oare ce mi se intampla?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
lucia_alexandra_healthy Avatarul lui lucia_alexandra_healthy

1 mesaj
Membru din: 20/09/2009
Oras: bucuresti

am si eu o mare problema si sunt foarte confunza...luna trecuta cand am avut menstruatie m-a tinut 10 zile.... acum luna aceasta cand mi-a venit am avut dureri puternice j am 16 zile de cand imi tot curge acum din contra au inceput cantitati tot mai mari...am programare la ginecolog abia peste o sapt... oare nu o sa mi se agraveze daca mai astept atat? e din ce in ce mai puternica menstruatia... inca nu ma simt slabita sau ceva da' sunt tot mai ingrijorata
Raporteaza abuz de limbaj
carmen79 Avatarul lui carmen79

33 mesaje
Membru din: 1/09/2008
Oras: bucuresti

iti recomand sa mergi direct la urgenta, si vezi acolo ce iti spune, daca poti sa mai astepti, te duci la programare. ajungi la urgenta si le zici ca ai sangerari de mult timp si acum si-au marit fluxul destul de mult si ca nu mai poti astepta programarea la gineco, sa-ti faca macar o ecografie
Raporteaza abuz de limbaj
Alapopescu Avatarul lui Alapopescu

53 mesaje
Membru din: 26/11/2007

La urgenta direct!
Deja hemoragia e puternica.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika029561 Avatarul lui kudika029561

5 mesaje
Membru din: 26/05/2009

Draga mea, in aceasta situatie am fost si eu si am ajuns sa ma operez.
Am consultat n medici, am fost internata de cateva ori la diverse spitale, dar in final tot la cutit am ajuns. Nu vreau sa te sperii, insa tb sa ai mare grija si-ti doresc sa gasesti un medic destul de bun. Poate fi ori un chist ovarian, ori un mic fibrom. Iti doresc tot ce este mai bun si mulkta sanatate@
Raporteaza abuz de limbaj
healthy006639 Avatarul lui healthy006639

5 mesaje
Membru din: 20/09/2009
Oras: bucuresti

sa nu ai fibrom uterin...
Raporteaza abuz de limbaj
elvira44 Avatarul lui elvira44

21 mesaje
Membru din: 26/02/2008
Oras: cluj

STEMULIN ACTIVATOR DE CELULE STEM PROVITA-CANADA


www.tratamente.ca/index.php?ref=44&...

Specificatii STEMULIN -Activator de Celule Stem, 90 capsule<
Marca: PROVITA NUTRITION (Preturi de depozit)
Rating: [0] voturi
Alte detalii
-STEMULIN - Activator Celule Stem

-90 capsule

-STEMULINTM

-ACTIVATOR DE CELULE STEM

-STEM CELL ACTIVATOR

-Terapia cu CELULE STEM Adulte
Ultima descoperire a medicinii moderne
REFACE INTREGUL ORGANISM prin inlocuirea celulelor, degenerate, mutante, bolnave cu celule noi, sanatoase

-STEMULIN -ACTIVATORUL DE CELULE STEM
Cea mai completa formulatie cu Acid Ribonucleic (ADN) si Acid Dezoxiribonucleic (ARN) !!!

-O formulatie Canadiana Originala !!!

-STEMULIN: o alternativa naturala pentru transplantul de celule stem !!!

-Fabricat in Canada conf. GMP si ISO 9001

-TRATAMENTELE CU CELULE STEM REPREZINTA ULTIMA REVOLUTIE IN MEDICINA MODERNA !!!

-In momentul de fata exista indicatii specifice de utilizare a celulelor stem in peste 70 de boli !!!

-REFACEREA ORGANELOR BOLNAVE, DEGENERATE, INBATRANITE
-RESTAURAREA BALANTEI BIO-CHIMICE
-MARIREA TRAFICULUI LIMFOCITELOR SI MONOCITELOR
(Referinte: JANA, vol. 2, No. 3, 2000, pp. 50-58; The New England Journal of Medicine, Volume 349:570-582 August 7, 2003 Number 6 )

-CANCER
-PRE si POST CHIMOTERAPIE
-SCLEROZA MULTIPLA
-HEPATITE
-CIROZA
-DIABET
-BOLI NEUROLOGICE
-PARALIZII
-LIMFOMA
-BOLI DEGENERATIVE (RETINOPATIE, MIOPIE, INSUFICIENTA RENALA, PARKINSON, ALZHEIMER, SINDROM DOWN - Trisomia 21 etc.)
-STARE POST-OPERATORIE
-RANIRI
-INFARCT MIOCARDIC etc.

-STEMULIN ™ (Stem Cell Activator) este de asemenea recomandat in: infarct miocardic, osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala, diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamanilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii), arsuri, raniri, etc.

-Celulele Stem reprezinta fundatia sistemului de regenerare, reparare si vindecare a organismului. (Cristian Drapeau, Ms.C.)

-Ce sunt Celulele Stem Adulte?
-Sunt celule nediferentiate care nu contin in interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma in orice celule specifice organului sau tesutului in care fie se gasesc fie spre care sunt directionate sau implantate.

