Setari Cookie-uri

fertilizare in vitro

Ma intereseaza fertilizarea in vitro.
Daca cunoasteti un cabinet bun si cateva detalii(pret..)
Astept raspuns, mii de multumiri.
mirela_elisabeta
Postat pe 8 Februarie 2009 15:43
iti recomand spitalul Panait Sarbu (Giulesti),la dr. Cezara Bucur.Fa-ti programare la spital si sa te astepti cam la 3000 euro. bafta si multi bb

Postat pe 27 Februarie 2009 20:24
eu as vrea sa stiu vreun cabinet in oradea, judetul bihor.multumesc mult.
raminina_65fnp
Postat pe 28 Februarie 2009 20:34
BUNA ZIUA,AS DORI SA STIU DACA EFECTUEAZA CINEVA IN CONSTANTA FERTILIZAREA IN VITRO? MULTUMESC MULT
SABRINA_healthy
Postat pe 2 Martie 2009 11:12
Buna dimineata!
Fetelor cred ca sunteti la inceput de drum cu FIV, bazandu-ma pe intrebarile voastre.
Cele mai multe clinici care fac FIV se afla in Bucuresti, iar in provincie se mai face la Sibiu, Cluj, Timisoara si de curand la Iasi si Brasov.
Mirela, daca vrei un sfat sincer, ti-as recomanda sa faci FIV in afara tarii, eu personal oscilam intre Budapesta si Viena, ceva mai ieftin era insa Budapesta. Ca si costuri nu depaseste mult ceea ce este pe piata romaneasca insa interesul medicilor si atitudinea lor fata de pacient este diferita. Eu am fost multumita de cum s-au comportat medicii, nu am sa le reprosez nimic, insa reusitele sunt mai mari in afara tarii.
Costurile variaza intre 3000-5000 euro per procedura, depinde de clinica si de tratamentul care ti se recomanda si dozarea acestuia.
Pentru Raminina, iti recomand clinica Kaali, ori din Debrecen, ori Szeged.
Multa bafta si sa aveti un test cu 2 liniute cat mai curand!
clao
Postat pe 2 Martie 2009 12:00
.... HAHAHAHAHAHA .... ati dat de bani sa va ''cumparati'' copii ? ... cei dinainte nu erau prea buni ... ce oameni ... beaaahhhh ...
iskanderya
Postat pe 3 Martie 2009 22:58
Nu inteleg ce este de ras si despre ce copii "cumparati" vb.dumneata,stii ce inseamna fertilizare in vitro?daca ai stii nu ai rade de problemele altora.
elissa_healthy
Postat pe 3 Martie 2009 23:05
De la: iskanderya, la data 2009-03-03 22:58:36 .... HAHAHAHAHAHA .... ati dat de bani sa va ''cumparati'' copii ? ... cei dinainte nu erau prea buni ... ce oameni ... beaaahhhh ...


Nu-ti doresc decat sa nu ajungi sa dai de bani pentru "a-ti cumpara" copii!
Inainte de a te grabi sa comentezi pe un subiect cu care esti perfect paralel, incearca macar sa citesti despre ce este vorba, asta pentru cultura ta generala nu pentru altceva.
clao
Postat pe 4 Martie 2009 14:42
.. HAHAHAHAHAHA .... ati dat de bani sa va ''cumparati'' copii ? ... cei dinainte nu erau prea buni ... ce oameni ... beaaahhhh ...


Tu chiar esti incurabil. Cum poti spune atatea ineptii ? Sper din tot sufletul sa nu te insori niciodata, asta ca sa nu distrugi sufletul celei care din nefericire te-ar putea iubi.

" Cumparati" copii ? Ai macar habar ce inseamna FERTILIZARE IN VITRO?
Domnule " STIE TOT ", CUMPERI TRATAMENTUL , nu altceva.

Incearca sa nu-ti mai dai cu parerea si sa mai jignesti femei care sunt in aceasta situatie. Si apoi ce cauti tu sa faci comentarii despre subiecte destinate FEMEILOR SI MEDICILOR? ESTI CUMVA TRAVESTIT SAU .......?

