Setari Cookie-uri

Spasmofilia!!!!!

Sa-mi spuna si mie cineva ce e cu spasmofilia asta ca imi da dureri de cap!!!!! Mi s-a spus k am spasmofilie insa am nevoie de mai multe informatii!!!Si e normal sa am senzatia de nod in gat mai tot timpul???
mysha_healthy
Postat pe 14 Februarie 2009 19:49
Spasmofilia este o carenta de calciu si magneziu. Datorita lipsei de magneziu ai acel nod in gat. Am si eu spasmofilie, dar acum este oarecum tinuta sub control. Am luat Magneziu forte (pe instructiuni am citit ca daca cineva are carente de calciu si magneziu, trebuie sa trateze mai intai carenta de Magneziu si apoi pe cea de Calciu). Resimt atunci cand alerg sau merg la aerobic si daca ritmul este prea alert, la un moment dat nu mai pot respira.
Nu trebuie sa te sperii, poti consulta un medic. Oricum, trebuie marit aportul de calciu si magneziu.
Curaj.
Bgabitza
Postat pe 26 Februarie 2009 09:13
daca ai un nod in gat ,.....inseamna ca ai spasmofilie? am si eu senzatia asta..dar nu m-am gandit niciodata ca asa avea spasmofilie....
gyongyi_ele
Postat pe 26 Februarie 2009 09:25
eu cu mult timp inainte de a afla ca am spasmofilie...aveam o senzatie de sufocare...modul in gat de care spuneati si voi..si nu stiam ce am...pana la un moment dat cand am avut ceva caderi de calciu..si atunci mi-am dat seama cum sta treaba.trebuie sa-ti tratezi cu seriozitate lipsa aceasta de calciu deoarece poate sa-ti dea multe batai de cap..iti spun din proprie experienta
glosim
Postat pe 26 Februarie 2009 10:27
Acum 3 luni am facut o criza de spasmofilie foarte nasoala.Senzatia de nod in gat era sufocanta,simteam ca nu mai pot sa respir,am avut palpitatii nasoale ale inimii,ce sa zic...am crezut ca mor, ca nu stiam despre ce e vorba.Am luat mult timp calciu si magneziu ca sa ma refac.Pt cea care a initiat tema de discutie sfatul meu este daca esti la dieta ia-ti de la farmacie un complex de calciu si magneziu..de obicei la dieta si infometare apar aceste crize,dar desigur spasmofilia apare si in situatii de stres continuu ,de socuri,suparari mari,deci apare si pe sistem nervos.
Aveti grija de voi.
oana_pallmall
Postat pe 26 Februarie 2009 11:23
Da si eu m-am confruntata cu astfel de probleme ,mi se inclestau mainile si-mi furnicau.Am luat calciu si magneziu de la Nutrilite. Pt detalii la adresa corinutza.2006@yahoo.com
statica
Postat pe 26 Februarie 2009 15:01
pentru a scapa de aceasta suferinta este foarte bun ca si mg va rog contacta ti ma tel 0745055065 sau email
kppe
Postat pe 5 Martie 2009 21:22
eu am facut o criza de spasmofilie(asa mi-a zis un stomatolog)pe scaunul dentistului am lesinat si mi-am inclestat maxilarul si incordat toata musculatura.medicul de famile m-a trimis la endocrinolog ptr ca nu poate sa-mi dea trimitere la analize fara opinia unui specialist...daca e spasmofilie stiu ca e carenta de calciu si magneziu...ce legatura are endocrinologul cu asta?am fost si mi-a dat sa iau 20 zile calciu cu vitamina D3 si magneziu cu vitamina B6 apoi in pauza de 10zile sa merg sa imi faca echo la tiroida..
poate cineva sa imi zica de ce?????
rilury
Postat pe 23 Martie 2009 11:35
Buna

