Mai multe
De la: Aemulus, la data 2010-06-06 22:55:54Mushtiucule, eu cind spun pensionar ma gindesc la tatal meu si la profesorii mei care sunt pensionari si la toti cei de la care am invatat in viata asta si pentru care am un respect deosebit. Nu ii mai raspundeti acestui domn Ene ca asa ii dati satisfactie.Si vorba aceea "nu te pune cu prostul ca te bate cu experienta",si acest ENE are destula
|
||
|
andradit Postat pe 8 Iunie 2010 09:38 |
||
|---|---|---|
De la: andradit, la data 2010-06-08 09:38:29trebuia sa gusti si tu din oala cu laturi,iti place asa-i?Prost e cel ce nu are experienta si ramane dobitoc pana scapa societatea de el,si atunci de prost ce a fost n-o sa aibe nimeni grija de mormantul plin de buruieni,asta ca rasplata.Nu mai bine eviti tu discutiile si iti cauti o carte de citit,ca-ti trebuie,nu de alta dar ingrosi randul celor fara cruce.De la: Aemulus, la data 2010-06-06 22:55:54Mushtiucule, eu cind spun pensionar ma gindesc la tatal meu si la profesorii mei care sunt pensionari si la toti cei de la care am invatat in viata asta si pentru care am un respect deosebit. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 8 Iunie 2010 09:42 |
||
De la: elsopotyi, la data 2010-05-22 08:40:10Ce poti manca din pensia de nimic, si inca suntem in vara, cand caldura nu se plateste.Ce poti lua in loc de medicamente daca nu ai bani ?????Ce poti face sa nu fi anxios, depresiv cand nu poti trai diin pensie????si toti te fura!!!!!!!!Astept raspuns de la PROFESORI adevarati nu de la basescu. il poti manca pe boc la gratar cu garnitura de elena udrea si sos de videanu |
||
|
|
||
|
angelradios Postat pe 8 Iunie 2010 10:25 |
||
| ene_m_gabriel zbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de aici...fraiereste pe altii nu pe noi, nea idiot ;) | ||
|
antipatica Postat pe 8 Iunie 2010 12:16 |
||
Eu zic ca o cearta fara paruiala este egala cu zero! Si..oameni buni,nu mai dati apa la moara,ca ea va merge in continuare... In loc sa cautati sa va ajutati,voi va luati la cearta si luati in considerare orice vorba spusa,in loc sa o ignorti. Fiti mai calmi! O zi frumoasa!
|
||
|
vss Postat pe 8 Iunie 2010 12:51 |
||
| ignorati* | ||
|
vss Postat pe 8 Iunie 2010 12:51 |
||
| pai domnule drag daca nu avem alternativa in tara asta pentru ce ne-am varsa sangele INCA ODATA intr-o revolutie violenta?la ce ar folosi explca-mi ca sunt tare de cap si nu inteleg.iti doresti comunism din nou? nu mai e in trend,nu ca mie personal mi-ar fi displacut foarte tare avei intr-adevar un acoperis deasura capului la pret excelent ,nu te rodea gandul ca maine te anunta patronul ca mai vii 15 zile la lucru sau ca vroiai ceva si nu iti puteai cumpara.in aceste privinte era superok.dar pe mine adica orasul in care locuiesc ma tinea 3 ore seara fara lumina si toata ziua aproape fara pic de caldura ,apa calda aveam cu portia de doua ori pe saptamana cate 2 ore.de alimente nu am ce vorbi inafara de peste congelat totul era la moarte de om SI IN CAZUL MEU MANCAREA NU REPREZINTA MARE LUCRU AM 38 DE ANI 1,70 INALTIME SI 52 DE KG deci mancarae nu ma intereseaza foarte mult dar TREBUIE SA MANCAM CA SA TRAIM.deci nu mi-as dori acest regim din nou ,sincer.ceea ce nu pot eu sa pricep retardata mintal fiind ,de ce nu se paote trai rezonabil in tara asta din munca cinstita.AH,DA EXCELENT PUNCTAT ENEMGABRIEL TREBUIE IGNORAT.sincer ma gandeam ca voi citi un raspuns mult mai stufos si plin de tot felul de...... | ||
