Setari Cookie-uri

Ce parere aveti despre circumcizie?

Ai dreptate si eu cred acelas lucru.
nicoleta_caramaliu
Postat pe 24 Februarie 2009 15:28
Nu stiu cat este de sanatos, dar stiu ca este impotriva naturii.
Pentru apartenentele sexului .. bland( ): exista culturi in care se practica (sau se mai practica...) un gen de circumcizie a femeii. Dupa ce va voi explica pe scurt o sa va intreb daca vi se pare ceva asa de simplu de acceptat.
Eu bine, este vorba despre retezarea si cauterizarea variantei feminine a penisului (clitoris, evident) sau coaserea ( ) labiilor. Scopul?! Lipsa de orgasm feminin ar trebui sa ofere placere maxima barbatilor, lipsa de efort din partea lor si liniste: ce femeie ar doir sa-si insele partenerul daca oricum nu are nicio placere, ba din contra...
Asa ca, desi poate parea mai igienic, mnai sigur din punct de vedere medical pentru femei ... mai bine, ca mame, sa-i invatam pe copiii nostri sa se ingrijeasca!!
Maria
ea_she
Postat pe 24 Februarie 2009 17:12
da?? se mai practica circumcizia femeii?? am vazut odata un reprtaj la tv..la musulmanii bedoini s-ar mai practica asa ceva. se taia clitorisul cu un fel de ciob de sticla.grotesc, oricum.poate in iordania sa mai fie aceasta specie de oameni..ei traiesc in corturi. nu au apa langa ei, copiii nu merg la scoala, nu sunt vaccinati..
nu mi se pare ca un penis circumcis arata altfel decat cel necircumcis. in stare flasca sigur nu e nici o deosebire.
atunci...proaspetele mamici de baietei trebuie sa fie foarte bine instruite in legatura cu igiena copilului, chiar din spitale.
eu zic ca nu e asa important..cu sau fara circumcizie..important e sa avem baietei sanatosi!
Robert
Postat pe 25 Februarie 2009 18:43
eu nu cred ca se poate compara ciucumcizia la femei cu cea la baieti...
deoarece unu la mana...nu iti face nici un doctor circumcizia la femei

2. chestia asta se practica la triburi cum a spus si fata de deasupra mea

si 3!! nici nu se compara...nu poti sa spui ca un barbat nu mai are placere in timpul sexului..ci chiar din contra am auzit ca simt mult mai puternic...


so...


Pimky_healthy
Postat pe 26 Februarie 2009 15:41
Problema circumciziei este foarte controversata. Exista numerosi adepti ai acestei operatii plastice dar exista si numerosi altii care o incrimineaza. Obiceiul circumciziei merge inapoi in timp cu aproximativ 4000 de ani. Motivele sunt diferite incepand cu cele religioase, de igiena si terminand cu cele de ordin cosmetic. Aceasta procedura medicala are (ca orice procedura m edicala ...) si avantaje si dezavantaje. Dar in primul rand este o hotarare ce implica intr-o masura foarte mare consideratiile personale.

Printre avantajele enumerate de adeptii circumciziei sunt incidenta scazuta a cancerului penian si a infectiilor urinare la barbatii circumcisi. De asemenea ei spun ca scade si riscul (corect spus ar fi "probabilitatea") contractarii bolilor cu transmitere sexuala si a infectiei cu HIV (virusul imunodeficientei umane). In plus, se spune ca persoanele circumcise au mai rar disfunctii sexuala iar femeile sunt mai atrase de aspectul "natural" al penisului circumcis ... stai, nu te bucura, ai rabdare si citeste mai departe ...

