Mai multe
De la: danutza3012, la data 2009-07-15 15:17:49Buna |
||
|
sagara_laksami Postat pe 16 Iulie 2009 11:51 |
||
|---|---|---|
|
danutza 3012 - multumesc pentru raspuns,esti foarte amabila,nu e un rezultat spectaculos si imediat,dar vad ca ma ajuta cat de cat,in legatura cu fiolele acelea de vitamina C; sunt fiole normale de la farmacie, din acelea care se iau pe cale orala? sau sunt speciale pt.ten? ma gandesc si la ceea ce ai spus in legatura cu aparatul de depigmentare pe care spui ca il folosesti tu: am inteles ca o sedinta costa intre 100-150 ron cu abonament de 5 sedinte...poate are si rezultate spectaculoase si imediate,in ce priveste pretul pe care il dau la ultra sono facial: abonament de 10 sedinte a 15 min sedinta, pret:250 ron( cu un bonus de 4 cartele a 10 min cartela la apartul PROELIXE) nu este exagerat pretul avand in vedere ca nici rezultatul nu este imediat...ma voi gandi in legatura cu ceea ce mi-ai raspuns tu si poate dupa concediu voi lua alte masuri vis-a-vis de problema mea (petele nu sunt foarte proeminente sau acut vizibile,dar as dori sa nu mai fie deloc,daca s-ar putea)ramane de vazut ce ma voi decide sa fac in continuare... |
||
|
sagara_laksami Postat pe 16 Iulie 2009 11:56 |
||
|
Buna As vrea sa-mi spui de cand ai acele pete?ai nascut cumva?iei anticonceptionale?iarna isi pierd din intensitate?eu as crede ca sunt provocate de expunerea la soare,dar astept raspunsurile tale.Se pot rezolva oricum.Cat despre crema,ar trebui sa aiba niste ingredienti activi de albire pentru a fi eficienta.Scrie macar pe baza de ce e?Sau poti sa te uiti cam care sunt ingredientii? |
||
|
|
||
|
sparkle Postat pe 17 Iulie 2009 10:18 |
||
|
buna microdermabraziunea NU trateaza acneea. Nu face altceva decat sa indeparteze (mecanic, dinpacate)un strat gros de celule moarte. Nu modifica ph-ul si lipiditatea pielii, nu trateaza "cosuletzele". Daca phytopeelingul e realizat corect, dar mai ales daca clienta RESPECTA toate indicatiile esteticianului (-ei), atunci totul e ok si cu tot cu produsele pe care si le va lua si acasa, pt. continuarea corecta a tratamentului,va fi tratata orice problema,inclusiv cea legata de acnee! Nu uita ca aceast tratament, mai mult ca oricare altul, presupune obligatoriu o colaborare SI a clientei. bafta |
||
|
alf66 Postat pe 6 August 2009 23:35 |
||
| Scuza-ma k te intreb dar unde a scris vreuna din noi despre microdemoabraziune ca ar trata acneea?In plus aici se discuta despre cicatrici postacneice si nu despre acnee activa.Inca o data,scuza-mi obraznicia...... | ||
|
sparkle Postat pe 8 August 2009 22:14 |
||
| Ah,cat despre fitopeeling ai mare dreptate,doar ca aceste lucruri se discuta obligatoriu inainte si dupa efectuarea procedurii.Cat despre produse,nu are mare lucru de cumparat,dar poate ai tu vreo tehnica de marketing sau de "bagat produse pe gat" cum imi mai place mie sa zic... | ||
|
sparkle Postat pe 8 August 2009 22:19 |
||
