu purtaþi bijuterii la picioare.
romdesimed
Postat pe 20 Februarie 2009 19:29
Poti sa-mi dai si mie mai multe informatii? Ai folosit gel aloe vera? Cum il administrai? La fiecare masa? Cat timp ai folosit aloe vera?
Am inteles ca aveai diabet insulino-dependent. Cum aveai glicemiile? Chiar este posibil sa scapi de insulina? Te rog mult sa-mi dai si mie detalii in sensul asta.
dela1977
Postat pe 18 Martie 2009 17:00

Fundaþia unei sãnãtãþi desãvârºite este reprezentatã de o dietã echilibratã, bogatã în alimente proaspete ºi complete pentru a îi oferii trupului tãu nutrienþii de care are nevoie.

În aceastã secþiune poþi învãþa cum foloseºte corpul tãu nutrienþii din dietã ºi cum anumite moduri de viaþã ºi factori de mediu îþi pot afecta statutul nutriþional. De asemenea, poþi afla informaþii despre antioxidanþi ºi despre felul în care Scanerul Biofotonic Pharmanex® te poate ajuta sã-þi detectezi nivelul de sãnãtate antioxidantã. Acceseazã link-ul urmãtor pentru a înþelege mai bine fiecare subiect în parte.

http:www.mbraicu.mypharmanex.com

kudika166404
Postat pe 19 Martie 2009 13:27
de diabetul de tip I autoimun se poate scapa cu niste produse naturale....cine vrea detalii,sa ma contacteze.
4Life
Postat pe 2 Aprilie 2009 12:36
Sincere felicitari, pentru autorul celoror 2 articole/ PICIORUL DIABETIC...!
Binedocumentat si frumos redat.Este o placere sa citesti asemenea aricole!
Succes ROMDESIMED!
padureanca42
Postat pe 5 Mai 2009 14:35
Buna ,sotul meu are diabet nu a ajuns la insulina face tratament cu tablete de siofor ,problema lui sunt tot picioarele de vreo 10ani avea probleme cu mancarimea cum spui(la acea vreme nu se gandea ca i se trage de la diabet -a aflat mai tarziu , iar in urma cu cateva luni a fost la un medic si i-a scris o crema EXODERIL (15 gr) mai folosea Lamisil crema (dar este prea scumpa ) .Indicat este sa te speli cat mai rar cu apa (sa te stergi bine dupa ce te speli sa fie piciorele foarte bine uscate si sa le lasi la aer cat mai mult timp ,apoi te freci bine cu crema intre degete si atentie la degetele mari de la picioare la el se ingalbenisera dar de 2 luni foloseste crema si si-au revenit si unghiile si nu mai are nici mancarimi .Va trebui sa foloseasca crema tot timpul .La ciorapi sa ai grija sa nu aiba sintetic pe cat posibil bumbac si spalati -fierti chiar si daca sunt noi -
Sper sa-ti ajute
sweetmarylin
Postat pe 21 Iulie 2009 14:25
ma intereseaza orice tratament pe aceasta tema deoarece am un copil cu DID
healthy011079
Postat pe 2 Aprilie 2010 18:10
Stimata D-na Sicilia,cred ca sunteti putin speriata dar...nu aveti de ce ! Diabet are o persoana din 5 in lume iar Prediabet(pana in 200 mg/dl glicemia)o persoana din 3 !!! (majoritate habar'nu au de asa ceva!!!) Ce a transcris 'romdesimed" pe topic este teoria "nefropatiei diabetice a piciorului"care -de regula-are loc in ultimele faze diabetice (diabet depistat tarziu,intr-o faza avansata a complicatiilor sau insulino-dependent si netratat)sau la varste mai inaintate(dupa 65-70 de ani)si-ncare diabetul este rezultatul unor altfel de afectiuni specifice varstei si prin existenta unui sistem imunitar precar ! Desigur tratamentul cu siofor este chiar recomandat ptr profilaxia diabetului(prevenire)fiind recomandat de institutii de diabet si boli de nutritie de peste Ocean ! Chiar si o persoana sanatoasa (nu neaparat cu un Prediabet)poate lua o jumatate de siofor seara inainte de cina,mai ales daca consuma ceva dulciuri sau fructe cu grad ridicat de fructoza. Ptr furnicaturile sau micile dureri ale picioarelor este recomandata ,BAIA MARINA,bicicleta ergonomica de camera(2-300 rotatii pe zi,mers 1 km pe zi si ungerea degetelor de la picioare si gleznelor cu Diclac sau Lasonil seara inainte de culcare ! PS...MERGETI SI LA SALA DE FITNESS9 (2-3 ori /saptamana)SI PUTETI CHIAR DUPA 1 an sau 2 ,sa SCAPATI DEFINITIV DE DIABET !!! Eeee...Boala Boiereasca !!!
crysis
Postat pe 6 Aprilie 2010 10:20
Daca doriti pot sa va ajut dar numai prin mess ks_drtty sau prin mesaj personal, fiindca nu doresc sa fac reclama. am ajutat mai multi oameni si chear am marturisiri de la ei, care si-au dat acordul sa transmit si celor care au nevoie, deci daca va intereseaza un tratament pentru diabet, care poate sa va ajute si la problemele cu piciorul va stau la dispozitie. doar scrieti-mi. Va doresc sanatate d-voastra si familiei.
vitadora
Postat pe 2 Iulie 2010 16:06
Dupa cum scrii, esti o casnica guresa care are ceva de vanzare....nu mai prosti lumea.....
kudika226898
Postat pe 11 Iulie 2010 15:57
De la: kudika226898, la data 2010-07-11 15:57:49Dupa cum scrii, esti o casnica guresa care are ceva de vanzare....nu mai prosti lumea.....


