Setari Cookie-uri

LUPUS.....ajutor!

4Life si Ene sunteti penibili amindoi.
Si amindoi aveti dreptate cu produsele voastre.
Atit Aloe Vera cit si Colastru sunt produse remarcabile.Nici unul nu este panaceu universal dar sunt bune pentru organism.
De ce se spune ca pruncii care nu sunt alaptati la sin au sistem imunitar scazut? ca nu au parte de acel colastru matern.
Cum se face ca s-au vindecat oameni care trebuiau sa mearga la operatie de fiere doar pentru ca au consumat aloe?
Puteti mai mult de atit domnilor decit sa va improscati cu noroi unul pe altul.
Ba din contra, ati putea sa faceti o alianta intru ajutorul oamenilor si nu sa va "murdariti" cu vorbe de WC ca niste scolari.
Aveti respect pentru cititori si pentru voi mai cu seama.
micabis
Postat pe 11 Februarie 2010 04:08
De la: Aemulus, la data 2010-02-11 04:08:454Life si Ene sunteti penibili amindoi.
Si amindoi aveti dreptate cu produsele voastre.
Atit Aloe Vera cit si Colastru sunt produse remarcabile.Nici unul nu este panaceu universal dar sunt bune pentru organism.
De ce se spune ca pruncii care nu sunt alaptati la sin au sistem imunitar scazut? ca nu au parte de acel colastru matern.
Cum se face ca s-au vindecat oameni care trebuiau sa mearga la operatie de fiere doar pentru ca au consumat aloe?
Puteti mai mult de atit domnilor decit sa va improscati cu noroi unul pe altul.
Ba din contra, ati putea sa faceti o alianta intru ajutorul oamenilor si nu sa va "murdariti" cu vorbe de WC ca niste scolari.
Aveti respect pentru cititori si pentru voi mai cu seama.
off topic !!!
4Life
Postat pe 11 Februarie 2010 15:50
De la: mireladoncut, la data 2010-02-11 03:14:07Din pacate, lupus am avut in familie. Sora sotului. Avea 20 de ani cand s-a imbolnavit si era studenta la matematica, primul an. Nu a trait decat 14 ani cu boala asta. In oct 2008 s-a prapadit si nu avea decat 34 de ani. Va recomand sa va gasiti un medic bun si sa respectati cu sfintenie tratamentul recomandat. Medicii pe care i-ati enumerat aici, noi ii cunoastem. Sunt unii dintre cei mai buni specialisti din tara. Cumnata mea a incercat tot ce se putea. Nu sunt impotriva medicamentelor naturiste, dar in cazul asta, e pierdere de timp si de bani. Si nu-i de pierdut timpul...Sanatate maxima!
cumnata ta din pacate nu a incercat tot ce se putea !!!! daca ar fi incercat TRANSFER FACTOR , ar fi fost acum poate vindecata !!! in cazurile de boli autoimune, intre care si LES , singurele produse eficiente cu adevarat sunt imunomodulatorii !!!! si TRANSFER FACTOR asta este,un excelent imunomodulator natural !!!

" 3. Factorii de Transfer derivati din colostru – o noua generatie de agenti
Imunologici

Descoperirea factorilor de transfer de catre H.S. Lawrence in 1949 a marcat inceputul unei noi ere in dezvoltarea imunologiei (32, 33, 54). El a stabilit ca imunitatea poate fi transferata de la o persoana la alta prin introducerea unui extract de leucocit continad niste molecule numite factori de transfer. Proprietatile minunate ale acestor molecule cu semnal imunoactiv numite factori de transfer sunt capabile de o adevarata revolutionare a medicinei.