| buna danutza3012 daca ieri nu ma contacta cineva pe adresa care ti-am lasato nu asi fi vazut raspunsul tau ,pentru care iti multumesc,nu mi-ai raspuns niciodata si eu am uitat pur si simplu ca am pus adresa mea pentru tine,verificind am vazut raspunsul tau,nu invat cosmetica de pe forum,sunt cosmeticiana incepatoare si ma intereseaz,sa ma perfectionez,in tara,detin diplome:pentru dermabraziune,celulita si combina stimar cu 7 operatii am facut un curs de cosmetica la ACADEMIE dar nu in tara am luat legatura cu cineva ptr.curs dar din lipsa de timp nu am putut ajunge,am avut un beauty centre,ca investitor,din motive personale am inchis,si am descoperit ca imi place aceasta meserie,si vreau sa o invat, de aceia mi-am dat seama ca raspunsul tau este profesional,am avut ca profesoara o englezoaica si,ei practica metoda frantuzeasca,am participat la mai multe seminare,si in centrul meu am folosit cremele ANESI si am vindut cremele de la farmec gerovital,aslavital ,aici unde sunt eu este distribuitor,care am vazut ca sunt folosite in anumite saloane la noi,daca vrei si se poate sa ma ajuti?spui ca lucrezi cu una dintre cele mai bune cosmeticiene,da ma intereseaza un curs,profesional, eu ma pregatesc nu sa lucrez sa imi pot testa personal persoanele pe care le voi angaja,si ca hobi,sunt in cautare de cosmeticiana pentru in streinatate cind voi redeschide,pe 28 august voi fi in bucuresti daca poti si vrei sa ma ajuti trimitemi un e-mail,multumesc anticipat de aceia vroiam sa comunic prin e-mail,vazind atitea rautati pe forum unde am intrat de nevoie pentru sanatate,iti doresc o zi buna si multa sanatate. | ||
|
kudika078676 Postat pe 11 August 2009 06:51 |
||
| orice peeling ati folosi, sa va dati dupa cu ulei presat la rece de catina alba . el e cel care reduce aproape de tot cicatricile de orice tip. cititi despre acesta si o sa vedeti. | ||
|
cristinne83 Postat pe 22 Noiembrie 2009 19:11 |
||
| pt danutza 3012:imi poti lasa o adresa de mail pt a te intreba ceva caci am incercat sa iti las un mesaj privat si nu il trimite...multumesc | ||
|
kudika007253 Postat pe 23 Noiembrie 2009 18:14 |
||
| sa nu-ti faci niciodata peeling chimic la un cabinet cosmetic!!!!!! chiar daca vrei unul superficial; medicul dermatolog stie cel mai bine cum sa te trateze si ce solutie sa aplice; si mai zicea cineva aici de fenol; hm, este o solutie foarte puternica si nici macar unii medici dermatologi nu-ti vor face peeling cu fenol, ci doar daca vrei tu asa ceva sau daca ai cicatrici foarte adanci. in general, se fac peelinguri superficiale sau medii, cele medii fiind chiar destul de profunde; ai grija, nu te lua dupa toate tampeniile care se scriu aici. eu, am facut un peeling chimic mediu, si e puternic, m-a ars bine; ma gandesc, oare cum e cu fenol...??? | ||
|
friends_forever Postat pe 2 Ianuarie 2010 00:56 |
||
Dragele mele despre tratamentul cu BIOPTRON nu stie nimeni ? intrati va rog pe site "www.zepter.ro si aflati la sectiunea "Zepter medical" totul despre acest aparat conceput cu prioritate pentru piele si afectiunile pieli,dar nu numai...Daca prezinta interes pentru tine ,ma poti contacta la e-mail: ioana.bobocea@yahoo.com. |
||
|
IOANA1947 Postat pe 8 Ianuarie 2010 18:52 |
||
De la: danutza3012, la data 2009-03-28 15:18:36Buna as vrea si eu sa fac o sedinta de phytopeeling.Stii cumva vreun cabinet, clinica buna in Bucuresti? n-am curaj sa ma als decat pe mana unui personal adecvat, de vreme ce e vorba de o usoara arsura controlata.Eu vreau pt nsite urme maronii ramase dupa foliculita.ms anticipat! |
||
|
kudika061640 Postat pe 9 Martie 2010 19:22 |
||
