Setari Cookie-uri

chiar nu exista remediu???

vergeturile nu le poti face sa dispara? chiar sunt definitive?
alinacrivoi
Postat pe 27 Februarie 2009 14:24
Sa spune cineva ca daaaaaaaaaaaaaaaaa
adinagavrila
Postat pe 10 Martie 2009 10:13
nu stiu ce sa mai cred...chiar nimeni nu are vergeturi?....nimeni nu a incercat creme si creme?
nimeni nu a observat nici o imbunatatire a pielii cu o anumita crema?
care e mai buna?
alinacrivoi
Postat pe 11 Martie 2009 00:11
se pot opera cu laser
nici o crema nu le face sa dispara
ralucernea
Postat pe 11 Martie 2009 00:15
am sa iti spun eu cu ce am scapat de ele
e o crema de la firma PALMER ci vit. E, colagen si elastina
intra pe site-ul www.palmercocoabutter.com, e produsa in statele unite.
In Romania il gasesti la farmaciile Helpnet -eu am lucrat in Cora Militari si il aveam era vreo 45-50 de lei,in Anglia unde stau este doar 3 lire.
Trebuie folosit mai mult timp, de asemenea eu am avut si un ulei de masline special ptr stretch marks-pt k am fost gravida si le-am folosit concomitent, rezultatele au fost super si asta luat tot de la noi din farmacie,nu mai stiu cum se cheama,ceva special pt mamici ,natural,italienesc-scria ceva cu mamma...sper sa te ajute
flocinela
Postat pe 11 Martie 2009 00:24
Prin "scapat" vrei sa spui ca ti-au disparut?!
Stiu poti preveni, daca sunt in faza incipienta le poti chiar "trata"..dar pe mine ma intereseaza un produs care poate avea abilitatea de a "reface" pielea..
adinagavrila
Postat pe 11 Martie 2009 15:08
aveai vergeturi albe ?...sau erau mai noi?....eu le am de vreo 10 ani....deee.....nu stiam io ce erau alea pe vremea aia...acum nu stiu ce sa mai folosesc...te rog poate iti amintesti si de acel ulei...pls
alinacrivoi
Postat pe 11 Martie 2009 21:29
povesteste-ne cum le-ai folosit si cam cat timp...si ceea ce e mai important cat de vechi erau vergeturile?.....chiar as vrea sa stiu mai multe despre cum sa le mai atenuez. eu vroiam sa incerc cu elancyl...voi ce ma sfatuiti?
alinacrivoi
Postat pe 11 Martie 2009 21:35
potoliti-va fetelor..nu exista nimic care sa le fac sa dispara...daca ar exista...toate femeile cu bani,vedetele...ar apela imediat la acea solutie...dar singura solutie pt ele e retusulfoto...eu am 45 de kg,si 1.60,niciodata n-am fost mai plinuta,ba chiar mai slaba(42 kg)si tot am vergeturi...si ma "uleiesc"tot timpul...astea suntem...
stravaro
Postat pe 27 Martie 2009 20:01
Se pot reduce fff mult (unele dispar, altele devin subtiri ca un fir de ata) prin mezoterapie (chirurgie fara ac) cu programul mezofirmming. In 6 sedinte ai sa vezi rezultatul. E ceva mai costisitor, insa merita. 1 sed costa 185ron, se fac minim 2 sed/saptamana, maxim 3 sed/saptamana. Acelasi aparat, prin programul mezoslimming, lucreaza si asupra depozitelor de celulita cu rezultate vizibile in acelasi nr de sedinte.Eu lucrez cu un astfel de aparat si am vazut la pacientele mele rezultate. Acum depinde si de surplusul de kg pe care il ai. Daca esti supraponderal, in paralel se face si o detoxifiere. Totul este sa respecti nr de sedinte , iar in cazul celulitei si cura de detoxifiere. Vergeturile proaspete (de culoare rosie) trec mai repede. Poti folosi si o crema profesionala. Am vazut rezultate excelente la Mary Cohr antivergeturi. Nu o poti achizitiona decat din saloanele de frumusete. Daca te mai pot ajuta cu ceva, scrie-mi! Succes!
solutia
Postat pe 30 Martie 2009 17:13
Sã începem cu ceea ce se întâmplã cu corpul dumneavoastrã la inaintarea in vârstã!... La douãzeci de ani ºi mai devreme de 20, existã o mare varietate de hormoni de creºtere care promoveazã aceastã creºtere a muºchilor, a ligamentelor ºi tendoanele, colagenul este utilizat la construirea de proteine pentru aceastã creºtere. Când ajungem la 25 de ani, evident, hormonii de creºtere sînt in scãdere ºi se opreºte cresterea, iar colagenul produs de cãtre ficat este utilizat pentru promovarea sãnãtatii ºi muºchilor existenti, construirea de muºchi.
Cu toate acestea, de la vârsta de aproape 25 de ani cantitatea de colagen produsa de corpul nostru se reduce la o ratã de : 1-1,5% pe an. Acest lucru înseamnã cã la vârsta de 45 de ani avem aproximativ 75% din colagenul necesar în organism pentru o sanatate optima.
Odata cu reducerea cantitatii de colagen în þesuturi, acestea se deterioreaza ºi fac mai dificil transportul de toxine din celule spre sistemul limfatic. Este de asemenea, împiedicata circulaþia de nutriþie ºi hidratare care are un efect dãunãtor asupra sãnãtãþii ºi, prin urmare, aspectului pielii ºi a altor celule.