|
maria1931 Postat pe 8 Iunie 2010 13:29 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 09:42:29De la: andradit, la data 2010-06-08 09:38:29trebuia sa gusti si tu din oala cu laturi,iti place asa-i?Prost e cel ce nu are experienta si ramane dobitoc pana scapa societatea de el,si atunci de prost ce a fost n-o sa aibe nimeni grija de mormantul plin de buruieni,asta ca rasplata.Nu mai bine eviti tu discutiile si iti cauti o carte de citit,ca-ti trebuie,nu de alta dar ingrosi randul celor fara cruce.De la: Aemulus, la data 2010-06-06 22:55:54Mushtiucule, eu cind spun pensionar ma gindesc la tatal meu si la profesorii mei care sunt pensionari si la toti cei de la care am invatat in viata asta si pentru care am un respect deosebit. Quod erat demonstrandum ,ce am spus eu si ce a inteles el
|
||
|
andradit Postat pe 8 Iunie 2010 14:00 |
||
| Nimic nou, acelasi ene m gabriel care doar jigneste, plin de ura si cu o grava problema.... restul utilizatorilor o stiu..... Incercand sa fiti justitiarul suprem, incercand sa aratati ca va pricepeti la toate, dand exemple despre facultati cu galeti de branza, improscand cu noroi orice alt produs sau metoda medicala de sanatate, parerea mea (umila de portar ce a terminat facultatea cu galeti de branza) ca va faceti un deserviciu si in planul afacerii d-voastra. Daca asa se comporta un om care consuma produsele flp, daca astea sant efectele secundare (ura, nervozitate, incoerenta, neadaptare), sincer as avea indoieli in a consuma aceste produse. | ||
|
Salina_SUSESI_Timisoara Postat pe 8 Iunie 2010 14:15 |
||
|
Buna eugenil, Am inteles, esti portocaliu. Este foarte bine, face bine in tratarea unor afectiuni, precum: - abuzuri sexuale, obsesii sexuale, manie, - tiuituri in urechi, - debilitate mentala, dementa senila, - deziluzii, deceptii, melancolie, - excretie defectuoasa, - epilepsie, - halucinatii, - ipohondrie, - isterie, - prolaps anal, - spasmofilie, - stres, - frustrari de orice fel; Te regasesti? Si poate vom gasi rezolvarea in alternativa recomandata privind "O REVOLUTIE VIOLENTA(NU VIOLETA)CARE SA CURETE TARA SI NATIONALIZAREA ACESTOR AVERI TICALOASE!" Incearca sa afli mai multe despre porumbei! Mmulte SUCCESURI si tie. |
||
|
Paunul Postat pe 8 Iunie 2010 14:30 |
||
| Domnule Ene, sunteti o persoana de cea mai joasa speta si aveti un limbaj execrabil! Toate comentariile dumneavoastra fac referire mai mult sau mai putin la produsele pe care le vindeti, care culmea, sunt rezolvarea la orice problema a oricui. Nu stiu ce cautati pe acest forum si de ce tot postati aici. Nu dati nicio informatie folositoare nimanui. Intotdeauna va certati cu lumea si nu rezolvati nimic. Va rog sa terminati tot tam-tam-ul acest creat in jurul unui om amarat care a scris aici sa-si expuna o problema si d-voastra rasuciti cutitul in rana. Sunteti un om care nu merita nicio atentie si va rog sa nu va mai luati de toata lumea! Va multumesc! | ||
|
ileana_xs Postat pe 8 Iunie 2010 14:32 |
||
|
Bai, nu-i mai raspundeti acestui Ene.... pur si simplu ignorati si nu mai cititi nici un mesaj postat de catre el. E ca copil care plange, cu cat il bagi in seama mai mult, cu atat tipa mai rau..... Credeti ca daca el ar avea o afacere asa prospera precum sustine ar sta toata ziua pe net sa posteze comentarii fara minte la orice subiect? Credeti ca acum pe timp de criza mai cumpara cineva produsele lui care au adaosuri imense..... E doar un frustrat marginalizat de societate care nici in lumea virtual anu este in stare sa castige vre-un prieten...... |
