Setari Cookie-uri

Concurs: Castiga un inel si un pandantiv Swarovski!

inelul ar merge cu o rochie de matase turcoaz
kudika192065
Postat pe 31 Iulie 2010 21:02
SUNT SUPERBE. MERGE O ROCJIE ELEGANTA NEAGRA DAR UNA ROSIE CRED CA FI MAI PROVOCATOARE SI AR EVIDENTIA SI BIJUTERIILE
kudika228228
Postat pe 31 Iulie 2010 21:03
Pandativul mi se pare potrivit pentru o tinuta compusa dintr-o rochie ballerina style (spre exemplu, colectia Chanel Haute Couture toamna-iarna 2009/2010), din care nu lipsesc dresurile negre, dantelate, pantofi-platforma de lac, cu insertii de pietre semipretioase si o geanta-plic, simpla, de dimensiuni reduse, intr-o culoare neutra (bej, crem, chiar somon). Buclele lejere, diafane completeaza acest look sexy-sweet.
http://www.femeia.ro/moda-si-stil/colectii/colectia-chanel-haute-couture-toamna-iarna-2009-10.html?avpage-galleryPages=detail&showGalerie_femeia=2226#galerie_femeia-list-2226

Inelul, extraordinar de altfel, este potrivit pentru o tinuta alcatuita dintr-o rochie pretioasa, scurta, sculptata pentru ocazii speciale, in imprimeu acvatic, cu linii fluide in partea anterioara si voluminoasa in cea inferioara. La aceasta mi se par potrivite o pereche de sandale de satin (culoarea sandalelor se poate regasi si in imprimeul rochiei: turcoaz, verde crud, bleo, albastru indigo) si o geanta-plic de culore alba, cu linii cat mai rotunjite.
http://frumusete.ele.ro/images/poze/mcqueen.jpg
starfire666999
Postat pe 31 Iulie 2010 22:16
Acest pandantiv l-as asorta la o tinuta formata dintr-o rochie aurie,sandale rosii si un plic auriu de asemenea.
e
Postat pe 31 Iulie 2010 22:33
eu as asorta aceste bijuterii la o tinuta foarte eleganta
trebuie sa fie in primul rand o rochie ffffff eleganta, incepand de la materialul folosit care ar trebuie sa fie usor stralucitor insa nu trebuie sa denote kitsch sau sa te duca cu ideea de ieftin, croiala sa fie dupa linia corpului, sa urmareasca f bine formele si sa evidentieze silueta.apoi trebuie neaparat sa fie lunga si cu spatele gol si eventual cu o crapatura pe un picior fara a fi insa vulgara.in legatura cu decolteu consider ca daca rochia e cu spatele gol si are si crapatura pe picior nu ar trebui sa fie prea mare(sa arate atat cat e nevoie)
despre culoare pe care ar trebui s o aiba ma gandeam la negru, turcoaz sau peach. s ar potrivi perfecta aceste bijuterii cu rochia descrisa si evenimentul ales de mine : o seara speciala in doi intr un local foarte elegant
laurette21
Postat pe 31 Iulie 2010 22:36
acest pandativ se asorteaza foarte bine la o rochie de seara , rosie lunga cu decolteu...pe masura

inelul l-as purta tot timpul pentru ca este foarte frumos
crystina_crys
Postat pe 31 Iulie 2010 22:41
personal as purta bijuteriile la o rochie vaporoasa pana la genunchi si cu un decolteu mai adanc[potrvit,nici prea vulgar] ,colorata ,iar ca si incaltaminte as alege sandale simple .
alexandra_a
Postat pe 31 Iulie 2010 22:57
o rochie din saten culoarea cognacului s-ar potrivi colierului,inelul l-as purta la o rochie inflorata maxi , cu flori mari tuquoise si roz.,pe fond alb.
kudika072027
Postat pe 31 Iulie 2010 23:16
Pandativul ar merge la o rochie neagra in A cu decolteu in V ( :P ), retro (stransa pe bust, cu partea de jos voluminoasa + crinolina if possible :D ), peep-toes negri (still a bit retro) si clutch simplu, lucios, negru, sau, de ce nu, ceva in nuante de roz-sidefat, poate cu niste detalii :-? Cred ca ar merge si inelul aici dar acesta ar adauga viata cam oricarei tinute smart-casual in negru/alb sau tonuri neutre. Fiind atat de delicate, vreau sa evidentiez stropul luminos de culoare, nu sa il inec intre multe alte culori; de fapt, vreau sa il las sa ma reprezinte, sa evidentieze ce am eu deja :) Prea mult din nimic :)
jesfreak
Postat pe 31 Iulie 2010 23:19
De la: jesfreak, la data 2010-07-31 23:19:28Pandativul ar merge la o rochie neagra in A cu decolteu in V ( :P ), retro (stransa pe bust, cu partea de jos voluminoasa + crinolina if possible :D ), peep-toes negri (still a bit retro) si clutch simplu, lucios, negru, sau, de ce nu, ceva in nuante de roz-sidefat, poate cu niste detalii :-? Cred ca ar merge si inelul aici dar acesta ar adauga viata cam oricarei tinute smart-casual in negru/alb sau tonuri neutre. Fiind atat de delicate, vreau sa evidentiez stropul luminos de culoare, nu sa il inec intre multe alte culori; de fapt, vreau sa il las sa ma reprezinte, sa evidentieze ce am eu deja :) Prea mult din nimic :)

