Mai multe
|
Ma bucur Alexandra ca nu ai incetat sa fi in continuare o floare si ca indiferent de situatiile neplacute ai dovedit ca doresti sa fi Umana. Eu am inteles clar ca nu te-a interesat relatia fizica ci mai mult, relatia Sufletului ! asa cum felicit si pe celilalti membri care s-au destainuit la fel ca Tine. Dragii mei, a fi Om inseamna sa incerci mereu exact ceea ce Va defineste clar in aceasta Lume a Universului sa construiti Iubirea adica, sa redati din Floarea Voastra Energia de care are nevoie si Dumnezeu. Incercarile prin care a-Ti trecut nu inseamna o experienta, ci reusita faptului ca dovediti clar Iubirea care o manifestati si ca orcand sunteti pregatiti sa o fructificati foarte serios. Important sa intelegeti de la Alesandra ca Ea nu s-a lasat pagubasa de Sentimentele care o numeste Umana aici in aceasta Viata iar dincolo de existenta Materiala, Suflet care inseamna Energie nemateriala unde Materialismul nu are trecere. Subiectul care Te framanta este clar din sfaturile celorlalti din Comunitate, doar ca adevarat, Prietenii sunt Prieteni dar nu si indragostiti sau Iubirea. Deci ai dreptate cand intelegi ca Prietenii fac loc Iubirii intre barbatul si femeia, care doresc sa o construiasca.Iar cum spun fetele si baietii, sexul nu e inaintea Iubirii deoarece reprezinta doar o necesitate fiziologica dictata de Instinctul de Conservare. Cand se construieste Iubirea dar numai intre barbat si femeie exista o a 3-a Energie care le aseaza perfect pe toate la locul lor si atunci nu mai pot avea loc esecuri nici o data. Vreau sa spun ca doar atunci cand barbatul si femeia au inceput sa construiasca Iubirea, partea Materiala se muleaza fara conditii. Este ceea ce Oamenii au mereu ca Oportunitate de la Dumnezeu, sa Iubeasca ca sa poata trece dincolo de Materialism spre Eternitate. Eu nu cosider ca suna frumos absolut nimic dar are importanta numai Iubirea. De aceea Oamenii nu trebuie sa abandoneze aceasta Oportunitate nici o data. Continua sa crezi cu si mai multa tarie ca merita sa construiesti Iubirea, iar daca cineva se indoieste intreaba pentru ce merita aceasta viata si scurta ca o saptamana daca exista Oportunitatea de a reusi,sa o traiasca doar Material sau sa incerce sa cunoasca adevarta Lume a Nemuriri chiar din aceasta Viata. Ca si in filmul Matrix; care pastila prefera? cea doar a Materialitatii? sau a Oportunitatii. Adevarat cum spun si cei ce scriu aici, nu pierde timpul cand nu Ti se ofera Oportunitatea. Realitatea este numai Iubirea si numai Barbat si Femeie pot sa o construiasca in Lumea creata de Domnul. Nu fac parte din nici o religie cum nici Dumnezeu nu face parte fiindca El e numai Pozitiv adica Iubire. Sa sti ca exista barbati pentru femei doar ca si lor le e teama ca si femeilor. Dealtfel si femeia are barbatul in Ea si barbatul are Femeia in El iar amandoi pot fi Perfectul dar fara conditie Materiala deoarece insasi Materializarea nu accepta Conditia. |
||
|
kudika074856 Postat pe 6 Iulie 2010 02:40 |
||
|---|---|---|