||
|
ciocotoff Postat pe 8 Iunie 2010 15:04 |
||
De la: antipatica, la data 2010-06-08 12:16:17ene_m_gabriel zbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de aici...fraiereste pe altii nu pe noi, nea idiot ;)idiot e tactu ca te lasa la varsta asta la calculator. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 8 Iunie 2010 15:54 |
||
De la: katerina, la data 2010-06-08 15:04:31Bai, nu-i mai raspundeti acestui Ene.... pur si simplu ignorati si nu mai cititi nici un mesaj postat de catre el. E ca copil care plange, cu cat il bagi in seama mai mult, cu atat tipa mai rau....."e ca copil" sa nu mananci kkfonia.pai talambo,arunca o privire pe bonusul postat a profil si da-ti cu parerea dupa,dar mai intai termina cele 8 clase care nu le-ai terminat. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 8 Iunie 2010 15:59 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 15:54:24De la: antipatica, la data 2010-06-08 12:16:17ene_m_gabriel zbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de aici...fraiereste pe altii nu pe noi, nea idiot ;)idiot e tactu ca te lasa la varsta asta la calculator. ai diploma in prostie? ce te tot bagi in seama? dar mai du-te si fa-ti siesta la un centru de reabilitare..eventual mergi la un doctor de boli mintale,frustratule...doar in spatele unui nick ai tupeu? fata in fata pun pariu ca esti un mos libidinos,vai de c_ru tau..ia si creste-ti copii daca a fost vreo femeie atata de idioata incat sa se uite la moaca aia distrusa, daca nu du-te la mama dracului...si temirna cu atatea lectii.ratatule... a..si ai fi vrut tu sa ai parinti ca ai mei, nu sa fii crescut din mila oamenilor de pe strada ;) |
||
|
antipatica Postat pe 8 Iunie 2010 17:15 |
||
De la: antipatica, la data 2010-06-08 17:15:02La cata minte ai nu-ti trebuie nicio diploma.De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 15:54:24De la: antipatica, la data 2010-06-08 12:16:17ene_m_gabriel zbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de aici...fraiereste pe altii nu pe noi, nea idiot ;)idiot e tactu ca te lasa la varsta asta la calculator. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 8 Iunie 2010 17:19 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 17:19:02De la: antipatica, la data 2010-06-08 17:15:02La cata minte ai nu-ti trebuie nicio diploma.De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 15:54:24De la: antipatica, la data 2010-06-08 12:16:17ene_m_gabriel zbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr de aici...fraiereste pe altii nu pe noi, nea idiot ;)idiot e tactu ca te lasa la varsta asta la calculator. asa-i ca te simti bine cand esti bagat..nu conteaza unde..dar esti bagat...te cred..la ce idiot poti fi..dar hai...ca te-am bagat toti prea mult in seama...asa ca indiferenta omoara orice idiot..dispari vis urat! ;) |
||
|
antipatica Postat pe 8 Iunie 2010 17:21 |
||
| Domnule Ene gabriel, chiar cumpara cineva produsele pe care le recomandati dupa ce folositi un astfel de limbaj? | ||
|
healthy015242 Postat pe 8 Iunie 2010 17:29 |
||
