Setari Cookie-uri

LUPUS.....ajutor!

Mama are aceasta boala de 10 ani....la inceput o nimica toata,nu stiam despre ce era vorba de fapt!ca si in alte cazuri,acesta a aparut pe fata...de la baza ochiului intinsandu-se pana la coltul gurii.la un moment dat un medic din Constanta i-a prescris o reteta cu Predinson si uite asa i s-a intins pana unde v-am zis plus ca ii coace.A fost internata la Bucuresti in Spitalul de dermatologie unde i s-au facut si arderi si alte tratamente insa totul doar experimental credem noi.La scurt timp dupa intoarcerea acasa respectv cateva luni boala si-a revenit la forma initiala de dinainte.
Am deschis acest topic in speranta ca poate aveti din pacate cunostinte,rude sau prieteni cu aceasta boala si imi puteti spune si mie daca a acelora coace?..sau poate stiti tratamente naturiste.orice credeti ca poate fi benefic..va rog scrieti si va multumesc anticipat!
omidutu
Postat pe 18 Septembrie 2009 11:53

Imi pare rau ca a depistat-o pe mama ta cu aceasta boala grava
Uite mai multe informatii gasesti aici http://www.sfatulmedicului.ro/Lupusul-si-alte-boli-de-colagen/lupusul-eritematos-sistemic-generalitati_1656
Si eu am avut o problema si am trmis o fisa medicala pe site-ul asta - www.sfatulmedicului.ro
Multa sanatate
healthy006542
Postat pe 18 Septembrie 2009 13:17
Iti multumesc.am sa citesc.Dar daca ai trimis...ti-a raspuns?a fost benefic raspunsul pentru tine?
omidutu
Postat pe 19 Septembrie 2009 10:35
http://www.lupus.ro/ cred ca ti-ar fi de folos! sanatate! cunosc si posibilitati naturiste de tratare, dar prefer sa citesti intai pe site-ul pe care ti l-am recomandat, apoi sa mai stam de vorba.
camiflorea
Postat pe 1 Octombrie 2009 07:36
Iti dau adresa de email sa vorbit despre aceasta boala p_anca71@yahoo.com
anca71
Postat pe 1 Octombrie 2009 07:43
buna in urma cu ceva timp am avut si eu aceasi problema si am urmat un tratament cu produse FAVISAN ALE DOAMNEI DR. VIRGINIA FAUR iar acum sincer nu mai am nimic dureaza tratamentul e intadevar cam scum dar merita la varsta de 13 ani mi sa pus diagnosticul de LUSUS iar acum am 26 ani si nu a recidivat deloc poti incerca si mie mia fost recomandat si nu am crezut dar am vazut rezultatele dupa ceva timp iar acum sant bine.Si mai poti incerca si produsele de la ALOE VERA si ele sant foarte bune.ITI UREZ MULT SUCCES SI MULTA SANATATE
healthy004072
Postat pe 1 Octombrie 2009 07:55
uite doctorul asta se pare ca trateaza asa ceva! pe site-ul lui gasesti fotografii ale cazurilor tratate-inainte si dupa-

http://www.kozak-dermato.ro/despre-kozak.php
http://www.ghidul.ro/index.php?menu=firma&FirmaID=25364

