Setari Cookie-uri

Pt Dindirel si Kudika 282 - sex oral si vitaminizare!!!!!!!

De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-14 12:20:33
De la: kudika029282, la data 2010-07-14 12:17:06
De la: dindirel, la data 2010-07-14 10:29:15
De la: miss_darine, la data 2010-07-13 20:18:22dindirica, tu si cu 282 sunteti niste personaje culese dintr-o telenovea de prost gust difuzata de kudika....iar pe mine initiatoarea topicului, m-a mancat undeva ca pe floarea cioaca sa va scot din anonimat...ideea era sa incercati sa abordati si alte subiecte, daca va duce tartacutza...dar se pare ca m-am inselat ...si tot de sexul oral va cramponati sorry dar dupa parerea mea si a marii majoritati....sunteti niste obsedati...chiar daca va place sa pozati in victime

Se spune ca ce face omul cu mana lui se numeste lucru manual,;Miss darine, cand ai facut topicul nu ai inteles nimic ! .."sa va scot din anonimat " adica ce anonimat ? nu ne cunostea nimeni ? sunt de ajuns postarile !!!!nuuu, ai facut topicul doar ca sa te amuzi pe seama noastra si nu ai stiut cu cine te pui !!-apoi spui "sa incercati sa abordati si alte subiecte".. miss darie ,daca vrei cu mine poti discuta orice subiect , nu stiu daca pe talica te duce tartacuta ,dar am zis ca sa pastram tema topicului legat de..,Sex oral " ... si nu ne cramponam de el , nu suntem obsedati daca asta e tema topicului ,asta e tema,asa ca spune un alt subiect si il discutam !! Vad ca te legi de Kudika, eu nu o cunosc personal dar vad ca parerea ei in legatura cu " sex oral " este o parere de om cu conceptie serioasa, gandeste ca orice om normal care corect ca nu sufera cu-rv-asa-ria si mizeria in sexul oral. si-a spus doar parerea in topic ca oricare forumist si a-ti inceput majoritatea sa o jigniti , cred ca pe multe le-a atins la "rana" ,de asta va raspunde asa si bine face !!!!!
multumesc pentru sustinere dindirel bine faci ca le atingi la rana acolo unde le doare mai tare pe femeile astea ordinare care au tupeul sa se faleasca pe aici cu scarbosul ala de sex oral preluat de la curvele care se prostitueaza..cum de nu le este rusine sa spuna casexul oral uneste partenerii..din contra perversiunea asta eu cred ca poata sa desparta un cuplu in care unul din parteneri nu este de acord cu practicarea acestei perversiuni anormale care degradeaza si injoseste orice femeie care nu se prostitueaza...

da zi ceva si de barbati ca incep sa ma simt in plus pe aici!

nu fa sex oral ca devii prostituata.
na, am zis eu.
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2010 12:27

de la d-voastra doamna suna a compliment!
astept in continuare sa fiu "blagoslovit"!
fante_de_dorobanti
Postat pe 14 Iulie 2010 12:35
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-14 12:35:52

nu mai zic nimic ca dupa aia se interpreteaza si ma fac astia doi si pe mine cu...m le vine la degete...
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2010 12:37
De la: Lucia38, la data 2010-07-14 12:37:40

nu mai zic nimic ca dupa aia se interpreteaza si ma fac astia doi si pe mine cu...m le vine la degete...