-Celula Stem este caramida procesului de crestere, reparare si regenerare a organismului.

-Celulele stem adulte nu dispar dupa nastere, ele sunt produse in continuare de organism jucand un rol important in repararea tesuturilor afectate de boala, epuizare, imbatranire.

-Productia de Celule Stem Adulte se micsoreaza odata cu trecerea anilor.

-Celulele stem adulte pluripotente sunt folosite în cadrul reînnoirii țesutului și se pot diferenția în scopul producerii diferitelor tipuri de celule umane.

-Acum, ele reprezintă o alternativă promițătoare pentru celulele stem embrionare, aplanând astfel numeroasele polemici stârnite de cele din urmă, care necesită distrugerea embrionului.

-Practic, celulele stem pot regenera orice organ intern, elementele constitutive ale sangelui, mucoaselor precum si tesuturile tisulare (tesut nervos, cardiac, muscular, osos, etc)

-TEORIA REGENERARII CU CELULE STEM:
- Afirma ca celulele stem (adulte nu embrionice) sunt produse in mod natural in maduva oaselor si sunt eliberate in mod natural in circuitul sanguin (si limfatic) prin care calatoresc catre celulele care au nevoie de “ajutor”.

-Cand un organ sau un tesut este intr-o situatie problematica sau critica (boala), acel organ elibereaza in circuitul sanguin si sistemul limfatic anumiti compusi chimici care trigereaza eliberarea de celule stem din maduva oaselor.

-Organul mai elibereaza totodata si un alt compus chimic (marker) care atrage celulele stem catre acel organ.

-Celule stem eliberate din maduva oaselor urmaresc gradientul de markeri din circuitul sanguin si/sau limfatic care le “ghideaza” catre organul respectiv.

-Acolo, celulele stem prolifereaza si se diferentiaza in celule noi ale organului respectiv (vom explica mai jos ce inseamna diferentierea)

-Cercetari stiintifice recente au concluzionat valabilitatea acestei teorii si anume, ca celulele stem adulte sunt produse in maduva oaselor dupa care calatoresc prin intreg organismul actionand pentru repararea si optimizarea functiilor organelor si tesuturilor.

-Pe masura ce imbatranim sau ca urmare a unor boli acute sau degenerative, numarul de celule stem care circula prin organism scade, lasand organismul succeptibil la imbatranire, degenerare a organelor, imbolnaviri mai dese si mai profunde, incapacitate de vindecare.

-Ingredientele din STEMULIN pot stimula atat productia de celule stem in maduva oaselor cat si eliberarea a milioane de asememea celule pentru a circula prin organism.

-Celulele STEM pot apoi migra si se ataseaza oricarei celule, tesut, os, muschi, cartilaj, organ…..oriunde in organism unde este nevoie de reparatie.

-Odata atasate, fiecare celula stem se multiplica de 3.000-5.000 de ori

-Majoritatea celulelor din organismul uman sunt specializate sa indeplineasca functia fiecarui organ din care fac parte.

-Celulele stem sunt insa diferite.

-Cand se divid, pot sa produca fie mai multe celule stem fie “progenituri”, adica celule care se diferentiaza si se transforma cand ajung la maturitate in celule specializate.

-De aici vine si numele de celule “stem” (sau CELULE PRECURSOARE)deoarece din ele apar “mugurii” celulelor specializate

-In limba engleza “stem” inseamna “mugur”.

-Aceasta capacitate de diferentiere in celule specializate atunci cand acestea devin nefunctionale ca urmare a imbolnavirii, degenerarii, mutatiei, ranirii sau imbatranirii, fac ca utilizarea celulelor stem sa constituie cel mai valoros mechanism la dispozitia medicinei regenerative.

-Inspirat din descoperirile omului de stiinta Canadian, Cristian Drapeau, confirmate printre altele si de stagiul 1 al unui recent si intens proiect de cercetare de la Royal Victoria Hospital din Montreal, Canada, STEMULIN este un produs care ajuta la cresterea productiei de celule stem adulte in maduva osoasa, precum si a eliberarii si directionarii acestora catre zonele afectate din organism.

-Formulatia din STEMULIN realizata in colaborare cu Laboratoarele Canadiene Celex au rezultat intr-un produs care completeaza gama Provita de produse originale unice.

-Administrat singur sau in combinatii sinergice (ca de exemplu HGH-Activator), STEMULIN prezinta potentialul revolutionarii modului de aplicare a medicinii alternative.

-Daca putem convinge organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, degenerari sau imbatranire.

-Problema realizarii unui produs eficient implica 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un Activator de Celule Stem sa fie util pana la capat:
-1. Marirea productiei proprii de celule stem adulte in maduva osoasa (celule noi) sau in tesuturi (celule rezultate din diviziune celulara)

-2. Dar a mari productia de celule stem nu este suficienta daca nu intervine si un mecanism de eliberare a acestora in circuitul sanguin si limfatic.