Si eu am patit ceva de genul asta.Eram la serviciu si mi s-a facut rau deodata am simtit ca pic,mi-a amortit partea stanga.
Am ajuns la urgenta si mi s-a zis ca am o cadere de calciu
Am fost la medicul cardiolog pentru ca eu simteam ca ma sufoc si ma intepa in partea stanga,dupa care am fost la endocrinolog,pt ca cica asa s-ar manifesta hipotiroidismul(glanda tiroida).Mi-am facut toate analizele si se pare ca nu este de la tiroida,(mi-a prescris coaxil si Calciu cu D3)
Eu zic sa mergi si la endo sa vezi ce este,dar ti-am zis nu e neaparat sa fie de la Tiroida. Iti doresc multa multa sanatate si daca gasesti ceva care sa iti remedioeze starea sa imi zici si pe mine.
oana_0606
Postat pe 23 Martie 2009 12:13
Eu am aceasta problema de cativa ani. Pot sa spun ca m-a afectat in totalitate.Din cauza spasmofiliei nu mai sunt capabila sa imi pastrez un loc de munca...dupa 2-3 saptamani incep crizele. Iau tratamentul permanent,magneziu forte si calciu cu D.Am inceput sa cred ca nu exista remediu. Ceea ce nu pot sa inteleg este faptul ca in urma acestei probleme am si dureri de cap ingrozitoare.Nici un medic nu imi poate spune care este problema de fapt si ce pot sa fac sa se remedieze...
ALLA_d
Postat pe 24 Martie 2009 14:26
ai incercat vreodata,sa-ti faca cineva o scanare?
gyongyi_ele
Postat pe 24 Martie 2009 15:51
biorezonanta sau tomografie? despre ce scanare vorbesti?
rilury
Postat pe 24 Martie 2009 16:34
te poti vindeca de spasmofilie cu cal mag gnld.nu se gaseste in farmacii.se poate comanda la aceasta firma.am avut si eu aceleasi simptome ca si tine.de un an de cand iau acest calciu nu am mai avut nici un simptom.pentru detalii contacteaya-ma pe emaill-ul laviniadeliac@yahoo.com.
multa sanatate.lavinia
healthy001005
Postat pe 25 Martie 2009 16:39
draga mea exista solutie pentru tine.acest calciu pe cate l-ai luat nu se asimileaza ptr ac nu este recunoscut de organism.eu am scapat de spasmofilie dupa un an de spitalizari si stari de panica.am scapat datorita nutritionalelor de la firma gnld international.de un an nu am mai avut nici o criza,este sigurul lucru care m-a ajutat.AM INCERCAT TOATE FELURILE DE CALCIU CARE EXISTA IN FARMACII.pentru detalii contacteaza-ma pe e-maillul laviniadeliac@yahoo.com
healthy001005
Postat pe 3 Aprilie 2009 17:57
s-ar putea sa ai probleme cu tiroida,si din aceasta cauza ai probleme si cu calciu.poate simti senzatie de strangulare atunci cand te enervezi.
belami
Postat pe 22 Aprilie 2009 06:29
Buna tuturor.Am avut si eu probleme cu tiroida,responsabil cu nivelul calciului si a magneziului in organism.Trb sa stiti ca asta se dezechilibreaza din cauza stresului,daci pana nu va puneti la punct starea psihica,tot timpul veti avea probleme cu spasmofilia.Mineralele si vitaminele in organism nu se asimileaza,daca acestea sunt sintetizate chimic ! Degeaba luati de la farmacii produse sintetizate,nu va vor ajuta,doar produsele 100% naturale pot fi de folos.Eu folosesc ,impreuna cu copilul meu de 5 ani (!),niste produse fabricate in Eger (Ungaria),de un grup de cercetatori oncologi,farmaceuti si fitoterapeuti.Contin o cantitate ff mare de flavonoizi,care sunt sistemul imunitar al plantei,si care ajuta la absorbtia vitaminelor si mineralelor 95-98 % in corpul uman.Pt mai multe detalii aludmann@yahoo.com.Informatia imbogateste,nu obliga ! Sanatate multa tuturor.
elli29
Postat pe 13 Mai 2009 10:56
NATURE-MIN (Minerale naturale)

Mod de prezentare: 180 de tablete ambalate ºi sigilate în doze de masã plasticã, etichetate.
Capacul este prevãzut cu sistem de siguranþã.
Termen de valabilitate inscripþionat pe ambalaj: 4 ani.
Produsul este avizat de Ministerul Sãnãtãþii din România.

