Setari Cookie-uri

vreau sa fiu mama surogat

felicitari ptr.healti003913 Maria ! nici eu nu sunt d acord cu cele kre isi vand copiii si nici q cei kre ii cumpara!!! sunt atatia copii in orfelinate kre ast sa ii ia cineva acasa si sa aiba o fam. ganditi-va si la ei si la reactia si sentimentele copilului atunci knd o sa afle k d fapt mama lui ia dat viata numai pt bani
valutza_healthy
Postat pe 4 Mai 2010 16:32
Maria, gresesti si cele care sunt de acord cu tine acuzind ca "se vinde" , "se cumpara" un copil gresesc la rindul lor.
Nici una dintre voi nu e in situatia de a nu putea avea copii, de a infia sau folosi o mama surogat.Asa ca mai bine cititi si dati-va cu parerea intr-un mod restrins si elegant.

Maria, eu am infiat primul copil cind nu avea o luna, mama naturala il lasase in maternitate.
Cind a inceput sa inteleaga lucrurile din jurul lui (pe la 3 ani) i-am spus ca e infiat (oricum risca sa afle de la binevoitori ca cei de pe forum de exmplu) si acum, dupa 14 ani inca il intreb daca vrea sa-si cunoasca mama naturala.NU VREA!
Iar cind va dori eu il duc la cea care i-a dat viata.


Si da, nu toate femeile avorteaza dupa cum a mai spus cineva, dar nici toate femeile nu sunt in stare sa aibe copilul lor.

Si o mai mare prostie ca cea in care se spune "cele ce fac asa ceva este egal cu un avort ,....renunti oricum la el .fie ca-l avortezi ,fie ca-l dai/in ambele cazuri ,,NU-L MAI VEZI!"...n-am cuvinte.

Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor mamelor surogat si nu va uitati la cei care va acuza.
Sa dai nastere unui OM e un miracol pe care eu mi l-as fi dorit dar uite ca ma bucur doar de miracolul de a creste ceea ce alta a nascut si o pomenesc in rugaciunile mele si-i multumesc mereu pentru ca fara sa stie, fara sa vrea, m-a facut fericita!
micabis
Postat pe 4 Mai 2010 19:09
persoanele care comenteaza cel mai mult si cele care judeca cel mai mult sunt : imi pare rau sa zic, cele care au deja mai mult de 2 copii, si care iau avut fara probleme.
mama surogat este purtatoare
nu exista nici o gena si nici un adn de-al ei la copilul purtat
este al celor care-l concep, dar nu-l pot avea.
e un pacat ca cineva sa-si doreasca copilul lui, mai ales ca exista o posibilitate de al avea?
de a infia un copil, sunt de acord, in cazul in care nu mai exista nici o posibilitate, de exemplu: SA NU MAI AI UTER
cum va suna , mamici judecatoare?
de judecat sunt buni toti, la fapte e mai greu
puneti-va in situatia de a nu putea avea un copil
ce a-ti face?
la egoismul pe care-l vad intre randuri, nici de infiat nu cred ca a-ti infia.
scuzati-mi rautatea, dar asta e..
la rautate cum se poate raspunde?
as putea sa nu-mi spun parerea, dar....au dreptul la o sansa si cuplurile care nu pot avea copii.
BRAVO VPUA MAME PURTATOARE.
gigi_gigi
Postat pe 5 Mai 2010 16:36
De la: healthy014003, la data 2010-03-16 11:22:46vreau sa fiu mama surogat ,am un copil de 1 an si 9 luni perfect sanatos si caut cupluri ce au nevoie de ajutor pt a avea un copil relatii la nr tel 0740653635
enescuramona_ymail_com
Postat pe 5 Mai 2010 16:44
Aiurea, daca nu poti avea copii, poti infia.Carei problema?Leaganele sunt pline.
kudika098645
Postat pe 5 Mai 2010 17:25
LARISAVASILE79@YAHOO.COM
kudika183031
Postat pe 5 Mai 2010 18:11
Nu stiu cum puteti fi asa de reci sa va vindeti propriu copil...... inseamna ca nu aveti inima in voi. Bani acum ii ai.... acum nu ii mai ai nu stiu dupa cum puteti sa dormiti cu capu pe perna.De ce nu fac gestu asta fara bani daca sant asa disponibile ..nu vedeti ca totu se face daca iese banu SANTETI NISTE MAME FARA INIMA
denybella
Postat pe 5 Mai 2010 18:21
Si cele care isi lasa propriul lor copil abandonat ce sunt? Cele care nasc singe din singele lor, cum se numesc? Si nici chiar acelea nu pot fi bagate in aceasi oala pentru nimeni nu stie motivele abandonului.Cel putin au avut taria sa nasca ceea ce cele care avorteaza nu au, dar vind sa judece.