nu trebuie sa-i obosim un user pe azi!
iar azi este randul meu!
fante_de_dorobanti
Postat pe 14 Iulie 2010 12:40
De la: babybel_smile, la data 2010-07-14 12:23:10adevarul e ca sunteti amuzanti.
sunteti penibili, oameni buni.
din ce am citit eu, voi sustineti ca orice practicant de sex oral e dezaxat...
marea majoritate a oamenilor il practica, si cei care sustin ca nu, mint.
deja a face sex oral e o NORMALITATE. e anormal sa sustii altceva...
duduie de 25 de ani din ce am citit eu matale esti foarte penibila ..cum nu tie rusine sa afirmi asemenea minciuni ordinare ca marea majoritate a oamenilor practica perversiunea scarboasa numita "sex oral"dumneata esti dusa rau cu capul sau esti iresponsabila sau suferi de debilitate mintala afirmand ca sexul oral este normalitate poate pentru dumneata este normal dar nu si pentru noi femeile care nu suntem din categoria prostituatelor care considera sexul oral NORMALITATE...dumneata esti anormala mai femeie dute si te cauta lacap ca suferi de vreo boala psihica dupa tot ce ai scris aici
kudika029282
Postat pe 14 Iulie 2010 12:43
Se spune ca ce face omul cu mana lui se numeste lucru manual,;Miss darine, cand ai facut topicul nu ai inteles nimic ! .."sa va scot din anonimat " adica ce anonimat ? nu ne cunostea nimeni ? sunt de ajuns postarile !!!!nuuu, ai facut topicul doar ca sa te amuzi pe seama noastra si nu ai stiut cu cine te pui !!-apoi spui "sa incercati sa abordati si alte subiecte".. miss darie ,daca vrei cu mine poti discuta orice subiect , nu stiu daca pe talica te duce tartacuta ,dar am zis ca sa pastram tema topicului legat de..,Sex oral " ... si nu ne cramponam de el , nu suntem obsedati daca asta e tema topicului ,asta e tema,asa ca spune un alt subiect si il discutam !! Vad ca te legi de Kudika, eu nu o cunosc personal dar vad ca parerea ei in legatura cu " sex oral " este o parere de om cu conceptie serioasa, gandeste ca orice om normal care corect ca nu sufera cu-rv-asa-ria si mizeria in sexul oral. si-a spus doar parerea in topic ca oricare forumist si a-ti inceput majoritatea sa o jigniti , cred ca pe multe le-a atins la "rana" ,de asta va raspunde asa si bine face !!!!!
multumesc pentru sustinere dindirel bine faci ca le atingi la rana acolo unde le doare mai tare pe femeile astea ordinare care au tupeul sa se faleasca pe aici cu scarbosul ala de sex oral preluat de la curvele care se prostitueaza..cum de nu le este rusine sa spuna casexul oral uneste partenerii..din contra perversiunea asta eu cred ca poata sa desparta un cuplu in care unul din parteneri nu este de acord cu practicarea acestei perversiuni anormale care degradeaza si injoseste orice femeie care nu se prostitueaza...[/quote]
stiti ce ma amuza cel mai mult? faptul ca va sustineti si va intelegeti atat de bine unul pe celalalt! 282-ule uiti ca dindirel sustine sus si tare o practica cu care defapt tu nu esti de acord ...cum crezi tu ca se realizeaza acea vitaminizare....cum face el rost de acel lichid alb laptos pe care-l bea zilnic? deci draga 282 unde incepe prostitutia si unde se termina, dupa capsorul tau?
in ceea ce te priveste dindirica mama, nu te-am vazut postand in alte parte decat pe aceste topicuri de mare angajament....deci ce poti discuta tu cu mine in afara ariei limitate in care te invarti? ca vad ca ai aruncat pisica pe teritoriul meu
miss_darine
Postat pe 14 Iulie 2010 12:46
ce e rau in faptul ca am 25 de ani? tu, conform profilului ar trebui sa ai 24, dar gandesti de parca ai fost crescuta izolata de lume...
imi e mila de astfel de oameni, sincer. nu ma cunosti, dar arunci niste cuvinte total aiurea. nu m-ai facut decat sa rad, dar in acelasi timp sa mi se rupa sufletul de cat de amarata oi fi in viata incolora pe care o traiesti...

si eu am apucat sa citesc cam 60% din ce-ai scris, peste tot pe aici, asa ca imi permit sa trag aceste concluzii din mai mult de 5 randuri.
grasshopper
Postat pe 14 Iulie 2010 12:48
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-14 12:40:54

iar azi este randul meu!

crezi tu!
coada-i atat de lunga incat s-au facut liste de asteptare, prin urmare... ai rabdare c-o sa-ti vina randul, da' nu azi.
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2010 13:01
De la: Lucia38, la data 2010-07-14 13:01:09

iar azi este randul meu!

crezi tu!
coada-i atat de lunga incat s-au facut liste de asteptare, prin urmare... ai rabdare c-o sa-ti vina randul, da' nu azi.

