Setari Cookie-uri

Fetelor, ajutor!

Am o problema, destul de mare. Acum cateva luni, am cunoscut un baiat, A., prin niste prieteni comuni. In timp a inceput sa-mi placa, la fel si eu ii plac lui, ca mi-a confirmat... numai ca exista doua probleme:
1. Am deja prieten, e plecat in alta tara (A. stie asta, de aceea nu prea a mai insistat cu nimic)
2. In 2 luni, trebuie sa plece si el (coincidenta face ca in aceeasi tara), si tocmai de aceea mi-a spus ca nu vrea sa aiba prietena, ca ar insemna sa se ajunga la o relatie la distanta, ceea ce nici mie nu-mi place.
Aseara, mai in gluma mai in serios, a zis ceva de genul "pariu, ca pot sa te fac sa ma iubesti in 2 luni? " Am inceput sa rad, foarte tare, si a zis ca nu sunt prima fata care reactioneaza asa. E foarte sigur pe el, pe de o parte imi place, cui nu i-ar placea un barbat asa sigur pe el, dar pe de alta parte, parca e prea arogant... I-am acceptat pariul, si i-am spus, ca poate se intampla invers.
Acum...vine partea in care cer ajutor, cum fac sa ma iubeasca el pe mine?! Pe langa faptul ca-mi doresc asta pt ca-mi place de el, mai e si chestia ca-mi doresc sa-i mai scot putin aerele astea.
kudilik
Postat pe 14 Iulie 2010 21:05
mai gasesti un baiet, B,faci o acolada si tragi o mare linie
mitura
Postat pe 14 Iulie 2010 21:12
Bag de seama ca deja tipul a castigat pariul. Altfel nu vad de ce ai avea o problema "destul de mare".
O sa spui ca nu. Bine.
Uite ce as face eu. As uita toata povestea cu pariul si mi-as vedea de x (adica de prietenul pe care il ai deja). Punem pariu ca de-ti vezi de treaba ta, isi vede si el de a lui?

Daca nu si nu si tot vrei sa te iubeasca, e clar. Esti indragostita. De A, nu de X.
rashela
Postat pe 14 Iulie 2010 21:25
Cum am zis in ultima parte... as vrea sa-i scot aerele astea care le are, cu atata siguranta pe el. Nu pot spune ca a castigat deja pariul, dar am recunoscut ca-mi place. Cat despre prietenul meu, nu-s indragostita, toata relatia pana acum s-a desfasurat asa, la distanta.
kudilik
Postat pe 14 Iulie 2010 21:34
A, si inca o chstie. Un prieten foarte bun mi-a spus sa-l tratez cu cat mai multa indiferenta. Daca ma cauta sa-i raspund, dar sa nu fiu eu cea care-l cauta. Azi de exemplu mi-a dat mesaj sa ma intrebe ce fac, ca el se gandea la mine. Nu mai puteam de ras :))
kudilik
Postat pe 14 Iulie 2010 21:36
De la: kudilik, la data 2010-07-14 21:34:06Cum am zis in ultima parte... as vrea sa-i scot aerele astea care le are, cu atata siguranta pe el. Nu pot spune ca a castigat deja pariul, dar am recunoscut ca-mi place. Cat despre prietenul meu, nu-s indragostita, toata relatia pana acum s-a desfasurat asa, la distanta.

Mai sus spui "cui nu i-ar place un baiat asa sigur pe el", acum spui ca nu vrei asta. Uite mie una nu-mi plac baietii siguri pe ei, astia arongati. Nu iti dau sfaturi cum sa-l faci sa te iubeasca pt ca nu exista sfaturi pt acest lucru , dar pot sa-si spun ca pt el s-ar putea sa fii doar un pariu asa cum a spus-o el , sa te faca sa-l iubesti, ca daca ar avea ganduri serioase nu ar vorbi asa ca un smecher.
anutzzaa
Postat pe 14 Iulie 2010 21:42
De la: kudilik, la data 2010-07-14 21:36:11A, si inca o chstie. Un prieten foarte bun mi-a spus sa-l tratez cu cat mai multa indiferenta. Daca ma cauta sa-i raspund, dar sa nu fiu eu cea care-l cauta. Azi de exemplu mi-a dat mesaj sa ma intrebe ce fac, ca el se gandea la mine. Nu mai puteam de ras :))

