Setari Cookie-uri

cum tratam cicatricile post acneice?

am vreo sansa sa scap de cicatricile postacneice fara tratamentul cu laser fraxel?
mariamadalina20
Postat pe 18 Martie 2009 10:00
Prin peeling chimic poti scapa de acele cicatrici.Prin mai multe sedinte de indepartare a straturilor de celule moarte.Merita sa incerci pana sa te gandesti la varianta laserului.Dar ai grija unde il faci pentru ca este o arsura provocata si controlata,iar daca persoana respectiva nu are experienta pot sa-ti apara altfel de cicatrici.Se folosesc mai multe tipuri de solutii pentru realizarea acestor peeling-uri.In cazul celor facute in clinic se foloseste fenol,dar poti incerca intr-un salon cosmetic unde iti va face o arsura mai superficiala decat in cazul fenolului.
sparkle
Postat pe 19 Martie 2009 16:18
vreau sa stiu si mai multe despre peeling-ul chimic.ce substante se folosesc ? in ce cosnta manevra ? mai precis cum se efectueaza? cam cat dureaza ? cam cat costa??si cam cate sedinte sunt necesare pt niste probl nu prea mari...ci medii !
lauracris
Postat pe 27 Martie 2009 20:02
Buna
Depinde foarte mult de problema pe care vrei sa o rezolvi.Exista doua tipuri de substante care se pot folosi:fitopeeling adica din plante,alge,care au efecte asemanatoare urzicilor-te inrosesti si simti mici intepaturi;aceasta procedura conta in aplicarea acestei combinatii pe fata si executarea de miscari circulare de frecare pana la limita suportabilitatii tale;al doilea tip de subst. este solutia jessner alcatuita din acid lactic,acid salicilic si rezorcina.Aceasta substanta se aplica cu ajutorul unui tifon pe toata fata.In functie de problema se va aplica de mai multe ori.Dupa sedinta te vei inrosi casi cand te-ai ars de la soare,iar in cazul fitopeeling-ului in urmatoarele zile vei capata un aspect de bronz inchis si pielea ti se va exfolia in fasii mari.dureaza cam 5 zile in total.In celalalt caz te exfoliezi foarte fin.Costa intre 80-250lei sedinta in fct de solutie si se vad rezultatele chiar dupa prima sedinta.Daca mai este necesara alta sedinta ,se stabileste in functie de rezultate.Problema este ca acest peeling se realizeaza in lunile reci,incepand din toamna pana in primavara pentru a evita expunerea la soare,iar sedinta se face de obicei joia pentru ca in week-end cand te exfoliezi sa poti sta acasa.Sincer rezultatele sunt incredibile,de parcati s-ar schimba pielea.Sper ca ti-am fost de ajutor.
sparkle
Postat pe 28 Martie 2009 15:18
buna!As dori sa mi fac peeling chimic dar nu stiu unde este mai eficient,la un cabinet medical sau la cosmetica?procedura este diferita?multumesc
andrada252
Postat pe 9 Aprilie 2009 16:52
Buna
Da,atat procedura cat si substantele folosite sunt diferite.Peeling-ul realizat in cabinetele medicale este mult mai profund si de aceea se realizeaza sub anestezie.poti sa-ti faci si la un salon cosmetic dar ai mare grija pe mana cui te lasi.Daca este o persoana care nu a mai facut peeling-uri chimice,mai bine nu incerca pentru ca nu va stii sa ti-l faca corect.Dar nu se mai fac peeling-uri chimice in aceasta perioada,ci incepand din octombrie cand se raceste afara.
sparkle
Postat pe 10 Aprilie 2009 16:21
danutza 3012 , iti multumesc pt raspuns. eu am 38 ani si de vreo 2 ani mi-au tot aparut cosuri pe fata . am facut niste analize si am constat ca motivul pt care imi apareau cosurile era faptul ca aveam nivelul testosteronului si androgenului f mare. acum fac tratament dar am ramas cu niste cicatrici pe fata f urate si mai ales f multe.
lauracris
Postat pe 10 Aprilie 2009 18:53
cu placere.am inteles acum care este problema ta.intradevar hormonii androgenii actioneaza direct asupra glandelor sebacee si le cresc secretia.Cel care duce la aparitia acneei este de fapt testosteronul liber circulant.mai vb prin toamna,poate te ajut sa scapi de ele pentru ca inteleg ca iti afecteaza viata sociala.Cu mare placere te mai ajut si pe viitor daca am raspunsuri pentru intrebarile tale
sparkle
Postat pe 11 Aprilie 2009 21:40
Va rog sa-mi spuneti si mie ce tratament urmati si unde sau indicat de cine si unde ati facut testele?