De la: kudika190550, la data 2010-07-05 15:08:48imi pare rau ca trebuie sa te contrazic, insa eu nu am facut decat sa-i spun ca nici eu nu renut la prietenii mei, daca nici el nu poate renunta la prietenele lui, iar nu caut barbati pt a ma intretine, am gasit servici in buc, ff bine platit, iar daca despre varsta soryy cauta in alta parte nu sunt dispusa sa cresc pe cei de teapa ta. ce vorbesc eu si ce intelege altul... m-am lamurit. apropo sunt destul de mare incat sa ma cresc sigur si sa castig singur, si nu m-as injosi sa ma creasca altul, nu am spus ca tu cauti barbati sa te intretina, nu ma referem doar la un serviciu ci la o cariera (la varsta ta ar trebui cariera sa insemne pasiune). ok... atat am de spus... nu ma mai bag. |
||
|
leo_ Postat pe 6 Iulie 2010 10:12 |
||
|
Uoa... Uite, scurt pe 2, majoritatea barbatilor sunt porci, majoritatea femeilor sunt curve. Unii barbati sunt buni, tare buni Unele femei sunt bune, tare bune Ideea de baza este sa ne gasim unii pe altii si sa triem, imi pare rau ca nu pot fi asa de dur din cauza varstei tale si intr-un fel inteleg cum e sa nu-ti formezi o relatie de lunga durata pana la aceasta varsta. Dar te rog sa nu cedezi daca sunt presiuni in jurul tau din cauza varstei. Daca ar fi sa gandesc limpede si la rece fara sa iau in calcul anumite sentimente, lasa-l; asa cum ai expus problema, din punctul tau de vedere si daca nu ai omis nimic, nu are rost, da-i pace, mergi mai departe. p.s nu se agata pe net , in oras la o cafea, la un film, la .. multe, multe fata in fata |
||
|
|
||
|
devorrio Postat pe 6 Iulie 2010 14:30 |
||
|
intr-o relatie frumoasa si stabila exista rwenu esti singura care doresti sa cunosti un barbat pe inernet cu care , de ce nu, sa-ti refaci viata. Domnu pe care l-ai cunoscut sa sti ca nu este singurul barbat din lume si nici nu se termina barbatii cu el. din ce spui tu, nu este potrivit pentru tine. parerea mea este sa-ti gasesti un serviciu, o gazda ieftna unde sa poti sta cu baietelul tau( in nici un caz sa-l lasi la bunici pt ca mai tarziu te va condamna; atunci cand va gresi si vei vrea sa-i dai un sfat pt a-l corecta, s-ar putea sa-ti spuna sa-l lasi in paca pt ca asa cum el nu a avut loc in viata ta, asa nici tu nu ai loc in viata lui.) intr-o relatie trebuie sa existe respect reciproc. tu unde vezi respectul lui fata de tine, cand el spune ca decat sa renunte la prietenele lui mai bine renunta la tine. Te-a simtit ca esti cu moralul la pamant, ca ai nevoie de ajutor, de un barbat care sa fie aproape de tine si pe care el crede ca o va manevra cum vrea el. oricum ai destule probleme. nu iti ajung? vrei mai multe ? alaturi de acest om eu te vad foarte chinuita. faptul ca ai cerut sfat, denta faptul ca si tu esti constienta de acest lucru, dar disperarea ta te face sa nu mai fi sigura pe tine.Inca ceva: in viata se intampla sa cazi de multe ori.Nu are importanta de cate ori cazi, ci este important de cate ori de ridice. Sfat: fi puternica, ridicate si alaturi de fiul tau mergi mai departe,, nu te lasa doborata de probleme si amagita de acest domn foarte neserios care profita de nesiguranta ta de moment. Mult succes. |
||
|
kudika100215 Postat pe 7 Iulie 2010 13:33 |
||
TIN SA TE CONTRAZIC,,,,MAI SUNT SI INDIVIZI PE NET CARE NU CAUTA AVENTURI, PE VIITORUL MEU SOT L-AM CUNOSCUT PE.....NET SI ESTE UN OM SERIOS CARE MA IUBESTE SI CARE MA RESPECTA. ASA CA,,,,SE POATE SI PE NET, PT ALEXANDRA.......NU TE DESCURAJA CHIAR DACA TIPUL SE DOVEDESTE A FI NESERIOS, AI INCREDERE CA VEI GASI PE ALTCINEVA, ACESTA NU MERITA ATENTIA TA
|
||
|
elenatoma Postat pe 7 Iulie 2010 14:59 |
||