Bineinteles, exista si corul celor care resping aceasta idee, a circumciziei. Ei spun ca incidenta cancerului penian nu are nici o legatura cu circumcizia, cauzele fiind de cu totul alta natura, circumcizia neajutand cu nimic la inlaturarea declansarii bolii iar infectiile urinare pot fi usor de prevenit cu un comportament sexual lipsit de risc si o igiena personala adecvata. De asemenea, probabilitatea contractarii infectiilor cu transmitere sexuala scade prin adoptarea unui comportament lipsit de risc si nu prin simpla operatie de circumcizie (virusul imunodeficientei umane (HIV) netinand seama de aceasta operatie ...). In cazul disfunctiilor sexuale nu exista date sigure avand in vedere faptul ca acestea nu sunt recunoscute intotdeauna (si uneori nici macar constientizate) de cei afectati. Iar n privinta aspectului ... in lume barbatii neciscumcisi sunt in proportie de aproximativ 85 % si nu cred ca femeile se plang de acest lucru.

In plus, cei care condamna circumcizia aduc ca argumente faptul ca un penis circumcis este mai putin sensibil la excitare (prin circumcizie se indeparteaza aproximativ jumatate din tesutul erogen) iar actul sexual mai putin placut pentru ambii parteneri, posibilitatea inflamarii glandului expus, eventuale complicatii chirurgicale, faptul ca scade capacitatea de lubrifiere si chiar si durerea pe care operatia o provoaca nou nascutului.

Se discuta si din punct de vedere etic, sustinandu-se ca circumcizia, in momentul cand este executata, nu are ca scop tratarea unei afectiuni sau indepartarea riscului unor afectiuni. Acest lucru contravine eticii medicale. De aceea se cere ca aceasta hotarare sa fie luata de persoana in momentul in care va fi in deplina cunostinta de cauza.

Din pacate nici unii, nici altii nu aduc argumente solide in sustinerea parerilor proprii, datele fiind reduse ca volum si nesigure. Nu exista limita de varsta pentru aceasta operatie. Riscuri ? Direct legate de locul si modul in care este facuta aceasta operatie. Chiar matur fiind, nu cred ca vei avea suficient curaj sa suporti "pe viu" aceasta operatie si vei alege intre anestezia locala si cea generala ... Acum, intr-o unitate sanitara bine dotata riscurile operatiei sunt zero.

Dar, repet, este in primul rand o hotarare ce implica intr-o masura foarte mare consideratiile personale.
operatii plastice dar exista si numerosi altii care o incrimineaza.
mlupascu92
Postat pe 26 Februarie 2009 20:11
eu nu inteleg ce vi se pare asa mutilant sa tragi pielea preputului mai ales daca o facia tunci cand este bebelus si la baita??prefereati sa fie operat baietelul ,sa stea in spital(daca e cazul),sa faca cine stie ce infectie pantru ca se strange si acolo sub pielicica asa-zisa "branzica"?PArerea mea e ca e mult mai igienic sa ii tragi pielicica de mititel ....eu asa am facut si ii dau cu crema de galbenele dupa ce il spal cu apa calduta si sapun cu glicerina si crede-ti-ma ca nu are nimic....tatal lui a trebuit sa suporte de 2 ori operatia...nu va mai dati destepte ca e nu stiu ce chin pt copil sau o trauma psihica....dar operatia in sine cum este?mai ales cea facuta la o varsta destul de matura...il chinuiti si va chinuiti si pe voi cu operatia.....e mai usor,mai igienic si NEDUREROS SAU TRUMATIZANT pt copilas sau pt voi...eu chiar recomand sa ii faceti baietelului vostru aceasta "operatie" ,pana si sotul meu e de acord si e crestin ortodox .....si app de asta mi-a povestit o matusa ce a patit cu nepotelul ei de 2 ani cand i-a fauct opratia si ma bucur ca nu terbui9e sa ii fac si eu copilului meu ....sanatate
izab33lla
Postat pe 2 Martie 2009 08:24
ESTE MAI IGIENIC I-A SA VEDEM odata expus glandul este expus la toate materile fecale urina si frecarile din pantalon ,PREVINE INFECTILE, BTS, SIDA CANCER DE COL UTERIN CANCER PENIAN? EI BINE IN LUMEA INDUSTRIALIZATA SUA ARE CEA MAI MARE RATA DE ACESTE BOLII SI CEA MAI MARE RATA DE CIRCUMCIZIE , TARI AFRICANE LA FEL AU RATE MARI DE CIRCUMCIZIE SI RATE FOARTE MARI DE SIDA INFECTII, ASA CA CUJM NAIBA PREVINE CEVA? E O OPERATIE MINORA IA SA VEDEM VA ROGGGG UITATIVA:

