Setari Cookie-uri

alcoolul

sotul meu are proleme foarte mari cu alcoolul.nu vrea( sau nu poate)sa il lase de nici un fel.suntem impreuna din 23 fe.1991 am descoperit ca bea cam de atunci dar in ultimii ani mai rau.RESPIRA PRIN BAUTURA ...
daca poate cineva sa ma ajute intr-un fel sa il ajut pe el ?dupa mine a mai ramas sa plec de langa el DAR OARE ESTE ASTA O SOLUTIE????
kudika089896
Postat pe 26 Aprilie 2009 10:30
din pacate, cam asta este si ceea ce te sfatuiesc. Am trecut prin asta! M-am casatorit in 1991 cu un om pe care l-am iubit enorm, am divortat in 2004 pentru ca nu mai aveam alta solutie, pentru ca aveam un copil care avea dreptul la o educatie normala! daca el ar fi constientizat asta ar fi cerut ajutorul sau l-ar fi acceptat atunci cand imi doream cu disperare sa i-l dau. din nefericire, singura cale sa pot trai o viata normala, eu si copilul meu, a fost divortul. E foarte greu sa renunti la 13 ani din viata, la tot ce ai acumulat, dar...mi-e mult mai bine acum.
Vezi tu, vointa este generata de niste neuroni-distrusi de alcool, atunci de unde sa mai aiba vointa?
dorina17
Postat pe 26 Aprilie 2009 10:47
Lipsa Vitaminelor din Corp, in special B-urile.
Acest viciu se mai cheama si Autodistrugere, autoeliminare, inseamna ca cel fara nume a pus Stapanire pe trupul fizic, il domina si vrea cu tot dinadinsul sa-l distruga.
Cred ar fi normal sa analizati impreuna ....care sunt aceste cauze de AUTODISTRUGERE. Sa discutati mai mult, sa rezolvati impreuna tot ce va framanta. Despartirea ( divortul) NU este o solutie.
Aceste incercari ale vietii, pe care le-ati ales tot voi vor veni MULT mai puternice, indiferent cu cine va traiti viata pe Planeta Pamant. Sunt creatia voastra.
Asa ca...adresati mai multe Rugaciuni de AJUTOR si Multumire catre Creatorul Divin...
Iubiti-va mai mult, tamaiati CASA, Chemati un Preot in casa, ca sa elibereze casa si din corpurile voastre toate Entitatile intunecate de joasa dimensiune.
Sa se consume ...la nivel de FAMILIE mai multe salate, fructe si cereale in casa. O alimentatie dupa Grupa Sanguina, Apa fara calcar cel putin 2 l pe zi, putina miscare pe jos, printre Copaci, Aduceti-va aminte cum se respira ritmic, aveti nevoie de acest dar divin...pe care foarte multi l-au uitat...
Cu cat se evita alimentatia cu MORTACIUNI = friptane, E-uri....si alte produse fierte pana dispar toate vitaminele... LA FEL de repede se AUTOREGENEREAZA si trupul vostru fizic.
Dumnezeul nostru Creator sa va Ilumineze si sa va daruiasca, dupa voia lui si a voastra o infinita iubire si dragoste de viata pe Planeta Pamant.
healthy000378
Postat pe 8 Iunie 2009 09:05
Buna ziua tuturor,

Cine este din Bucuresti are posibilitatea de a participa la intalnirile AL- ANON, cu membrii familiilor alcoolicilor pentru a afla mai multe despre aceasta vicleana boala.In cunostinta de cauzapoti actiona mai corect, pentru ca in aceasta situatie, in general, orice ai face, nu prea-i bine.Printre noi exista o vorba: "si asa e rau, si asa nu-i bine"

