Mai multe
| e adevarat ca ecografia pentru a afla daca ai sau nu chisturi se face intern, adica in interiorul uterului si nu extern? | ||
|
kudika008324 Postat pe 24 Martie 2009 18:33 |
||
|---|---|---|
| chisturile se pot vedea si la ecografie externa. eu mi-am facut initial ecografie externa si mi s-a spus ca am ovare polichistice. cand am fost si la control ginecologic, doctorul s-a mirat k mi-a pus deja diagnosticul, pt ca, spunea el, nu se vad bine la ecografie externa. si de aceea mi-a facut si ecografie interna, dar s-a confirmat diagnosticul: ovare polichistice. poate ca depinde si de marimea chisturilor. daca sunt prea mici poate nu se vad la ecografie externa. de aceea eu as spune ca tot ecografia interna e mai buna. | ||
|
floare_de_colt Postat pe 24 Martie 2009 18:42 |
||
| Daca iei anticoncepionale nu se vede exact marimea chisturilor,cel putin la mine asa a fost | ||
|
|
||
|
mhteodora Postat pe 24 Martie 2009 18:51 |
||
| In interiorul uterului? Exclus. In interiorul vaginului, da, si e intr-adevar mai fidela in multe cazuri din patologia ginecologica. | ||
|
CDiana_healthy Postat pe 25 Aprilie 2009 22:34 |
||
Pentru siguranta ta te indrum sa faci un eco intravaginal! Acolo se pot vedea foarte bine!!
|
||
|
Oana25_healthy Postat pe 12 Iunie 2009 16:59 |
||
| Ecografia transvaginala ar trebui sa fie intotdeauna completarea celei obisnuite, transabdominale; iar ambele, dupa un examen ginecologic care sa stabileasca necesitatea lor. | ||
|
dr_tudose Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| anticonceptionale novynette | 42 | De la: caraianiroxana 16 Ianuarie 2014 09:14 |
| am o problema.... | 62 | De la: fata 29 Ianuarie 2010 00:46 |
| sangerare inainte de terminarea foliei | 16 | De la: bunika 25 Aprilie 2016 09:25 |
|
|
||
| Scutire de la ginecolog | 7 | De la: Amy_Amelia10 5 Februarie 2012 12:35 |
| Cateva idei pt organizarea unui bal al francofoniei | 1 | De la: Madwtza 7 Aprilie 2010 12:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.