Setari Cookie-uri

am evoie de un raspuns sant disperata

asculta sfatul medicului pt ca are dreptate.acidul folic se ia cu cel putin 3 luni inaite de a ramane gravida si in primele 3 luni de sarcina.asa ca ia-l si mai incearca...numai de o luna incerci si esti disperata?
healthy014213
Postat pe 20 Aprilie 2010 02:28
Stai linistita. Si eu am uter retrovers dar am 2 copii. Mai incearca, eu am ramas insarcinata cu fetita( al doilea copil) dupa vreo 6 luni. Asa ca mai incearca si lasa "minunatul" acid folic. Parerea mea e sa mergi la un magazin naturist si sa icerci ceva pe baza de plante fiindca astea nu prea au efecte secundare.
Bafta si sa auzim de bine
iuliaand2
Postat pe 20 Aprilie 2010 08:55
cred ca deja ai facut ceva progrese? eu am o ruda apropiata care avea cancer de ovare in urma caruia a ramas cu un singur ovar si medicii i-au spus ca probabil nu va avea copii niciodata dar D-zeu e mare si are in prezent o fetita frumoasa si sanatoasa cu toate ca a luat pe perioada sarcinii tot felul de medicamente si chiar si antidepresive si nici nu alapteaza...deci curaj draga mea....si D-zeu fie cu tine !
mirelateea
Postat pe 20 Aprilie 2010 09:37
Intr-adevar trebuie sa ai putina rabdare ca sa ramai insarcinata.
Iti pot da un sfat.Nu stiu daca ai auzit de firma CERAGEM, sunt filiale si in alte tari, nu stiu unde esti tu ca sa-ti pot spune daca este si acolo.
CERAGEM Compact este un aparat personal de termomasaj portabil care combinã efectele de presopunctura ºi cãldurã cauzate de becurilor infraroºii emisã prin componente de jad (generând efectul de moxibustiune – metodã tradiþionalã chinezeascã care se refera la încãlzirea anumitor puncte din corp în urma arderii unor plante medicinale ).

CERAGEM Compact este special proiectat pentru a îndepãrta efectele negative ale stresului acumulat zilnic în corp ºi restabilirea stãrii generale de bine a organismului prin aplicarea terapiei termale care asigurã urmãtoarele:

- Relaxeazã muºchii din zona în care se aplicã.
- Asigurã stimularea punctelor considerate vitale din jurul coloanei vertebrale
- Îmbunãtãþeºte circulaþia sângelui ºi revitalizeaza forta interioara a Qi-ului (Qi provine din limba chinezã, reprezentând vitalitate, forþã de viaþã ºi putere)
- Îndepãrteazã tensiunile cauzate de stres.

Este foarte bun aparatul.Mama mea de cand merge la sediul firmei si face sedinte cu aparatul, nu mai ia medicamente pentru glanda tiroida( mentionez ca nu putea sa stea nici o zi fara sa le ia).
Acesta este site-ul www.ceragem.ro

Ti-am dat un mic sfat.Sper sa-ti foloseasca.Pe multa lume a ajutat, inclusiv pe o tipa care nu putea ramane insarcinata,a facut cateva sedinte si nu dupa mult timp a ramas insarcinata.

flonina
Postat pe 20 Aprilie 2010 13:14
adreseaza-te unui homeopat ,in mod normal nu ar trebui sa existe probleme ,dar un homeopat te-ar putea lamuri mai bine. multa bafta
relimota@yahoo.com
la baia mare este doctorul vint radu , telefon 074444357
kudika014678
Postat pe 20 Aprilie 2010 14:28
nu trebuie sa te stresezi...cunosc multe cazuri in care mamele au nascut la 39 ,40 de ani copii frumosi si sanatosi...poate ca asa cum se spune, copiii facuti la batranete sunt mai deosebiti in sensul bun, de asemenea stiu cazuri de mame sanatoase si tinere care au nascut copii cu prb...si cunosc situatiile astea de la o pers care a lucrat peste 20 de ani la gine...deci mai incearca cateva luni, nu dispera din cauza varstei.
ladycroft_healthy
Postat pe 20 Aprilie 2010 15:44
pentru negii genitali, foloseste alcoolatura de TUIA. CAUTA PE NET ACEAST ARBUST, TUIA MEDICINAL SI AI SA CONSTATI CATE PROBLEME VINDECA (NODULI MAMARI, NEGI GENITALI, CHISTURI OVARIENE, BRONSITE, ETC.) MULTA SANANATE!
lenia
Postat pe 20 Aprilie 2010 19:09
Daca te blochezi pe ideea disperata ca nu ramai insarcinata...nu e bine.
Relaxeaza-te, copilul va venii cand il vei astepta cu drag, nu cu disperare !
Fa o cura (mai ales ca e primavara)cu LAPTISOR DE MATCA liofilizat (productie romaneasca, sa aiba in compozitie DOAR laptisorul!)si ..asteapta linistita.
(Din 8 femei carora le-am recomandat asta...8 au copilasii.)
EKaterina
Postat pe 22 Aprilie 2010 12:55
buna, ti s-a mai spus dar iti zic si eu nu dispera doar dupa o luna, la mine s-a prins dupa 6 luni asa ca nu-ti mai fa griji asa mari. bafta si spor la treaba
mari_utzah
Postat pe 22 Aprilie 2010 14:31
si eu eram disperata la aceeasi varsta,( ma casatorisem la 26 de ani dupa o relatie de 4 ani) si ma pregateam sa ma internez pentru investigatii la maternitatea POLIZU , acum vreo 30 de ani, cand un medic stomatolog in varsta ,( o doamna)m-a sfatuit sa fac o cura cu vitamina A si E. Am doi baieti inalti si frumosi , de 29 respectiv 26 de ani, desi am pierdut o sarcina ( prima ) din cauza unui eveniment nefericit. Si mie mi s-a spus ca am uter retrovers si iata ca am dus 3 sarcini la termen,fara cine stie ce analize si tratamente. Despre acidul folic nu stiu ce sa iti spun, dar relaxeaza-te si incearca si cu cele 2 vitamine - intreaba si un medic ce parere are.Iti urez numai bine!!!!!
Si scrie-mi de se va produce evenimentul asteptat!
healthy011487
Postat pe 22 Aprilie 2010 20:01
iubita si eu am uter retrovers...si am ramas din prima insarcinata....dar pot spune ca ar fi ajutat si acidul folic la ceva...caci incepusem sa iau acid folic cu 2 luni inainte de a ramane...chiar nu te inteleg de ce iti e teama de acid folic?????????sa stii ca e un produs ce se recomanda a fi luat cu 2-3 luni inainte de sarcina si in timpul sarcinii....e un produs care scade rata malformatiilor la copii....si pe deasupra creste si fertilitatea mamei!!!asa ca ia cu incredere acid folic...si vei vedea rezultatele....si tine cont ca de ramas insarcinata ramai in anumite zile ale lunii...si anume in perioada fertila...atunci..trebui sa te pui pe treaba!!si...sa stii ca am ceva cunostinte in privinta asta...tinand cont ca sunt si eu o "mica asistenta"
cosminuta84
Postat pe 23 Aprilie 2010 15:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Apel umanitar 2 De la: irina4life 15 Martie 2009 20:09
inchiderea porilor 15 De la: kudika065705 15 Februarie 2016 15:10
Diabet 2 De la: romdesimed 4 Februarie 2009 13:57
o dieta pt slabit incet 14 De la: kudika514252 23 Mai 2012 16:39
alergia la histamina 31 De la: juicenoni 11 Iulie 2015 19:04