Mai multe
|
pandativul l-as purta doar la ocazii cu o rochie gri pe corp .sa ma pune in evidenta si cu un decolteu ,la gat acest pandativ si un plic care sa se asemene cu el la culoare(mie imi pare rosu) ,cu sandale gri si normal o atitudine sexy. Simplu si electrizant Inelul il vad ca pe un cadou de la iubitul/sotul/amantul nostru si l as purta la o cine cu o pereche da pantaloni bej(aceea m ai bufanti sus si m ai stransi jos spre glezna,bine versiunea eleganta) sandale albastre si cu un maieu cu spatele decoltat culoare pielii dar in fata sa fie ca un tricou ,fara manecute ) cu inelul si cercei la fel si o geanta bej mare xxl daca este. |
||
|
AmUnGandCeNuECuminte Postat pe 23 Iulie 2010 02:18 |
||
|---|---|---|
... cred ca tinuta corecta pentru un pandativ swarovski ar fi ... doar pandantivul ... si e mai mult decit suficient ...
|
||
|
marco918 Postat pe 23 Iulie 2010 02:26 |
||
| Cred ca acest superb inel ar merita sa fie purtat la orice tinuta,oricand in timpul zilei deoarece este foarte pretios si merita sa fie vazut de toata lumea.Insa,fiind atat de delicat,s-ar potrivi cu o "petite robe noire" care este nelipsita din garderoba oricarei femei,emanand gingasie si feminitate. | ||
|
|
||
|
ionelala2010 Postat pe 23 Iulie 2010 09:33 |
||
|
acest pandativ se asorteaza foarte bine la o rochie de seara neagra lunga, rosie, lunga cu decolteu...pe masura inelul l-as purta tot timpul pentru ca este foarte frumos |
||
|
lagyrodica Postat pe 23 Iulie 2010 09:50 |
||
|
acest pandativ se asorteaza foarte bine la o rochie de seara neagra lunga, rosie, lunga cu decolteu...pe masura inelul l-as purta tot timpul pentru ca este foarte frumos |
||
|
lagyrodica Postat pe 23 Iulie 2010 09:50 |
||
| Le-as asorta cu o rochita alba si cu pantofi si plic aurii. Cred ca aceasta combinatie le-ar pune cel mai frumos in evidenta. | ||
|
Medeea7 Postat pe 23 Iulie 2010 09:51 |
||
|
Din punctul meu de vedere aceste bijuterii nu le-as asorta cu o roche de seara lunga.Eu le-as asorta cu o roche de casmir scurta de culoare portocaliu nu foarte aprins cu un decolteu putin mai mare, cu un plic si pantofi crem.Din punctul meu de vedere aceeasta ar fi tinuta perfecta care s-ar asorta cu acele bijuterii superbe
|
||
|
ingerash__emo Postat pe 23 Iulie 2010 11:12 |
||
|
Pandantivul l-as purta la ocazii deosebite, la o tinuta de ocazie. Inelul l-as purta tot timpul este foarte frumos si mi-ar da mai multa incredere in mine. |
||
|
doria10 Postat pe 23 Iulie 2010 12:43 |
||
| ambele bijuterii le-as purta la o tinuta de seara la un cocktail | ||
|
valentin1978 Postat pe 23 Iulie 2010 13:05 |
||
Prima bijuterie, pandativu l-as asorta la o rochie de seara , extrem de eleganta, indiferent de culoare: fie ca e neagra, alba, rosie, albastra crem sau maro. Merge la oricare dintre culorile expuse. Iar inelul, avand pietricele Swarovski albastre, l-as purta la o rochie de un alb imaculat pentru un efect maxim, un impact puternic asupra ochiului.Super bijuterii!
|
||
|
ccrissy Postat pe 23 Iulie 2010 13:51 |
||
| Atat pandantivul, cat si inelul le-as asorta pe fiecare in parte la niste tinute elegante, nu neaparat de seara. | ||
|
karmen_karma Postat pe 23 Iulie 2010 14:21 |
||
| Bijuteriile sunt extrem de elegante si pretioase asa ca le-as asorta atat la rochii rafinate , cat si la costume extrem elegante sau office. Culoarea n-ar conta. | ||
|
kudika098088 Postat pe 23 Iulie 2010 15:01 |
||
Bijuteriile se pot asorta atat la tinute elegante, cat si office sau chiar casual. Spre exemplu o bluza albastra, din matase,cu inseratii aurii, vaporoasa si cu decolteu in V s-ar potrivi concomitent cu ambele bijuterii.