Cati ani ai?
anutzzaa
Postat pe 14 Iulie 2010 21:43
Acusica 22.
kudilik
Postat pe 14 Iulie 2010 21:47
De la: kudilik, la data 2010-07-14 21:36:11A, si inca o chstie. Un prieten foarte bun mi-a spus sa-l tratez cu cat mai multa indiferenta. Daca ma cauta sa-i raspund, dar sa nu fiu eu cea care-l cauta. Azi de exemplu mi-a dat mesaj sa ma intrebe ce fac, ca el se gandea la mine. Nu mai puteam de ras :))

Exista vorba "cine rade la urma, rade mai bine". Am impresia ca te joci cu focul si singura ce se va parli, vei fi tu. El pleaca in alta tara, ai uitat? Tot asa ai sa razi si cand il conduci la aeroport? Mi-e teama ca nu!

Degeaba FACI pe indiferenta daca nu esti. Degeaba razi, daca sufletul tau plange. Joaca de-a iubirea nu-i de gluma. Unul se frige rau. Si nu va fi el acela. Poate pentru ca nu este arogant degeaba. Poate ca intr-adevar are alte scopuri in viata, e foarte sigur pe ceea ce vrea si nu reprezinti decat un pariu. Pentru ca-i obisnuit sa castige.

In locul tau m-as potoli, zau!
rashela
Postat pe 14 Iulie 2010 21:49
Da, stiu ca oarecum ma contrazic, ba ca-mi place siguranta asta, ba ca nu. Dar sunt momente cand imi place, momente cand nu. E felul lui de-a fi. Si tocmai asta cu pariul, ma gandeam, ca ar putea sa spuna ca a ajuns sa ma iubeasca, ca eu sa fac la fel si uite asa el sa castige pariul.
kudilik
Postat pe 14 Iulie 2010 21:51
De la: rashela, la data 2010-07-14 21:49:32

Exista vorba "cine rade la urma, rade mai bine". Am impresia ca te joci cu focul si singura ce se va parli, vei fi tu. El pleaca in alta tara, ai uitat? Tot asa ai sa razi si cand il conduci la aeroport? Mi-e teama ca nu!

Degeaba FACI pe indiferenta daca nu esti. Degeaba razi, daca sufletul tau plange. Joaca de-a iubirea nu-i de gluma. Unul se frige rau. Si nu va fi el acela. Poate pentru ca nu este arogant degeaba. Poate ca intr-adevar are alte scopuri in viata, e foarte sigur pe ceea ce vrea si nu reprezinti decat un pariu. Pentru ca-i obisnuit sa castige.

In locul tau m-as potoli, zau!