Relatii la 0727035786 sau 0746189058

DOMNUL CU NOI !
valientina
Postat pe 8 Iunie 2009 09:22
Buna! Daca el nu vrea sa se lase de baut,sa inteleaga ca are o familie,are responsabilitati,are o viata de trait si nu o viata pt a bea,nu ai cum sa il ajuti.Totul depinde de el.Tatal meu a fost alcoolic,si-a pierdut sotia si copiii,si-a distrus viata dar nu a renuntat la alcool si tutun,era bolnav de cancer la plamani si tot nu a renuntat cu toate sfaturile medicilor si rugamintile familiei,a murit dupa ce a tras o ultima dusca si tigara.Tot ce poti face este sa incerci sa il faci sa inteleaga ca il iubesti si il vrei alaturi de tine, sa il determini sa vrea sa renunte la alcool.Iti doresc multa putere si rabdare.Dumnezeu sa va ocroteasca.
51160
Postat pe 30 August 2009 08:39
Sti si asta ar fi o solutie ,dar numai daca o duci rau cu el "cearta,scandal,e.t.c."daca nu,,,merita sa stai alaturi de el si sa luptati impreuna.Sunt diferite medicamente,dar ai grija,SUNT PERICULOASE.Inca o solutie ar fi sa discuti cu el si sa abordeze o atitudine de AMBITIE SUPRANATURALA.Altceva nu prea stiu,oricum bafta,nu uita ca esti si tu om.
daniel_danu
Postat pe 9 Septembrie 2009 23:00
dk nu vrea el sa se lase, cam greu
m_geani
Postat pe 23 Octombrie 2009 14:31
De la: daniel_danu, la data 2009-09-09 23:00:54Sti si asta ar fi o solutie ,dar numai daca o duci rau cu el "cearta,scandal,e.t.c."daca nu,,,merita sa stai alaturi de el si sa luptati impreuna.Sunt diferite medicamente,dar ai grija,SUNT PERICULOASE.Inca o solutie ar fi sa discuti cu el si sa abordeze o atitudine de AMBITIE SUPRANATURALA.Altceva nu prea stiu,oricum bafta,nu uita ca esti si tu om.


Acelasi lucru te sfatuiesc si eu... daca nu te bate, daca nu face scandal, daca inainte de a bea se comporta normal, atunci ramai cu el si incearca sa il ajuti.
Nu stiu daca sunt copii implicati, dar daca da, si sunt micuti si alcoolismul tatalui nu-i afecteaza direct (batai, etc) sau prin exemplu prost (in cazul in care sunt mai maricei) atunci incearca sa il ajuti, si sa-ti cresti copiii impreuna cu tatal lor.

Nu ai precizat daca sotul tau lucreaza, daca are prieteni, familie care pot sa-l ajute, sa-l sprijine... Parintii lui cum sunt? Au incercat sa il ajute sa se lase, sau si ei au probleme cu alcoolul? Prietenii lui au si ei aceasta problema? Bea numai cand iese in oras, sau bea si acasa? Este tot timpul sub influenta alcoolului?

Cati ani are? De ce s-a apucat de baut? Probleme cu lucrul, probleme de sanatate, depresie, etc....

Problema ta este foarte serioasa, si sa ceri sfaturi unor straini nu cred ca o sa te ajute foarte mult, deoarece fiecare iti da un sfat din propria experinta, si fiecare caz este diferit, si trebuie rezolvat in mod diferit.

Pentru inceput cred ca ar trebui sa vorbesti cu un psiholog, si apoi vei vedea ce hotarare vei lua. Daca alcoolismul sotului tau este intr-o stare avansata, atunci este posibil sa aiba nevoie de ajutor specializat, intr-un centru psihiatric (nu te speria, nu e asa rau precum pare) si pentru asta, tot de sfatul unui psiholog ai nevoie.

Dupa ce ai epuizat toate posibilitatile, daca nimic nu a functionat, poti sa te gandesti la divort...

Numai bine!
ciocotoff
Postat pe 17 Noiembrie 2009 14:02
poate nul mai satisfaci in pat si omu sa apucat de alcool decit sa se apuce de altceva...
cocoboos_yahoo_es
Postat pe 22 Noiembrie 2009 09:38
De la: cocoboos_yahoo_es, la data 2009-11-22 09:38:13poate nul mai satisfaci in pat si omu sa apucat de alcool decit sa se apuce de altceva...