Avand in vedere ca intr-adevar se posteaza foarte mult pe forumuri despre vindecari miraculoase , sunt si foarte multe reclame, cunoscand si acele produse, nu ma mir ca nu mai aveti incredere in ceea ce se scrie.
Din fericire nu sunt casnica, am loc de munca si inca una foarte buna, si ceea ce ofer pentru diabet se gaseste si in farmacii, deci nu trebuie sa cumpere nimeni de la mine nimic, doar ca nu doresc sa fac reclama unor produse, fiindca am inteles nu este voie ,iar varsta mea nici nu imi permite sa vorbesc aiurea. Doresc numai sa ajut oamenii, nimic altceva. cred ca asta n-ar trebui sa supere pe nimeni. Va doresc numai bine si multa sanatate, Cu stima....
vitadora
Postat pe 12 Iulie 2010 16:57
Daca dvs. sunteti cea din poza , cu microfonul in mana, cred ca tocmai sunteti la un seminar MLM-ist.... ...si daca produsul e in farmacii, ma gandesc ca e recomandat si de medici, nu e nevoie sa fiti contactata...doar daca nu cumva va cautati "adepti", sa extindeti reteaua... ...secretomania ma duce cu gandul la Amway si FLP...o tactica deja binecunoscuta...daca tot vreti sa faceti bine, de ce nu ne dezvaluiti tuturor ceea ce stiti?De ce sa fiti contactata in particular?
kudika226898
Postat pe 12 Iulie 2010 23:15
Stimata doamna .
Nu este nici un secret .Sunt membra a clubului de mentinere a sanatatii Hri-Vitalion si popularizam aceste produse . Cred ca acest lucru nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni. Nu este nici pe departe Amway. suntem oameni pasnici. Da intr-adevar se gasesc aceste produse si in farmacii dar la un pret mult mai scump decat pretul nostru de club. Dar cred ca acest lucru nu va intereseaza, avand in vedere ca sunteti cam aspra cu noi, cu cei care popularizam aceste produse. Daca aveti probleme de sanatate va invit sa cumparati acest produs de la farmacii (costa in jur de 80-100 lei ) si veti vedea ca nu am mintit. Incercati min. trei luni sa le luati constant si dupa aceea mai vorbim.Nu doresc sa demonstrez nimic. Eu stiu ce poate acest supliment.
ps.Nu am dorit sa spun numele produsului, fiindca este deja o reclama. Pentru acesta nu platim, dar pentru reclama de pe Antena 2 da.
...Da ,si sunt mandra ca am fost invitata de catre conducerea din Ungaria sa reprezint Romania si sa vorbesc in fata steagului romanesc. dumneavoastra nu ati fi?
Va doresc numai bine si incercati macar sa nu jigniti acei oamnei pe care nu le cunoasteti. Cu stima
vitadora
Postat pe 13 Iulie 2010 16:32
Doamna, eu sunt satula de reclamele astea ale unor asa-zisi oameni de bine, in fapti niste persoane interesate doar de propriul buzunar...iar la seminarii exact asta va invata...cum sa manipulati...apoi, plecati cu caruta prin tara sau pe net sa propovaduiti nu stiu ce, a caror rezultate nu se cunosc...cine se ia dupa povestile cuiva de pe net, care, normal ca promite marea cu sarea...sunt destule persoane pe acest forum care fac reclama la diverse produse, dar dau si denumirea lor...Ce studii stau in spatele punerii pe piata a produsului secret? Care este firma producatoare?Si asta o fi secretul comunitatii dvs....
kudika226898
Postat pe 13 Iulie 2010 16:57
De la: kudika226898, la data 2010-07-13 16:57:30Doamna, eu sunt satula de reclamele astea ale unor asa-zisi oameni de bine, in fapti niste persoane interesate doar de propriul buzunar...iar la seminarii exact asta va invata...cum sa manipulati...apoi, plecati cu caruta prin tara sau pe net sa propovaduiti nu stiu ce, a caror rezultate nu se cunosc...cine se ia dupa povestile cuiva de pe net, care, normal ca promite marea cu sarea...sunt destule persoane pe acest forum care fac reclama la diverse produse, dar dau si denumirea lor...Ce studii stau in spatele punerii pe piata a produsului secret? Care este firma producatoare?Si asta o fi secretul comunitatii dvs....