-3. Mai mult, este necesar si un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, sa directioneze cu preponderenta aceste celule stem catre locurile unde este nevoie.

-4. Odata ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie sa se “transforme” in celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implica cele 2 molecule fundamentale, ADN-ul si ARN-ul. ADN-ul este cel care se găsește în fiecare celulă a unei ființe vii și care este esențială pentru identitatea organelor. ARN-ul este o molecula care are functia sa “inscriptioneze” ADN-ul pentru ca celula stem sa devina o celula specifica unui anume organ.

-Ingredientele din STEMULIN adreseaza toate cele 4 etape necesare descrise mai sus.

-COMPOZITIE:
-STEMULIN™.......................................................................250 mg
(Extract proprietar din Aphanizomenon flos-aquae)
-Extract din Phylum Chlorophyta............................................155 mg
(20% Factor de Crestere CGF)
-Concentrat de substanta din glanda Timus..............................22 mg
-Concentrat peptidic din ADN...................................................45 mg
-Concentrat peptidic din ARN....................................................22mg

-ADMINISTRARE:
- 3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului.

-RECOMANDARI:
-Pentru refacerea organelor sau tesuturilor bolnave, degenerate, imbatranite, se poate asocia sinergic cu HGH-Activator

-In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice, anti-metastatice (REISHI, AHCC, D-GLUCARATE, Coenzima Q10 in doze mari)

-In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (Arteroscleroze) se poate asocial sinergic cu cardio protectoare (HAWTHORN, Coenzima Q10) sau curatitoare arteriale (Formula FLW, EDTA Disodium Chelate)

-REFERINTE:
-Woods K., Ann NY Acad Sci 2000; 908: 331-335
-Liang L., Stem Cells, 2002; 20(1): 21-31
-Erices A., Br. J Haematol, 2000; 109(1): 183-186

www.tratamente.ca/index.php?ref=44&...
Fosta membra Kudika.ro
De la: lucia_alexandra, la data 2009-09-20 17:32:03am si eu o mare problema si sunt foarte confunza...luna trecuta cand am avut menstruatie m-a tinut 10 zile.... acum luna aceasta cand mi-a venit am avut dureri puternice j am 16 zile de cand imi tot curge acum din contra au inceput cantitati tot mai mari...am programare la ginecolog abia peste o sapt... oare nu o sa mi se agraveze daca mai astept atat? e din ce in ce mai puternica menstruatia... inca nu ma simt slabita sau ceva da' sunt tot mai ingrijorata


pt asa o sangerare nu astepta programarea, mergi la urgente ginecologie! pana iti vine randul te anemiezi prea rau! acum observ ca rasppunsul e tardiv, dar sper ca ai ajuns si ti-ai rezolvat problema, alta data nu mai amana asa mult.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: elvira_costin, la data 2009-10-04 13:16:51STEMULIN ACTIVATOR DE CELULE STEM PROVITA-CANADA


www.tratamente.ca/index.php?ref=44&...

Specificatii STEMULIN -Activator de Celule Stem, 90 capsule<
Marca: PROVITA NUTRITION (Preturi de depozit)
Rating: [0] voturi
Alte detalii
-STEMULIN - Activator Celule Stem

-90 capsule

-STEMULINTM

-ACTIVATOR DE CELULE STEM

-STEM CELL ACTIVATOR

-Terapia cu CELULE STEM Adulte
Ultima descoperire a medicinii moderne
REFACE INTREGUL ORGANISM prin inlocuirea celulelor, degenerate, mutante, bolnave cu celule noi, sanatoase

-STEMULIN -ACTIVATORUL DE CELULE STEM
Cea mai completa formulatie cu Acid Ribonucleic (ADN) si Acid Dezoxiribonucleic (ARN) !!!

-O formulatie Canadiana Originala !!!

-STEMULIN: o alternativa naturala pentru transplantul de celule stem !!!

-Fabricat in Canada conf. GMP si ISO 9001

-TRATAMENTELE CU CELULE STEM REPREZINTA ULTIMA REVOLUTIE IN MEDICINA MODERNA !!!

-In momentul de fata exista indicatii specifice de utilizare a celulelor stem in peste 70 de boli !!!

-REFACEREA ORGANELOR BOLNAVE, DEGENERATE, INBATRANITE
-RESTAURAREA BALANTEI BIO-CHIMICE
-MARIREA TRAFICULUI LIMFOCITELOR SI MONOCITELOR
(Referinte: JANA, vol. 2, No. 3, 2000, pp. 50-58; The New England Journal of Medicine, Volume 349:570-582 August 7, 2003 Number 6 )

-CANCER
-PRE si POST CHIMOTERAPIE
-SCLEROZA MULTIPLA
-HEPATITE
-CIROZA
-DIABET
-BOLI NEUROLOGICE
-PARALIZII
-LIMFOMA
-BOLI DEGENERATIVE (RETINOPATIE, MIOPIE, INSUFICIENTA RENALA, PARKINSON, ALZHEIMER, SINDROM DOWN - Trisomia 21 etc.)
-STARE POST-OPERATORIE
-RANIRI
-INFARCT MIOCARDIC etc.

