Setari Cookie-uri

Spasmofilia!!!!!

De la: elli29, la data 2009-06-11 15:36:15
De la: enemgabriel, la data 2009-05-14 20:37:47
De la: elli29, la data 2009-05-14 17:00:28ATENTIE ! DACA UN PRODUS ARE TERMEN DE VALABILITATE 4 ANI...INSEAMNA CA ARE CONSERVANTI...,IAR DACA E CONSERVAT NU MAI E NATURAL !!!!!!!FOREVER NU SUNT PRODUSE NATURALE,AM MAI MULTE CLIENTE CARE AU FACUT ALERGII LA PRODUSELE FOREVER.PRIETENII MEI ,MEDICI,MI-AU SPUS SA NU CUMVA SA LE FOLOSESC,ESTE O VRAJEALA....SI TOTUSI MULTI ROMANI SUNT VRAJITI .O ZI BUNA.

Serios?Unde scrie ca este de sinteza?Tu ai auzit de conservanti naturali?Poti sa ne spui de ce ai ajuns la concluzia ca nu sunt produse naturale,asa ca sa nu murim de prosti?Aha,ai mai multe cliente,ti-e frica ca nu se mai vand produsele tale?Si totusi ,astept argumente,sunt satul de ineptii ,chiar si de la asa zisi medici.

O zi buna ! Am auzit de conservanti naturali,dar imi spui si mie ce conservanti naturali sunt urmatoarele componente din produsele Forever : 1. polisorbat 20 - E 432;2. citrat de sodiu - E 331 care modifica echilibrul acido-bazic al sangelui si duce la spasme musculare si tulburari cardiace;3.diazolidinuree (diazolidinil uree),creeaza reactii de toxicitate la nivelul sistemului nervos;4.metilparaben,creste riscul de cancer de san,perturba procesele endocrine (hormonale),conduce la infertilitate; 3.si 4. sunt produsi chimici derivati din industria petroliera. Numai bine,multa sanatate !

MONOLAURAT DE POLIOXIETILENÃ SORBITAN E 432 (POLISORBAT 20)
Sinonime Polisorbat 20
Monolaurat de polioxietilenã (20) sorbitan
Definitie:
Un amestec de sorbitol partial esterificat si de mono si dianhidridelele acestuia cu acid lauric comercial alimentar si condensat cu aproximativ 20
moli de oxid de etilenã per mol de sorbitol si anhidridele sale
Compozitie nu mai putin de 70 % de grupe oxietilenice echivalent a nu mai putin de 97,3 % de monolaurat de polioxietilenã (20) sorbitan pe bazã anhidrã
Descriere:
Lichid uleios de culoarea lãmâii pânã la chihlimbar la 25 °C cu un usor miros caracteristic
Identificare:
A. Solubilitate Solubil în apã, etanol, methanol, acetat de etil si dioxan. Insolubil în ulei mineral si eter de petrol.
B. Spectru de absorbție a razelor infrarosii
Caracteristic pentru acizii grasi partial esterificati din polialcooli
polioxietilici
In concluzie este produs de sinteza(fabricat de industria chimica)
4Life
Postat pe 2 Iulie 2009 08:58

Nu am sa dau detalii pentru ca nu cunosti suficienta chimie alimentara,dar am sa-ti dau un exemplu des intalnit si care este inteles de oameni ca tine.Ai auzit de acidul acetic?Acidul acetic este acidul carboxilic care are formula brutã C2H4O2 ºi formula chimicã CH3-COOH. Numit ºi acid etanoic, acidul acetic este un lichid incolor cu miros pãtrunzãtor ºi iritant. Acidul acetic pur (anhidru) se numeºte acid acetic glacial datoritã aspectului de gheaþã al cristalelor formate la temperatura camerei. În soluþii diluate (3% - 6%) se numeºte oþet ºi se foloseºte în alimentaþie.

