Setari Cookie-uri

STIE CINEVA DESPRE ACIDUL HIALURONIC CAT DE EFICIENT ESTE ?MAI ALES PT RIDURI

nicolicea
Postat pe 22 Martie 2009 08:19
Efectele benefice ale colagenului

* Hidratare a pielii directã ºi intensivã
* Îmbunataþirea elasticitaþii ºi fermitaþii pielii
* Netezirea instantanee a liniilor ºi ridurilor:

- Eliminarea completã a micilor riduri de expresie
- Reducerea semnificativã a ridurilor faciale adânci

* Încetinirea procesului de îmbãtrânire
* Rezultate vizibile imediat
* Efect vindecãtor ºi revitalizant pentru pielea bronzatã sau arsã, atât în urma expunerii la soare, cât ºi în urma bronzãrii artificiale.
Ce este colagenul ºi care este rolul sãu în corpul nostru?

Pielea noastrã conþine fibre de colagen al cãror rol este sã mentinã umiditatea ºi sã ajute pielea sã rãmânã elasticã ºi flexibilã. Dupã vârsta de 25 de ani, producþia de collagen în piele scade, pentru ca în jurul vârstei de 40 de ani sã se opreascã total. În consecinþã, pielea începe sã arate semne de îmbatrânire – pur ºi simplu se usucã. Pentru a amâna acest proces de îmbãtrânire este necesar sã compensãm deficienþele de colagen ale pielii care ne predispun la apariþia prematurã a liniilor ºi ridurilor. Putem realiza acest lucru prin furnizarea necesarului de colagen prin aplicare externã.
Noi vã recomandãm un gel pur conþinând extract concentrat de colagen, care este uºor absorbit de þesuturile pielii ºi poate fi repartizat uniform pe întreaga suprafaþã ce trebuie tratatã.
Datoritã folosirii celei mai recente tehnologii de extragere a colagenului, produsele noastre prezintã o masã molecularã foarte redusã, aspect crucial pentru o absorbþie eficientã ºi pentru hidratarea unor straturi mai adânci ale epidermei. În acest mod, colagenul furnizat extern poate înlocui colagenul natural, care dupã o anumitã vârstã nu mai este produs de organism. Colagenul capteazã in piele moleculele de apã, mentinând umiditatea în straturile interioare ale pielii ºi evitând astfel uscarea acesteia. Pielea dumneavoastrã devine netedã, catifelatã ºi luminoasã.
Utilizarea pe termen lung a produselor noastre ajutã la eliminarea completã a ridurilor superficiale de expresie ºi la reducerea semnificativã a ridurilor faciale adânci. Pielea dumneavoastrã va arãta mai tânãrã ºi mai sãnãtoasã.

VIND CAPSULE COLAGEN MARIN
http://www.neobizz.ro/product/view/i/1449464/c/2
opal_2000
Postat pe 28 Martie 2009 07:48
Forever Active HA – 60 TABLETE
Forever Active HA , in doza recomandata de 2 capsule pe zi, iti propune combinatia care pastreaza suple articulatiile tale si structura interioara a pielii in stare perfecta.
Este o formula unica ce furnizeaza: Acid Hialuronic cu masa moleculara mica si proprietati hidratante si lubrefiante, ulei de ghimbir si sofran; reprezinta unul dintre cele mai performante produse ce au fost concepute in lume, in scopul lubrefierii articulatiilor si al hidratarii pielii.
Acidul hialuronic (AH) este o proteina specifica pe care organismul uman o produce ptr. a lubrefia si proteja articulatiile si muschii, dar si pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanata. Pe masura trecerii anilor, organismul uman produce din ce in ce mai putin AH. Din acest motiv, odata cu inaintarea in varsta, articulatiile nu mai beneficiaza de lubrefiere naturala, iar pielea noastra capata un aspect aspru si uscat.
Daca esti interesata contacteaza-ma pe adresa rodilantos@yahoo.com.
rodilantos
Postat pe 30 Martie 2009 11:42
Acidul hialuronic se ia intotdeauna cu colagen. Da rezultate excelente.Daca vreti va pot ajuta cu capsule de acest fel, de provenienta americana, produse de o firma cu o vechime de 60 de ani in domeniul produselor naturiste. Raportul calitate pret este foarte bun. Pentru piele este pbun si DHEA. De asemenea se folosesc in acelasi timp si creme care contin acid hialuronic. Pentru detalii ma puteti contacta la loapersonal@yahoo.com. O zi buna
kudika028076
Postat pe 21 Mai 2009 16:17
De la: healthy000866, la data 2009-03-22 10:42:15Este eficient ca si eu am luat , sint capsule HA-300 SUPER POTENT de la firma canadiana ORGANIKA si care se iau impreuna cu SALMON COLLAGEN , tot capsule de la aceeasi firma si care sint un tratament antiimbatranire super .

