Postat pe: 25 Aprilie 2010, ora 23:21
Va rog sa imi dati niste sfaturi ce sa fac sa nu mai am paru gras mi se unge f repede ajutati-ma va rog multmesc fetelor
Mai multe
De la: healthy013349, la data 2010-04-25 23:21:13Va rog sa imi dati niste sfaturi ce sa fac sa nu mai am paru gras mi se unge f repede ajutati-ma va rog multmesc fetelor
si eu as vrea sa stiu ,am acelasi lucru ca si ea de vreo luna de zile cand m-am tuns
De la: healthy013349, la data 2010-04-25 23:21:13Va rog sa imi dati niste sfaturi ce sa fac sa nu mai am paru gras mi se unge f repede ajutati-ma va rog multmesc fetelor
De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 16:21:57Ceea ce folosesc eu si da efecte indiferent de tipul de par este samponul de cal. Nu glumesc - mergeti la o farmacie cu medicamente pt animale si cereti sampon de cal. Eu sunt in spania si aici se fasesc chiar si in magazinele de cosmetice. Am avut par gras ma spalam de trei ori e saptamana ca sa-mi stea - acuma mie suficienta o singura spalare iar in cazul in care folosesc placa si fixativ il spal de doua ori. Oricum nu are importasnta de cate ori va spalati pe cap pentru ca este ub sampon natural si nu afecteaza cu nimik arul in plus ii da si o stralucire foarte faina si il lasa fin la atingere. Singura problema care ma confrunt este ca atunci cand folosesc mai des placa incepe sa-mi cada fire de par si pt asta nu am gasit inca o solutie - varfurile imi sunt cu tendinta de incretire si am nevoie sa le tin drepte - daca stiti o alta solutie prin care le pot mentine drepte v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da si mie cateva sfaturi sau idei cu privire la aceasta situatie.
De la: kokeshi, la data 2012-04-03 18:42:47De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 16:21:57Ceea ce folosesc eu si da efecte indiferent de tipul de par este samponul de cal. Nu glumesc - mergeti la o farmacie cu medicamente pt animale si cereti sampon de cal. Eu sunt in spania si aici se fasesc chiar si in magazinele de cosmetice. Am avut par gras ma spalam de trei ori e saptamana ca sa-mi stea - acuma mie suficienta o singura spalare iar in cazul in care folosesc placa si fixativ il spal de doua ori. Oricum nu are importasnta de cate ori va spalati pe cap pentru ca este ub sampon natural si nu afecteaza cu nimik arul in plus ii da si o stralucire foarte faina si il lasa fin la atingere. Singura problema care ma confrunt este ca atunci cand folosesc mai des placa incepe sa-mi cada fire de par si pt asta nu am gasit inca o solutie - varfurile imi sunt cu tendinta de incretire si am nevoie sa le tin drepte - daca stiti o alta solutie prin care le pot mentine drepte v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da si mie cateva sfaturi sau idei cu privire la aceasta situatie.
Nu poti renunta la placa de intins parul?
De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 19:28:32De la: kokeshi, la data 2012-04-03 18:42:47De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 16:21:57Ceea ce folosesc eu si da efecte indiferent de tipul de par este samponul de cal. Nu glumesc - mergeti la o farmacie cu medicamente pt animale si cereti sampon de cal. Eu sunt in spania si aici se fasesc chiar si in magazinele de cosmetice. Am avut par gras ma spalam de trei ori e saptamana ca sa-mi stea - acuma mie suficienta o singura spalare iar in cazul in care folosesc placa si fixativ il spal de doua ori. Oricum nu are importasnta de cate ori va spalati pe cap pentru ca este ub sampon natural si nu afecteaza cu nimik arul in plus ii da si o stralucire foarte faina si il lasa fin la atingere. Singura problema care ma confrunt este ca atunci cand folosesc mai des placa incepe sa-mi cada fire de par si pt asta nu am gasit inca o solutie - varfurile imi sunt cu tendinta de incretire si am nevoie sa le tin drepte - daca stiti o alta solutie prin care le pot mentine drepte v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da si mie cateva sfaturi sau idei cu privire la aceasta situatie.
Am incercat sa nu o mai folosesc deloc dar varfurile mi se incretesc chiar daca arul mie drept. Acuma o folosesc o data pe saptamana si daca cineva ar sti vreun gel sau o crema - un produs ceva care sa-mi tina varfurile la par intinse as renunta la placa...eu am cautat dar nu prea am gasit si ce am gasit nu a dat rezultate.
