Setari Cookie-uri

am evoie de un raspuns sant disperata

A si inca ceva si eu am uterul retrovers , asa ca asta nu este o problema.
kudika066702
Postat pe 17 Aprilie 2010 10:51
suna-ma la 0721953985, am postat un raspuns, vad ca nu e afisat! Sunt Profesoara natalia
lilienuta
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:02
CITESTE PSIHOTERAPIE SI FILOZOFIE,ROMANIA LITERARA
kudika147912
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:06
De la: healthy009886, la data 2010-04-17 10:15:50buna ziua!Sunt noua pe aici si nu prea stiu cum sa incep!Am 27 ani si ma numesc Alina in urma cu 5 ani am fost operata de un chist pe ovar.La vremea aia doctorul la sunat pe sotul meu si ia zis ca nu a putut salva ovarul si la scos. De atunci am fost la foarte multi doctori am facut foarte multe analize si totul e ok dar ce nu e ok este ca eu nu am ramas nici o data insarcinata cu toate tratamentele date de ei eu nu am ramas!Unde as putea sa mai merg?Mentionez ca sunt dintr-un ors din judetul neamt.Daca are cineva o situatie asemanatoare sa-mi zica si mie ce a facut,intr-un fel sunt cam disperata pentru ca ne dorim um bebe ata eu cat si sotul meu care i-mi este alaturi si ma intelege!
healthy009886
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:10
Buna, de o luna incerci!!!si ti se pare mult, dar ce sa zica altii care incearca de cativa ani si nimic!!Am trecut si eu prin asaceva, intrun final am fost binecuvantati cu un baietel, dar adevarul e ca ne-am straduit mult pt asta. Da, acidul folic e bun, dar mai bine ar fi sa iei vitamine Elevit, sunt cele mai bune, astea mi-au fost recomandate de medicul meu ginecolog, nu sa ma laud, dar este unul dintre cei mai buni!!Elevit poti lua chiar si daca reusesti sa ramai insarcinata, ba chiar si dupa nastere, in timpul alaptarii, atunci eu luam chiar doua pastile pe zi.....aaa sa iti vezi la un ginecolog daca nu ai trompele infundate, s-ar putea sa ai nevoie de o interventie daca sunt infundate, iar daca nici asa nu ramai, trimite-ti barbatul sa faca o spermograma, linisteste-l, nu doare!!!BAFTA!!!
claudia_m
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:25
uterul retrovers nu reprezinta o problema in a ramane insarcinata ci doar ca ramai mai greu,deoarece gura uterului sta intr-o parte si e mai greu sa ajunga sperma acolo. Spui ca incerci de o luna, e prea devereme sa disperi. Acidul folic recomandat este foarte benefic, nu va face decat sa imbunatateasca interioriul uterului ca ovulul odata fecundat sa se poata mentine . Acidul folic este recomandat sa fie luat cu 3 luni inaine sa doresti sa ramani gravida.Nu-ti fie teama nu-ti face rau. Insa nu dispera gandeste pozitiv. Femeia este un canal al lui D-zeu de a trimete suflete pe pamant , cand noul suflet ce va fi sa vina este pregatit si te-a ales pe tine ca mama, atunci va avea loc si evenimentul...
psihoterapeut
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:29
sal! stiu mai multe persoane care au fost la statiunea SOvata si dupa cateva tratamente acolo au reusit! Este indicat aerul de acolo pt boli ginecologice.
alexia24
Postat pe 17 Aprilie 2010 11:58
o luna? e nimic.............poti nici sa nu ai probleme asa cum sunt eu de exemplu si dupa 8 luni.............am reusit...............cu tratament nu pt ca as fi avut o problema ci eram stresata si suprasolicitata din cauza serviciului.Tratamentu a costat in adic folic care este foarte bun pentru bebe si trebuie luat inainte de a ramane gravida cu 3 luni , este recomnadat, si in primele 3-4 luni de sarcina, rau nu are cum sa-ti faca, un tratament prin care sa-ti reguleze menstruatia la 28 de zile pt a sti exact zilele fertile, si atunci e de munca ca in rest doar de placere ca de lipit nu se lipeste oricum, si un supliment pt a nu mai fi stresata , supliment natural.Oricum nu dispera si spor la munca cel mai bine ar fi sa iti notezi in calendar prima zi a 14-a zi numarata de la prima cand iti vine menstruatia din a 14-a zi pana in a 24-a aveti de munca ca nici atunci nu se stie care e ziua de ovulatie, asta cu conditia sa fie regulat la 28 de zile.