Concluzie

Este o substanta cu denumire chimica,normal,care se obtine si natural.Sper ca esti lamurita,daca nu,atunci pune mana pe cartile de chimie si citeste,citeste,citeste.
enemgabriel
Postat pe 2 Iulie 2009 09:00
buna,
am 44 de ani si prima criza de spasmofilie am facut-o la 13 ani dupa o intoxicatie medicamentoasa,fapt ce a dus la internare in spital. dupa 6 ani am mai facut o criza in urma unui puseu de febra (41 grade )provocat de catre o pielonefrita( care datorita grijii medicilor care m-au investigat a fost descoperita tarziu, la doi ani de la debut, pana atunci fabra era pusa pe seama unui rosu in gat sau reumatism poliarticular acut), deci de cate ori febra trecea peste 40 grade faceam si criza de spasmofilie care se manifesta destul de urat: ameteli,furnicaturi la nivelul fetei si ale membrelor,amorteala,dureri de articulatii,mana de mamos,respiratie dificila(trebuia sa ma fortez ca sa trag aer in piept),imi intepenea tot corpul,toti muschii se contractau si dureau, cine are aceasta forma de spasmofilie stie ceea ce descriu eu aici. tot ca si ceilalti care au scris am facut zeci de injectii cu calciu si magneziu,dar degeaba. curios este faptul ca la nici o analiza de sange nu a iesit vreo carenta de calciu sau magneziu. cred ca nu la toate persoanele este relevanta dozarea calciului si magneziului din fluxul sanguin,s-ar putea ca o analiza a tesutului muscular sa dea mai multe rezultate. in fine, de cativa ani nu am mai avut nici o criza majora ( mai am ameteli,atacuri de panica, senzatia de nod in gat sau extrasistole,dar pe langa ceea ce am avut,acestea mi se par ca facand parte din cotidian. eu cred ca tot pe cale naturala amelioram simptomele spasmofiliei( pentru ca spasmofilia este ca si reumatismul-pe viata. o zi buna
puiutzaa20
Postat pe 2 Iulie 2009 13:11
buna ziua monica,
iti recomand cu toata increderea medicul meu-iti va rezolva toate aceste probleme cu rabdare si putin efort financiar; dar vei fi sanatoasa, poti sa te interesezi pe net si la cei care s-au tratat si se trateaza in continuare la acest medic;
sa stii ca si baietii mei faceau crize de sapsmofilie datorita lipsei de calciu, la cel mic la fel se intimpla la analize nu rezulta a fi calciul scazut si medicul la care il trata atunci mi-a explicat de ce totusi facea crize de spasmofilie, calciul nu lucreaza singur ci cu multe vitamine care pot lipsi din organism si mi-a spus sa-i dau cat mai multe vitamine naturale adica sa manance multe legume crude si fructe
healthy002030
Postat pe 2 Iulie 2009 13:31
buna ziua monica,
iti recomand cu toata increderea medicul meu-iti va rezolva toate aceste probleme cu rabdare si putin efort financiar; dar vei fi sanatoasa, poti sa te interesezi pe net si la cei care s-au tratat si se trateaza in continuare la acest medic;
sa stii ca si baietii mei faceau crize de sapsmofilie datorita lipsei de calciu, la cel mic la fel se intimpla la analize nu rezulta a fi calciul scazut si medicul la care il trata atunci mi-a explicat de ce totusi facea crize de spasmofilie, calciul nu lucreaza singur ci cu multe vitamine care pot lipsi din organism si mi-a spus sa-i dau cat mai multe vitamine naturale adica sa manance multe legume crude si fructe;
sanatate multa si incredere
healthy002030
Postat pe 2 Iulie 2009 13:32
Ei daca nu vau iesit in analize ca aveti lipsa de calciu si magneziu acelea sunt atacuri de panica care se manifesta ca si spasmofilia
niko2007
Postat pe 16 Decembrie 2009 23:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ginecolog bun in Timisoara?? 6 De la: DeeaR 10 Decembrie 2013 12:15
DR GINECOLOG FILIPESCU 2 De la: kudika_nikole 3 Ianuarie 2012 11:42
psoriazis 5 De la: cristiman 3 Iulie 2011 22:27
lovituri la sani 21 De la: Carmina0525 4 Noiembrie 2010 15:20
nasterea 6 De la: didii 14 Decembrie 2009 10:13