| Nimic nou, acelasi ene m gabriel care doar jigneste, plin de ura si cu o grava problema.... restul utilizatorilor o stiu..... Incercand sa fiti justitiarul suprem, incercand sa aratati ca va pricepeti la toate, dand exemple despre facultati cu galeti de branza, improscand cu noroi orice alt produs sau metoda medicala de sanatate, parerea mea (umila de portar ce a terminat facultatea cu galeti de branza) ca va faceti un deserviciu si in planul afacerii d-voastra. Daca asa se comporta un om care consuma produsele flp, daca astea sant efectele secundare (ura, nervozitate, incoerenta, neadaptare), sincer as avea indoieli in a consuma aceste produse. | ||
|
Salina_SUSESI_Timisoara Postat pe 8 Iunie 2010 18:43 |
||
|
De ce, dle healthy005502, ne batem joc de batrani? Sunt un om tanar, am parinti si rude in varsta, unii la tara lucreaza, neavand alt venit, altii la oras pensionari. Am intalnit batranii de tot felul de la veterani de razboi si pana la tarani. De la batrani cu o situatie financiara buna, pana la batrani pentru care grija zilei de maine reprezinta o mare problema. In general parerea batranilor despre tineri este proasta. Considera ca principala cauza a comportamentului care lasa de dorit al acestora este educatia precara a acestora. Fie ca educatia vine din partea parintilor sau a scolii. O alta cauza importanta este libertatea, cea inteleasa grasit o data cu anii ’90. Am intalnit si batrani care ii compatimesc pe tineri si definesc un tanar model prin prisma principalelor calitati pe care ar trebui sa le aiba, amintind: respectul, iubirea pentru carte, corectitudinea, ascultarea fata de parinti, de scoala. Daca ii intrebi despre ajutoru primit pe strada unii spun ca nimeni nu te mai ajuta in ziua de azi, iar altii spun ca au fost ajutati de fete, iar daca a fost vorba despre un baiat li s-a parut ca acesta cauta sa-i fure. Observ un “trend” destul de suparator, suntem prea rapizi in a ne bate joc de batrani, a face misto de parul lor carunt, sau de calvitia ce s-a instalat pe unele crestete batrane, le spunem “babe” si “mosi” si suntem convinsi ca sunt prea prosti pentru a sta de vorba cu ei. Am crescut cu bunicii in familie, am cunoscut si fata “matura” a batranilor care, de la o anumita varsta, incep sa nu mai poata tine pasul cu noi. Nu au avut televizor, ca de calculator au aflat mult mai tarziu. Nu sunt dobitoci. Mai uita unele lucruri, dar inteleg. Si cel mai important: ajuta. Asa cum pot ei. Ma intristez cand discutiile “deraiaza” la batranete si la moarte. Ma socheaza cat sunt batranii nostri de pregatiti pentru asta. Pe mine ma sperie si gandul ca nu mai am 19 ani, ca mai am un pas pana la 40, in timp ce oamenii acestia se gandesc ca au trecut peste ei atatia ani. Eu imi amintesc cu placere de vremurile pe cand fugeam fara sa obosesc atat, ei isi amintesc de vremurile in care puteau umbla normal, fara carje. Facem planuri de “home improvement” si ne cicalim care sa plateasca mai mult din costurile in cauza. Au si batranii nostri orgoliul lor. Chiar si cand veniturile nepotilor sunt mult peste pensia lor, se bucura sa “participe” la costuri. Le da sentimentul ca au totusi valoare, desi nu banii sunt cei care le dau valoare, ci puterea lor de a iubi si de a ierta. Spunem uneori ca sunt plictisitori: ceea ce pot ei povesti are mereu legatura cu viata lor si ce au invatat in 60-70 de ani. Ne povestesc cum au plecat multi pe vremea “foametei” de prin 40-50, majoritatea cu hainele de pe ei. Au muncit ca niste sclavi, au cate un apartament sau macar o casuta, au crescut copii si nepoti. Multi nu s-au instruit prea mult, pentru ca scoala pe vremea aceea era un lux pentru cineva care trebuia sa iasa din foamete. Au invatat