Setari Cookie-uri

fibromul uterin

daca stiti tratamente naturiste pt fibromul uterin sau daca ati avut probleme si ati scapat va rog sa imi scrieti
gheorghiu_daniela2002
Postat pe 4 Februarie 2009 14:03
poti incerca extract hidroalcoolic de mladite de zmeur , de coacaz negru (se iau dupa o schema de tratament prescrisa de un medic cu competente in fitoterapie, dar in nici un caz deodata, amestecate) ; de asemenea , capsule "sindrom premenstrual" de la fares. nu scrii nici cati ani ai, daca e subseros, submucos, intracavitar ? iti face probleme ?( menstre neregulate, meno si metroragii) ce dimensiuni are ?
din experienta pot sa-ti spun ca dupa 6 ani de tratamente alopate sau naturiste eu am terminat cu problemele doar prin operatie. si pentru ca am 45 ani , mi-au scos tot : uter, ovare, col. nu trebuie sa te sperii, e o afectiune extrem de frecventa, nu e cancer si nici nu are potential de malignizare, e rezultatul unui dezechilibru hormonal. in functie de situatia ta concreta poti alege varianta de tratament. din pacate rata de succes e destul de redusa.
mkiss260
Postat pe 6 Februarie 2009 15:17
TE POT AJUTA SA NU AJUNGI LA OPERATIE.DACA TE INTERESEAZA SCRIE-MI PE MAIL

Postat pe 6 Februarie 2009 22:40
Mergi la medic, e cel mai bine.Si eu sunt adepta tratamentelor naturiste si am refuzat sa ascult de medici in aceasta problema, am si eu un mic fi brom si desi ma supara foaret tare nu am vrut sa il operez.Chiar acum vin de la medic si trebuie sa fac operatia urgent, pe langa el mai sunt si altele...trei in unul cum a spus domnul doctor.
Cu aceste probleme nu trebuie sa ne jucam si sa ne tratam noi, totul poate sa degenereze si sa fie prea tarziu cand realizam.
Eu am mers la Euroclinic, la doctorul Bratila pentru care garantez.
ioana_drg
Postat pe 9 Februarie 2009 15:35
Asa este Ioana, ai dreptate ! Si eu regret toti anii in care am suferit dureri cumplite si hemoragii importante la fiecare menstra... Am sperat ca voi reusi sa scap de operatie, dar nu a fost asa. Cand am ajuns la hemoglobina 7 si nu am mai suportat psihic gandul ca luna dupa luna trebuie sa ma indop cu calmante si tot felul de tratamente, intr-un final am acceptat sa fiu operata. Acum ma simt bine (au trecut 2 luni), doar ca ma necajesc bufeurile si manifestarile menopauzei induse chirurgical. Pe astea insa sper sa le pot controla , in orice caz mai usor decat problemele pe care mi le cauza uterul fibromatos (cand a fost extirpat era cat o sarcina de 16 saptamani...).Operatia nu este chiar usoara, dar de cele mai multe ori e singura rezolvare eficienta. Eu am ales clinica Stanca din Cluj, v-o recomand , conditiile sunt exceptionale, personalul medical deosebit de profesionist si cu respect ptr pacient. Nu se da nici o "atentie" inainte de operatie, daca dupa vrei sa recompensezi e optiunea ta. Toate pacientele sunt tratate la fel de atent, indiferent de grosimea plicului sau absenta lui. Credeti-ma, nu le fac reclama, n-am nici un motiv, doar va impartasesc experienta mea pozitiva intr-un spital din Romania. Cele care au trecut pe-acolo pot confirma.
mkiss260
Postat pe 10 Februarie 2009 15:21
da adina mari ma intereseaza k mi_e frica de dutit
gheorghiu_daniela2002
Postat pe 11 Februarie 2009 12:14
Operatia nu mai este de actualitate.Nu va lasati mutilate.
Intre timp se aplica EMBOLIZA,pentru tratarea fibroamelor uterine.V-o recomand calduros.Se gasesc pe internet toate deteliile.
Cami
magdy
Postat pe 19 Februarie 2009 22:57
De la: eli3phi, la data 2009-02-19 22:57:11Operatia nu mai este de actualitate.Nu va lasati mutilate.
Intre timp se aplica EMBOLIZA,pentru tratarea fibroamelor uterine.V-o recomand calduros.Se gasesc pe internet toate deteliile.
Cami