Conform celor spuse de Kirkpatrick et. al, (46) factorii de transfer sunt peptide formate din 44 de aminoacizi. Spre deosebire de anticorpi, care au o masa moleculara mare, moleculele factorilor de transfer reprezinta o mica parte din masa anticorpilor si moloculele cantaresc mai putin de 10.000 daltoni (o masa egala cu 1/12 din masa atomului de carbon 12). Conform unor autori limitele sunt cuprinse intre 3500 si 5000 daltoni.
Mai tarziu s-a descoperit ca factorii de transfer nu sunt specifici intre specii dar au o eficacitate conforma cu specia biologica a donatorului. De aceea, sursa poate proveni de la diferite mamifere, de exemplu pot transfera imunitatea oamenilor chiar daca provin de la diferite specii de mamifere. Potrivit datelor existente factorii de transfer exercita o multitudine de influente asupra sistemului imunitar, regland functiile suprimatorilor-T(T-suppressors), distrugatorilor-T(T-killers) si macrofagilor.
Transfer FactorTM (TF) (produs de 4Life Research, USA) este un produs hipoalergenic, fara caseina (proteina din lapte), lactoglobuline si alte proteine mari, dar care contine fractii de cytokine intacte identice cu cytokinele leukocyte. Academicianul A.A. Vorobiev de la Academia Rusa de Stiinte Medicale, subliniaza ca spre deosebire de alti imunomodulatori Transfer Factor are un spectru larg de activitate, este sigur, se administreaza oral, nu are contraindicatii sau efecte secundare si isi dovedeste eficacitatea atat la adulti cat si la copii.
Fiind imunocorectori cu capacitate de adaptare factorii de transfer induc, modereaza si/sau normalizeaza raspunsul imunitar. In functie de felul dereglarii fie stimuleaza imunitatea scazuta, fie o normalizeaza sau creste reactiile imune de protective, astfel prevenind izbucnirea proceselor patologice. Aceste efecte apar datorita faptului ca Transfer FactorTM are trei fractii principale fiecare denumindu-se dupa efectul ei principal asupra sistemului imunitar: inductor, antigen specific si factori de transfer suprimatori. Inductorii asigura promptitudinea generala a sistemului imunitar cu scopul apararii impotriva invadatorilor externi. Factorii de transfer cu antigen specific reprezinta o categorie de anumiti antigeni si cytokine care ajuta sistemul imunitar sa recunoasca multe microorganisme si antigeni in formare. Suprimatorii ajuta sistemul imunitar sa nu-si concentreze intreaga atentie si putere asupra unor infectii deja “rezolvate” si in acelasi timp sa ignore alte amenintari. Suprimatorii de asemenea regleaza intensitatea raspunsul imunitar, astfel prevenind reactii autoimune. Cytokinele care fac parte din Transfer FactorTM, regleaza functionarea celulelor suprimatorilor, ajuta la mentinerea unei reactii imune corespunzatoare si gradul de activare procesuala, de exemplu, reactiile corpului pot deveni anticipabile si controlabile.
Antigenii din componenta Transfer FactorTM sau dovedit a scurta perioada de dinainte de producerea anticorpilor prin cresterea procesului de prezentare a antigenilor celulelor imunocomponente.
Ca o regula, persistenta unei infectii cronice apare ca urmare a unor functii inadecvate digestive si fagocite a macrofagelor; astfel se prelungeste perioada de prezentare a antigenilor straini limfocitelor-T si asigurarea producerii de anticorpi.
Varietatea mecanismelor si actiunilor TF, originea lor naturala si lipsa contraindicatiilor au largit sfera aplicatiilor lor. Componentii specifici de antigen ai TF influenteaza activitatea macrofagelor si limfocitelor-T citotoxice, astfel ajutand sistemul imunitar sa recunoasca anumite microorganisme si antigeni. Si, deoarece etapele recunoasterii antigenilor si prezentarii celulelor producatoare de anticorpi sunt devansate (sarite,depasite), apare de asemenea o crestere a productiei de anticorpi specifici prin aducerea in reactie a sintezei de anticorpi care sa detina un fel de “matrita” a unui factor specific antigen.
Un aspect foate important ale efectelor factorilor de transfer este activarea nespecifica a reactilor macrofage care contribuie la completarea reactiei fagocitoze, recunoasterea oricarui antigen de catre macrofage, si prezentarea lor celulelor imunocomponente. Un proces similar este realizat regulat de macrofagele locali-zate in zonele Peyer din intestine. Astfel se regleaza un nivel stabil de anticorpi defensivi naturali si rata producerii anticorpilor specifici impotriva anumitor micro-organisme patogene care intra in corp prin tractul gastro-intestinal.
Natura a impartit cele mai prompte si eficace mijloace de protectie infantila prin transmiterea factorilor de transfer de la mama la copil. In timpul primelor ore si zile ale vietii intra in corpul noului nascut prin intermediul colostrului informatii gata procesate despre anticorpii imunoglobulini si mediul incojurator care furnizeaza protectie nu numai ca un prim ajutor la intalnirea cu infectiile patogene, dar de asemenea invata macrofagele intestinale si limfocitele din zonele Peyer sa recunoasca cu rapiditate antigenii straini si sa puna in functie mecanismele imune de protectie.
Interesul stiintific asupra factorilor de transfer este accentuat de faptul ca de cand au fost descoperiti au fost cheltuiti peste 40 milioane $ pentru cercetare, au fost publicate peste 3000 de pagini stiintifice si s-au tinut 11 conferinte internationale. In ciuda acestora, studiul aspectelor structurale si mecanismele efectelor factorilor de transfer inca mai pun probleme oamenilor de stiinta care se ocupa cu acest domeniu(46).
Factorii de aparare imunitara participa intr-un anumit grad la dezvoltarea aproapei fiecarei conditii patologice. Tratamentele eficiente a multor infectii, bolilor alergice si autoimune depind de folosirea in timp a medicamentelor imunocorectoare. Felul cum un anume sistem imunitar raspunde la factorii distrugatori si la mediul in care apare si se dezvolta un proces patologic este de o importanta deosebita. Ar trebui subliniat faptul ca de la descoperirea factorilor de transfer cu mai mult de 50 de ani in urma, ei au devenit unul din mijloacele cele mai eficiente de intarire a rezistentei corpului fata de diferiti factori distrugatori. Efectele lor imunocorectoare demonstrate in multe infectii si boli somatice au fost studiate si prezentate de oameni de stiinta din diferite tari.
Spectrul larg al efectelor clinice ale factorilor de transfer, care au fost prezentate la cel de al 11-lea Simpozion International (dedicat factorilor de transfer), au incurajat doctorii sa le recomande pacientilor de diferite varste de la copii mici la oameni in varsta care au fost tratati intensiv in diferite unitati medicale. Eficacitatea folosirii pe cale orala a preparatelor cu factori de transfer au fost de asemenea prezentate.
Datorita eficacitatii mari de care dispun, TF pot fi folositi in combinatie cu alti imunomodulatori si adaptogeni. Folosirea TF in combinatie cu astfel de adaptogeni cum ar fi tactivinul, thymogenul, imunalul mielopidul si altele vor ajuta la directionarea efectului lor imunomodulator alaturi de producerea de cytokine si anticorpi.
Datele stiintifice comparative obtinute prin investigatiile din laboratoare confirma efectul de stimulare asupra celuleor NK (celule naturale care omoara prin ele insele) de catre factorii de transfer TF si TF Plus. S-a stabilit ca TF este mult mai activ decat alti multi imunomodulatori deoarece TF creste activitatea NK cu pana la 283% iar TF Plus cu pana la 437% (32,46).
Studii in vitro facute de M.V. Kisielevsky si E.O.

