Setari Cookie-uri

Sotia: Nu am chef de sex! De ce?



Pentru ca am intalnit aici o mare aversiune, cam pe orice subiect ce dezbate relatiile sexuale intre cuplu barbat – femeie, mi-am pus intrebarea de unde si datorita caror cauze asemenea situatii.Hai sa pornim de la premiza, ca atunci cand suntem foarte tineri si se leaga casatorii, eu cred ca la toata lumea, aceasta situatie arata altfel.Adica totul este OK si satisfacator din ambele parti.Ce se intampla, dupa casatorie cu viata intima a cuplului, adica a tinerei familii?Aud adeseori, desigur mai mult din partea barbatilor ca; sotia nu mai face sex cu mine, ca trebuie sa “trag” de ea de fiecare data, ca se eschiveaza invocand cele mai banale si ireale motive.Ce este mai interesant, este faptul ca aceasta situatie are loc cu o frecventa mai mare in familiile in care a aparut deja primul copil.
De unde, de la ce si caror cauze se datoreaza aceasta stare de fapt?De ce aceste femei, dupa casatorie, ignora aceasta situatie ca si cand nu ar exista si arunca totul pe seama sotului, cum ca acesta ar fi anormal si are in cap doar sex?!
Culmea este, ca in cupluri de concubinaj, nu se intalneste o astfel de situatie!Indiferent de varsta partenerilor.
Sa intelegem ca aceste femei se casatoresc de imagine? pentru a avea copii sau pentru stabilitate materiala si/sau sociala? Ce se intampla de fapt si unde este adevarul?
Daca se poate, sa discutam in termeni civilizati si fara atacuri la persoana.
100101
Postat pe 19 Noiembrie 2009 20:56
bine, o sa incerc eu sa te lamuresc cumva.dezinteresul fata de sex la femei, poate avea mai multe cauze,1 copii, 2 serviciul stresant,3 plictiseala .eu ma stiu pe mine ca sotul de multe ori tragea de mine si eu nu vroiam, din cauza oboselii , de la servici , lucram in schiburi. plus veneam acasa si mai trebuia ebuia sa fac si treburile mele de femeie. bine asta sa intimplat doar de citeva ori.ptr. ca miam dat seama la un moment dat ca prin comportarea mea il inping la alta.si mam schimbat.si totul a devenit ok.eu cred ca o casnicie ,in mare parte tine si de sex.
kudika098645
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:20
sau mai poate fi o cauza.anume cum face sex cu sotul, partenerul. poate o chinue. sau pur si simplu plictiseala [de sot, de aceleasi pozitii]
kudika098645
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:25
De la: fericire, la data 2009-11-19 21:25:45sau mai poate fi o cauza.anume cum face sex cu sotul, partenerul. poate o chinue. sau pur si simplu plictiseala [de sot, de aceleasi pozitii]