succes si... nu dispera!
mizura
Postat pe 1 Octombrie 2009 08:26
buna.imi pare rau de mama ta care a fost diagnosticata cu aceasta boala.sora mea are lupus de cca 12 ani.a urmat toate tratamentele posibile dar...iti las nr.ei de tel.poate vrei tu sau mama ta vreti sa vb cu ea.succes
LOLITA053734
Postat pe 1 Octombrie 2009 09:11
0767788378 acesta este nr.am uitat sa il las
LOLITA053734
Postat pe 1 Octombrie 2009 09:12
incearca cu gel de aloe vera
spataruaureliana
Postat pe 1 Octombrie 2009 09:44
I-ti recomand Spitalul Colentina Bucuresti - Dr. Cristian Baicus. Am vazut multi pacienti cu lupus tratati de dumnealui, pacienti care erau in diferite faze de evolutie ale acestei boli si care erau foarte multumiti de modul in care au fost tratati. Din pacate este o boala care nu se vindeca, e o boala autoimuna care duce in timp la multe alte complicatii, pe langa cele dermatologice. Dl doctor este foarte bine documentat si are experienta in aceasta boala. Tel. 0788302355.
atelizel
Postat pe 1 Octombrie 2009 10:39
Buna! Eu sufar de acesta boala de 7 ani . Sunt foarte ok deoarece am avut si am ,un medic foarte bun .Doamna Doctor Stefanescu Fulvia de la spitalul Cantacuzino Bucuresti m-a ajutat foarte mult. Daca vrei sa vorbim mai multe , ID este dogaruaura.
Multa sanatate!
dogaruaura
Postat pe 1 Octombrie 2009 10:40
Buna ! Mama mea se afla in aceeasi situatie , fiind diagnosticata cu LUPUS . Boala a fost depistata acum 17 ani si se afla sub tratament tot de atunci . Cel care a ajutat-o foarte mult este domnul profesor Tanaseanu Stefanita ( doctor in boli de colagen )pe care il poti gasi la Spitalul Colentina Bucuresti-Sectia Interne.
Multa sanatate mamei tale si sigur domnul profesor o va ajuta mult daca va apela la dumnealui !
klaudyytza
Postat pe 1 Octombrie 2009 12:26
Contacteaz-o pe d-na doctor Elena Truta din Bucuresti 0769434380 (secretariat) bioenergie.sapte.ro, care are cabinet de medicina integrativa. O sa ai o surpriza placuta. Etapele sunt disgnosticare si interpretare, apoi tratament. Prima etapa costa 300 RON. Eu ma simt minunat, sunt sub tratament, am o anumita boala cronica de 17 ani la inima (m-au suspectat de toate afectiunile autoimune si nu iesea nimic), acum evolua ff urat si imi revin si am doar 35 de ani.
Ma poti contacta si pe lumy1000@yahoo.com.