| La Multi Ani tuturor ! Si va doresc sa gasiti rezolvarea tuturor problemelor care va dau batai de cap. Ma alatur si eu voua dar in calitate de mama a unei adolescente chinuite de cicatricile ramase in urma unei acnee furibunde . Acneea am rezolvat-o cu anticonceptionale , dar cicatricile ...off mare . As dori sa intru in legatura cu Sparkle dar ma tem ca nu mai e activa pe forum de aceea va rog pe voi , daca vreuna dintre voi are vreo informatie despre ea ( telefon , adresa de e-mail ) sa-mi dea de stire aici sau pe veronica_adrian_ursu@yahoo.com. Va multumesc mult si va doresc tot binele din lume ! | ||
|
veronica_adrian_ursu Postat pe 4 Ianuarie 2011 22:22 |
||
|
Pentru cicatricile lasate de acnee in functie de adincimea acestora se pot folosi mai multe procedee.Peelingul chimic cit si dermoabraziunea sunt riscante si dureroase, acum depasite de produse naturale pe care pacienta si le poate aplica singura acasa si fara durere sau efecte adverse in temen de 14 zile se curata citeva straturi de piele de pe obraz antrenind si regenerarea de celule noi.Pielea ramine curata si luminoasa,fara seme sau cicatrici, Iti voi trimite date suplimenare pe adresa de e-mail |
||
|
carmen_natural Postat pe 31 Ianuarie 2011 00:20 |
||
| Cosmeticbox va informeaza de reducerile lunii Februarie, preturi de negasit,intrati pewww.cosmeticbox.ro si bucurati-va de noile preturi.Pentru noutati intratipewww.cosmeticbox.ro/noutati | ||
|
cosmeticbox Postat pe 31 Ianuarie 2011 13:08 |
||
De la: carmen_natural, la data 2011-01-31 00:20:17Pentru cicatricile lasate de acnee in functie de adincimea acestora se pot folosi mai multe procedee.Peelingul chimic cit si dermoabraziunea sunt riscante si dureroase, acum depasite de produse naturale pe care pacienta si le poate aplica singura acasa si fara durere sau efecte adverse in temen de 14 zile se curata citeva straturi de piele de pe obraz antrenind si regenerarea de celule noi.Pielea ramine curata si luminoasa,fara seme sau cicatrici, Buna ziua, am citit acest mesaj si as dori si eu daca se poate sa-mi trimite-ti si mie pe adresa de email blondutza_bubu18@yahoo.com, mai multe detalii despre acest proces de eliminare a cicatricilor in 14 zile. Daca aveti si solutii sau retete pentru a scapa de acnee , va rog nu ezitati sa-mi trimite-ti un e-mail pe adresa mea. Multumesc frumos si o zi buna! |
||
|
blondutzaroxy Postat pe 1 Februarie 2011 15:29 |
||
| danutza_o_m@yahoo.com,imi pare rau ca nu am mai aparut pe forum,dar am fost foarte ocupata.Astept sa ma contactezi,daca te pot ajuta,cu mare placere... | ||
|
sparkle Postat pe 1 Februarie 2011 19:46 |
||
|
Blondutzo , Am vrut sa-ti trimit detaliile pe care mi le-ai cerut dar nu am reusit se intoarce e-mailul innapoi. Voi mai incerca |
||
|
carmen_natural Postat pe 3 Februarie 2011 19:19 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Relax&Tone | 1 | De la: irinush13 21 Decembrie 2009 09:55 |
| cum sa imi conturez mai bine silueta? | 16 | De la: conturhealthbody 19 Decembrie 2010 11:33 |
| ce parere aveti despre rinoplastie? | 64 | De la: 31 Octombrie 2016 14:22 |
|
|
||
| UNGHII FALSE-GENE FALSE | 1 | De la: unghii_false_gene_false 7 August 2010 11:01 |
| Blogul meu | 4 | De la: myladybug 1 August 2011 19:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.