Setari Cookie-uri

Cum scapam de sinuzita?

Buna,
Imi pare tare rau sa aud cata lume sufera de aceasta boala, eu una m-am internat de 3 ori la coltea si am fost operata de doua ori in decursul a trei luni de profesorul Cristian Popescu ptr ca operatiile nu mi-au reusit din vina lui, explicatia era una de genul"probabil nu te-am curatat ca lumea".
Dupa 5 zile de la ultima externare m-am umflat din nou si a trebuit o noua interventie chirurgicala,de data aceasta a fost la spitalul Sf. Maria operata de d-nul profesor Codrud Sarafoleanu careia ii multumesc pe aceasta cale ca m-a scapat de chinut durerilor.Sfatul meu este:daca puteti sa va tratati pe cale naturala faceti-o sa nu ajungeti pe mana unor macelari ca nu stiti ce o sa se intample cu voi pe urma , eu am stat internat aprox. 4 luni din 06 septembrie pana pe 17 decembrie cu cateva zile acasa intre externari.Am facut 3 operati care mi-au lasat niste cicatrice foarte urate pe frunte si un mic gol intre sprancene, am mai facut si niste punctii extrem de neplacute cu niste ace mari infipte in frunte cu o substanta care imi curgea pe nas si pe gura in acelasi timp .
SAnatate multa si sper sa nu va duceti niciodata la acest spital si la acest doctor.
stefyka
Postat pe 31 Mai 2010 14:29
Mesajul anterior > aveti probleme la citit - confundati tava cu teava , daca o faceti intentionat , cu atat mai rau . Eli
healthy011235
Postat pe 31 Mai 2010 14:51
Nu se scapa de sinuzita cu sfaturi de pe forum! Ti-o spune cineva care a pierdut timpul ascultand in dreapta si-n stanga sfaturile conoscutilos si a ajuns pana la urma la operatie! Asta am facut eu si te sfatuiesc sa nu faci si tu la fel. Mergi la medic, pentru ca este un proces inflamatoriu pe care nu-l poti stapani cu inhalatii cu ceai de musetel, crema chinezeasca sau cu spraiuri tip aloe vera.Daca ai deja dureri de cap, nu te juca! E bine sa faci o radiografie si o tomografie si sa te lamuresti ce ai Nu amana!
Pupici si multa sanatate!
healthy005427
Postat pe 31 Mai 2010 17:05
Va aduc aminte cu toata dragostea

SAREA , baile cu sare, inhalatiile in mediu salin, NU a vindecat pe nimeni.
Sarea e cel mai puternic produs intunecat, creeat de acea energie Intunecata , special sa indeparteze fiinta umana de Creatorul Sau DIVIN.
Sarea creeaza dependenta, daca mai e folosita si fara discernamant mai provoaca si blocaje energetice in trupul fizic ( boli greu recurabile), distruge celulele si moleculele cele mai fine din trupul fizic.
Deci, terminati cu reclame de doi lei, ca oamenii sa-si cheltuie economiiile lor pe un serviciu care creeaza dependenta si NU VINDECA de LOC, creat special de acei intunecati care in momentul de fata,,,,, cauta sa mai atraga suflete nevinovate, adormite ,,,,pentru ce ???????
Vindecarea se afla in voi
Schimbata GANDIREA, sa fie doar pozitiva.
Alimentatia sa fie dupa Grupa Sanguina, daca sunt probleme mai grave, renuntati la produse ANIMALICE o perioada de 7 luni, pana ce trupul fizic isi revine.
Va aduc aminte,,,,, Trupul Fizic se autovindeca singur. NU ARE NEVOIE de INTERMEDIARI ( medicamente creeate de intunecati, ca sa va ia banii)
Celula din corp se autoregenereaza cu Apa din locul in care va-ti nascut si cu AER,,,, SIMPLU
Deci putina miscare ( gimnastica ) cu o respiratie ritmata, de doua ori sau de mai multe ori pe zi, in functie de conditia fizica a fiecaruia.
Normal ar fi sa conoasteti putina anatomie si biologie, ca sa va cunosteti trupul fizic si cat mai multe plante, ce rol au ele in trup etc.
O rugaciune de multumire adresata corpului, mancarii, celulei din corp , apei pe care o beti, e foarte importat.
Aici aveti un link care va va aduce o infinita liniste si pace sufletea http://www.lucratorul-in-lumina.com/afirmatii/vindecare.htm