http://www.youtube.com/watch?v=XmX6RdRNoqk

http://www.youtube.com/watch?v=AwBCElbVkuY&feature=related

NU E DOAR O BUCATA DE PIELE SI CE ROL ARE PREPUTUL AICI:

http://www.circumcizia.org/preputfunctii.html

CE SE PIERDE PRIN CIRCUMCIZIE :

http://www.circumcizia.org/pierde.html

SI PAREREA UNOR BARBATI CIRCUMCISI LA VARSTA ADULTA;

http://www.circumcizia.org/opiniibarbati.html




floaredelotus
Postat pe 2 Martie 2009 09:02
CUM NAIBA SA NU DAUNEZE SEXUAL CIRCUMCIZIA CAND PREPUTUL ARE VREO 20.000 TERMINATII NERVOASE CLITORISUL ARE VREO 8000 UITA-TI AICI :

http://www.cirp.org/pages/parents/lostlist/index_ro.html

floaredelotus
Postat pe 2 Martie 2009 09:25
Sotul meu are facuta circumcizie si mi-a spus ca va fi primul lucru care il va face la baiat.Mi-a spus ca toate femeile din viata lui au fost foarte incantate.Igiena este mult mai buna si una peste alta in erectie arata mult mai bine decat una care sa fie acoperita de preput.
Igiena o mentine cu un ulei pe baza de scortisoara care are proprietati de hranire a zonei.Si senzatia am inteles ca e faina si pentru el.

remediu_natural@yahoo.com

Postat pe 2 Martie 2009 09:26
Cu siguranta ar trebui sa fie alegerea lui si nu a parintilor. E o decizie care tine de intimitate si trebuie sa o faca fiecare.. procedura chirurgicala banuiesc ca nu e foarte foarte diferita in functie de varsta.