corect aveti dreptate dar e mai rau ca se face reclama la tot felul de prostii cand este vorba despre o boala grava si din ce in ce mai raspandita, tatal meu sufera de diabet tip II, aceasta este o boala cu care traiesti toata viata important e sa nu se ajunga la insulina, cel mai important este regimul care trebuie respectat cu strictete, pt ca diabetul favorizeaza aparitia multor boli, sau complicatii la bolile existente, de asemenea trebuiesc efectuate de cel putin 2 ori pe an vizite la medic pentru a fi evaluata starea generala de sanatate a pacientului.
deci sa nu mai luam in ras si sa tratam dupa ureche asemenea afectiuni care sunt destul de grave, sau pot deveni destul de grave, doar medicul in baza unui set de analize poate rezcomanda o medicatie corespunzatoare
visan_georgiana
Postat pe 13 Iulie 2010 17:08
Dand cautare pe net, am dat de un site in maghiara HriVitalion care vinde online si de niste explicatii cum ca produsul e opera unui american (deci am mirosit sistemul tip Amway), care a pornit sa formeze reteaua si sa testeze pe tampitii din lumea a treia, cu concursul ungurilor, vad eu...nici urma de firma producatoare...doar pareri ale unor asa-zisi tratati....asa cum am banuit e o mare escrocherie...scumpa doamna Vitadora, luati microfonul si tineti prelegeri in Zimbabwe...acolo sigur nu veti intalni opozitie.... ...sau spuneti-ne produsul sa-l cautam in farmacii si decidem noi daca e convenabil financiar....
Ceea ce m-a amuzat cel mai mult e faptul ca, la cautare, am gasit Hrivitaloin printre anunturi ale tigancilor ghicitoare si ale unor maicute facatoare de minuni? Sa fie doar coincidenta?
kudika226898
Postat pe 13 Iulie 2010 17:28
Stimata doamna . Vad ca sunteti foarte nervoasa de nu ati observat ce am scris.
Este vorba de Hri-Vitalion!!!
Firma producatoare este Surepharm Services Limited din Anglia, nu este un medicament ci un supliment alimentar
Nu inteleg nu suntem o secta, suntem un club de consumatori care le consuma aceste produse. Nu suntem obligate la nimic. Nu trebuie sa fac retea ca sa pot beneficia de niste reduceri. Nu am chemat pe nimeni sa se inscrie la noi.
Stiu ce "legi "are Amway-ul , chiar si banala Avon dar aici nu este vorba de impunere .Ceea ce invatam, invatam de la medici , si ne documentam singure, nu avem sablon dupa care sa invatam, si toate astea doar daca dorim si noi, fiindca cum v-am spus este mai mult o asociatie de consumatori, care primesc produsele la un pret mult mai ieftin decat in farmacii. Atat doar.
Totusi aveti o problema cu mine . Vad ca este cu mine personal. Eu nu sunt acasa toata ziua sa fiu pe forumuri, doar cate o dupamasa. Lucrez si eu ca si toti oamenii, nu ma inbogatesc din "vanzarea produselor "cum spuneti d-voastra nici nu umblu prin toata tara cu produsele in geanta,
Nu se poate explica totul cum ati dori d-voastra in cateva cuvinte aici pe forum , fiindca si asa deja am innebunit oamenii cu atatea certuri, intrebari si raspunsuri. Nu sunt ei vinovati ca d-voastra sunteti sceptica, si ne dispretuiti. si nici nu doresc sa demosntrez nimic.Cu stima....
vitadora
Postat pe 13 Iulie 2010 17:40
Scrieti va rog siteul acela unde scrie acele prostii pe care le spuneti d-voastra. Chiar este o jignire.Cred ca nu stiti sa traduceti bine. Este vorba despre un englez, Terence Gallanger,biochimistul care a dezvoltat acest produs . Dati de stire acest site, sa afle toata lumea ca sau sunteti nervoasa si doriti sa ma atacati, sau sunteti o firma concurenta care doreste sa ne spele in noroi, ca sa castige .Scrieti va rog acel site de" ghicitoare "sa vada toata lumea despre ce este vorba.
vitadora
Postat pe 13 Iulie 2010 18:20
Pai, am dat de vreo 3 www.vitalbiz.org, www.hrivitalion.ro, www.magazine-online.ro si sunt sigura ca mai sunt....produsul se vinde cam la 89,2 lei s, asa cum banuiam, e bun la toate...ca doar si apa sfintita, nici nu drege, nici nu strica... ...toate firmele care le comercializeaza sunt din Harghita...si au cam aceleasi preturi...87-89 lei...nu am gasit firma producatoare, ci doar ca produsul e rezultatul unor studii din state....