ok! de acord!sa zicem ca apare rutina.Dar eu cred, ca peste asta se poate trece usor prin comunicare, initiativa etc.Vis-a-vis de motivele mentionate a fi posibile si enumarate de tine mai sus; eu zic ca acestea cad!Poate ramane in picioare doar apatia datorata oboselii, pentru ca femeia romanca, intradevar munceste prea mult.Dar nu cumva asa este invatat sotul de la inceputul relatiei dintre ei? Eu zic, ca fiecare femeie, ar trebuii sa constientizeze sotul de necesitatea impartirii egale a muncii in famile.Si aici iar ne intoarcem la COMUNICARE.
Sa fie aceasta o cauza?Nu stim sa comunicam?Se rupe undeva comunicarea in familie?
100101
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:49
da iti dau mare dreptate,si comunicarea e o problema. mai ales daca cei doi incep sa se certe des, la un moment dat din partea femeii apare asa, un fel de razbunare intrun fel pe sot, partener. si se razbuna pe el , refuzindul, cind ei o cere. am intilnit multe cazuri asa. chiar si eu am aplicat aceasta metoda.dar miam dat seama ca tot mie imi fac rau singura.
kudika098645
Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:58
femeia , uneori e prea incapatinata, sa recunoasca unele lucruri, si de aici apar problemele
kudika098645
Postat pe 19 Noiembrie 2009 22:00
O sa-ti spun si parerea mea. Din proprie experienta. Dupa casatorie, sotul meu a inceput sa bea zilnic, sa ma bata, sa-mi interzica sa fac absolut orice doream (pana la cele mai mici fleacuri), sa-mi impuna sa fac absolut orice voia el (de exemplu sa ma scol din pat noaptea la ora 3 sa mananc, numai pt ca asa voia el), pentru a-si demonstra puterea de barbat in casa (in timp ce eu munceam 8 ore la servici +treburile casei si copililul iar el statea acasa).Si astea sunt cele mai civilizate exemple din mizeria pe care am trait-o timp de aproape patru ani.....
Atunci cum sa-ti mai arda de facut sex? Sau poate tie ti-ar veni?????
loobety_healthy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 07:08
cu mare durere in suflet intru si eu in categoria acelor sotii care au uitat ce inseamna sa mai fi femeie.am doar 26 de ani si sunt casatorita de 4 ani, nu avem copii si, la ce "activitate" jenanata avem nici nu cred ca o sa se produca ceva prea curind. evident, din mandrie, am tot dat vina pe el, a tacut o vreme si apoi mi-a trintit-o :"te plingi de mine?...dar nici tu nu mai esti ce ai fost"..cum naiba sa accept asa ceva, eu sunt mirifica (bla bla)...nu, EU sunt problema, eu m-am schimbat prima si apoi l-am schimbat pe el...cum naiba sa lupt impotriva stresului de la servici si a problemelor zilnice? cum sa fac sa reinvii ce a fost (dar nu ce a fost, sa fie mai bine {se prespune ca avem experienta, ca ne cunoastem fiecare centimentru) si sa-l conving si pe el ca vreau sa schimb lucrurile astea)...mi-am "sters" initiativa de praf si am crezut ca-l dau pe spate, m-am uitat la el si parca m-am vazut pe mine ... obosit, sictirit si neincrezator...kyru, esti barbat...crezi ca poti sa imi dai un sfat?
morgana
Postat pe 29 Noiembrie 2009 07:45
Prietena mea a trecut prin aceeasi situatie dupa ce a avut primul copil, dar in cazul ei nu ea a zis "nu am chef de sex", ci el. Ea statea acasa, a stat 2 ani, facea toate treburile casei + avea grija de copil, iar seara cand sotul se intorcea de la serviciu, incerca sa il ademeneasca in "n" feluri, de la cina romantica, la imbracaminte sexy, dar de multe ori a fost respinsa pe motiv ca el e obosit de la serviciu, ca a mancat prea mult si ii vine inapoi sau pur si simplu k nu are chef si nu se poate concentra. Lipsa comunicarii a fost cea mai mare greseala din relatia lor, orice conversatie pe care incercau sa o tina se sfarsea cu cearta. O compatimeam cand imi povestea ca sta noaptea ore in sir in bucatarie plangand in timp ce el dormea in dormitor, imi arata pe un calendar cat de "des" o faceau, erau luni in care doar 2 zile erau bifate. Au inceput reprosurile, jignirile... A crezut ca dupe cei 2 ani cand si ea a inceput serviciul lucrurile se vor schimba in bine, dar rezultatul a fost acelasi. Din pacate s-a sfarsit cu un divort.
healthy003310
Postat pe 29 Noiembrie 2009 08:42
Trist dar adevarat... Tot ceea ce a spus "fericire" este adevarat. Noi, femeile, ne luam in spate "sacul ce indatoriri" si uitam sa ne bucuram de viata. Suntem prea stresate, prea obosite pentru a mai avea chef de sex. Noi nu stim cat bine ne face o partida de sex, noi stim ca a face sex este o obligatie si nu o placere. De ce? Pentru ca la romani inca nu se face educatie sexuala in familie. Fetitele sunt invatate ca sexul este bleah, o chestie oribila pe care "obsedatul de barbat" o vrea in fiecare seara si despre care e rusine sa vorbesti. Iata ca pornim din start cu o impresie gresita despre sex. Eu zic ca asta e una dintre cauze: educatia din familie.
Kyru, referitor la cuplurile de concubini unde nu sunt probleme, iata care este parerea mea. Atat el cat si ea petrec mult timp pregatindu-se pentru intalnire. Amandoi urmeaza un adevarat ritual, se fac frumosi pentru celalat. Amanta este mereu aranjata, machiata, parfumata... intrun cuvat FRUMOASA. El nu miroase a transpiratie, o intampina zambitor, eventual cu o mica atentie (flori, o cutie de bomboane, sampanie, frisca si capsuni.... totul pentru o intalnire reusita).Pai cum ar putea esua o intalnire care incepe atat de bine? In familie asa ceva se intampla destul de rar. Sotul si sotia se vad si in ipostaze mai putin placute. El ajunge acasa obosit, transpirat, flamand. Ea il aude cum sforaie, cum da vanturi, ii suporta nervii (sau mai rau raspunde) si lista ar putea continua. La fel si pentru barbat. Isi vede nevasta ciufulita, nemachiata, imbracata cu un pulovar lalau care curge de pe ea sau un capot banal, ii simte in par mirosul de mancare atunci cand se aseaza langa ea, mainile ei la fel miros a detergenti sau a mancare... Tu ce ai alege? Nevasta cu arome de bucatarie sau amanta proaspata ca un ghiocel? Daca nevesta ar deveni "amanta" propriului sot situatia ar fi cu totul alta. Dar noi, nevestele, suntem prea ocupate ca sa vedem ca sotul nostru are nevoie de noi cele frumose, fresh.
lady_i_healthy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:03
De multe ori casatoria e de interes, si sexul devine neintersant.Alte ori femeia se poate a gasit pe cineva mai inportant, mai influent, mai interesant, s-au pur si sinplu este probleme de sanatate, care poate fi de mai multe cauze.Trebuie cautat un medic, psiholog, care pot spune un veridict.Dar e pacat cand o femeie pacaleste un barbat cand stie ca e ;FRIGID; Casatoria nu este numai un avantaj, ci si drasgostea sufleteasca, si trupeasca a anbelor parteneri de viata.Asta nu se invata la scoala, acasa, si nici la biserica din pacate.
elsopotyi
Postat pe 29 Noiembrie 2009 09:26
Parerea mea...e ca uitam intradevar de gesturile marunte care aduc frumusete relatiei in pat...nu poti ca dupa o zi stresanta si obositoare sa sari in lenjeria sexy si apoi in pat...insa, daca esti primita cu vorbe tandre...mangaiata...alintata...inteleasa... iti trece ca prin farmec....
Se rezolva multe prin intelegerea momentelor prin care trece partenerul ..asta tine de amandoi..si e valabil indiferent de sexul pe care il ai...
Si sotul poate spune : Nu am chef de sex!..
Sunt si multi alti factori..gen sanatate... evenimente familiale... toate contribuie intr-un fel sau altul...
Daca nu uitam ca...macar o floare..o mangaiere..o adiere de parfum din cand in cand ...sau...lucruri inedite dau suflu nou ... putem pierde.... Nu neaparat divort... se poate si singuratate in doi....
Relatia intima in cuplu...se bazeaza pe relatia sufleteasca....
stop_pauline
Postat pe 29 Noiembrie 2009 10:43
De la: loobety, la data 2009-11-29 07:08:29O sa-ti spun si parerea mea. Din proprie experienta. Dupa casatorie, sotul meu a inceput sa bea zilnic, sa ma bata, sa-mi interzica sa fac absolut orice doream (pana la cele mai mici fleacuri), sa-mi impuna sa fac absolut orice voia el (de exemplu sa ma scol din pat noaptea la ora 3 sa mananc, numai pt ca asa voia el), pentru a-si demonstra puterea de barbat in casa (in timp ce eu munceam 8 ore la servici +treburile casei si copililul iar el statea acasa).Si astea sunt cele mai civilizate exemple din mizeria pe care am trait-o timp de aproape patru ani.....
Atunci cum sa-ti mai arda de facut sex? Sau poate tie ti-ar veni?????