Cite din cele ofensate de ideea de "a-ti vinde copilul" au botezat vreun copil din orfelinat?
Cite v-ati petrecut citeva ore macar pe saptamina intr-un leagan de copii?
Cite ati luat acasa pentru un weekend un copil din leagan?

Voi doamnelor, cele care sunteti atit de aprige cu mamele purtatoare sunteti si impotruiva donatorilor de organe, nu?
Adica mai bine mori decit "sa cumperi" un organ care ti-ar lungi viata cu multi ani.
E acelasi lucru care datorita avansarii stiintei, evolutieii umane (in unele cazuri) se intimpla si cu mamele purtatoare.Ba mai mult fatul dezvoltat in uterul unei mame purtatoare nu are nimic din genele celei care il poarta.Doar conectia ombilicala.

Eu inca mai sper ca omenirea va fi la un moment dat peste tot in lume in concordanta cu ceea ce se intimpla in sec. XI.
micabis
Postat pe 5 Mai 2010 18:31
Pãrerile sunt împãrþite, clar ºi foarte categorice, fiecare cu gândirea lui,însã am mai zis un lucru ºi îl repet nu mi se pare normal sã dai viaþã unui prunc ºi pe urmã sã.l dai doar în schimbul unei sume de bani" DECI BEBE E O MARFÃ" CLAR !!! Eu nu cred cã o femeie se oferã sã fie mamã surogat doar de DRAGUL ºi MILA cuplurilor ce nu pot avea copii, ele fac chestia asta din disperare , au nevoie de bani ºi dacã nu o fi aºa mi-aº dori sã vãd întradevãr o femeie care fãrã nici un fel de obligaþie se oferã sã fie mama surogat fãrã sã i se ofere un ban ci doar de dragul de a face un cuplu fericit , ar da toate înapoi si nu ar mai avea atâta tupeu sã zicã cã o fac doar pentru a ajuta un cuplu ce nu poate avea prunci. Nu sunt împotriva donatorilor de organe am mai zis ºi mai sus , medicina a avansat cutremurãtor de mult o folosim, însã în situaþii disperate, când spre exemplu vrei sã salvezi o viatã sau sã faci o înseminare artificialã cu sperma prelevatã de la bãrbat, dar stii cã þii pruncul nu cã il dai cum face o mamã surogat .Acestea o fac pentru bani , iar când se terminã devin din nou mame surogat , nu? Cãci pânã la urmã asta poate deveni întradevãr o afacere , se face ºi pe bazã de contract ......banu îºi spune cuvântul , nu e de judecat întradevãr dar e de compãtimit.......
una
Postat pe 5 Mai 2010 20:27
Una, sa stii ca si donarea de organe se face tot pentru bani.Si nu pentru sume care se platesc pentru o mama purtatoare, pentru sume colosale!!!!!
Nimic nu e moaca si nimeni nu ajuta pe altcineva doar de dragul de a ajuta.
Daca a dona organe pentru bani e Ok, daca a face sex pe bani e Ok, de ce nu ar fi ok sa porti fatul unui cuplu care are bani si e dispus sa plateasca????
micabis
Postat pe 6 Mai 2010 05:28
aemulus, poate k p tine te-a facut fericita,dar ideea era k sunt foarte multi copii abandonati kre isi doresc o familie si ei ar trebui sa fie primii la kre sa n gandim inainte d o mama purtatoare,nu crezi?
valutza_healthy
Postat pe 6 Mai 2010 12:13
De la: Aemulus, la data 2010-05-06 05:28:33Una, sa stii ca si donarea de organe se face tot pentru bani.Si nu pentru sume care se platesc pentru o mama purtatoare, pentru sume colosale!!!!!
Nimic nu e moaca si nimeni nu ajuta pe altcineva doar de dragul de a ajuta.
Daca a dona organe pentru bani e Ok, daca a face sex pe bani e Ok, de ce nu ar fi ok sa porti fatul unui cuplu care are bani si e dispus sa plateasca????