Va multumesc!
elena.ene@holcim.com
Postat pe 16 Aprilie 2009 07:55
Buna fetelor! Acest peeling chimic poate fi facut si pentru intretinerea pielii cat mai tanara?...eu nu mai am probleme, am avut si am scapat tot cu acest peeling chimic...as putea sa-l fac preventiv adica o data pe an? Poate asa mai scap de ridurile fine care incep sa apara.
cotyca
Postat pe 16 Aprilie 2009 08:41
Ai incercat sa folosesi softlaserul? Mama mea asa scapa de cicatricile din tinerete. Este benefic pentru combatarea impuritatilor, herpesului, a cicatricelor etc. Din cate am vazut de la mama mea, da rezultate.
Mama mea l-a cumparat de la un magazin online, adica de aici: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Softlaser-SL30
A facut comanda online iar produsul i-a ajuns acasa in 2 zile.
Merita sa incercati. Succes.
kudika006707
Postat pe 16 Aprilie 2009 08:54
Buna, poti sa ne dai mai multe detalii in legatura cu softlaser-ul... mersi
gaby_viman
Postat pe 16 Aprilie 2009 09:53
Buna cotyca
Peeling-ul chimic rezolva mai multe probleme,nu doar cicatricile post-acneice.Se poate face si in tratamente anti-age,si in cazuri de acnee,sau pentru defectele de pigmentare.Parerea mea este ca pentru ridurile fine mai bine incerci altceva:microdermabraziune sau terapii pentru tenul matur care sunt nedureroase.Eu sunt de parere ca daca nu ai o problema grava mai bine incerci cu ceva mai usor si in functie de rezultat hotarasti ce faci mai departe.De asemenea e importanta varsta.Sa nu te apuci prea devreme sa-ti faci terapii intensive anti-age!
sparkle
Postat pe 16 Aprilie 2009 10:29
nu apelati asa masuri invazive.
nu degeaba medicii dermatologi nu fac asa ceva
in schimb cei ce se ocupa cu chirurgia plastica iti iau banii fara sa clipeasca
riscurie sunt mult prea mari fata de beneficii - si nu vorbesc despre infectii, ci despre pigmentari si depigmentari
in cazul peelingului cu fenoli - daca tenul este mai inchis la culoare este un adevarat dezastru, oricum adio soare - pt. totdeauna

eu am facut mult laudatul peeling la un dr. care aparre pe net orice ai tasta legat de peeling, are vreo 10 pag. web...
ghinionul meu - oricum eram asa de hotarata sa-l fac inat nimic nu m-ar fi convis sa renunt..
am ramas cu niste pete oribile mai inchise la culoare
dupa vreun an am fost pacienta d-lui dr. Giurcaneanu si a mai reparat dansul cate ceva, mi-a mai facut un peeling cu laser-ul, dar tot mai am zone problema. inca am pete urate pe care nu le pot acoperi nici cu machiaj, iar daca ma vede numai un pic soarele se inchid si mai tare la culoare, asa ca ma dau pe fata cu factor 50.
ce sa fac? ca de dat in judecata in RO nu se poate... de batut obrazul i l-am batut acum 2 ani... dar petele tot acolo sunt

sper ca sa fie cuiva de folos experienta mea si sa reuseasca sa schimbe o hotarare pripita
numai bine
F.