NU consider ca e corect sa ia parintii o decizie in aceasta privinta.
aristodeea
Postat pe 2 Martie 2009 10:08
Eu am doi baieti, si m-i se pare foarte normal si mult mai igienic. De ce credeti ca o faceau evrei copiilor lor ca erau prosti? NU. Sotul meu l-a cel mare i-a facut cat a fost mic de tot si nu a avut nici o probema. La cel mic fiindca s-a nascut cu niste probleme nu i-a facut-o, iar acum la aproape patru ani am fost la un pas de ajunge cu el in spital, a facut un inceput de fimoza, ceea ce nu e deloc placut. Ca sa va spun fimoza se opereaza sub anestezie totala, etc. Deci incercati sa va ma ganditi...
corinaczm
Postat pe 2 Martie 2009 10:15
am citit pe internet despre circumcizie............si m-am ingrozit.am un baietel de 5 ani si nu am recurs la circumcizie.........daca sunt probleme, pana acum n-au fost, am inteles ca exista si unguent pentru asa ceva...l-am obisnuit sa-si faca igiena intima, si in fiecare zi la baie avem grija de asta.....am citit ca aceasta pielita se foloseste in medicina..ma gandesc ca acesti medici care insista, au tot interesul....
luminita_grosuleac
Postat pe 2 Martie 2009 10:54
Sunt 100% de acord cu ea.Dar operatia facuta completa de un chirurg cu raspundere si competent.De ce zic asta pt ca puiul meu a fost operat de 2 ori .O data de un medic ortodox care i-a facut doar un buzunar cu anestezie generala cu intubaj cu mult chin pt micut degeaba pt ca s-a inchis mai rau ca inainte .Dupa operatie si atata chin se pisa in sus pe hainute micutul.Si a doua oara de un medic musulman cu taiere imprejur cu anestezie locala care la inceput arata groznic dar cand s-a vindecat a fost fff ok.
Si de ce spun ca sunt de acord cu acesta operatie cel mai mult pt ca am un prieten caruia din cauza acestui orificiu care nu permite decalotarea totala a penisului s-a chinuit ani intregi cu dureri la fiecare penetrare cu infectii si cu ramanerea penisului la o marime corespunzatoare unui adolescent,toate astea din cauza unei mame care nu s-a ocupat deloc de acesta problema.
Eu ii multumesc lui D-zeu ca acum puiutul meu este bine,este vindecat fizic si psihic aproape complet.
anasoricel
Postat pe 2 Martie 2009 11:08
iertati-ma fetelor...dar partea feminina nu ar trebui sa-si spuna pararea in legatura cu circumcizia. acea pielita se numeste preputz si dak stam sa ne gandim va disparea in momentul cand barbatul isi va pierde virginitatea si nu mai exista riscul pe care il are circumcizia...
andreaa2005
Postat pe 2 Martie 2009 13:05
e buna atata timp cat vindeca ceva
steauabenicia
Postat pe 2 Martie 2009 16:52
buna tuturor, copilul meu a fost operat de fimoza la 4 ani nu am vrut initial sa ajungem la operatie dar medicul nea sfatuit ca e mai indicat cat este mai mic .la operatie la anesteziat total sa trezit dupa o ora cu putina teama de a urina . mai tare a fost teama decat durerea .Eu va recomand sa o faceti la o varsta cat de mica, copilul va trece repede peste durere si nu va ramane cu nici un fel de teama , Fiecare parinte decide ce e mai bine ptr copilul sau
dana_mary72
Postat pe 3 Martie 2009 19:15
daca ai fi citit mai bine ai fi vazut ca am scris despre tragerea pielitei la baietel de bebelus,la baita mai ales.....atunci daca nu faci circumcizia ceruta ce faci istetule? ca ceea ce zici tu bolile alea nu se fac de la asa ceva,ci de la multi alti factori...nu pune link-uri de pe youtube unde sunt numai aberatii postate...intreaba mamici,medici care stiu despre ce e vb.....eu am intalnit mamica care a trebuit sa ii faca circumcizia tocmai ca facuse infectie sub pielicica .Femeia are 4 baietei si saraca povestea ce a patit cu primul baietel tocmai pt ca refuzase sa ii traga pielicica ,iar cand a vezut ce a tras la ceilalati 3 nu a mai stat pe ganduri si nu patit nimic si ea m-a invata si sfatuit sa fac asta....si app de ce ai spus cde circumcizie,sotzului i-a fost facuta operatia si nu are nici o boala din cele anuntate de tine asa ca nu mai bagati voi mamicile in sperieti cu aberatii de genu....CEL MAI