Cand am dat simpla cautare, am dat de niste tiganci ghicitoare si false maicute...nu am vorbit gratuit...
Pe vvv.vitalbiz.ro, varianta in lb. romana, scrie ca acest produs "miraculos" se vinde la 81 de lei pentru
cumparatori si cu 69 de lei pentru membri clubului....mai suntem indemnati pe acel site sa ne inregistram in reteaua d-nei Pasztai Tunde in calitate de membru protector (ce amuzant, parca ar fi cappo di tutti cappi) si incearca sa ne momeasca sa devenim membri oferin o posibila excursie pe litoral...tipic pentru atras amarati...asa ca nu mai spuneti povesti ca ne e retea...nici Amway nu recunosc faptul ca sunt joc piramidal...
Asa ca, dragi forumiste, intrati de va informati pe site-urile mentionate...nu e cazul de mess cu d-na Vitadora ccea secretoasa... ...care banuie orice om care se informeaza ca fiind de la concurenta.... ...care concurenta? sau , mai bine zis, la ce, concurenta?
kudika226898
Postat pe 13 Iulie 2010 19:11
Si mai sunt sigura ca astfel de suplimente exista cu sutele in farmacii naturiste, la preturi accesibile, produse de firme cunoscute...aici, pretul e dictat si de necesitatea sustinerii retelei , a materialelor publicitare, a seminariilor si deplasarilor d-nelor cu microfonul, in cautare de fraieri...
kudika226898
Postat pe 13 Iulie 2010 19:15
Daca cineva intra pe siteurile acelea va vedea care este adevarul. Si totusi unde-s ghicitoarele ?
Cu asta eu am terminat, nici nu are rost sa mai vorbim . Uite unde a ajuns acest topic.....Si utati-va oameni buni si la celelalte fiindca doamna Kudika 226898 este peste tot cu jignirile dansei.nu stiu cine se ascunde si cine nu. Profilul meu se vede, am si poze personale, dar dansa numai un prieten .....Kudika. Toate cele bune .
sa fim sanatosi asta-i important.
vitadora
Postat pe 13 Iulie 2010 19:22
Exact...si sa dam informatii corecte, nu doar adrese de mess...si sa spunem ca facem parte dintr-o retea si care sunt scopurile retelei...si sa spunem si ca pretul e doar cu 12 lei mai mic decat in farmaciii...asta in cazul in care nu lucrati in pierdere...va asigur ca nu sunt concurenta, ci doar o persoana care a citit mai mult si nu poate fi dusa de nas...a propos de avatarul dvs. , nu stiu daca a fost inspirat, lumea a cam inceput sa inchida usa in nas MLM-istelor...de aceea va regasim frecvent pe net...si, inca ceva...un produs bun se vinde...se breveteaza si se pune in circulatie...nu se da in circuit inchis...dect daca il testezi "In secret"...
kudika226898
Postat pe 13 Iulie 2010 19:33
V-ar interesa cumva pe dvs sau pe cunoscutii dvs niste produse naturale unice in lume care sa rezolve probleme legate de diabet? Este vorba de niste suplimente nutritive care regleaza nivelul glicemiei, colesterolul, tensiunea arteriala, intaresc sistemul imunitar, previn aparitia cancerului etc. De fapt ele sunt eficiente pentru orice om, luate zilnic asigura o sanatate excelenta, in prezent 700 000 de oameni din toata lumea le consumam zilnic... insa am observat ca ajuta mult in cazurile de diabet. Avem marturii relevante in acest sens, sunt romani care luau insulina de 4 ori pe zi si dupa o luna si jumatate de consumat aceste produse au ajuns sa nu mai fie nevoie sa ia insulina deloc.
Asta nu e tot, spunand si altora despre aceste produse o sa aveti un venit de sute, mii de dolari pe luna. Deja cateva mii de romani facem bani multi aici luna de luna. Ajutam oameni sa scape de diverse afectiuni si ii ajutam sa ajunga la libertate financiara. Cred ca sunt niste obiective pe care toata lumea ni le dorim: sanatatea si prosperitatea!
Daca va intereseaza o colaborare astept sa ma contactati pe skype sau messenger la id-ul kyani.adelin sau puteti sa-mi scrieti un email la kyani.adelin@yahoo.com si o sa va dau mai multe detalii.
Mult succes!