De la: danutza3012, la data 2009-03-19 16:18:10Prin peeling chimic poti scapa de acele cicatrici.Prin mai multe sedinte de indepartare a straturilor de celule moarte.Merita sa incerci pana sa te gandesti la varianta laserului.Dar ai grija unde il faci pentru ca este o arsura provocata si controlata,iar daca persoana respectiva nu are experienta pot sa-ti apara altfel de cicatrici.Se folosesc mai multe tipuri de solutii pentru realizarea acestor peeling-uri.In cazul celor facute in clinic se foloseste fenol,dar poti incerca intr-un salon cosmetic unde iti va face o arsura mai superficiala decat in cazul fenolului.
flaviameterez
Postat pe 17 Aprilie 2009 11:13
Pentru riduri exista un aparat care se mai numeste si "calcator de riduri", foarte eficient.Costa aprox 200 E si poate fi folosit acasa fara sa mergi la cosmetica.
lauritzica
Postat pe 17 Aprilie 2009 22:30
Urgent ! Dezintoxicarea trupului Fizic. Un consum de apa plata cat mai multa , cate o inghititura la fiecare 10 min, din zona-n care va-ti nascut.
O alimentatie dupa Grupa Sanguina - FARA produse ANIMALE = MORTACIUNI , chiar lapte, unt, branza etc. Fara Euuri etc. Acest regim ...cred ca va trebui sa-l luati pana se va regenera tot trupul ...la Nivel de FAMILIE ca sa se existe o armonie si indemnare la sanatate, fara ispite...

Multe rugaciuni adresate Creatorului Divin, iubitei noastre Mama Pamant, Ingerasilor Protectori din jurul nostru si Celulei-Moleculei din corpul nostru Fizic pentru regenerare.

Aici aveti un link si o meditatie care va poate ajuta foarte mult http://www.lucratorul-in-lumina.com/prim/vindecarechannel.htm
Dumnezeul nostru Creator sa va ilumineze si sa va daruiasca o infinita Pace Sufleteasca , Iubire Divina si dragoste de viata pe Planeta Pamant.
healthy000378
Postat pe 22 Aprilie 2009 10:40
Multumesc, danutza.
Poti sa-mi spui mai multe despre microdermabraziune? adica cum se foloseste, de unde o procur...etc. Eu anul asta implinesc 30 de ani.Am un ten mixt si de la un timp ma bate gandul sa incerc uleiul, pe post de crema hidratanta. Am citit un articol pe net in care erau trecute beneficiile uleiului esential.As vrea sa incerc, nu stiu daca este inca cazul. As vrea o parere de la tine, daca nu te deranjez foarte tare.O zi frumoasa!
cotyca
Postat pe 22 Aprilie 2009 11:55
Pot sa-ti recomand eu un salon in care sa-ti faci microdermabraziune.Este un peeling mecanic ce foloseste fluxul de cristale pentru a indeparta celulele moarte de la suprafata pielii.Cat despre uleiurile esentiale iti recomand sa il folosesti numai daca este clar specificat ca se adreseaza tenului mixt.In mod normal acele uleiuri se recomanda tenurilor uscate alipice(adica acele tenuri deficitare in grasimi care pierd apa),astfel daca aplici uleiuri ii redai pielii grasimile necesare si nu mai pierde apa.Dar in cazul in care ai ten mixt-probabil gras in zona T si uscat in rest-risti sa-ti incarci tenul si mai tare in zona T.Deci,daca esti sigura ca tenul tau este mixt,si acel ulei se adreseaza tenurilor mixte atunci poti sa-l folosesti linistita pentru ca va fi intr-o concentratie mai mica.Sper ca ti-am fost de ajutor,daca te intereseaza microdermabraziunea contacteaza-ma.
sparkle
Postat pe 22 Aprilie 2009 13:09
De la: danutza3012, la data 2009-04-22 13:09:47Pot sa-ti recomand eu un salon in care sa-ti faci microdermabraziune.Este un peeling mecanic ce foloseste fluxul de cristale pentru a indeparta celulele moarte de la suprafata pielii.Cat despre uleiurile esentiale iti recomand sa il folosesti numai daca este clar specificat ca se adreseaza tenului mixt.In mod normal acele uleiuri se recomanda tenurilor uscate alipice(adica acele tenuri deficitare in grasimi care pierd apa),astfel daca aplici uleiuri ii redai pielii grasimile necesare si nu mai pierde apa.Dar in cazul in care ai ten mixt-probabil gras in zona T si uscat in rest-risti sa-ti incarci tenul si mai tare in zona T.Deci,daca esti sigura ca tenul tau este mixt,si acel ulei se adreseaza tenurilor mixte atunci poti sa-l folosesti linistita pentru ca va fi intr-o concentratie mai mica.Sper ca ti-am fost de ajutor,daca te intereseaza microdermabraziunea contacteaza-ma.
