Mai multe
|
Ambele accesorii se pot asorta cu o rochie rosie care poate contine si alte culori. Cum ar fi aceasta http://1.bp.blogspot.com/_3kvy_3myllE/S6971tOBbZI/AAAAAAAAAgs/4_mBUkpD7Kk/s1600/42269984850_lg.jpg |
||
|
a_jolie66 Postat pe 29 Iulie 2010 13:45 |
||
|---|---|---|
| maieu si fusta lejera | ||
|
puicutza Postat pe 29 Iulie 2010 14:03 |
||
| o rochie al ncu bleu lunga si foarte decoltata | ||
|
|
||
|
robotel Postat pe 29 Iulie 2010 14:04 |
||
|
Acel pandantiv l-as purta la o rochita rosie foarte decoltata,sau la o camasa mai eleganta. Iar inelul care este super fain l-as purta la orice tinuta de blug sau la ceva mai elegant daca am cu ce il conbina. |
||
|
oanaroman82 Postat pe 29 Iulie 2010 14:05 |
||
| fusta si sacou alb din in | ||
|
zuzzy35 Postat pe 29 Iulie 2010 14:05 |
||
| Ar putea fi mai multe tinute...o rochie neagra simpla cu decolteu in V si cu tocuri inalte sau la o tinuta office, o camasa alba si cu o fusta neagra pana la genunchi si tocuri inalte... | ||
|
crinutzza Postat pe 29 Iulie 2010 14:09 |
||
| la o rochie de seara neagra cu un cordon de culoare rosie sub piept.avand un decolteu in forma de "v" | ||
|
kudika082153 Postat pe 29 Iulie 2010 14:26 |
||
| Accesoriile aurii dau stralucire, iar tinutele fluide, precum dantela ofera o tinuta glam. As purta acest inel http://www.charm.ro/swarovski/inele/inel-cu-elemente-swarovki-042653.html alaturi de o rochie alba, vaporoasa, perfecta pentru vara. Pandativul http://www.charm.ro/swarovski/pandative/pandativ-cu-elemente-swarovski-032913.html confera tinutei o eleganta aparte, asa ca as alege o rochie care sa emane rafinament si stil, dintr-un material pretios. | ||
|
andra_alexandra Postat pe 29 Iulie 2010 14:26 |
||
|
colierul l-as asorta cu o tinuta eleganta. de petrecere. o petrecere al carei suflet sunt eu, intr-o rochita rosu-corai; iar pe un vals sa fiu acea lady in red mult dorita; iar inelul l-as purta la o tinuta leje de vara, seara, pe faleza, pantaloni scurti de blugi si un tricou simplu alb cu bleu...parul desfacut si incurcat de vant... |
||
|
zur Postat pe 29 Iulie 2010 14:30 |
||
|
http://www.charm.ro/swarovski/pandative/pandativ-cu-elemente-swarovski-032913.html aceste bijuterii elegante si rafinate le-as asorta la o rochie rosie, mulata, de lungime medie si cu un decolteu generos, un pantof elegant rosu cu toc inalt ...femeia de foc. multa feminitate, senzualitate,seductie...si succes total. |
||
|
alina_sofia Postat pe 29 Iulie 2010 14:50 |
||
| O rochita eleganta de vara, de preferat din matase. | ||
|
kudika067706 Postat pe 29 Iulie 2010 14:56 |
||
| http://www.starshiners.ro/produse/1139/rochii/19516/rochie-rainbow-shine-lightblue.html - aceasta este rochita la care as purta inelul, iar pandantivul la o rochita rosie,decoltata, scurta in fata, iar in spte lunga cu un pic de trena dintr-un material vaporos, matase. | ||
|
iuliamaria_grace Postat pe 29 Iulie 2010 15:10 |
||
| In primul rand as vrea sa spun ca inelul mi-a placut in mod special .. Si l-as asocia unei tinute office, fusta cu talie inalta, o camasutza din mastase, botine. Pandativul cred ca ar completa perfect o rochie de seara tip empire, fara bretelutze sau cu, decolteu in V sau U eventual alba, sau neagra, Dar s-ar potrivi si unei rochite lungi, vaporoase, de zi. Oricum, importanta este atitudinea cu care le purtam. :) | ||