Gabriela2
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:07
Draga,esti de de-a dreptul aroganta, cum sa fi disperata ca intr-o luna nu ai ramas gravida ? Altele se chinuie cu anii si au motive intemeiate, nu ca tine , tu ai fite in cap. Vei ramane gravida atunci cand nu vei mai fi "disperata".
cfelicia2003
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:22
buna,daca doresti sa mai discutam intra la mine pe mess,dora_dora490
toate cele bune!
dora_dora490
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:22
Draga mea eu te sfatuiesc sa incerci si cu produse naturiste pe baza de aloe vera.Cunosc cazuri rezolvate astfel.Aceste produse se pot achizitiona de la firma FOREVER LIVING .Cred ca ai auzit si tu de aceasta firma.Daca nu ai auzit inca intra pe net pe adresa www.forever.ro si vei vedea toate produsele. Daca doresti informatii mai amanuntite contacteaza-ma pe adresa mea de email si iti voi raspunde imediat.Adresa mea este ion.dana@yahoo.com Astept sa imi dai vesti bune .Te pup cu drag DANA.
ion_dana
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:37
buna , sunt mamica a 2 copii si am uter retrovers. Nu dispera, nu ti pierde speranta , o luna e cam putin sa te pronunti. Mult succes!
healthy008487
Postat pe 17 Aprilie 2010 12:53
buna
nu dispera
esti foarte tinara
daca si tu si partenerul aveti analizele bune
ramane decat voia lui domne ,doamne
dar nu fiti stresati
healthy010086
Postat pe 17 Aprilie 2010 13:16
O luna e prea putin ca sa-ti dai seama daca poti sau nu ramane gravida, mai ales ca in cursul unei luni perioada optima e de doar cateva ziele (3-5)cat dureaza ovulatia. Ia-ti temparatura bazala ca sa stii exact. N-am avut timp sa citesc ce-ai scris tu sau altii si s-ar putea sa ma repet, asa ca scuze...
Daca va doriti cu adevarat un copil mergi, daca vrei, si la un preot sa te binecuvinteze si sa citesi Acatistul Sfintilor Parinti Ioachim si Ana, a Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil(care i-a binevestit Fecioarei)sau a Sfantului Stelian ocrotitorul copiilor.
Toate cele bune!
elenaneli
Postat pe 17 Aprilie 2010 13:25
Mamei mele i s-a pus exact acelasi diagnostic, mai mult i s-a spus ca trebuie sa suporte si o operatie pentru a ramane insarcinata, dar pana a ajunge a ajunge la operatie si-a dat seama ca este deja insarcinata cu fratele meu ...si mai tarziu am aparut si eu. In concluzie se poate..nu fi ingrijorata pentru ca asta cu siguranta va afecta
diana_emilia
Postat pe 17 Aprilie 2010 13:45

Salut!
Sunt o mamica de 28 de ani si am o fetita de 1 an si cinci luni. Cu oarece timp in urma am trecut prin aceasi problema ca si tine.Nu stiu cum e la voi, dar la noi bebeul a fost gandit si programat mai ceva ca intr-o clinica de fertilizare. Cu vreo 6 luni inainte de a ne "apuca"de bebe , impreuna cu sotul am inceput un regim de viata foarte corect: mancare sanatoasa, consistenta, reduse grasimile, zaharul de orice fel, suprimat alcoolul - reduce enorm calitatea spermei, suntem nefumatori, am facut analize de sange, inclusiv RH-ul, miscare multa (am lucrat pana aproape cu 2 saptamani inainte de nastere)si acidul folic care nu este altceva decat fier asa ca nu are cum sa faca rau.