trebuie luat mai multe luni ca sa se vada efectul ,dar incepe sa se vada dupa 2-3 sapt.

intra pe www.bestlife-naturiste.ro si gasesti acolo tot ce doresti , poti sa si comanzi daca vrei , citeste bine instructiunile si vei avea o mare satisfactie




Acest tratament este mai bun decat cel injectabil? la cel injectabil efectul se vede pe loc...dar cam doare....
EmaM
Postat pe 26 Mai 2009 13:34
Cred ca te referi la acidul hialuronic sub forma de implant, adica injectat. Nu numai ca este eficient, dar efectul se vede pe loc. Ne referim la ridurile statice, santurile nazo-labiale, cele intersprincenare adinci. Produsul numit Juvederm, care este cel mai nou pe piata, are si Lidocaina si nu doare aproape deloc iar acul este atraumatic (extrem de subtire).Din cite stiu, pretul cel mai mic este in Constanta la salonul Dandy, mi se pare ca 380 de euro daca vii cu inca o prietena. La Juvederm efectul dureaza un an.

Postat pe 8 Iunie 2009 00:05
Evenimentul inedit Mozart Rocks se afla anul acesta la cea de-a patra editie, si va avea loc la Sala Palatului, pe data de 25 iunie 2009.
Participantii la acest eveniment sunt:
-Orchestra Nationala Radio, dirijor Tiberiu Soarei, dirijorul Operei Nationale Romane 71 persoane
-Chitaristi: George Patranoiu, Remus Carteleanu, Horea Crisovan, Cezar Popescu, Calin Grigoriu, Lupu Cosmin, Claudiu Ursache, Florin Demea
-Cor : 24 Persoane
-Ansamblu coregrafic : 4 persoane
-Trupa Rock Acompaniament : 3 Persoane
-Voci: 3 Persoane
Evenimentul isi propune sa realizeze o reeducare a gustului tinerei generatii in sensul apropierii de muzica universala intr-un mod accesibil si in al doilea rand de promovare a ideii de valoare si virtuozitate in actul muzical de inalta calitate care nu se poate obtine decat prin munca si dedicatie.

Ora de incepere a concertului: 19.00.

deliapetrescu@yahoo.com
Postat pe 9 Iunie 2009 18:19
Nu am inteles rostul concertului Mozart Rocks in acest topic dar in fine oi fi eu mai grea la minte...Ceea ce vreau eu sa intreb este daca dupa ce faci implant cu colagen sau injectii infiltrative mai poti sa te bronzezi fie artificial fie natural pentru ca mie imi place la nebunie pielea ciocolatie si parul blond natural blond este al meu nu vopsit la soare parca ma bronzez mai bine adica mai repede decat la solar si mai uniform.Problema e ca am 37 de ani si parca incepe sa se cam rideze pielea la varsta asta desigur varsta isi spune cuvantul dar cu siguranta si soarele.Merci.
maria1931
Postat pe 9 Iunie 2009 18:58
Ati auzit despre doctor Murad si dr.Renert Gadi ?Vreau sa stiu daca a mai fost cineva la ei .Ei lucreaza cu dermofileri(restylane,juvederm si lipofileri.As vrea sa stiu daca merita sa fac corectarea cearcanelor cu juvederm .Am inteles ca pret este in jur de 300e pt acid hialuronic si pentru lipofiler pret incepe de la 800e
Zea
Postat pe 27 Iunie 2009 23:58
Best Hyaluronic Acid cu BioCell Collagen ll si Chondroitin Sulfate 60 cap

Complex proteic colagenic 1900 mg
BioCell Collagen II 1000 mg
Hyaluronic Acid 100 mg
Chondroitin Sulfate200 mg
Hydrolyzed Collagen Type II 600 mg

Contine BioCell Colagen II brevetat. BioCell Colagenul II este obtinut din sternul de pui si ofera biodisponibilitate si absorbtie foarte usoara si rapida.