Ce tot am încercat eu sã spun, tu nu ai înþeles un lucru Aemulus, a purta în pântece un copil, parte din tine indiferent cã e sperma ºi ovulele altcuiva dar practic copilul a fost purtat în pântece 9 luni de zile, ca pe urmã sã se renunþe la el pentru bani .....ORGANELE nu sunt o VIAÞA DE OM nu e totuna!!! Nu le poþi compara ! Nu e GRATIS nimic pe lumea asta, dar cineva mai sus zicea ca vrea sã devinã mamã surogat ptr-cã vrea cu adevãrat sã ajute un cuplu nefericit.Ajutor...cum ?Ori ajutã , ori face o afacere cu prunci ?
una
Postat pe 6 Mai 2010 18:56
Aemulus ce ai enumerat tu mai sus, sunt doar niºte aberaþii, clar , mã gândesc cã poate nu ai avut ce sã enumeri,nu se compara nimic cu VIATA UNUI COPIL ,poate reuºeºti sã înþelegi......
ªi pânã la urma nu ovulele alea ºi sperma prelevate de la alte persoane care nu au nici în clin nici în mâneca conteazã , ci faptul ....UNICUL motiv e ca pruncul respirã prin tine, se hrãneºte, suferã , se bucurã cu tine, trãieºte datoritã celei care îl poartã în pântece...dacã dupã toate acestea ea renunþã atunci nu se poate numi mamã.....nu ºtiu femei fãrã suflet, la fel ºi cele care renunþã la prunci.Eu nu îmi pot închipui o femeie care a nãscut un prunc ºi pe urmã a renunþat la el, sã nu aibã remuºcãri...nu cred, cã acelei femei nu ii va parea rãu mai devreme sau mai târziu..Astea sunt hotãrâri drastice care la un moment dat vor avea urmãri urâte , dureroase, si se va judeca nu numai aici jos ci si sus la D-zeu
una
Postat pe 6 Mai 2010 19:14
De la: fericire, la data 2010-05-04 10:09:57felicitari ptr.healti003913 Mria
nu trebuie sa ma felicit astai adevaru ambele parti vor sa faca un bine dar copilu va afla si va cauta mama care ia dat viata si mai ales pentru bani va fi traumatizat toata viata orceine il va creste ,eu stiu ce inseamna sa vrei un copil ca dupa prima sarcina si la legile care ereau ,si ce se facea pe vremea noastra ,mi sau infundat trompele cind am vrut sa mai am un copil nu am mai putut si am facut tratament de desfundare a trompelor care este foarte greu nu ca in zilele de azi daupa ani am avut probleme si sa descopar ca de la acea desfundare de trompe dar nu regret am inca un baiat si 2 fete de care sunt mindra si fata cea mare este studenta la medicina va sfatuiesc pe toti sa lasati gluma sa va ajutati cu sfaturi bune si sa nu va mai jigniti si celor car nu au copii sa se gindeasca bine ca pot investi in primul rind sentimente in acest copil sil pot pierde cind nu se asteapta nui usor pentru nici una din parti sa va ajute dumnezeu la toti si multa sanatate ca este foarte rau cind nu o mai ai .
kudika078676
Postat pe 6 Mai 2010 21:34
De la: Aemulus, la data 2010-05-04 19:09:38Maria, gresesti si cele care sunt de acord cu tine acuzind ca "se vinde" , "se cumpara" un copil gresesc la rindul lor.
Nici una dintre voi nu e in situatia de a nu putea avea copii, de a infia sau folosi o mama surogat.Asa ca mai bine cititi si dati-va cu parerea intr-un mod restrins si elegant.

Maria, eu am infiat primul copil cind nu avea o luna, mama naturala il lasase in maternitate.
Cind a inceput sa inteleaga lucrurile din jurul lui (pe la 3 ani) i-am spus ca e infiat (oricum risca sa afle de la binevoitori ca cei de pe forum de exmplu) si acum, dupa 14 ani inca il intreb daca vrea sa-si cunoasca mama naturala.NU VREA!
Iar cind va dori eu il duc la cea care i-a dat viata.


Si da, nu toate femeile avorteaza dupa cum a mai spus cineva, dar nici toate femeile nu sunt in stare sa aibe copilul lor.
imi pare rau eu nu sunt in masura sa judec pe nimeni si pur si simplu mi-am exprimat parerea si eu am avut sarcini toxice si ma stat in spital cu fiecare copil cite 4 luni stiu ce inseamna sa vrei un copil va doresc sa aveti putere sa faceti ce va-ti propus
Si o mai mare prostie ca cea in care se spune "cele ce fac asa ceva este egal cu un avort ,....renunti oricum la el .fie ca-l avortezi ,fie ca-l dai/in ambele cazuri ,,NU-L MAI VEZI!"...n-am cuvinte.