stiam eu ca intr-o buna zi o sa-mi fie de folos rabdarea cu care am fost inzestrat! sper doar sa gasesc pe cineva sa-mi tina companie!
fante_de_dorobanti
Postat pe 14 Iulie 2010 13:04
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-14 13:04:22

iar azi este randul meu!

crezi tu!

stiam eu ca intr-o buna zi o sa-mi fie de folos rabdarea cu care am fost inzestrat! sper doar sa gasesc pe cineva sa-mi tina companie!

pai continua sa sapi.
poate...poate...
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2010 13:09
sunt cam lenes din fire asa ca o sa astept cuminte intr-un colt poate va pica ceva!
fante_de_dorobanti
Postat pe 14 Iulie 2010 13:17
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-14 13:17:02sunt cam lenes din fire asa ca o sa astept cuminte intr-un colt poate va pica ceva!

sunt sigura ca nu va trebui sa astepti prea mult.
Lucia38
Postat pe 14 Iulie 2010 13:28
De la: Lucia38, la data 2010-07-14 13:28:00
De la: fante_de_dorobanti, la data 2010-07-14 13:17:02sunt cam lenes din fire asa ca o sa astept cuminte intr-un colt poate va pica ceva!

sunt sigura ca nu va trebui sa astepti prea mult.

daca se ia in considerare ca-s foarte pretentios s-ar putea sa raman singur-singurel!
fante_de_dorobanti
Postat pe 14 Iulie 2010 13:56
De la: Barbie30, la data 2010-07-14 10:58:16
De la: dindirel, la data 2010-07-13 20:09:08
De la: Barbie30, la data 2010-07-13 18:01:57
Aici e cu multiple personalitati!

Esti tare scumpa, cu ochisorii aia ai tai cum parca ne privesti pe toti si nu intelegi nimic !!!! !!!!!!!!

Nenea Dindirel,eu nu inteleg de ce te razboiesti pe acelasi subiect de nspe pagini Eu inteleg doar ce lasati voi sa se inteleaga prin postarea de comentarii doar pe subiectele sex oral sau sex anal.

@ Nenea Dindirel si @ 282

Ati trecut e mult de faza penibilului ...sunteti de-a dreptul si de-a stangul terifianti ....

Ati umplut zeci de pagini cu comentariile si parerile voastre ...deseori exagerate si reduse ..... nu credeti ca e de-ajuns? Am luat cunostinta de ele, vi le respectam, dar GATAAAA. Exista o vorba: "ajunga-va!!!!!"

Un om normal, si-ar expune punctul de vedere, cu explicatii logice, dar ar si asculta parerile celor din jur.

Daca nu va plac topicurile deschise ...este foarte simplu sa le ignorati, nu sa aruncati cu jigniri in stanga si dreapta celorlalti, care au dreptul la o parere, la fel ca si voi de altfel.

La inceput erati chiar amuzanti, asa cum va luati apararea unul altuia, dar sincer.... trebuie sa mai stiti sa va mai si opriti....
cristina_xxx2006
Postat pe 14 Iulie 2010 15:13
De la: Pestishor_auriu, la data 2010-07-14 15:13:10
De la: Barbie30, la data 2010-07-14 10:58:16
De la: dindirel, la data 2010-07-13 20:09:08
De la: Barbie30, la data 2010-07-13 18:01:57
Aici e cu multiple personalitati!

Esti tare scumpa, cu ochisorii aia ai tai cum parca ne privesti pe toti si nu intelegi nimic !!!! !!!!!!!!

Nenea Dindirel,eu nu inteleg de ce te razboiesti pe acelasi subiect de nspe pagini Eu inteleg doar ce lasati voi sa se inteleaga prin postarea de comentarii doar pe subiectele sex oral sau sex anal.

@ Nenea Dindirel si @ 282

Ati trecut e mult de faza penibilului ...sunteti de-a dreptul si de-a stangul terifianti ....

Ati umplut zeci de pagini cu comentariile si parerile voastre ...deseori exagerate si reduse ..... nu credeti ca e de-ajuns? Am luat cunostinta de ele, vi le respectam, dar GATAAAA. Exista o vorba: "ajunga-va!!!!!"