Khalturina de la Centrul Rus de Cercetari al Cancerului a demnostrat ca TF si TF Plus stimuleaza activitatea antitumorala si citotoxica a celulelor mononucleare din sange de la donatorii sanatosi. Cel mai mare efect a fost inregistrat cand timp de 48 de ore s-au urmarit in incubator activitatea celulelor monocelulare cu produse in diferite concentratii. Inregistrare s-a facut pe o scala de la .01 la 0.0001 mg/ml. Aceste produse, care contin amestecuri de factori de transfer proveniti din 2 surse, colostrul bovin si galbenusul de ou au avut efectul cel mai mare intr-o pro-portie de 70:30 si 50:50 (bovine:ou). Incubarea acestor produse impreuna cu impreuna cu celulele mononucleare duc la o crestere media a citotoxicitatii celulelor mononucleare de la un minim de 18% la 80-99% cu anumite mostre de depasire a efectelor stimulatoare citotoxice a interleukin-2. "
4Life
Postat pe 11 Februarie 2010 15:54
Stimata doamna,/domn,
Doresc, pe acesta cale, sa va fac cunostinta cu un produs deosebit pentru pastrarea tinereti, vigorii si sanatati. Produsul este “100% PUR COLLAGEN Capsule”,obtinut din stern de pui de 6-8 saptamini si este rezultatul cercetarii si productiei firmei ENCORE COLLAGEN Ich. USA. Este legalizat pentru comercializare in ROMANIA si asigura o regenerare a intregului organism. Americanii il numesc “PILULA DE TINERETE”.. . Are efecte benefice asupra circulatiei periferice, asupra inimii (inaintea unei operati de valve, baypas etc . se face o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN), si in special asupra articulatiilor si bolilor acestora (artrite si poliartrite reumatoide, artroze, coxartroze, discopatii, … reface lichidul sinovial ).Nu in ultimul rand , este un produs cu un efect miraculos asupra tenului (inlocuieste cu succes si pe termen lung acidul hialuronic,biotonina si alte descoperiri recente in materie de eliminarea ridurilor si de intinerire), asupra celulitei, dar rolul lui major este de vindecare si regenerare a intregului organism.
Puteti afla mai multe noutati intrind pe www.centrofarm.ro, forum de sanatate, “Produse naturiste” sau contactindu-ma la telefon nr. 0770492583, andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
P.S. Mie , acest produs mi-a facut mult bine si am promis ca voi face la randul meu bine , facindu-l cunoscut .
Cu stima si pretuire,
DAN ANDREI
healthy001487
Postat pe 11 Februarie 2010 18:11
De la: healthy001487, la data 2010-02-11 18:11:21 Stimata doamna,/domn,
Doresc, pe acesta cale, sa va fac cunostinta cu un produs deosebit pentru pastrarea tinereti, vigorii si sanatati. Produsul este “100% PUR COLLAGEN Capsule”,obtinut din stern de pui de 6-8 saptamini si este rezultatul cercetarii si productiei firmei ENCORE COLLAGEN Ich. USA. Este legalizat pentru comercializare in ROMANIA si asigura o regenerare a intregului organism. Americanii il numesc “PILULA DE TINERETE”.. . Are efecte benefice asupra circulatiei periferice, asupra inimii (inaintea unei operati de valve, baypas etc . se face o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN), si in special asupra articulatiilor si bolilor acestora (artrite si poliartrite reumatoide, artroze, coxartroze, discopatii, … reface lichidul sinovial ).Nu in ultimul rand , este un produs cu un efect miraculos asupra tenului (inlocuieste cu succes si pe termen lung acidul hialuronic,biotonina si alte descoperiri recente in materie de eliminarea ridurilor si de intinerire), asupra celulitei, dar rolul lui major este de vindecare si regenerare a intregului organism.
Puteti afla mai multe noutati intrind pe www.centrofarm.ro, forum de sanatate, “Produse naturiste” sau contactindu-ma la telefon nr. 0770492583, andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
P.S. Mie , acest produs mi-a facut mult bine si am promis ca voi face la randul meu bine , facindu-l cunoscut .
Cu stima si pretuire,
DAN ANDREI
reclame,reclame si iar reclame,mai faci si altceva util pe acest pamant,cat de inutil est se vede,plus ca nu sunt argumente la tampeniile pe care le promovezi.
ene_m_gabriel
Postat pe 11 Februarie 2010 21:43
OMG, tare mai sunteti flaminzi fratilor!
micabis
Postat pe 12 Februarie 2010 04:17
De la: Aemulus, la data 2010-02-12 04:17:13OMG, tare mai sunteti flaminzi fratilor!
noi flamanzi, iar altii fac umbra pamantului degeaba...