Forever Nature-Min este o formulã multi-mineralã avansatã, cu eficacitate mare, care în scopul absorbþiei maxime utilizeazã forma de chelaþi GFT cu crom ºi seleniu.
Conþine:
1. Calciu sub formã de fosfat dicalcic, 167 mg;
2. Fosfor, 111 mg;
3. Iod sub formã de iodurã de potasiu, 25 micrograme;
4. Fier ca fumarat de fier, 3 mg;
5. Magneziu ca oxid de magneziu, 67 mg;
6. Mangan ca gluconat de mangan, 1 mg;
7. Cupru ca gluconat de cupru, 0,33 mg;
8. Zinc ca sulfat de zinc, 2,5 mg;
9. Seleniu ca selenometioninã, 6 micrograme;
10. Crom ca nicotinat de crom, 6 micrograme;
11. Vanadiu ca vanadat de sodiu, 6 micrograme;
12. Molibden ca molibdat de sodiu, 6 micrograme.
Microelementele provin din sediment mineral marin exclusiv natural care asigurã un echilibru micro-elementar fundamental.
Componentele sunt prezente în proporþie sinergicã.
Câteva date despre:
Calciu. Joacã un rol important în procesele de osificare, de coa¬gulare a sângelui ºi de menþinere a excitabilitãþii neuromusculare. Anu¬miþi ioni de Calciu reprezintã factori de coagulare. În metabolizarea Calciului este necesarã prezenþa vitaminelor A, C ºi E. Are rol protector faþã de stronþiu radioactiv. Unele studii aratã cã depunerea lui sub formã de calculi la nivelul aparatului reno-urinar este împiedicatã de Magneziu.
Deficitul de Calciu se numeºte hipocalcemie care are manifestãri multiple: fragilitate osoasã (în urma decalcifierii), spasmofilie, (mani¬festatã prin creºterea excitabilitãþii neuromusculare) nervozitate (fri¬zeazã afecþiuni psihice).
Fosfor. Deþine un rol important în metabolismul intermediar. Intrã în compoziþia lecitinelor, acizilor nucleici, etc.
Alãturi de Magneziu ºi Calciu îndeplineºte rol structural în oase ºi dinþi. Amelioreazã performanþele intelectuale. Deficitul de Fosfor afecteazã grav circuitul energetic celular, mergându se pânã la moartea celulei.
Magneziu. Este esenþial pentru funcþionarea majoritãþii enzimelor, hormonilor, vitaminelor din grupul B ºi Vitaminei D. Un anumit nivel al magneziului în plasmã este un factor antibacterian important. Magneziul ºi alþi cationi bivalenþi sunt importanþi în toate treptele fagocitozei. Necesar crescut se impune la persoanele în creºtere ºi la gra¬vide. Consumul lui creºte de asemenea la femeile care alãpteazã. Intervine în structura de rezistenþã a osului. Unele studii aratã cã un nivel scãzut al Magneziului liber intracelular din eritrocite apare la bol¬navii cu hipertensiune arterialã esenþialã ºi la persoanele cu migrene. Multitudinea rolurilor sale îl face sã fie util în prevenirea infarctului miocardic, în profilaxia litiazelor renale, în hipercolesterolemii.
Fierul. Este constituent esenþial al materiei vii, intrã în compoziþia moleculelor porfirinoproteice (hemoglobinã, mioglobinã, citocrom, peroxidazã, catalaze), fiind indispensabil proceselor metabolice oxidative care furnizeazã energia necesarã funcþiilor celulare.
Deficitul lui poate determina anemii feriprive (prin lipsã de Fier).
Iodul. În organism se gãseºte în cantitãþi mici în toate organele: intervine în funcþia glandei tiroide, intrând în compoziþia hormonilor tiroidieni ºi reglând producerea acestora. În sânge se gãseºte atât sub formã liberã cât mai ales sub formã fixatã de proteine. În proteinurii ºi hipertiroidism se constatã o creºtere importantã a eliminãrii renale de iod organic.
Deficitul poate da naºtere unor afecþiuni grave ca guºa ende¬micã cu semne de însoþire care pot avansa în gravitate pânã la tulburãri psihice severe.
Manganul. Este prezent ca oligoelement în diferite tumori ºi þesu¬turi. Asigurã activarea unor serii de enzime cum sunt: lactaza, polifenoloxidaza, etc. Deficitul în mangan poate duce la diminuarea acuitãþii vizuale ºi auditive. Intoxicaþia cronicã cu mangan este caracterizatã prin tulburãri de tip parkinsonian.