Dumnezeu sa va dea sanatate tuturor mamelor surogat si nu va uitati la cei care va acuza.
Sa dai nastere unui OM e un miracol pe care eu mi l-as fi dorit dar uite ca ma bucur doar de miracolul de a creste ceea ce alta a nascut si o pomenesc in rugaciunile mele si-i multumesc mereu pentru ca fara sa stie, fara sa vrea, m-a facut fericita!
kudika078676
Postat pe 6 Mai 2010 21:49
Bravo Aemulus,
sunt de acord cu tine.

si mai cred ca cele care comenteaza cel mai mult nu sunt altceva decat tzatze de cartier, care stau sa barfeasca cine ce mai face si care cat a mai castigat.

din anunturile care le-am vazut eu ptr mama surogat, nu prea reiese ca pe bani.
de unde s-a tras aceasta concluzie
si inca ceva, daca e pe bani, care ar fi problema?
poate INVIDIA

acuzam mamele care-si abandoneaza copii, ca,, de ce i-au mai facut, ca sa sufere, doar sunt atatea metode anticonceptionale si la urmna urmei potzi avorta''
sau ,, aia are 5 copii, si n-are serviciu, cu ce naiba ii hraneste, putea sa avorteze''

daca avorteaza:
,,doamne, ce inima are sa-si omoare propriul copil''
,,dar nu exista anticonceptionale''
,,mai bine il facea, ca o gura in plus..''

si asa mai departe
oricum ar face o femeie, nu este bine
ptr ca se vor gasi intotdeauna BABELE CU OCHELARI, din fiecare cartier, care stiu tot ce misca si judeca pe fiecare.

cred ca cel mai bine ar fi sa-si vada fiecare de oala lui, si sa lasam pe fiecare sa traiasca dupa bunul plac, atata vreme cat nu va cere voua de mancare si un loc de dormit.

au dreptul la o mama copii abandonati,
au dreptul la un copil, femeile care nu-i pot avea.

daca societatea s-a dezvoltat in asa masura incat se pot face copii prin mama purtatoare, este OK
cine nu vrea sa fie mama purtatoare, sa stea acasa si sa-si vada de ciorba ei.

mamele purtatoare, sa inteleaga si cine nu stie ce inseamna (cred ca persoanele inculte) doar poarta un copil, al altor persoane, cu genele altor persoane, cu caracteristici fizionomice si genealogice ale altor persoane.DOAR IL POARTA.
nu vad cum il poate abandona.
e drept ca il poarta 9 luni, dar nu este al ei.
daca se vor face analize se va demonstra ca nu exista nici o legatura intre mama purtatoare si copil.

practic itzi donezi uterul ptr 9 luni.
daca cineva o face pe bani sau nu, care-i problema doamnelor agitate?
gigi_gigi
Postat pe 6 Mai 2010 22:23
De la: gigi_gigi, la data 2010-04-28 17:42:30sunt insarcinata in 4 luni, pana acum totule ok, dupa nasterea lui bebe, as vrea sa fiu si eu mama surogat, pentru cine isi doreste intradevar un copil, (dar chiar sa-l doreasca).
am grupa A cu rh negativ.lasati-mi un id mes sau o adresa mail.



Vai þie gigi cred-ca se rãsuceºte pruncul tau în pântece când ºtie ce gândire ai, nu ºtiam eu de ce le iei apãrarea mamelor surogat cu atâta înverºunare ...Acum înþeleg, de ce nu le-ai lua-o doar eºti una dintre ele ºi þi-e fricã cã îþi pierzi clientela....
Se cumpãrã , se vinde, nu e nimic greºit existã ºi contract eu nu pot vedea chestia asta decât ,ca fiind o afacere.Nu am vrut sã judec, dar ºtiu cã prin ceea ce am scris in msj-le de mai sus am criticat niþel dar mã opresc aici. Sã-þi trãiascã pruncul ºi sã-l educi frumos...
una
Postat pe 7 Mai 2010 10:14
healthy014681 dute sa iti faci un control ca sigur nu esti sanatoaasa cum poti sa scri CONTRA COST vorbind de un copil cea ce faci tu e trafic de carne vie asta e valabil pentru toate. Dumnezeu va da un copil sa va bucurati de el NU SA IL VINDETI Ganditiva bine inainte sa faceti un pas care o sa-l regretati toata viata
denybella
Postat pe 7 Mai 2010 16:11
De la: valutza, la data 2010-05-06 12:13:59aemulus, poate k p tine te-a facut fericita,dar ideea era k sunt foarte multi copii abandonati kre isi doresc o familie si ei ar trebui sa fie primii la kre sa n gandim inainte d o mama purtatoare,nu crezi?