Dumnezeul nostru Creator sa va binecuvanteze cu o infinita iubire Divina dupa voia lui si vointa voastra si dragoste de viata alaturi de cei dragi.
healthy000378
Postat pe 31 Mai 2010 22:38
salutari....am vazut topicul si am vrut sa iti dau si eu acelasi sfat ca si restul persoanelor. mergi neaprat la medic si fa-ti radiografii si ce mai trebuie.
eu una am mers cam tarziu si facusem o sinuzita frontala care se extindea f repede, aveam dureri groaznice atunci cand mergeam....aveam impresia ca imi da cineva cu ciocanul in cap.
am reusit sa scap de ea prin tratament cu antibiotice si masaje si un tratament babesc ca sa zic asa ....bunica mea imi facea cate un nas cu ceara calda, sincer pe mine m-a ajutat.
oricum din cate stiu de sinuzita nu scapi daca nu e tratata cum trebuie, asa ca cel mai bine e sa mergi la medic sa-ti de-a tratamentul corect.
marina_teodora
Postat pe 31 Mai 2010 23:34
am avut sinuzita de la 8 ani iar acum am 21,am scapat de ea in sfarsit acum 2 ani.multe vacante la mare si la munte,mai ales sa iesiti dimineata inainte de rasaritul soarelui si seara la apus pe plaja la mare.eu am lucrat in ibiza pe insula un an si de atunci nu am mai avut nicio problema.inainte sa merg acolo am incercat tot felul de tratamente si am mers la cei mai buni specialisti si nimic.dar mi-au recomandat mult ,,aer de munte si mare,mai ales.,,
healthy012764
Postat pe 1 Iunie 2010 01:04
Bravo! e cea mai buna metoda de a scapa de punctie si de a trata sinuzita !
delfina24
Postat pe 2 Iunie 2010 12:32
Incearca si cu NAZODREN picaturi pe langa un tratament cu antibiotic prescris de ORL-ist si ceva tablete pentru fluidificarea secretiei nazale gen ACC sau erdomed, sinupret.La noi a mers schema asta.
sanatate!
Alycia
Postat pe 4 Iunie 2010 17:26







------------------------------------
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 5 Iunie 2010 23:37
punctia a fost dureroasa, sinuzita era cronica, dar, de atunci au trecut 40 de ani, nu am mai avut niciodata probleme.
lilienuta
Postat pe 6 Iunie 2010 08:44
total de acord, dr e cel care ia deciziile, dar radiografiile pot fi citite de mai multi medici de specialitate
lilienuta
Postat pe 6 Iunie 2010 08:46
nu uitati ce am spus si altora care acceseaza alte topicuri - mergeti la cel putin 2 medici, chiar dak ar fi sa va coste bani, adik, mai bine dekt sa traiti ce au trait dnele si drsele care au scris cele de mai sus.
De la oftalmolog pana la ginecolog, reumatolog, dentist, e bine sa consultam 2 medii cel putin.
Uneori mai ai si noroc - mama mea si-a rupt piciorul, dar am avut sansa k la urgenta in ziua respectiva sa lucreze ortopedul Moga, acum e la Spitalul Militar, am avut noroc, stie si carte, are si vocatie, si prezenta de spirit. I-a salvat, impreuna cu dr Marin, piciorul mamei. Le multumesc toata viata mea. Asta apropo de ceea ce a spus o dna despre 3 operatii...
lilienuta
Postat pe 6 Iunie 2010 08:51
De la: healthy004130, la data 2010-04-13 18:00:47Eu am sinuzita si a inceput sa ma doara foarte tare capul daca stie cine cum se poate scapa de ea?

Cel mai indicat ar fi sa consulti un medic de specialitate si apoi sa incerci si un tratament naturist. Sinuzita trebuie tratata medicamentos pentru a nu avea consecinte neasteptate.
Monicamm85
Postat pe 7 Iunie 2010 12:57
nu am ce face si ma uit pe site-ul salinei asteia,ce descopar ca individul care posteaza sute de reclame pe forum cu acelasi cintinut este un mare mincinos,de ce?pai o sedinta pe forum costa 10 ron iar pe site 20 de ron,care sa fie explicatia?Abonamentul pe forum este 100 de ron pe site 200 de ron,mai oameni nebuni ca buni nu va pot spune,100 nu este egal cu 200 si no sa fie niciodata.
ene_m_gabriel
Postat pe 7 Iunie 2010 17:03
Nimic nou, acelasi ene m gabriel care doar jigneste, plin de ura si cu o grava problema.... restul utilizatorilor o stiu..... Incercand sa fiti justitiarul suprem, incercand sa aratati ca va pricepeti la toate, dand exemple despre facultati cu galeti de branza, improscand cu noroi orice alt produs sau metoda medicala de sanatate, parerea mea (umila de portar ce a terminat facultatea cu galeti de branza) ca va faceti un deserviciu si in planul afacerii d-voastra. Daca asa se comporta un om care consuma produsele flp, daca astea sant efectele secundare (ura, nervozitate, incoerenta, neadaptare), sincer as avea indoieli in a consuma aceste produse.
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 8 Iunie 2010 14:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cursuri unghii false si extensii gene 2 De la: alexa_ph 5 Iulie 2011 11:02
Buna fetelor! 2 De la: MissRainbow 20 Februarie 2012 07:42
Sex-appeal 66 De la: Indiana_Jones 11 Octombrie 2011 22:34
prestigecosmetics 3 De la: ad__83 6 Mai 2011 12:30
Este bine sa devenim vegetarieni? 14 De la: kudika414177 20 Mai 2013 09:39