Fac eforturi considerabile sa nu-ti raspund dupa cum meriti. Un singur lucru as vrea sa stiu : daca intr-o zi sotia sau sora ta ar fi in situatia asta , cum ai reactiona? Desi nu cred ca raspunsul tau va fi la inaltimea "studiilor " tale.
kukla
Postat pe 14 Martie 2009 09:48
Incearca la spitalul PANAIT SARBU din Bucuresti, eu merg la ANCA MOISA, este specializata in fertilizare in vitro si sper sa am acelasi succes pe care l-au avut si celelalte femei care au fost in atentia ei.
kukla
Postat pe 14 Martie 2009 09:51
buna!am vazut ca un dobitoc face glume pe seama noastra ca" cumparam copii"este foarte greu sa auzi asemenea vorbe ptr. ca eu sunt la a 3-a inseminare esuata si daca asemenea persoana ar fi in fata mea l-as scuipa direct in ochi... dobitoc ce esti, iar voua fetelor va urez bafta in incercarile voaste si nu disperati asa cum incerc si eu sa fac , va pup pe toate si bafta multa!
aurelya_30
Postat pe 14 Martie 2009 13:20
De la: iskanderya, la data 2009-03-03 22:58:36 .... HAHAHAHAHAHA .... ati dat de bani sa va ''cumparati'' copii ? ... cei dinainte nu erau prea buni ... ce oameni ... beaaahhhh ...


CINE I-TI DA DREPTUL SA TE BAGI CA MUSCA CALULUI, IN TREABA FEMEIILOR. SA-TI FIE RUSINE. TU CREZI CA E SIMPLU SA SCOTI DIN BUZUNAR, 3000-5000 DE EUROI PENTRU A AVEA UN COPILAS, CAND O SA DAI TU NASTERE UNUI COPILAS, ATUNCI MAI PUTEM STA DE VORBA. LASULE...
SABRINA_healthy
Postat pe 14 Martie 2009 14:54
Sincer nu cred ca realizezi ce inseamna sa nu poti avea copiii,cred ca esti prea tanar si prea imatur pt varsta ta de ai reactionat asa la o tema atat de des intalnita in ultimul timp.daca esti casatorit imi pare rau ptfemeia de langa tine.
Sa te fereasca D-zeu sa bati drumurile clinicilor particulare pt a putea avea un copil.
Mai maturizeaza-te puiule ca nu doar femeile nu pot face copii si barbatii au aceeasi problema daca intelegi ce vreau sa spun.
valy_black_eye
Postat pe 14 Martie 2009 15:13
stai linistita gandeste-te ca si el tot de o femeie a fost facut desi dupa cum gandeste ai zice ca nu a reusit nici vitro la el.cred ca si cu credinta si sprijin din partea apropiatilor vei reusi.avem o prietena de familie care dupa zeci de ani de incercari si sarcini pierdute acum 3 ani dupa ce a luat o catelusa a ramas insarcinata culmea cu gemeni la varsta de 40 de ani.capul sus puneti mana pe treaba nu pleca urechea la toti.SUCCES.
valy_black_eye
Postat pe 14 Martie 2009 15:20
De la: aurelya_30, la data 2009-03-14 13:20:38buna!am vazut ca un dobitoc face glume pe seama noastra ca" cumparam copii"este foarte greu sa auzi asemenea vorbe ptr. ca eu sunt la a 3-a inseminare esuata si daca asemenea persoana ar fi in fata mea l-as scuipa direct in ochi... dobitoc ce esti, iar voua fetelor va urez bafta in incercarile voaste si nu disperati asa cum incerc si eu sa fac , va pup pe toate si bafta multa!


Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine. Sper sa reusesc sa nu disper desi dupa cum sti si tu este foarte greu.
Cat despre "inteligentul" site-ului nici macar nu merita sa ne batem capul cu el. Este prea mult pentru unul de teapa lui sa inteleaga ceva.Bafta si multa putere iti doresc.
kukla
Postat pe 14 Martie 2009 21:33
pot sa iti recomand clinica kaali din szeged.eu am fost acolo si am o fetita superba.este mai ieftin de cat la noi in tara.
healthy001117
Postat pe 28 Martie 2009 18:40
De la: healthy001117, la data 2009-03-28 18:40:58pot sa iti recomand clinica kaali din szeged.eu am fost acolo si am o fetita superba.este mai ieftin de cat la noi in tara.
As vrea si eu mai multe detali despre aceasta clinica ............un nr de tel,adresa .MULTUMESC ANTICIPAT!
ionita_angelica
Postat pe 29 Martie 2009 15:38
http://www.moldovacrestina.net/social/ce-spune-biblia-despre-fecundarea-artificiala-in-vitro/

Ce spune Biblia despre fecundarea artificialã “in vitro” ?

Fecundarea “in vitro” este fecundarea ovulului în afara organismului ºi este cea mai folositã metodã în cazul infertilitãþii. În traducere din limba latinã “in vitro” înseamnã “în sticlã” ºi se referã la eprubetele din sticlã în care sunt fecundate ovulele femeii. Prima datã au folosit aceastã metodã medicii din Anglia în anul 1978. Astfel, prin laparoscopie, se prevaleazã ovulul de la femeie. Sperma se obþine de la bãrbat, dar în multe cazuri, de la bãncile de spermã unde sãmânþa bãrbatului se pãstreazã congelatã. Medicii creazã un mediu pe care îl numesc “teren de culturã” ºi acolo provoacã fecundarea ovulului de cãtre spermatozoizi. Zigotul uman se pãstreazã la germinat ºi în termenii de la 36 la 56 de ore de la fecuncare, va fi transferat în uterul femeii în nãdejdea cã va supravieþui. Ce spune Biblia despre aceastã practicã? În mod direct nimic, pentru cã nimeni nu a folosit o astfel de metodã în vremurile când a fost înregistratã revelaþia lui Dumnezeu. Dar Biblia abordeazã foarte mult subiectul valorii vieþii umane ºi, privind la tot ce scrie Sfânta Scripturã, ne putem face concluzii clare în ce priveºte fecundarea “in vitro”.
Fecundarea artificialã aduce mai multã moarte decât viaþã

Doar în perioada 1998-1999, doar timp de doi ani, în Marea Britanie 70.000 embrioni umani au murit pe parcursul aplicãrii metodei de fertilizare “in vitro” pe când 8.300 copiii au ajuns sã se nascã. De la momentul când spermatozoidul fecundeazã ovulul, de când apare zigotul uman, avem de a face cu o un om a cãrui viaþã are exact aceeaºi valoare pe care o are viaþa fiecãrui din noi, cei care am ajuns sã ne naºtem ºi sã trãim pe acest pãmânt. Iatã o lege din Sfintele Scripturi care ne aratã valoarea fetusului:

Dacã se ceartã doi oameni, ºi lovesc pe o femeie însãrcinatã, ºi o fac doar sã nascã înainte de vreme, fãrã altã nenorocire, sã fie pedepsiþi cu o gloabã, pusã de bãrbatul femeii, ºi pe care o vor plãti dupã hotãrârea judecãtorilor. Dar dacã se întâmplã o nenorocire, vei da viaþã pentru viaþã, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mânã pentru mânã, picior pentru pircior, arsurã pentru arsurã, ranã pentru ranã, vânãtaie pentru vânãtaie. (Exodul 21:22-25)

Atât medicii cât ºi bãrbaþii ºi femeile care apeleazã la ajutorul acestei metode sunt conºtienþi din start cã merg la conceperea copiilor din care cei mai mulþi vor fi omorâþi. Sunt ei oare conºtinenþi ºi de faptul cã urmeazã sã dea socoteala pentru vieþile copiilor proprii omorâþi?
Fecundarea artificialã implicã omorul copiilor prin avort