BINE MERGETI LA MEDIC SI VEDETI DACA E CAZUL DE OPERATIE...pana cel mai importanat e sanataea copilului si nu aberatiile care se posteaza...eu asta sfat am dat si sau in continuare....cand este mititel ,baietelului sa i se traga de pielicica cate putin ,asta la baita cand se inmoaie pielea si e mai usor;dureros nu este pt ca nu fortati iar pe un bebe cand il deranjeaza ceva schiteaza cumva....verisoara mea nua facut asta si a trebuit sa opereze baiatul ,a stat internata cu el 2 zile si apoi numai ea stie cate a tras cu el pana i s-a vindecat ,dar acum numai are nimic baietelul si chiar mi-a zis ca am facut bine ....asa ca nu mai scrieti aberatii ca teoria e una si practica ne omoara pe toti iar tot ce am scris eu este din PRACTICA...
izab33lla
Postat pe 3 Martie 2009 21:36
revin cu inca ceva....circumcizia e una iar operatia de fimoa e altceva...iar ce site-uri ai postat tu sunt pure aberatii....la o operatie de fimoza nu iti taie tot preputul sa stea descoperit ''capul'' ci doar o mica parte pt a se putea trage pielita ....asa ca nu mai speriati mamicile aiurea ...
izab33lla
Postat pe 3 Martie 2009 21:46
Nu este o mutilare.Multi parinti o fac copiilor cand sunt mici si la spital foarte multi barbati la a doua varsta o fac,ambii din cauze medicale.Iar viata sexuala este mai buna , afirma pacientii...Nu cred ca isi mint medicul...
otikaa
Postat pe 5 Martie 2009 19:53
De la: magdaandreica@yahoo.cpm, la data 2009-02-22 12:26:40Sunt mama a doi baieti.Amandoi au avut fimoza.La cel mare cu masaj cand era mic am reusit sa scapam.La cel mic,fimoza a fost f stransa si nu am reusit.La varsta de 6 ani ne-am operat.Prima operatie am facut-o la Fundeni,unde nu i-au taiat suficient.Au urmat zile de chin,usturimi si incercari de decalotare.Am fost neviti sa facem a doua operatie.Am facut-o la Constanta,de unde suntem si doctorul i-a facut circumcizie fara sa ne ceara voie.Dupa operatie,cand lui ii era frica sa urineze,am vazut.
Nu am mai avut ce face,eram si asa prea chinuiti.
A fost o vreme cand m-a marcat,el esta altfel decat ceilalti baieti.
Nu vroiam sa se duca la toaleta cu alti copii,de frica ca ei sa nu rada de el.
Acum m-am mai obisnuit,este sanatos.Dar sunt zile cand ma incearca regrete.
Ganditi-va la tot cand o faceti.Si la sanatate in primul rand!
cititi cu atentie postarea doamnei si incercati sa faceti diferenta intre circumcizie si operatia de fimoza.....CIRCUMCIZIA NU ESTE = CU OPERATIA DE FIMOZA !!!!!!!!!!!!!! sunt 2 lucruri diferite !!!!!....
irina4life
Postat pe 22 Martie 2009 20:06
Adresa unui site romanesc despre circumcizie si efectele ei, mituri si adevaruri. Nu va lasati prostiti de cei care si-au facut, sau doctori care recomanda c. inainte de a citi acest site.
Daca nu a-ti putut citi ce spun medicii evrei(americani) despre asta macar cititi unde scrie romaneste.
Potenta are de suferit, igiena este mai proasta, se expune glandul la uscaciune,iritatii, crapaturi, NU CRESTE IN MARIME CI SE DIMINUEAZA.
Poate ultimul argument este mai bun decit altele:))
Iar doctori prosti care invata pe de rost niste chestii fara sa le gindeasca singuri nu ma impresioneaza. Sau mai rau, pacalesc pacientii sa se opereze ca sa faca bani!!!!Este la ordinea zilei in Romania!
eugeneil
Postat pe 27 Martie 2009 12:43
De la: Eugenil, la data 2009-03-27 12:43:24Adresa unui site romanesc despre circumcizie si efectele ei, mituri si adevaruri. Nu va lasati prostiti de cei care si-au facut, sau doctori care recomanda c. inainte de a citi acest site.
Daca nu a-ti putut citi ce spun medicii evrei(americani) despre asta macar cititi unde scrie romaneste.
Potenta are de suferit, igiena este mai proasta, se expune glandul la uscaciune,iritatii, crapaturi, NU CRESTE IN MARIME CI SE DIMINUEAZA.
Poate ultimul argument este mai bun decit altele:))
Iar doctori prosti care invata pe de rost niste chestii fara sa le gindeasca singuri nu ma impresioneaza. Sau mai rau, pacalesc pacientii sa se opereze ca sa faca bani!!!!Este la ordinea zilei in Romania!


