Setari Cookie-uri

migrenele care ma omoara

Ai incercat Imigran(sumatriptan) ?..Eu am migrene de 25 de ani si e singurul medicament la care cedeaza durerea groaznica care o am..
carcg
Postat pe 5 Iunie 2009 22:31
Cand spun NIMENI(medici) si NIMIC(pastile contra durerii,inflamatiei etc, la indicatia medicului pe dg de Migrena), nu m-a ajutat sa scap de migrenele ingrozitoare pana la tramadol,trebuie sa ma crezi pe cuvant inainta de a ma lua peste picior...ca AURA SI MIGRENA m-au impiedicat sa citesc cu atentie prospectul...N-am sugerat sa ia tramadol cu pumnul...Poti avea 5 crize pe an ceea ce inseamna ...5 capsule de tramadol pe an,poti avea 2 crize pe saptamana deci 2 capsule pe saptamana...Spre exemplu o capsula de 50 mg imi anuleaza durerea...o capsula care nu e mai periculoasa decat o tableta de diclofenac,indometacin,algocalmin etc,la care nu numai abuzul de pastile luate, poate face mult rau(hemoragii digestive,agranulomatoza etc) ci si doar o singura pastila...iar ca sa consideri ca o tb de 50 mg luata la intervale atat de rare poate creea dependenta, atunci cred ca esti doar o "cititoare de prospecte".Toata stima pt durerea din cancer dar numai cine este disperat si ingrozit de aceasta "entitate"...MIGRENA stie despre ce vorbesc...
fanamorariu
Postat pe 7 Iunie 2009 00:15
Eu aveam dureri de cap asa de mari incat vomam. Crizele durau trei zile , dupa care scadeau in intensitate. Am constatat ca din cauza vezicii biliare.
parker
Postat pe 7 Iunie 2009 10:22
Buna,si dc ai constatat ca din cauza vezicii biliare ,ai urmat ceva tratament sau...?poate si eu am aceleasi pb ca tine ,..imi spui si mie cum ai reusit sa scapi de ele???multumesc
didi9_blue
Postat pe 7 Iunie 2009 20:27
imigran sau sumacta tb de 50 mg. E aceeasi substanta dar sumacta e mai ieftin.N-or fi premenstrual? Sunt insotite de edem generalizat? se umfla picioarele, degetele? cresti in greutate cu 2 kg atunci? Probabil ca e un edem cerebral tranzitor de cauza hormonala Fa-ti o dozare de hormoni estrogeni si daca nu sunt in ordine iti va da endocrinologul Duphaston.
Daca se confirma ce banuiesc, util ar fi ca atunci sa faci o perfuzie cu Manitol (care reduce edemul cerebral). Succes!

Postat pe 8 Iunie 2009 17:35
Terapia Bowen, descoperirea secolului
Sanatate


Tehnica Bowen (Bowtech) este cea mai tânãrã dintre terapiile de frontierã. Mai mult, se spune cã este extraordinar de uºor de aplicat ºi de suportat.

În primul rând, sã vã spunem ce nu este. Bowtech nu este masaj, nu este presopuncturã, nu este chiropracticã, nu este o practicã a direcþionãrii energiei, nu este fizioterapie, nu este reeducare neuromuscularã, nu este drenaj limfatic, tehnicã de relaxare a þesutului conjunctiv sau de echilibrare emoþionalã. ªi atunci?

Cum se realizeazã?

Avem de-a face cu un concept nou de tratament corporal, în care întâlnim un principiu neobiºnuit în acest domeniu: „Cu cât mai puþin, cu atât mai bine!“. ªi dacã vã mai spunem cã miºcãrile trebuie sã fie atât de uºoare, încât sã poatã fi suportate ºi de globul ocular, vã va fi ºi mai neclar cum de este atât de puternicã în echilibrarea organismului. Tehnica Bowen face însã un lucru deosebit: ea reprogrameazã corpul pentru a se autovindeca în propriul sãu ritm ºi de aceea rezultatele pot fi adeseori incredibile chiar de la prima ºedinþã.
Un tratament Bowen constã în efectuarea unor miºcãri delicate, realizate cu degetele, asupra unor puncte specifice ale corpului, pe muºchi, ligamente, tendoane ºi þesut conjunctiv, peste o îmbrãcãminte uºoarã sau direct pe piele.