Pai ce am citit aici este de-a dreptul ingrozitor!!!Intrebarea mea este; cum ai permis sa-ti fie calcata in picioare demintatea ta umana, asta ca sa nu mai vorbim de personalitate.Pentru ce, in numele a ce, ai putut face acest compromis?Ce ai descris tu aici, cred ca multa lume nu poate sa intelega.Iar chestia cu mancarea noaptea, fortat, depaseste totul.Omul asta nu-i sanatos la cap.Si mai esti inca cu el?!
100101
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:02
In situatii din astea si consilierea psihologica da foarte bune rezultate!
Deci ar fi bine sa discutati cu cineva.
Georgebar
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:13
Intradevar problema pusa de kyru este o problema destul de dura,care de multe ori duce la a-ti insela sotia,la despartire si in final la divort.Eu cred ca totusi intre doi soti se pune si problema compatibilitatii sexuale.Am patit eu asa ceva dupa ce a nascut sotia.De multe ori cand apare un copil,femeia isi indreapta atentia mai mult catre copil si mai uita de sot.Se intampla.Fiecare barbat care trece prin asa ceva,mai ales tanar si in putere,nu prea intelege asta si se simte abandonat.Apoi dupa nastere la unele femei vaginul nu mai este ca inainte.Sufera diverse modificari(adica se poate largi)si barbatul simte ca nu mai este ca inainte.De aceea femeia trebuie sa faca anumite exercitii care sa-i readuca forma si dimensiunile la normal.Barbatul este de multe ori mai sensibil decat o femeie.Trebuie sa-i acorzi o atentie mai mare,dar nici prea multa.Barbatul nu trebuie neglijat,asa cum nici femeia nu trebuie neglijata.Daca exista iubire adevarata totul va merge bine de la sine.Comunicarea are de asemenea un rol f important.Prin comunicare nu se intelege faptul ca ii spui sotului ca nu mai sunt bani,sau sa se duca la munca,intr-o relatie trebie sa existe mereu elementul surpriza.Vino cu ceva nou,dar nu exagera.Daca esti obosita seara,serveste-l dimineata,dar da-i si lui portia asa cum se cuvine.Sunt multe de spus pe aceasta tema intradevar f interesanta,pe langa toate prostiile postate pana acum.BRAVO KYRU
pescarul_healthy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:18
De la: loobety, la data 2009-11-29 07:08:29O sa-ti spun si parerea mea. Din proprie experienta. Dupa casatorie, sotul meu a inceput sa bea zilnic, sa ma bata, sa-mi interzica sa fac absolut orice doream (pana la cele mai mici fleacuri), sa-mi impuna sa fac absolut orice voia el (de exemplu sa ma scol din pat noaptea la ora 3 sa mananc, numai pt ca asa voia el), pentru a-si demonstra puterea de barbat in casa (in timp ce eu munceam 8 ore la servici +treburile casei si copililul iar el statea acasa).Si astea sunt cele mai civilizate exemple din mizeria pe care am trait-o timp de aproape patru ani.....
Atunci cum sa-ti mai arda de facut sex? Sau poate tie ti-ar veni?????
pescarul_healthy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:19
De la: loobety, la data 2009-11-29 07:08:29O sa-ti spun si parerea mea. Din proprie experienta. Dupa casatorie, sotul meu a inceput sa bea zilnic, sa ma bata, sa-mi interzica sa fac absolut orice doream (pana la cele mai mici fleacuri), sa-mi impuna sa fac absolut orice voia el (de exemplu sa ma scol din pat noaptea la ora 3 sa mananc, numai pt ca asa voia el), pentru a-si demonstra puterea de barbat in casa (in timp ce eu munceam 8 ore la servici +treburile casei si copililul iar el statea acasa).Si astea sunt cele mai civilizate exemple din mizeria pe care am trait-o timp de aproape patru ani.....
Atunci cum sa-ti mai arda de facut sex? Sau poate tie ti-ar veni?????
INCA MAI ESTI CU EL?FA-L SA DISPARA CAT MAI REPEDE DIN VIATA TA.Nu conteaza ca aveti un copil impreuna.Asta e o mizerie nu se mai cheama casnicie.Nu te respecta si nu te va respecta niciodata,asa ca.......
pescarul_healthy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:22
De la: lady_i, la data 2009-11-29 09:03:22Trist dar adevarat... Tot ceea ce a spus "fericire" este adevarat. Noi, femeile, ne luam in spate "sacul ce indatoriri" si uitam sa ne bucuram de viata. Suntem prea stresate, prea obosite pentru a mai avea chef de sex. Noi nu stim cat bine ne face o partida de sex, noi stim ca a face sex este o obligatie si nu o placere. De ce? Pentru ca la romani inca nu se face educatie sexuala in familie. Fetitele sunt invatate ca sexul este bleah, o chestie oribila pe care "obsedatul de barbat" o vrea in fiecare seara si despre care e rusine sa vorbesti. Iata ca pornim din start cu o impresie gresita despre sex. Eu zic ca asta e una dintre cauze: educatia din familie.
Kyru, referitor la cuplurile de concubini unde nu sunt probleme, iata care este parerea mea. Atat el cat si ea petrec mult timp pregatindu-se pentru intalnire. Amandoi urmeaza un adevarat ritual, se fac frumosi pentru celalat. Amanta este mereu aranjata, machiata, parfumata... intrun cuvat FRUMOASA. El nu miroase a transpiratie, o intampina zambitor, eventual cu o mica atentie (flori, o cutie de bomboane, sampanie, frisca si capsuni.... totul pentru o intalnire reusita).Pai cum ar putea esua o intalnire care incepe atat de bine? In familie asa ceva se intampla destul de rar. Sotul si sotia se vad si in ipostaze mai putin placute. El ajunge acasa obosit, transpirat, flamand. Ea il aude cum sforaie, cum da vanturi, ii suporta nervii (sau mai rau raspunde) si lista ar putea continua. La fel si pentru barbat. Isi vede nevasta ciufulita, nemachiata, imbracata cu un pulovar lalau care curge de pe ea sau un capot banal, ii simte in par mirosul de mancare atunci cand se aseaza langa ea, mainile ei la fel miros a detergenti sau a mancare... Tu ce ai alege? Nevasta cu arome de bucatarie sau amanta proaspata ca un ghiocel? Daca nevesta ar deveni "amanta" propriului sot situatia ar fi cu totul alta. Dar noi, nevestele, suntem prea ocupate ca sa vedem ca sotul nostru are nevoie de noi cele frumose, fresh.


