Setari Cookie-uri

RISCUL DE IRADIERE IN FATA COMPUTERULUI

Specialistii in domeniu (englezii)au demonstrat ca e foarte util sa avem in preajma calculatorului plasat un cactus sau o planta suculenta(fie si aloe vera)care preia radiatiile din vecinatatea calculatorului salvand organismul nostru de a le prelua.Ve-ti simti in timp o atenuare a discomfortului creat de calculator.
Iar acolo unde copiii sunt lasati mai mult timp la calculator e nevoie strigenta de unul sau mai multi cactusi.Protejati-va copiii si pe domniile voastre.
Sa auzim numai de bine.
Artimon Botan
healthy007345
Postat pe 22 Ianuarie 2010 09:43
excelentele voastre,eu am lucrat la ,,s. t. s. ,, sunt defapt cred cel mai autorizat sa consemnez,..... am lucrat cu radiatii electromagnetice,25 de ani, dar atentie desi aveau o putere ,,sursele,, de zeci de ori mai mare,, decat un mobil, lucrau an frecventa de zece ori mai jos iar un mobil are frecvente de lucru de ordinul microundelor ,..... nu va trece mult sise va trage un real semnal de alarma an acest sensibil domeniu,....scuzati scrisul dificil ,,nu agramat,, am o disfunctie neurologica datorata unui accident vascular de acum cinci ani,zerou tratat de entitati medicale si militare de la ,,spitalul m. i. ,,ca o paranteza reprezentand o clona sinistra a dr. mengele criminalul an serie nazist redau doar cele exprimate de un ticalos care ca medic la neurologie si colonel a spus fara sa ma atinga,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,.....sau un alt mizerabil tot de acolo si sef la salonul neurologie care avea o coada la spate ,o figura de ,,gay,, semana a circar trapezist,nu a om de stiinta,rusine romania, sa va fereasca dumnezeu excelentele voastre sa aveti vreodata tangenta cu asemenea specimene ,,zis umane,,.sa reluam,... un calculator are radiatii numai daca afiseaza pe un monitor cu tub catodic,,,,,, alte surse gen ,,cuptor cu microunde sunt oericuloase desigur,...atentie spun ceva foarte veridic, oamenii au aure personale si ele surse de radiatie,....de aceea ne simtim uneori an imposibilitate de a sta langa un personaj ,,zis oarecare,, intersectand cu aura acestuia apar incompatibile relatii,,, totul este radiatie an jur, din cosmos pana la mediul aferent,....sa evitam pe cele certe an a fi active,de pilda eu ca unul care am lucrat la ,,s. t. s. ,, am anteles perfect situatia si ,,nu am celular,, din reala convingere ca estenociv,.....dumnezeu an antelepciunea sa suprema a creat o lume pe care sa o antelegem,...nu sunt sectant cu toate ca si asta se poate post89 eu nu l percep pe dumnezeu ca pe un mosulet care ne bate pe umar cand gresim ci ca pe creatorul universului,.....lucrez la o cercetare care va putea demonstra simplu ca ,,remediile homeopate emit radiatii lucru ce rezolva dilema dr. hanneman,... si va face loc unor terapii de varf, deci totul este radiatie an aceasta lume ,multumesc excelentelor voastre pentru permisiva intrare an pagina , cu dragoste de un bun crestin,...sic volo nihil sine deo,....
kudika002209
Postat pe 22 Ianuarie 2010 11:50
O adevarata retea de riscuri il impresoara pe utilizatorul Internetului, unele constiente, alte greu sesizabile. Riscurile de natura medicala constatate statistic sunt legate de afectiuni ale vederii, afectiuni ale coloanei, dureri cervicale si lombare. Alte senzatii, cum ar fi cea de nisip in ochi, de gat intepenit, ameteli, dureri de cap, vertij, sunt realitati iar nu inventii.
kudika516836
Postat pe 27 Martie 2012 21:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
intrebare 1 De la: healthy001282 28 Iulie 2009 12:08
Cifoza 2 De la: camiflorea 3 Martie 2010 16:25
copilulmeu 4 De la: office_salinasusesi_ro 26 Martie 2010 09:32
TERAPII ENERGETICE GRATUITE 2 De la: ioanabobocea 19 Decembrie 2009 09:45
3 ingerasi 2 De la: office_salinasusesi_ro 1 Martie 2010 22:16