Scuze, am vazut si mesajul cu Dr. Tanaseanu Stefanita (COLENTINA), este ff bun si el (cred ca cel mai bun la ota actuala pe medicina clasica). Mergi la sigur la el, insa el merge pe medicina clasica.
Luminita
lumy1000
Postat pe 1 Octombrie 2009 12:45
Cred ca va fi necesara o SCHIMBARE Radicala a Gandirii.
In prima faza recomand Practicarea unei Meditatii de Vindecare http://www.lucratorul-in-lumina.com/prim/vindecarechannel.htm, pe acest link gasiti tot ce aveti nevoie pentru Autovindecarea Sufletului si a trupului fizic.
Daca puneti in practica tot ce credeti ca va este necesar, as propune sa folositi si ritualul lumanarilor, care cred ca va vor ajuta foarte mult.
Alimentatia sa fie dupa Grupa Sanguina fara produse animale ( unt, branza, carne, lapte etc.) aceste produse sa fie ignorate pana ce Trupul Fizic reuseste sa se autoregenereze.
Consumul de apa plata sa fie de cel putin 3 litri pe zi. Ceaiurile sa aibe o destinatie, sa fie consumate in cantitati limitate cu program.
Miscare( gimnasica) sa fie zilnica ca trupul fizic sa poata arde toxinele din corp.
Evitate zonele toxice; Fum tigara, Cafele etc.
Respiratia sa fie practicata in mod normal, ritmata.
Iar in caz de forta majora mai pot recomanda Lumina Polarizanta efectuata de un BIOPTRON pe partea infectata timp de 5 min de 2 ori pe zi.
Va aduc aminte fiecare produs alimentar pe care il Mancati , reprezinta cate un Medicament. Deci mare atentie la ceea ce mancati.
Daca veti pune in Practica ceea ce v-am daruit cu toata dragostea, ve-ti avea o surpriza pe care imi este greu sa le explic in cuvinte.
Dumnezeul Nostru Creator sa va binecuvanteze cu o infinita iubire Divina si o Dragoste de viata pe Planeta Pamant alaturi de cei dragi fara limite.
healthy000378
Postat pe 1 Octombrie 2009 13:01
Du-o pe mamica ta la Spitalul "Sfanta Maria" din Bucuresti pe Bd. Ion Mihalache (fost 1 Mai), la sectia de "medicina interna si reumatologie", la D-na Profesor Dr. Ruxandra Ionescu. Este exceptionala si ca medic si ca om si face minuni pentru bolnavii de lupus si alte boli de colagen. Mai intai sunati-o pentru internare pe secretara d-nei doctor, se numeste D-na Cristina, la tel 0722729445.
Multa sanatate!
ankh
Postat pe 1 Octombrie 2009 17:28
Lupus e o boala ce poate fi tratata. Importanat e sa evitati carnea de porc si sa incercati sa mancati cat mai natural. Boala repet este tratabila. Am lupus si il duc pe picioare de 5 ani. O singura data s-a manifestat la nivelul pielii. Am reusit cu Prednison sa ma fac bine. Prednisonul este o enzima ce ajuta corpul nu il distruge, doctorul care i-a prescris prednison l-a ajutat. Acum nu sunt dependenta de presdnison. Sotul dumneavoastra trebuie sa invete sa nu se streseze si sa isi echilibreze viata, muta miscare in aer liber si mancare cat mai anturala si lispita de grasimi. Da la Lupus caorpul incepe sa fabrice anticorpi "in situ" adica la fata locului asa incatr incep sa se formeze rani pe corp. Oamenii care au asa ceva nu sunt nenorociti este doar o boala - tratabila. Nu trebuie sa intrati in panica exista boli mult mai grave: cancer, hepataite C si B etc. Aceasta boala poate fi tinuta in friu, totul depinde de sotul dumneavoastra. De asemenea el trebuie sa consume multe ceaiuri.
Cat mai multa sanatate!
Ana
balsana
Postat pe 1 Octombrie 2009 18:47
Buna,
Si mama mea are aceeasi boala din 1986, s-a tratat la Spitalul Colentina la prof Caruntu timp de multi ani. Dupa ce dl prof Caruntu a iesit la pensie a continuat sa se interneze la Spitalul Colentina(in prezent se numeste Matei Bals-Sectia infectioase) la prof Adrian Streinu Cercel(probabil ca ai auzit de el). Mama sufera de aceasta boala de ani multi , a luat foarte mult prednison, a facut citostatice si acum e relativ bine in sensul ca boala s-a stabilizat. Incearca sa ajungi la spitalul asta,sunt profesionisti oamenii. Lasa-mi adresa de mess si poate mai vb,iti dau mai multe detalii.
Multa sanatate mamei tale!
alinaina84
Postat pe 1 Octombrie 2009 18:49
CAUTA CABINETUL / CLINICA LUI PAVEL KOZAC SAU POATE GASITI PE CINEVA CARE A LUCRAT CU EL.
DACA NU, AR MAI FI UN DOMN IN TULCEA CARE VINDECA CU PLANTE AFECTIUNI PE CARE MEDICINA ALOPATA NU REUSESTE. A FOST UN REPORTAJ CU EL PE TVR1 ACUM VREO 2 LUNI.
IMI PARE RAU CA NU SUNT MAI PRECISA, NU GASESC NOTITA CU NUMelel ... DAR POATE CINEVA DIN ZONA VA POATE AJUTA
ionelakiri
Postat pe 1 Octombrie 2009 20:16
Buna,

Si mama are lupus.
Iti multumesc pt link. Sper sa ne ajute sa descoperim ceva.
Florentina
florentina_tm
Postat pe 1 Octombrie 2009 20:33
De la: florentina_tm, la data 2009-10-01 20:33:00Buna,