Stiu ca ma joc cu focul, ca exista posibilitatea ca eu sa ma ard, dar de ce sa nu ma gandesc ca poate sa piarda el? Ce daca e obisnuit sa castige?! Nu poti castiga tot timpul. Oricum, ca sa ajung la iubire e ceva, deci nu-i chiar joaca de-a iubirea. Si la faza cu aroganta.. o prietena de-a mea imi povestea la fel de prietenul ei, ca e arogant, dar dupa ce l-a cunoscut mai bine, si-a dat seama ca nu era decat o fatada, sa nu vada lumea complexele lui..
kudilik
Postat pe 14 Iulie 2010 21:56
Deja incepe "razboiul". In seara asta s-a lasat cu sarutari
kudilik
Postat pe 16 Iulie 2010 02:23
Salutare, ce razboi? A zis cineva razboi? Anno1777 e un joc ff interesant on line, cu razbel si cu multe alte chestii interesante. Asta este lincul http://www.anno1777.com/index.php?i=36748 merita sa-l incercati.
vali_pc2007
Postat pe 16 Iulie 2010 03:35
ce chestie aiurea.....fii tu, zambeste mereu, fii indiferenta fata de el, si sigur va dori mai mult...da astea nu sunt lucruri de spus sub forma de sfat. fiecare are farmecul sau cu care poate face orice. trebuie doar sa te cunosti pe tine...
rox_sb
Postat pe 16 Iulie 2010 03:54
Aici e o intrecere,care pe care? Daca ai fi putin realista l-ai lasa in pace,el oricum pleaca in 2 luni si probabil tu o sa ramai cu buza umflata si o sa deschizi alt topic "ce sa fac sa nu-l mai iubesc?"
Barbie30
Postat pe 16 Iulie 2010 09:00
De la: Barbie30, la data 2010-07-16 09:00:58Aici e o intrecere,care pe care? Daca ai fi putin realista l-ai lasa in pace,el oricum pleaca in 2 luni si probabil tu o sa ramai cu buza umflata si o sa deschizi alt topic "ce sa fac sa nu-l mai iubesc?"
eu am ajuns la concluzia ca citesc forumul pentru raspunsurile lui Barbie30
_Cryssa_
Postat pe 16 Iulie 2010 09:23
De la: crysa_tm, la data 2010-07-16 09:23:52
De la: Barbie30, la data 2010-07-16 09:00:58Aici e o intrecere,care pe care? Daca ai fi putin realista l-ai lasa in pace,el oricum pleaca in 2 luni si probabil tu o sa ramai cu buza umflata si o sa deschizi alt topic "ce sa fac sa nu-l mai iubesc?"

Neata Crysa!
Barbie30
Postat pe 16 Iulie 2010 09:29
De la: anutzzaa, la data 2010-07-14 21:42:16
De la: kudilik, la data 2010-07-14 21:34:06Cum am zis in ultima parte... as vrea sa-i scot aerele astea care le are, cu atata siguranta pe el. Nu pot spune ca a castigat deja pariul, dar am recunoscut ca-mi place. Cat despre prietenul meu, nu-s indragostita, toata relatia pana acum s-a desfasurat asa, la distanta.

Mai sus spui "cui nu i-ar place un baiat asa sigur pe el", acum spui ca nu vrei asta. Uite mie una nu-mi plac baietii siguri pe ei, astia arongati. Nu iti dau sfaturi cum sa-l faci sa te iubeasca pt ca nu exista sfaturi pt acest lucru , dar pot sa-si spun ca pt el s-ar putea sa fii doar un pariu asa cum a spus-o el , sa te faca sa-l iubesti, ca daca ar avea ganduri serioase nu ar vorbi asa ca un smecher.

nici mie nu-mi plac baietii aroganti!
fante_de_dorobanti
Postat pe 16 Iulie 2010 09:31
De la: Barbie30, la data 2010-07-16 09:29:43
De la: crysa_tm, la data 2010-07-16 09:23:52

Neata Crysa!

Neatza Barbie
_Cryssa_
Postat pe 16 Iulie 2010 09:43

Da, se poate spune ca e o intrecere care pe care, dar nu e vb ca nu-l las eu in pace... ca el e cel care o cauta, si de ce sa nu fie el cel care o sa ramana cu buza umflata?!
kudilik
Postat pe 16 Iulie 2010 09:53
Acum am citit si eu ce a scris fata asta Well...iubirile "de-o vara" is tare dragute daca stii sa le "administrezi". Ai putea sa-i dai o sansa omului, sa va distrati in astea 2 luni si cand pleaca...asta e , ai ramas cu o amintire placuta. Numai ai grija sa nu te indragostesti rau. Daca da...cum spunea Barbie30..o sa deschizi un topic "cum sa fac sa nu-l mai iubesc"
_Cryssa_
Postat pe 16 Iulie 2010 09:57
De la: kudilik, la data 2010-07-16 09:53:25

Da, se poate spune ca e o intrecere care pe care, dar nu e vb ca nu-l las eu in pace... ca el e cel care o cauta, si de ce sa nu fie el cel care o sa ramana cu buza umflata?!