sagara_laksami
Postat pe 7 Iulie 2009 10:42
pentru petele ramase in urma vindecarii acneei sunt bune sedintele "ultra sono faciale" efectuate la salonul cosmetic? au rezultate sau sunt doar bani aruncati pe fereastra si drumuri batute degeaba catre salon? are cineva idee despre aceste sedinte cu ultrasunete pentru ten?
sagara_laksami
Postat pe 7 Iulie 2009 10:44
Buna danutza3012 raspunsul tau suna profesional esti cosmeticiana?sau lucrezi in vreun centru de cosmetica?ma intereseaza mai multe in tratamente cosmetice daca se poate un raspuns maria
kudika078676
Postat pe 14 Iulie 2009 13:42
bravo flavia ca ai dat sfatul corect si eu am vazut pe cineva ars cu piling chimic de un doctor avantajul persoanei este ca are tenul inxchis dar tot se vede in afara de durere si cojirea pieli nu a beneficiat de nimic cit ar fi de expert cel carel face depinde do oganismul si tenul celui care i se face fiecare reactioneaza altfel in funcite de sensibilitatea tenului referitor la dermabraziune se poate face dar nui complect tratat trebuie multa vreme si o ingiire a tenuli corecta zinlic nu cind ne aducem aminte sau cind mergem la cosmetica zinlic va puteti ajuta singure
kudika078676
Postat pe 14 Iulie 2009 13:54
asi vrea sa iau legatura cu tine danutza3012 vad ca nu ai mai intrat pe forum poti sa ma contactezi pe e-mail maria_mihai_58@yahoo.com daca se poate bineinteles multumesc mult
kudika078676
Postat pe 14 Iulie 2009 14:06
Buna Maria
Intradevar sunt cosmeticiana,si de asemenea,lucrez intr-un centru cosmetic alaturi de una dintre cele mai bune cosmeticiene de la care am avut foarte multe de invatat.Sunt si formator de cosmetica si intr-un fel as putea spune ca ne cunoastem,vazand adresa ta de mail.Sa zicem ca ti-am mai raspuns la niste intrebari recente,care nu au nici o legatura cu acest site,ci doar cu cosmetica.Sfatul meu este:Cosmetica nu se invata de pe forum-uri.Se vede ca esti foarte interesata de acest domeniu,dar spune-mi faci si altceva pentru viitorul tau inafara de a citi parerile altora?Poate ti se par rautacioasa,nu sunt si o sa te convingi ca am dreptate.Spuneai despre cineva ars in urma unui peeling chimic.Nu e vorba doar de peeling,e vorba de cosmetica in general,e vorba de acele persoane carora le incredintam tenul nostru,pe care nu le intrebam ce experienta au sau pe unde au invatat(daca au absolvit o scoala...) si totusi avem credinta ca ne vor face sa aratam mai bine.Dar dimpotriva,plecam marcate pe viata.Unele proceduri lasa cicatrici.Si nu foarte multa lume constientizeaza lucrurile acestea.Parerea mea e ca ar trebui sa faci niste mici cercetari,sa incerci sa discuti cu specialistul,sa vezi cum se prezinta,cum iti explica,daca are habar de ceea ce face,sa-ti prezinte alte cazuri mai vechi,tratate.In rest poti doar sa mergi pe recomandari sau pe incredere.Cunosc si eu o multitudine de cazuri precum exemplul tau,unele par amuzante,dar poate ca ar trebui sa plangem cand auzim de asa ceva,nu sa radem.Si ar mai fi multe de zis...
Oricum te mai ajut cu mare placere pe viitor daca mai ai probleme nerezolvabile.....
sparkle
Postat pe 14 Iulie 2009 15:43
Ultrasunetele ajuta la penetrarea fiolelor,a unor masti,activeaza circulatia si realizeaza un mic masaj.Alege tu daca inseamna aruncarea banilor sau nu.........
sparkle
Postat pe 14 Iulie 2009 15:45
De la: danutza3012, la data 2009-07-14 15:45:19Ultrasunetele ajuta la penetrarea fiolelor,a unor masti,activeaza circulatia si realizeaza un mic masaj.Alege tu daca inseamna aruncarea banilor sau nu.........