Adelin Tolan
kudika_22274
Postat pe 28 Noiembrie 2012 18:50
De la: kudika_22274, la data 2012-11-28 18:50:00 V-ar interesa cumva pe dvs sau pe cunoscutii dvs niste produse naturale unice in lume care sa rezolve probleme legate de diabet? Este vorba de niste suplimente nutritive care regleaza nivelul glicemiei, colesterolul, tensiunea arteriala, intaresc sistemul imunitar, previn aparitia cancerului etc. De fapt ele sunt eficiente pentru orice om, luate zilnic asigura o sanatate excelenta, in prezent 700 000 de oameni din toata lumea le consumam zilnic... insa am observat ca ajuta mult in cazurile de diabet. Avem marturii relevante in acest sens, sunt romani care luau insulina de 4 ori pe zi si dupa o luna si jumatate de consumat aceste produse au ajuns sa nu mai fie nevoie sa ia insulina deloc.
Asta nu e tot, spunand si altora despre aceste produse o sa aveti un venit de sute, mii de dolari pe luna. Deja cateva mii de romani facem bani multi aici luna de luna. Ajutam oameni sa scape de diverse afectiuni si ii ajutam sa ajunga la libertate financiara. Cred ca sunt niste obiective pe care toata lumea ni le dorim: sanatatea si prosperitatea!
Daca va intereseaza o colaborare astept sa ma contactati pe skype sau messenger la id-ul kyani.adelin sau puteti sa-mi scrieti un email la kyani.adelin@yahoo.com si o sa va dau mai multe detalii.
Mult succes!

Adelin Tolan



Ia zi, ce MLM-ul lui peste prajit reprezinti?
kudika226898
Postat pe 29 Noiembrie 2012 15:11
Nu esti tu departe de adevar, chiar unul dintre produse contine ulei de peste salbatic, mai exact somonul Sockeye din Alaska care este cea mai pura sursa de Omega 3.
kudika_22274
Postat pe 29 Noiembrie 2012 15:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vindecare hepatita cronica b? 56 De la: kudika50ani 8 Iulie 2017 11:10
Medicina Traditionala Chineza 2 De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 09:58
Neobisnuit 34 De la: kukla 9 August 2010 23:53
Sursa de sanatate si venit suplimentar internationala ! 7 De la: kudika226898 15 Iulie 2010 07:50
Tratament Crestere in inaltime www.banderas.ro 3 De la: enemgabriel 12 Iulie 2009 20:05