Setari Cookie-uri

migrenele care ma omoara

salut. stie cineva vreun tratament ... de oricare, dar eficient in tratarea migrenelor? sufar de ani de zile de migrene, am fost pe la toate specializarile sa ma caut, am facut nenumarabile tratamente si degeaba.
aceleasi migrene le avea si mama cand era de varsta mea si are si fratele meu, doar ca fratelui meu ii trec in cateva ore cu buline, pe mine ma tin si cate doua saptamani, uneori asa de groaznice ca nu ma pot ridica din pat si cea mai mica miscare ma face sa vars. acum, cand incepe durerea de cap ma reped in sertarul de medicamente si inghit la nimereala tot ce prind, dar nu e tocmai ok; probabil ca in ritmul asta in cativa ani nu voi mai avea ficat.
daca s-a mai lovit cineva de problema asta si ma poate ajuta ...
ladya_healthy
Postat pe 30 Ianuarie 2009 21:01
poate biorezonanta sa te ajute .ai nevoie ede o buna oxigenare care se poate realiza prin miscare ,masajul scalpului ...pe zona de fata sunt puncte care pot fi masate si ajuta. cu tensiunea cum stai ?ce mananci ? www.dermavital-med.ro
mcornelia19
Postat pe 14 Februarie 2009 10:21
poti sa incerci ca nu ai ce pierde cu reflexoterapie ca iti eliberezi toate punctele energetice si dai voie la singe sa circule normal si sanatos
kudika162441
Postat pe 24 Februarie 2009 08:25
Poti sa incerci cateva sedinte de bioenergie.
elenaadina
Postat pe 26 Februarie 2009 16:12
buna..sufar de migrene din copilarie,extrem de puternice..acum dupa aproape 20 ani ma simt mult mai bine...trebuie sa mergi la un neurolog f.bun care-ti va recomanda un tratament specific migrenei...
carcg
Postat pe 1 Martie 2009 23:01
Si eu am avut probleme de genul tau. Incearca cu aspirina sau antinevralgic, cateodata ne cramponam la niste medicamente ce nu ne ajuta, sau poate de la lipsa de calciu care da simptome foarte ciudate

Postat pe 12 Martie 2009 14:08
buna!Aspectul poate indica o insuficienta oxigenare la nivelul creirului, un posibil aport hormonal discordant, boli ale vezicii biliare, ficat stomac si alte 400 cauze.Posibil ca dupa nasterea uni copil unele cauze hormonale sa se stabilizeze si implicit starea generala sase amelioreze treptat. In general este nevoie de o expunerea organismului la alti factori escitanti carre sa vascularizeze mai bine creierul.Tratamente pot fi efectuate prin masarea scalpului, reflexoterapie,energoterapie, preso punctura, tratamente dezoxificante ale organismului, viata alimentara sanatoasa, aierisirea camerelor, 2 litri apa zilnic si daca nu esti alergica la Xilina si algocalmin se poate face o combinatie de jumatate xilina 2% fiola 2 ml,una fiola algocalmin, una fiola apa distilata , luate intra venos foarte lentiti ia durerea inainte de a se termina injectia.Se produce o anestezie minima totala si de lunga durata, iar acea presiune a capului dispare iar vederea revine la normal. Experimentul l-am aplicat si descoperit personal pe timpul cand inca eram in serviciu. Sigur ca nu oricine il va aplica .Deasemenea iti propun sa incerci a gandi pozitiv si sa treci peste tensiunile nervoase . Cu bine...
nicusor
Postat pe 13 Martie 2009 19:09
buna!soacra mea are migrene si mi-a spus ca atunci cand o apuca durerile sta cu piciaorele in apa fierbinte si ii trece.Incearca si tu ,incercarea moarte nu are.Bafta!
leti_99999
Postat pe 16 Martie 2009 09:51
Buna ,pentru dureri de cap pot sa va ofer produse naturiste .Pentru persoanele
interesate trimiteti email la dorin1ddima@gmail.com
andreidavid1
Postat pe 26 Mai 2009 14:29
Se pare ca dl. nicusor are dreptate. Asa ca daca reusesti sa faci sport, sa tii regim si sa stai cat poti de mult la aer cred ca s-ar mai ameliora. Dar conteaza si cauza producerii lor...