Si mama are lupus.
Iti multumesc pt link. Sper sa ne ajute sa descoperim ceva.
Florentina
mai toata lumea de pe aici recomanda diverse...stau si ma intreb cati dintre cei care recomanda tratamente cunosc detalii despre LUPUS....nimeni nu mentioneaza faptul ca LUPUS-ul este o boala AUTOIMUNA,unde sistemul imunitar actioneaza impotriva propriului organism creindu-i distrugeri la nivelul tesuturilor diverselor organe.In aceasta boala,tratamentul consta in reechilibrarea activitatii sistemului imunitar,iar cea mai buna si eficienta metoda este cura cu TRANSFER FACTOR, molecule ce se comporta ca si profesorii noilor celule ale sistemului imunitar,educandu-le si invatandu-le sa functioneze din nou corect !!!
4Life
Postat pe 1 Octombrie 2009 21:34
eu am avut lupus, o singura data la analize au iesit celule lupice prezente si factori anti nucleari prezenti.Am fost un an internata si un an pensionata.TRATAMENT CU PREDNISON, PESTE 4000 PASTILE, SI TRATAMENT FACUT ACASA NATURIST.. CARTEA SE NUMESTE HRANA VIE - AM FACUT SUURI : 2L MERE,MORCOV,LEGUME,FRUCTE..NU AM MANCAT MANCARE GATITA SAU CARNE.AM BAUT 2L CEAI DE SALVIE.
dumitruaviorica@yahoo.com
Postat pe 1 Octombrie 2009 22:41
buna seara Va doresc din tot sufletul multa sanatate.Lupusul nu se vindeca.Trebuie sa tineti boala in frau sa nu o acutizati.Atentie la predinson
iluzii_38
Postat pe 1 Octombrie 2009 23:27
100% PUR COLLAGEN tip II din stern de pui, Capsule.
3 luni cite 3 capsule seara pe stomacul gol (la 3 ore dupa ce a mincat) cu 1-2 pahare apa plata. Reface deficitul de collagen din organism.
Contact 0770492583; andreidan51@gmail.com; O.P. 1 , C.P. 174 IASI.
healthy001487
Postat pe 2 Octombrie 2009 05:07
De la: TF_, la data 2009-10-01 21:34:36
De la: florentina_tm, la data 2009-10-01 20:33:00Buna,

Si mama are lupus.
Iti multumesc pt link. Sper sa ne ajute sa descoperim ceva.
Florentina
mai toata lumea de pe aici recomanda diverse...stau si ma intreb cati dintre cei care recomanda tratamente cunosc detalii despre LUPUS....nimeni nu mentioneaza faptul ca LUPUS-ul este o boala AUTOIMUNA,unde sistemul imunitar actioneaza impotriva propriului organism creindu-i distrugeri la nivelul tesuturilor diverselor organe.In aceasta boala,tratamentul consta in reechilibrarea activitatii sistemului imunitar,iar cea mai buna si eficienta metoda este cura cu TRANSFER FACTOR, molecule ce se comporta ca si profesorii noilor celule ale sistemului imunitar,educandu-le si invatandu-le sa functioneze din nou corect !!!