Foarte frumoasa postarea ta!Felicitari, ai atins cam toate puncte.De acord total cu tine referitor la relatia de concubinaj.La partea cu familia…partial ai dreptate.Da, sunt si cunosc si eu cazuri de familii care traiesc cum zici tu.Cine este de vine?Poate doar unul sau poate amandoi.Sau poate, nivelul de educatie si/sau bunastare materiala.Desi, personal nu cred ca starea materiala ar trebui sa ne influienteze modul de comportare in familie si stilul de viata in cuplu.Dar sa sti, ca sunt si familii, care traiesc la fel de frumos ca in concubinaj.
Categoric in concubinaj, relatia este mai buna.De ce?Pai eu cred ca in primul rand, barbatul care are gena de violent, constientizeaza ca nu mai este stapan pe situatie.Asta pornind de la premiza, ca intradevar, fapt dovedit, violenta in familie este provocata de barbat.Si de aici incepe dezastrul.
Si, da!recunosc si eu a-si alege varianta "nevasta amanta" !
100101
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:43
Un alt motiv, pe langa cele deja mentionate, mai poate fi si ca sotiei nu ii place sexul ... si asta din cauza ca sotul este un amant jalnic, preocupat doar de placerea lui. In conditiile astea, sotia se gandeste: decat sa ma deranjez iar degeaba, sau doar pentru placerea lui mai bine ma culc linistita, asa mai tare ma enervez si devin si mai frustrata decat sunt deja.
Probabil o sa spuneti ca ar trebui sa se comunice mai mult ... dar sunt unii barbati (destul de multi chiar) care chiar nu inteleg sau nu vor sa inteleaga ca amandoi trebuie sa se simta bine si nu doar el.
Am auzit de exemplu pe unu la un moment dat ca se plangea ca sotia lui nu mai vrea sa faca dragoste cu el; explica el: chiar nu inteleg, o tin doar 2-3 minute ... nu o deranjez mult ... oare de ce nu vrea?!?
Cristina_Aron
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:45
De la: Cristina_Aron, la data 2009-11-29 11:45:12Un alt motiv, pe langa cele deja mentionate, mai poate fi si ca sotiei nu ii place sexul ... si asta din cauza ca sotul este un amant jalnic, preocupat doar de placerea lui. In conditiile astea, sotia se gandeste: decat sa ma deranjez iar degeaba, sau doar pentru placerea lui mai bine ma culc linistita, asa mai tare ma enervez si devin si mai frustrata decat sunt deja.
Probabil o sa spuneti ca ar trebui sa se comunice mai mult ... dar sunt unii barbati (destul de multi chiar) care chiar nu inteleg sau nu vor sa inteleaga ca amandoi trebuie sa se simta bine si nu doar el.
Am auzit de exemplu pe unu la un moment dat ca se plangea ca sotia lui nu mai vrea sa faca dragoste cu el; explica el: chiar nu inteleg, o tin doar 2-3 minute ... nu o deranjez mult ... oare de ce nu vrea?!?