| Buna.Eu nu consider ca ai gresit incercand sa-ti gasesti pe cineva pe un site de matrimoniale.Dar sunt sigura ca acest barbat nu te merita si nu te iubeste.Este dezgustator ce ti s-a intamplat.Cred ca cel mai bine ar fi sa-l suni si sa-i spui sa nu te mai deranjeze.Nu stiu cum poti iubi un barbat care pune conditii si care stie sa ceara,dar in schimb nu ofera nimic.Eu l-am cunoscut pe sotul meu pe un site de matrimoniale.Ne desparteau mii de km.Am vb pe mes,l-am vazut pe web doar eu pe el,el m-a vazut in poze.Eu am riscat si am venit sa ne cunoastem.Si suntem impreuna.Si ne iubim ca in prima zi.Fiecare dintre noi am fost casatoriti si avem prieteni,dar nici unul nu interzice nimic celuilalt.Pe langa iubire noi punem pret pe respect reciproc.Cred eu ca este mult mai important.Asa ca pe acel site sunt cu siguranta si OAMENI.Multa putere i-ti doresc. | ||
|
COCA109821 Postat pe 7 Iulie 2010 22:33 |
||
| buna scuze pt sfatul pe care o sa ti l dau,an primul rand tu ai gresit daca antradevar vreiai orelatie serioasa cu el , trebuia sa astepti sa l cunosti mai bine nu sa sari din prima an pat la el, trebuia sa astepti o perioada si daca se merita faceai ceva cu el daca nu, altul.deci daca vrei sa mai fii cu el fii si tu mai indiferenta cu el si o sa fie totul bine, si daca el vrea sa te vada sa vina si el la tine care e problema, bafta | ||
|
kudika113759 Postat pe 9 Iulie 2010 06:01 |
||
|
Foarte periculoasa relatia stabilita pe internet intre o el si o ea , nu ai toate datele problemei si care dintre cei doi stie sa spuna ce vrea sa auda celalalt castiga ce vrea . Mai bun un prieten pe care il stii de mult , cu defecte pe care i le cunosti si i le poti accepta decat un strain . |
||
|
strutu Postat pe 9 Iulie 2010 11:16 |
||
De la: strutu, la data 2010-07-09 11:16:55Foarte periculoasa relatia stabilita pe internet intre o el si o ea , nu ai toate datele problemei si care dintre cei doi stie sa spuna ce vrea sa auda celalalt castiga ce vrea . eu zic ca toti oamenii trebuie sa aiba aceleasi sanse. de obicei prietenii iti sunt mai departe decat strainii. stiu sa profite mai bine de tine, iar internetul e un spatiu ca oricare altul... si la cafenea daca intalnesti pe cineva tot strain e. |
||
|
leo_ Postat pe 9 Iulie 2010 13:12 |
||
|
Chiar ai 39 de ani si ai trecut printr-o casnicie? Pui problemele f. naiv, cred ca ai mintit...si scrii cu o groaza de greseli de ortografie...asa ca ma indoiesc de faptul ca ai fost educator... Ia incepe prin a fi sincera...modul in care ai fost tratata, adica drept gasculita, nu ma mira deloc... |
||
|
kudika226898 Postat pe 11 Iulie 2010 10:53 |
||
| Draga membra226898, esti secretara lui, sau...esti mareana?Esti penibila, insa iti multumesc pt comentariu, de ce as mintii? Numai sa am un topic? Care ar fii motivul pt care as inventa o poveste? sau tu serban ti-ai schimbat sexul, nu ar fii vre-o probleme, pt ca tot iti plac fetele. | ||
|
kudika190550 Postat pe 11 Iulie 2010 16:54 |
||
Ei, dracie...doua vorbe, 3 prostii...se scrie "as minti", " nu ar fi"...dar pentru asta trebuia sa treci pe la scoala...iar lectia pe care ai primit-o la 39 de ani , te arunca in penibil...daca pana la varsta asta nu stiai ca barbatii ca lumea nu se gasesc pe net, la matrimoniale sau la bar, ce sa mai zic...tot mai sper ca ai mintit si ca ai doar vreo 16 ani...altfel e jenanta postura ta...