Daca ai fi citit cu atentie postarile de mai sus, ai fi observat ca am mentionat ca lupusul este o boala AUTOIMUNA.
Parearea mea, referitor la produsul recomandat de tine, este ca fiind vorba de sistemul imunitar, este important ca tratamentul sa fie facut strict sub supravegherea si la recomandarea unui medic specialist, nu este bine sa stimulezi sistemul imunitar, care oricum e dat peste cap, deoarece pot aparea efecte contrar asteptarilor.
Eu am avut o experienta de acest gen cu un produs recomandat pentru circulatie. Un produs extraordinar pentru insuficienta venoasa, tromboflebita, circulatie proasta, varice, etc. Eu eram sub tratament anticoagulant in urma unei tromboflebite si am cumparat produsul respectiv pentru a combate simptomele sindromului posttrombotic, respectiv pentru tonifierea venelor si am avut surpriza sa constat, dupa ce am citit cu atentie prospectul, ca avea in compozitie vitamina K.
De atunci am ajuns la concluzia ca astfel de suplimente alimentare (nu sunt medicamente) sunt bune pentru oamenii sanatosi nu pentru cei bolnavi.(SUPLIMENT ALIMENTAR - asta omit intentionat sau nu toti acei care vand/recomanda astfel de produse)
Eu am increderere in medicul pe care l-am recomandat (Baicus) , ca de altfel si in dl. dr.Tanasescu (a fost recomandat de mai multe persoane). Lucreaza in acelasi spital Colentina. A fost singurul spital in care am intalnit medici care colaboreaza, lucreaza impreuna, fac schimb de informatii si incerca sa faca tot posibilul pentru o diagnosticare si trataare corecta a pacientilor.
Am vazut multi medici care nu sunt deschisi la dialog sau colaborare cu alti colegi, care se cred cei mai tari si sustin ca recomandarile lor sunt cele mai bune, fara sa tina cont si de opinia altcuiva indiferent daca este sustinuta cu documentare stiintifica sau nu.
atelizel
Postat pe 2 Octombrie 2009 11:08
Lupusul este o boala ce afecteaza sistemul de aparare a organismului. poti incerca cu mama ta un program de curatare a organismului care noi il primim di california , programul dureaza 14 zile si costa 270 ron . se poate face acasa e format din 10 tablete de plante dimineata si 10 seara in primele 7 zile , apoi urmeaza 4 zile de tablete si 4 plicuri de prafuri ce se dizolva in apa rece , in aceste 4 zile nu se consuma nimic. si urmeaza 3 zile cu tablete dimineata si seara . dupa aceasta perioada se intra 2 luni pe un tratament specific bolii si sunt convinsa ca mama ta va simti ameliorarea starii din a 8-9 zi de program din cele 14. multa sanatae si ma poti contacta pe email si mai putem vorbi . sanatae mamei tale. nici o boala nu este de neinvins. noi lucram doar cu produse naturiste aduse de afara. claudia
naturistul
Postat pe 2 Octombrie 2009 13:50
LA ORICE BOALA TRBUIE TRATATA CAUZA TE ROG SA A SUNI 0744369056 MARINA
healthy003230
Postat pe 2 Octombrie 2009 16:33
De la: atelizel, la data 2009-10-02 11:08:47
De la: TF_, la data 2009-10-01 21:34:36
De la: florentina_tm, la data 2009-10-01 20:33:00Buna,

Si mama are lupus.
Iti multumesc pt link. Sper sa ne ajute sa descoperim ceva.
Florentina
mai toata lumea de pe aici recomanda diverse...stau si ma intreb cati dintre cei care recomanda tratamente cunosc detalii despre LUPUS....nimeni nu mentioneaza faptul ca LUPUS-ul este o boala AUTOIMUNA,unde sistemul imunitar actioneaza impotriva propriului organism creindu-i distrugeri la nivelul tesuturilor diverselor organe.In aceasta boala,tratamentul consta in reechilibrarea activitatii sistemului imunitar,iar cea mai buna si eficienta metoda este cura cu TRANSFER FACTOR, molecule ce se comporta ca si profesorii noilor celule ale sistemului imunitar,educandu-le si invatandu-le sa functioneze din nou corect !!!