In sfarsit ne-am pus pe treaba si-am tot muncit de ne-am cam saturat daca se poate spune asa, dar rezultatele se cam lasau asteptate . Eram foarte stresati si dezamagiti ca nu se intampla nimic. Am repetat analize inclusiv spermograma - toate bune si frumoase. Am concluzionat ca in toate demersurile noastre noi L-am uitat pe Cel de sus si am uitat complet de noi ca si cuplu.
Am schimbat modul de abordare. Ne-am relaxat total, am continuat stilul de viata sanatos si ne-am redescoperit pe noi cei din anii studentiei - suntem de 9 ani impreuna. Trebuie sa adaug ca am ajuns sa condimentam destul de mult viata sexuala de unde pana atunci cam mirosea a plictis. Si eu am uter retrovers si o caruta de alte probleme si ne-am gandit ca poate daca mai incercam si altceva decat pozitia clasica si lenesa avem un rezultat - si l-am avut . Acum nu stiu ce a ajutat mai mult, daca a fost regimul de viata, pozitiile sexuale sau faptul ca ne-am relaxat si ne-am axat pe vorba din popor "cand o fi , o fi!"
In speranta ca ti-am fost de ajutor, iti urez:spor la treaba"! si sa ne spui si noua pe cand botezul!
ROXANA_D
Postat pe 17 Aprilie 2010 13:49
fata draga nu crezi ca e mai simplu si mai sigur sa consulti medicul ginecolog ?
kudika104733
Postat pe 17 Aprilie 2010 13:50
Cunosc pe cineva care are uter retrovers si ginecologul i-a spus ca poate sa ramana insarcinata doar din anumite pozitii.Documenteaza-te mai mult in aceasta directie....sau consulta un ginecolog mai bine pregatit!!!!
dianastnc
Postat pe 17 Aprilie 2010 14:25
nu stiu cine ti-a spus ca uterul retrovers este cel raspunzator de faptul ca nu ramai insarcinata . eu am uter retrovers si cea mai mare temere a mea de cand ma stiu este cum sa NU raman insarcinata . am 4 copii si doua avorturi ''la activ'' si cred ca as mai fi facut vreo 10 copii daca nu ma ''feream'' cu disperare . deci asta cu uterul retrovers cade ,treci la urmatoarea. si nu dispera ,dumnezeu stie cel mai bine ce e de facut . roaga-te . .
skiuri
Postat pe 17 Aprilie 2010 14:32
bag seama ca te grabesti tare..... nu stii ca asemenea socoteli cu rabdare se fac....usor fetito,...usor si vei reusi.
constantin_healthy
Postat pe 17 Aprilie 2010 15:16
sper ca ati citit si mesajul meu, ionescu natalia
lilienuta
Postat pe 17 Aprilie 2010 16:10
salut ma numesc bogdan si fiul meu are deja 5 ani si eu si sotia mea neam cam chinuit putin sa facem copil camm 7-8 luni .parerea mea?acelasi tratament :asteptati si cu rabdare se poate toate fara medicamente de nici un fel am reusit va urez noroc
healthy014739
Postat pe 17 Aprilie 2010 16:55
Draga mea! Un copil este darul lui Dumnezeu si oricat ne-am stradui noi sa-l aducem pe lume,nu e posibil fara ajutorul Lui!Trebuie sa _l rogi pe El sa ti-l daruiasca si totul va fi conform planului Sau si la timpul pe care Il va hotari. Copii mei,baiatul si nora,au fost la fel de disperati,ca sa zic asa,ca si tine(2 sarcini pierdute) si cand au inteles ca numai Dzeu ii poate ajuta,dupa 7 ani de asteptari si rugaciuni,a venit pe lume o minunatie de fetita,cu toate ca medicii nu le mai dadeau nici o speranta!Asa ca,nu dispera,toate vor veni la timpul potrivit...pana atunci ,pregateste-te ca atunci cand va veni sa fie cu adevarat un dar si nu o povara si astfel veti fi fericit cu totii!