Valutza, mai citeste o data mesajul meu, mai ales acolo unde spun "eu am infiat primul meu copil cind nu avea o luna".

Una, fie cum vrei tu.Nu putem toti gindi la fel iar eu in nici un caz nu-mi propun sa schimb mentalitatea nimanui.
micabis
Postat pe 7 Mai 2010 18:39
una, nu mi-e frica ca-mi pierd clientela, ptr ca ma gandeam sa ajut intradevar pe cineva, nici macar n-am specificat ca as vrea bani ptr asta. dar cum ziceam, lumea sare in sus repede gandindu-se la cat poate castiga celalalt.
ptr ca acest copil l-am aviut tarziu, s-a cam lasat asteptat, stiu ce inseamna sa doresti copilul tau, si sa nu-l ai, chiar daca nu erau probleme fizice.
asa ca, as ajuta cu placere un cuplu care vrea un bebe , chiar sa-l vrea, dar asta inseamna din partea mea o selectie foarte riguroasa.
oricum, poate m-am ambalat putin, dar..nu-mi place cand se judeca persoana fara a se stii adevarul.
si pe acest forum , doar s-a judecat cu inversunare.
fiecare are motivele lui sa ia o decizie, daca esti dispus sa-l ajuti, e ok, daca nu lasa pe altul, fara sa judeci pe nimeni, doar Dumnezeu judeca.
si inca o data, sa fie clar, nu ceream contracost sau altceva in schimb, daca citesti bine mesajul.
sunt persoane pe acest site, care mai trebuie sa se maturizeze.
sunt prea tinere si cu prea mult elan in a judeca, fara sa vada care sunt faptele.
sanatate si numai bine, la toata lumea, indiferent de parere.
gigi_gigi
Postat pe 8 Mai 2010 21:24
Buna ziua, Pentru cuplurile care nu pot avea copii,vreau sa fiu mama surogat daca te intereseaza ma poti contacta la id agatha_tutu@yahoo.com ofer si astept seriozitate
healthy013349
Postat pe 9 Mai 2010 17:51
De la: gigi_gigi, la data 2010-05-08 21:24:52una, nu mi-e frica ca-mi pierd clientela, ptr ca ma gandeam sa ajut intradevar pe cineva, nici macar n-am specificat ca as vrea bani ptr asta. dar cum ziceam, lumea sare in sus repede gandindu-se la cat poate castiga celalalt.
ptr ca acest copil l-am aviut tarziu, s-a cam lasat asteptat, stiu ce inseamna sa doresti copilul tau, si sa nu-l ai, chiar daca nu erau probleme fizice.
asa ca, as ajuta cu placere un cuplu care vrea un bebe , chiar sa-l vrea, dar asta inseamna din partea mea o selectie foarte riguroasa.
oricum, poate m-am ambalat putin, dar..nu-mi place cand se judeca persoana fara a se stii adevarul.
si pe acest forum , doar s-a judecat cu inversunare.
fiecare are motivele lui sa ia o decizie, daca esti dispus sa-l ajuti, e ok, daca nu lasa pe altul, fara sa judeci pe nimeni, doar Dumnezeu judeca.
si inca o data, sa fie clar, nu ceream contracost sau altceva in schimb, daca citesti bine mesajul.
sunt persoane pe acest site, care mai trebuie sa se maturizeze.
sunt prea tinere si cu prea mult elan in a judeca, fara sa vada care sunt faptele.
sanatate si numai bine, la toata lumea, indiferent de parere.



