Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga un inel si un pandantiv Swarovski!

as asorta cu o rochi lunga in aceleasi nuante cu bijuteriile si le-as purta la nunta surorii mele de peste o luna
iury_alex
Postat pe 23 Iulie 2010 22:49
inelul ar merge la ceva mai elegant ,o rochie de seara ,de ocazie lunga insa sa numai apara alte accesorii incarcate.ar merge cu o pereche de cercelusi dar finuti.
iar lantisorul consider este elegant dar nu la fel de mult ca si inelul.ar merge si la o rochie lunga de seara cat si la o rochita mai scurta.insa sa existe un decolteu in V.asta este parerea mea.
simona_f08
Postat pe 23 Iulie 2010 23:25
Eu cred ca deja am rochia potrivita pt aceste doua bijuterii: este o rochie pana la genunchi vaporaoasa, culori vii, predominand rosu ,apoi roz, tendinte de violet, verde , cu niste crini , din material gen matase , cu un decolteu pronuntat in v, care merge foarte bine in perioada asta , seara la o plimbare, chiar si ziua. ROchia e de-a dreptul superba, in ea sunt ca o adevarata printesa , multor persoane le-a placut rochia. Si m-am gandit ca tinuta ar fi completa cu aceste doua bijuterii de-a dreptul superbe in special inelul.
angyingeras
Postat pe 24 Iulie 2010 00:00
Rochia mea de mireasa ideala e simpla, de un alb imaculat si cu talia marcata de o panglica rosie foarte lata si foarte lunga, legata la spate si ale carei extremitati se termina ca un fel de trena. Pandativul ar completa-o de minune, alaturi de niste cercei-bobite aurii (la fel ca terminatiile acestuia).

Inelul l-as asorta unei tinute casual-eleganta: o camasa alba simpla si foarte cambrata, jeansi conici , la gat o esarfa scurta in culoarea inelului, si o poseta plic neagra cu mici accesorii metalice aurii.