teoretic doar este asa ; nimeni nu-si doreste operatia si nici nu e solutia nr.1 ! dar NU in ORICE forma de fibrom e posibila embolizarea lui , aceasta optiune are posibilitati limitate , in functie de multi factori particulari fiecarei femei si nici nu rezolva CAUZA aparitiei fibromului; peste putin timp poti avea altul , iar emboliza-daca se poate- , iar fibrom si tot asa , din cauza dezechilibrului hormonal.
eu am vrut doar sa va spun ca in ciuda tuturor tratamentelor pe care le-am urmat cu consecventa si stoicism, am sfarsit tot la "cutit".
si acum mi-e bine, regret doar anii de suferinte, trebuia sa fac mai repede operatia.
poate voi veti avea mai mult noroc !
mkiss260
Postat pe 20 Februarie 2009 15:15
da,dar ea are doar 20 de ani,merita sa incerce embolizarea si paralel tratarea cauzei,deficienta hormonal.
magnolia_healthy
Postat pe 1 Martie 2009 15:06
tratamente naturiste sunt foarte buna dar trebuie sa ai rabdare si sa creyi in ele. am si pot sa iti recomand si tie.
naturistul
Postat pe 11 Martie 2009 21:52
prin accupunctura si homeopatie fibromul uterin si chistul ovarian se poate resorbi sau opri din crestere
budurea_mihaelaliliana
Postat pe 18 Martie 2009 22:20
produs fitoterapeutic sub forma de tampoane intravaginale
se recomanda 3 pe luna . sunt naturale .
naturistul
Postat pe 19 Martie 2009 21:50
eu am scos fibromul anul trecut , prin operatie, in luna iulie, a fost cea mai sigura si rapida modalitate de a scapa de el, iar acum sunt insarcinata ( nu am avut si nu am nici o problema), sfatul meu este sa te duci la medic.
lauraiordan
Postat pe 14 Aprilie 2009 12:10
produs fitoterapeutic pentru femei sub forma de tampoane . se folosesc 3 pe luna si unul costa 50 ron si am de vanzare. tratamentul dureaza minim 3 luni. sanatate.
naturistul
Postat pe 20 Aprilie 2009 20:47
buna, sunt in aceoasi situatie ca si tine, nu vreau sa ma operez, da-mi si mie te rog adresa unde ai fost tu, as vrea sa mai consult si alt medic.
merci anticipat, miha
miha07_healthy
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:34
AVETI DREPTATE CLINICA STANCA DI CLUJ E FOARTE BUNA,SI EU AM AVUT O PROBLEMA SI AM REZOLVATO ACOLO SI O CUNOSC SI EU DIN VEDERE PE DOAMNA DOCTOR FLORESCU.EU AM FOST LA DOMNUL DOCTOR CIUCHINA NOROC CA AM NIMERIT LA SOTIA DANSULUI CARE LUCREAZA SI LA POLICLINICA INTERSERVISAN DR.DACIANA CIUCHINA SI SOTUL CIUCHINA SEPTIMIU.CU FRICA M-AM DUS SI MARE NOROC AM AVUT CA AM DAT PESTE DANSII.TARE DE TREABA.
belami
Postat pe 8 Mai 2009 10:08
ACOLO LA CLINICA SUNT SOTII CIUCHINA ,DOAMNA FLORESCU SI DONU DOCTOR ZBARCEA MIHAILA
belami
Postat pe 8 Mai 2009 10:14
tratament pt. zona genitala. ma poti suna pt. informatii la 0749662301
naturistul
Postat pe 13 Mai 2009 20:21
PT BUFEURI SI TOT FELUL DE STARI IN SITUATIA DV VA RECOMAND SUCUL ORGANIC NONI , SCRIETI-MI PE MAIL SI VA POT COMANDA SA VA VINA ACASA DE LA FIRMA DISTRIBUITOARE. NU SE GASESTE IN FARMACII CEL ORGANIC (ZERO CHIMICALE).
healthy002409
Postat pe 7 Iunie 2009 09:03
NU MAI VA LASATI MUTILATE DE OPERATIILE CARE SPUN ROMANII SE FAC IN TOATE TARILE< GRESIT !!!!!! AFLATI LA CE TRAUME VA EXPUNETI DUPA OPERATIE EU SUNT UNA DIN VICTIME (OPERATA PREVENTIV)............ce suferiti dupa e jale, inainte de a face operatia CITITI , exista multe pastile pt tot ce e legat de menopauza indusa sau naturala dar prea putin care stiu sa dea un tratament adecvat
sexy_healthy
Postat pe 7 Iunie 2009 09:35
salut fetelor ...eu am avut norocu sa scap de un fibrom de 7 cm si un chist ovarian ...in timp de 3 ani de zile ...am facut foarte multe tratamente ...da cred ca cel mai eficace a fost ...tratamentu pentru dereglari hurmonale ...am ajuns de foarte multe ori aproape de spital ...si asa a fost sa fie ...totdeauna se intimpla ceva mai inportant decit operatia si tot aminam ....si tot faceam tratamente naturiste ..pina am reusit ...cred ca am fost o norocoasa ...o zi minunata
pachita04121952
Postat pe 7 Iunie 2009 11:49
ma intereseaza aceasta problema pemtru ca am un fibrom de vreo 6 cm, in peretele uterului. am 52 ani, sunt la menopauza in urma unor injectii.as dori sa nu ma operez, dar nu tratamente naturiste ca nu cred in ele. astept parerea ta. multumesc
rodica_petrutiu
Postat pe 3 August 2009 22:11
buna ma numesc veronica am avut si eu fibrom uterin am scapat de ea am primit tratament ceclodyne si metronizadol si fara relatii sexuale va garantez ca trece
szuzike
Postat pe 15 Septembrie 2009 15:19

Buna,
Am 45 ani, un fibrom de 3 cm, dar ma supara, intrucat au inceput sangerari mai mari, cheaguri, ma gandesc sa nu creasca, poate imi spuneti si mie despre tratamentul naturist pe care l-ati luat
momica
Postat pe 30 Septembrie 2009 10:58
Buna! Ma in tereseaza tampoanele acestea. Puteti sa spun etimai multe despre ele? Din ce sunt fabricate, ce [proprietati au , cand se introduc de 3 ori/luna..Daca conteaza varsta pe care o ai sau nu, le putem folosi la orice varsta atat timp cat exista menstruatie...Va rog mult mai multe detalii despre el, asa cum apar in instructiunile unui medicament.