Fii serioasa gigi_gigi nu sare nimeni in sus daca ai fi castigat ceva dintr`o afacere, dar nu in felul acesta, si nu trebuie sa ai prea multi ani ca sa constientizezi ca asta nu e un lucru tocmai normal si crestinesc. In privinta banilor aberezi clar sau cel putin asa vrei sa pari ca o faci din prea multa bunatate, insa o sarcina nu e tocmai usoara , nu e floare la ureche , nu e ca si cum ti`ai schimba o haina si o dai cuiva pe gratis ptr`ca o faci din bunatate si acea persoana nu isi permite......cam asa reiese din comment`urile tale, cu asta inchei .
una
Postat pe 14 Mai 2010 18:49
pentru una,

crezi ce vrei, n-are rost sa-mi pierd timpul in polemichre nesfarsite.
sanatate
gigi_gigi
Postat pe 15 Mai 2010 19:58
Pe noi near interes, ne dorim un copil si nu putem mam interesat cam care sun pasi dar trebe sa recunoastem si cat costa e important in vremurile noastre.Poti sami dai un pret/
healthy016255
Postat pe 17 Mai 2010 00:51
buna ma numesc andreea si am 26 de ani.Sunt mama a doi copii minunati si sanatosi si as dori sa fiu mama surogat pentru un culplu din dorinta de a ajuta dar si din cauza unor probleme financiare foarte mari. Sunt sanatoasa, am nascut natural fara probleme, curata si mentionez ca nu am nici o pretentie asupra bebelusului. Pe perioada sarcinii mi-as dori sa locuiesc la dvs pentru ca ar fi mai bine pt toti.
chiandra
Postat pe 17 Mai 2010 18:48
si daca ,persoana care poarta copilul pateste ceva si copilul se naste cu malformatii ? cine mai vrea sa ia copilul? cui ii ramane? daca nu poti avea copii ,poti infia sau poti ajuta pe cineva sa-si creasca copiii . chiar ca vine sfarsitul lumii!
skiuri
Postat pe 17 Mai 2010 20:25
Tanara absolventa a Facultatii de Educatie Fizica si Sport,fara vicii,stil de viata sanatos,istoric medical foarte bun,atestat de profesor doctor conferentiar, ma ofer mama surogat pentru suma de 40000 euro.Cer si ofer seriozitate maxima. myraj85@yahoo.com
healthy017042
Postat pe 9 Iunie 2010 12:19
in legatura cu polemicile nascute aici, as vrea sa vorbeasca pe acest forum doar cei clar interesati de aceasta tema. Forumul este facut pentru aceste parti interesate si nu pentru care vor sa-si spuna parerea. Sa si-o spuna abia dupa vreo 10 ani de incercari si mii de euro cheltuiti pentru a avea o viata normala si a avea, implicit un copil. Jos palaria pentru cele care intr-adevar vor sa ne ajute.
Daca sunteti interesate sa-mi purtati copilul, am mail-ul : blondiemonyk@yahoo.com. Ar fi bine sa fiti din Constanta.
Va multumesc !
kudika224296
Postat pe 2 Iulie 2010 17:03
Sunt curioasa cate femei din cele care au sarit la oferta de a fi mame surogat ar face asta MOKA?Vaiiii ce imi doresc eu sa ajut cuplurile care nu pot avea copii DAR "CONTRA COST"(am citat de aici)
Barbie30
Postat pe 2 Iulie 2010 17:17
Buna! Am 26 ani, casatorita, o fetita sanatoasa si frumoasa de aproape 3 anisori si ma ofer sa fiu mama purtatoare pt o familie care isi doreste cu adevarat un copilas. Sunt sanatoasa, nu consum alcool, nu fumez, de droguri nici nu poate fi vorba. Am hotarat sa fac acest pas pentru ca am avut o sarcina f usoara si placuta cu fetita mea si as dori sa repet experienta si in acelasi timp sa ajut un cuplu in dificultate, dar si din cauza unor probleme financiare cu care ma confrunt.
Acest proces este unul f delicat si care trebuie tratat cu multa sensibilitate dar si multa seriozitate; mentionez acest lucru intrucat consider ca seriozitatea este o conditie sine qua non a unei viitoare colaborari.
cine este interesat poate sa-mi lase un mesaj privat pe site sau ma poate contacta pe e-mail la : mama.mother84@yahoo.com
healthy017662
Postat pe 6 Iulie 2010 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E posibil sa fie sarcina?? 8 De la: kudika_35043 17 Mai 2013 08:25
Nu stiu ce sa fac 26 De la: kudika499581 26 Martie 2012 19:18
PROLUTON DEPOT 500MG/2ML-INLOCUIESTE GRAVIBINONUL 2 De la: alinacristina 4 Iunie 2010 15:10
ma ofer mama surogat 105 De la: klauditza_healthy 4 Iunie 2020 22:05
buna 3 De la: otybv 22 Mai 2011 18:38