|
butterfly07 Postat pe 29 Iulie 2010 15:29 |
||
| Pandantivul merge atat la o bluzita sau rochie de seara cat si peste o maleta pentru a scoate in evidenta bustul. Rochia in cauza trebuie sa fie una eleganta, peste genunchi, de culoare inchisa pentru a se putea face mai bine contrastul. Inelul se potriveste in mod special adolescentelor care adopta o tinuta mai extravaganta si non-conformista unde multitudinea cromatica a vestimentatiei nu este perceputa ca fiind un dezavantaj.Insa chiar si in acest caz inelul se potriveste unei tinute casual. | ||
|
Anemoncita Postat pe 29 Iulie 2010 15:59 |
||
| Eu le-as purta la o nunta pe plaja...o rochie sirena, alba, interminabila. | ||
|
rain_colours Postat pe 29 Iulie 2010 16:13 |
||
Cred ca pandantivul si inelul ar merge foarte bine la o rochie in stil roman, cu un umar si stransa in talie de culoare alba
|
||
|
lady_coraly Postat pe 29 Iulie 2010 16:15 |
||
s-ar potrivi la rochia mea de mireasa
|
||
|
vuvu Postat pe 29 Iulie 2010 16:18 |
||
|
Inelul, deoarece are un aer tineresc l-as asorta atat la o rochie de vara turcoaz/alba cu niste sandalutze cu talpa ortopedica, cat si la o tinuta de zi cu niste jeansi si o bluzitza vaporoasa de panza,iar ca si incaltaminte sandaluzte cu talpa joasa si baretutze colorate, sau unele cu toc sau chiar si talpa ortopedica. Pandantivul l-as asorta la o rochie de culoare crem sau neagra, cu sandale cu toc inalt de culoare aramie si un plic auriu sau negru (in functie de rochie) |
||
|
kudika136076 Postat pe 29 Iulie 2010 16:30 |
||
| As asorta setul de bijuterii la o rochie de seara lunga, din matase, poate chiar cu putina trena, cu decolteu in V si spatele gol. Cred ca as atrage toate privirile imbracata asa si accesorizata cu setul acesta de bijuterii... | ||
|
maria1990 Postat pe 29 Iulie 2010 16:32 |
||
| le-as sorta la o rochie de seara lunga,neagra,mulata pe corp si larga in forma de clopot jos. | ||
|
healthy008415 Postat pe 29 Iulie 2010 16:37 |
||
| La o rochie neagra eleganta de seara as asorta aceste minunatii de bijuterii | ||
|
acicul Postat pe 29 Iulie 2010 16:39 |
||
| Frumose bijuteri!!! Le-as asorta cu o rochie eleganta de seara,lunga,cu un joc de culori(albastru,bleu,turcoaz),crapata intr-o parte,niste sandale shic negre,un plic albastru inchis dintr-un material fin. | ||
|
Ratzusc Postat pe 29 Iulie 2010 16:45 |
||
| eu as asorta pandantivul la o salopeta simpla neagra care are panataloni cu tulul lasat alaturi de o geaca scurta de blugi si niste sandale joase de culoare mov sau galben si inelul la o rochie scurta vaporoasa de vara cu imprimeruri dragute pe ea multicolora si niste sandalute mai inalte. | ||
|
OanaRob Postat pe 29 Iulie 2010 17:01 |
||
|
Inelul, deoarece are un aer tineresc l-as asorta atat la o rochie de vara turcoaz/alba cu niste sandalutze cu talpa ortopedica, cat si la o tinuta de zi cu niste jeansi si o bluzitza vaporoasa de panza,iar ca si incaltaminte sandaluzte cu talpa joasa si baretutze colorate, sau unele cu toc sau chiar si talpa ortopedica. Pandantivul l-as asorta la o rochie de culoare crem sau neagra, cu sandale cu toc inalt de culoare aramie si un plic auriu sau negru (in functie de rochie) |