sagara_laksami
Postat pe 15 Iulie 2009 09:31
Efectele tratamentelor aplicate zonei din jurul ochilor si a conturului facial:
lifting facial
anticearcan
depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina
controlul oxidarii celulare
tratarea acneei
exfoliere neagresiva
tratarea ridurilor
stimularea producerii de colagen
eliberarea toxinelor din celule si transferarea lor in sistemul limfatic
pielea devine mai luminoasa

sunt intr-adevar acestea beneficiile tratamentului ULTRA-SONO-FACIAL? sau sunt doar "AIURELI"? as vrea daca se poate mai ales parerea cuiva avizat,dar mai ales doresc o parere sincera si dezinteresata....am vazut postarea ta Danutza,doresc sa aflu: ma poate ajuta pe mine cat de cat in estomparea acestor pete? multumesc anticipat..de la salon nu e nimeni interesat sa imi spuna ca nu imi e buna aceasta procedura,stiu ca rau ,oricum,nu are ca sa imi faca,ma intereseaza daca voi obtine ceea ce ma intereseaza pe mine.
sagara_laksami
Postat pe 15 Iulie 2009 09:56
Sincera sa fiu am observat o mica ameliorare a vizibilitatii petelor,asta dupa cca 7 sedinte de ultra sono facial...astept in continuare sa vad ce se va finaliza,oricum e un tratament de cursa lunga...ce e drept ca nici petele respective nu au fost facute peste noapte ci dupa "lungi persevarari asupra cosurilor prin rupere repetata a lor"...asa ca ce pretentii pot avea dupa 3 sapatamani de tratament timp in care am facut doar 7 sedinte a 15 min sedinta....
sagara_laksami
Postat pe 15 Iulie 2009 14:36
Buna
Intradevar se elimina toxinele,este efectul acelui mic masaj despre care vorbeam,la fel si stimularea sintezei de colagen prin stimularea fibroblastelor,si exfolierea neagresiva.Cred ca sunt adevarate si celelalte efecte deoarece ultrasunetele se bazeaza pe emisii sonore ce produc vibratii la nivel celular,stimuland regenerarea celulara si activarea circulatiei.
Cat despre pete te sfatuiesc sa-ti aplici acasa fiole cu vitamina C,un puternic antioxidant,benefic in tratarea petelor si o crema hidratanta de albire cu factor de protectie.Daca vrei sa scapi de pete intr-un timp mai scurt,exista aparate ce folosesc lumina intens pulsata IPL si care efectueaza pe langa epilarea definitiva si pigmentation therapy,adica terapie de depigmentare.Eu folosesc un astfel de aparat si iti spun cu mana pe suflet ca are rezultate spectaculoase.Dar trebuie sa faci cateva sedinte repetate in functie de cat de adanci si de pigmentate sunt petele.Nu stiu cat dai la ultra sono facial,dar aceste sedinte costa intre 100 si 150 lei in functie de zona tratata.Daca iti faci abonament de 5 sedinte beneficiezi de o reducere de 15%.
Cat despre faptul ca nu vor cei de la salon sa-ti spuna despre cat de buna este aceasta terapie,e lipsa de profesionalism,poate nu stiu raspunsul,sau doar incearca sa-si vanda serviciile.
O zi buna!
sparkle
Postat pe 15 Iulie 2009 15:17
Buna Danutza, vad ca dai sfaturi profesioniste asa ca indraznesc si eu sa intreb daca ai auzit/vazut pete maronii care apar in p. exterioara a ochiului si daca da, sunt usor de tratat? Deocamdata mi-am luat o crema de la Gerovital pt pete dar scrie ca trebuie sa fie folosita aprox 6 saptamani si as fi curioasa in cazul in care nu prea vad rezultate care sunt alternativele.
Multumesc!
blanca_healthy
Postat pe 15 Iulie 2009 15:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bronzarea cu henna 2 De la: kdroussi 21 Noiembrie 2010 12:58
Tratamente corporale 3 De la: kudika325085 11 Iulie 2012 16:33
Piercing in buric 5 De la: franziska_eu 30 Ianuarie 2012 11:45
Produsele profi pentru par Keune 1 De la: ronna20 13 Iulie 2010 11:15
produse pe baza de acid hialuronic pentru frumusete 75 De la: kudika_1012859 10 Octombrie 2016 13:40