scootsie
Postat pe 17 Aprilie 2010 17:40
Dar tu pentru ce ai internet? Cum poti sa spui ca ti-e frica sa iei acid folic, cand acidul folic e crucial pentru sanatatea copilului, este vitamina B9, o vitamina hidrosolubila pe care o poti lua oricat de multe luni pentru ca excesul se elimina in urina, nu se depune in organism. "Uter retrovers" au asa de multe femei incat ar trebui sa i se spuna uter normal. Eu am uter retrovers si in plus si evare polichistice si am ramas insarcinata in mod natural, acum sunt in 8 luni.Exista injectii de ovulatie, te pot ajuta sa ramai insarcinata,si cu rabdare vei ramane cu siguranta. Succes. Si pune mana si informeaza-te cat mai mult despre tot ce te intereseaza despre sarcina, vitamine, sanatate ,etc, este inacceptabil sa nu stii niste lucruri de baza .
Arlene
Postat pe 17 Aprilie 2010 17:47
O colega de servici avea aceeasi problema ca si a a ta; in cele din urma a ramas insarcinata. E adevarat ca a urmat un tratament, a durat ceva timp, in cele din urma a reusit. Asa ca nu dispera. trebuie doar sa ai rabdare.
yna_2007
Postat pe 17 Aprilie 2010 17:59
eu te sfatuiesc sa te duci la biserica si sa te rogi.pt ca Dumnezeu e singurul care te poate ajuta.si nu mai crede ca nu o sa ramai insarcinata gandestete ca o sa ramai si o sa ai un bebelus frumos care seamana cu voi doi.fi mai optimista .sa stii ca pe mine Dumnezeu ma ajutat foarte mult nu in momentul in care am cerut ajutor dar la un timp acel lucru pe care mi l-am dorit foarte mult din tot sufletu mi sa indeplinit.trebuie sa crezi in acel lucru cu toata inima.iti spun eu ca o sa ramai insarcinata in curand sii o sa fii cea mai fericita.
healthy013372
Postat pe 17 Aprilie 2010 18:35
buna. Si eu am uter retrovers , lucru ce nu m-a impiedicat sa raman insarcinata de 3 ori. Insa sufeream si de altceva pt ca mai toti medicii pe care i-am consultat mi-au spus ca este aproape imposibil sa am un copil. Nu ii puteam duce la termen. Si asa am pierdut doua din cele trei sarcini. Dar nu am renuntat si, dupa 5 ani de tretamente si ....perseverare l-am avut pe Alex, care este astazi lumina ochilor mei. Are 25 ani si este un baiat de toata frumusetea. Asa ca, NU DISPERA si AI RABDARE. F,F, MULTA RABDARE
maria_doina
Postat pe 17 Aprilie 2010 18:52
i-a acidul folic atat cat iti da el ( medicul) stimuleaza fertilitatea si o luna e prea putin sa fii disperata mai asteapta ca se ramane insarcinata si cu uter retrovers fara probleme bafta
chiotoroiu
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:30
de multe ori cosmeticele pe care le folosim au efecte negative asupra sanatatii noastre. Haideti sa ne dam toate cu parerea despre ce ar trebui sa folosim si ce nu.
http://lady-geonika.blogspot.com/2010/04/lista-neagra-cosmeticelor.html#comments
Georgiana77
Postat pe 17 Aprilie 2010 19:30
buna! daca dr a zis ca poti dc esti disperata? cu ce crezi ca putem ajuta noi forumistele?multe mai rau te baga in incurcaturi decayt sa te lamureasca.succes!
weronik68
Postat pe 17 Aprilie 2010 20:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iritatie..? 7 De la: Catherine24ism 17 August 2011 20:10
cum remediem durerea, lipsa somnului odihnitor si a energiei 32 De la: kudika226898 28 Aprilie 2011 22:02
Plantele care te mentin mereu verde 27 De la: office_salinasusesi_ro 19 Martie 2010 23:09
Baticuri chimioterapie 1 De la: tizia 7 Octombrie 2010 12:17
marire de sani 3 De la: healthy001807 30 Noiembrie 2009 13:18