Mai baiatule, ca nu stiu ce varsta ai, tu esti si urat si prost... urat la suflet si prost la gura...asta ca sa nu fiu si mai rea cu tine, cum de altfel, meriti din plin... doar atat te duce mintea? Daca ai ceva de spus cuiva care cere ajutorul, spune, daca nu, mai bine taci.... nu ai nici un pic de habar despre alcoolism si durerea familiilor respective !
Cer_instelat
Postat pe 22 Noiembrie 2009 14:11
cind e beat, e si violent cu tine? am auzit ca ar fi un medicament, care se pune lor in bautura, medicament care ii face pe cei care nu au leac de ase lasa de bautura, sai faca sa le fie greata, sa vomite, de alcol, intreaba la farmacii. stiu sigur ca exzista.nu te uita la bani, salveazati casnicia, daca il iubesti,si vrei cu adevarat asta.
kudika098645
Postat pe 22 Noiembrie 2009 15:13
Buna!D_a ne cere ajutorul,are o problema foarte serioasa.Crezi ca este o gluma?sau ti-se pare ca ai facut o gluma buna?Daca nu ii poti da un sfat e ok,dar,nu glumi pe seama suferintei unui om.Nu este frumos si nici omeneste.Iti doresc o zi buna!
doinitaeda
Postat pe 22 Noiembrie 2009 17:33
]Buna!D_a ne cere ajutorul,are o problema foarte serioasa.Crezi ca este o gluma?sau ti-se pare ca ai facut o gluma buna?Daca nu ii poti da un sfat e ok,dar,nu glumi pe seama suferintei unui om.Nu este frumos si nici omeneste.Iti doresc o zi buna!
doinitaeda
Postat pe 22 Noiembrie 2009 17:35
in primul rind asta nu e o gluma. medicamentul chiar exzista.daca tu nu esti in tema nu te mai baga aiurea, nam nici un interes sami bat joc de oameni
kudika098645
Postat pe 22 Noiembrie 2009 18:24
buna seara,
problema cu alcoolul,
eu cred ca e problema intregii familii
si acum inca se poate sa-l ajutati prin mai multe metode
1)
porniti o curatenie spirituala,in casa si ptr fiecare din voi in parete ,sfestanie ,rugaciune post si sf.Maslu ,iar persoana care consuma sa fie data pentru toate slujbele la mai multe minastiri
se specifica acatist ptr dezlegari ,acatist ptr sf.MASLU,acatist ptr sf. LITURGHIE.
TOATE ACESTE ACATISTE LA MAI MULTE MINASTIRI.
2)
porniti o curatenie din pct vedere alimentar ,sa se schimbe informatia in organism sa fie cea a viului!
adica se consuma legume ,salate ,fructe.in salate sau cu orice mincare se potriveste se adauga usturoi si cimbru
3)
schimbati ,adica faceti un switchin modul de a-l vedea si ava gindi la persoana care are aceste probleme.
de exemplu faceti aceasta afirmatiezilnic,ea va schimba relatia dv.si va va percepe cca un om care-l respectati si va avea mai multa incredere in ajutorul dv,plus ca va deveni ceea ce dv. afirmati zilnic.
"x" ,sotul,sau fiul sau mama (oricine ar fi) cel iubitor,plin de incredere ,plin de iubire ,respect pentru viata,daruit cu iertare ,incredere,vointasi putere este inconjurat de ingeri pazitori calauzitori indreptatori si iluminatori care-i indreapta soarta ca si prin aceasta sa se slaveasca numeletau cel din treime ,DOAMNE SFINTE
4)
organismul uman trebuie ajutat cu suplimente .cum ar fi picaturile BERES,
care contin microelemente care stau la baza enximelor si aminoacizilor esentiali care au rol primordial in metabolism
de asemeni apelam la tonice ptr celula nervoasa si hepatica.
5)
cura cu miere de albine si scortisoara 2 lingurite /1 lingurita
dimineata cu 200 gr apa rece
6)
mersul pe jos seara 1 ora respirind profund 4 timpi inspir, 4 timpi se tine, 4tipi expir ,4 timpi se tine,
7)
ceai de pedicuta 2 cani pe zi si 1 cana ceai cimbru
8)mers in pelerinaj la sf minastiri si locuri sacre cu mare incarcatura energetica
9)
tratamente FLORALE BACH care armonizeaza starile emotionale aflate in dizarmonie
sint ca un dar divin pentru toate persoanele cu dependenta de alcool
10)
ajutorul celor di familie sa fie permanent isotit de dragoste iertare si COMPASIUNE!@
DOAMNE AJUTA!
VA STAU LA DISPOZITIE E-MAI Lterapii.florale@gmail.com
sau dia_luna_sol@yahoo.com