|
||
|
kudika226898 Postat pe 11 Iulie 2010 19:12 |
||
| la varsta ta, preoritatea cred ca o prezinta copilul tau. pentru el trebuie sa lucrezi, sa-i oferi o viata mai buna, liniste sufleteasca- sa te vada si sa te simta aproape de el- nu ca umbli dupa barbati.nu te increde in persoane cunoscute pe internet. majoritate au in spatele lor( ma refer la persoane asemeni domnului pe care l-ai cunoscut) multe secrete si defecte cat duce trenul... sunt de acord cu el intr-o singura privinta: prietenii raman, amantele circula... nu te supara, dar se pare ca tu doar atat reprezinti pentru el. ar fi bine sa nu mai intri in astfel de mizerii, pentru ca s-ar putea sa suferi mult. | ||
|
kudika100215 Postat pe 12 Iulie 2010 15:13 |
||
| Barbatul pe care l-ai intalnit este genul pe care o femeie nu are de ce sa il tina pe langa ea,decat daca vrea si ea sa se distreze.Altfel,pierde timpul cu el.Te cred ca e greu singura la varsta asta.Nu e un lucru tocmai rau sa cauti pe cineva chiar si pe net,insa trebuie sa fii foarte,foarte atenta si sa ai mult noroc sa dai peste cineva care sa te merite.Multi,foarte multi pe net sunt obisnuiti sa caute tot timpul pe cineva,ca distractie. In schimb,cred ca as putea sa-ti prezint pe cineva serios,care isi doreste si el o familie.Daca esti de acord,il voi intreba si pe el daca vrea sa va cunoasteti.Este din Bucuresti.Deci,daca te intereseaza,lasa-mi un mesaj. | ||
|
ismi3ismi Postat pe 12 Iulie 2010 16:44 |
||
De la: kudika190550, la data 2010-06-30 18:12:45Numele meu este Alexandra, sunt din Ploiesti, am 39 de ani si sunt divortata de 13 ani. Am un baiat de 12 ani, sunt somera momentan am lucrat ca educator. Dupa divort am avut o rel timp de 5 ani, insa nu a mers. Dupa aceea o buna perioada de timp nu am mai incercat sa mai imi fac reletii, insa o colega de munca m-a inscris pe un site de matrimoniale, am cunoscut cativa barbati, insa marea majoritatea spunea ceva si dupa ceva timp realizam ca ei mint. Insa de ceva timp am cunoscut un barbat de 42 ani. am vb la tel mi-am dat seama ca amandoi aveam aceeleasi mod de gandire, pina si gusturile culinare erau aceeleasi. Intr-o zi vb la tel mi-a spus ca ma iubeste, am ramas surprinsa si i-am spus ca poate se inseala, pt ca nu poti sa iubesti pe cineva doar vb la tel sau vazaindu-l in poza. Am decis sapt trecuta sa ne vedem, cum eu nu aveam cum sa-l chem la mn deorece stau cu ai mei si relatia mea cu parintii mei nu este ff buna, mai ales ca de cand sunt in somaj, am hotarat sa merg eu la el, asa ca am plecat la buc, au fost 3 zile fff frumoase in care am simtit ca ma iubeste, fireste