Setari Cookie-uri

sa vina pe net un medic de specialitate

De la: morphina, la data 2009-07-17 01:40:12
De la: fifi, la data 2009-06-14 09:42:44Pt Oana 25, daca nu stiai ac sterilet nu este unul obisnuita el secreta anumiti hormoni in interior (in uter) si ca orce hormon "introdus" in corp poate da diverse reacti (ex anticonceptionale, mancare tratata cu hormoni de crestere etc)DACA NU TE PRICEPI NU-TI MAI DA CU PAREREA ...SE CHEAMA INCOMPETENTA


doamna fifi dak tot va pricepeti asa bine ar fii trebuit sa mai stiti ca anticanceptionalele se iau pe cale orala deci sunt metabolizate la nivelul ficatului deci produsii de metabolism intra in circulatia sistemica. Anticonceptionalele nu te incuie in frigider, nu te obliga sa maci ca sparta... si cu asta s-a spart mitul. singura kestie pe care o pot face e sa creasca retentia de lichide in organism ceea ce nu e similar cu ingrasatul. eliberarea hormonilor de la nivelul steriletului se face local, doar la nivelul uterului deci rezulta ca nu ajunge in circulatia sistemica pentru a influenta procesele metabolice. Eu zic sa nu mai iei oamenii la zor pe net pana nu te informezi....asa as putea afirma si eu k esti incompetenta.


e foarte simplu sa critici si sa jignesti! ai dreptate, anticonceptionalele nu te incuie in frigider, iti tulbura echilibrul hormonal, asta nu inseamna ca retii numai lichide, ci ca faci si hipoglicemii care determina foame imperioasa. chiar lichidele retinute in exces in tesuturi(ca doar nu va inchipuiti ca se retin ca niste pungi cu apa pe langa celelalte celule) pot sa te faca supraponderal.chiar daca hormonii se elibereaza local, la nivelul mucoasei uterine sunt si vase de sange care pot prelua hormonii, deci ajunge in circulatia sistemica. la cateva luni de la instalarea steriletului mirena apare amenoreea, adica absenta menstrei, asta e din cauza ca se inhiba niste hormoni de la nivel ovarian si hipofizar. daca nu ar ajunge in circulatia sistemica, cum crezi ca ar ajunge sa influenteze ovarele? inhibarea fabricarii unor hormoni presupune dezechilibrul altora, asa ca de aici si tulburarile de metabolism. in plus, din experienta mea de asistent medical, va pot spune cu precizie ca toate cele care si-au instalat mirena, un sterilet destul de scump, au avut ulterior cresteri de tensiune, cu vertij, acufene, tinitus... asa ca sincer, nu l-as recomanda, e ca si cum ai intra la menopauza inainte de vreme. natura ne-a creat perfecti. noi ne stricam singuri.
camiflorea
Postat pe 5 Octombrie 2009 17:33
Doamnelor,pentru ori intrebare sau nelamurire,pentru orice problema ginecologica sau de alta natura...cel mai bine este sa mergeti la spital/cabinet...oriunde vreti dvoastra. consultatiile nu se fac pe internet si de asemenea nici un caz nu seamana cu altul.eu sunt medic ginecolog si va recomand consultatia in locul unor discutii interminabile si care nu stiu cat de mult va ajuta. o seara frumoasa tuturor!
nicole_plotogea
Postat pe 28 Octombrie 2009 20:23
De la: nicole_plotogea, la data 2009-10-28 20:23:30Doamnelor,pentru ori intrebare sau nelamurire,pentru orice problema ginecologica sau de alta natura...cel mai bine este sa mergeti la spital/cabinet...oriunde vreti dvoastra. consultatiile nu se fac pe internet si de asemenea nici un caz nu seamana cu altul.eu sunt medic ginecolog si va recomand consultatia in locul unor discutii interminabile si care nu stiu cat de mult va ajuta. o seara frumoasa tuturor!