-STEMULIN ™ (Stem Cell Activator) este de asemenea recomandat in: infarct miocardic, osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala, diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamanilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii), arsuri, raniri, etc.

-Celulele Stem reprezinta fundatia sistemului de regenerare, reparare si vindecare a organismului. (Cristian Drapeau, Ms.C.)

-Ce sunt Celulele Stem Adulte?
-Sunt celule nediferentiate care nu contin in interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma in orice celule specifice organului sau tesutului in care fie se gasesc fie spre care sunt directionate sau implantate.

-Celula Stem este caramida procesului de crestere, reparare si regenerare a organismului.

-Celulele stem adulte nu dispar dupa nastere, ele sunt produse in continuare de organism jucand un rol important in repararea tesuturilor afectate de boala, epuizare, imbatranire.

-Productia de Celule Stem Adulte se micsoreaza odata cu trecerea anilor.

-Celulele stem adulte pluripotente sunt folosite în cadrul reînnoirii țesutului și se pot diferenția în scopul producerii diferitelor tipuri de celule umane.

-Acum, ele reprezintă o alternativă promițătoare pentru celulele stem embrionare, aplanând astfel numeroasele polemici stârnite de cele din urmă, care necesită distrugerea embrionului.

-Practic, celulele stem pot regenera orice organ intern, elementele constitutive ale sangelui, mucoaselor precum si tesuturile tisulare (tesut nervos, cardiac, muscular, osos, etc)

-TEORIA REGENERARII CU CELULE STEM:
- Afirma ca celulele stem (adulte nu embrionice) sunt produse in mod natural in maduva oaselor si sunt eliberate in mod natural in circuitul sanguin (si limfatic) prin care calatoresc catre celulele care au nevoie de “ajutor”.

-Cand un organ sau un tesut este intr-o situatie problematica sau critica (boala), acel organ elibereaza in circuitul sanguin si sistemul limfatic anumiti compusi chimici care trigereaza eliberarea de celule stem din maduva oaselor.

-Organul mai elibereaza totodata si un alt compus chimic (marker) care atrage celulele stem catre acel organ.

-Celule stem eliberate din maduva oaselor urmaresc gradientul de markeri din circuitul sanguin si/sau limfatic care le “ghideaza” catre organul respectiv.

-Acolo, celulele stem prolifereaza si se diferentiaza in celule noi ale organului respectiv (vom explica mai jos ce inseamna diferentierea)

-Cercetari stiintifice recente au concluzionat valabilitatea acestei teorii si anume, ca celulele stem adulte sunt produse in maduva oaselor dupa care calatoresc prin intreg organismul actionand pentru repararea si optimizarea functiilor organelor si tesuturilor.

-Pe masura ce imbatranim sau ca urmare a unor boli acute sau degenerative, numarul de celule stem care circula prin organism scade, lasand organismul succeptibil la imbatranire, degenerare a organelor, imbolnaviri mai dese si mai profunde, incapacitate de vindecare.

-Ingredientele din STEMULIN pot stimula atat productia de celule stem in maduva oaselor cat si eliberarea a milioane de asememea celule pentru a circula prin organism.

-Celulele STEM pot apoi migra si se ataseaza oricarei celule, tesut, os, muschi, cartilaj, organ…..oriunde in organism unde este nevoie de reparatie.

-Odata atasate, fiecare celula stem se multiplica de 3.000-5.000 de ori

-Majoritatea celulelor din organismul uman sunt specializate sa indeplineasca functia fiecarui organ din care fac parte.

-Celulele stem sunt insa diferite.

-Cand se divid, pot sa produca fie mai multe celule stem fie “progenituri”, adica celule care se diferentiaza si se transforma cand ajung la maturitate in celule specializate.

-De aici vine si numele de celule “stem” (sau CELULE PRECURSOARE)deoarece din ele apar “mugurii” celulelor specializate

-In limba engleza “stem” inseamna “mugur”.

-Aceasta capacitate de diferentiere in celule specializate atunci cand acestea devin nefunctionale ca urmare a imbolnavirii, degenerarii, mutatiei, ranirii sau imbatranirii, fac ca utilizarea celulelor stem sa constituie cel mai valoros mechanism la dispozitia medicinei regenerative.

-Inspirat din descoperirile omului de stiinta Canadian, Cristian Drapeau, confirmate printre altele si de stagiul 1 al unui recent si intens proiect de cercetare de la Royal Victoria Hospital din Montreal, Canada, STEMULIN este un produs care ajuta la cresterea productiei de celule stem adulte in maduva osoasa, precum si a eliberarii si directionarii acestora catre zonele afectate din organism.

-Formulatia din STEMULIN realizata in colaborare cu Laboratoarele Canadiene Celex au rezultat intr-un produs care completeaza gama Provita de produse originale unice.

-Administrat singur sau in combinatii sinergice (ca de exemplu HGH-Activator), STEMULIN prezinta potentialul revolutionarii modului de aplicare a medicinii alternative.