Multumesc mult/
hantasnicoleta
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:51
Eu am facut in mai 2009 embolizare.Ma simt excelent.Daca vrei detalii vorbim pe mess emilia_s68yyahoo.com
healthy003128
Postat pe 4 Octombrie 2009 09:04
In legatutura cu fibrumul uterin... daca sti remedii, spune-mi-le , te rog.
healthy009622
Postat pe 1 Decembrie 2009 18:43
As dori detalii mai multe .Scrie-mi te rog.
healthy009622
Postat pe 1 Decembrie 2009 18:45
buna, si eu am un fibrom de 3,6 cm, am citi mult legat de tratarea lor atat chirurgical cat si naturist. cred ca fiecarei persoane in parte trebuie sa-i fie gasit un tratament depinzand de varsata si de dorintele ei de a-si pastra sau nu fertilitatea.
din cate a mciti embolizarea uterina are si efecte secundare si aceste sunt intrarea la menopauza.
Eu va recomand sa va duceti la un ginecolog si imreuna cu el sa gasiti o solutie care sa se potriveasca dorintelor voastre de viitor.
Eu am gasit una, voi face o miomectomie histeroscopica vaginala, sper dupa asta sa pot avea copii.
Daca aveti timp puteti incerca si tratamente naturiste dar puteti ajunge la anemie din cauza menstrelor prelungite.

va atasez linkuri pe care eu le-am parcurs:
http://www.soothe.ca/articole/articol_35_fibrom3.htm
http://www.sfatulmedicului.ro/Uterul-si-probleme-lui/fibromul-uterin_1112
http://www.soothe.ca/articole/articol_33_fibrom.htm
http://www.youtube.com/watch?v=A-ZOnmpKalI&feature=pyv&ad=2482078874&gclid=CN2nhqaFk54CFSUMDQodAwvxoA
http://209.85.129.132/search?q=cache:4LdS--whU68J:www.bio-sanatate.com/fibrom_uterin.html+site:www.bio-sanatate.com+fibrom&cd=1&hl=ro&ct=clnk

am scos si niste pasaje "Embolizarea fibromului uterin este o recenta descoperire in ceea ce priveste tratamentul fibromului. Este o alternativa nechirurgicala a miomectomiei sau histerectomiei. Embolizarea fibromului uterin nu a fost cercetata in mod extensiv si este considerata inca experimentala de unii medici specialisti. Amelioreaza simptomatologia multor paciente, dar in rare ocazii poate duce la infectii severe, menopauza instalata timpuriu si infertilitate."
"raport din UK asupra metodei in care se arata ca principalul risc rezulta chiar din mediul de lucru (razele X folosite pentru vizualizarea traseelor arteriale) care poate duce la iradierea organelor de vecinatate (presupun ca si a ovulelor aflate in ovare – asta am dedus-o din faptul ca la ei exista un program de urmarire a evolutiei copiilor nascuti in urma unei proceduri de embolizare). Din ce-mi amintesc, alt risc ar fi in cazul fibroamelor mari pentru care probabil se face embolizarea unor mari pediculi arteriali, necrozarea unei portiuni a peretelui uterin (taind irigarea fibromului, este posibil sa se taie si irigarea unei portiuni a musculaturii uterine).Oricum, la finalul raportului (raport ce se baza pe cazurile de embolizare efectuate in ani buni de zile) se mentiona ca aceasta procedura este considerata de clasa C ( siguranta si eficacitate nedovedite pe termen lung). Procedura est eincurajata puternic de societatile de asigurare, ar caror interes este sa plateasa cat mai putin , perioadele de spitalizare si refacere fiind mici. Pe mine doar citirea primului risc enuntat mai sus (iradierea organelor de vecinatate) m-a facut sa renunt la embolizare. Mai lipsita de riscuri comparativ cu embolizare mi se pare a fi miomectomia laparascopica (aici trebuie gasit spitalul cu dotare si chrurgul obstetrician foarte bine pregatit – doar in marile centrele universitare de la noi)"

Sanatate!
healthy011512
Postat pe 21 Ianuarie 2010 20:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Calcificatii pulverulente la nivelul oaselor!! S.O.S 8 De la: kudika415855 30 Iulie 2011 11:02
Dupa un avort 9 De la: fericire 5 Martie 2010 22:49
Despre bebe urgent 1 De la: adelia 3 Decembrie 2009 21:19
implanon implantat 4 De la: iina 24 Noiembrie 2011 14:01
mai sunt virgina 6 De la: vss 27 Iunie 2010 17:45