judeci oamenii fara sa stii despre ce este vorba...de ce oare ?

p.s. cunosti tu alt remediu pentru LUPUS colega ??? daca da, spune-l aici, noi nu o sa te catalogam fomista...poate candva cineva o sa-ti multumeasca...
4Life
Postat pe 12 Februarie 2010 17:49
4Life, faci reclama la un produs care da, e bun (dar nu e panaceu universal).
Jignesti fara limita pe altii care si ei fac reclama la produse la fel de bune.
In afara de tine care preaslavesti Transfer Factor este cumva pe forum cineva care faptic s-a tratat miraculos de o boala incurabila? Lupus este o boala incurabila si cei care o au nu au nevoie de mincinosi care sa le garanteze vindecarea (iluzorie de altfel) pentru ca ei stiu mai bine decit tine ca nu se pot vindeca. Am auzit de simpozioane ale celor de la Transfer Factor in care promit vindecari de cancer (si lumea totusi moare de cancer), vindecari de AIDS (si lumea totusi moare de SIDA)...Gogosi. Si sa nu vii sa-mi spui ca nu se poate folosi la panaceu universal din motive economice!!!!!!

Nu ai bun simt, educatie si esti totalmente lipsit de respect pentru cineva care intradevar e bolnav.
In America de unde a pornit nebunia asta cu TF nu cred ca sunt flaminzi ca tine care sa bage pe git acest miracol la toti suferinzii.
In America, de unde apar toate inventiile astea medicale (vezi mai nou vaccinul contra gripei-in-laborator-creata) inca mai sufera lumea de scabie si paduchi.
Ai decenta ca in felul acesta agresiv/nesimtit nu te vad sa faci o avere la TF.
micabis
Postat pe 12 Februarie 2010 18:35
Stimata doamna,/domn,
Doresc, pe acesta cale, sa va fac cunostinta cu un produs deosebit pentru pastrarea tinereti, vigorii si sanatati. Produsul este “100% PUR COLLAGEN Capsule”,obtinut din stern de pui de 6-8 saptamini si este rezultatul cercetarii si productiei firmei ENCORE COLLAGEN Ich. USA. Este legalizat pentru comercializare in ROMANIA si asigura o regenerare a intregului organism. Americanii il numesc “PILULA DE TINERETE”.. . Are efecte benefice asupra circulatiei periferice, asupra inimii (inaintea unei operati de valve, baypas etc . se face o cura de 3 luni cu 100% PUR COLLAGEN), si in special asupra articulatiilor si bolilor acestora (artrite si poliartrite reumatoide, artroze, coxartroze, discopatii, … reface lichidul sinovial ).Nu in ultimul rand , este un produs cu un efect miraculos asupra tenului (inlocuieste cu succes si pe termen lung acidul hialuronic,biotonina si alte descoperiri recente in materie de eliminarea ridurilor si de intinerire), asupra celulitei, dar rolul lui major este de vindecare si regenerare a intregului organism.
Puteti afla mai multe noutati intrind pe www.centrofarm.ro, forum de sanatate, “Produse naturiste” sau contactindu-ma la telefon nr. 0770492583, andreidan51@gmail.com, O.P. 1, C.P. 174, IASI
P.S. Mie , acest produs mi-a facut mult bine si am promis ca voi face la randul meu bine , facindu-l cunoscut .
Cu stima si pretuire,
DAN ANDREI
healthy001487
Postat pe 13 Februarie 2010 13:35
Refuz sa conversez pe acest site cu retardati,extrasi cu forcepsul la nastere si ramasi fara urme de creier care sa mai poata fi activat.
Inoculati Forever, fara discernamint, mergeti inainte !
healthy001487
Postat pe 13 Februarie 2010 13:40
De la: healthy001487, la data 2010-02-13 13:40:10 Refuz sa conversez pe acest site cu retardati,extrasi cu forcepsul la nastere si ramasi fara urme de creier care sa mai poata fi activat.
Inoculati Forever, fara discernamint, mergeti inainte !
sa-ti fie rusine.gunoiul din sufletul tau se reflecta atat in mesajele rau intentionate cat si in reclamele pline de frustrari.
ene_m_gabriel
Postat pe 13 Februarie 2010 14:04
Cel mai bun loc de cearta si injurii... Lasati-le locul liber oamenilor pentru intrebari si sfaturi,in legatura cu ce ii intereseaza ... Din cuvintele astea,nu se aleg cu mare lucru. http://www.healthy.ro/comunitate/forum/view_topic/4893/Ma-supara-comentariul-tau-deci-trebuie-sa-ti-primesti-bobarnacul.html
NimeniDoarEu
Postat pe 13 Februarie 2010 14:38
De la: Aemulus, la data 2010-02-12 18:35:484Life, faci reclama la un produs care da, e bun (dar nu e panaceu universal).
Jignesti fara limita pe altii care si ei fac reclama la produse la fel de bune.
In afara de tine care preaslavesti Transfer Factor este cumva pe forum cineva care faptic s-a tratat miraculos de o boala incurabila? Lupus este o boala incurabila si cei care o au nu au nevoie de mincinosi care sa le garanteze vindecarea (iluzorie de altfel) pentru ca ei stiu mai bine decit tine ca nu se pot vindeca. Am auzit de simpozioane ale celor de la Transfer Factor in care promit vindecari de cancer (si lumea totusi moare de cancer), vindecari de AIDS (si lumea totusi moare de SIDA)...Gogosi. Si sa nu vii sa-mi spui ca nu se poate folosi la panaceu universal din motive economice!!!!!!