93 lei/cut cu 60 caps/1 luna

0751209820


semaka_boy
Postat pe 22 Septembrie 2009 02:54
Eu mi-am comandat direct de la importator, pe www.pandor.ro, acid hialuronic Amalian, care este acidul hialuronic cu cea mai indelungata persistenta de pe piata. Am 10 luni de la injectare si inca persista. Am incercat si alte produse inainte restylane, teosyal, dar niciunul nu a tinut atat. Va recomand sa va comandati direct de la importator astfel iesiti mult mai ieftin decat la cabinetele estetice.
kudika071840
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:15
Eu imi fac o injectie cu un produs defintiv in curand. Uitati-va pe siteul www.pandor.ro la importator. Au si produse injectabile de lunga durata pentru riduri si marirea buzelor (Remake) si chiar si definitive (Aphrodite Gold).
kudika071840
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:16
Dar cea mai buna solutie este sa previi. Imi pare rau ca nu stiam de existenta produselor de hidratare prin injectarea de acid hialuronic periodic incepand cu varsta de 30 de ani cand incep sa apara primele riduri. Dar niciodata nu este prea tarziu. Am trecut pe regimul de mezoterapie cu R-fine, daca tot am descoperit siteul imporatorului. Va recomand si voua: www.pandor.ro
kudika071840
Postat pe 30 Septembrie 2009 23:16
AICI ! (tratamente la cabinet)
ACOLO ! (tratamente distale)
Pentru ADULTI SI COPII
TERAPIE CU LUMINA SI APA VIE
ENGLEZA si ROMANA si EBRAICA.
PROFESIONALISM , RESPECT , CREATIVITATE , ARMONIE , SANATATE.
LIGHT MASSAGE and LIGHT COSMETIC ,
SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA SI
CONSILIERE PSIHOLOGICA,
REFLEXOTERAPIE ,
MASAJ DE RELAXARE SI TERAPEUTIC,
TRATAMENTE COSMETICE
TRATAMENTE ENERGETICE
CU LUMINA POLARIZATA (BIOPTRON PRO) ,
RAZE INFRAROSII SI HELIU(CERAGEM).
dar si
TIBETAN REIKI , ASCENSION REIKI, PRANIC HEALING ,FENG SHUI, RADIESTEZIE si INFORENERGETICA,CHI_CHUNG MEDICAL, PSIHOTERAPIE PRANICA, FENG SHUI PRANIC&VASTU,
CRISTALOTERAPIE PRANICA , CROMOTERAPIE,MELOTERAPIE, AROMOTERAPIE , etc) dar si cursuri de
USUI and TIBETAN REIKI, ASCENSION REIKI, POWER KI
oferim gratuit cu IUBIRE SI RECUNOSTINTA
LEAVING WATER THERAPY
APA VIE
=apa structurata si energizata cu proprietati terapeutice si bactericide .
Cerem si oferim seriozitate.
Pentru informatii suplimentare si programare va rugam sa ne contactati.
ioana.bobocea@yahoo.com
0744.300.432 (IOANA)
Fix ; 021.420.80.96