Când se face fecundarea în afara organismului, sunt creaþi mai mulþi embrioni în eprubetã. Astfel, medicii aplicã conceperea a mai mulþi embrioni (copiii) “de rezervã”, având în vedere cã va supravieþui 1 sau cel mult 2 din 10, adicã vor ajunge vii pânã la naºtere. Apoi, mai mulþi embrioni sunt transferaþi în uterul mamei, în speranþa cã cel puþin unul din ei se va implanta reuºit. În rezultat, de cele mai multe ori apar sarcini multiple ºi apoi medicii recurg la aºa numitã “reducþia embrionarã” ceea ce înseamnã cã o parte din embrioni(copii) sunt eliminaþi (omorâþi), ca sã dea ºanse de supravieþuire unui sau a doi embrioni. Eliminarea embrionilor din organism este avort ºi este omor.
Fecundarea artificialã implicã tratament antiuman faþã de copiii proprii prin condamnare la închisoare

Ce om normal ar accepta sã-ºi trimitã copilul la închisoare? Nici nu poate cuiva sã-i treacã prin cap acest lucru. În pregãtire pentru însãmânþarea artificialã, medicii cautã sã obþinã un numãr mare de embrioni. Apoi, aceºti embrioni (oameni care au viaþã) o parte micã sunt transferaþi în uterul mamei, iar o altã parte vor fi pãstraþi ca ºi rezervã pentru un viitor tratament sau experienþã. Aceºti embrioni sunt pãstraþi în stare congelatã ºi pot fi þinuþi aºa pentru o lungã perioadã.
Fecundarea artificialã este o încercare de a schimba planul lui Dumnezeu

În Biblie este scris cã Dumnezeu este cel ce face pe o femeie sã nascã sau sã fie stearpã, adicã sã nu poatã naºte copii. Acelaºi lucru se aplicã ºi bãrbaþilor. De aceea, este bine sã realizãm lucrul acesta ºi sã primim atât copii cât ºi imposibilitatea de a avea proprii copii ca pe un lucru ce vine de la Dumnezeu. Apoi, tot în Biblie este relatat despre multe femei care au fost sterile pentru o perioadã de viaþã ºi apoi Dumnezeu le-a dat copii, aºa cum scrie în Cartea Psalmilor:

El dã o casã celei ce era stearpã, face din ea o mamã veselã în mijlocul copiilor ei. Lãudaþi pe Domnul! (Psalmul 113:9)

Când oamenii au aºteptat cu rãbdare pânã Dumnezeu a lucrat în vieþile lor ºi le-a dat copii, au avut doar bucurii ºi binecuvântãri. Aºa a fost în viaþa Rahelei, Anei, Elizabetei, etc.

Biblia ne relateazã însã ºi cazuri când cineva a vrut sã ajute pe Dumnezeu ºi au recurs la o metodã de concepere a copilului în afara corpului femeii care fãcea parte din legãmântul de cãsãtorie, ceva similar fecundãrii “in vitro” ºi aceasta le-a adus suferinþe mari. Aºa a procedat Sara, care era sterilã ºi cãreia Dumnezeu i-a fãgãduit cã va avea un fiu. Iatã ce a fãcut ea:

ªi Sarai a zis lui Avram: “Iatã, Domnul m-a fãcut stearpã; intrã, te rog, la roaba mea, poate cã voi avea copii de la ea.” Avram a ascultat cele spuse de Sarai. Atunci Sarai, nevasta lui Avram, a luat pe Egipteanca Agar, roaba ei, ºi a dat-o de nevastã bãrbatului sãu Avram, dupã ce Avram locuise ca strãin zece ani în þara Canaan. El a intrat la Agar, ºi ea a rãmas însãrcinatã. Când s-a vãzut ea însãrcinatã, a privit cu dispreþipe stãpânã-sa. (Genesa 16:2-4)

Acesta a fost doar inceputul problemelor. Mai târziu au venit multe alte probleme ºi de la Agar, ºi de la Ismael care s-a nãscut ºi problemele de atunci s-au extins pânã în ziua de azi asupra poporului Israel. Totdeauna când vrem sã-L ajutãm pe Dumnezeu cu “invenþiile” noastre, vom avea de suferit mult. Dumnezeu însã ºi-a þinut promisiunea ºi Sarai a nãscut un copil al ei, din trupul ei, care a moºtenit fãgãduinþele lui Dumnezeu. În cazul Sarei însã, ea nu a omorât pe nici unul din copiii ei.