clar valoarea banului si a muncii pe branci. Stiu in amanunt tot felul de evenimente din tineretea lor. Le face placere sa vorbeasca, tocmai pentru ca noi, tinerii, evitam sa stam la “chat”. Ne povestesc despre parintii nostri, cand erau mici, inca ne mai alinta ca pe niste copii de 5 ani, chiar daca suntem acum adulti. Se bucura ca niste copii cand le povestim cate ceva sau cand nu ii ignoram. Inca nu am inteles de ce ne place sa ii umilim si sa ne batem joc de ei. Nu inteleg care este vina lor fata de societate, in afara faptului ca timpul trece peste ei si efectele se vad mai brutal decat in cazul nostru. Nu au facut altceva decat sa traiasca si sa dea viata. Si acum isi asteapta resemnati moartea. Oamenii acestia traiesc o tragedie. Au spiritul inca plin de viata si isi vad trupul murind in fiecare zi. Au amintiri clare despre tineretea lor, despre puterea lor de odinioara. Si ei au fost tineri, si ei au iubit, au crescut copii si au avut obligatii si preocupari. Acum asteapta doar sa moara. Am putea macar sa le facem asteptarea asta mai usoara .. pentru ca urmam si noi … Nu-si mai fac planuri de viitor, poate ca nici nu si-au facut vreodata. Se multumesc cu ziua de azi, chiar daca sunt momente cand spun ca le-ar fi fost mult mai usor sa fi parasit aceasta lume. Sunt varstnicii de la tara, garboviti de povara muncii si saraciei, dar insuficient de batrani pentru a primi pensia de la stat. Nu lucreaza, nu sunt angajati, multi nici nu au fost vreodata. Iar singurul lor venit este ajutorul social de la primarie. Sunt uitati de rude, dar de cum de noi, strainii. Sunt batrani de 60-70 ani care arata ca de 100 din cauza grijilor, dar mai ales a bolilor ce i-au devastat din cursul vieþii cu meticulozitate. Multi din batranii de care azi ne batem joc, au lucrat la Canal, pe platformele industriale, la metrou, Transfagarasan, in uzine si fabrici, functionari, invatamant, si sanatate, si multi din ei la tara, ne-au hranit pe noi cei de la oras. Multi din ei au pensii de 700-800 lei, din care multi dau 200 pe medicamente, 300 pe intretinerea locuintei, lumina si telefonul (de mare ajutor pentru unii) si din ce le mai ramane se hranesc 30 de zile cu paine si compot de mere. Nu cer mila nimanui ci doar doresc ca lumea sa stie cum traiesc astazi, in secolul XXI, fara bani, fara medicamente, fara sprijin, uitati de copii si fara speranta, si poate cer putin respect din partea autoritatilor si mai ales din parte noastra, a celor mai tineri si care ii vom inlocui. Fara nici un ajutor financiar, fara sa aiba dreptul la o farfurie de hrana gratuita, ei intra in categoria celor care nu mai exista, care „trebuie” sa dispara pentru a nu mai fi o povara pentru ceilaltii. Intr-o lume in care si guvernantii isi denigreaza batranii, pensionarii, nu mai mira pe nimeni de ce multi altii trateaza situatia batranilor cu dispret si uneori cu indiferenta. Ce pretentii sa ai de la Ghiorlanul de Trotuar, Pavimentus Ghiorlanus, aluzie la acest healthy005502, care spune, in doua randuri (folosind acelas vocabular redus si marlanesc)„...ceilalti (se refera la pensionari) la munca, jegosii de profesori iau spaga sa ii treaca pe elevi clasa (acesti jegosi de profesori sunt pensionarii care l-au invatat sa scrie si sa vorbeasca, sa scrie chiar la calculator, dar, probabil de retardat ce era profesorii nu au putut face mai mult pentru el cu tot prazul si zaibarul dus. Cine a dat spaga ala vorbeste de