Cuprul. Intervine în absorbþia ºi utilizarea fierului pentru hematopoezã (formarea de globule roºii). Cuprul este unul dintre elementele frecvent prezente în sistemele enzimatice deþinând rolul activator de coenzimã. Printre cele mai cunoscute cuproproteine se numãrã oxidaza acidului ascorbic, fenolaza, lactaza. Au fost descrise cuproproteine catalitice în sistemul terminal al lanþului respirator care asigurã transferul electronilor la oxigenul molecular. De asemenea, cuprul mai are rol în formarea calusului osos în fracturi.
Deficitul de Cupru duce, printre altele, la modificarea structurilor mecanice a peretelui arterial, ajungându-se pânã la ruperea lui sau la formarea de anevrisme (hernii ale peretelui).
Zinc. Este un oligoelement care se gãseºte în organismul uman în concentraþii diferite în rinichi, ficat, pancreas, prostatã, oase, tegu¬ment, etc. Intensificã acþiunea unor enzime: alcooldehidrogenaza, insulina, ºi o inhibã pe a altora ca anhidraza carbonicã. Contribuie la eliminarea bioxidului de carbon din celule. Este implicat în organo-genezã, creºte apetitul, favorizeazã procesul de cicatrizare ºi are acþiune puternic antioxidantã.
Seleniu. Intrã în structura unor enzime cu rol de scavenger. Are rol protector asupra antioxidanþilor, rol protector faþã de acþiunile toxice ºi degenerative în special ale neuronilor. Studii epidemiologice aratã cã nivelul scãzut al seleniului reprezintã un risc crescut al cancerului la om.
De asemenea, nivelul scãzut al seleniului în ser este asociat cu boli cardiovasculare cum ar fi infarctul miocardic.
Are rol în neutralizarea metalelor grele din aportul alimentar.
Stimuleazã sinteza de imunoglobuline.
Altfel spus, seleniul este un protector al aparatului cardiovas¬cular dupã cum este ºi al sistemului imunitar. Persoanele vegetariene care au renunþat ºi la lapte ºi ouã au un deficit de seleniu în organism ceea ce impune acestora consumarea de suplimente nutritive conþinând seleniu.
Crom. Este un oligoelement care intrã în compoziþia multor enzime. Concurã la efectele insulinei, participã la sinteza acizilor graºi ºi a colesterolului. Este implicat în maturarea globulelor roºii.
Molibden. Este un oligoelement care se gãseºte în cantitãþi foarte mici în rinichi, în cristalin ºi în iris.
La produsul Nature-Min trebuie þinut cont de faptul cã mineralele asociate se cupleazã având ca efect un rezultat superior ºi diferit faþã de cele izolate.
Este un produs complex a cãrui eficienþã rezidã ºi din proprie¬tãþile fiecãrui oligoelement în parte. S-au obþinut rezultate în: hipocalcemii, spasmofilie, osteoporozã de menopauzã, recuperare dupã fracturi, entorse ºi luxaþii, în sarcinã, lactaþie ºi perioada de lehuzie.
Reamintim în final rolul cheie al elementelor din preparat în procesul de catalizare a celor câteva milioane de reacþii enzimatice care au loc permanent în celulele organismului.
Se consumã între 3 ºi 6 tablete pe zi în funcþie de vârstã, starea de sãnãtate ºi perioada de efort a organismului.
enemgabriel
Postat pe 13 Mai 2009 16:37
ATENTIE ! DACA UN PRODUS ARE TERMEN DE VALABILITATE 4 ANI...INSEAMNA CA ARE CONSERVANTI...,IAR DACA E CONSERVAT NU MAI E NATURAL !!!!!!!FOREVER NU SUNT PRODUSE NATURALE,AM MAI MULTE CLIENTE CARE AU FACUT ALERGII LA PRODUSELE FOREVER.PRIETENII MEI ,MEDICI,MI-AU SPUS SA NU CUMVA SA LE FOLOSESC,ESTE O VRAJEALA....SI TOTUSI MULTI ROMANI SUNT VRAJITI .O ZI BUNA.
elli29
Postat pe 14 Mai 2009 17:00
Si eu am fost trimisa la endocrinolog cand am facut criza de spasmofilie..Asa cum am scris amnterior, spasmofilia se declanseaza si pe sistem nervos si atunci trebuie cercetata tiroida.La mine a fost ok, asa ca am urmat clasicul tratament cu Ca,Mg si vitamina D3.Daca spasmofilia se datora tiroidei era nasol din cate mi-a explicat medicul de familie.
oana_pallmall
Postat pe 14 Mai 2009 17:43
De la: elli29, la data 2009-05-14 17:00:28ATENTIE ! DACA UN PRODUS ARE TERMEN DE VALABILITATE 4 ANI...INSEAMNA CA ARE CONSERVANTI...,IAR DACA E CONSERVAT NU MAI E NATURAL !!!!!!!FOREVER NU SUNT PRODUSE NATURALE,AM MAI MULTE CLIENTE CARE AU FACUT ALERGII LA PRODUSELE FOREVER.PRIETENII MEI ,MEDICI,MI-AU SPUS SA NU CUMVA SA LE FOLOSESC,ESTE O VRAJEALA....SI TOTUSI MULTI ROMANI SUNT VRAJITI .O ZI BUNA.