asta cu 2-3 minute e tare!ai chef de glume de dimineata.Nu-i rau!Cu restul nu`s de acord cu tine.Daca el nu are initiativa, preia conducerea femeia si-l formeaza.S-apoi, pofta vine mancand.Si da, egoismul in cuplu trebuie eliminat, altfel nu merge!In acest caz, pana la urma, unul oboseste sa tot fie cu inititiva si renunta sau cauta altceva/altcineva.
100101
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:13
De la: kyru, la data 2009-11-29 12:13:58
De la: Cristina_Aron, la data 2009-11-29 11:45:12Un alt motiv, pe langa cele deja mentionate, mai poate fi si ca sotiei nu ii place sexul ... si asta din cauza ca sotul este un amant jalnic, preocupat doar de placerea lui. In conditiile astea, sotia se gandeste: decat sa ma deranjez iar degeaba, sau doar pentru placerea lui mai bine ma culc linistita, asa mai tare ma enervez si devin si mai frustrata decat sunt deja.
Probabil o sa spuneti ca ar trebui sa se comunice mai mult ... dar sunt unii barbati (destul de multi chiar) care chiar nu inteleg sau nu vor sa inteleaga ca amandoi trebuie sa se simta bine si nu doar el.
Am auzit de exemplu pe unu la un moment dat ca se plangea ca sotia lui nu mai vrea sa faca dragoste cu el; explica el: chiar nu inteleg, o tin doar 2-3 minute ... nu o deranjez mult ... oare de ce nu vrea?!?