Un om normal, si-ar expune punctul de vedere, cu explicatii logice, dar ar si asculta parerile celor din jur.

Daca nu va plac topicurile deschise ...este foarte simplu sa le ignorati, nu sa aruncati cu jigniri in stanga si dreapta celorlalti, care au dreptul la o parere, la fel ca si voi de altfel.

La inceput erati chiar amuzanti, asa cum va luati apararea unul altuia, dar sincer.... trebuie sa mai stiti sa va mai si opriti....

Stii cum e un tren deraiat? Unul care nu se poate opri decat atunci cand se izbeste de ceva? Vad o oarecare analogie. Totusi mi se pare fff ciudat ca "e scarbos" doar sexul oral oferit de FEMEI BARBATILOR. De reciproca nu zice niciunul nimic... Hmmm... Si mai spunem ca noi, femeile, suntem discriminate. Adica pana si in vederea acestor puritani e normal ca un barbat sa ne dea limbute, dar cand vine vorba de reversul medaliei... Ouch! Pe mine ma amuza sincer, dar ma intreb ce se va intampla daca la un moment dat don'soara Kudika va fi santajata ca sa faca un blow. Ma astept sa deschida un topic "M-a amenintat ca daca nu ii fac sex oral ma paraseste, i-am facut si tot m-a parasit. HELP! E barbatul vietii mele!". Ce imi plac mie femeile astea pline de "virtuti", dar care ar renunta la toate principiile lor morale doar ca sa fie sigure ca nu raman singurele pana la adanci batraneti. Kudika, draga, exista o vorba pe care ar trebui sa ti-o spui mai des "NICIODATA sa nu spui NICIODATA!"
goodbye_kitty
Postat pe 14 Iulie 2010 16:41
De la: miss_darine, la data 2010-07-14 12:46:28
multumesc pentru sustinere dindirel bine faci ca le atingi la rana acolo unde le doare mai tare pe femeile astea ordinare care au tupeul sa se faleasca pe aici cu scarbosul ala de sex oral preluat de la curvele care se prostitueaza..cum de nu le este rusine sa spuna casexul oral uneste partenerii..din contra perversiunea asta eu cred ca poata sa desparta un cuplu in care unul din parteneri nu este de acord cu practicarea acestei perversiuni anormale care degradeaza si injoseste orice femeie care nu se prostitueaza...

stiti ce ma amuza cel mai mult? faptul ca va sustineti si va intelegeti atat de bine unul pe celalalt! 282-ule uiti ca dindirel sustine sus si tare o practica cu care defapt tu nu esti de acord ...cum crezi tu ca se realizeaza acea vitaminizare....cum face el rost de acel lichid alb laptos pe care-l bea zilnic? deci draga 282 unde incepe prostitutia si unde se termina, dupa capsorul tau?
in ceea ce te priveste dindirica mama, nu te-am vazut postand in alte parte decat pe aceste topicuri de mare angajament....deci ce poti discuta tu cu mine in afara ariei limitate in care te invarti? ca vad ca ai aruncat pisica pe teritoriul meu [/quote]

e simpatica faza, in legatura cu "vitaminizarea " doar nu-ti inchipui ca eu practic asa ceva mai ales fiind impotriva acestui "sport ". Am citit in niste carti medicale ca acel orgasm contine vitamine, dar ca eu practic , a fost doar o gluma !!!!Fii serioasa, sexul oral poate aduce si boli venerice, asa ca un NU hotarat acestui "sport " !!!!!!!
Dindirel
Postat pe 14 Iulie 2010 17:31
De la: dindirel, la data 2010-07-14 17:31:05

in ceea ce te priveste dindirica mama, nu te-am vazut postand in alte parte decat pe aceste topicuri de mare angajament....deci ce poti discuta tu cu mine in afara ariei limitate in care te invarti? ca vad ca ai aruncat pisica pe teritoriul meu