dia_luna_sol
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:00
buna seara,
problema cu alcoolul,
eu cred ca e problema intregii familii
si acum inca se poate sa-l ajutati prin mai multe metode
1)
porniti o curatenie spirituala,in casa si ptr fiecare din voi in parete ,sfestanie ,rugaciune post si sf.Maslu ,iar persoana care consuma sa fie data pentru toate slujbele la mai multe minastiri
se specifica acatist ptr dezlegari ,acatist ptr sf.MASLU,acatist ptr sf. LITURGHIE.
TOATE ACESTE ACATISTE LA MAI MULTE MINASTIRI.
2)
porniti o curatenie din pct vedere alimentar ,sa se schimbe informatia in organism sa fie cea a viului!
adica se consuma legume ,salate ,fructe.in salate sau cu orice mincare se potriveste se adauga usturoi si cimbru
3)
schimbati ,adica faceti un switchin modul de a-l vedea si ava gindi la persoana care are aceste probleme.
de exemplu faceti aceasta afirmatiezilnic,ea va schimba relatia dv.si va va percepe cca un om care-l respectati si va avea mai multa incredere in ajutorul dv,plus ca va deveni ceea ce dv. afirmati zilnic.
"x" ,sotul,sau fiul sau mama (oricine ar fi) cel iubitor,plin de incredere ,plin de iubire ,respect pentru viata,daruit cu iertare ,incredere,vointasi putere este inconjurat de ingeri pazitori calauzitori indreptatori si iluminatori care-i indreapta soarta ca si prin aceasta sa se slaveasca numeletau cel din treime ,DOAMNE SFINTE
4)
organismul uman trebuie ajutat cu suplimente .cum ar fi picaturile BERES,
care contin microelemente care stau la baza enximelor si aminoacizilor esentiali care au rol primordial in metabolism
de asemeni apelam la tonice ptr celula nervoasa si hepatica.
5)
cura cu miere de albine si scortisoara 2 lingurite /1 lingurita
dimineata cu 200 gr apa rece
6)
mersul pe jos seara 1 ora respirind profund 4 timpi inspir, 4 timpi se tine, 4tipi expir ,4 timpi se tine,
7)
ceai de pedicuta 2 cani pe zi si 1 cana ceai cimbru
8)mers in pelerinaj la sf minastiri si locuri sacre cu mare incarcatura energetica
9)
tratamente FLORALE BACH care armonizeaza starile emotionale aflate in dizarmonie
sint ca un dar divin pentru toate persoanele cu dependenta de alcool
10)
ajutorul celor di familie sa fie permanent isotit de dragoste iertare si COMPASIUNE!@
DOAMNE AJUTA!
VA STAU LA DISPOZITIE E-MAI Lterapii.florale@gmail.com
sau dia_luna_sol@yahoo.com