De la: all_red21, la data 2012-04-03 19:31:09De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 19:28:32De la: kokeshi, la data 2012-04-03 18:42:47De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 16:21:57Ceea ce folosesc eu si da efecte indiferent de tipul de par este samponul de cal. Nu glumesc - mergeti la o farmacie cu medicamente pt animale si cereti sampon de cal. Eu sunt in spania si aici se fasesc chiar si in magazinele de cosmetice. Am avut par gras ma spalam de trei ori e saptamana ca sa-mi stea - acuma mie suficienta o singura spalare iar in cazul in care folosesc placa si fixativ il spal de doua ori. Oricum nu are importasnta de cate ori va spalati pe cap pentru ca este ub sampon natural si nu afecteaza cu nimik arul in plus ii da si o stralucire foarte faina si il lasa fin la atingere. Singura problema care ma confrunt este ca atunci cand folosesc mai des placa incepe sa-mi cada fire de par si pt asta nu am gasit inca o solutie - varfurile imi sunt cu tendinta de incretire si am nevoie sa le tin drepte - daca stiti o alta solutie prin care le pot mentine drepte v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da si mie cateva sfaturi sau idei cu privire la aceasta situatie.
Am incercat sa nu o mai folosesc deloc dar varfurile mi se incretesc chiar daca arul mie drept. Acuma o folosesc o data pe saptamana si daca cineva ar sti vreun gel sau o crema - un produs ceva care sa-mi tina varfurile la par intinse as renunta la placa...eu am cautat dar nu prea am gasit si ce am gasit nu a dat rezultate.
Stiu eufoarfecele
![]()
De la: all_red21, la data 2012-04-03 19:31:09De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 19:28:32De la: kokeshi, la data 2012-04-03 18:42:47De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 16:21:57Ceea ce folosesc eu si da efecte indiferent de tipul de par este samponul de cal. Nu glumesc - mergeti la o farmacie cu medicamente pt animale si cereti sampon de cal. Eu sunt in spania si aici se fasesc chiar si in magazinele de cosmetice. Am avut par gras ma spalam de trei ori e saptamana ca sa-mi stea - acuma mie suficienta o singura spalare iar in cazul in care folosesc placa si fixativ il spal de doua ori. Oricum nu are importasnta de cate ori va spalati pe cap pentru ca este ub sampon natural si nu afecteaza cu nimik arul in plus ii da si o stralucire foarte faina si il lasa fin la atingere. Singura problema care ma confrunt este ca atunci cand folosesc mai des placa incepe sa-mi cada fire de par si pt asta nu am gasit inca o solutie - varfurile imi sunt cu tendinta de incretire si am nevoie sa le tin drepte - daca stiti o alta solutie prin care le pot mentine drepte v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da si mie cateva sfaturi sau idei cu privire la aceasta situatie.
Stiu eufoarfecele
![]()
De la: kudika_3939, la data 2012-04-03 19:41:24De la: all_red21, la data 2012-04-03 19:31:09De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 19:28:32De la: kokeshi, la data 2012-04-03 18:42:47De la: kudika_nikole, la data 2012-04-03 16:21:57Ceea ce folosesc eu si da efecte indiferent de tipul de par este samponul de cal. Nu glumesc - mergeti la o farmacie cu medicamente pt animale si cereti sampon de cal. Eu sunt in spania si aici se fasesc chiar si in magazinele de cosmetice. Am avut par gras ma spalam de trei ori e saptamana ca sa-mi stea - acuma mie suficienta o singura spalare iar in cazul in care folosesc placa si fixativ il spal de doua ori. Oricum nu are importasnta de cate ori va spalati pe cap pentru ca este ub sampon natural si nu afecteaza cu nimik arul in plus ii da si o stralucire foarte faina si il lasa fin la atingere. Singura problema care ma confrunt este ca atunci cand folosesc mai des placa incepe sa-mi cada fire de par si pt asta nu am gasit inca o solutie - varfurile imi sunt cu tendinta de incretire si am nevoie sa le tin drepte - daca stiti o alta solutie prin care le pot mentine drepte v-as fi recunoscatoare daca mi-ati da si mie cateva sfaturi sau idei cu privire la aceasta situatie.
Stiu eufoarfecele
![]()
si eu am parul ondulat si il mai intind cu placa ,dar daca este putina umezeala afara se increteste imediat si
nu prea am ce-i face
De la: AncaDiaconu, la data 2012-04-11 18:27:45Mie imi merge foarte bine cu samponul Tigi Catwalk your highness nourishing, este la 750 ml si va spun ca o sa va ajunge suficient timp.
Eu l-am cumparat la recomandarea unei prietene din State si cred ca sa gaseste si in Romania.