Setari Cookie-uri

Reteta de slabit:

Pacat de scoala pe care ati ablolvit-o , ( daca ) , limba romana este foarte grea . Porumbelulpentru unii dinter noi . Cami citeste corect , nu printre randuri , Aemulus este o fiinta abjecta din toate punctele de vedere . Porumbelule tu de ce te bagi ?
Sheherezan
Postat pe 16 Iunie 2010 10:30
Buna healthy004130
Citeste ce ai scris si raspunde la ce te intreb.
"Pacat de scoala pe care ati ablolvit-o , ( daca ) , limba romana este foarte grea . Porumbelulpentru unii dinter noi . Cami citeste corect , nu printre randuri". Te rog frumos sa spui, avand in vedere ca tot vorbesti de limba romana, daca exista o logica in ceea ce spui. Apropo ai luat bacu'? Sa nu spui ca ai facut si filozofia. "Porumbelule tu de ce te bagi?" De ce ma bag? Ma "bag" pentru ca am faþã de proºti aceaºi compãtimire pe care o am faþã de bolnavii incurabili. La fel ca peste tot in lumea asta, oamenii prosti sunt mult mai multi decat cei inteligenti. Marea diferenta este, ca la noi, se si lauda cu asta. Ma "bag" pentru ca am atractie nemaipomenita fata de idioti. Scrii ceva serios pe un forum si hop apare idiotul cu o contra. Schimbi cateva replici cu cineva si te trezesti ca apare omul cu o contra care nu are nicio treaba cu subiectul, cu bunul simt, cu ratiunea, cu realitate, cu orice vrei. In schimb vrea neaparat sa puncteze prostia pe care o respira. Din aceasta cauza ma "bag". Sincer sa fiu, la modul cum scrii, nu stiu daca tu ai inteles ceva din raspunsul meu la intrebarea "de ce ma bag".
===================================================================================
Si ca sa te ajut sa intelegi mai bine iti dau urmatorul exemplu: o doamna (domnisoara) prezinta urmatoarea "reteta" de slabire "De la: alexandra082571, la data 2010-05-19 15:27:36

Se mananca 3 zile numai orez fiert in apa, fara sare sau altceva si se beau doi litri de apa. Se poate bea cafea neindulcita sau coca-cola light. Urmatoarele trei zile se mananca fructeca: mere, portocale, anana, grapefruit etc. Ultimile trei zile se manaca legume crude sau fierte, mai putin cartofi. Apa, cola light si cafea se beau in toate cele 9 zile. CUM VI SE PARE?" Si unul numit ene m gabriel ii da replica "o idee mai mult decat cretina,pe ce se bazeaza aceasta idiotenie,?Cumva pe prostie?" Ce parere ai tu, fie de "reteta", fie de "replica"?
Paunul
Postat pe 16 Iunie 2010 11:45
Acum exista un nou partener care te va ajuta sa aduci cateva schimbari in stilul tau de viata si a obtine silueta pe care ti-o doresti: PROGRAMUL 14 ZILE!
....................
Mi se pare foarte simplu cerealele imi plac la nebunie... inlocuiesc 2 mese si imi ramane una in care trebuie sa am dieta echilibrata...cred ca am inteles bine: oua, carne, branza, lapte...fructe.

Deja este dificil.

Eu am incercat de toate, am 1.70 si acum am 70 kg vreau sa dau jos 10 kg ma simt cam mare. Ultima achizitie " capsule de cidru de mere" se iau 3 pe zi cu 30 min inaite de masa cu un pahar mare de apa si se beau multe lichide. Cica slabesti GARANTAT am vazut oameni care spun ca au dat 13 kg in 2 saptamani... As fi vrut sa nu se intample nimic sau sa trebuiasca sa reduc doza, dar am pus 2 kg ( aveam 68)acum cred ca este o problema de metabolism de activitate zilnica. Am inceput asa fac miscare zilnic, urc pe scari, cobor pe scari... nu mai mananc paine si intr-o luna o sa vad ce se intampla.... deja am renuntat sa merg la mare... ma pregatesc sa merg la schi ca acolo nu trebuie sa ma dezbrac.

Lili1970
Postat pe 16 Iunie 2010 13:30






============================
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 21 Iunie 2010 13:13
Buna filozofie, la naiba cu sportul si dieta…
Dr. Paulo Ubiratan, Porto Alegre, Rio Grande do Sul, într-un interviu acordat TV locale, a fost întrebat despre mai multe sfaturi pe care întotdeauna le-a dat ...