IOANA1947
Postat pe 23 Octombrie 2009 14:19
100% PUR COLLAGEN tip II Capsule realizat de ENCORE COLLAGEN Product Ich. USA din stern de pui de 6-8 saptamini
Existã 14 tipuri de colagen, dar colagenul primar, cel mai predominant, este cel de tipul II. Dacã acesta se obtine din cartilajul sternului de pui, pui de la 6 la 8 sãptãmâni, contine un numãr mare de glicoproteine cu un continut foarte mare de polizaharide care sustin încheieturile. Acestia includ sulfat de glucozaminã pe care s-au fãcut timp de 30 de ani studii controlate tip placebo care în prezent ajutã la refacerea cartilajului din tesutul articulatiilor. De asemenea, stim cã acestia contin o concentratie mãritã de sulfat de condroitinã A care este un antiinflamatoriu puternic si care reface tesutul articulatiei. Încã o datã dacã produsul derivã din cartilajul sternului de pui, aceste douã componenete sunt în concentratie foarte mare în comparativ cu orice altã sursã de cartilaj. În plus fatã de acestea, colagenul de tip II mai contine un antioxidant descoperit recent numit matrice de cartilaj glicoproteic (CMGP), care ajutã la reducerea degradãrii oxidative a articulatiei.
Din studiu stim faptul cã toate componentele colagenului de tip II sunt agenti condroprotectori deoarece acestia 1) rezistã la atacul enzimelor care distrug proteina din cartilaj; 2) reprogrameazã condrocitele si citocitele reducând inflamatia; 3) promoveazã sinteza noillor celule ale cartilajului si sinteza proteoglicanã; 4) intensificã producerea de fluid, hialuronan, producând un fluid sinovial lubrifiant si eficient pentru articulatii; 5) protejeazã suprafata cartilajului de deteriorarea oxidativã si de distrugerea enzimaticã; 6) se comportã ca un puternic antiinflamator si modulator de durere.
healthy001487
Postat pe 24 Octombrie 2009 01:21
De la: deliapetrescu@yahoo.com, la data 2009-06-09 18:19:05Evenimentul inedit Mozart Rocks se afla anul acesta la cea de-a patra editie, si va avea loc la Sala Palatului, pe data de 25 iunie 2009.
Participantii la acest eveniment sunt:
-Orchestra Nationala Radio, dirijor Tiberiu Soarei, dirijorul Operei Nationale Romane 71 persoane
-Chitaristi: George Patranoiu, Remus Carteleanu, Horea Crisovan, Cezar Popescu, Calin Grigoriu, Lupu Cosmin, Claudiu Ursache, Florin Demea
-Cor : 24 Persoane
-Ansamblu coregrafic : 4 persoane
-Trupa Rock Acompaniament : 3 Persoane
-Voci: 3 Persoane
Evenimentul isi propune sa realizeze o reeducare a gustului tinerei generatii in sensul apropierii de muzica universala intr-un mod accesibil si in al doilea rand de promovare a ideii de valoare si virtuozitate in actul muzical de inalta calitate care nu se poate obtine decat prin munca si dedicatie.

Ora de incepere a concertului: 19.00.