Cui se adreseazã?

Terapia Bowen este potrivitã ºi folositoare oricui, de la nou-nãscuþi la persoane în vârstã, de la oameni bolnavi la atleþi, femei însãrcinate ºi persoane cu nevoi speciale.
S-a demonstrat o ameliorare în afecþiuni mai mult sau mai puþin grave, de la scleroza multiplã, paraliziile centrale ºi periferice, distrofie muscularã, obosealã cronicã, mialgie fibrinoasã ºi boala Parkinson, pânã la probleme de genunchi, „umãr înþepenit“, migrene, simptome astmatice ºi bronºite, dureri de spate, de gât, traumatisme cervicale, probleme renale, alergii de primãvarã, stres, probleme psiho-emoþionale ºi multe altele.

Cum a apãrut?

Când auzi cã existã o terapie de o eficacitate aproape incredibilã pentru o paletã extrem de diversã de probleme de sãnãtate, cã în douã-trei ºedinþe se pot întâmpla lucruri aproape miraculoase la care multe alte terapii nici mãcar nu pot visa, oricine va avea viziunea unei desfãºurãri corespunzãtoare de forþe, o întreagã armatã de cercetãtori, specialiºti, tehnologie, fonduri, laboratoare, studii, experienþe etc., etc. Când acolo, o sã vedeþi, nimic din toate acestea.
Terapia a fost conceputã ºi dezvoltatã în anii 1950 de un singur om, pe nume Thomas Bowen, undeva în statul Victoria din îndepãrtata Australie.

Cum funcþioneazã?

Ulterior, au apãrut mai multe teorii privitoare la modul în care acþioneazã Bowtech. Unele sugereazã cã „manevrele“ Bowen stimuleazã proprioceptorii, fibrele senzoriale ºi obþin un rãspuns important ºi profund atât din partea fasciilor, cât ºi din partea sistemului nervos autonom (care guverneazã mecanismul de autovindecare al organismului). Vindecarea are loc atunci când sistemul nervos autonom trece de la dominanta simpaticã la cea parasimpaticã, iar tehnica Bowen are posibilitatea de a realiza aceastã schimbare. În timpul ºedinþelor, pacienþii adesea adorm sau intrã într-o stare de profundã relaxare, ceea ce indicã trecerea cãtre dominanta parasimpaticã.
Alte teorii iau în discuþie punctele de acupuncturã ºi meridianele energetice. Majoritatea manevrelor se suprapun peste punctele de acupuncturã, iar unele cuprind chiar douã sau trei meridiane simultan. Suprapunerea acestor douã sisteme ar putea explica componenta energeticã extrem de puternicã a tehnicii ºi efectul sãu asupra organelor interne.
Material realizat de kinetoterapeut Mihai Marin, directorul Clinicii de Recuperare Sfântul Grigorie Decapolitul din Craiova (în incinta Liceului de Chimie); tel: 59.88.43 - pentru tratamente Bowtech

30.000 de practicanþi

Tehnica Bowen a început sã se rãspândeascã din 1982, dupã dispariþia lui Tom Bowen. Predatã iniþial în Australia, în prezent existã peste 30.000 de practicanþi în mai mult de 30 de þãri, cu ajutorul a 80 de instructori autorizaþi, în sarcina cãrora intrã ºi rãspunderea deloc uºoarã de a pãstra originalitatea ºi puritatea tehnicii în timp.