Întrebare: exercitiile cardiovasculare prelungesc viata, nu?
R: inima ta a fost facuta pentru a batede un numãr de ori ... Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul în cele din urmã se uzeazã. Accelerarea inimii nu va va face sa trãiti mai mult: Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii , daca o faceti sa mearga mai repede.
Vrei sa traiesti mai mult?
Ia un pui de somn!
Î: Ar trebui sã mã opresc cu consumul de carne rosie si sa mãnânc mai multe fructe si legume?
R: Tu trebuie sã întelegi logistica eficientei ... . Vaca ce manânca? Iarbã si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul dumneavoastrã . Vrei sa manânci boabe? Mãnâncã pui.
Î: Ar trebui sã reduc consumul de alcool?
R: Categoric nu. Vinul se face pe bazã de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce înseamnã cã acesta trage apa din fructe, astfel încât sã profite din plin din ea. Berea este de asemenea din cereale. Le puteti lua!
Î: Care sunt avantajele unui program regulat exercitii fizice?
R: Filosofia mea este: Dacã nu aveti nicio durere ... sunteti bine!
Î: Fripturile sunt daunatoare?
A: Nu m-ai ascultat! ... Astãzi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevãrul este cã acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie dãunãtor pentru tine?
Q: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?
R: Categoric nu! Exersarea unui muschi doar il face sã creasca în dimensiune.
Î: Ciocolata face rau?
R: Esti nebun? ! E cacao! O alta vegetala! Este o mâncare bunã pentru a fi fericit!
Si tine minte: Viata, nu ar trebui sã fie o cãlãtorie pânã la mormânt, cu intentia de a ajunge sanatos acolo , cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia celalalt drum - Bere într-o mânã - chips-uri în cealalta - mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigând ca ..... A MERITAT SA FACI CALATORIA! !

Daca a umbla inseamna a fi sanatos, postasul ar fi nemuritor .....! Balena inoata toatã ziua, mananca doar peste si bea apa si totusi e grasa!

REMEMBER: Un iepure alearga, sare toata viata si traieste 15 ani, broasca testoasã nu alearga NICIODATA si trãieste 450 de ani.
Paunul
Postat pe 22 Iunie 2010 08:48










======================================================
Salina_SUSESI_Timisoara
Postat pe 25 Iunie 2010 08:31
Pachet tau pentru silueta dorita de la Pro Natura !

Continut:
1 cutie Cura de slabire & Chrom dr Ionut Moraru;
1 flacon Otet de mere cu miere si polen;
1 flacon Stevia rebaudianum;
40 doze Ceai verde & Ananas

Programul pentru o siluetã de invidiat - o asociere de 5 produse ce aduc multiple principiile active naturale, bine tolerate ºi asimilate de organism, ce te susþin atât fizic, cât ºi psihic.

Detalii pe : http://www.pronaturashop.ro/produs.php?id=567

http://www.pronaturashop.ro
RoxanaAna
Postat pe 7 Iulie 2010 12:12
De la: RoxanaAna, la data 2010-07-07 12:12:03Pachet tau pentru silueta dorita de la Pro Natura !

Continut:
1 cutie Cura de slabire & Chrom dr Ionut Moraru;
1 flacon Otet de mere cu miere si polen;
1 flacon Stevia rebaudianum;
40 doze Ceai verde & Ananas

Programul pentru o siluetã de invidiat - o asociere de 5 produse ce aduc multiple principiile active naturale, bine tolerate ºi asimilate de organism, ce te susþin atât fizic, cât ºi psihic.

Detalii pe : http://www.pronaturashop.ro/produs.php?id=567

http://www.pronaturashop.ro



De ce tot repeti? Ai ramas pe placa asta?Sau va paste falimentul?
kudika226898
Postat pe 13 Iulie 2010 21:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta cu "supa de vraza in capsule" 6 De la: FAT__FRUMOS_ 24 Ianuarie 2012 19:20
Cosmetice 12 De la: carmen_natural 28 Februarie 2011 20:18
Mancaruri de Craciun si Revelion 16 De la: kudika421339 23 Decembrie 2011 09:12
NU POT SA-MI POTOLESC POFTA DE MANCARE 37 De la: kudika_1044549 17 Ianuarie 2023 16:37
Adolescenti 10 De la: Alexaonewish 13 Octombrie 2010 18:44