-Daca putem convinge organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, degenerari sau imbatranire.

-Problema realizarii unui produs eficient implica 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un Activator de Celule Stem sa fie util pana la capat:
-1. Marirea productiei proprii de celule stem adulte in maduva osoasa (celule noi) sau in tesuturi (celule rezultate din diviziune celulara)

-2. Dar a mari productia de celule stem nu este suficienta daca nu intervine si un mecanism de eliberare a acestora in circuitul sanguin si limfatic.

-3. Mai mult, este necesar si un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, sa directioneze cu preponderenta aceste celule stem catre locurile unde este nevoie.

-4. Odata ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie sa se “transforme” in celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implica cele 2 molecule fundamentale, ADN-ul si ARN-ul. ADN-ul este cel care se găsește în fiecare celulă a unei ființe vii și care este esențială pentru identitatea organelor. ARN-ul este o molecula care are functia sa “inscriptioneze” ADN-ul pentru ca celula stem sa devina o celula specifica unui anume organ.

-Ingredientele din STEMULIN adreseaza toate cele 4 etape necesare descrise mai sus.

-COMPOZITIE:
-STEMULIN™.......................................................................250 mg
(Extract proprietar din Aphanizomenon flos-aquae)
-Extract din Phylum Chlorophyta............................................155 mg
(20% Factor de Crestere CGF)
-Concentrat de substanta din glanda Timus..............................22 mg
-Concentrat peptidic din ADN...................................................45 mg
-Concentrat peptidic din ARN....................................................22mg

-ADMINISTRARE:
- 3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului.

-RECOMANDARI:
-Pentru refacerea organelor sau tesuturilor bolnave, degenerate, imbatranite, se poate asocia sinergic cu HGH-Activator

-In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice, anti-metastatice (REISHI, AHCC, D-GLUCARATE, Coenzima Q10 in doze mari)

-In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (Arteroscleroze) se poate asocial sinergic cu cardio protectoare (HAWTHORN, Coenzima Q10) sau curatitoare arteriale (Formula FLW, EDTA Disodium Chelate)

-REFERINTE:
-Woods K., Ann NY Acad Sci 2000; 908: 331-335
-Liang L., Stem Cells, 2002; 20(1): 21-31
-Erices A., Br. J Haematol, 2000; 109(1): 183-186

www.tratamente.ca/index.php?ref=44&...


ma indoiesc ca ar putea opri o hemoragie.. dar reclama-i reclama, bafta!
Raporteaza abuz de limbaj
ccd_ Avatarul lui ccd_

4 mesaje
Membru din: 7/11/2007

Eu nu inteleg de ce va grabiti sa scrieti pe forumuri astfel de probleme in loc sa va duce-ti la un spital sau la un doctor.Astfel de probleme nu ti le poate rezolva nimeni pe forum.Si asa cred ca ai asteptat prea mult pana sa cauti ajutor.
Raporteaza abuz de limbaj
vldmelania Avatarul lui vldmelania

8 mesaje
Membru din: 25/04/2009

INCEARCA TINCTURA DE TRAISTA CIOBANULUI
Raporteaza abuz de limbaj
sorinuka85 Avatarul lui sorinuka85

6 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

iubita daca ti se spune ca ai un chist ovarian sau un fibrom iti recomand un medic extraordinar. pe ine m-a operat de chist dermoid prin tehnologia laparoscopica, nu mi-au ramas nici cicatrici mari. Am in stanga si in drepata 2 cicatrici de 1-2 cm si la buric una de 1 cm. Eu am avut chistul pe partea dreapta dar l-am rugat sa imi verifice si ovarul stang, trompe uter. Medicul se numeste NAIEL ISREB, are si cabinet particular, telefon 021.777.48.70. Ti-l recomand cu incredere e foarte bun. Ii spui ca sti din partea mea Sorina Dicut ma numesc. Si te programeaza si repede.Sanatate
Raporteaza abuz de limbaj
sylvynet Avatarul lui sylvynet

117 mesaje
Membru din: 24/09/2008
Oras: bucuresti

De la: lucia_alexandra, la data 2009-09-20 17:32:03am si eu o mare problema si sunt foarte confunza...luna trecuta cand am avut menstruatie m-a tinut 10 zile.... acum luna aceasta cand mi-a venit am avut dureri puternice j am 16 zile de cand imi tot curge acum din contra au inceput cantitati tot mai mari...am programare la ginecolog abia peste o sapt... oare nu o sa mi se agraveze daca mai astept atat? e din ce in ce mai puternica menstruatia... inca nu ma simt slabita sau ceva da' sunt tot mai ingrijorata
Raporteaza abuz de limbaj
sylvynet Avatarul lui sylvynet

