Setari Cookie-uri

cheaguri venoase

buna ziua, am o problema in legatura cu care nu au reusit sa ma lamureasca multi doctori, de aceea vreau sa cer un sfat, poate cineva are sau a mai auzit despre acest lucru: de cativa ani imi apar mai ales la incheietura mainilor, dar si din loc in loc in alte parti ale corpului niste mici cheaguri de sange, subcutanate, de culoarea venelor, se prezinta ca niste punctulete, de la marimea unui capat de bold, pana la cea a unui bob de mazare. Mi-am facut numeroase analize de coagulare (Proteina S, C, sindrom antifosfolipidic), analizele au iesit in regula; cheagurile acestea nu sunt pe traiectoria venelor, ci pur si simplu din loc in loc sub piele. Mai nou, cineva mi-a spus sa incerc sa merg la d-na doctor Andra Balanescu de la spitalul Sf. Maria, care din cate am inteles se ocupa si cu bolile autoimune. Ce ma sfatuiti?
gyulyad
Postat pe 7 Iunie 2009 18:26
Cred ca este un sfat bun.Mergi la spital.
constantaandrei
Postat pe 7 Iunie 2009 18:47
De la: gyulyad, la data 2009-06-07 18:26:45buna ziua, am o problema in legatura cu care nu au reusit sa ma lamureasca multi doctori, de aceea vreau sa cer un sfat, poate cineva are sau a mai auzit despre acest lucru: de cativa ani imi apar mai ales la incheietura mainilor, dar si din loc in loc in alte parti ale corpului niste mici cheaguri de sange, subcutanate, de culoarea venelor, se prezinta ca niste punctulete, de la marimea unui capat de bold, pana la cea a unui bob de mazare. Mi-am facut numeroase analize de coagulare (Proteina S, C, sindrom antifosfolipidic), analizele au iesit in regula; cheagurile acestea nu sunt pe traiectoria venelor, ci pur si simplu din loc in loc sub piele. Mai nou, cineva mi-a spus sa incerc sa merg la d-na doctor Andra Balanescu de la spitalul Sf. Maria, care din cate am inteles se ocupa si cu bolile autoimune. Ce ma sfatuiti?
mergi la medic,ar putea fi o boala autoimuna...astea sunt rare si numai un specialis poate pune un diagnostic corect...sa ne ti si pe noi la curent cu rezultatele investigatiilor...
4Life
Postat pe 7 Iunie 2009 18:59
Buna dimineata. Va propun sa consultati si pe doctorita USCATESCU de la Spitalul Fundeni, Clinica de Hematologie. Fiind vorba despre o consultatie intr-un spital este de preferat sa aveti o trimitere de la medicul de familie sau chiar de la alt dr. specialist in boli cardiovasculare sau flebologie. De asemenea ar fi util sa discutati si cu un dr. dermatolog, dupa cate stiu ei se ocupa si de varice daca nu se pune problema interventiei chirurgicale.
cristina_r_cta
Postat pe 23 Iunie 2009 02:52
Am si eu aceiasi problema. Am fost la medic si nu m-a lamurit. Adica mi-a spus ca am venele subtiri si ca se sparg sau ceva de genul si mi-a spus ca tot ce pot sa fac e sa folosesc o crema pentru depigmentare. Nu am folosit-o pt ca singura mi-am dat seama ca nu este problema cu pielea de deasupra ci sunt acumulari de sange sub piele. Cand dau cu degetul si intind pielea "disapar". Le am de vreo 10 ani. Intr-o seara cand ma uitam la ele am luat un ac si am intepat pielea in locurile cu pricina si sangele a tasnit altfel decat normal. Am stors am scos sangele si unele dintre ele (cele mai mici) au disparut. Nu recomand, doamne fereste, acest lucru spun doar ca nimeni nu a stiut ce sa imi faca si mi-am gasit singura o solutie. Sunt foarte inestetice. M-ar interesa cauza in mod expres, dar cum nimeni nu stie sa imi zica macar ce sunt, slabe sanse sa mi se spuna cauza. In cazul in care afli ceva t rog frumos spune si aici ce ti s-a zis si unde ai fost. Merci.
BabyAnne
Postat pe 23 Iunie 2009 04:43
Aceasta afectiune se numeste microangiopermeabilitate si poate sa ascunda sau sa fie punctul de pornire a unor afectiuni mult mai grave (incepand de la ...alergii si terminand cu diabet si purpura). Puteti sa va diagnosticati aceasta conditie (+ riscurile aferente) si sa aveti tratament naturist pentru ea.
dusa
Postat pe 23 Iunie 2009 09:54
dusa, am cautat pe internet date despre aceasta afectiune insa nu am gasit nimic. Cunosti cumva si alte detalii mai amanuntite? La ce medic trebuie sa merg? Vreo recomandare? Bucuresti sau Constanta. Mentionez ca am 22 de ani iar prb asta a aparut p cand aveam vreo 12. Nu am avut prb de sanatate niciodata (grave), alergica nu sunt decat la sintetic si asta o sg data am patit-o iar de diabet nici ca poate fi vorba. Nu stiu incotro sa o apuc. Eu am fost la dermatolog dar ma gandesc ca ar trebui sa merg la hematolog. Totusi mentionez ca am probleme cu circulatia sangvina: picioarele reci tot timpul si 2 varice mici. Bunicile mele amandoua au avut prb. Din cate am inteles este genetic. Mananc sare pt ca organismul mi-o cere nu pot sa mananc nesarat ma simt slabita, in schimb incerc sa imi tin picioarele mai sus decat inima cand dorm, cand merg cu masina (in dreapta) mai mult timp etc. Ar putea sa fie asta cauza, circulatia?
BabyAnne
Postat pe 23 Iunie 2009 15:32
Mi-ai pus atatea intrebari incat nu stiu cu ce sa incep. Hai s-o luam incetisor:
1) predispozitia genetica conteaza DAR nutritia si stilul de viata pot modula expresia genelor.
2) afectiunea se refera la microcirculatie, care poate avea sau nu legatura cu circulatia mare (artere. vene) - aici este vorba de capilare ! Fiind vorba de asemenea dimensiuni, iti dai seama ca metoda de diagnosticare este foarte deosebita!
3) picioarele reci pot aparea si de la alte afectiuni (de ex deficit fier)
4)la 22 de ani "nu poate fi vorba de diabet" - poate ca nu, dar poate fi vorba de hipoglicemie !
5)pot sa-ti recomand sa citesti despre programul CardioPlus la: http://www.euvita.ro/CardioPlus.htm
In cadrul diagnosticarii se pot obtine informatii privind (in)stabilitatea vaselor de sange (mici si mari) si tratament naturist adecvat cauzei.
dusa
Postat pe 23 Iunie 2009 16:00
BabyAnne, eu nu am incercat sa intep aceste cheaguri, dar nici nu cred ca ar disparea, nici atat daca le apas cu degetul (cum spuneai tu), pt ca sunt destul de mari, unele dintre ele dupa cum spunem ating marimea unui bob de mazare, si au aspectul si culoarea unei vene. Am sa merg cat de curand la doctora care se ocupa cu boli autoimune, si daca aflu ceva o sa te anunt
gyulyad
Postat pe 23 Iunie 2009 16:21
am fost si la doamna doctor Uscatescu, am ajuns pana si la spitalul Coltea....nu tine de coagularea sangelui, analizele sunt in limite normale
gyulyad
Postat pe 23 Iunie 2009 16:22
Incercati site-ul www.sfatulmedicului.ro Dupa ce va logati se raspunde la un chestionar si in cateva zile primiti raspuns de la un medic si o lista de medici cu nr. de tel. care pot fi abordati pt stabilirea unei consultatii.
cristina_r_cta
Postat pe 23 Iunie 2009 17:15
dak esti din Constanta,inceark aplicatii de namol la Ef Nord (ghiol).namolul este eficient si in cazuri de circulatie sanguina.succes!
domnita2007
Postat pe 23 Iunie 2009 23:28
aceste cheaguri daca apar dispar este bine sa consultati un medic chirurg pentru indepartarea lor. Aceste cheaguri cum le mai spunem noi "pungi sub piele" apar datorita faptului ca ridicam greutati mari intr-un timp scurt cu miscari bruste care disloca la nivel intern tesutul care provoaca dezvoltarea acestui cheag. Dupa inerventie 1 luna de zile recomandat sa nu mai ridicati nimic decat obiecte pana intr-un kg.