Frumos spus!
Adaug si eu ceva, fetele stiu de ce! NICIODATA, niciodata, nici macar o singura data, cand intervine o problema in cuplu, de orice natura ar fi ea, barbatul priveste acuzator spre femeie: nu e vina lui, e vina ei (si brodeaza el prosteste un scenariu din care reiese clar ca ea e de vina).
De exemplu: ea se lateste, isi modifica tot corpul, o napadesc toti hormononii si toate depresiile pentru ca a nascut (i-a facut si lui un mostenitor - i-a daruit o sansa la nemurire), o vreme cine dracu mai are chef de sex, cand fetelor stim cat de solicitant este un bebelus, si cum renuntam noi la TOT in acea perioada.
Ei, lui nu i-a ajuns proaspatul dar divin pe care tu cu mare sacrificiu i l-ai facut, NU! el vrea sex, dar repede, si daca nu primeste se apuca sa scrie pe forumuri sau sa umple orasul ca ea e egoista si ca el mititelul e si el sensibil si are nevoi dragul de el si ca femeile astea sunt de neinteles si ca daca isi lua el din timp o amanta acum nu il mai durea capul
Mai am 10000000 de chestii de zis dar ma opresc aici ca presimt ca nu are rost...
ama_ama
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:59
Buna vreau sa spun ca am 37 de ani iar prietenul meu este mai mic ca mine cu 10 ani.Eu numai am cheful acela de sex,pe cand el ete dornic.Din cauza asta ne am cam racit.Nu stiu ce sa fac?
kudika131516
Postat pe 29 Noiembrie 2009 14:30
De la: amanda, la data 2009-11-29 13:59:34
De la: kyru, la data 2009-11-29 12:13:58
De la: Cristina_Aron, la data 2009-11-29 11:45:12Un alt motiv, pe langa cele deja mentionate, mai poate fi si ca sotiei nu ii place sexul ... si asta din cauza ca sotul este un amant jalnic, preocupat doar de placerea lui. In conditiile astea, sotia se gandeste: decat sa ma deranjez iar degeaba, sau doar pentru placerea lui mai bine ma culc linistita, asa mai tare ma enervez si devin si mai frustrata decat sunt deja.
Probabil o sa spuneti ca ar trebui sa se comunice mai mult ... dar sunt unii barbati (destul de multi chiar) care chiar nu inteleg sau nu vor sa inteleaga ca amandoi trebuie sa se simta bine si nu doar el.
Am auzit de exemplu pe unu la un moment dat ca se plangea ca sotia lui nu mai vrea sa faca dragoste cu el; explica el: chiar nu inteleg, o tin doar 2-3 minute ... nu o deranjez mult ... oare de ce nu vrea?!?