Când oamenii în disperare dupã copii acceptã pentru a avea unul sã-ºi omoare mulþi alþi copii ai lor, pãcatele acestea nu vor rãmâne nepedepsite. Iar însãmânþarea artificialã nu poate fi fãcutã fãrã a aplica aceste omoruri ale propriilor copiii care sunt în stare de embrioni.
Fecundarea artificialã implicã cel mai sãlbatic genocid

În Marea Britanie, în perioada 1991-1998, din cei 750.000 de embrioni care au fost creaþi prin fertilizare artificialã, 237.000 au fost distruºi, iar 48.000 au fost donaþi pentru cercetare. Sunt cunoscute cazurile când embrionii ce erau în surplus au fost folosiþi pentru obþinerea produselor cosmetice. Când i-am spus soþiei mele aceasta, ea a spus: “Nici fasciºtii nu au procedat în felul acesta…”. De altfel, este bine cunoscut cã fasciºtii în lagãrele de concentrare cãutau sã foloseascã totul în economia lor: cenuºa oamenior arºi o foloseau ca ºi îngrãºãminte minerale pentru a creºte varzã, pãrul îl foloseau pentru a face perne, din piele de oameni fãceau mãnuºi ºi din grãsimea lor sãpun. Am vãzut aceste produse la muzeul rãzboiului din Kiev. Cum poate cineva care a recurs la fecundarea artificialã sã doarmã liniºtit când ºtie cã o parte din copii lui vor fi congelaþi sau distruºi, sau donaþi pentru cercetãri, sau utilizaþi pentru obþinerea produselor cosmetice?

Dumnezeu va cere socoteala de la toþi cei vinovaþi de crima “in vitro”

Cea mai cunoscutã de oameni din cele zece porunci este “Sã nu ucizi!”. Dumnezeu mai spune despre valoarea vieþilor acelor copii care au fost omorâþi ca ºi rezultat al experimentului fecundãrii “in vitro”:

Cãci voi cere înapoi sângele vieþilor voastre; îl voi cere înapoi de la orice dobitoc; ºi voi cere înapoi viaþa omului din mâna omului, din mâna oricãrui om, care este fratele lui. Dacã varsã cineva sângele omului, ºi sângele lui sã fie vãrsat de om; cãci Dumnezeu a fãcut pe om dupã chipul Lui. (Genesa 9:5-6)

În Republica Moldova procedura de însãmânþare artificialã se efectuazã cum pretind specialiºtii “cu succes” de 10 ani ºi cuplurile plãtesc pentru aceasta 1500 dolari SUA. Sunt oare conºtienþi medicii ºi pãrinþii care apeleazã la aceastã metodã despre valoarea vieþii copiilor proprii pe care îi supun la experimente ºi apoi îi omoarã? Sunt ei oare conºtienþi de faptul cã vor da socoteala înaintea lui Dumnezeu? Precum Dumnezeu în Biblie, tot aºa ºi Biserica condamnã aceastã practicã a morþii.
ªi care este soluþia pentru cuplurile ce nu pot avea copii?