117 mesaje
Membru din: 24/09/2008
Oras: bucuresti

Nu ai precizat cati ani ai. Ai avut nasteri?
Exista mai multe variante:asa se intampla cand incepi sa intri in menopauza[dar tu nu ai spus varsta pe care o ai), ca poate nu e cazul de menopauza....
Asa i s-a intamplat mamei mele acum vreo 6 ani cand a intrat in menopauza, a avut hemoragie mare, de nu i se mai oprea, pe urma n-a mai avut deloc.
In orice caz, trebuie sa te duci la medicul ginecolog.Roaga medicul de famile sa.ti dea programare pt urgenta la ginecologie ca sa intri mai repede sa vada ce ai.
O alta varianta ar fi ca ai niste dereglari hormonale, trebuie sa.ti vada ovarele la ecograf.
Alta varianta ar putea fi ca hemoragia ta ar putea fi de fapt o pierdere de sarcina, un avort[s.ar putea sa fi insarcinata si sa nu stii)
Cea mai rea varianta ar fi sa nu ai vreun cancer la aparatul genital.
Sa tii minte, un medic bun e un medic prevazator.Ca sa fii sigura ca n-ai cancer, medicul trebuie sa.ti dea sa faci o biopsie.[daca nu-ti da el, intreaba-l tu despre asta).Mai exact ti se preleveaza niste tesut sub anestezie si este trimis la laborator sa vada ce natura are.
Multa sanatate!
Raporteaza abuz de limbaj
sseregi Avatarul lui sseregi

3 mesaje
Membru din: 30/10/2009

de unde se poate procura medicamentul STEMULIN??? as dori sa stiu ce pret are?? va multumesc
Raporteaza abuz de limbaj
zaharov Avatarul lui zaharov

1 mesaj
Membru din: 7/11/2007

nu ai spus prea multe date despre tine, varsta, copii dar sa stii ca asa am fost si eu numai ca l-a mine nu se mai oprea deloc.
Am fost timp de sase luni din medic in medic si nu-mi dadea nimeni de cap, pana cand am ajuns la dr. albu si intr-o saptamana am fost ca noua. DE atunci ma simt excelent si au trecut 3 ani. Menstruatia mea este ceas.
Imi descoperise o rana pe trompa.
Raporteaza abuz de limbaj
sweet_baby Avatarul lui sweet_baby

16 mesaje
Membru din: 22/02/2008
Oras: cluj

De la: ccd_, la data 2009-10-05 01:14:52Eu nu inteleg de ce va grabiti sa scrieti pe forumuri astfel de probleme in loc sa va duce-ti la un spital sau la un doctor.Astfel de probleme nu ti le poate rezolva nimeni pe forum.Si asa cred ca ai asteptat prea mult pana sa cauti ajutor.pt ca avem nevoie de informatii inainte ,pt ca diagnosticul pus de doctor sa nu ne ia prin surprindere.
Raporteaza abuz de limbaj
Oana25_healthy Avatarul lui Oana25_healthy

68 mesaje
Membru din: 30/05/2009

Buna ziua!! In astfel de cazuri se merge direct la URGENTA!!
Nu sta ca mai rau agravezi situatia.....SANATATE MULTA!
Raporteaza abuz de limbaj
doinitaeda Avatarul lui doinitaeda

141 mesaje
Membru din: 13/09/2009
Oras: bucuresti

De la: elvira_costin, la data 2009-10-04 13:16:51STEMULIN ACTIVATOR DE CELULE STEM PROVITA-CANADA


www.tratamente.ca/index.php?ref=44&...

Specificatii STEMULIN -Activator de Celule Stem, 90 capsule<
Marca: PROVITA NUTRITION (Preturi de depozit)
Rating: [0] voturi
Alte detalii
-STEMULIN - Activator Celule Stem

-90 capsule

-STEMULINTM

-ACTIVATOR DE CELULE STEM

-STEM CELL ACTIVATOR

-Terapia cu CELULE STEM Adulte
Ultima descoperire a medicinii moderne
REFACE INTREGUL ORGANISM prin inlocuirea celulelor, degenerate, mutante, bolnave cu celule noi, sanatoase

-STEMULIN -ACTIVATORUL DE CELULE STEM
Cea mai completa formulatie cu Acid Ribonucleic (ADN) si Acid Dezoxiribonucleic (ARN) !!!

-O formulatie Canadiana Originala !!!

-STEMULIN: o alternativa naturala pentru transplantul de celule stem !!!

-Fabricat in Canada conf. GMP si ISO 9001

-TRATAMENTELE CU CELULE STEM REPREZINTA ULTIMA REVOLUTIE IN MEDICINA MODERNA !!!

-In momentul de fata exista indicatii specifice de utilizare a celulelor stem in peste 70 de boli !!!

-REFACEREA ORGANELOR BOLNAVE, DEGENERATE, INBATRANITE
-RESTAURAREA BALANTEI BIO-CHIMICE
-MARIREA TRAFICULUI LIMFOCITELOR SI MONOCITELOR
(Referinte: JANA, vol. 2, No. 3, 2000, pp. 50-58; The New England Journal of Medicine, Volume 349:570-582 August 7, 2003 Number 6 )

-CANCER
-PRE si POST CHIMOTERAPIE
-SCLEROZA MULTIPLA
-HEPATITE
-CIROZA
-DIABET
-BOLI NEUROLOGICE
-PARALIZII
-LIMFOMA
-BOLI DEGENERATIVE (RETINOPATIE, MIOPIE, INSUFICIENTA RENALA, PARKINSON, ALZHEIMER, SINDROM DOWN - Trisomia 21 etc.)
-STARE POST-OPERATORIE
-RANIRI
-INFARCT MIOCARDIC etc.