ca m-am indragostit de el si am hotarat amandoi sa imi caut de minca la buc si sa stam impreuna. Insa dupa plecarea mea de la el, ceva s-a intamplat, el mi-a vb de o tipa cu care vb de 2 ani si dupa ceea ce mi-a spus el eu am dedus ca aceasta este indragostita de el. El spune ca da asa este , insa ca el i-a spus ff serios ca el nu o place pe ea si ca au ramas buni prieteni, insa ea stia ca eu ma duc acolo si a inceput sa sune sa-i spune ca nu l-a vazut pe mess si ca a crezut ca ceva se intamplase cu el. I-am spus ca este posibil sa fii sunat intentionat sa vada daca eu am venit la el, asa cum am mai psus dupa plecarea mea, a fost ok, insa dupa numai 24 de h, am avut parte de ceva ff neplacut. L-am sunat sa vad ce face, iar el nu mi-a raspuns, mi-am inchipuit ca nu a auzit tel si ca atunci cand o sa vada apelul o sa ma sune, asa si a fost, insa el mi-a spus ca era intr-o discutie cu aceea fata, vb in leg cu mine, ea ii cerea sfaturi...etc. eu i-am spus ca m-a deranjat caest lucru, pt ca as dorii sa se puna in locul meu. vreau sa va mai spusn ca la un moment dat pe mine m-a sunat un prieten de familie sa-mi ceara sfatul in leg cu copilul sau, sotia lui fiind plecata in strainatate la munca, dupa ce i-am dat sfaturile de care avea nevoie, el mi-a spus ca nu pot avea prieteni barbati, deoarece el isi poate imagina ca acestia au fost cu mn, i-am explicat ca o sa-i spusn sa nu ma mai sune si a fost fericit, insa mentionez ca el are in randul prietenilor numai femei, de aceea i-am spus ca este reciproc acest sentiment. De aceea dupa ce i-am spus ca m-a deranjat faptul ca aceea femeie il suna mi-a spus ca el nu poate renunta la prietenele lui pt mn si ca daca nu-mi convine o sa renunte el la mn. efectiv am ramas socata, i-am spus ca daca ma iubea nu spunea aceste lucruri. As ca el a hotarat ca nu o sa mai vb o perioada de timp la tef, ca vrea sa se calmeze pt ca i-am spus acest lucru. Vineri urma sa merg la buc din nou, insa el mi-a spus ca o sa ma sune joi sa-mi spuna daca o sa ne vedem sau nu. Voi ce parerea aveti? Credeti ca eu am gresit? As dorii un sfat sincer. VA MULTUMESCpe bune chiar ai crezut ceea ce ti-a spus acel individ ??? regret sa ti-o spun dar te-a atras exact acolo unde o vrut de la inceput " la pat " dupa care iti da cu "flit" , nasol dar asta-i realitatea , asa se intampla pe aceste situri in proportie de 90% din cazuri . nu stiu cum poti sa crezi un barbat care spune ca te iubeste "DESI INCA NU TE-A INTALNIT" decat ati vb la tel si poze... P.S" daca vrei aventuri continua sa stai pe aceste situri de matrimoniale " sunt o mare teapa!!!