Frumos spus!
Adaug si eu ceva, fetele stiu de ce! NICIODATA, niciodata, nici macar o singura data, cand intervine o problema in cuplu, de orice natura ar fi ea, barbatul priveste acuzator spre femeie: nu e vina lui, e vina ei (si brodeaza el prosteste un scenariu din care reiese clar ca ea e de vina).
De exemplu: ea se lateste, isi modifica tot corpul, o napadesc toti hormononii si toate depresiile pentru ca a nascut (i-a facut si lui un mostenitor - i-a daruit o sansa la nemurire), o vreme cine dracu mai are chef de sex, cand fetelor stim cat de solicitant este un bebelus, si cum renuntam noi la TOT in acea perioada.
Ei, lui nu i-a ajuns proaspatul dar divin pe care tu cu mare sacrificiu i l-ai facut, NU! el vrea sex, dar repede, si daca nu primeste se apuca sa scrie pe forumuri sau sa umple orasul ca ea e egoista si ca el mititelul e si el sensibil si are nevoi dragul de el si ca femeile astea sunt de neinteles si ca daca isi lua el din timp o amanta acum nu il mai durea capul
Mai am 10000000 de chestii de zis dar ma opresc aici ca presimt ca nu are rost...


...mda!E un punct de vedere!Era bine sa enumeri macar 10 "chestii" din cele 10000000, poate gaseam si eu una reala, justificativa.Deoarece din tot ce ai zis, inafara de o aversiune vizibila, fatza de barbat, n-am inteles prea multe.Sa ma scuzi.Iar ce spui aici “i-a facut si lui un mostenitor - i-a daruit o sansa la nemurire” si asta cu “mare sacrificiu” ia facut lui, sotului, ma lasa fara putere de comentariu .
100101
Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:30
ia facut lui, sotului - by Kyru

Reactia la care ma asteptam de la tine:)) Fara putere de comentariu ar trebui sa te lase faptul ca nu stii sa scrii corect gramatical. Am incheiat ca e clar ca nu am cu cine discuta. Punct
ama_ama
Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:33
De la: amanda, la data 2009-11-29 15:33:22ia facut lui, sotului - by Kyru

Reactia la care ma asteptam de la tine:)) Fara putere de comentariu ar trebui sa te lase faptul ca nu stii sa scrii corect gramatical. Am incheiat ca e clar ca nu am cu cine discuta. Punct

...da! asta este, mai prins.Doar ca problema ta, este mult mai mare decat cratima mea!Exact acest tip de femei fac subiectul topicului.Multumesc. M-am lamurit acuma.
100101
Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:39

"daca nevasta nu ti-o placi le dai in traznet toate"

Parca asa sunt versurile, nu?

Cred ca de aici pleaca tot necazul. In plus, sotul, sotia sau amandoi, isi pierd de multe ori interesul fata de propriul aspect exterior si mai ales cel interior. De cele mai multe ori ei renunta sa se mai ingrijeasca, pun kilograme in plus, adopta un stil vulgar. Nu e totuna sa spui "vreau sa ne iubim" cu a spune "vreau sa ti-o tr..." sau alte expresii triviale. Dragostea este un fenomen nu numai fizic dar mai ales pshihic. De cele mai multe ori partenerul accepta un comportament vulgar pentru a evita un conflict in familie. Apoi mai este si lipsa de comunicare, inventivitate, prejudecatile. Sotul se teme sa isi iubeasca sotia asa cum si-ar dori el (si de cele mai multe ori si ea) dar in schimb frecventeaza fete de consumatie pentru asi da friu liber refularilor. Si nu va lipsi mult pana cand sotia va gasi pe cineva potrivit. O femeie vulgara este de asemenea dezgustatoare.
Pana la urma depinde de fiecare cat este de cultivat, de citit, cum sta cu nervii si cu sanatatea dar o buna viata de familie iti mentine intotdeauna un bun echilibru si-ti ofera un refugiu in fata stresului zilnic. http://www.healthy.ro/comunitate/forum/post_reply/4436.html#
healthy007795
Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:01
Sorry,