Alapopescu
Postat pe 4 Iunie 2009 07:33
Migrenele apar ca urmare a vasodilatatiei sau vasoconstrictiei arterelor de la nivel cerebral. Trebuie sa-ti gasesti medicamentele, de genul Algocalmin, No-Spa, Metoclopramid, poate o cafea mai tare, Qarelin... In cazul asta si neurologii merg pe bajbaite. E esential sa nu fumezi, sa traiesti sanatos, sa eviti stresul( mda....), sa faci miscare in aer liber.... Eu am avut asa ceva in adolescenta, mostenire de familie - cu greata, voma, fotofobie, tulburari de vorbire, mici paralizii - dar au disparut dupa nasteri - o caracteristica a lor - si acum am uneori doar durerile de cap specifice, dar trec la Algocalmin si somn. Cu somn se mai ameliorau si in adolescenta..... Imi pare rau ca le ai, stiu cat sint de groaznice.
kharma_healthy
Postat pe 4 Iunie 2009 08:25
iti recomand sa ramai insarcinata... mie asa mi-au trecut... desigur apoi au revenit dar cu mai mica intensitate...
faxy
Postat pe 4 Iunie 2009 08:52
pentru a nu lasa loc la interpretari "iti recomand sa faci un copil" sarcina regleaza probemele de natura hormonala
faxy
Postat pe 4 Iunie 2009 08:54
Si eu sufar de migrene. Am avut si eu perioade in care o migrena se intindea pe mai multe zile. Mi-am facut o serie de controale inclusiv tomografie si am fost diagnosticata cu migrene si Sindromul Arnold(durerea de cap cauzata de spalarea pe cap, nepurtatul caciulii iarna, curent....). Medicul mi-a zis ca pentru migrene nu s-a gasit leacul si ca fiecare persoana trebuie sa incerce sa vada cu ce ii trece. Mi-a mai zis ca medicamentele pentru durerile de cap se impart in analgezice si antiimflamatoare. Eu am constatat ca antiimflamatoarele sun cele care au efect. Iti recomand sa folosesti SUPOZITOARELE CLAFEN(diclofenac dar sa scrie clafen pe ambalaj), pe mine ma ajuta, isi face efecul si cam intr-o jumatate de ora imi trece durerea.
Tratament care sa te scape definitiv de migrene nu stiu, poate cu timpul se va descoperi ceva si pentru migrene.
Multa sanatate! Iulia
iluluro
Postat pe 4 Iunie 2009 08:57
pentru migrene ati putea incerca TRANSFER FACTOR RECALL, un produs destinat mentinerii sanatatii sistemului nervos si al creierului...mai multe infromatii se pot gasi aici:
http://www.google.com/search?client=opera&rls=en&q=transfer+factor+recall&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
4Life
Postat pe 4 Iunie 2009 09:01
Sufar de migrene de la 15 ani,de 30 ani.NIMENI si NIMIC nu m-a ajutat pana acum 4 ani cand am incercat TRAMADOLUL(pe care-l lua o ruda pt dureri atroce de lumbosciatica),un analgezic puternic ce are efect asupra centrului durereii.Eu am "noroc" deoarece,criza imi este anuntata cu cca 30 min inainte de o AURA care se manifesta ca un arc de scantei pe partea stanga sau dreapta a campului vizual,si in felul acesta stiu ca trebuie sa-mi iau capsula,ca sa evit cumplitele dureri ce apar cam dupa jumatatea de ora cand imi dispare aura(e vb de vasoconstrictie si vasodilatatie cerabrala care are multiple cauze,in general,benigne).Daca nu ai aceasta AURA,e cam greu sa prevezi criza migrenoasa,medicamentul are actiune optima la primul semn de migrena...Poate intr-un fel ai ajuns sa cunosti primele manifestari care anunta migrena.Tramadolul imi da anumite stari de disconfort,in sensul ca ma sedeaza(e contraindicat in hipotensiune pt ca scade tensiunea),dar din doua rele,crede-ma ca asta-i cel mai mic.Nu-l poti procura fara reteta dar poti vb ci med de familie sa-ti faca una.Poti incepe cu capsule de 50 mg(conform prospectului),iar daca nu te ajuta suficient,capsule de 100mg.Se prezinta si sub forma de fiole si supozitoare.tot timpul ii multumesc lui Dumnezeu pentru ajutorul pe care mi l-a dat prin acest medicament.Mult succes!