|
||
|
sorindoc_87 Postat pe 12 Iulie 2010 17:12 |
||
|
buna Alexandra , ma fascineaza naivitatea ta , esti cadru didactic , deci ai idee de psihologia umana cat de cat , dar vad ca pe plan sentimental esti putin varza , un mascul cat de cat dibaci te face in foi de vita .Ma crezi ca mi-ar placea sa te cunosc ? sa iti spun ca te iubesc ? sa petreci cateva zile la mine , sa ne facem planuri de viitor si apoi cand sa concretizam sa intervine diverse probleme ?Esti de o naivitate crasa , ori nu prea ai mai cunoscut barbati de la divort , ori esti axata sa te agati de unul ? I-ao step by step , tipul ala vroia si el inca o partenera de ....tu ai fost pe placul lui.Dar ce pacat ca numasi ptr cateva zile , si in bratele altui barbat te poti simtii regina , dar numaiu ptr cateva zile si ceva orgasme , dar ce se intampla dupa aia ? el cauta alta ....., tu ramai cu buzele siliconate .Barbati de un week-end gasesti pe toate drumurile , pe cei de cursa lunga mai greu.E asa greu de inteles ? ai dat de un fluturas care vrea sa mai treaca pe lista niste persoane de sex feminin.Mare e gradina lui d-zeu.. |
||
|
banalulanonim Postat pe 12 Iulie 2010 23:08 |
||
|
ce usor judecam pe altul sati auzit de proverbul fa ceti dicteaza inima va va veni si voua rindul |
||
|
kudika187610 Postat pe 13 Iulie 2010 11:08 |
||
Spui ca ai 39 de ani???? Cum poti sa crezi ca un tip cu care ai vb la telefon o anumita perioada de timp iti poate declara ca te iubeste ? Asta e cea mai mare tonterie pe care o folosesc barbatii.Tu acm esti doar o alta cucerire in palmaresul sau. Si intradevar , daca s-ar fi indragostit de tine , nu ar fi avut atata nesimtire incat sa-ti impuna tie sa nu mai vb cu prietenii tai,iar el sa poata avea cate" prietene" vrea.Cauta-ti pe alt cineva.....un tp care sa te respecte si sa te merite.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 13 Iulie 2010 15:10 |
||
Ala s-a distrat pe seama ei...la 42 de ani, pe barbati ii apuca dorul de duca...si isi gasesc partenere f.tinere...probabil in week-end-ul ala nu a gasit altceva mai bun si s-a multumit si cu batranica....
|
||
|
kudika226898 Postat pe 13 Iulie 2010 16:17 |
||
|
...bine zicea o buna prietena de a mea: " barbatii sunt niste javre" , iar noi fraiere cand ii credem. Adevarul e ca ei vor un singur lucru: SEX. |
||
|
kudika100641 Postat pe 13 Iulie 2010 16:57 |
||
Buna eu sunt Valy si am 22 de ani.Am citit mesajul tau si sincer imi pare rau sa-ti spun ,dar cred ca domnul a profitat de sentimentele tale si a vrut doar o aventura trebuia sa aqstepti sa-l cunosti mai bn!Cu siguranta el tinea legatura si cu cealalta,iar u ai cazut in plasa crezand in"povesti prea frumoase" adica IUBIREA DE LA DISTANTA.Cred ca ar fi mai bn sa nu-i mai raspunzi si sa sa-ti vezi de viata ta,si cu putin noroc si optimism o sa-ti intalnesti perechea pup
|
||
|
VAL_II Postat pe 13 Iulie 2010 17:07 |
||
| buna ..hai sa iti spun eu ceva,eu nu cred ca a fost chiar asa o mare greseala ca te-ai dus sa te intalnesti cu cineva pe care l-ai gasit pe net .cunosc perechi care s-au si casatorit si au intalnit perechea pe site de matrimoniale.eu cred ca esti destul de matura ca sa iti dai seama de la prima intalnire daca mai are rost sa te intalnesti cu el sau nu.dupa cum ai povestit eu zic din start ca ,daca el nu renunta la prietenele lui pt tine atunci nu e de tine.parerea me a este ca un barbat cu o femeie nu pot fi decat simpli amici pt ca odata si odata tot intervine alceva o alta apropiere.gandeste-te mai bine si numai bine iti doresc.. | ||
|
adriana6 Postat pe 13 Iulie 2010 20:54 |
||
| a si inca ceva nu crede faptul ca te iubeste ca nu e adevara pt a iubi pe cineva tre sa-l cunosti f bine..nu .numai vb la tel | ||
|
adriana6 Postat pe 13 Iulie 2010 20:56 |
||
De la: adriana6, la data 2010-07-13 20:56:52a si inca ceva nu crede faptul ca te iubeste ca nu e adevara pt a iubi pe cineva tre sa-l cunosti f bine..nu .numai vb la tel
|
||
|
grasshopper Postat pe 14 Iulie 2010 08:17 |
||
Parerea mea este ca pe site de matrimoniale,nu o sa gasesti tu barbat pentru tine si tata pentru copil.Trebuie sa te gandesti foarte bine,inainte de a te duce sa te intalnesti cu un barbat, gasit pe site! Si eu am divortat la 33 de ani,dar sincera sa fiu,mi-a fost teama sa -mi caut pe matrimoniale,partenerul dorit.Asa ca.......gandeste-te bine! |
||
|
geuta Postat pe 14 Iulie 2010 08:38 |
||
sa fie dragostea atat de oarba??? imi e greu sa cred ca o femeie ,cu ceva experienta de viata, se arunca in bratele primului "sosit"...pe un site de socializare el e un don juan de bucuresti, tu o naiva care i-a cazut in plasa!wake up women!