Serios?Unde scrie ca este de sinteza?Tu ai auzit de conservanti naturali?Poti sa ne spui de ce ai ajuns la concluzia ca nu sunt produse naturale,asa ca sa nu murim de prosti?Aha,ai mai multe cliente,ti-e frica ca nu se mai vand produsele tale?Si totusi ,astept argumente,sunt satul de ineptii ,chiar si de la asa zisi medici.
enemgabriel
Postat pe 14 Mai 2009 20:37
Buna ,cunosc foarte bine pe propia piele ce simtome nasoale sunt la spasmofilie m-am confruntat si eu cu ea .Am luat foarte mult calciu si magneziu dar am ajuns la concluzia ca tot din alimentatie asimilam mai bine.Pentru calciu iau in fiecare dimineata o lingurita de seminte de susan iar pentru magneziu mananc pufuleti si mamaliga si pot zice ca sunt bine.In legatura cu faptul ca te-a trimis la endo:si cei care au probleme cu tiroida au cam acceleasi simtome si simt nod in git.Iti doresc multa sanatate! ancaspaniol
ancaspaniol@yahoo.com
Postat pe 20 Mai 2009 15:08
MESAJ PENTRU ALLA
Draga mea,intr-o situatie similara cu a a ta,in conditiile de tratamant cu calciu si magneziu,eu pierdeam calciu si criza era aproape.Ti-a recomandat cineva sa faci examen de urina sa vezi daca il elimini? Si calciu se fizeaza cu un D3.Cea mai buna solutie sunt injectiile:10 bucati+1 D3 in a 5-a zi.
Este un sfat neavizat ceea ce iti spun,este experienta.
Multa sanatate!
magdaandreica@yahoo.cpm
Postat pe 20 Mai 2009 16:30
Ar fi simplu sa fie dor o carenta de calciu si magneziu.Din pacate este vorba despre o dereglare metabolica si acesta este motivul pt care trebuie sa te examineze un endocrinolog pt ca poate fi vorba despre functionare anormala a glandei tiroide ,hipofize sau suprarenale.Nu vreau sa te sperii,dar,de la spasmofilie se poate muri prin sufocare pt ca,inclestandu-se maxilarul iti poti inghiti limba.
constantaandrei
Postat pe 10 Iunie 2009 16:39
De la: enemgabriel, la data 2009-05-14 20:37:47
De la: elli29, la data 2009-05-14 17:00:28ATENTIE ! DACA UN PRODUS ARE TERMEN DE VALABILITATE 4 ANI...INSEAMNA CA ARE CONSERVANTI...,IAR DACA E CONSERVAT NU MAI E NATURAL !!!!!!!FOREVER NU SUNT PRODUSE NATURALE,AM MAI MULTE CLIENTE CARE AU FACUT ALERGII LA PRODUSELE FOREVER.PRIETENII MEI ,MEDICI,MI-AU SPUS SA NU CUMVA SA LE FOLOSESC,ESTE O VRAJEALA....SI TOTUSI MULTI ROMANI SUNT VRAJITI .O ZI BUNA.