http://www.circumcizia.org/
eugeneil
Postat pe 27 Martie 2009 12:44
De la: Eugenil, la data 2009-03-27 12:43:24Adresa unui site romanesc despre circumcizie si efectele ei, mituri si adevaruri. Nu va lasati prostiti de cei care si-au facut, sau doctori care recomanda c. inainte de a citi acest site.
Daca nu a-ti putut citi ce spun medicii evrei(americani) despre asta macar cititi unde scrie romaneste.
Potenta are de suferit, igiena este mai proasta, se expune glandul la uscaciune,iritatii, crapaturi, NU CRESTE IN MARIME CI SE DIMINUEAZA.
Poate ultimul argument este mai bun decit altele:))
Iar doctori prosti care invata pe de rost niste chestii fara sa le gindeasca singuri nu ma impresioneaza. Sau mai rau, pacalesc pacientii sa se opereze ca sa faca bani!!!!Este la ordinea zilei in Romania!


Ce esti asa pornit contra circumciziei mai tovarasu Eugenil? toate argumentele tale sunt false,ba mai mult ,totul e exact pe dos !ce draq vb. prosti :)?.Pai cum i-ti crapa glandul,calci pe el sau care-i treaba Auzi la el ,provoaca iritatii,uscaciune USCACIUNE !!!!adica cum ti-se usca p*** =))?!!! Mah tovarasu ,esti de tot rasu...si mai si claxonezi E foarte benefica si cine are baieti sa le faca de mici
COMUNISTU
Postat pe 27 Martie 2009 14:13
un mare procent din populatia lumii este circumcisa si se stie ca respectivii au o viata sexuala mai buna, de-si permit mai multe neveste glumesc dar pe de alta parte daca ar fi asa nefericiti cum spune eugen nici n-ar avea copii. poate ca sunt anumite efecte negative la cei care au facut interventia adulti si deci nu s-au obisnuit cu noua conditie. nepotelul meu a fost circumcis la putin timp dupa ce s-a nascut (pt igiena si o mai buna viata sexuala cand va fi mare)
eleain
Postat pe 27 Martie 2009 14:14
Mai tovarasa,eu am stat o vreme intr-o tara araba si-ti spun cum e acolo cu mai multe neveste:Daca i-si permite la buzunar,tine mai multe neveste,daca nu are una sau nici una ,poate avea mataranga circumcisa si tare ca piatra-iute ca sageata,acolo daca na-i lovele na-i femeie.La noi macar,de bine de rau una tot o ai,sigur ca nu-i obligatoriu nici asta,ca acuma se cam "materializeaza" lumea si aici,dar gasesti de inchiriat,numai ca cu chirie pe termen lung costul e mai mare si caculat iesi in pierdere ;).Complicate toate,nu stiu de-ai inteles ceva...in fine ,la toti ni-i greu , da`om razbi cumva ! Acolo curvusag nu exista,ca-i ia capatana de pe umeri si i-o trmite muma-si pachet!iar curve pe strada nici pomeneala!iar la ei,circumcizia se face din traditie,ei nici nu-si fac atatea filme cate ne facem noi aici despre ea :)
COMUNISTU
Postat pe 27 Martie 2009 14:33
stiu ca am vorbit si eu despre traditiile lor cu baieti si si fete. erau din africa, dar musulmani si ei. bineinteles ca la inceput am fost revoltata si i-am urat pe baieti, dar mi-am dat seama ca asa e cultura lor si ca femeile- majoritatea- isi accepta destinul cu bucurie. mai sunt si cele care-si intretin sotii dintr-o chestiune de onoare fata de familia de origine si respect al alegerii (familia lui a platit bani familiei mele pentru mine si eu sun aleasa lui )- de admirat. la noi demult ar fi sfarsit in strada asemenea specimene. in fine sunt diferiti, dar e interesanta si cultura lor. (au cel mai bun ceai din lume si mancarea e deosebita iar femeile foarte frumoase )
eleain
Postat pe 27 Martie 2009 14:45
De la: COMUNISTU, la data 2009-03-27 14:33:40.La noi macar,de bine de rau una tot o ai,sigur ca nu-i obligatoriu nici asta,ca acuma se cam "materializeaza" lumea si aici,dar gasesti de inchiriat,numai ca cu chirie pe termen lung costul e mai mare si caculat iesi in pierdere ;).Complicate toate,nu stiu de-ai inteles ceva...in fine ,la toti ni-i greu , da`om razbi cumva !