fanamorariu
Postat pe 4 Iunie 2009 10:56
Incearca Tramadol la primele semne care anunta criza migrenoasa.Dupa 30 de ani de suferinta mi-am gasit salvarea prin intermediul acestui medicament.
fanamorariu
Postat pe 4 Iunie 2009 10:59
Incearca Oxibral. Am si eu migrene, cauzate de expunerea la frig. Din fericire (daca pot spune asa), eu cunosc cauza si ma feresc cat pot. Insa atunci cand simt ca imi este frig la cap si stiu ca vor urma migrenele, iau Oxibral. Uneori am reusit sa scap de migrena. Incearca si tu.
Dianne_t8
Postat pe 4 Iunie 2009 12:38
Buna,

As vrea sa va povestesc ceva - Mama mea a suferit de migrene de la varsta de 16 ani si pana acum cativa ani cand a iesit la pensie. Toata copilaria mea imi aduc aminte ca suferea cam 5 zile din 7, se trezea si se culca cu dureri de cap, uneori cu intensitate mai mare sau mai mica, cu greturi, etc. A fost la diversi specialisti, majoritatea i-au zis ca dupa ce naste se regleaza nivelul hormonal si va scapa de migrene - nici vorba. A luat bulinele cu pumnu.
Ca acum 6-7 ani sa citeasca niste reviste nutritioniste si sa inceapa sa bea ceai detoxifiant din plante 100% natural, a inceput sa bea cam 2 L de apa pe zi, i s-a reglat si scaunul ca avea cam la 2-3 zile, nu mai avea nici dureri de spate, bila, stomac sau altele si mare minune! De atunci nu mai are migrene! DELOC! O doare ocazional capul cam la cateva luni odata daca raceste sau se schimba presiunea atmosferica, in rest parca a inviat - e plina de energie, iese cu tata frecvent in oras, la teatru, opera, in excursii de zeci de km si are un tonus de invidiat. Ca sa nu mai vorbesc de analizele anuale de care se mira toata lumea.
DECI APA, de preferabil filtrata sau plata este izvorul sanatatii!

Sanatate!
erikazepezauer
Postat pe 4 Iunie 2009 13:12
Buna,am si eu aceste migrene de la 16 ani si acum am 24,mi am facut tot felul de analize, si tomograf crezand ca am ceva la cap ,sau cum ziceau unii doctori din lipsa calciului ,dar se pare ca este o migrena ,destul de puternica care sincer ma omoara ,ma tine cate 6-7 ore ,se manifesta prin tulburari de vedere in prima faza apoi cu o durere de cap insuportabila si apoi prin amortirea fetei a mainilor , iar apoi ,voma si greata ,nu stiu ce sa mai fac ,ce medicamente sa mai iau ,si cd merg undeva tot timpul ma gandesc ca nu cumva sa am o migrena deja traiesc cu frica zilei urmatoare ,va rog da ti mi si mie un sfat .multumesc.
didi9_blue
Postat pe 4 Iunie 2009 14:04
De la: fanamorariu, la data 2009-06-04 10:59:18Incearca Tramadol la primele semne care anunta criza migrenoasa.Dupa 30 de ani de suferinta mi-am gasit salvarea prin intermediul acestui medicament.


Stimata doamna, cu tot respectul, probabil ca din cauza aurei sau a migrenei n-ati citit cu atentie prospectul medicamentului TRAMADOL.
Pentru cunostintele dumneavoastra acesta este un derivat de morfina, cu foarte multe restrictii, atentionari si efecte secundare si, fiind injectabil, se face sub stricta supraveghere medicala.