dia_luna_sol
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:00
De la: cocoboos_yahoo_es, la data 2009-11-22 09:38:13poate nul mai satisfaci in pat si omu sa apucat de alcool decit sa se apuce de altceva...
am impresia k esti cam idiot, saraca femeie a cerut un sfat, o vorba buna, ceva care sai fie de ajutor , nu un comentariu ca al tau, dak esti pus pe batjocura mai bine tineti parerile pt tine.
healthy007910
Postat pe 22 Noiembrie 2009 23:42
Draga mea,am fost in aceeasi situatie cu tine, si sfatul pe care l-am primit cu multi ani in urma a fost "salveaza-te cat mai poti, salveaza-te tu si apoi incearca sa salvezi copii din ghearele alcoolului".
Au trecut cativa ani, nici macar nu mai aveam forta sa ma salvez.Sotul meu cu care am fost casatorita 22 ani si cu care am doi copii extraordinari a cazut in aceasta patima.Pt ca nu era violent, un om inteligent, stilat cu care m-am casatorit din dragoste, am luptat cat de mult am putut sa il readuc in familie si sa ramanem impreuna.
Am facut si curatiri ale casei si ale noastre, am facut si regimuri de dezintoxicare in care l-am ademenit si pe el, am fost la psiholog,am am fost cu el la doua dezalcoolizari, dintre care una la Campina unde este un centru specializat,am complotat cu prietenii sa incercam sa-l fac sa se lase pentru ca deja pe mine ma percepea ca pe un dusman,am discutat foarte mult cu el, l-am rugat ca macar pentru copii nostri sa lupte...dar totul a fost in zadar.
Rezultatul: nu isi recunoaste boala si atata timp cat el spune ca nu bea si ii uraste pe toti cei care incearca sa il ajute....nu va iesi din acesta stare.
Am divortat acum 3 ani, dar a fost un pic cam tarziu deja eram cu totii afectati, eu si copii intr-o stare avansata de depresie.
Acum el isi bea pensia linistit, eu ma lupt cu toate datoriile ramase de la el si cu intretinerea copiilor.
Trebuie mult curaj pentru tine sa iei o decizie, dar sincer, sa nu o iei cand va fi prea tarziu pentru tine si pentru copil.
El va ramane intre voi mereu,dar macar nemaifiind sotul tau, poti lupta mai realist sa nu cazi in depresie si sa ai grija de copilul tau.
Poate ca am scris cam mult, dar voiam sa intelegi ca orice ai face, daca el nu recunoaste aceasta boala si nu vine de la el vointa de vindecare, nu ai ce sa faci.
Iti doresc sa iei cea mai buna decizie si REPEDE !!!!!!
ioana_drg
Postat pe 13 Decembrie 2009 06:52
excelemta voastra,stimata doamna, regret ,cosmarul dumneavoastra, ne este dat unora, entitati curate s demne dealtfel sa traim an aceasta viata,cosmaruri, probabil carma noastra ne defineste drumul si nu se poate altfel,.....scuzati mi scrisul dificil,,nu agramat,, am o deficienta neurologica an remisie datorata unui accident vascular mai vechi,.....regrete deasemeni doamna,pentru faptul ca entitati bolnave care nu au ce cauta an nobila,,media internet,, fac nu glume ci ,,blasfemii,, suntem oameni,cerem ajutor an jur si constatam ca raul ca entitate se extinde post89 anfricosator de mult,......excelenta voastra ,,alcoolismul,, este un viciu,degradant an sine, poate transmis si pe cale ereditara, oricum din 1991,este o cale lunga parcursa suntem deja an 2010,... anseamnao fractiuneimportanta a unei vieti si de cosmar,va deplang situatia,....eu am avut o casnicie de cosmar cu o femeie mai mare cu cinci ani ca mine cu numai patru clase,am crezut ca pot schimba ceva avea si un copil parest la casa de copii, esteun cosmar zilnic ,colerica,,cosmarul vietii mele, s a certat cu 30 de ani an urma cu tatal meu si i a cauzat decesul,nu am renuntat la ea pentru anu face rau copiilor,acum excelenta voastra do,milor moderatori sa lamurim de ce m am confesat an antregime,...este vorba de factorul ,,stress,, al dumneavoastra personal ,strsul poateucide un om,cat de stabil psihic poate fi initial,iar an privinta nevropatei mele ,si deranjatului de la cele normale al sotului dumneavoastra sa scoatem an relief o pagina din psihologie,, personalitatea unui om se structureaza pana la 24 de ani ,viciul sau este de mult definit ,nu se mai poate modifica ,mai nimic di performantaan aceasta viata si a acestui om,..... totusi pentru ca suntem crestini ,suntem datori sa ancercam uneori si imposibilul,....an afara de terapiile facute an grupuri organizate ,mai are o sansa .....homeopatia este regina stiintelor medicale,dar practicata de oameni cu har divin,nu este o ancercare oarecare,an cazul de fata poate