angysmile_angy
Postat pe 9 Iunie 2009 09:58
ciao
ma numesc gabriel si sotia mea adriana sufera de la varstra de 14 ani de migrene groaznice
pot spune ca am fost in spania si italia la toti specialistii dar nu am reusit decat sa gasim un medicament care luat la primele simtome blocheaza migrena insa odata instalata aceasta cumplita durere nu mai poate fii controlata datorita starii de voma
sadar aceste medicamente se numesc ALMOGRAN 12,5 MG CU SUBSTANTA ACTIVA ALMOTRIPTAN N02 CC05
PROBLEMA este ca sunt destul de costisitoare in italia 17 euro 3 pastilute in confectie si cred ca se elibereaza pe reteta depinde de farmacie
merita incercat !!!!
aceste medicamente se mai gasesc si in spania dar sub alta denumire fiind si un pic mai scumpe
importanta este substanta activa iar alternativele incercate de catre noi nu au avut nici un rezultat pozitiv
iti dorim multa sanatate si sper sa-ti fi fost de folos informatia
GABRIEL
gabydogeanu
Postat pe 9 Iunie 2009 11:59
Buna , pot sa va ofer un tratament pentru migrene 100% garantat , persoanele interesate pot trimite email la andreidavid1@yahoo.com , rog seriozitate .
andreidavid1
Postat pe 14 Iunie 2009 16:56
De la: andreidavid1, la data 2009-06-14 16:56:36Buna , pot sa va ofer un tratament pentru migrene 100% garantat , persoanele interesate pot trimite email la andreidavid1@yahoo.com , rog seriozitate .
spune-ne te rog care este acest tratament,ma doare rau capul....
4Life
Postat pe 15 Iunie 2009 15:26
TF daca esti interesat sa scapi de migrene , fac comanda de produse si le primesti in 3-4 zile Degeaba iti spun cum se numesc produsele pentru ca nu ai de unde sa le iei si nici nu scapi de migrena.
andreidavid1
Postat pe 15 Iunie 2009 15:33
De la: andreidavid1, la data 2009-06-15 15:33:07TF daca esti interesat sa scapi de migrene , fac comanda de produse si le primesti in 3-4 zile Degeaba iti spun cum se numesc produsele pentru ca nu ai de unde sa le iei si nici nu scapi de migrena.
si cum facem atunci??cum se procedeaza cu comanda?
4Life
Postat pe 15 Iunie 2009 15:50
andreidavid1 ti se pare normal ca o persoana sa comande ceva ce nu i se spune numele ca si asa nu il cunoaste si nu il gaseste in alta parte dar te scapa de migrene.Sa nu te scape cumva si de viata trebuie sa ai curaj sa inghiti ceva ce nu stii cum se cheama cine il produce si ce anume contine.Hmmmmmmmm.....ciudat....spuneti-mi si mie daca va face bine atunci comand si eu.Si de fapt daca scap si de viata chiar e ok in zilele cand ma doare atat de rau capul si am asa o stare de vaoma si lesin.Astept pareile voastre.
maria1931
Postat pe 15 Iunie 2009 19:52
incepe cu un tratament pentru deparazitare si desinfectare a organismului si apoi mentine starea de sanatate a organismului
naturistul
Postat pe 28 Iunie 2009 17:04
IMIGRAN sau SUMATRIPTAN, mie doar asa imi trece. Incepi cu doza minima de 50 mg si de multe ori nu e necesara a doua doza.Se gaseste in farmacii.E putin cam scump dar merita. E bine sa nu-l folositi prea des. Si, desigur, sa cititi prospectul inainte. Sanatate!
radu_suzuki
Postat pe 5 August 2009 08:57

Va recomand sa incercati cu Xango.Ajuta in multe situatii.poate va foloseste si la dvs.D-zeu sa va dea sanatate.pt detalii va invit sa vizitati site-ul http://xangoitaly.blogspot.com.Va doresc multa sanatate.
healthy006970
Postat pe 1 Octombrie 2009 01:35

AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru dumneavoastra
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96





IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 09:37
buna......incearca produse homeopate pentru migrene ajuta fff bine, dar treb sa mergi la un specialist in homeopatie....iti spun din propria experienta
9031974
Postat pe 26 Noiembrie 2009 13:07
tratamentul gratuit CERAGEM poate fi o solutie pentru spondiloza cervicala de care suferi insa incearca sa afli totul despre starea ta de sanatate cu o investigatie cu aparatul de biorezonanta .Daca esti din Bucuresti te rog sa ma contactezi la e-mail: ioana.bobocea@yahoo.com.MULTA SANATATE !
IOANA1947
Postat pe 28 Decembrie 2009 08:45
draga mea te rog daca doresti sa scapi de aceste bolo contacteaza-ma sa vb stefania_dareli pe messg
stefania49
Postat pe 13 Ianuarie 2010 19:37
fetelor nu mai luati pastile asa de usor ca ameliorati o durere si provocati alta apelati la metode naturiste masaje cum ar fi reflexoterapia masajul cervical gimnastica medicala si sunt foarte multe metode fara medicamente
kudika162441
Postat pe 30 Ianuarie 2010 10:14
Ala e FORTRALUL .... TRAMADOLUL este un analgezic destul de puternic care este folosit in special in tratamentul durerilor cronice sau acute de intensitate medie pana la moderata...
Este folosit foarte mult in tratamentul post-operator, mai ales dupa interventii chirurgicale "usoare"...
Pucca_healthy
Postat pe 30 Ianuarie 2010 11:18
nu prea sunt de acord cu pastilele decat atunci cand nu mai este alta metoda naturala...multe pastile da dependenta si ajungi sa iei cu pumnul dar fara rezultat...in doctori nu trebuie sa ai prea mare incredere si nu mereu tot ce prescriu ei trebuie sa iei...orice durere are o cauza...nu cauta sa faci durerea sa treaca ci mai degraba cauta sa vezi de unde vine durerea apoi trateaza....durerile de cap pot fi de la fiere ,lovitura chiar din copilarie,de la stomac etc....eu stiam de o cutie chinezeasca f mica ce se ungea tamplele,cartofi taiati rondele aplicate pe frunte si legata bineinteles...aerul este si el f important,linistea,biter suedez aplicat si daca nu trece apelezi si la medicamente usoare la inceput...de la farmacie sau medicul ar trebui sa spuna daca ce iei da dependenta sau nu....sunt pastile pt dureri de cap puternice,eficiente dar care da dependenta si nu mai scapi de durere fiind nevoita sa iei din ce in ce mai multe ...codamin stiu ca este bun dar da dependenta...quarelin deasemenea se ia in cazuri grave dar nu zile la rand...durerile mai pot fi si de la ochi...un control oftalmologic ...eu am avut dureri groaznice cu stari de voma si lesin...nu ma puteam ridica din pat...nu suportam zgomote sau lumina...am fost la medic la urgenta....a venit un neurolog care mi-a dar o reteta si mi-a facut o injectie pe loc care m-a lasat inconstienta si moale ca o carpa de am speriat pe cei din casa credeau ca am mutit...am luat reteta cand mi-am revenit peste cateva zile si era sa mor de la tratamentul prescris de medic...le-am aruncat si am luat doar quarelin la nevoie ...am mers la oftalmologie si fiindca aveam ochelari dar nu ma simteam bine cu ei nu-i foloseam si bine faceam...doctorita de la oftalmologie mi-a facut un control la ochi apoi a citit ochelarii si nu se potrivea ce vedea ea la ochii mei cu ce scria pe ochelari...a repetat si in final mi-a spus ca ochelarii nu se potrivesc deloc cu ce am eu...era - si trebuia sa fie + era cu cilindru si eu nu aveam nevoie plus dioptriile mai mari cu un numar sau doua...medicul era altul aparatele aceleasi...am repetat controlul la alte aparate si la fel ...problemele erau de la ochelarii gresiti pe care ii facusem la un specialist particular ...ma gandeam eu ca merg la sigur dar am pierdut f multi bani si era cat pe ce sa-mi pierd si sanatatea...parerea mea este ca ar trebui sa afli de unde vin durerile apoi sa fii sigura pe tratament...nu un cabinet particular te ajuta dar sigur te stoarce de bani...mergi la mai multi doctori daca ti se pare ca cel de ti-a facut consultatia e departe de realitate...multi au studiile facute pe bani si bajbaie...de multe ori sti pacientii mai mult decat ei
sunlight_healthy
Postat pe 31 Ianuarie 2010 00:54
Am avut migrene groaznice timp de 2 ani.
Am folosit tramadol si toate medicamentele de care citesc pe forum.
Tramadolul este o solutie de moment si care isi pierde in timp din efect.