Daca te mananca....poti s-o faci si pe asta!
Barbie30
Postat pe 16 Iulie 2010 10:02
De la: crysa_tm, la data 2010-07-16 09:57:34Acum am citit si eu ce a scris fata asta Well...iubirile "de-o vara" is tare dragute daca stii sa le "administrezi". Ai putea sa-i dai o sansa omului, sa va distrati in astea 2 luni si cand pleaca...asta e , ai ramas cu o amintire placuta. Numai ai grija sa nu te indragostesti rau. Daca da...cum spunea Barbie30..o sa deschizi un topic "cum sa fac sa nu-l mai iubesc"

Multumesc de sfat, o sa incerc sa-mi zic mereu ca e vb de un pariu, ca sa nu ma las prea tare dusa de val. In rest, ai dreptate, sa fac din toata povestea asta o amintire placuta, si nuu, sper sa nu ajung acolo cu topicul ala
kudilik
Postat pe 16 Iulie 2010 10:05
De la: kudilik, la data 2010-07-16 10:05:11
De la: crysa_tm, la data 2010-07-16 09:57:34Acum am citit si eu ce a scris fata asta Well...iubirile "de-o vara" is tare dragute daca stii sa le "administrezi". Ai putea sa-i dai o sansa omului, sa va distrati in astea 2 luni si cand pleaca...asta e , ai ramas cu o amintire placuta. Numai ai grija sa nu te indragostesti rau. Daca da...cum spunea Barbie30..o sa deschizi un topic "cum sa fac sa nu-l mai iubesc"

Multumesc de sfat, o sa incerc sa-mi zic mereu ca e vb de un pariu, ca sa nu ma las prea tare dusa de val. In rest, ai dreptate, sa fac din toata povestea asta o amintire placuta, si nuu, sper sa nu ajung acolo cu topicul ala

Hai sa-ti povestesc pe scurt ceva. Intr-o vara eram in vacanta la parintii mei si mergeam la plaja la un rau cu prietenele mele. Acolo am cunoscut un tip...bla bla..si ne-am imprietenit (tipul statea in Italia si era tot in vacanta tot vreo 2 luni). Dupa vreo 2 zile de balaceala si jucat voley in apa m-a luat cu o vrajeala ieftina "vrei sa-ti spun ce vei face in viitoru apropiat?" eu "da", el" o sa fii prietena mea" , eu "Ha ha ha "( iti imaginezi ca stiam din prima ce a vrajeala). Dupa vreo cateva seri ne-am vazut la o terasa in centru orasului (nu aveam numere de telefon, nimic) si am stat la un suc si sucu s-a prelungit pana dimineata la 5. Pe scurt ...am petrecut o vara incredibil de faina, am pastrat legatura o vreme dupa ce s-a terminat vacanta si pot spune ca si-acum imi aduc aminte cu cea mai mare placere de acea relatie.
Good luck...si tine-ne la curent cum se termina
_Cryssa_
Postat pe 16 Iulie 2010 10:13
Pana la urma... toata treaba se termina undeva inainte sa inceapa. Saptamana viitoare pleaca.
kudilik
Postat pe 26 Iulie 2010 22:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
doar atit .... il iubesc. 35 De la: SIDONIA69 15 Mai 2009 11:52
Relație șef-angajat! 9 De la: kudika228115 9 August 2013 04:22
Cum sa trec peste aceasta situatie? 7 De la: marco918 24 Decembrie 2009 04:03
Se poate transforma o relatie bazata pe sex intr-o relatie serioasa? 49 De la: Adela_Mihnea_1 30 Mai 2014 00:27
Iubirea, bat-o vina! 15 De la: Cosmina_Mariana_Ancuta_1 29 Aprilie 2011 19:50