ultima,....ancercati sa gasiti si sa contactati,familia de medici homeopati ,, theodor caba,,...cautatii pe net,comunicati cu domniile sale ceretile ajutorul sunt an provincie acum, o grupare cu multa daruire si har,dar atentie daca nu stati asta ,,homeopatia este total diferita de medicina alopata,necesita o diagnosticare exacta aunor sensibile relatii de fond este nevoie sa l aiba an fata obligatoriu si pe domnul, ca sa stabilesca , accesul la remedii,caci asa se numesc medicamentele alopate ,,un altul mai bun nu cunosc l am cunoscut candva pe doctorul ,,bungetianu gheorghe,, un exeget ,a trecut an nefiinta dumnezeu sa l odihneasca ,eracu mult dincolo de normele etice si umaneale unui seaman de al nostru an afara de instructia meseriei de medic,....excelenta sa anchei multumindu va pentru rabdareade a parcurge materialul meu,cat si domnilor administratori pentru acelesi calitati,,cu o dragoste de un bun crestim,sic volo nihil sine deo...
kudika002209
Postat pe 13 Decembrie 2009 21:55
excelentele voastre permiteti o mica ,,erata,, an homeipatie medicamentele care se administreaza poarta numele de ,,remedii,, multumes si scuze,..... nihil sine deo...
kudika002209
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:01
excelemta voastra,stimata doamna, regret ,cosmarul dumneavoastra, ne este dat unora, entitati curate s demne dealtfel sa traim an aceasta viata,cosmaruri, probabil carma noastra ne defineste drumul si nu se poate altfel,.....scuzati mi scrisul dificil,,nu agramat,, am o deficienta neurologica an remisie datorata unui accident vascular mai vechi,.....regrete deasemeni doamna,pentru faptul ca entitati bolnave care nu au ce cauta an nobila,,media internet,, fac nu glume ci ,,blasfemii,, suntem oameni,cerem ajutor an jur si constatam ca raul ca entitate se extinde post89 anfricosator de mult,......excelenta voastra ,,alcoolismul,, este un viciu,degradant an sine, poate transmis si pe cale ereditara, oricum din 1991,este o cale lunga parcursa suntem deja an 2010,... anseamnao fractiuneimportanta a unei vieti si de cosmar,va deplang situatia,....eu am avut o casnicie de cosmar cu o femeie mai mare cu cinci ani ca mine cu numai patru clase,am crezut ca pot schimba ceva avea si un copil parest la casa de copii, esteun cosmar zilnic ,colerica,,cosmarul vietii mele, s a certat cu 30 de ani an urma cu tatal meu si i a cauzat decesul,nu am renuntat la ea pentru anu face rau copiilor,acum excelenta voastra do,milor moderatori sa lamurim de ce m am confesat an antregime,...este vorba de factorul ,,stress,, al dumneavoastra personal ,strsul poateucide un om,cat de stabil psihic poate fi initial,iar an privinta nevropatei mele ,si deranjatului de la cele normale al sotului dumneavoastra sa scoatem an relief o pagina din psihologie,, personalitatea unui om se structureaza pana la 24 de ani ,viciul sau este de mult definit ,nu se mai poate modifica ,mai nimic di performantaan aceasta viata si a acestui om,..... totusi pentru ca suntem crestini ,suntem datori sa ancercam uneori si imposibilul,....an afara de terapiile facute an grupuri organizate ,mai are o sansa .....homeopatia este regina stiintelor medicale,dar practicata de oameni cu har divin,nu este o ancercare oarecare,an cazul de fata poate ultima,....ancercati sa gasiti si sa contactati,familia de medici homeopati ,, theodor caba,,...cautatii pe net,comunicati cu domniile sale ceretile ajutorul sunt an provincie acum, o grupare cu multa daruire si har,dar atentie daca nu stati asta ,,homeopatia este total diferita de medicina alopata,necesita o diagnosticare exacta aunor sensibile relatii de fond este nevoie sa l aiba an fata obligatoriu si pe domnul, ca sa stabilesca , accesul la remedii,caci asa se numesc medicamentele alopate ,,un altul mai bun nu cunosc l am cunoscut candva pe doctorul ,,bungetianu gheorghe,, un exeget ,a trecut an nefiinta dumnezeu sa l odihneasca ,eracu mult dincolo de normele etice si umaneale unui seaman de al nostru an afara de instructia meseriei de medic,....excelenta sa anchei multumindu va pentru rabdareade a parcurge materialul meu,cat si domnilor administratori pentru acelesi calitati,,cu o dragoste de un bun crestim,sic volo nihil sine deo...
kudika002209
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:05