aa, si rochia sa fie imediat sub genunchi ca lungime
jesfreak
Postat pe 31 Iulie 2010 23:20
atat inelul cat si pandativul le-as purta la un top fara bretele combinat cu o pereche de blugi .
kudika061072
Postat pe 31 Iulie 2010 23:29
Cu lantisorul as accesoriza o "little black dress", sau chiar o rochita caramizie, iar inelul s-ar potrivi cu o rochita vaporoasa de vara din matse, culoarea turquoise.
luizalex84
Postat pe 31 Iulie 2010 23:32
In cazul in care ambele accesorii ar trebui fii combinate in cadrul aceleasi tinute ,atunci as opta pentru o rochie fara bretele, nuanta nude, din matase/satin/sifon [cat mai diafan] si platforme turcoaz [parul desprins, bucle usoare]. Cat despre tinutele separate..Pai pentru pandativ, s-ar potrivi de minune o rochie little black dress, plic de culoarea pandantivului, platforme conice negre, de preferat parul prins coc..Iar pentru inel...ar merge o tinuta compusa dintr-o camasa de matase, albastra, pantaloni cu talie inalta negri si sandale peep toe negre..
flori95
Postat pe 1 August 2010 01:00
se pot purta impreuna doar la o rochie mai colorata ...... cu decolteu... si separat bineneteles in mai multe variante...la rochii ellegante
bella08
Postat pe 1 August 2010 08:33

La o rochita eleganta, de seara.
corinan
Postat pe 1 August 2010 08:43
la o rochie casual simpla, mulata pe talie. dintr-un material pretios precummatasea, satinul
mariapor
Postat pe 1 August 2010 10:16
la o tinuta eleganta
vios777ro
Postat pe 1 August 2010 10:17
Bijuteriile se pot asorta foarte bine cu o bluzita vaporoasa de voal cu imprimeu multicolor in care sa domine culorile rosu si verde, cu un decolteu in v, blugi negri tip pana si sandalute cu un imprimeu cat mai asemanator bluzitei . Am ales 2 imagini cu bluza si sandalele pe care le-as asorta:

http://cdn.is.bluefly.com/mgen/Bluefly/eqzoom85.ms?img=301694901.pct&outputx=738&outputy=700&level=1

http://www.shoeperwoman.com/wp-content/uploads/2010/04/floral-print-sandals.jpg

Daca nu merg linkurile, incercati asa:

http://www.stylehive.com/bookmark/miss-sixty-red-printed-patchwork-chiffon-danielle-blouse-at-bluefly-bluefly-email-a-friend-753844

http://www.shoeperwoman.com/2010/04/jasmine-floral-print-bow-sandals-from-dune.html/floral-print-sandals

SPer sa mearga si sa va placa
bubibela93
Postat pe 1 August 2010 10:42
Le-as asorta separat.
Pendativul l-as asorta la o rochie de matase rosie lunga si sandalute aurii.
Inelul la o rochita turcoaz sau multicolora.
vass
Postat pe 1 August 2010 10:48
Le-as asorta fie la o tinuta de zi lejera si vaporoasa fie la o rochie de seara(rosie) eleganta
manuella7070
Postat pe 1 August 2010 11:02
Rochie neagra,optiunea clasica.Iar aceste bijuterii ar valorifica tinuta.Un model de rochie care s-ar potrivi stilului fiecareia plus una dintre aceste bijuterii ar iesi o combinatie extraordinara.
Mie imi place modelul de rochie neagra cu spatele gol si cu un V cat mai adanc. Mi se pare foarte sexy si consider ca tinuta asta nu se demodeaza niciodata. La aceasta tinuta sa mai adaugi de preferat inelul :D si ar iesi o minunatie.Bijuteria scoate din anonimat rochia. Rochia neagra este frumoasa dar o bijuterie bine aleasa face ca tinuta sa fie unica. si pe langa asta o bijuterie rafinata ce femeie nu ar face sa se simta si mai frumoasa?(macar prin starea de spirit pe care o avem atunci cand purtam o tinuta care este frumos accesorizata)
myndy
Postat pe 1 August 2010 11:48
Eu le-as purta impreuna, la o rochie dreapta, cambrata pe corp, pana deasupra genunchiului, de catifea, cu un decolteu generos in fata dar decupata si in spate. Rochita va fi culoarea piersicii dar deschisa (pentru ca pandativul sa fie cel care iese in evidenta si nu rochia) si va avea insertii sau accesorii azurii asortate discret cu inelul de la mana dreapta. Sandalele elegante cu toc inalt si subtire se vor incadra mai bine in peisaj daca vor fi bej-gri, doar 2-3 bretelute subtiri si doar usor sidefate.