Nu ai bun simt, educatie si esti totalmente lipsit de respect pentru cineva care intradevar e bolnav.
In America de unde a pornit nebunia asta cu TF nu cred ca sunt flaminzi ca tine care sa bage pe git acest miracol la toti suferinzii.
In America, de unde apar toate inventiile astea medicale (vezi mai nou vaccinul contra gripei-in-laborator-creata) inca mai sufera lumea de scabie si paduchi.
Ai decenta ca in felul acesta agresiv/nesimtit nu te vad sa faci o avere la TF.
colega, esti total pe dinafara !!! daca ai avea putina minte si ai cerceta putin inainte de a scrie asemenea tampenii, nu ar mai rade lumea de tine...HABAR NU AI DESPRE CE ESTE VORBA !!!! si te-ai gasit si tu sa comentezi ???? sunt satul de oameni din astia ca tine , habarnisti care in loc sa puna mana sa ajute cu ceva, stau si ard gazul de pomana pe forumuri si isi spun parerile savante in necunostinta de cauza !!!! Ia zi cucoana, ce stii tu despre lupus si despre actiunea TRANSFER FACTOR in acest caz ?? Iti spun eu, NIMIC nu stii, dar toci din gura precum o tata in piata , ca deh, da bine.....

In alta ordine de idei, unde ai vazut tu simpozioane facute de cei de"la TRANSFER FACTOR" ??? si cam ce se promitea pe acolo ???

Daca vrei sa fii respectata, respecta colega, numai iti da cu parerea la ceva despre ce nu ai habar !!! Din cauza unora ca tine, poate sunt foarte multi oameni care trec pe langa metode de vindecare a suferintelor lor...la asta nu te duce capul sa te gandesti ?? In mintea ta este numai reclama...reclama la ce anume cucoana ?? eu nu am cerut nimic nimanui pe aici , iar cei care sunt interesati de aceste produse, le achizitioneaza direct de la 4 Life , nu de la mine....asadar, daca vrei sa te respecte lumea, emite pareri in cunostinta de cauza, nu pareri habarniste...

Iar in incheiere, sa stii ca FACTORII DE TRANSFER nu sunt inventati de nimeni, ei sunt creeati de natura de cand existam pe acest pamant ....si tu ai beneficiat de acesti factori de transfer atunci cand ai fost alaptata la san de catre mama ta...

p.s. daca ai ceva de spus, informeaza-te corect inainte de a scrie tampenii pe aici....