|
||
|
kudika166659 Postat pe 23 Iulie 2010 15:13 |
||
| As asorta bijuteriile cu o rochie lunga, de saten, turcoaz...cu sau fara spatele gol;) | ||
|
and_nicoleta Postat pe 23 Iulie 2010 15:49 |
||
Pentru ca sunt doua culori diferite am sa caut o rochita care sa aiba aceste culori ,de preferinta confectionata din voal !!si apropo sunt superbe ! |
||
|
RAC_EU Postat pe 23 Iulie 2010 16:26 |
||
| jeansi si ie fliorala | ||
|
da_nu Postat pe 23 Iulie 2010 17:01 |
||
| rochie alba cu garnitura neagra si sandalute albe cu platforma | ||
|
ciortan Postat pe 23 Iulie 2010 17:02 |
||
| Rochie alba cu trandafiri rosii si sandalute cu toc finut | ||
|
copanel Postat pe 23 Iulie 2010 17:07 |
||
| O camasa alba de in si fusta florata | ||
|
cocosel Postat pe 23 Iulie 2010 17:09 |
||
| Pandativul l-as purta la o rochita neagra eleganta, iar inelul l-as purta la o cina cu sotul meu, unde as imbraca o rochita alba sau crem dintr-un material usor,lunga | ||
|
condo004290 Postat pe 23 Iulie 2010 18:08 |
||
| Eu as asorta aceste minunate bijuterii la o rochie neagra eleganta de seara din materiale fluide, decoltata in V | ||
|
tygy77 Postat pe 23 Iulie 2010 18:21 |
||
| corset alb si fusta scurta alb cu negru | ||
|
busu1oc Postat pe 23 Iulie 2010 21:11 |
||
| rochie lunga alba di destul de decoltata | ||
|
pijamma Postat pe 23 Iulie 2010 21:12 |
||
| jeansi 3/4 si top alb cu garnitura neagra | ||
|
raffaelo Postat pe 23 Iulie 2010 21:17 |
||
| rochie neagra elaganta si scurta | ||
|
rai0asa Postat pe 23 Iulie 2010 21:18 |
||
as asorta la o rochie vaporoasa alba
|
||
|
Iubytzy_k Postat pe 23 Iulie 2010 21:31 |
||
|
Pandativul este perfect pentru o rochie alba, cu un decolteu in forma de V si cu spatele gol. Inelul se potriveste oricarei rochii de seara in culori asortate acestuia . |
||
|
metropoly Postat pe 23 Iulie 2010 21:38 |
||
| Aceste bijuteri pot completa o rochie lunga de seara (in nuante de bleo,roz si negru) asortate cu o geanta plic simpla si o pereche de sandale cu toc. | ||
|
kudika294755 Postat pe 23 Iulie 2010 21:58 |
||
la lantic as purta o rochita rosie pana la genunchi,eleganta iar la inelus as opta pentru o rochita albastra cu niste imprimeuri pe ea..
|
||
|
kmytzuk Postat pe 23 Iulie 2010 22:32 |
||
| le-as asorta la o rochie mulata pe corp,de culoare neagra,cu niste tocuri de 10..............si o geanta plic cu pietricele sclipitoare negre pe ea,cu niste cercei eleganti,si o coafura moderna. | ||
|
narcy96 Postat pe 23 Iulie 2010 22:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! | 676 | De la: concursKudika 24 Iunie 2013 17:23 |
| Baneasa Shopping City are pentru tine un super concurs! | 196 | De la: concursKudika 14 Mai 2012 11:21 |
| Castiga una dintre cele 3 cutii Bijoux Leonidas! | 528 | De la: concursKudika 18 Martie 2012 23:25 |
|
|
||
| Castiga o rochie SenseLimitedEdition! | 343 | De la: concursKudika 5 Ianuarie 2015 20:39 |
| Castiga una dintre cele 21 de bratari Diva Universal! - saptamana 1 | 488 | De la: kudika_3483 19 Octombrie 2015 10:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.