e simpatica faza, in legatura cu "vitaminizarea " doar nu-ti inchipui ca eu practic asa ceva mai ales fiind impotriva acestui "sport ". Am citit in niste carti medicale ca acel orgasm contine vitamine, dar ca eu practic , a fost doar o gluma !!!!Fii serioasa, sexul oral poate aduce si boli venerice, asa ca un NU hotarat acestui "sport " !!!!!!! [/quote] P.S. ai dreptate, ca nu prea mai sunt si pe alte topicuri, adevarul ca sunt si ocupat, dar te asigur ca o sa ma vezi si pe alte topicuri !!!!
Dindirel
Postat pe 14 Iulie 2010 17:33
dindirel, esti ocupat cu mina stinga sau cu mina dreapta?
Imi dau seama ca tu habar n-ai ce desemneaza cuvintul "orgasm" de poti spune ca orgasmul contine vitamine.
soraderazboi
Postat pe 14 Iulie 2010 17:38
De la: soraderazboi, la data 2010-07-14 17:38:04dindirel, esti ocupat cu mina stinga sau cu mina dreapta?
Imi dau seama ca tu habar n-ai ce desemneaza cuvintul "orgasm" de poti spune ca orgasmul contine vitamine.

Maxim.
Ai o bere de la mine pentru faza asta!
goodbye_kitty
Postat pe 14 Iulie 2010 17:41
De la: dindirel, la data 2010-07-14 17:33:34
De la: dindirel, la data 2010-07-14 17:31:05

e simpatica faza, in legatura cu "vitaminizarea " doar nu-ti inchipui ca eu practic asa ceva mai ales fiind impotriva acestui "sport ". Am citit in niste carti medicale ca acel orgasm contine vitamine, dar ca eu practic , a fost doar o gluma !!!!Fii serioasa, sexul oral poate aduce si boli venerice, asa ca un NU hotarat acestui "sport " !!!!!!!
P.S. ai dreptate, ca nu prea mai sunt si pe alte topicuri, adevarul ca sunt si ocupat, dar te asigur ca o sa ma vezi si pe alte topicuri !!!! [/quote]te felicit dindirel ca nu te lasi calcat in picioare de femeile astea care sau vitaminizat sugand bucata de carne in gura..ai dreptate cand spui ca sexul oral este o sursa de contaminare cu boli venerice exact asa este
kudika029282
Postat pe 14 Iulie 2010 20:03
Ai citit si tu psihologie eventual cu posteriorul.
soraderazboi
Postat pe 14 Iulie 2010 20:17
De la: mitica_1, la data 2010-07-14 20:08:21
De la: goodbye_kitty, la data 2010-07-13 20:38:28Si daca femeia e virgina pana in noaptea nuntii si atunci partenerii observa ca nu se potrivesc absolut deloc la pat ce se intampla? Apar frustrarile sexuale, apar amantii, apar femeile suparate, imbufnate si acre. Nu e mai normal ca sa ai un trecut al tau si un viitor comun cu celalalt decat sa fii pura si sa te duci dupa casatorie din mataranga-n mataranga pentru ca nu te satisface barbatul?

Se face multa discutie pe '' nepotrivire la pat " Nepotrivirea la pat inseamna ca fiecare vrea un preludiu diferit de cel al partenerului inaintea inceperii actului sexual , pozitii de sex, mangaieri, cuvinte alintate ,buna dispozitie etc ,dar actul sexual in sine nu are legatura cu nepotrivirea , sexul e un instinct pe care fiecare vietuitoare stie sa-l faca , asa ca fata fiind virgina sau nu , la fel ca si baiatul stie sa faca sex , ca il dirijeaza instinctul !! Intr-o relatie bazata pe dragoste adevarata , aceasta nepotrivire se rezolva prin discutii intre ei si nu exista amanti. Amantii apar in relatiilebazate pe interes !!!

Discutii? Parca vad cum decurge o discutie de genul...

- Iubitule, stii, as vrea si eu... Un preludiu mai lung... As vrea sa nu fugi imediat sa iti fumezi tigara de dupa, ci sa ma tii strans in brate, sa imi spui ca ma iubesti.
- Hai, mars, ca eu sunt barbatul, eu dictez.