Le vad elegante, feminine si in acelasi timp delicate. Nu sexy nu avantgardiste Dar e doar o parere!
Kyiutza
Postat pe 1 August 2010 11:49

Pandantivul l-as purta la o rochie neagra lunga poate chiar cu o mic trena ce are un decolteu in V foarte generos cu niste sandalute foarte finute si as cauta si o pereche de cercei in aceeasi nuanta cu pandantivul.

Inelul l-as purta la o rochie scurta albastra sau turcoaz din matase cu niste sandalute asortate.
Biannca
Postat pe 1 August 2010 12:11
LA O ROCHITA ALBA VAPOROASA SI CU PIETRICELE TURCOAZ LA DECOLTEU
pito11
Postat pe 1 August 2010 12:21
le-as asorta la o rochie de matase cu imprimeuri florale cat mai viu colorate si desigur o palarie cu borul generos si o pereche de sandalute cu accesorii care sa semene cu cele pe care le port
kudika189867
Postat pe 1 August 2010 12:45

eu, deoarece culoarea mea preferata este verde, l-e voi purta la oricare e imbracamintea mea in ziua respectiva ( si intradevar mi se potrivesc la toate; deci nu mai descriu)

Alexia
ascendent
Postat pe 1 August 2010 12:52
De la: concursKudika, la data 2010-07-19 13:36:49Kudika si Charm te invita la concurs: poti castiga bijuteriile din linkurile de mai jos daca raspunzi pe forum la intrebarea de mai jos:

[b]Cu ce tinuta ai asorta aceste bijuterii?[/b]

Linkuri bijuterii:

http://www.charm.ro/swarovski/pandative/pandativ-cu-elemente-swarovski-032913.html

http://www.charm.ro/swarovski/inele/inel-cu-elemente-swarovki-042653.html

Castigatoarele vor fi alese prin tragere la sorti.
Durata concursului: 19 iulie-02 august 2010
Vor fi luate in calcul numai raspunsurile postate in acest topic de forum si numai cate un sigur raspuns postat de catre o utilizatoare.
Concursul este organizat de Charm.ro, iar toate obligatiile de natura fiscala sau de orice alta natura intra in sarcinile acestuia.
kudika310989
Postat pe 1 August 2010 12:54
Inelul cu pietrele Swarovski as purta cu o rochie de seara eleganta, lunga de culoare neagra pt ca iese bine in evidenta sau as putea si cu o rochie de matase albastru-turcoaz.

Pandantivul iarasi cu a rochie neagra eleganta cu decolteu.
kudika310989
Postat pe 1 August 2010 12:59
cred k aceste bijuterii le-as purta la o tinuta ff eleganta....in principiu o rochie decoltata neagra si lunga fara alte bikuterii in afara de astea si poate cu nistev manusi albe.....ar fi ceva fff intertesant si rafinat
kudika121315
Postat pe 1 August 2010 13:03
O salopeta lunga, eleganta, vaporoasa, din matase, un ameste de culori unde rosu si albastru predomina.
salopeta sa fie fara umeri.
desyre
Postat pe 1 August 2010 13:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Be Precious te invita la concurs! 799 De la: dianacindy2526 14 Aprilie 2010 10:55
Castiga pantofi de 1000 lei! 1866 De la: concursKudika 2 August 2010 15:37
Baneasa Shopping City are pentru tine un super concurs! 196 De la: concursKudika 14 Mai 2012 11:21
Concurs LISCA - noul sutien revolutionar! 1255 De la: concursKudika 9 Martie 2010 17:08
Castiga cosmetice BIO oferite de Orchidea Blu! 347 De la: concursKudika 1 Octombrie 2010 11:19