||
|
FlorentinaGabriela Postat pe 29 Iulie 2010 17:02 |
||
pt pandativ as purta orochie fara bretele culoarea albastra si asa as evidentia bijuteriile si inelul l-as purta la o rochie neagra de cocteil
|
||
|
dr_alina Postat pe 29 Iulie 2010 17:11 |
||
|
eu as asorta aceste bijuterii in felul urmator: cu o rochie de vara albastra de culoarea inelului ornata cu bisere cu o pereche de pantofi rosii si o gentuta mica la fel rosie de nuanta colierului.si o cuafura ocazionala un coc in forma de trandafir.. mi se pare ca ar arata minunat!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
marinica07 Postat pe 29 Iulie 2010 17:14 |
||
|
Pandativul se asorteaza foarte bine la o rochie clasica, poate fi si neagra si gri, alba sau chiar rosie. Toate aceste culori merg asortate cu nuanta cristalului. Ma indoiesc insa ca cele doua bijuterii pot fi purtate impreuna... eu una nu as opta pentru aceasta varianta din cauza culorilor cristalelor. O persoana mai non conformista poate opta totusi pentru a le purta impreuna. La urma urmei nu e necesar sa asortezi bijuteriile sau sa faca parte din acelasi set. Important e sa te simti bine in pielea ta si sa fii originala. Deci, revenind la rochie (am stabilit ca se potriveste mai multor culori), cred ca ar fi indicata una decoltata, poate un decolteu in forma de V adanc sau unul clasic. Oricum pandativul nu este foarte lung deci vine la baza gatului. In ceea ce priveste inelul cu cristale Swarovki este superb... e un inel care poate fi purtat la unele ocazii speciale sau de ce nu destul de des. Formele lui parca indica un 8 sau semnul infinitului iar culoarea cristalelor e nemaipomenita( o spune cineva care adora nuantele de albastru). De asemenea se poarta accesoriile mari deci nu cred ca ai cum sa dai gres purtandu l.
|
||
|
mikyiulia2 Postat pe 29 Iulie 2010 17:22 |
||
| Le-as asorta la o rochie decoltata de culoare neagra sau alba, iar inelul ar merge si la cateva tinute mai office gen sacou si fusta albe cu top turcoaz | ||
|
elenybel Postat pe 29 Iulie 2010 17:30 |
||
|
inelul l-as asorta la o rochita de vara alba, pana la genunchi, vaporoasa, fara bretelute, la o plimbare pe plaja, noaptea, desculta. pandativul l-as purta la o petrecere cu o rochie neagra, decolteu in V, pana la genunchi, cu pantofi cu toc de aprox 12 cm, nu cui, decupati, fara breteluta, cu un plic negru, si parul prins cu o floare roz.
|
||
|
kudika228404 Postat pe 29 Iulie 2010 17:47 |
||
| Cu viitoarea mea rochie de mireasa. | ||
|
kudika180513 Postat pe 29 Iulie 2010 18:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Castiga un pachet Slabeste Usor oferit de Silk Day Spa! | 280 | De la: petculescu 6 Iunie 2011 08:29 |
| Concurs 208 Metode Inedite De Seductie | 80 | De la: concursKudika 13 Octombrie 2009 15:40 |
| Concurs Kudika si FashionUp | 1495 | De la: concursKudika 12 Martie 2013 22:31 |
|
|
||
| Castiga o geanta de vara semnata Agatha Ruiz de la Prada! | 445 | De la: concursKudika 7 Septembrie 2012 13:25 |
| Concurs Charm! | 1282 | De la: concursKudika 5 Octombrie 2009 16:36 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.