-STEMULIN ™ (Stem Cell Activator) este de asemenea recomandat in: infarct miocardic, osteoporoza, cancer, hemoragie si infarct cerebral, arterite, scleroza multipla, hepatita, ciroza, insuficienta renala, diabet zaharat, boli ale aparatului digestiv, ale plamanilor, retinopatie degenerativa, miopie, artrite, reumatism, dureri articulare, boli neurologice si musculare degenerative (Parkinson, Alzheimer, scleroza amiotrofica laterala, paralizii, miopatii), arsuri, raniri, etc.

-Celulele Stem reprezinta fundatia sistemului de regenerare, reparare si vindecare a organismului. (Cristian Drapeau, Ms.C.)

-Ce sunt Celulele Stem Adulte?
-Sunt celule nediferentiate care nu contin in interiorul lor molecula de ADN, deci se pot transforma in orice celule specifice organului sau tesutului in care fie se gasesc fie spre care sunt directionate sau implantate.

-Celula Stem este caramida procesului de crestere, reparare si regenerare a organismului.

-Celulele stem adulte nu dispar dupa nastere, ele sunt produse in continuare de organism jucand un rol important in repararea tesuturilor afectate de boala, epuizare, imbatranire.

-Productia de Celule Stem Adulte se micsoreaza odata cu trecerea anilor.

-Celulele stem adulte pluripotente sunt folosite în cadrul reînnoirii țesutului și se pot diferenția în scopul producerii diferitelor tipuri de celule umane.

-Acum, ele reprezintă o alternativă promițătoare pentru celulele stem embrionare, aplanând astfel numeroasele polemici stârnite de cele din urmă, care necesită distrugerea embrionului.

-Practic, celulele stem pot regenera orice organ intern, elementele constitutive ale sangelui, mucoaselor precum si tesuturile tisulare (tesut nervos, cardiac, muscular, osos, etc)

-TEORIA REGENERARII CU CELULE STEM:
- Afirma ca celulele stem (adulte nu embrionice) sunt produse in mod natural in maduva oaselor si sunt eliberate in mod natural in circuitul sanguin (si limfatic) prin care calatoresc catre celulele care au nevoie de “ajutor”.

-Cand un organ sau un tesut este intr-o situatie problematica sau critica (boala), acel organ elibereaza in circuitul sanguin si sistemul limfatic anumiti compusi chimici care trigereaza eliberarea de celule stem din maduva oaselor.

-Organul mai elibereaza totodata si un alt compus chimic (marker) care atrage celulele stem catre acel organ.

-Celule stem eliberate din maduva oaselor urmaresc gradientul de markeri din circuitul sanguin si/sau limfatic care le “ghideaza” catre organul respectiv.

-Acolo, celulele stem prolifereaza si se diferentiaza in celule noi ale organului respectiv (vom explica mai jos ce inseamna diferentierea)

-Cercetari stiintifice recente au concluzionat valabilitatea acestei teorii si anume, ca celulele stem adulte sunt produse in maduva oaselor dupa care calatoresc prin intreg organismul actionand pentru repararea si optimizarea functiilor organelor si tesuturilor.

-Pe masura ce imbatranim sau ca urmare a unor boli acute sau degenerative, numarul de celule stem care circula prin organism scade, lasand organismul succeptibil la imbatranire, degenerare a organelor, imbolnaviri mai dese si mai profunde, incapacitate de vindecare.

-Ingredientele din STEMULIN pot stimula atat productia de celule stem in maduva oaselor cat si eliberarea a milioane de asememea celule pentru a circula prin organism.

-Celulele STEM pot apoi migra si se ataseaza oricarei celule, tesut, os, muschi, cartilaj, organ…..oriunde in organism unde este nevoie de reparatie.

-Odata atasate, fiecare celula stem se multiplica de 3.000-5.000 de ori

-Majoritatea celulelor din organismul uman sunt specializate sa indeplineasca functia fiecarui organ din care fac parte.

-Celulele stem sunt insa diferite.

-Cand se divid, pot sa produca fie mai multe celule stem fie “progenituri”, adica celule care se diferentiaza si se transforma cand ajung la maturitate in celule specializate.

-De aici vine si numele de celule “stem” (sau CELULE PRECURSOARE)deoarece din ele apar “mugurii” celulelor specializate

-In limba engleza “stem” inseamna “mugur”.

-Aceasta capacitate de diferentiere in celule specializate atunci cand acestea devin nefunctionale ca urmare a imbolnavirii, degenerarii, mutatiei, ranirii sau imbatranirii, fac ca utilizarea celulelor stem sa constituie cel mai valoros mechanism la dispozitia medicinei regenerative.