MEDIC GINOCOLOG LA 26 DE ANI?????????? I-AI PUS CU BOTUL PE LABE PE TOTI CUM DRACU...., FIUL MEU NU MAI TERMINA FACULTATEA?????LA 30 DE ANII ABIA A TERMINAT REZIDENTIATUL SI ACUM INVATA PT. SPECIALITATE........OARE MA MINTE PE MINE?,CE-I FAC............
dorina27
Postat pe 29 Octombrie 2009 15:21
De la: ioanacuna, la data 2009-03-25 21:09:22n-am spus sa vina medicul la noi sa vina cu raspunsuri pe net sa putem sta de vorba,sa dezbatem problemele,sa stim ce e bine si ce e rau stimabilo!


ca sa vina ar trebui sa aiba timp. sunt site-uri specializate, sfatulmedicului.ro, ro-medic, unde puteti cauta informatii despre ce va intereseaza, nu de pe forumuri. cei de pe forumuri vorbesc din experienta proprie, nu ai de unde sti ca au avut aceeasi afectiune ca tine. iar sfatul unui medic trebuie acordat in functie de situatia concreta in care te afli.. sunt simptome depre care nici nu stii sa spui ca le ai sau nu, de unde vrei sa stie medicul ce-ti trebuie?
camiflorea
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:34
De la: healthy001005, la data 2009-04-03 17:26:48draga mea exista solutie pentru tine.eu am avut rana pe col uterin si mi-a disparut cu nutritionalele de la firma GNLD INTERNATIONAL.DACA vrei mai multe detalii contacteaza-ma pe e -mailul laviniadeliac@yahoo.com.Multa sanatate...


fara tratament local, nici o rana pe colul uterin nu dispare. stiu ca vrei sa-ti vinzi produsele, dar nu poti numai sa vinzi fara sa te gandesti si daca ii face omului bine. nu le contest calitatea, dar numai cu "buline' nu-ti trece.
camiflorea
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:39
De la: anka36, la data 2009-04-06 00:27:04buna,as vrea sa va inreb pe voi care aveti probleme cu urechile caci mie de ceva vreme imi tot curge un lichid din urechi,am fost mai demult la un medic o.r.l.si mia dat tratament,pt catva timp mia trecut acum iar ma lupt cu aceasi problema.am vrut sa ma duc din nou la medic dar din pakate a murit si nu este inlocuitor.am auzit ca antibioticele augumetin capsule sant f bune,am mai folofit augumetin si am fost bn.voi ce ma sfatuiti sa fac?sa merg la medicul de familie sami dea o reteta cu augumetin si antibiotice/astept cu nerabdare un raspuns de la voi va pup dulce Anca


nu au murit toti ORl-istii din tara.. decat sa iei antibiotice aiurea, mai bine consulta un specialist, ia-ti o analiza a secretiei, sa vezi despre ce-i vorba, intreaba si medicul de familie, e primul om la care ar trebui sa apelezi...
camiflorea
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:41
De la: simonabruneta, la data 2009-07-27 17:19:45

Buna am si eu o problema si astept si eu sfaturi de la un doctor de aici sau de la cine care poate se pricepe.
Acum 3 ani am fost depistata cu infectia HPV am inceput sa imi fac regulat analize :
Papanicolaul, la secretie .
In martie anul acesta am fost sa imi fac o colposcopie doctorul mi-a scris pe foaie displazie cervicala usoara.asta inseamna o rana pe col??? am fost am facut papanicolaul ,secretia ,am fost cu rezultatele si mi-a dat doar isoprinozin si spalaturi cu tantum roza.dar intrebarea mea este doar atat adica nu trebuia sa imi dea si un tratament pt displazia aceea??? Mi-a zis sa revin dupa 6 luni sa fac iarasi o colposcopie ,dar am citit pe intenet ca daca nu tratezi displazia poate duce la cancer .
Ce sa fac???
Aceasta displazie poate iesi la papanicolau? Va rog sa ma ajutati pt ca sunt asa stresata nici nu stiu ce sa fac si scuzati daca v-am stresat cu ditamai mesajul darr sunt foarte speriata nu stiu ce sa fac