Sã înfieze copiii orfani. Astfel vor salva vieþile ºi viitorul orfanilor ºi nu vor da naºtere copiilor proprii pentru a-i omorâ pe cei mai mulþi. Iatã ce spune Scriptura despre aceasta:

Religiunea curatã ºi neîntinatã, înaintea lui Dumnezeu, Tatãl nostru, este sã cercetãm pe orfani ºi pe vãduve în necazurile lor, ºi sã ne pãzim neîntinaþi de lume. (Iacov 1:27)

A cerceta în acest context înseamnã a fi implicat deplin în viaþa cuiva care are nevoie sã fie sprijinit, sã fie ajutat. Primul în aceastã listã este trecut orfanul ºi cel ce are milã de orfan ºi îl ajutã, îl sprijinã, îl ridicã, dã dovadã de o adevãratã credinþã în Dumnezeu. O foarte frumoasã mãrturie vor avea înaintea lui Dumnezeu ºi înaintea oamenilor cei ce au milã de orfani, care îi înfiazã ºi apoi le dau un viitor ºi o nãdejde. Dumnezeu sã ne ajute sã privim la valoarea vieþii umane tot aºa cum o priveºte El.
antonia_p
Postat pe 13 Aprilie 2009 21:34
nici macar nu stii despre ce este vorba si dupa cum hahaesti esti pe dinafara de tot.
belami
Postat pe 4 Mai 2009 03:35
De la: bel60, la data 2009-05-04 03:35:17nici macar nu stii despre ce este vorba si dupa cum hahaesti esti pe dinafara de tot.


Stiu foarte bine despre ce este vorba si sunt foarte informata. Multe persoane nu isi dau seama ce inseamana fertilizare in vitro si ca de fapt inseamna mai mult moarte, decat viata. Din 10-20 de embrioni, va supravietui doar unul singur. Cu alte cuvinte, inseamna condamnarea la moarte a celorlalti copii, care tot ai tai sunt. Cine isi doreste atat de mult un copil se poate orienta catre adoptie. Iubesti un caine sau o pisica pe care o cresti de mica, de ce nu ai iubi un copilas, care chiar daca nu este sange din sangele tau, stii ca l-ai salvat, ca i-ai dat o sansa.
antonia_p
Postat pe 4 Mai 2009 07:34
De la: iskanderya, la data 2009-03-03 22:58:36 .... HAHAHAHAHAHA .... ati dat de bani sa va ''cumparati'' copii ? ... cei dinainte nu erau prea buni ... ce oameni ... beaaahhhh ...

daca te referi la femeile care au facut intrerupere de sarcina..tin sa te anunt ca eu nu am facut niciodata intrerupere de sarcina dar nici nu am fost vreodata insarcinata..inca nu am inceput sa investighez cauza..insa nu imi doresc sa ajung la stadiul sa fiu in stare sa dau 4000-5000 euro pentru a avea posibilitatea sa raman insarcinata..indiferent daca pot duce sarcina pana la capat sau nu...inca sper ca nu am probleme..dar este deja mai mult de 1 an de cand am inceput sa imi fac griji...asa ca te rog frumos nu mai rade de probleme altora,pune-te putin in locul lor si nu mai judeca in necunostinta de cauza..studiaza mai intai ce inseamna FIV, si din ce cauze se ajunge la situatia de a lua aceasta decizie...sunt nenumarate!!!!!asta este punctul de vedere al unui om limitat!asa ca mai degraba noi ar trebui sa spunem "ce oameni..beah!"..cei care nu isi inteleg semenii,in loc sa ofere sprijin macar moral,judeca.daca nu esti de acord.abtine-te de la comentarii,daca esti de acord,sustine!nimic mai simplu
numai sanatate!
randunika
Postat pe 4 Mai 2009 20:45
pentru antonia p
de ce sa nu incerc sa am porprii copii ??de ce sa fiu obligata sa adopt copilul unei femei care nu stie de capul ei?care il abandoneaza pt ca nu e in stare sa il creasca,care il concepe fara sa ii asigure un viitor?pe ele de ce nu le condamni?pe drogate si betive,desfranate?care nu au auzit de metode contraceptive,ca sunt destul de multe in ziua de azi? de ce sa cresc un copil al altuia si apoi sa mearga sa isi caute parintii biologici?poate prin genetica lui e predispus la anumite boli...asa macar daca puiul meu este bolnav, altfel sta treaba..e bolnav din cauza mea,nu imi blestem zilele ca tratez copilul altuia care nu a fost in stare nici macar sa se bucure de venirea lui pe lume...si ar fi mai multe motive, nu vreau sa intru prea mult in detalii acum..insa daca insissti..sunt pregatita cu argumente solide
daca tot ti-e mila de ei ia-i tu acasa,vreo 10 bucati.....
sa nu ma intelegi...mi-e mila de ei,nu sunt de piatra,dar indeajuns incat sa le fac un cadou,sa ii sprijin atat cat imi permit..insa nu sa il cresc ca pe propriul meu copil
randunika
Postat pe 4 Mai 2009 21:40
am vrut sa zic "sa nu ma intelegi gresit"...scuze
randunika
Postat pe 4 Mai 2009 21:41
De la: antonia_p, la data 2009-05-04 07:34:56
De la: bel60, la data 2009-05-04 03:35:17nici macar nu stii despre ce este vorba si dupa cum hahaesti esti pe dinafara de tot.