SI inca ceva....crezi ca propriul sistem imunitar iti poate actiona precum un panaceu universal ?? asta este o intrebare de 20 puncte !!
4Life
Postat pe 13 Februarie 2010 14:52
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-13 14:04:01
De la: healthy001487, la data 2010-02-13 13:40:10 Refuz sa conversez pe acest site cu retardati,extrasi cu forcepsul la nastere si ramasi fara urme de creier care sa mai poata fi activat.
Inoculati Forever, fara discernamint, mergeti inainte !
sa-ti fie rusine.gunoiul din sufletul tau se reflecta atat in mesajele rau intentionate cat si in reclamele pline de frustrari.
bai Borat, ce caracterizare la obiect ti-a facut domnul de mai sus...este exact ceea ce vedem noi pe aici de catva timp...bidonul galben cu cioara pe el !!!
4Life
Postat pe 13 Februarie 2010 14:55
De la: 4Life, la data 2010-02-13 14:55:51
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-13 14:04:01
De la: healthy001487, la data 2010-02-13 13:40:10 Refuz sa conversez pe acest site cu retardati,extrasi cu forcepsul la nastere si ramasi fara urme de creier care sa mai poata fi activat.
Inoculati Forever, fara discernamint, mergeti inainte !
sa-ti fie rusine.gunoiul din sufletul tau se reflecta atat in mesajele rau intentionate cat si in reclamele pline de frustrari.
bai Borat, ce caracterizare la obiect ti-a facut domnul de mai sus...este exact ceea ce vedem noi pe aici de catva timp...bidonul galben cu cioara pe el !!!
sa-ti fie rusine.gunoiul din sufletul tau se reflecta atat in mesajele rau intentionate cat si in reclamele pline de frustrari.
ene_m_gabriel
Postat pe 13 Februarie 2010 15:03
4Life, te rog, respecta memoria unui om pe care nu l-ai cunoscut...ai un pic de decenta si abtinete sa judeci, mai ales pe cei care nu mai sunt printre noi. Inteleg ca o fi ceva de capul ei metoda ta dar pentru noi e prea tarziu. Oricum eu nu cred...si cand am spus ca sora sotului a incercat tot, stiu ce vorbesc.
mireladoncut
Postat pe 14 Februarie 2010 01:58
Mirela, scuza-ma ca te intreb.Cumnata ta locuia in Tecuci/jud. Galati?

4life, un om destept are alta atitudine si alt vocabular.Tu.....in cercul tau marunt ....

Uitati un citat de pe site-ul www.transferfactor.com:

"These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease."

Sunt sugura ca dl. 4Life o sa aiba bunavointa sa traduca celor care nu stiu engleza.
micabis
Postat pe 14 Februarie 2010 05:11
aemulus


hello, toxicilor, forlife si enem, nu se mai poate citi nimic pe site-ul asta sa nu fie invadat de citatele voastre infinite si otravite



eleain
Postat pe 14 Februarie 2010 09:14
De la: Aemulus, la data 2010-02-14 05:11:44Mirela, scuza-ma ca te intreb.Cumnata ta locuia in Tecuci/jud. Galati?

4life, un om destept are alta atitudine si alt vocabular.Tu.....in cercul tau marunt ....

Uitati un citat de pe site-ul www.transferfactor.com:

"These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease."

Sunt sugura ca dl. 4Life o sa aiba bunavointa sa traduca celor care nu stiu engleza.
mai sigura ai fi de ceea ce spui , daca ai vedea catusi de putin care este treaba cu TRANSFER FACTOR...pana atunci, nu esti decat unul din cei ce emit pareri in necunostinta de cauza....mai departe de asta, lasa-ma pe mine intre cei mici care fac bine semenilor, iar tu stai intre cei mari care habar nu au pe ce lume traiesc....

acel copy/paste de pe acel site tie ce-ti spune ??? de ce nu il traduci tu pentru oamenii care nu stiu engleza ??? asa poate faci un bine semenilor tai...
4Life
Postat pe 15 Februarie 2010 09:16
Nu. Nu locuia in Tecuci. In ultimii noua ani s-a retras la manastire, in judetul Cras-Severin. Acolo a reusit sa se impece cu soarta, zic eu, si a putut sa se ocupe mai mult de sanatatea ei. A fost alegerea ei.
mireladoncut
Postat pe 15 Februarie 2010 17:33
4Life, se stie foarte bine ca atacul este cea mai buna aparare si tu il folosesti (atacul) din plin.

Semenii mei sunt si semenii tai si sunt in totalitate semenii nostrii..
Daca ai fi avut mintea destupata si ai fi citit cu atentie toate mesajele mele referitoare la Transfer Factor ai fii observat ca nu spun absolut incrimitor la adresa moleculei TF.
Tot ce ma deranjeaza si deranjeaza pe toti forumistii este modul vulgar in care acuzi si jignesti pe toata lumea, felul vulgar in care de certi cu Ene si asta nu ajuta semenii nostrii.
Dupa cum iti mai sugeram si in alt mesaj mai bine incearca o colaborare cu Ene si vorbiti constructiv la adresa acestor produse.
Si in plus mai vreau sa adaog ca in timp ce produsele cu aloe vera nu sunt panaceu universal transfer factor nu este de asemenea.