Inca ceva foarte important:
-fara izmene "moartea pasiunii" in fata nevestei;
-femeia sa arate mai bine (sau cel putin la fel de bine) acasa decat atunci cand iese in public; imbraca ceva care sa-ti puna in valoare fizicul (daca il ai), fii binedispusa, glumeste, razi; sotul iti va multumi pentru asta;
-un sot mofluz, ranchiunos si alte de-astea - nu va fi niciodata un bun partener de dragostehttp://www.healthy.ro/comunitate/forum/post_reply/4436.html#
healthy007795
Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:06
Ai dreptate sa intrebi toate astea....e greu de inteles...aveam 20 de ani....un copil si nu aveam pe nimeni care sa ma sprijine...nu aveam sa merg, mi-au trebuit 2 ani sa gasesc o locuinta in chirie, (inainte de revoluti e era greu, nu ca acum cand jumatate din locuinte sunt libere pt ca stapanii sunt plecati in Spania);sigur ca nu mai sunt cu el dar am ramas singura, de 25 de ani, si nu imi regasesc increderea care m-ar putea face sa accept pe altcineva in viata mea....



De la: kyru, la data 2009-11-29 11:02:35
De la: loobety, la data 2009-11-29 07:08:29O sa-ti spun si parerea mea. Din proprie experienta. Dupa casatorie, sotul meu a inceput sa bea zilnic, sa ma bata, sa-mi interzica sa fac absolut orice doream (pana la cele mai mici fleacuri), sa-mi impuna sa fac absolut orice voia el (de exemplu sa ma scol din pat noaptea la ora 3 sa mananc, numai pt ca asa voia el), pentru a-si demonstra puterea de barbat in casa (in timp ce eu munceam 8 ore la servici +treburile casei si copililul iar el statea acasa).Si astea sunt cele mai civilizate exemple din mizeria pe care am trait-o timp de aproape patru ani.....
Atunci cum sa-ti mai arda de facut sex? Sau poate tie ti-ar veni?????


Pai ce am citit aici este de-a dreptul ingrozitor!!!Intrebarea mea este; cum ai permis sa-ti fie calcata in picioare demintatea ta umana, asta ca sa nu mai vorbim de personalitate.Pentru ce, in numele a ce, ai putut face acest compromis?Ce ai descris tu aici, cred ca multa lume nu poate sa intelega.Iar chestia cu mancarea noaptea, fortat, depaseste totul.Omul asta nu-i sanatos la cap.Si mai esti inca cu el?!
loobety_healthy
Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:19
CRITICA, DEZINTERESUL LUI pentru SUFLETUL EI, NEIMPARTASIREA ACELORASI VALORI,faptul ca EL are tot dreptul la "IESIRI CU BAIETII" iar EA nu,
pot face ca interesul femeii pt. sex sa dispara; (nu-mi place ciorba asta, ai pus prea mult piper in tocanita, nu ti-a iesit placinta (ca lu' mama), cu ce naiba te-ai imbracat??, nu vezi cum arati?.., mai taci (exact cand EA tocmai ii povesteste ceva "important"..pt. ea..) ca nu aud meciul, ce ziceai ?(in timp ce EA ii cere o parere..), iar ma plictisesti cu astea?.., ce tot citesti toata ziua ?, ce daca am stat si eu la o bere, ce tu nu te distrezi pe la piata?)
EKaterina
Postat pe 29 Noiembrie 2009 16:26
Refuzul unei femei este de cele mai multe ori datorat mesajelor trimise de catre sot.
Unele dintre aceste mesaje sunt cat se poate de clare prin violenta, mojicia de care dau dovada unii dintre soti. Alte, deopotriva, sunt subtile, de exemplu, felul in care a inceput sa se uite dupa femei, sa se uite prin tine cand ar trebui sa faceti dragoste etc...
Binenteles femeia este gasita vinovata si o ploaie de pretexe se vor revarsa asupra aacesteia.
Cum sa mai ai chef de viata dupa toate acestea?
blue_little_angel
Postat pe 29 Noiembrie 2009 19:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
frigiditatea se trateaza?cum? 7 De la: Aemulus 25 Martie 2010 18:23
CHİAR DACA TE-Aİ DESPARTIT POTİ İUBİ UN BARBAT ªİ DUPA 22 DE ANİ?? 21 De la: goanga 5 Martie 2010 23:20
Infectie vaginala 61 De la: kudika_1022471 19 Ianuarie 2017 13:21
medici buni in bucuresti 5 De la: xenia_healthy 28 Octombrie 2010 20:41
Inducerea ciclului 3 De la: gabi100 1 Februarie 2015 17:59