sarcina extrauterina

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent sarcina extrauterina: (3.5 din 2 voturi)
 
nickola_07 Avatarul lui nickola_07

4 mesaje
Membru din: 14/07/2009

in urma cu 2 saptamani am suferit o operatie de sarcina extrauterina.dak sunteti si voi in aceeasi situatie cu mine haideti sa facem schimb de pareri.
Raporteaza abuz de limbaj
healthy005533 Avatarul lui healthy005533

111 mesaje
Membru din: 17/08/2009

La ce te referi? Unde ai facut operatia si care e problema?
Raporteaza abuz de limbaj
tarot_healthy Avatarul lui tarot_healthy

754 mesaje
Membru din: 19/01/2009

Raporteaza abuz de limbaj
Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
Fosta membra Kudika.ro
Buna! Si eu am trecut printr-o extrauterina in februarie! Mi-am facut test de sarcina,si eram in al 9-lea cer si eu si sotul meu. Dupa doua zile am mers la control si cand m-am dta jos de pe masa ,sa rupt trompa si am facut hemoragie interna.M-au operat si am supravietuit la limita dupa spusele medicilor. Salutari si aveti grija de voi!
Raporteaza abuz de limbaj