In rest....sa ai sanatate si tu si toti semenii nostri.
micabis
Postat pe 15 Februarie 2010 18:13
De la: Aemulus, la data 2010-02-15 18:13:404Life, se stie foarte bine ca atacul este cea mai buna aparare si tu il folosesti (atacul) din plin.

Semenii mei sunt si semenii tai si sunt in totalitate semenii nostrii..
Daca ai fi avut mintea destupata si ai fi citit cu atentie toate mesajele mele referitoare la Transfer Factor ai fii observat ca nu spun absolut incrimitor la adresa moleculei TF.
Tot ce ma deranjeaza si deranjeaza pe toti forumistii este modul vulgar in care acuzi si jignesti pe toata lumea, felul vulgar in care de certi cu Ene si asta nu ajuta semenii nostrii.
Dupa cum iti mai sugeram si in alt mesaj mai bine incearca o colaborare cu Ene si vorbiti constructiv la adresa acestor produse.
Si in plus mai vreau sa adaog ca in timp ce produsele cu aloe vera nu sunt panaceu universal transfer factor nu este de asemenea.

In rest....sa ai sanatate si tu si toti semenii nostri.
iarasi dovedesti ca te preocupa mai mult persoana mea decat alte treburi benefice [pentru semenii nostrii si nu-mi expilc de ce ???

mai departe de asta, molecula de TF stimuland si educand activitatea sistemului imunitar, care este principalul factor raspunzator de starea de sanatate a unui organism, putem spune ca actioneaza ca si un asa zis panaceu universal....mai poti contrazice cu argumente logice ?

p.s. nu vad de ce te intereseaza asa de mult cat de educat sau cat de frumos ma adresez eu, cand pe aici este vorba de alte lucruri ?
4Life
Postat pe 16 Februarie 2010 16:07
De la: 4Life, la data 2010-02-16 16:07:15
De la: Aemulus, la data 2010-02-15 18:13:404Life, se stie foarte bine ca atacul este cea mai buna aparare si tu il folosesti (atacul) din plin.

Semenii mei sunt si semenii tai si sunt in totalitate semenii nostrii..
Daca ai fi avut mintea destupata si ai fi citit cu atentie toate mesajele mele referitoare la Transfer Factor ai fii observat ca nu spun absolut incrimitor la adresa moleculei TF.
Tot ce ma deranjeaza si deranjeaza pe toti forumistii este modul vulgar in care acuzi si jignesti pe toata lumea, felul vulgar in care de certi cu Ene si asta nu ajuta semenii nostrii.
Dupa cum iti mai sugeram si in alt mesaj mai bine incearca o colaborare cu Ene si vorbiti constructiv la adresa acestor produse.
Si in plus mai vreau sa adaog ca in timp ce produsele cu aloe vera nu sunt panaceu universal transfer factor nu este de asemenea.

In rest....sa ai sanatate si tu si toti semenii nostri.
iarasi dovedesti ca te preocupa mai mult persoana mea decat alte treburi benefice [pentru semenii nostrii si nu-mi expilc de ce ???

mai departe de asta, molecula de TF stimuland si educand activitatea sistemului imunitar, care este principalul factor raspunzator de starea de sanatate a unui organism, putem spune ca actioneaza ca si un asa zis panaceu universal....mai poti contrazice cu argumente logice ?

p.s. nu vad de ce te intereseaza asa de mult cat de educat sau cat de frumos ma adresez eu, cand pe aici este vorba de alte lucruri ?
pute a lapte stricat pe aici.sau a ou?ceri argumente,dar tu ai in sustinerea nesimtita si continua?NICIODATA.
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Februarie 2010 17:13
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-16 17:13:34
De la: 4Life, la data 2010-02-16 16:07:15
De la: Aemulus, la data 2010-02-15 18:13:404Life, se stie foarte bine ca atacul este cea mai buna aparare si tu il folosesti (atacul) din plin.

Semenii mei sunt si semenii tai si sunt in totalitate semenii nostrii..
Daca ai fi avut mintea destupata si ai fi citit cu atentie toate mesajele mele referitoare la Transfer Factor ai fii observat ca nu spun absolut incrimitor la adresa moleculei TF.
Tot ce ma deranjeaza si deranjeaza pe toti forumistii este modul vulgar in care acuzi si jignesti pe toata lumea, felul vulgar in care de certi cu Ene si asta nu ajuta semenii nostrii.
Dupa cum iti mai sugeram si in alt mesaj mai bine incearca o colaborare cu Ene si vorbiti constructiv la adresa acestor produse.
Si in plus mai vreau sa adaog ca in timp ce produsele cu aloe vera nu sunt panaceu universal transfer factor nu este de asemenea.