|
||
|
zuzuuk Postat pe 14 Iulie 2010 11:06 |
||
| SCUZE DAR TE CREZI PREA TANARA O SA AJUNGI SI TU LA VARSTRA EI AN LOC SA I DAI UN SFATUL SFAT RAZI O SA TI VINA SI TIE RANDUL DA DE CE MA MIR.CA DOAR DE ASTA INTRATI PE SITE SA RADETI DE ALTI ,SFATUL MEIU O SA FIE BINE NU TI FACE GRIJI DATA VIITOARE NU MAI SCRIE SI TU CE FACI CU VIATA TA PERSONALA CA VEZI NUMAI CRITICI | ||
|
kudika113759 Postat pe 15 Iulie 2010 05:30 |
||
| sunt barbat si vreau sa-ti dau un sfat mai mult pentru ca ai o varsta si tot nu ai invatat nimic pana acum. in general barbatii,indiferent de varsta vor un singur lucru ,sex ,.mai ales de la o femeie trecuta de 30 ani doar nu o sa-si piarda timpul cu romantisme mai mult de cateva zile.bun si pentru asta se vor purta ca atare adica vor face si vor spune ceea ce tu ai vrea sa auzi sau sa vezi ,ceea ce sa intimplat si cu tine .e adevarat ca mai sunt si barbati care chiar au ganduri serioase de casatorie dar si acestia initial tot la sex se gandesc poate ca asa suntem noi facuti.totusi nu trebuie sa ajungi sa urasti barbatii pentru ca suntem totusi jumatatea voastra.in concluzie adevarata fata a barbatului o afli dupa ce te-ai culcat cu el.iti urez sa cunosti un barbat care sa te aprecieze pentru ceea ce esti tu si sa nu te mai faca sa suferi. | ||
|
limenaria Postat pe 15 Iulie 2010 14:34 |
||
De la: healthy004061, la data 2010-07-04 19:28:30 un singur aspect vad ca neglijati toti |
||
|
kudika055861 Postat pe 15 Iulie 2010 16:07 |
||
De la: kudika190550, la data 2010-06-30 18:12:45Numele meu este Alexandra, sunt din Ploiesti, am 39 de ani si sunt divortata de 13 ani. Am un baiat de 12 ani, sunt somera momentan am lucrat ca educator. Dupa divort am avut o rel timp de 5 ani, insa nu a mers. Dupa aceea o buna perioada de timp nu am mai incercat sa mai imi fac reletii, insa o colega de munca m-a inscris pe un site de matrimoniale, am cunoscut cativa barbati, insa marea majoritatea spunea ceva si dupa ceva timp realizam ca ei mint. Insa de ceva timp am cunoscut un barbat de 42 ani. am vb la tel mi-am dat seama ca amandoi aveam aceeleasi mod de gandire, pina si gusturile culinare erau aceeleasi. Intr-o zi vb la tel mi-a spus ca ma iubeste, am ramas surprinsa si i-am spus ca poate se inseala, pt ca nu poti sa iubesti pe cineva doar vb la tel sau vazaindu-l in poza. Am decis sapt trecuta sa ne vedem, cum eu nu aveam cum sa-l chem la mn deorece stau cu ai mei si relatia mea cu parintii mei nu este ff buna, mai ales ca de cand sunt in somaj, am hotarat sa merg eu la el, asa ca am plecat la buc, au fost 3 zile fff frumoase in care am simtit ca ma iubeste, fireste ca m-am indragostit