-Inspirat din descoperirile omului de stiinta Canadian, Cristian Drapeau, confirmate printre altele si de stagiul 1 al unui recent si intens proiect de cercetare de la Royal Victoria Hospital din Montreal, Canada, STEMULIN este un produs care ajuta la cresterea productiei de celule stem adulte in maduva osoasa, precum si a eliberarii si directionarii acestora catre zonele afectate din organism.

-Formulatia din STEMULIN realizata in colaborare cu Laboratoarele Canadiene Celex au rezultat intr-un produs care completeaza gama Provita de produse originale unice.

-Administrat singur sau in combinatii sinergice (ca de exemplu HGH-Activator), STEMULIN prezinta potentialul revolutionarii modului de aplicare a medicinii alternative.

-Daca putem convinge organismul sa produca pe cale naturala mai multe celule stem adulte sau sa stimuleze diviziunea acestora, atunci organismul nostru va fi capabil sa repare tesuturile ale caror functionare este afectata de boli, accidente, degenerari sau imbatranire.

-Problema realizarii unui produs eficient implica 4 etape fundamentale care trebuie adresate toate simultan pentru ca un Activator de Celule Stem sa fie util pana la capat:
-1. Marirea productiei proprii de celule stem adulte in maduva osoasa (celule noi) sau in tesuturi (celule rezultate din diviziune celulara)

-2. Dar a mari productia de celule stem nu este suficienta daca nu intervine si un mecanism de eliberare a acestora in circuitul sanguin si limfatic.

-3. Mai mult, este necesar si un alt mecanism prin care organismul, prin intermediul sistemului imunitar, sa directioneze cu preponderenta aceste celule stem catre locurile unde este nevoie.

-4. Odata ajunse la organul bolnav, celulele stem trebuie sa se “transforme” in celule noi specifice organului respectiv. Pentru a realiza acest lucru este nevoie de stimularea procesului de generare de celule noi prin intermediul mecanismului genetic care implica cele 2 molecule fundamentale, ADN-ul si ARN-ul. ADN-ul este cel care se găsește în fiecare celulă a unei ființe vii și care este esențială pentru identitatea organelor. ARN-ul este o molecula care are functia sa “inscriptioneze” ADN-ul pentru ca celula stem sa devina o celula specifica unui anume organ.

-Ingredientele din STEMULIN adreseaza toate cele 4 etape necesare descrise mai sus.

-COMPOZITIE:
-STEMULIN™.......................................................................250 mg
(Extract proprietar din Aphanizomenon flos-aquae)
-Extract din Phylum Chlorophyta............................................155 mg
(20% Factor de Crestere CGF)
-Concentrat de substanta din glanda Timus..............................22 mg
-Concentrat peptidic din ADN...................................................45 mg
-Concentrat peptidic din ARN....................................................22mg

-ADMINISTRARE:
- 3 capsule pe stomacul gol, de preferinta seara inainte de culcare sau conform indicatiilor medicului.

-RECOMANDARI:
-Pentru refacerea organelor sau tesuturilor bolnave, degenerate, imbatranite, se poate asocia sinergic cu HGH-Activator

-In cancere se poate asocia sinergic cu produsele anticancerigene imuno-stimulatoare, apoptotice, anti-metastatice (REISHI, AHCC, D-GLUCARATE, Coenzima Q10 in doze mari)

-In boli cardiace (insuficienta cardiaca) si circulatorii (Arteroscleroze) se poate asocial sinergic cu cardio protectoare (HAWTHORN, Coenzima Q10) sau curatitoare arteriale (Formula FLW, EDTA Disodium Chelate)

-REFERINTE:
-Woods K., Ann NY Acad Sci 2000; 908: 331-335
-Liang L., Stem Cells, 2002; 20(1): 21-31
-Erices A., Br. J Haematol, 2000; 109(1): 183-186

www.tratamente.ca/index.php?ref=44&...
Nu inteleg de ce faceti asta?fata cere ajutor,dv repede o reclama,doar,doar va puteti vinde produsul nu este corect fata de dr care cere o parere si fata de nimeni nu este corect.
Raporteaza abuz de limbaj
kudika050191 Avatarul lui kudika050191

10 mesaje
Membru din: 9/07/2009
Oras: suceava

Du-te la urgenta direct!Nu mai astepta!BAFTA!Te pup.
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
De la: sweet_baby, la data 2009-12-04 10:57:13
De la: ccd_, la data 2009-10-05 01:14:52Eu nu inteleg de ce va grabiti sa scrieti pe forumuri astfel de probleme in loc sa va duce-ti la un spital sau la un doctor.Astfel de probleme nu ti le poate rezolva nimeni pe forum.Si asa cred ca ai asteptat prea mult pana sa cauti ajutor.pt ca avem nevoie de informatii inainte ,pt ca diagnosticul pus de doctor sa nu ne ia prin surprindere.


s-ar putea sa nu mai aveti timp sa primiti raspuns, atunci va ia altceva prin surprindere...
Raporteaza abuz de limbaj