isoprinosin-ul si tantum rosa tot tratament se cheama ca e.. HPV inseamna o infectie virala, nu se trateaza cu antibiotice, organismul singur isi "fabrica tratamentul"; de aceea ti-a dat un stimulator al imunitatii ca isoprinosin, ca sa sustina organismul in lupta lui cu virusul. spalaturile cu tantum rosa sunt pt a mentine zona ferita de alte infectii care s-ar putea aciua pe colul deja bolnav. pana nu scapi de virus, orice tratament e inutil.
camiflorea
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:48
De la: simonabruneta, la data 2009-07-27 17:21:35Mai am o nelamurire daca sunteti amabile sa imi raspundeti cand am fost la contro mi sa spus ca am o rana pe col si imediat cum a vazut colposcopia a zis :"a uite cum e aici" si pe colposcopie e un desen facut de doctor pe care nu pot sa il desenez.
O sa va scriu ce scrie poate puteti sa ma ajtati sa ma lamuresc: Colpita inflamatorie Displazie cervicala usoara
Descriere: OCE de nulepara.YSC situata pe exacol.Aspect de colpita inflamatorie , iod negativa , acetoalba slab.,punctatie fara ora 12 sau geva de genu,sangerare usoara ( postinflamatorie) .
Sa inteleg ca atunci cand doctora a zis uite ca aici sa referit la aceea coplita inflamatorie???
Colpita inflamatorie este aceea rana pe col??
Si ma cam doare in partea stanga sus a piciorului stang asta sa fie pentru ca am un chist pe ovarul stang de 3 cm?