de el si am hotarat amandoi sa imi caut de minca la buc si sa stam impreuna. Insa dupa plecarea mea de la el, ceva s-a intamplat, el mi-a vb de o tipa cu care vb de 2 ani si dupa ceea ce mi-a spus el eu am dedus ca aceasta este indragostita de el. El spune ca da asa este , insa ca el i-a spus ff serios ca el nu o place pe ea si ca au ramas buni prieteni, insa ea stia ca eu ma duc acolo si a inceput sa sune sa-i spune ca nu l-a vazut pe mess si ca a crezut ca ceva se intamplase cu el. I-am spus ca este posibil sa fii sunat intentionat sa vada daca eu am venit la el, asa cum am mai psus dupa plecarea mea, a fost ok, insa dupa numai 24 de h, am avut parte de ceva ff neplacut. L-am sunat sa vad ce face, iar el nu mi-a raspuns, mi-am inchipuit ca nu a auzit tel si ca atunci cand o sa vada apelul o sa ma sune, asa si a fost, insa el mi-a spus ca era intr-o discutie cu aceea fata, vb in leg cu mine, ea ii cerea sfaturi...etc. eu i-am spus ca m-a deranjat caest lucru, pt ca as dorii sa se puna in locul meu. vreau sa va mai spusn ca la un moment dat pe mine m-a sunat un prieten de familie sa-mi ceara sfatul in leg cu copilul sau, sotia lui fiind plecata in strainatate la munca, dupa ce i-am dat sfaturile de care avea nevoie, el mi-a spus ca nu pot avea prieteni barbati, deoarece el isi poate imagina ca acestia au fost cu mn, i-am explicat ca o sa-i spusn sa nu ma mai sune si a fost fericit, insa mentionez ca el are in randul prietenilor numai femei, de aceea i-am spus ca este reciproc acest sentiment. De aceea dupa ce i-am spus ca m-a deranjat faptul ca aceea femeie il suna mi-a spus ca el nu poate renunta la prietenele lui pt mn si ca daca nu-mi convine o sa renunte el la mn. efectiv am ramas socata, i-am spus ca daca ma iubea nu spunea aceste lucruri. As ca el a hotarat ca nu o sa mai vb o perioada de timp la tef, ca vrea sa se calmeze pt ca i-am spus acest lucru. Vineri urma sa merg la buc din nou, insa el mi-a spus ca o sa ma sune joi sa-mi spuna daca o sa ne vedem sau nu. Voi ce parerea aveti? Credeti ca eu am gresit? As dorii un sfat sincer. VA MULTUMESC |
||
|
kudika055861 Postat pe 15 Iulie 2010 16:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Vand haine! | 2 | De la: kudika226042 13 Iulie 2010 17:10 |
| sunt la o rascruce....... | 73 | De la: 4 Martie 2013 10:35 |
| Dc sangerezi in timpul actului sexual? | 66 | De la: 3 Noiembrie 2015 23:07 |
|
|
||
| KUDIKA 084846........A DEVENIT DETECTIV....:) | 15 | De la: marilenalorena 23 Ianuarie 2010 16:22 |
| aveti proiecte si nu aveti bani? | 1 | De la: kudika112838 7 Aprilie 2010 09:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.