Le felicit pe cele care decid sa ramana pure pana in noaptea nuntii, dar asta nu este neaparat un avantaj... Eu mi-am inceput viata sexuala cu omul pe care il iubesc si alaturi de care vreau sa imi petrec restul zilelor. Nu imi pare rau ca am asteptat 20 de ani si ca am "ratat" alte ocazii, dar nici nu imi pare rau ca nu am mai asteptat. Pur si simplu ne simtim impliniti, iar casatoria va fi pur si simplu uniunea noastra oficiala, pentru ca noi deja ne consideram uniti si in fata lumii si in fata lui Dumnezeu. "Instinctul" asta sexual e animalic, totul depinde de om ca sa il transforme intr-un ritual sacru, intr-o celebrare a iubirii...
goodbye_kitty
Postat pe 14 Iulie 2010 20:29
Mda... Se postase de 2 ori...
goodbye_kitty
Postat pe 14 Iulie 2010 20:29
De la: soraderazboi, la data 2010-07-14 17:38:04dindirel, esti ocupat cu mina stinga sau cu mina dreapta?

Cu ambele maini . Hai sa-ti spun eu daca esti fata cuminte ; orgasmul este excitarea maxima la care ajung partenerii in timpul actului sexual, si se termina cu secretie de sperma, in carti de medicina sexuala de pe care invata si psihologii la relatia de cuplu scrie ce contine aceasta sperma...sanatate curata !!
Dindirel
Postat pe 15 Iulie 2010 09:59
De la: dindirel, la data 2010-07-15 09:59:38

Cu ambele maini . Hai sa-ti spun eu daca esti fata cuminte ; orgasmul este excitarea maxima la care ajung partenerii in timpul actului sexual, si se termina cu secretie de sperma, in carti de medicina sexuala de pe care invata si psihologii la relatia de cuplu scrie ce contine aceasta sperma...sanatate curata !!
dindirel ai grija ca duduia "soraderazboi"stie sa te jigneasca ca doar atat o duce mintea aia proasta
kudika029282
Postat pe 15 Iulie 2010 13:08
mamaaaa...cat de frumos si suav le spune el dupa fraza aia in rusa googaleasca
grasshopper
Postat pe 15 Iulie 2010 13:44
De la: mitica_1, la data 2010-07-15 13:59:49
De la: babybel_smile, la data 2010-07-15 13:44:17mamaaaa...cat de frumos si suav le spune el dupa fraza aia in rusa googaleasca

Nu inteleg, vrei sa vorbim in ruseste ? sau ..scuze ,nu era mie adresata ???

scuze... asa e cand te prefaci ca lucrezi si de fapt stai pe kudika... iarta-ma, te rog.
poti sa continui cu ce spuneai sorei... i'm off.
grasshopper
Postat pe 15 Iulie 2010 14:06

iar azi este randul meu!

crezi tu!

mai lasat si ai plecat
kudika228340
Postat pe 15 Iulie 2010 14:14
De la: kudika029282, la data 2010-07-15 13:08:03

dindirel ai grija ca duduia "soraderazboi"stie sa te jigneasca ca doar atat o duce mintea aia proasta

Ce incearca nu reuseste, stie ,vede ca avem dreptate si ii vine sa sparga tastatura de nervi! dar o facem noi sa ne dea dreptate !!!!
Dindirel
Postat pe 16 Iulie 2010 10:07
De la: dindirel, la data 2010-07-16 10:07:50
De la: kudika029282, la data 2010-07-15 13:08:03

Ce incearca nu reuseste, stie ,vede ca avem dreptate si ii vine sa sparga tastatura de nervi! dar o facem noi sa ne dea dreptate !!!!
bine zici dindirel poate ca incearca dar nu va reusi sa schimbe parerea..bine ar fi sa-si sparga tastatura de nervi sa dispara cu totul nebuna aia "SORADERAZBOI" ca ne-a ajuns pana peste cap murdariile ei emanate de creierul ala prost
kudika029282
Postat pe 16 Iulie 2010 11:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vi s-a mai intamplat? 13 De la: cory2517 15 Mai 2009 13:08
15 fetisuri, potential fatale 3 De la: adyna2905 10 Februarie 2011 09:16
oare ce doreste ? 53 De la: ElenaAnca 4 Ianuarie 2015 02:10
ce trebuie sa faci ca sa arati ca esti disponibila 23 De la: anda1979 6 August 2009 21:33
pozitii??? 27 De la: datura 5 Martie 2009 19:43