ea lui),.......pensionarii vor bani dar nu fac nimic, stau la bloc, apartament primit de pomana de la stat si in afara de stat la televizor ce fac? freaca menta (da freaca menta ca ti-au facut Transfagarasanul de unde poti admira acest pamant caruia ii faci umbra, canal sa te plimbi cu vaporasul, metrou in care sa-ti imprastii saliva si alte secretii)..... tatal meu are 76 de ani si inca mai lucreaza pe unde gaseste (va ajunge si tatal tau sa nu mai poata). Iti recomand citeste-i si lui taica-tu ce ai scris sa se bucure cat de destept este spermatozoidul lui taticu. Imi este teama ca te va intreba unde ai invatat atat de multe cuvinte. Cine este acest specimen, am spus este la Ghiorlanul de Trotuar, Pavimentus Ghiorlanus. Acesti Pavimentus Ghiorlanus, cu capul plecat in pamant sau cu privirea fix-sfidatoare, se deplaseaza rapid pe trotuare, cu viteza mare, urmand un traseu rectiliniu, indiferent de numarul de persoane pe care trebuie sa le dea la o parte. Prefera deplasarea in grup pentru a te putea obliga sa te dai la o parte sau pentru a te putea agata cu umarul, un bun pretext pentru scandal. Isi marcheaza teritoriul cu ajutorul mucurilor de tigara si al salivei pe care le imprãstie pe suprafete cat mai mari. Varsta inaintata sau sexul celui intalnit in timpul deplasarii nu-i schimba comportamentul, din contra, Ghiorlanul de Trotuar folosindu-si fara ezitare umarul si, cateodata, mana pentru a-si face loc in aglomeratie. Din pacate ca acest acest healthy005502 sunt multi, sunt niste laturi, scursuri ale societatii, rebuturi sociale sau erori ale naturii. Imi este mila de tine dar nu am cum sa te ajut. este prea tarziu. |
||
|
Paunul Postat pe 8 Iunie 2010 19:45 |
||
De la: healthy005502, la data 2010-06-08 07:18:50mda,exceptind pensionarii bolnavi ceilalti la munca,jegosii de profesori iau spaga sa ii treaca pe elevi clasa,fac meditatii etc sa nu se mai plinga NESIMTITII,cine nu poate plati intretinerea la bloc sa se mute la tara,pensionarii vor bani dar nu fac nimic,stau la bloc,apartament primit de pomana de la stat si in afara de stat la televizor ce fac?freaca menta,tatal meu are 76 de ani si inca mai lucreaza pe unde gaseste,asa ca la MUNCA trebuie sa munceasca bietul om pt ca fiul sau are de jignit alti oameni pe forum si nu are timp sa il ajute! |
||
|
camiflorea Postat pe 8 Iunie 2010 22:15 |
||
| astazi am aflat parerea unui pensionar cu o pensie de 1200 de ron la intrebarea mea,de ce nu iesiti la greva?AM PRIMIT UN RASPUNS FOARTE PLACUT"NU AM TIMP".Sunt satul de ineptiile porumbelului si ale altor saritori,binefacatori si alte calitati nedovedite,hai sa cersim toti ca ne plac semintele si rumy in fata blocului si sa facem politica in asteptarea banilor de la guvern,din acest motiv tara este plina de puturosi care asteapta inca sa ploua cu bani,sa asteptati si sa primiti doar atunci cand meritati. | ||
|
ene_m_gabriel Postat pe 8 Iunie 2010 22:52 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 22:52:24astazi am aflat parerea unui pensionar cu o pensie de 1200 de ron la intrebarea mea,de ce nu iesiti la greva?AM PRIMIT UN RASPUNS FOARTE PLACUT"NU AM TIMP".Sunt satul de ineptiile porumbelului si ale altor saritori,binefacatori si alte calitati nedovedite,hai sa cersim toti ca ne plac semintele si rumy in fata blocului si sa facem politica in asteptarea banilor de la guvern,din acest motiv tara este plina de puturosi care asteapta inca sa ploua cu