In rest....sa ai sanatate si tu si toti semenii nostri.
iarasi dovedesti ca te preocupa mai mult persoana mea decat alte treburi benefice [pentru semenii nostrii si nu-mi expilc de ce ???

mai departe de asta, molecula de TF stimuland si educand activitatea sistemului imunitar, care este principalul factor raspunzator de starea de sanatate a unui organism, putem spune ca actioneaza ca si un asa zis panaceu universal....mai poti contrazice cu argumente logice ?

p.s. nu vad de ce te intereseaza asa de mult cat de educat sau cat de frumos ma adresez eu, cand pe aici este vorba de alte lucruri ?
pute a lapte stricat pe aici.sau a ou?ceri argumente,dar tu ai in sustinerea nesimtita si continua?NICIODATA.
am, am ...cu mult mai multe decat poate percepe creierul tau bol;nav !!! dar nu pentru tine, care nu stii cum te cheama cu buletinul in mana, ci pentru cei cu adevarat interesati...pana atunci, ciocul mic ....
4Life
Postat pe 16 Februarie 2010 19:13
ai ,dar nu poti demonstra,vezi reactia un excroc frustrat!limbajul spune tot,relatiile interumane au de suferit in cazul tau,singura sansa de a progresa in excrocherii este de a vinde pe internet,a se vedea modul agresiv de a face publicitate.
ene_m_gabriel
Postat pe 16 Februarie 2010 21:20
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-16 21:20:02ai ,dar nu poti demonstra,vezi reactia un excroc frustrat!limbajul spune tot,relatiile interumane au de suferit in cazul tau,singura sansa de a progresa in excrocherii este de a vinde pe internet,a se vedea modul agresiv de a face publicitate.
am, am si pot si demonstra...dar nu unui cretin....

apropo de vanzari si excrocherii pe net, ce zici de asta???

pai bai tipule, partenerii forever au sute de site-uri de vanzari pe net, aia nu sunt excroci ??? sunt prietene,si inca unii calificati deoarece sustineti ca aveti produse 100% naturale, pe cand ele sunt pline de E-uri de sinteza, cel putin 3 E-uri/ produs !!!!

4Life
Postat pe 16 Februarie 2010 22:01
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-02-16 21:20:02ai ,dar nu poti demonstra,vezi reactia un excroc frustrat!limbajul spune tot,relatiile interumane au de suferit in cazul tau,singura sansa de a progresa in excrocherii este de a vinde pe internet,a se vedea modul agresiv de a face publicitate.
ene_m_gabriel
Postat pe 17 Februarie 2010 08:23
ma poti contacta la tel. 0749662301 si putem sa incercam sa ajutam . Lucram numai cu produse naturiste . o zi buna
naturistul
Postat pe 17 Februarie 2010 15:33
Mie mi s-a pus diagnosticul de lupus cronic eritematos din 2007.De atunci eu nu am luat nimic din tratamntele alopate date de medici, ci am mers pe calea naturista si de echilibrare psiho emotionala. Rezultatele sunt urmatoarleȘ
-petele rosii au disparut definitiv de pe fata, si s-au ameliorat pe corp
-febrele nu le mai fac la 49 zile ci la 3 luni
-febrele nu ma mai tin 14 zile cutemperaturi de 39-40 grade ci doar 7 zile cu temperaturi de 38-38,5 grade
-mi-a crescut vitalitatea, muncesc ca un om normal
Daca doriti sa va spun detailat ce am facut va voi spune
kudika_977144
Postat pe 30 Noiembrie 2014 09:06
Am uitat sa spun ca ma puteti contacta pe mail cristina_badea07@yahoo.com sau le telefon 0764701536.Am multe de spus dar e greu sa scriu toata povestea vietii pe aici. Doar ceva as vrea totusi sa spunȘ I-am intrebat pe medicii alopati de ce sa fac tratamentul alopat daca ei considera lupusul nevindecabil. Si ei au tacut. Si i-am mai intrebat daca acest tratament are actiune si asupra cauzelor bolii nu numai asupra efectelor ei. Si ei au tacut iar. Iar cand pe o doctorita dermatolog de la Colentina am intrebat-o de ce sa iau cortizon (care mananca oasele) si Plakenil (de la care poti sa orbesti) in conditiile in care eu ma vindecasem atunci pe jumatate de fata facand doar tratamente naturiste, raspunsul a fostȘ
-Vedeti ca v-ati vindecat si fara sa faceti nimic!
Asa ca din punctul meu de vedere a merge pe calea alopata inseamna a merge pe un drum asfaltat catre prapastie. Iar eu am ales sa merg pe drumul meu chiar daca trebuie sa-l defrisez singura si deocamdata am rezultate foarte bune
kudika_977144
Postat pe 30 Noiembrie 2014 18:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
remedii pentru chiste ovariene 35 De la: carmen_natural 3 Mai 2011 23:50
Afacerea ta 5 De la: healthy17 13 Decembrie 2009 23:44
MICOZA (CIUPERCA) UNGHIEI DE LA PICIOR 2 De la: camiflorea 29 Martie 2010 15:18
POWER KI 3 De la: ioanabobocea 25 Mai 2010 07:50
doctor ginecolog 9 De la: healthy015284 21 Aprilie 2010 17:10