sunt numai termeni medicali, de ce nu rogi tu ginecologul sa te lamureasca, eventual in termeni mai simpli, eu am un obicei, daca dr o ia cu prea multe cuvinte il intreb direct: e cancer sau nu? se trateaza? cat e nevoie fac tratament, dar sa-mi spuneti ca merita.. garantati?.. cine stie cu ce raspunsuri te vei trezi de pe forum si intri si mai rau in panica.
camiflorea
Postat pe 29 Octombrie 2009 20:52
excelentele voastre eu nu sunt medic dar am studiat permanent de a lungul anilor am anvatatpe masura si stapanescbinevarii domenii...constat ,cu stupefactie ca meseria de medic presupuneo totala raliere la, domeniul an sine an general desi medicii anvatamai mult decat alte categorii sociale, nu sesuprapun pana la identificare cu , entitate pentru care au jurat la anceputul carierei lor,.....astfel desi suna , anfiorator,mie la un accident vascular urat ,un medic si colonel dela spitalul ,,m. i. ,, mi a spus an momente personale dificile,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,...am ramas cu disfunctii grave ,un zeroutratament ca si zerou investigatie,,...scuze pentru scrisul dificil,,nu agramat,, am anca deficiente datorate , accidentului vascular lent an remisie,....terapia alopata antihipertensiva inducea grave efecte secundare,am parasit o am studiat singur si creatorul mi a pus la dispozitie o terapie unica la nivel mondial care vineca nu trateaza aceasta afectiune ,,incurabila,de etiopatogenie ades necunoscuta,hipertensiunea, videcata la mine cu ceai de seminte demarar ,,de la valori 190mmhg, masurate timp de patru ani cursiv,masor acum 140..cu80mmhg permanent,...nu sunt sectant ,eu nu l percep pe dumnezeu ca pe unmosulet care ne bate pe umar cand gresimci ca pe creatorul universului,.....un alt unghi de aprivi subiectul,nu se mai face meserie cu dragoste ci an mod aleatoriu s o numim ,un exeget sa l numim domnul dr, ,,anfelescu ,, an tratate daruite cu har indica ,ca fiind obligatorie antibiograma ,la toate afectiunile infectioase, acum se ,,arunca cu antibiotice an suvoi,,..fiind amenintata securitatea renala si hepatica a pacientului,tratat,,dupa ureche,,.....cazul dezbatut aici an care se testeaza ,antibioticul x,sauy dupa inspiratia demoment,...... un alt subiect este ,,operatii facute ,la pret redus,....un element esential fiind ,,accidentul embolic,,este neglijat an mod criminal provocand an enorm de multe cazuri decesul sau accidente gravela adresapacientilor,....cunosc cazuri dintre care unul soldat cumoartea pacientului ,dupa o extragere an mod necontrolat a lichidului an pulmon, fara protectie antiagreganta ,un tromb i a stopat circulatia serebrala cu consecintele dramatice de rigoare,.....un alt caz post apendicectomie,banala an sine fara protectia antiagreganta ce se ordona,an mod firesc pacientul s a trezit cu o necroza partiala a piciorului zeci de ani an remisie aproape depensionare,,tot la spitalul,,m. i. ,, recent ,am suferit dupa un accidentde ,,scalpare,relativa,,cu suturarea zonei ,si faraprotectie antiembolica probabil din ratiuni economice, o deranjanta si periculoasa aparitie de vertij la schimbareade pozitie ,,desi avesesem un accident vasvular an istoric,de care am scapat greu cu deranjarea terenului deja afectat,...sa anchei excelentele voastre,multumindu va pentru permisiva intrare an spatiu, fiti binecuvantati,... sic volo nihil sine deo...
kudika002209
Postat pe 8 Decembrie 2009 21:10
excelentelor voastre,...pacientule roman deoriunde ai fi tu, antelegeun lucru depistat de mine de a lungul celor 20 de ani post89,....ca sa fii tratat cu dragoste si daruire deci profesional an sine ,tu ,,amaratule ,de oricare ordinsocial ,profesie de faptam vrut sa zic, atentie ,,omule de rand,, trebuie sa fiide la standardul elevat de def de stat an sus,..... daca un om cult educat si cu rezultateexcelentepeplanul profesional de medic,domnul sorin oprescu, s a plictisit brusc de meserie,acceptand o munca de inginerconstructor, sa antelegem canu a avut harpentru aceasta meserie sacra niciodata, ceva indefinit de pe scoarta cerebrala a domniei sale i a ordonat sa abdice de la nivelul ntelectual siprofesional lacare urcase si sa..........banul nenorocit,gloria efemera la care spera ,crezand ca sunt nemuritori unii,conduc la deranjamente cerbro comportamentale grave si distorsionarila fel de anemiante alecaracterelor umane respective,.....functionau odinioara o serie de oameni nobili ,,unii si medici,, pe carenu i mai regasimastazi,...aveam 14 ani desi tarziu pe scara timpului un medic de la o policlinica de cartier,mi a depistot o criptorhidie dreapta nedecelata de parintii mei ,,dumnezeu sa i odihneasca,,...acest om sfant an viatamea ,nu mi a chemat parintii sa i ,,stoaeca debani ,,...m a sipatizat si m a tratat injectabil cu ,,pregnyl,realizand coborarea piesei antomice ,la locul ei desi ca varsta era cam tarziu,....ei bine tu omule acum al secolului21 trec aproape zilnic prin zona erou matei ambrozie ,unde functiona policlinica,ma presc an strada ma anclin usor si soptesc an soapta,,dumnezeu sa l odihneasca pe doctorul alevra stefan,,.....l am cunoscu candvapersonal ca pacient si nu numai,pe doctorul bungetianu gheorghe, presdintele fundatiei romane de homeopatie,,dumnezeu sal odihneasca,,...era un exeget pelinie profesionala, dotat si cuo etica de fier, l amadus la un coleg de serviciu afectat deo uremie grava,a venit cu trabantul domniei sale ,,nu a acceptat omorariu pe motiv sasotia acestuia era asistenta medicala deci cadru sanitar,,dunezeu sal odihneasca si pe acest om sacru decedat relativ recent la o varstaonorabila,.....oare de ce ilustrii meicompatrioti acum post89 un colonel doctor dela ministerul de interne,a andraznit la mare suferinta sa spuna aceasta clona sinistra a dr. mengele criminalul nazist an serie,,....sa spuna mie defapt si un militar an rezerva nu un aurolac cules de prin canale si acele o entitateumana sarmanul,....mi a spus deoarece ,nu dinlipsa dar aveam ,o tensiunearteriala uriasa, un accident vascular,initiat si unvertij anfiorator,.....,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,,....rusineromani rusine romania,...sic volo nihil sine deo....
kudika002209
Postat pe 8 Decembrie 2009 21:42
uite ca vine medicul...cu ce credeti ca va poate ajuta un medic aici ,pe un forum?Medicul trebuie sa aiba la dispozitie un istoric medical,sa vada analize,sa realizeze un consult medical.In afara de niste sfaturi generale,nu are cum sa ajute pe nimeni..Organismul uman este unic pentru fiecare individ in parte si fiecare afectiune are o evolutie diferita de la om la om..
cmonikdulcik
Postat pe 8 Februarie 2010 16:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sansa de vindecare 4 De la: Terra_Mater 18 Martie 2010 09:51
un pic de ajutor....? 4 De la: office_salinasusesi_ro 13 Aprilie 2010 09:03
Chiuretajul Biopsic 8 De la: amalia69 30 Iunie 2010 23:23
e posibil sa gresesti sexul copilului la eco marfologica? 14 De la: laraariss 5 Martie 2011 01:09
buna 5 De la: GRIGORESCU 8 Februarie 2012 23:49