Daca ai fi citit cu atentie postarile de mai sus, ai fi observat ca am mentionat ca lupusul este o boala AUTOIMUNA.
Parearea mea, referitor la produsul recomandat de tine, este ca fiind vorba de sistemul imunitar, este important ca tratamentul sa fie facut strict sub supravegherea si la recomandarea unui medic specialist, nu este bine sa stimulezi sistemul imunitar, care oricum e dat peste cap, deoarece pot aparea efecte contrar asteptarilor.
Eu am avut o experienta de acest gen cu un produs recomandat pentru circulatie. Un produs extraordinar pentru insuficienta venoasa, tromboflebita, circulatie proasta, varice, etc. Eu eram sub tratament anticoagulant in urma unei tromboflebite si am cumparat produsul respectiv pentru a combate simptomele sindromului posttrombotic, respectiv pentru tonifierea venelor si am avut surpriza sa constat, dupa ce am citit cu atentie prospectul, ca avea in compozitie vitamina K.
De atunci am ajuns la concluzia ca astfel de suplimente alimentare (nu sunt medicamente) sunt bune pentru oamenii sanatosi nu pentru cei bolnavi.(SUPLIMENT ALIMENTAR - asta omit intentionat sau nu toti acei care vand/recomanda astfel de produse)
Eu am increderere in medicul pe care l-am recomandat (Baicus) , ca de altfel si in dl. dr.Tanasescu (a fost recomandat de mai multe persoane). Lucreaza in acelasi spital Colentina. A fost singurul spital in care am intalnit medici care colaboreaza, lucreaza impreuna, fac schimb de informatii si incerca sa faca tot posibilul pentru o diagnosticare si trataare corecta a pacientilor.
Am vazut multi medici care nu sunt deschisi la dialog sau colaborare cu alti colegi, care se cred cei mai tari si sustin ca recomandarile lor sunt cele mai bune, fara sa tina cont si de opinia altcuiva indiferent daca este sustinuta cu documentare stiintifica sau nu.
daca te referi la TRANSFER FACTOR PLUS,gresesti...are rol imunomodulator...actioneaza in functie de nevoile fiecarui individ in parte,poate fi stimulent al imunitatii atunci cand este cazul,poate echilibra sistemul imunitar cand este cazul si in cazul bolilor autoimune ESTE CAZUL si poate avea rol de suprimare,in cazul alergiilor....asadar TRANSFER FACTOR este exceptional in cazul LUPUS-ului...daca doresti detalii si studii in acest sens ti le pot pune cu placere la dispozitie...!!!
4Life
Postat pe 2 Octombrie 2009 19:48
De la: ionelakiri, la data 2009-10-01 20:16:36CAUTA CABINETUL / CLINICA LUI PAVEL KOZAC SAU POATE GASITI PE CINEVA CARE A LUCRAT CU EL.


nasa mea a avut o forma urata de psoriazis pe cca 80%din suprafata corpului, inclusiv in cap! tot printr-o recomandare a ajuns la acest....kozac, iar in urma tratamentului pe care nici nu l-a respectat in totalitate,pt ca asa face omu' cand se simte bine, si-a revenit complet. imi zice ca-i mai apare din cand in cand "cate o pata" careia ii da cu o crema si ii dispare!
mizura
Postat pe 3 Octombrie 2009 08:44
De la: TF_, la data 2009-10-01 21:34:36 mai toata lumea de pe aici recomanda diverse...stau si ma intreb cati dintre cei care recomanda tratamente br />


toata lumea de aici recomanda diversi doctori sau vorbesc din experienta celor apropiati lor! si eu stau si ma intreb, tu esti doctor de recomanzi un tratament "miraculos" care nu se gaseste nicaieri in alta parte decat la un anumit distribuitor si pe care evident tu trebuie sa-l vinzi? demonstreaza cu cazuri de lupus tratate cu acest... transfer factor, daca face minuni!
mizura
Postat pe 3 Octombrie 2009 08:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Carboplatin Prospect Original 0 De la: 6 Martie 2010 12:56
probleme cu fierea? 9 De la: healthy013456 10 Martie 2010 13:03
GANODERMA DXN 2 De la: kudika226898 22 Martie 2011 07:36
Cel mai tare antioxidant – RESVERATROL – acum la indemana dumneavoastra – la un telefon distanta: 0769449978! 6 De la: kudika226898 12 August 2010 18:24
Cafea sanatoasa cu proprietati terapeutice si nu numai 27 De la: vitamina_c 8 Decembrie 2010 15:10