Când þesuturile,sistemul muscular si organismul in general are un deficit ridicat de colagen, trecerea toxinelor spre sistemul limfatic este mai dificilã, singura alternativa fiind impachetarea toxinelor intr-un plic de grasime. Aceasta se manifestã prin aparitia celulitei,atit la femei cit ºi la bãrbaþi, în general, supraponderalii. Pentru cã în organism este grãsime, este folosita ca o protecþie si asta nu inseamna cã persoana este supraponderala pentru a justifica celulita. De fapt,toti oamenii sunt expusi la fel de mult la riscul de a avea celulita si de a fi supraponderali.
Aici, intervine colagenul-supliment alimentar- care recompileazã þesutul, prin urmare, permite circulatia toxinelor ºi grãsimii, in vederea eliminarii reziduurilor,si are rol serios de nutriþie ºi hidratare a celulelor –deci o stare generala de sanatate buna.In urma cercetarilor si documentarilor facute,putem concluziona efectele COLAGENULUI:
- îmbunãtãþirea condiþiei ºi texturii pielii,elimina cosurile si regenereaza pielea in zona respectiva
- Hidratarea pielii
- Reducerea severa a liniilor ºi ridurilor
- Poliartrita reumatoida
- Elimina durerile din articulatii, regenerarea treptata a cartilagiilor
- Creste potenta sexuala,regenereaza prostata
- Flexibilizeaza vasele, elimina depunerile de grasimi de pe organele interne(ficat, inima, intestine, etc)
- Este recomandat pentru recuperarea post operatorie
- Îmbunãtãþirea condiþiei pãrului si unghiilor,intareste sinii
- Reduce celulita , da sãnãtate þesutului muscular
- reducerea treptatã a þesutului adipos, promoveazã noduri sanatoase
Dincolo de aceste îmbunãtãþiri estetice existã, de asemenea, o îmbunãtãþire a bunãstãrii generale a articulaþiilor ºi cartilajele de colagen.
În America de Nord acest produs este folosit pentru prevenirea durerilor, precum si ca un produs de frumusete.
healthy001487
Postat pe 16 Mai 2009 09:39
somatoline crema si fiole lierac pentru vergeturi. vor mai fi si altele.
eleain
Postat pe 7 Septembrie 2009 17:43
Ba da! Iar domnul de mai sus adat cel mai pertinent si complet raspuns. Eu as putea adauga doar ca, persoanele care nu isi permit sa isi procure produse care contin collagen pot oricum sa elimine vergeturie, prin metode naturiste, la indemana oricui. Adica:
- sa schimbe alimentatia radical, folosind doar produse 100% biologice, fara urma de pesticide, hormoni, antibiotice;
-sa elimine total cel putin pentru circa 60 de zile orice aliment de origine animala si sa foloseasca numai ulei crud de in (cel mai bogat in Omega3)
- sa isi faca in toata aceasta perioada detoxifierea intestinului si prin aceasta pe cea a sangelui, ficatului, plamanilor, rinichilor si a pielii ; aceasta detoxificare se obtine prin clisme alternante cu cafea biologica, musetel si ulei de ricin(cel din urma impiedica dezhidratarea)
Sa consume cat mai multe sucuri de fructe (mere acrisoare in special) morcovi, si verdeturi (patrunjel, telina, sfecla rosie), obtinute in casa, in stare proaspata si strecurate prin tifon, strat dublu. De asemenea sa consume zilnic ciorbita de zarzavaturi:
ceapa -2 (sau praz)
morcovi-2-3
patrunjel-2 radacini sau o legatura defrunze
telina-3 1 radacina medie sau 3-3 crengute
pastarnac- 1 radacina-2
cartofi-2-3
rosii 700-1000 g.
Toate acestea, fierte in apa fiarta si racita in prealabil, fara aport de sare, ulei sau alte condimente. Fiertura sa se faca la foc lent, in oala acoperita cu capac cat mai etans (nu in oala cu presiune!) pentru circa 2 ore. Fiertura se paseaza apoi si se consuma cu ulei de in crud, adaugat in farfurie.
nu numai ca va veti hrani corpul cu vitamine si minerale obtinand un aspect sanatos si placut, dar veti costata ca, va veti simti mult mai in putere, mai sanatosi si corpul dumneavoastra va va fi recunoscator.
Terra_Mater
Postat pe 18 Septembrie 2009 02:22
Best Hyaluronic Acid cu BioCell Collagen ll si Chondroitin Sulfate 60 cap

Complex proteic colagenic 1900 mg
BioCell Collagen II 1000 mg
Hyaluronic Acid 100 mg
Chondroitin Sulfate200 mg
Hydrolyzed Collagen Type II 600 mg

Contine BioCell Colagen II brevetat. BioCell Colagenul II este obtinut din sternul de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara si rapida.
In 2-3 luni uiti de cosuri, puncte negre, riduri,artrita,coxartroza,dureri de articulatii, etc...

93 lei/cut cu 60 caps/1 luna

Alte informatii si detalii despre produs 0751209820
semaka_boy
Postat pe 22 Septembrie 2009 03:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Frigiditate 2 De la: healthy010613 17 Ianuarie 2010 01:06
cancer col uterin 9 De la: alexandrabalint 10 Septembrie 2012 01:12
dati-mi un sfat! 19 De la: lucia75 17 Februarie 2010 16:21
rana pe colul uterin 16 De la: nicole_plotogea 20 August 2011 11:58
medic de familie 1 De la: gelena 16 Iulie 2009 11:04