Serios?Unde scrie ca este de sinteza?Tu ai auzit de conservanti naturali?Poti sa ne spui de ce ai ajuns la concluzia ca nu sunt produse naturale,asa ca sa nu murim de prosti?Aha,ai mai multe cliente,ti-e frica ca nu se mai vand produsele tale?Si totusi ,astept argumente,sunt satul de ineptii ,chiar si de la asa zisi medici.

O zi buna ! Am auzit de conservanti naturali,dar imi spui si mie ce conservanti naturali sunt urmatoarele componente din produsele Forever : 1. polisorbat 20 - E 432;2. citrat de sodiu - E 331 care modifica echilibrul acido-bazic al sangelui si duce la spasme musculare si tulburari cardiace;3.diazolidinuree (diazolidinil uree),creeaza reactii de toxicitate la nivelul sistemului nervos;4.metilparaben,creste riscul de cancer de san,perturba procesele endocrine (hormonale),conduce la infertilitate; 3.si 4. sunt produsi chimici derivati din industria petroliera. Numai bine,multa sanatate !
elli29
Postat pe 11 Iunie 2009 15:36
Buna , pentru spasmofilie am luat un tratament acum 2 ani si am scapat de problema asta , pentru cei interesati sa trimita email la andreidavid1@yahoo.com
andreidavid1
Postat pe 14 Iunie 2009 17:13
buna si eu am spasmofilie si e tare nasol ai tot felul de sensatii de nod in gat de teama de panica ameteli de toate tre sa bei calciu si magneziu sa incerci sa nu te panichezi si sa stai un pic sa iti treaca linistita eventual poti sa mai bei cate un extraveral cand tii mai rau......de obicei o sa-ti fie rau de la oboseala stres griji important e sa inveti sa traesti cu ea sa o accepti pt ca din cate stiu eu nu prea se trateaza eo o am de mica curaj peste toate se trece in viata cu e proverbul "toate au o rezolvare mai mai putin moartea" curaj si multa sanatate
angel_withe_andreea
Postat pe 15 Iunie 2009 16:07
Spasmofilia nu este boala incurabika.Am avut aceasta boala,stiu prin ce trece persoana suferinda si,nu calciul si magneziul sunt remediul ei.Endocrinologul este cel ce stie ce investigatii trebuie facute pt a stabili un diagnostic si abia apoi se recomanda tratament.Ajuta CA-Mg,dar acestea sunt ca o frectie in caz de raceala sau ca o aspirina si algocalmin in caz de febra.Trebuie intai descoperita cauza si abia apoi putem lucra asupra efectului.Daca,careva dintre voi vrea,pot lucra energetic de la distanta.Nu vreau decat acordul vostru.Trimiteti un mail pe adresa constantaandrei@yahoo.com,sau ma contactati telefonic la 0745462960 sau 0733986843.Nu va costa altceva decat putin din timpul vostru sau un apel telefonic.Va doresc sanatate tuturor,si incercati sa va tratati mai putin dupa ureche.
constantaandrei
Postat pe 15 Iunie 2009 17:54
SALUTARE TUTUROR!!!!!!!!!SI EU SUFAR DE SPASMOFILIE DE 3 ANI.TRATAMENTE CU CA SI MG DAR FARA REZULTAT.DE MULTE ORI IMI AMORTESC MAINILE IN SOMN,MA FURNICA, MI SE ZBAT MUSCHII IN CORP,E GROAZNIC. SA NU MAI SPUN DE AMETELI SI STARE DE RAU IN PERMANENTA. AM AJUNS SI LA PARHON INTERNARI,ANALIZE SI NIMIC.CONTINUI SA MA SIMT RAU.NU STUIU CE FORMA DE CALCIU SA MAI IAU!MA SIMT CA UN ZOMBY DE MULTE ORI DAR TREBUIE SA TRECEM SI PESTE ASTA NU?
win
Postat pe 2 Iulie 2009 08:15
Nu am sa dau detalii pentru ca nu cunosti suficienta chimie alimentara,dar am sa-ti dau un exemplu des intalnit si care este inteles de oameni ca tine.Ai auzit de acidul acetic?Acidul acetic este acidul carboxilic care are formula brutã C2H4O2 ºi formula chimicã CH3-COOH. Numit ºi acid etanoic, acidul acetic este un lichid incolor cu miros pãtrunzãtor ºi iritant. Acidul acetic pur (anhidru) se numeºte acid acetic glacial datoritã aspectului de gheaþã al cristalelor formate la temperatura camerei. În soluþii diluate (3% - 6%) se numeºte oþet ºi se foloseºte în alimentaþie.


