Mai multe
|
Este posibil sa raman insarcinata imediat dupa un avort? Am avut contact neprotejat si sunt foarte ingrijorata dupa cate am trecut cu injectiile MTX dureroase si insuportabile...iubitul meu nu prea stie ce inseamna rabdarea si am avut contact imediat la patru zile . ufff...sper ca nu sunt insarcinata deoarece urmeaza sa fiu operata posibil...Sigur urmeaza sa i-au anticonceptionale dar asta peste putin timp prin faptul ca nu am luat niciodata pana acum. Multumesc tuturor celor care raspund la mesaj! |
||
|
healthy007065 Postat pe 4 Octombrie 2009 00:50 |
||
|---|---|---|
De la: healthy007065, la data 2009-10-04 00:50:27Este posibil sa raman insarcinata imediat dupa un avort? Doamne, tu nu te gandesti la sanatatea ta deloc! iUBITUL TAU gandeste cu penisul, ar fi trebuit sa fie rabdator cu tine. E viata ta in joc, lui poate nici nu-i pasa de tine. Crezi ca sunt sanatoase atatea avorturi? trebuie sa mai si gandesti nu doar sa actionezi instictiv. E f usor sa te plangi pe un site. Eu nu inteleg de ce nu folositi prezervative, au siguranta aproape maxima. |
||
|
kudika053714 Postat pe 26 Decembrie 2009 21:04 |
||
|
madalina, nu fii asa aspra, fata a pus doar o intrebare. crezi ca se simte bine? healthy007065, da, este posibil dar cel mai bine ar fi sa consulti ginecologul. ai grija de tine
|
||
|
|
||
|
eleain Postat pe 26 Decembrie 2009 21:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| exista si in romania sonoelastografie!(despre cancerul la san) | 1 | De la: curly_curly 2 Februarie 2011 16:42 |
| Stie cineva cum se sterge Kudika din lista de prieteni ? M-am certat cu ea si nu o mai vreau in lista... | 65 | De la: GODZILA 8 Decembrie 2011 08:53 |
| vreau un sfat,pls!!! | 5 | De la: franziska_eu 9 Februarie 2012 06:39 |
|
|
||
| cand menstruatia nu vine | 118 | De la: amalia79_healthy 18 Februarie 2014 06:54 |
| este oare boala oaselor de sticla? | 21 | De la: iepurina24 14 Ianuarie 2014 19:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.