Documentati-va inainte sa recomandati ceva. Cu un astfel de medicament nu e de glumit!
Alapopescu
Postat pe 4 Iunie 2009 15:15
Iubito,
Migrenele apar din cauza lipsei de ozigenare a creierului. Oxigenarea lui se poate face mergand cateva ore pe zi in aer liber oxigenat ( in parc, in padure, la tara, in statiune) sau luind tratament naturist cu sucuri din plante care oxigeneaza celulele corpului si ale creierului plus respectarea ciclului: munca, repaos, somn 8 ore noaptea. Te pot aajuta cu niste sucuri
ca sa iti restabilesti metabolismul si imunitatea plus oxigenarea celulelor nervoase .

Scrie-mi pe e-mail meu : pricrodica@yahoo.com si telefonul tau ca sa vorbim.
Rodica
healthy002409
Postat pe 4 Iunie 2009 17:03
Corect TRAMAL sau TRAMADOL acelasi lucru aceeasi subsatnat activa este indicata in durei severe mai ales faze terminale ale cancerelor cu diferite localizari NICIDECUM nu incerca asa ceva la o problema serioasa nu stiu ce vei lua postoperator de exemplu NU NE GANDIM LE CANCER! cum NU SUNT DE ACORD SUB NICI O FORMA CU INJECTIILE INTRAVENOASE!!!!!!!!!!!!implica o gramada de riscuri care pot fi fatale acest tip de injectie se practica in spitale in ambulator putine asistente stiu sa faca injectii i.v.Si apoi AURA scantei si altele pot fi simptomele altor boli eu spun ca ar trebui sa mergi neaparat la medic.Migrenele pot fi cauzate cum spune nicusor de diferite probleme hormonale si intr-adevar o sarcina poate regla multe,de asemenea de boli ale vezicii biliare ale pancreasului si a intregului tub digestiv de vasodilatatia si respectiv vasoconstrictia vaselor sanguine de la nivelul scalpului si al creierului.Cauzele migrenelor nu sunt cunoscute pe deplin la ora actuala.Si eu sufar de ele si exact cum spui primul impuls este atacul la serarelul cu medicamente si inghit cam tot ce cred in acel moment ca mi-ar face bine si analgezice si antiinflamatoare si remedii pentru bila si colecist si mai si o cafea tare apoi iti imaginezi cum ma simt Probabil ca ar fi trebuit sa fac mai multe investigatii dar probleme majore nu cred ca am as fi murit in cei 24 de ani decand sufar de ele.Intr-un sfarsit trec de la sine........un timp apoi dupa cateva saptamini iar apar.....si iar trec si uite asa imi continua viata.
maria1931
Postat pe 4 Iunie 2009 19:11
draga ladya , si eu am migrene . mi s-au declansat cand am nascut adica acum..19 ani! am fost la un neurolog si am facut tratament cu TOPAMAX . se ia dupa o anumita schema si nu se elibereaza din farmacii fara reteta . ma simt mult mai bine acum . chiar daca mai fac migrene nu mai sunt atat de puternice si nici intinse( eu faceam pe o perioada de trei zlie cu voma si tot tacamul). acum chiara daca mai fac am invatat care sunt prodoamele ( asa se numesc) care anunta criza si fac repede o perfuzie cu manitol , piracetam 2 fiole , toate b-eurile,algocalmin,metroclopramid.manitol si piracetamul relaxeaza meningele si permite irigarea lui cu oxigen .tot ce pot sa-ti spun e ca vor disparea abia cand vei intra la menopauza.pana atunci...cere parerea unui neurolog bun ...
lauracris
Postat pe 4 Iunie 2009 20:22
Eu va recomand sa nu luati pastilele cu pumnul pentru ca in timp ele pot creea mari probleme de sanatate.Eu cunosc o persoana care a avut migrene toata viata si din cauza medicamentelor luate acum are probleme cu rinichii(s-a ajuns la dializa).Deci mai bine sa incercati metodele naturiste(masajul tamplelor).