Postat pe 27 Iunie 2009 01:39
Varicele reprezinta o insuficienta venoasa manifestata prin dilatatii ale sistemului circulator venos ce pot evolua spre cronicizare. Insuficienta venoasa este o boala ce afecteaza atat sistemul venos profund, cat si pe cel superficial. Aceasta afectiune apare in principal datorita expansiunii, fara un tratament, a unor varice ale membrelor inferioare. Un numar important de oameni sufera intr-un grad mai mic sau mai mare de o tulburare circulatorie venoasa a membrelor inferioare. Nu toti vor ajunge la insuficienta venoasa cronica. In acest sens, pentru tratarea varicelor recomand personal urmatoarea schema dedicata de tratament pe baza de produse naturiste CV:

- Vein Care (0-0-1 - adica o ungere seara - are efect analgezic si dilatator la nivelul, este anticoagulant, fortifica peretii venelor, imbunateste circulatia si impiedica aparitia edemelor).

- C 1000 (1-1-0, stimuleaza circulatia, accelereaza vindecarea ranilor si regenerarea tesuturilor).

- Mega Protect 4 Life (1-0-1, asigura regenerarea tesuturilor, stimuleaza tonicitatea peretilor vaselor sanguine si asigura o buna circulatie sanguina la nivel local)

Pentru mai multe detalii cat si achizitionarea produselor la pretul de fabrica : Avram2Cosmin@yahoo.com
CosminAvram
Postat pe 12 Noiembrie 2009 12:57
o combinatie de serrapeptase+nattokinse+picnogenol este ideala pentru eceste probleme, tot ce conteaza este sa gasesti produse de calitate. Mai documentativa pe google si o sa va minunati de ce exista in natura....raspunsul la toate intrebarile si tratamente pentru orice afectiune...leacuri naturale :)
semaka_boy
Postat pe 18 Martie 2010 19:55
s-ar putea sa fie o purpura trobocitara, sau trobocite f putine.Cere-ti analize in care sa va numere trombocitele.Asta mi se intampla si mie, si asta este cauza.TROMBOCITE PUTINE
healthy010960
Postat pe 28 Martie 2010 00:28

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pietre la fiere 14 De la: kudika321198 29 Mai 2011 13:06
tuse 1 De la: healthy015397 23 Aprilie 2010 22:32
colpita trichonomazica 1 De la: kudika412138 8 Iulie 2011 18:32
spondilozã 38 De la: szepimanyi 17 Februarie 2016 16:11
Coxartroza 60 De la: karlla57 5 Iulie 2015 05:25