Ambele bijuterii ar putea fi purtate si cu niste rochite de cocktail in aceleasi culori sau unele complementare lor, insa acestea nu le-ar scoate in evidenta la fel de bine ca o tinuta simpla, preponderent alba, si sunt mult prea frumoase pentru a trece neobservate.
corinamuru
Postat pe 24 Iulie 2010 01:23
Eu nu as purta aceste accesorii la o rochie eleganta. Drept vorbind, la asta m am gandit si eu prima oara, dar mi se pare ceva banal...
Eu as alege niste blugi scurti, sandale inalte si un top foarte dragut , la toate astea adaugandu-se cele doua bijuterii. Si de preferat, as alege imbracamintea in combinatie cu pietrele din bijuterii .
O tinuta de efect. Sigur ar atrage atentia
corynateodora
Postat pe 24 Iulie 2010 09:54
Evident ca cele doua bijuterii merg la o tinuta eleganta. Eu ma vad purtand o rochie de seara, dintr-un material usor, de preferat matase... imprimeul trebuie sa fie unul tonic, de vara, in care rosul, albul si albastrul sa se imbine armonios. As purta niste sandalute cu toc, foarte fine... rosii!
kudika065274
Postat pe 24 Iulie 2010 09:58
As purta bijuteriile la o rochie eleganta de seara,cu un decolteu destul de generos,tocuri ceva mai inalte.Mi-as lua o bratara care sa aiba cate ceva din cele doua bijuterii!!!
pustoaikcufite
Postat pe 24 Iulie 2010 10:20
Dau frau imaginatiei si imi vin in minte o sumedenie de tinute pe care le-as putea purta cu aceste bijuterii elegante, dar o sa ma opresc la una speciala... O seara seara luxoasa, in care as purta o rochie creatie proprie, evidentiata prin folosirea unor materiale precum muselina de matase, dantela brodata, tafta naturala si metalizata, Mues-ul, chanel-ul creponat sau duches-ul, demna de asortarea cu bijuterii de cristal, ce-mi pun in valoare feminitatea si eleganta. Aceasta rochie dintr-o broderie fina, de culoarea sidefie sau negru glamour este intens pusa in valoare cu Cristalele Swarovski, ce dau un plus de eleganta si nonconformism, astfel, pot spune ca m-as face remarcata prin somptuozitatea emanata, atat de bijuterii cat si de rochia eleganta ce se completeaza reciproc!
andra_luiza
Postat pe 24 Iulie 2010 10:50
nu am la ce sa le asortez..
kudika089267
Postat pe 24 Iulie 2010 12:31
....ceva superb...pretios...necomparabil... ...si totusi subtil... ..cred ca orice femeie si-ar dori o asemenea bijuterie... ..sa fie remarcata si sa-i radieze frumusetea...asa ca din punctul meu de vedere...o tinuta speciala pentru aceste bijuterii...nu este neaparat sa fie ceva extravagant si foarte elegant...ci sa se asorteze personalitatii fiecaruia...sa o poarte cu eleganta si gratie...in orice zi / noapte ...sa stie sa o pretuiasca prin frumusetea ei...a femeii...asa ca dragele mele...haideti sa fim frumoase sufleteste in primul rand si acest lucru sa il aratam simplu si elegant....sa fiti frumoase! (tinuta=...poate sa fie si un costum de baie intro seara superba de petrecere )
andreea_laura2003
Postat pe 24 Iulie 2010 15:31
Pandativul este perfect pentru o rochie alba, cu un decolteu in forma de V si cu spatele gol.
Inelul se potriveste oricarei rochii de seara in culori asortate acestuia .
shawnee
Postat pe 24 Iulie 2010 15:39
o rochie lunga,cu spatele gol, din matase,nu foarte colorata ,vaporoasa si o pereche de sandale argintii din saten
livia17
Postat pe 24 Iulie 2010 16:30
rochie neagra eleganta si plina de mister
nico_nicolici
Postat pe 24 Iulie 2010 16:38
o rochita de palja colorata si scurta
culaita
Postat pe 24 Iulie 2010 16:41
jeansi si tricou alb
purycoasa
Postat pe 24 Iulie 2010 16:42
ie alba cu flori bleu si pantaloni de in 3/4
albynutza10
Postat pe 24 Iulie 2010 16:44
cu o rochie de vara ,de matase vaporoasa
kudika200263
Postat pe 24 Iulie 2010 16:48
Le-as asorta cu o rochita lunga alba, cu decolteu in V.
shobo
Postat pe 24 Iulie 2010 17:34
Inelul ar merge foarte bine la o rochie de vara albastra cu imprimeuri, lunga si vaporoasa, dintr-o matase, nu foarte decoltata in partea de sus.
Colierul s-ar potrivi de minune la o roche clasica platinata sau de o culoare mai inchisa la o cina mai eleganta sau chiar la o nunta.
andradarling
Postat pe 24 Iulie 2010 19:51
eu as asorta bijuteriile cu un maieu gri pe un umar si o fusta cu talie inalta d culoare neagra sau un albastru inchis si niste pantofi albastri...
anqtzish
Postat pe 24 Iulie 2010 22:42
Blue jeans evazati, sandale platforma foarte inalte, bluza matase naturala multicolora!
simis2222
Postat pe 25 Iulie 2010 10:43
Rochie paiete, cu spatele gol- lunga, care sa inceapa sus cu un blue-marin si sa se termine intr-un rosu maroniu
dsi28
Postat pe 25 Iulie 2010 10:43
As purta aceste bijuterii cu o rochita de vara, deschisa la culoare, cu imprimeuri florale...
mlesnita
Postat pe 25 Iulie 2010 11:08
O ie florata si pantaloni scurti
zu_zulica
Postat pe 25 Iulie 2010 11:55
o rochie alba cu maci rosii si sandalute cu platforma
zburlyta
Postat pe 25 Iulie 2010 11:57
jeansi scurti cu curea florala si top alb cu flori
cherchelita
Postat pe 25 Iulie 2010 11:58
o rochie lunga,eleganta,alb cu negru si sandale negre cu toc
sedative
Postat pe 25 Iulie 2010 12:00
Inelul l-as purta la o rochie in diferite nuante de turcoaz iar pandantivul la o rochie de seara de culoare neagra
acka
Postat pe 25 Iulie 2010 12:28
eu as asortas minunatiile acestea de bijuterii in felul urmator:....as purta o rochie din matase aurie cu imprimeuri florale putine sa contina culorile bleumarin si rosu ... un machiaj soft in care mias pune buzelel in evidenta cu un ruj rosu mai soft sau nude cu un machiaj al ochilor smokey si o pereche de sandale bleu sau rosu...(aici tine de ce gasesc in magazine)multumesc.. sper k cea mai buna sa castige
aliceee2009
Postat pe 25 Iulie 2010 12:30
Cred ca inelul l.as asorta la o pereche de jeansi conici/drepti cu o bluza/camasa de vara,colorata cu o curea lata pe mijloc si tocuri iar pandantivul l.as asorta la o rochie lunga/pana la genunchi, decoltata in V, alba.
geanyna23
Postat pe 25 Iulie 2010 12:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce profesie visezi pentru copilul tau? Vacuta Paula te invita la concurs! 45 De la: concursKudika 11 Februarie 2015 19:38
Concurs: Alege-ti pantofii! 13 De la: concursKudika 17 Februarie 2009 14:27
Concurs: Castiga noua carte a lui Paulo Coelho! 702 De la: concursKudika 8 Decembrie 2010 17:48
Reteta de ciocolata pentru destinatia ta de vis 52 De la: concursKudika 5 Septembrie 2012 19:56
Castiga unul din cele 3 pachete cu Ulei de Argan BIO de la Organique! 372 De la: concursKudika 30 Aprilie 2012 10:16