kudika059219
Postat pe 23 Noiembrie 2009 20:39
Buna fetelor.....daca vreti eu va pot ajuta cu produse BIO-ORGANICE 100% certificate de toate cele 4 organizatii mondiale pt produse organice. Sunt produse fff bune si de calitate.Am ff multe produse pt fata, crema organica antirid pt ochi,anticearcane cu ulei de masline,ser de fermitate pt ochi cu ulei de masline organic-tratament antirid,crema organica antiimbatranire de noapte cu ulei de masline, crema organica regeneratoare 24 ore pt toate tipurile de ten si multe altele....si mai am ceva.....eu il numesc produsul minune......mie imi place la nebunie....il si folosesc....este UNTUL DE SHEA nerafinat....se gaseste si in combinatie cu ulei esential de ylang-ylang care are efect antirid, eu il folosesc pe cel cu geranium cu efect antiacneic si este fff bun.... il folosesc pt fata,cosuri,cicatricile care mi-au ramas in urma cosurilor ,pt sani fiind ca am vergeturi, pt vergeturile de pe coapse, il dau si pe bebele meu cu el daca se opareste si este ca o minune.... UNTUL DE SHEA are un continut mare de vit.A si E , ceea ce ii confera o eficienta ridicata in regenerarea celulelor si efecte antiimbatranire.Este unul dintre cele mai cunoscute si eficiente produse de hidratare a pielii. Se poate folosi pt fata si corp, fiind recomandat pt PIELE USCATA, DERMATITE, PSORIAZIS, ECZEME, ARSURI, PEELING, IRITATII, PETE ROSII PE FATA SI CORP, ARSURI PROVOCATE DE SOARE, RIDURI FINE, INTEPATURI DE INSESCTE, BUZE CRAPATE. Este potrivit pe ingrijirea pielii gravidelor si dupa nastere. Se gaseste in varianta pura sau cu diferite uleiuri esentiale naturale. Daca sunteti interesate eu sunt din Timisoara si ma ocup cu produsele BIO-ORGANICE 100% si am produse de vanzare si caut chiar si colaboratori-reprezentanti pt orice oras al tarii sau judet. Daca aveti intrebari sau vreti sa stiti mai multe va dau id-ul meu si putem vb
alysa_faberlic@yahoo.com
va poop si sper sa va fiu de ajutor pe viitor !!!
alysa_alex
Postat pe 27 Noiembrie 2009 19:12
COLLAGENUL MARIN NU ESTE RECUNOSCUT DE ORGANISMUL UMAN. Rata de absorbtie este de 10 15 % mergi la plimbare!
healthy001487
Postat pe 28 Noiembrie 2009 16:33
buna ma intereseaza capsulele de colagen marin,.... va rog contactati ma pe adresa de email laura_dobaes@yahoo.com
la ce pret sunt?
laura_dobaes
Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:03
Acidul hialuronic este eficient daca este injectat in piele, pilulele cu pe baza de acid hialuronic sau colagen au o eficienta limitata si rezultate destul de slabe (principiile active sunt dispersate, nu actioneaza dor in zona in care se formeaza ridurile). Practic rolul acidului hialuronic este de a atrage de 100 de ori greutatea sa in apa, deci zona in care este injectat devine mai hidratata. Exista mai multe tipuri de acid hialuronic, cu greutate moleculara mica, mare, linkat, etc. In functie de riduri si de tipul de piele medicul iti poate recomanda produsul care ti se potriveste. Unele produse (precum Juvederm) iti umplu ridurile, altele ti le trateaza (iar tratamentul se face in mai multe sedinte). Eu prefer varianta tratamentului, pe termen lung este mai avantajos, oricum nici un produs cu acid hialuronic nu este definitiv, iar efectele dureaza in medie 4-6 luni, rar pot dura si 9, dar in nici un caz 1 an (ar fi bine). Nu am curaj sa folosesc produse definitive, da a Doamne fereste medicul injecteaza gresit produsul raman cu fata stramba forever....si nici Botoxul, ca am iteles ca poate avea niste efecte secundare destul de urate (le-a vazut pe o prietena si mi-a ajuns). Eu imi fac de 2 ori pe an produsul Jalupro si sunt foarte incantata, pe langa acid hialuronic contine si aminoacizi pentru refacerea colagenului in mod natural. Practic pielea mea este mai hidratata si mai luminoasa, iar ridurile mi-au disparut complet, iar tratamentul nu este dureros (desi e injectabil). Imi place si ca pe langa tratament mai am si niste creme tot cu acid hialuronic si aminoacizi, tot din Itlia, care sunt foarte bune. Eu platesc cam 90 de euro pe sedinta, iar o crema costa in jur de 30 de euro, mi se pare un pret rezonabil. Daca te intereseaza, intra pe site-ul www.aminoterapia.ro si alege-ti unde poti face tratamentul.
andreea2010_healthy
Postat pe 25 Ianuarie 2010 10:37
INCERCATI....MERITA!!!!

http://www.e-joculet.ro/punctaj.php?user=zghiby&id_user=5582
gaby_scumpyk
Postat pe 23 Februarie 2010 14:15
Vand filole de acid hialuronic, colagen, retinol+AHA, elastina. Uz extern! 6 lei fiola. Produse in Elvetia.
loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69
kudika028076
Postat pe 23 Februarie 2010 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
salut 5 De la: office_salinasusesi_ro 27 Februarie 2010 09:09
Sanatate si wellness 5 De la: andutza_con 3 Iulie 2011 11:32
SLABIRE PRIN OPERATIE? 13 De la: kudika50ani 11 Mai 2016 19:16
Tratament naturist pentru chisturi la sani 144 De la: el_ 3 Martie 2019 08:55
o dieta pt slabit incet 14 De la: kudika514252 23 Mai 2012 16:39