lasa ca la noi si sistemul in rate e mai sigur nu mai ai bani sa platesti, pierzi "bunul". macar nu trebuie sa platesti avans si rate indiferent ca renunti la bun sau nu. e oricum net avantajos. pe langa faptul ca poate ai noroc sa nu platesti nimic.
eleain
Postat pe 27 Martie 2009 17:19
De la: COMUNISTU, la data 2009-03-27 14:13:31
De la: Eugenil, la data 2009-03-27 12:43:24Adresa unui site romanesc despre circumcizie si efectele ei, mituri si adevaruri. Nu va lasati prostiti de cei care si-au facut, sau doctori care recomanda c. inainte de a citi acest site.
Daca nu a-ti putut citi ce spun medicii evrei(americani) despre asta macar cititi unde scrie romaneste.
Potenta are de suferit, igiena este mai proasta, se expune glandul la uscaciune,iritatii, crapaturi, NU CRESTE IN MARIME CI SE DIMINUEAZA.
Poate ultimul argument este mai bun decit altele:))
Iar doctori prosti care invata pe de rost niste chestii fara sa le gindeasca singuri nu ma impresioneaza. Sau mai rau, pacalesc pacientii sa se opereze ca sa faca bani!!!!Este la ordinea zilei in Romania!


Ce esti asa pornit contra circumciziei mai tovarasu Eugenil? toate argumentele tale sunt false,ba mai mult ,totul e exact pe dos !ce draq vb. prosti :)?.Pai cum i-ti crapa glandul,calci pe el sau care-i treaba Auzi la el ,provoaca iritatii,uscaciune USCACIUNE !!!!adica cum ti-se usca p*** =))?!!! Mah tovarasu ,esti de tot rasu...si mai si claxonezi E foarte benefica si cine are baieti sa le faca de mici
mai tataie...vorbesti numai tampenii frate ceausescule....unde ati vazut voi in romania medici care sa recomande circumcizia???mai informati-va si voi si incercati sa faceti diferenta intre ce este circumcizia si ce este o operatie de fimoza....asta recomanda medicii la noi, OPERATIE DE FIMOZA si nu CIRCUMCIZIE.....sunt 2 lucruri total diferite....la circumcizie se taie si se indeparteaza pielea ce acopera capul penisului,iar la operatia de fimoza,se taie numai " ATA" , acea bucatica de piele care nu permite sa fie descoperit capul penisului....www.solutiidecriza.com
irina4life
Postat pe 27 Martie 2009 18:07
mai 4life ,cine a afirmat ca medicul o recomanda!Nu-mi explica tu cum e cu circumcizia ca deocamdata dintre noi doi purtatorul de p**a circumcisa sau nu , is io nu tu!Sau si tu esti!!! Am obsevat ca i-mi cam stai in spate pe unde postez si-ti simt rasuflarea urat mirositoare,te safatuiesc sa te ti departe de mine ca sunt o nuca prea tare pentru dinti tai !nu te stiu-nu te cunosc-nu te-am vazut-nu ma interesezi!
COMUNISTU
Postat pe 27 Martie 2009 18:43
Acuma m-am dumirit ce ai cu mine!O doamna din lista mea de prieteni afirma ca i-ai trimis invitatie de prietenie si nu ti-a dat acceptul
ce sa faci...probabil n-o intereseaza femeile,pentru asta nu trebuie sa ma invidiezi pe mine si sa-ti descarci uraciunea contra mea Ai gresit tinta,nu toate femeile plac femei da mai incerca si la altele ,ce sa facem,daca avem aceleasi gusturi uite ca ne-am intalnit si respectiva persoana alege !...hahahahah!

******
pai te pui cu comunistii...da-o draq mai femeie !vezi de nu facea-i gafa sa ma musti ,nu stia nimeni ca i-ti plac doamnele de le trimiti invitati fara sa le scri nici un mesaj,care va `zica...;).
da eu pot striga in gura mare ca-mi plac femeiele!!!I-mi plac femeile!!!e vre-o problema NU!
COMUNISTU
Postat pe 27 Martie 2009 19:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
proxeed plus 7 De la: kudika226898 4 August 2011 18:08
test de sarcina 22 De la: spiders 28 Decembrie 2013 16:13
helppp!!!!!!!! 108 De la: ancutzika92 5 August 2012 23:52
Vacuum-ul si scaderea in centimetri 13 De la: ridona 9 Decembrie 2009 15:26
HISTEROSAPLINGOGRAFIE 4 De la: Dianne_t8 13 Octombrie 2009 11:54