Stiu foarte bine despre ce este vorba si sunt foarte informata. Multe persoane nu isi dau seama ce inseamana fertilizare in vitro si ca de fapt inseamna mai mult moarte, decat viata. Din 10-20 de embrioni, va supravietui doar unul singur. Cu alte cuvinte, inseamna condamnarea la moarte a celorlalti copii, care tot ai tai sunt. Cine isi doreste atat de mult un copil se poate orienta catre adoptie. Iubesti un caine sau o pisica pe care o cresti de mica, de ce nu ai iubi un copilas, care chiar daca nu este sange din sangele tau, stii ca l-ai salvat, ca i-ai dat o sansa.
sa adopti tu caini sau pisici...sa te umple de purici.... lasa-i pe ceilalti sa decida singuri [pentru soarta copiilor lor...vezi-ti barna din ochiul tau inainte de a vedea paiul din ochiul altuia..
4Life
Postat pe 4 Mai 2009 21:48
De la: randunika, la data 2009-05-04 21:40:23pentru antonia p
de ce sa nu incerc sa am porprii copii ??de ce sa fiu obligata sa adopt copilul unei femei care nu stie de capul ei?care il abandoneaza pt ca nu e in stare sa il creasca,care il concepe fara sa ii asigure un viitor?pe ele de ce nu le condamni?pe drogate si betive,desfranate?care nu au auzit de metode contraceptive,ca sunt destul de multe in ziua de azi? de ce sa cresc un copil al altuia si apoi sa mearga sa isi caute parintii biologici?poate prin genetica lui e predispus la anumite boli...asa macar daca puiul meu este bolnav, altfel sta treaba..e bolnav din cauza mea,nu imi blestem zilele ca tratez copilul altuia care nu a fost in stare nici macar sa se bucure de venirea lui pe lume...si ar fi mai multe motive, nu vreau sa intru prea mult in detalii acum..insa daca insissti..sunt pregatita cu argumente solide
daca tot ti-e mila de ei ia-i tu acasa,vreo 10 bucati.....
sa nu ma intelegi...mi-e mila de ei,nu sunt de piatra,dar indeajuns incat sa le fac un cadou,sa ii sprijin atat cat imi permit..insa nu sa il cresc ca pe propriul meu copil


Referitor la acele femei despre care vorbesti tu, nu cred ca un copil poarta vreo vina pentru modul in care a ajuns pe lume. Sunt foarte multi oameni care adopta copii, fara sa isi mai faca atatea probleme ca acel copil ar putea avea o genetica proasta. Chiar si Teo a infiat o fetita si este foarte fericita. Merita tot respectul oamenii aceia. Si nu inseamna ca, daca copilul este al tau, va fi ferit de boli si nu pot aparea probleme mai tarziu. Sunt parinti sanatosi care totusi au copii bolnavi. Asa ca nu exista nici o garantie.