teodora_bataliuc
Postat pe 4 Iunie 2009 20:39
nNu stiu ce aveti contra Tramadolului? Am fost la medic de o saptamana tot din cauza migrenei din cauza spondilozei cervicale.Mi-a scris tot TRAMADOL fiole,si e ok.Pe langa tramadol mai am midocalm,arcoxia,thiogamma,artroflex si fizioterapie.Mi-a mai spus doctorul neorolog ca de 2 ori pe an trebuie sa fac ceva tratament asemanator.Daca nu fac nimic dupa cateva luni apar din nou migrenele .SANATATE|
card
Postat pe 4 Iunie 2009 20:44
Buna. Am pe cineva apropiat cu asemenea problema. Insa trebuie neaparat sa stii exact cauza acestor migrene. De ex. Pers. de care-ti spuneam a facut zeci de analize si nimeni nu stia exact de unde provin...pana a descoperit ca i se inflama o artera de la baza capului , aproape de ceafa care apasa pe ceva nervi. A incercat prin Tehnica Bowen care a ajutat-o intr-un final cel mai mult.
angysmile_angy
Postat pe 4 Iunie 2009 21:49
Ai incercatcu Sumatriptan?
dianarodicalacea
Postat pe 4 Iunie 2009 22:41
Spune-mi te rog mult in ce consta tehnica Bowen.Merci.
maria1931
Postat pe 5 Iunie 2009 16:11
De la: card, la data 2009-06-04 20:44:15nNu stiu ce aveti contra Tramadolului? Am fost la medic de o saptamana tot din cauza migrenei din cauza spondilozei cervicale.Mi-a scris tot TRAMADOL fiole,si e ok.Pe langa tramadol mai am midocalm,arcoxia,thiogamma,artroflex si fizioterapie.Mi-a mai spus doctorul neorolog ca de 2 ori pe an trebuie sa fac ceva tratament asemanator.Daca nu fac nimic dupa cateva luni apar din nou migrenele .SANATATE|


Am ceva cu tramadolul, pentru ca vad ca medicii se reped sa dea medicamente extrem de puternice (si pentru o spondiloza cervicala sunt foarte multe medicamente) fara sa le pese de urmari. E adevarat ca pe moment durerea dispare dar...din pacate nu trateaza.
Eu sunt un caz care nu numai ca are spondiloza cervicala ci am avut si 3 discuri herniate si practic acum 3 ani am fost nevoita sa re-invat sa merg. Durerile au fost crunte si totusi nu mi-au prescris TRAMADOL.
Spondiloza cervicala trece NUMAI cu gimnastica (care este de baza), masaj si fizioterapie (recomand ultrasunetele). Eu am avut crize in care pur si simplu nu puteam merge pe strada din cauza durerilor, fiindu-mi afectat si vazul in acelasi timp.
Orice kinetoterapeut (unul care totusi a urmat o facultate de profil) iti poate spune exact ce ti-am spus si eu. Iti recomand cabinetele particulare pentru ca acolo se ocupa strict de tine si nu de alti 10 in acelasi timp, lucru foarte important cand faci gimnastica pentru ca este necesar sa-ti corecteze mereu pozitia spatelui. Si eu am luat la inceput, fara sa glumesc, 26 pastile / zi. Rezultatul? Durerile se ameliorau o perioada ca apoi sa revina la 3-4 luni la fel de violente. La asta am primit ca bonus de stil un ulcer de toata frumusetea. De un an si jumatate de cand am facut gimnastica in permanenta, masaj si ultrasunete doar de 2 ori/an, singurele dureri de cap le-am mai avut din cauza sotului care nu gaseste nimic prin casa :)
Asa ca voi alegeti ce sa faceti in aceasta privinta.
Alapopescu
Postat pe 5 Iunie 2009 16:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stari de ameteala . 12 De la: kudika_952371 28 Mai 2014 15:57
Neobisnuit 34 De la: kukla 9 August 2010 23:53
Ceva nou in cancer- in engleza, interesant 1 De la: Ildikuta 14 Iunie 2011 12:02
psoriazis 77 De la: oana_0606 22 Februarie 2013 17:12
Ce parere aveti despre produsele pe baza de Zeolit? 1 De la: deliutza1975 4 Ianuarie 2012 17:34