excelemta voastra,stimata doamna, regret ,cosmarul dumneavoastra, ne este dat unora, entitati curate s demne dealtfel sa traim an aceasta viata,cosmaruri, probabil carma noastra ne defineste drumul si nu se poate altfel,.....scuzati mi scrisul dificil,,nu agramat,, am o deficienta neurologica an remisie datorata unui accident vascular mai vechi,.....regrete deasemeni doamna,pentru faptul ca entitati bolnave care nu au ce cauta an nobila,,media internet,, fac nu glume ci ,,blasfemii,, suntem oameni,cerem ajutor an jur si constatam ca raul ca entitate se extinde post89 anfricosator de mult,......excelenta voastra ,,alcoolismul,, este un viciu,degradant an sine, poate transmis si pe cale ereditara, oricum din 1991,este o cale lunga parcursa suntem deja an 2010,... anseamnao fractiuneimportanta a unei vieti si de cosmar,va deplang situatia,....eu am avut o casnicie de cosmar cu o femeie mai mare cu cinci ani ca mine cu numai patru clase,am crezut ca pot schimba ceva avea si un copil parest la casa de copii, esteun cosmar zilnic ,colerica,,cosmarul vietii mele, s a certat cu 30 de ani an urma cu tatal meu si i a cauzat decesul,nu am renuntat la ea pentru anu face rau copiilor,acum excelenta voastra do,milor moderatori sa lamurim de ce m am confesat an antregime,...este vorba de factorul ,,stress,, al dumneavoastra personal ,strsul poateucide un om,cat de stabil psihic poate fi initial,iar an privinta nevropatei mele ,si deranjatului de la cele normale al sotului dumneavoastra sa scoatem an relief o pagina din psihologie,, personalitatea unui om se structureaza pana la 24 de ani ,viciul sau este de mult definit ,nu se mai poate modifica ,mai nimic di performantaan aceasta viata si a acestui om,..... totusi pentru ca suntem crestini ,suntem datori sa ancercam uneori si imposibilul,....an afara de terapiile facute an grupuri organizate ,mai are o sansa .....homeopatia este regina stiintelor medicale,dar practicata de oameni cu har divin,nu este o ancercare oarecare,an cazul de fata poate ultima,....ancercati sa gasiti si sa contactati,familia de medici homeopati ,, theodor caba,,...cautatii pe net,comunicati cu domniile sale ceretile ajutorul sunt an provincie acum, o grupare cu multa daruire si har,dar atentie daca nu stati asta ,,homeopatia este total diferita de medicina alopata,necesita o diagnosticare exacta aunor sensibile relatii de fond este nevoie sa l aiba an fata obligatoriu si pe domnul, ca sa stabilesca , accesul la remedii,caci asa se numesc medicamentele alopate ,,un altul mai bun nu cunosc l am cunoscut candva pe doctorul ,,bungetianu gheorghe,, un exeget ,a trecut an nefiinta dumnezeu sa l odihneasca ,eracu mult dincolo de normele etice si umaneale unui seaman de al nostru an afara de instructia meseriei de medic,....excelenta sa anchei multumindu va pentru rabdareade a parcurge materialul meu,cat si domnilor administratori pentru acelesi calitati,,cu o dragoste de un bun crestim,sic volo nihil sine deo...
kudika002209
Postat pe 13 Decembrie 2009 22:06
De la: fericire, la data 2009-11-22 18:24:22in primul rind asta nu e o gluma. medicamentul chiar exzista.daca tu nu esti in tema nu te mai baga aiurea, nam nici un interes sami bat joc de oameni
Buna!Imi cer scuze ca am uitat sa citez,eu ma refeream la dl.cocobos nicidecum la dv,dansul a fost cel ironic.Sper ca acceptati scuzele mele si nu santeti suparata.Va doresc o zi buna.
51160
Postat pe 20 Ianuarie 2010 16:01
buna,iti doresc sa aiba efecte benefice asupra sotului ceea ce iti voi s pune,cauta o bucatica de corn de vaca,taur,pileste putin din el si pune-i in bautura,cumpara-i ce stii ca bea,vin,bere coniac,nu vodca pt k e transparenta si se vede,ii pui pilitura in sticla si incerci sa ii faci cinste,o surpriza din partea ta,dimineata,ii va fi deja sila k a baut,treptat se va limita sa mai bea mult,e garantat,bafta
justmetraian
Postat pe 26 Martie 2010 09:45
Vand antalcol 500mg cu 50 comprimate de firma Sintofarm.Contact pe e-mail: amarisdamara@yahoo.com
kudika_5953
Postat pe 28 Ianuarie 2013 02:34
De la: justmetraian, la data 2010-03-26 09:45:32buna,iti doresc sa aiba efecte benefice asupra sotului ceea ce iti voi s pune,cauta o bucatica de corn de vaca,taur,pileste putin din el si pune-i in bautura,cumpara-i ce stii ca bea,vin,bere coniac,nu vodca pt k e transparenta si se vede,ii pui pilitura in sticla si incerci sa ii faci cinste,o surpriza din partea ta,dimineata,ii va fi deja sila k a baut,treptat se va limita sa mai bea mult,e garantat,bafta