Timpul liber avut la dispozitie in acesti 2 ani (2,3 zile pe saptamana,in rest zaceam in dureri cumplite) am fost pe net sa caut solutii.
Si am reusit.
De un an de zile sunt sanatos,si inca tot sunt in extaz ca toata viata este altfel.
Am intrat pe forum sa va spun ca se poate chiar daca problema migrenelor este f.spinoasa.
retro55
Postat pe 3 Februarie 2010 21:33
retro 55 ,ce solutie ai gasit? pe net.Ne spui si noua?Poate ne ajuta sa scapam de dureri.Mersi
card
Postat pe 4 Februarie 2010 19:29
cardita,am avut migrene tot din cauza spondilozei cervicale,ca si tine.
am luat si eu tone de tramadol combinat cu codamin,ajuta in crize.
mai ajuta si midocalmul.(inainte am luat toate medicamentele pe care le vezi pe forumurile tematice si nu numai)
la un moment dat nu mai ajuta nimic.
am facut fizioterapie,am primit injectii in gat.
degeaba
stiu ca astepti finalul,mai un pic.
am descoperit betasercul,un medicament creat pt. altceva si am avut o perioada fericita (cam doua luni).
crizele au reaparut dar erau un pic mai rare.
iti recomand betaserc de 24 de trei ori pe zi.
banuiesc ca te va ajuta dar nu asta este solutia.
spondiloza cervicala este o boala destul de comuna dar foarte rar se manifesta cu migrene insupurtabile,asa numitele dureri paroxistice.
spondiloza se rezolva simplu,prin exercitiu fizic (3min.pe zi) dar este nevoie si de un tratament medicamentos (o luna).
oricum,recomand fierbinte si multa miscare,chiar si un pic de alergat.
te saluta nevasta,este tot din satu mare
revin mai incolo,sunt solicitat de consoarta (sunt sub papuc)
retro55
Postat pe 5 Februarie 2010 03:51
Multumesc mult retro 55,ca ai fost atat de amabil si mi-ai scris detailat despre acest subiect.Datorita muncii de birou am ajuns sa am aceste migrene,(spondiloza cervicala).Lipsa de miscare,stai ore intregi in fata calculatorului,intepenita.Pur si simplu nu sant capabila sa ma concentrez in intregime la ceea ce fac cand am zilele acelea cu dureri ingrozitoare de cap.In toamna anului trecut ,am facut un mic accident cu masina,pentru ca nu m-am putut concentra ,am fost neatenta la schimbarea bandei si m-am ciocnit cu o alta masina.Sa stii ca nu am auzit de betaserc pana acum,dar cu siguranta am sa incerc.Am facut un tratament de 2 luni cu Dona (pliculete ) si parca ma simt putin mai bine. Ma bucur pentru sotia ta,o salut si eu si o pup.Esti sub papuc?Si barbatul meu.Asa sant satmarencele.Pa,pa.
card
Postat pe 5 Februarie 2010 21:47
buna.eu am migrene de cand ma stiu,am fost la doctor,am facutfundul de ochi care e ok,mi'a prescris o reteta cu sedocalm[e din plante],movalis si imigramul numai in criza. o perioada a fost bine dar de 1 luna au inceput iar crizele si am si tensiune.cred ca totul vine de la stresul de zi cu zi,incearca sa gandesti pozitiv.si bea multe ceaiuri de ex;tei.sanatate.
miurlica
Postat pe 13 Martie 2010 07:26
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 14 Martie 2010 16:49
Buna! Sa va imparatsesc si eu din "experienta" mea de migrenoasa....Sufar de migrene de vreo 5 ani, de spondiloza cervicala si pe deasupra am si probleme biliare....asa ca nu stiu cu ce sa asociez mai intai aceste puternice dureri de cap...Acum cativa ani am facut o cura de 6 saptamani cu ceai de vasc si trebuie sa spun ca timp de 2 ani nu am mai avut nici o migrena(in afara de cate o banala durere de cap care se calma la somn sau la un algocalmin). Dupa ce am nascut, surpriza, au reaparut migrenele...am facut din nou cura cu ceai de vasc, s-au mai rarit(2/3 pe luna) dar nu am scapat de ele ca in experienta anterioara...mi-e foarte greu acum sa gasesc un remediu pentru ca se declanseaza de la o simpla contractura musculara in zona cervicala si urmeaza durerea puternica de cap cu voma si tot tacamul....fizioterapie fac la 6 luni, mi se pare apa de ploaie, acum ma gandesc f serios ca sportul ar fi singura solutie....mai este cineva pus intr-o situatie asemanatoare?
healthy015464
Postat pe 25 Aprilie 2010 23:55





----------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 29 Aprilie 2010 11:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ochelarii Pinhole 1 De la: kudika315288 19 August 2010 13:14
Sursa de sanatate si venit suplimentar internationala ! 7 De la: kudika226898 15 Iulie 2010 07:50
FICATUL 36 De la: ellapadurariu 30 Octombrie 2014 15:14
urologie 8 De la: alalu79 30 Noiembrie 2009 03:24
iritatie 2 De la: Beni 30 Iunie 2009 09:09