Eu am spus in mesaj de ce nu sunt de acord cu fertilizarea in vitro. Din 10-20 de embrioni (care sunt toti copii tai), va supravietui numai unu. Ceilalti vor fi ucisi. Daca tie lucrul aceste ti se pare ok, eu iti respect parerea. Fiecare e liber sa faca ce vrea. Aici venim cu pareri pro si contra. Eu am adus in discutie un aspect pe care multi il ignora sau nu il cunosc.
antonia_p
Postat pe 5 Mai 2009 09:43
De la: TF_, la data 2009-05-04 21:48:40sa adopti tu caini sau pisici...sa te umple de purici.... lasa-i pe ceilalti sa decida singuri [pentru soarta copiilor lor...vezi-ti barna din ochiul tau inainte de a vedea paiul din ochiul altuia..


Vorbesti pe langa subiect, ca de obicei. Scopul tau este unul singur: sa iti vinzi produsele, sa ataci cu orice ocazie persoanle care au indraznit sa te dea de gol sau persoanele care vand si ele la randul lor alte produse. Nu am nimic cu cei care incearca sa vanda pe forum, dar tu esti cel mai violent si agasant si joci necinstit, atacandu-ti in mod murdar contra adversarii.

Referitor la tema acestui topic, fiecare are dreptul la o parere pe forumul asta, iar eu am adus argumente de ce sunt contra acestei practici. Nu cred ca numai cei care sunt pro sunt singurii care au dreptul sa scrie. Si apropo, catelul meu nu are purici.
antonia_p
Postat pe 5 Mai 2009 09:54
deci chiar nu pot sa cred! femeile cereau aici informatii si isi cautau un pic de alinare pentru disperarea care le incearca pentru ca nu pot avea copii si se gasesc pocaitii marii salvatori si planetei sa vina cu cate un comment total deplasat!acum sunt 4 : vieru,pavone,ioana si antonia!
oamenilor....fiecare cuplu are dreptu sa decida cum isi va face copii...sincer...chiar nu va f**e pe voi grija!
scutiti femeile astea de copy/paste!!!!!!!!!!
rilury
Postat pe 5 Mai 2009 09:55
apropo...mari salvatori ai planetei cititi va rog "testamentul magdalenei". sa mai vad atunci comentarii
rilury
Postat pe 5 Mai 2009 09:58
De la: rilury, la data 2009-05-05 09:55:53deci chiar nu pot sa cred! femeile cereau aici informatii si isi cautau un pic de alinare pentru disperarea care le incearca pentru ca nu pot avea copii si se gasesc pocaitii marii salvatori si planetei sa vina cu cate un comment total deplasat!acum sunt 4 : vieru,pavone,ioana si antonia!
oamenilor....fiecare cuplu are dreptu sa decida cum isi va face copii...sincer...chiar nu va f**e pe voi grija!
scutiti femeile astea de copy/paste!!!!!!!!!!


Am dat o informatie, cine vrea sa tina cont bine, cine nu, face ce vrea. E interzis sa nu fii de acord cu ceva? Avem dreptul la exprimare libera. Asa ca lasa limbajul de cartier.
antonia_p
Postat pe 5 Mai 2009 09:59
ce credeai antonia ca gasesti in profilul meu? nu am zis sa nu iti exprii parerea.voi trebuie doar sa intelegeti ca biserica nu mai vrajeste pe nimeni inafara de voi...cei pe care i-am enumerat! si bibla e facuta ptr cei care stiu sa o citeasca(daca intelege cineva ce vreau sa zic cu asta)!!!!!!
rilury
Postat pe 5 Mai 2009 16:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am probleme sau nu ? 3 De la: Diana_Racovita_1 20 Decembrie 2013 20:13
despre alunite 48 De la: kudika_1040184 13 Aprilie 2020 01:42
Contraceptie de urgenta 12 De la: oana256 9 Ianuarie 2012 08:20
Fostul ma vrea inapoi... 6 De la: healthy010392 12 Februarie 2010 20:53
menstruatie de 2 ori pe luna :(:( 8 De la: kudika_13000 3 Martie 2013 19:20