bani,sa asteptati si sa primiti doar atunci cand meritati. nenea ...pensie de 1200 de ron...altii nici in 3 luni nu iau pensia aia ;) asa ca nu compara pe nea caisa ala de 12 milioane vechi cu unul care abia abia are 2-3 milioane si ani munciti in fabrici.. aia au tot dreptul sa iasa in strada si hai..dispari cu exemplele tale de 2 lei..vezi ca vrea tanti din coltz un gel aloe vera,si-ti mai ies vreo 30 de ron amanrati..asa sa avansezi..sa bei ceairui de la forever mocca ;) domnul petre ene ;) ...domn e zis prea mult dar hai..(prosti parinti mai trebuie sa ai..de au dat nastere la asemenea specimen ;) ...ar trebui arsi ;) ) |
||
|
antipatica Postat pe 9 Iunie 2010 15:22 |
||
De la: antipatica, la data 2010-06-09 15:22:47De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 22:52:24astazi am aflat parerea unui pensionar cu o pensie de 1200 de ron la intrebarea mea,de ce nu iesiti la greva?AM PRIMIT UN RASPUNS FOARTE PLACUT"NU AM TIMP".Sunt satul de ineptiile porumbelului si ale altor saritori,binefacatori si alte calitati nedovedite,hai sa cersim toti ca ne plac semintele si rumy in fata blocului si sa facem politica in asteptarea banilor de la guvern,din acest motiv tara este plina de puturosi care asteapta inca sa ploua cu bani,sa asteptati si sa primiti doar atunci cand meritati.
|
||
|
andradit Postat pe 9 Iunie 2010 16:14 |
||
| in primul rand te multumesti cu faptul k traiesti ca este cel maai important iar in al doilea rand atata timp cat exista credinta si nadejde dumnezeu nu uita pe nimeni si cu singuranta veti trece peste tot.multa noroc | ||
|
MADALINA_81 Postat pe 9 Iunie 2010 20:41 |
||
De la: antipatica, la data 2010-06-09 15:22:47oau,oau,oau.De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-08 22:52:24astazi am aflat parerea unui pensionar cu o pensie de 1200 de ron la intrebarea mea,de ce nu iesiti la greva?AM PRIMIT UN RASPUNS FOARTE PLACUT"NU AM TIMP".Sunt satul de ineptiile porumbelului si ale altor saritori,binefacatori si alte calitati nedovedite,hai sa cersim toti ca ne plac semintele si rumy in fata blocului si sa facem politica in asteptarea banilor de la guvern,din acest motiv tara este plina de puturosi care asteapta inca sa ploua cu bani,sa asteptati si sa primiti doar atunci cand meritati. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 9 Iunie 2010 22:06 |
||
| bla bla bla..ene | ||
|
antipatica Postat pe 10 Iunie 2010 15:17 |
||
De la: antipatica, la data 2010-06-10 15:17:19bla bla bla..enes-au terminat amenintarile si ai ramas fara cuvinte?SA-TI FIE RUSINE. |
||
|
ene_m_gabriel Postat pe 10 Iunie 2010 16:08 |
||
|
tarot_healthy Postat pe 10 Iunie 2010 18:33 |
||
De la: ene_m_gabriel, la data 2010-06-10 16:08:23De la: antipatica, la data 2010-06-10 15:17:19bla bla bla..enes-au terminat amenintarile si ai ramas fara cuvinte?SA-TI FIE RUSINE. neah...te ignor numa...:-j am alergie la oamenii fara minte... |
||
|
antipatica Postat pe 10 Iunie 2010 20:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafeaua de slabit..a incercat-o cineva? | 61 | De la: luchianramona 1 Octombrie 2013 14:08 |
| foarte important | 1 | De la: healthy014993 14 Aprilie 2010 20:15 |
| produsele dietetice | 56 | De la: office_salinasusesi_ro 15 Aprilie 2010 16:39 |
|
|
||
| Impachetari cu parafina | 23 | De la: edina_healthy 2 Iulie 2016 23:07 |
| gripa | 1 | De la: healthy008142 11 Noiembrie 2009 22:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.