Concluzie


Este o substanta cu denumire chimica,normal,care se obtine si natural.Sper ca esti lamurita,daca nu,atunci pune mana pe cartile de chimie si citeste,citeste,citeste.
enemgabriel
Postat pe 2 Iulie 2009 08:28
De la: elli29, la data 2009-06-11 15:36:15
De la: enemgabriel, la data 2009-05-14 20:37:47
De la: elli29, la data 2009-05-14 17:00:28ATENTIE ! DACA UN PRODUS ARE TERMEN DE VALABILITATE 4 ANI...INSEAMNA CA ARE CONSERVANTI...,IAR DACA E CONSERVAT NU MAI E NATURAL !!!!!!!FOREVER NU SUNT PRODUSE NATURALE,AM MAI MULTE CLIENTE CARE AU FACUT ALERGII LA PRODUSELE FOREVER.PRIETENII MEI ,MEDICI,MI-AU SPUS SA NU CUMVA SA LE FOLOSESC,ESTE O VRAJEALA....SI TOTUSI MULTI ROMANI SUNT VRAJITI .O ZI BUNA.

Serios?Unde scrie ca este de sinteza?Tu ai auzit de conservanti naturali?Poti sa ne spui de ce ai ajuns la concluzia ca nu sunt produse naturale,asa ca sa nu murim de prosti?Aha,ai mai multe cliente,ti-e frica ca nu se mai vand produsele tale?Si totusi ,astept argumente,sunt satul de ineptii ,chiar si de la asa zisi medici.

O zi buna ! Am auzit de conservanti naturali,dar imi spui si mie ce conservanti naturali sunt urmatoarele componente din produsele Forever : 1. polisorbat 20 - E 432;2. citrat de sodiu - E 331 care modifica echilibrul acido-bazic al sangelui si duce la spasme musculare si tulburari cardiace;3.diazolidinuree (diazolidinil uree),creeaza reactii de toxicitate la nivelul sistemului nervos;4.metilparaben,creste riscul de cancer de san,perturba procesele endocrine (hormonale),conduce la infertilitate; 3.si 4. sunt produsi chimici derivati din industria petroliera. Numai bine,multa sanatate !

Citrat de sodiu,pai daca nu cunosti acest element inseamna ca defapt intrebarile tale sunt impertinente.Citrat de sodiu=Sare a acidului citric.Lamurita?Sper ca sti ce sunt alea citrice.Sper ca sti ce este sarea.
enemgabriel
Postat pe 2 Iulie 2009 08:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mancarime, scurgere si usturime 19 De la: Cristina_Alexia 3 Februarie 2016 16:19
zambeste !!!!!!!!1e timpul pentru rasfat! INTRAREA LIBERA PT TOATA LUMEA! 1 De la: healthy007982 29 Octombrie 2009 20:07
prima experienta sexuala 39 De la: tarot 10 Iunie 2010 18:26
Hello! 10 De la: office_salinasusesi_ro 19 Martie 2010 06:23
nelamurire 3 De la: healthy016369 19 Mai 2010 21:22