Interesanta reteta.
kind_er
Postat pe 28 Ianuarie 2013 06:41
De la: justmetraian, la data 2010-03-26 09:45:32buna,iti doresc sa aiba efecte benefice asupra sotului ceea ce iti voi s pune,cauta o bucatica de corn de vaca,taur,pileste putin din el si pune-i in bautura,cumpara-i ce stii ca bea,vin,bere coniac,nu vodca pt k e transparenta si se vede,ii pui pilitura in sticla si incerci sa ii faci cinste,o surpriza din partea ta,dimineata,ii va fi deja sila k a baut,treptat se va limita sa mai bea mult,e garantat,bafta



sa nu-l transforme in vreo dihanie
Cotoiu_ucigas
Postat pe 28 Ianuarie 2013 11:48
De la: kudika_23843, la data 2013-01-28 11:48:35
De la: justmetraian, la data 2010-03-26 09:45:32buna,iti doresc sa aiba efecte benefice asupra sotului ceea ce iti voi s pune,cauta o bucatica de corn de vaca,taur,pileste putin din el si pune-i in bautura,cumpara-i ce stii ca bea,vin,bere coniac,nu vodca pt k e transparenta si se vede,ii pui pilitura in sticla si incerci sa ii faci cinste,o surpriza din partea ta,dimineata,ii va fi deja sila k a baut,treptat se va limita sa mai bea mult,e garantat,bafta



sa nu-l transforme in vreo dihanie

Din pacate nu mai are in ce se transforma... Nu este diferenta intre un betiv si o dihanie! Of...
luchianramona
Postat pe 28 Ianuarie 2013 12:07
Dihanie, adica o sa aiba corpul acoperit cu par ?
kind_er
Postat pe 29 Ianuarie 2013 06:39
Buna,

Vreau sa cumpar Antalcol. Imi poti livra prin curier rapid?
Liliana_Pavel_1
Postat pe 8 Iunie 2013 13:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Adenocarcinom de prostata 6 De la: healthy008553 11 Noiembrie 2009 12:06
***BLACKLIST***mesaje indecente,calomnioase,jignitoare***BLACKLIST*** 4 De la: jaga 4 August 2009 10:58
anexita ... 8 De la: office_salinasusesi_ro 3 Aprilie 2010 17:17
Tuberculoza 28 De la: office_salinasusesi_ro 2 Aprilie 2010 20:06
fibroadenom? 3 De la: okyo 18 Octombrie 2009 11:56